תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה. יש לי בעיות במחשב השני שלי, משהו שקשור כנראה לזכרונות והמליצו לי לעשות עדכון לביוס. מצאתי את הקובץ עדכון המדויק לפי הדגם של הלוח אם שלי, אבל הבעיה שאומרים באתר של Asrock איך לעשות את זה מדיסקט. ואין לי כונן דיסקטים ולא דיסקטיםץ לכן אני צריך לעשות את זה מדיסק. הבעיה היא שאני לא יודע איך לעשות דיסק שיעשה BOOT לווינדוס שייכנס לDOS (ווינדוס 7 32 ביט). תודה!
-
- 14 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום רב, פירמטתי את המחשב ולאחר הפרמוט לפתע המחשב אינו מזהה התקני USB כגון דיסק און קי ודיסק קשיח חיצוני. יש לציין כי שניהם מתחברים ללא בעיות למחשב השני כך שזו אינה בעיה בהם. להלן תמונת השגיאה: דרייברים הותקנו, נמחקו והותקנו מחדש אפילו, נעשה פירמוט נוסף, מחקתי את כל התקני הUSB ממנהל ההתקנים ועשיתי ריסטרט., והמצב עומד בעינו. יש לציין כי העכבר מחובר בUSB אך עובד. תודה מראש לעוזרים, שגיא. WINDOWS XP HOME EDITION - עברית לוח אם Asus P4S800
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן לפני חודש בערך המחשב נכבה לבד ומופיע מסך כחול. כתוב בו הרבה דברים שאני לא מספיק לקרוא כי יש ספירה מהירה עד 100 ואז המחשב עושה ריסטרט. בזמן האחרון התקלה הזאת החלה להופיע 3-4 פעמים ביום. זה קורה גם בעבודה שוטפת וגם במאמץ. המחשב יחסית חדש, יש לי אותו שנה. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה שבועות בניתי מחשב, I5 750, קירור מים. בקיצור לאחר הרבה בעיות בהרכבה הצלחתי להפעיל אותו והתקנתי את הווינדוס, במחשב עבד איזה יומיים בצורה נהדרת. אחרי יומיים כשבאתי להדליק אותו, הוא נדלק ונכבה לאחר שניה, ומאז הוא פשוט לא מצליח להדלק, כל הזמן נדלק נכבה, נדלק נכבה, נדלק נכבה. לא יודע מה לעשות, בבקשה עזרה. חשוב להוסיף שמאז שהוא פעל נהדר ועד שהוא לא נדלק לא פתחתי את המארז.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש כאלה ששמים באמצע של המעבד משחה ועל זה שמים את הגוף קירור והגוף קירור משטיח את המשחה על המעבד ויש כאלה מורחים עם קלף כזה את המשחה על המעבד ואז שמים את הגוף קירור השאלה מה נכון ומה עדיף ? תודה .
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק מהדגם שמופיע כאן: http://kst.co.il/Product.asp?productid=50 את ההארדיסק יש לי כבר קצת יותר מ-3 שנים (כך שהאחריות פגה). המחשב שבו היה ההארדיסק התקלקל. כדי להוציא ממנו נתונים השתמשתי במתאם שניתן למצוא בדרך הבאה: להיכנס לאתר של ksp, שם לבחור חנות (לא משנה איזה) משם להיכנס למעלה ל"קטלוג מוצרים". אחר כך בצד ימין להיכנס ל"כבלים מתאמים ובקרים" משם ל"מתאמים usb" ואז רואים אותו בשני מסוף הרשימה. בפעם הראשונה הכל עבד וראיתי את הדיסק. בפעם השנייה, כשחיברתי אותו הוא נפל לי מגובה של כחצי מטר. מאז כשאני מחבר אותו הוא משמיע קולות פאק פאק (סליחה על הביטוי לא הייתה לי דרך אחרת לתאר). זה בערך הצליל. המחשב מזהה אותו (הוא נותן לי אפשרות של הוצאה בטוחה שלו) אבל בסייר של ה-Wi…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי איזשהי בעיה מוזרה במחשב של אח שלי, E7500, כשאני מתקין עליו Windows 7 64bit, הוא מתקין אותו והכל בסדר, מסיים את התתקנה עובר את האיזור של הכנסת ה-Cdkey והשם של המחשב, לאחר מכן הוא עושה Restart, ואז עולה מחדש ומגיע לנקודה שרשום "Starting Windows" עם הלוגו של Microsoft, אך כאן הוא פשוט לא זז, ניסיתי במשך 5-10 דקות, אחר כך אפילו השארתי אותו לילה שלם כי נאלצתי ללכת לישון ,הוא פשוט נישאר באותו המצב. הקטע המוזר, שממה שאני יודע מדובר רק על 64ביט, וה-32ביט עבד כמו שצריך...מה יכולה להיות הבעיה במקרה כזה? ויותר חשוב אפילו כיצד לפתור את הבעיה הזאת? אם אני לא טועה, זה לא משהו חדש שפתאום קרה, נדמה לי שניסיתי כבר בעבר להתקין על המחשב הזה 64ביט וזה עשה סוג של בעיה, …
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני נכנס למחשב שלי לא מופיע אף כונן וכשנכנסים למנהל התקנים אז הם מופיעים כשלידם סימן קריאה. מה עושים? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זקוק לעזרת המומחים.. במחשב ישן (פנטיום 4, לוח אינטל D850MV) לא ניתן לעשות בוט מ-CD. יש שני כוננים CD ו-DVD (ה-DVD חדש דנדש), שניהם מזוהים בביוס ושניהם מזוהים במערכת ההפעלה וניתן להעלות מהם דיסקים. אממה, אי אפשר לעשות מהם בוט (למרות שהוגדרו כהתקן איתחול ראשון בביוס) ואני לא מצליח להעלות התקנה של חלונות XP (מדיסק מקורי). הוא כאילו מדלג על השלב Press any key to boot from CD.. מה לעזאזל? למה זה קורה? הג'ימפור של הכוננים נכון (DVD סקונדרי מאסטר ו-CD סקונדרי סלייב), ניסיתי עדכון ביוס, ניסיתי הכל
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב עם שני פורטים USB 3.0 לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 Chipset LGA 1156 USB 3.0 SATA 27285 III Model GP55AUD3 מכיוון שהפורטים נמצאים מאחור, רכשתי רכזת USB3.0, בכדי שיהיה נוח יותר לחבר התקנים חיצוניים. הרבה פעמים היו לי בעיות בחיבור, והייתי בטוח שזה נובע מפגם כלשהו ברכזת. כעת נוכחתי לדעת שגם בחיבור ישיר של דיסק חיצוני, ההתקן לא מזוהה. לעומת זאת, כאשר אני מחבר את אותו דיסק לפורטים שבחזית (USB 2.0), שם אין שום בעיה. השאלה, האם יכול להיות ששני הפורטים USB 3.0 שבגב המחשב, נפגמו וחדלו לתפקד? האם בכלל ניתן לתקן דבר כזה, או שחייבים להחליף לוח אם? אשמח לכל חוות דעת בנושא תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי חברים, מדובר בנייח מעבד C2D עם ווינדוס אקספי שלא עולה. נתקע בטעינה בדיוק באותה נקודה עשיתי בדיקת זכרון והארדיסק עם HIRENS ואין סקטורים פגומים. החלפתי כרטיס זכרון לחדש ומראה אותה תקלה בדיוק. מה יכולה להיות הבעיה כאן? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בהדלקת המחשב נשמע צפצוף יחיד נורמלי , הנורות במקלדת נדלקות, אבל אז מופיע: BACKUP BIOS Checksum Error Auto-Recovering ……………. אבל השחזור מסתיים, ומתחיל תהליך של עלייה מחדש ועוד פעם ההודעה הנ"ל ב- Loop אינסופי. ביצעתי CLR_CMOS : ניתוק מחשמל, קיצור מגעים, הוצאת סוללה למשך 24 שעות הוצאתי sim זיכרון אחד בכל פעם (יש שניים) , ניתקתי HD. הורדתי BIOS מאתר היצרן, אבל לא ניתן לטעון אותו כי Q-FLASH לא עולה (לחיצה על מקש END או כל מקש אחר לא עושה דבר). לוח אם Gigabyte GA-P31-DS3L מעבד E6300 ספק Antec 350W שינויי תצורה: לאחרונה עברתי לגלישה דרך בזב"ל עם ראוטר שלהם Privatebox , לא נראה קשור אודה לרעיון כלשהו , טרם שהמחשב הולך לטיפול יופי במעב…
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, בדיוק אספתי PC חדש שקניתי בKSP כשהוצאתי את המחשב מהקרטון ישר שמתי לב שמבצבץ לי מתוך המארז כבל USB (אני מניח שזה USB 3.0 משום שהוא מסומן בכחול) אני פשוט רוצה לדעת מה זה הכבל הזה, מה השימושים שלו, האם אני יכול לדוגמה לחבר אותו למחשב אחר ולבצע העברה קלה יותר של הקבצים האישיים ממחשב קודם למחשב החדש? אשמח להסבר. ליתר ביטחון ארשום לכם את המפרט שלו: מעבד Core i3 2120 3.3Ghz לוח אם P8H67-M LE זכרון DDR 1333 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel דיסק קשיח Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM צורב LG GH22NS מארז Thermaltake Commander Middle Tower Series Black Case ספק כח Thermaltake TR2 450W PSU Active PFC תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הסאונד במחשב הפסיק לעבוד. ניסיתי הכל- עידכון של הדרייבר -REALTEK HD AUDIO 5.10.0.6201 תחילה מאתר של REALTEK ואח"כ ניסיתי הסרה ואז התקנה מהאתר של INTEL בהתאם ללוח האם - ECG3510M. אח"כ ניסיתי דרך ה-BIOS לוודא שה-AUDIO הוא ENABLED. נראה שהדרייבר תקין. אין שום סימני שגיאה או תקלה. (ב-DEVICE MANAGER , CONTROL PANNEL) אבל אין סאונד מהפאנל הקדמי והאחורי. באינטרנט מצאתי פיתרונות למקרה שאןי סאונד באחד מהם, לא בשניהם. (וכמובן שאין בעיה עם הרמקולים והאוזניות). כשאני מנתק ומחבר את החיבורים לפאנל הוא לא מעלה POP UP שאומר שחובר אמצעי למרות שבמנג'ר של REALTEK מסומן שהוא אמור להעלות כזה. נראה שהבעיה היא בתקשורת לפאנלים. האם זו בעיה פיזית? אם כן מה לבדוק? או שעדיין הבעיה בהגדרות או משהו.…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התחלתי לשמוע היום רעש מוזר מהמחשב. לא כ"כ יודע איך לתאר אותו, זה נשמע לי דומה לזרימת מים בצינור שבקיר (וזה גם מה שחשבתי שזה בהתחלה). בפתיחה של המארז לא הצלחתי לאתר בוודאות את מקור הקול, אבל נראה שהוא מגיע יותר מהחלק העליון (איזור מעבד/ספק). ניסיתי לעצור מאווררים, זה לא השפיע על הרעש. מה שכן, גיליתי שהרעש קשור בצורה ישירה לעומס על המעבד, כי כשהרצתי prime95 הרעש התחזק מאד, וכשעצרתי הוא הפסיק (ניסיתי לפחות פעמיים). ניסיתי גם OCCT - אותה תוצאה. עומס על כרטיס המסך דווקא לא משפיע (בדקתי עם OCCT-GPU). כל הטמפרטורות תקינות. מה זה יכול להיות? האם אני צריך לדאוג? מה עוד אפשר לבדוק?
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יום שישי כיביתי את המחשב חזרתי במ"וצש והוא לא נלדק, נאמר לי שהיה הפסקת חשמל,. בדקתי את הספק והוא תקין ניסיתי להדליק בלי כרטיס מסך ועדיין לא נדלק מה אפשר לעשות?תודה י
-
- 14 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיית לגים במשחקים מחשב, יש לי ראוטר של Edimax וגם כרטיס רשת של Edimax ובמשחקים יש לי קפיצות פינג (לשנייה עולה ואז יורד, מידי פעם גם עולה לאיזה 20 שניות לפינג 600-800). כשאני עושה בדיקת מהירות אינטרנט בSpeedTest כתוב 12 מגה בדיוק כמו שאני אמור לקבל מהספקית בזק בינלאומי. חשוב לציין שאחי שיש לו מחשב עם כרטיס רשת מסוג אחר שמחובר לאותו ראוטר בדיוק ואין לו לאגים בכלל או בעיה כלשהיא. לדעתי זה הכרטיס רשת שלי שמשהו נדפק בו, אבל זה מוזר שזה מראה שמהירות האינטרנט נקלטת במלואה. חסר רק כרטיס מסך GeForce 7800GTX Windows 7 Ultimate 64-bit Gigabyte P35-DS3L Intel Core 2 Duo CPU E6750 Memory 2G RAM
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב שלי הפך ממש איטי במשחקים אפילו במשחקים הישנים כמו Age of Empires III . בנוסף לבעיה הזאת יש עוד בעיה מוזרה, אני יכול להתקין תוכנה מסויימת ולאחר כמה ימים, היא תראה שגיאה בעת פתיחתה ולא תיפתח יותר עד מחיקתה והתקנתה מחדש. אני כבר מיואש מהמחשב ושואל אתכם מה ניתן עוד לעשות. תודה. מפרט המחשב: מעבד E8400 לוח - אם P5Q כרטיס מסך HD4870 זיכרונות OCZ 4 GB ספק קרוסייר 750 וואט וכונן קשיח של WD
-
- 14 תגובות
- 927 צפיות
-
-
קניתי כבל HDMI ממחשב לטלוויזה עכשוי שאני מחבר אותם ומדליק תמחשב התצוגה נראית לי על מסך הטלוייזיה על לקטע של STARTING WINDOWS ואז זה עובר למסך מחשב שאני נכנס להגדרת בכרטיס מסך{NVIDIA GEFORCE GT 430 1 GB DDR3] יש לי שמה DUALVIWER ולא רשום שום דבר על חיבור דיגיטלי צריך עזרה ממישהו שיודע נ.ב שאני מוציא תכבל VGA ומחבר ת HDMI ואז עושה ריסטרט רואים רק בטלוויזה ושנדלק המחשב וההיונדוס אז אני מחבר ת VGA ורואים בשתי המסכים יענו כל פעם שאני ירצה שיראו בשתי המסכים אני יצרך להוציא תכבל VGA ואז להכניס תכבל HDMI ושיעה הווינדוס רק אז אני יוכל להכניס תכבל VGA צריך עזרה כל הפרטים בחתימה שלי TOSHIBA 32</blockquote>נ.ב האם בכל VGA מפריע לכבל HDMI אני יצטרך לנתק אותו יענו ואז לחבר תמיד …
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום בזמן משחק אחרי 15 דקות בערך, המסך נהיה שחור ואחרי שנייה קופצת קובייה למעלה בצד שמאל של המסך, שמתחלפת למעלה בצד שמאל של המסך שכתוב "דיגיטלי" ואז אנלוגי". זה קורה רק בזמן משחק ואני מדבר גם על משחקים ישנים כמו SWAT 4 ואפילו football manager משחקים שהמחשב יכול להריץ. מי יכול לעזור לי? תודה על העזרה מראש (:
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי עכשיו ווינדוס XP ואני רוצה לפרמט את כונן c ולהשאיר את D.. הבעיה היא שכאשר אני בדוס אני לא רואה את הכוננים של הדיסק קשיח כי זה דיסק sata .. הורדתי תוכנה של ווסטרן דיגיטל לדוס והיא יכולה רק לפרמט את כל הדיסק קשיח ואין לה אופציה לכונן אחד... איך אני אמור לעשות את הפורמט? אני יודע איך להתקין את הווינדוס אח"כ עם ה sata הבעיה שלי היא רק הפירמוט של C שבא לפני ההתקנה תודה רבה לעונים פיני
-
- 14 תגובות
- 972 צפיות
-
-
זה התחיל לפני מספר שבועות. שיחקתי במשחק כלשהו ופתאום המחשב עשה ריסט לעצמו. חשבתי שזה משהו חד פעמי, אך לאחר שבוע-שבועיים זה חזר שוב - הפעם באופן בלתי נסבל. זה קרה בינתיים רק בשני משחקים לפי מה שאני יודע - Unreal Tournament 2004, Silent Hunter 3. פעם אחת זה גם קרה ישר לאחר שהווינדווס (XP) עלה (לאחר שהוא עשה ריסט באמצע משחק). מישהו יודע מה יכול להיות מקורה הבעיה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אז ככה. יש לי מעבד AMD 1800+ ATHLON ולוח של גיגביט ו512 זכרון רם... המארז מקורר ולא נראה לי שיש התחממות יתר.. בדקתי בwindows takmanager והזכרון מתמלא גג עד 250 (מתוך 500..) גם המעבד לא מתאמץ יותר מדי... ובכל זאת המחשב נתקע כל הזמן ואני צריך לאתחל אותו (פיזית, מהכפתור כי המחשב לא מגיב). מישהו יכול לעזור? אה, ויש לי WinXP PRO...
-
- 14 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי מחשב שהוא תחנת עריכת וידאו. הלוח שלי הוא ASUS P4C800 E DELUX. מחוברים אליו : פריימרי מסטר- דיסק 120GB. סקנדרי מסטר- צורב DVD סקנדרי סלייב- דיסק 200GB. יש לי על הלוח גם עוד חיבורים של SATA- על שניהם יש דיסקים של 200 GB כל אחד. קניתי דיסק חדש, גם SATA של 250 GB, ואני רוצה לחבר גם אותו. אמרו לי שניתן לחבר אותו ל 2 חיבורי ה SATA שיש על הלוח, למרות שהם מיועדים ל RAID, אך צריך לבטל את האופציה של RAID, ואז המחשב יזהה אותם כאילו דיסק רגיל נוסף. ניסיתי ולא הצלחתי. באפשרות ה RAID עשיתי NO, שיחקתי עם הגאפר בדיסק עצמו ולא עוזר. יש לי בעיה דחופה ואני חייב להמשיך לעבוד. מה אני עושה ? אשמח לעזרה מהירה בנושא ממבינים. (אלא שמכירים את הביוס של אסוס - אשמחח אם תדריכו או…
-
- 14 תגובות
- 800 צפיות
-
-
הופיע לי הודעת שגיאה במסך כחול, אולם לא הצלחתי להבין מה הבעיה... רציתי לדעת האם יש מקום ש-windows שומרת את ההודעה הזאת כך שאני יוכל לראות אותה ולהתיעץ פה איתכם בקשר אליה. תודה. נ.ב לאחר המסך הכחול המחשב המערת איתחלה והופיעה הקישור הבא: http://oca.microsoft.com/en/response.aspx?SGD=8d61f79a-d7f3-49a1-898a-6face16cfa2a&SID=10
-
- 14 תגובות
- 802 צפיות
-