תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לפני כמה שבועות בניתי מחשב, I5 750, קירור מים. בקיצור לאחר הרבה בעיות בהרכבה הצלחתי להפעיל אותו והתקנתי את הווינדוס, במחשב עבד איזה יומיים בצורה נהדרת. אחרי יומיים כשבאתי להדליק אותו, הוא נדלק ונכבה לאחר שניה, ומאז הוא פשוט לא מצליח להדלק, כל הזמן נדלק נכבה, נדלק נכבה, נדלק נכבה. לא יודע מה לעשות, בבקשה עזרה. חשוב להוסיף שמאז שהוא פעל נהדר ועד שהוא לא נדלק לא פתחתי את המארז.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במשחקים כמו nfs most wanted 2 ובאטלפילד 3 יש לפעמים האטה או פריז לשנייה או שתיים. הלכתי לחנות מחשבים להתייעץ בנוגע לסיבה לכך והמליץ לי לעשות בדיקה לכרטיס מסך הוא אמור לי להשתמש בתוכנה עם שם דומה לdaemon tool אך לא מצאתי אותה. אם מישהו מכיר תוכנה בשם דומה לזה יכול לתת לי קישור בבקשה או תוכנה שמבצעת בדיקת אחוזי המעבד של הכרטיס מסך בזמן אמת .
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם. ברשותי כרטיס מסך Gainward GTX 460 1gb, ואני על וינדוס 7 פרו 64 ביט. הדרייברים של הכרטיס מעודכנים. מדי פעם מופיעים לי ריצודים במסך בשימוש בוינדוס. פה ושם קרה לי שפתאום על כל המסך הופיעו ריבועים צבעונים, כאילו המסך חולק לריבועים והם זזו ויצרו פסיפס.. משהו מוזר ):. הקטע המוזר שכשעברתי לחלון של ctrl+shift+delete הגליצי'ים נעלמו כלא היו, וברגע שעשיתי התנתקות מהיוזר וחזרתי אליו, הכל הסתדר. משהו שקרה לי רק היום (תמונת אילוסטרציה). כמו שאתם רואים הופיעו פתאום ריבועים במקומות שונים בטקסט: ברגע שעשיתי ריסטארט זה הסתדר. יש לציין שבמשחקים אין לי בעיות, וחוץ מזה שלדעתי הכרטיס קצת מרעיש מדי (אבל אני פשוט צריכה לנקות את המחשב...) הכל רץ חלק. בנוסף, איכשהו זה תמיד קו…
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
המחשב שלי לא עולה בכלל אז ניסיתי להתקין ווינדוס XP אבל אי אפשר... הסדר של הבוטים ככה: CD-Rom.C.A עכשיו הדיסק בפנים ואני מפעיל את המחשב ואז הוא אפילחו לא נותן אפשרות לשות בוט מהדיסק הוא רושם Boot disk: Failure ושורה מתחתיו שאת השורה הזאת הוא רושם תמיד גם אם אין דיסק: NTLDR Is Missing. מה הבעיה? איך אפשר לסדר אותה? האם היא בלוח?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב שלא נדלק הכוונה יש מתח יש אורות ב CD יש מתח על הלוח הספק עובד המאוורר על הלוח הכול אבל אין את הקליק שהמחשב נדלק כמו מזגן הכול עובד ולא נדלק החלפתי לוח אחר ואותו דבר מזגן לא עובד החלפתי מעבד עדיין מזגן אוף יש מתח חשמלי אבל מחשב לא נדלק ! SOS
-
- 14 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום בעקבות ההודעה שפורסמה בפורום על עדכון ביוס ללוח Gigabyte GA-K8NF-9, החלטתי גם לעדכן את הביוס. עדכנתי דרך התוכנה שהייתה בדיסק שהגיע עם הלוח אם, ועכשיו כל ההגדרות בביוס התאפסו לי, ניסיתי גם לשחזר את ההגדרות (Load Optimizes Defaults) וזה לא עזר. יש לציין שאחרי שעדכנתי את הביוס והפעלתי את המחשב מחדש המחשב צפצץ ונאלצתי להדליקו מחדש דרך כפתור הריסטרט במארז. בבקשה תכוונו אותי איך לעדכן את הביוס. תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם המחשב כבר תקופה ארוכה (כמה חודשים), שלא הצלחתי לפתור והחלטתי שנמאס לי, והגיע הזמן לסדר את זה כבר... טוב אז ככה, המחשב קורס משהו כמו פעמיים ביום או לפעמים פעם ביומיים. זה התחיל כשהוא הראה מסך כחול, ועשה הפעלה מחדש מיד אחרי, אח"כ זה עבר לזה שהוא פשוט קורס ונכבה וכשאני מדליק אותו הוא שואל אותי איזה פרופיל הגדרות להעלות (ברירת מחדל או פרופיל ההגדרות התקין האחרון - כל זה באנגלית כמובן לפני שהווינדווס 7 עולה). אחרי שהוא שואל איזה פרופיל הגדרות להעלות, ואני בוחר בברירת מחדל, הוא עולה כשהשעון והתאריך לא מכוונים והאינטרנט לא עובד (חלק אתרים כן וחלק לא - בעיה כלשהי עם אישורי אבטחה של אתרים מאובטחים). רק אחרי שאני מכוון את התאריך והשעה האינטרנט מסתדר, והכל כ…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. היתה לי בעיית קריסת כרטיס מסך מדי פעם במחשב. "graphic card stopped responding has recovered". מחשב היה קופא ומאתחל כרטיס מסך או שנתקע לגמרי והייתי צריכה לעשות ריסטרט. אח"כ מסך כחול ונדלק. אח"כ מחשב לא נדלק בכלל. הוחלף לי מאוורר למעבד. כי הטמפ' שלו היתה גבוהה כנראה. ממאוורר של אינטל לזלמן. הבעיה חזרה אחרי שבוע. הוחלף גם כרטיס מסך. מ- quadro k600 ל GTX 1050 ti. למרות שאמר לי (הטכנאי) שיכול להיות שהבעיה היא לא בכרטיס. (שמרתי את הכרטיס הישן). על הדרך גם עדכנתי ווינדואוס מ 7 ל 10.. כי "צריך להתקדם".. עכשיו לבעיה: אני עובדת על תוכנות תלת מימד וגרפיקה. רנדר, מידול ועוד. עבודה במקס 2018 (3ds max) איטית בטירוף. אני בסצנה יחסית פשוטה (…
-
- 14 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בניתי 3 מחשבים 2 של אינטל עם מעבדים של סלרון ואחד אתלון 64 ביט של AMD והבעיה היא כזאת שלושתם עבדו הכול בסדר אבל היו איטיים ניסיתי לבודד רכיב רכיב וכלום לעומת זאת לחבר שלי יש פנטיום 4 ישן עם לוח פולק עממי והכול רץ שם ...אצלי על הנייר הכול חדש מתקדם ועדיין איטי ..אם בשלושת המחשבים יש איטיות אז זה כבר אומר שהבעיה לא בלוח ולא במעבד או בספק כח או בזיכרונות ... הדיסק הקשיח חדש Sata 1.5 GB / 150MB/S בנפח 120GB. יכול להיות שאני שוכח לעשות משהו ובגלל זה יש איטיות מחפירה ? אני חייב לציין שבשלושת המחשבים עשיתי פירמוט דרך ה XP אבל פירמוט מלא .. לא מהיר אולי פה הבעיה צריך לפרמט קודם כל מה DOS ? הקטע שהדיסק הקשיח ממש חדש קיבלתי אותו באריזה בלי וירוסים בלי קבצים בלי כלום אפילו פירמוט מה…
-
- 14 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום ! אחרי תקלה במחשב הערור הזה תיקנתי אותה ובנוסף השגתי עוד הרדיסק של 20 גיגה 7200 יש לי כרגע מחוברים למחשב 80GB ATA 7200 8MB 40GBG ATA 7200 על ה 80 מותקן XP ועל ה 40 מותקן 98 יש לי P3 450@520 אני יכול לחבר תארדיסק השלישי למחשב....?. שיעבדו שלושתם במכה אחת?.. אין לי עוד חיבור בקבל IDE זה אפשרי?.. איזה קבל אני צריך לקנות אם זה אפשרי..... תודה!
-
- 14 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שמתי לב שזה קרה לי בעבר קצת במשחקים מסויימים, לא ממש הפריע לי, בקושי שם לב אליה. אבל עכשיו ב-BFBC2 זה ממש בולט, כשאני עומד מול אובייקט וזז מסביבו אז הוא נמרח טיפה, אז כל הדברים שנמצאים מולי, כולל כל העצים והבתים הרחוקים, כולם נמרחים, כשאני מתקרב אליהם אני יכול לראות את זה בבירור. המחשב שלי חדש, אני מריץ את המשחק על 100 FPS, עדכנתי דרייבר לכרטיס מסך. החלפתי עכשיו מסך וראיתי שהבעיה נשארה.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה התחיל מאז ששדרגתי את המפות הישנות למפות החדשות של גוגל. תמיד שאני נכנס למצב מפה "לווין" המסך נכבה והמחשב עושה RESET. הבעיה קורת כל פעם שאני נכנס לgoogle maps יש אולי סיבה לזה שזה נגרם? כי פעם זה לא היה
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לוח GA-965P-DS3P עם שני סטיקים של GEIL 1GB PC2-6400 ששני סטיקים בפנים MEMTEST מראה 80 אלך ERRORS שרק אחד מהם בפנים אין ERRORS ב MEMTEST ששניהם בפנים כבר אחרי דקה וחצי אלפי ERRORS בMEMTEST מפרט מלא שלי בחתימה. בבקשה תעזרו לי....ביוס מעודכן....
-
- 14 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי בעית בריחת חשמל בשתי נקודות במארז שלי... יש לי מארז של GigaByte דגם לא משנה איזה אחד מהאלה שעולים כ350-400 ש"ח שכולו בנוי ממתכת בלי שום פלסטיקים... איפה שיש את היציאות ללוח אם בצד שמאל (הצלע שאליו מחובר לוח האם) מאחורי המארז באיזור הUSB והSOUND CARD(OB( אם אני מעביר את היד אני מרגיש זרם חשמל כזה... ובאותו צד בפינה למעלה יש מקום כזה שמרגישים זרם חשמל. האם הדבר הזה דורש בדיקה? האם לפנות לחנות שממנה רכשתי לפני כ3 חודשים את המחשב? האם זאת בעיה רציני? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! בעוד מספר ימים יגיע אליי מחשב חדש שהזמנתי. רציתי לדעת, האם ישנם עוד דברים שמומלץ לעשות חוץ מעדכון דרייברים לכרטיס המסך, והורדת העדכונים והתיקון לבאג של ה Samsung 840 EVO 500GB (אם כבר מדברים על זה, מאיפה ניתן להוריד את התיקון הנ''ל?) תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכם * המחשב שלי מכיל זכרונות במהירות 1600MHZ אך הביוס קורא אותם ב1333... יש איזשהי הגדרה שמצאתי לזכרונות, באופן ידני ומה שנקררא XMP (בתמונה).. האם יש אפשרות שהביוס יקרא אותם אוטומטית על 1600 כמו שחשבתי שהוא צריך, או שאני חייב להגדיר לו הכל ?? * הגדרה נוספת היא של הSATA, מה שנקרא HOT Plug.. האם כדאי לי לשנות הגדרה זו למאופשרת לכל הSATAות ?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יום שישי כיביתי את המחשב חזרתי במ"וצש והוא לא נלדק, נאמר לי שהיה הפסקת חשמל,. בדקתי את הספק והוא תקין ניסיתי להדליק בלי כרטיס מסך ועדיין לא נדלק מה אפשר לעשות?תודה י
-
- 14 תגובות
- 4k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב אני מקבל את השגיאה הבאה http://img396.imageshack.us/img396/4046/untitledya2.jpg זה גורם לעומס ותוכנות לא פועלות יש עומס על ידי הדבר הזה אפילו בלי שהשגיאה תקפוץ ניסיתי לנקות על ידי Registry Mechanic ולסרוק עם KSP AVועדיין כלום לא עוזר אז מה לעשות אני ברגע לפני פורמט תודה מראש לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יום בהיר הGMAIL החל להיתקע לי במהלך הטעינה וזה עניין שלא חולף. כשאני נכנס אליו יש את הבר הכחול הוא מגיע כמעט לסוף ופשוט קופא. קראתי לא מעט מדריכים ברשת אך לא זכיתי לפתרון מלא. זה קורה לי גם בIE וגם בCHROME . כשאני מבצע טעינה בפורמט HTML בסיסי זה עובד טוב ניסיתי להסיר דפדפן ולהתקין מחדש ואז זה עבד עד שפתאום זה חדל לעבוד. מספיק שאני עושה איפוס לדפדפן וזה גורם לGMAIL לפעול עד שזה פתאום נתקע שוב או לחלופין עד להפעלה מחודשת של המחשב זה לא קורה במצב גלישה פרטית אבל אין לי הרחבות מותקנות, הסרתי ובדקתי היטב. יש למישהו מושג איך אני פותר את זה מבלי לפרמט את המחשב ?
-
- 14 תגובות
- 7.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן, יש לי בעיה שאני חושב שהיא בצורב... מדובר בsamsung SH-S223 כל פעם שאני מתחיל לצרוב משהו.. לא משנה באיזו תוכנה/מהירות/מערכת הפעלה...(ניסיתי VISTA/7 וNERO/ASHAMPOO) המחשב פשוט קופא... כל החלונות לא מגיבים פשוט.. ואחרי חצי 30-60 שניות הכל חוזר למצב הרגיל והכתיבה לדיסק מתחילה... מה הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי דיסק קשיח SEAGATE BARACUDA 500 GB בדקתי את הדיסק עם 2 תוכנות בדיקת HDD. תוצאה א עם תוכנת HDInspector נותנת לי תוצאה שלילית ומעידה שהדיסק פגום. תמונה מצורפת בקובץ 1 +2 מצד שני בדקתי וסרקתי שגיאות בדיסק עם תוכנת HD Tune Pro בקובץ השלישי, וזה מראה שהדיסק תקין ואין שגיאות. אז מה הקטע פה, מישהו יכול להסביר? אם ה HDD בטוח לא טוב ותקין, אז אני אממש אחריות על המוצר [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא נארה לי שהאר דיסק באמת עובד כי הטממפרטורה שלו נורמלית אי חושב (28 מעלות) והמחשב פועל כרגיל, לא יותר לאט, ובדקתי אם המחשב מתאמץ והוא בכלל לא... אבל מה שמדאיג אותי שאולי הוא כן מתאמץ או משהו ואני לא יודע את זה ויהרס לי ההארד דיסקץץ רק לפני כמה חודשים קניתי אותו..
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, הלילה היה לי עדכון גדול של ווינדוס 10. בבוקר כשהדלקתי את המחשב נוספה לי שפה חדשה - אנגלית בריטניה. זה די מציק לעבור מעברית לאנגלית וחזרה כשיש שלוש מקלדות. ניסיתי להסיר את המקלדת הבריטית, אך הכפתור "הסר" מחוק/אפור ולא ניתן ללחוץ עליו. מחקתי את העברית והאנגלית (ארה"ב), אתחלתי את המחשב והחזרתי אותן. עדיין לא ניתן היה להסיר את האנגלית הבריטית מהמחשב. יש פתרון לעניין הזה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 5.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי וידאו של JVC 4 ראשים ורציתי לדעת אם זה אפשרי ואם כן אז א י ך ???
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב.מתי שאני מתקין דריבר למחשב המסך מתכבה לי.ואם אני מחזיר את הדריבר הרגיל של הדיסק המסך פועל לי.השאלה שלי למה המסך מתכבה לי ואם אפשר לעשות משהו בקשר לזה.הלכתי לתכנעי 2 פעמיים והוא לא הצליח לתקן לי את הבעיה ולא ניסתי להפעיל את המחשב אם מסך אחר המפרט שלי הוא כרטיס מסך ASUS EAX1900XT 512 MB מעבד Intel® Pentium® D CPU 3.40GHz זיכרון 1.00 GB של RAM ספק כוח HX520W בקשר לווינדוס החלפתי וזהי לא הבעיה מבקש עזרה מהירה
-
- 14 תגובות
- 978 צפיות
-