תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים חבר נתן לי מחשב לתיקון, כיוון שמערכת ההפעלה עושה בעיות ( WIN7). המצב כזה: יש לו 2 הארדיסקים, אחד ישן ואחד חדש. טכנאי של אייבורי בדק את הארד דיסק הישן ואמר שהוא גמור (נופל בבדיקות). כשמפעילים את המחשב מסך הבוט עומד דקה בערך ואז הוא מעלה את המערכת הפעלה. אחרי שהמערכת עולה, אני רואה שהוא מזהה רק את הארדיסק החדש ואני רואה ששם מותקנת מערכת ההפעלה. אם אני מנתק את הארדיסק הישן ומדליק מחדש את המחשב, הבוט לא עולה בכלל. אם אני מנתק את הארדיסק הישן אחרי שהמערכת עולה, המחשב פועל רגיל (שוב, הוא לא מזהה בכלל את הארדיסק הישן) יצרתי דיסק שיחזור\תיקון וניסיתי לתקן (כשהארדיסק הישן מנותק) ופשוט לא הצלחתי. לדעתי הבוט לאודר הוא מהארדיסק הישן והוא מעלה את המערכת הפעלה מהארדיסק החדש.…
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום קנתי מחשבת חדש במחשב יש 8GB זיכרון RAM ובסוגרים רשום לי ניתן לשימוש רק ב3.15GB אשמח לדעת למה זה נותן לי לשתמש רק ב 3.15GB
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כפי שכתוב בכותרת הרכבת מערכת חדשה והיא מצפצפת חמישה צפצופים קצרים בעת ההדלקה. פעם אחת הצלחתי במהלך הניסיונות שלי לסדר את זה אבל מאז זה חזר וממשיך לקרות. כשזה קורה אין תצוגה לא עם המאיץ הגרפי המובנה ולא עם כרטיס מסך חיצוני (כשניסיתי לחבר אחד) המפרט הוא כזה: Intel i3 8100 Gigabyte B360N WIFI TSP 8GB Ram 2666 ADATA XPG SSD 240GB GAMMIX S11 M.2 2280 בעיקרון כאמור יש גם כרטיס מסך וספק אבל ניסיתי גם בלי הכרטיס מסך (כלומר עם המובנה) וניסיתי ספקים שונים. למרות שהלוח וה- SSD לא מופיעים ברשימה הנתמכת אני די בטוח שהם לא הבעיה (אבל זה לא וודאי) הבעיה שלי היא שבכל המסמכים (הפיזים או אלו שמצאתי אונליין בא…
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
- 2 followers
-
-
זה ממש מוזר וגם די מעצבן למען האמת. המערכת החדשה שלי (מפרט בצד) קורסת במהלך משחק ב-MOH:WF בגלל בעיות זיכרון (??). רצ"ב תמונות של הודעות השגיאה לאחר הקריסה. הדרייברים אגב מעודכנים, גם לכרטיס מסך. איך זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
לפני יומים קיבלתי את הלוח אם, מעבד, וזכרונות שהזמנתי לחבר, (פלוס את המערכת החלומית שלי, אבל זה לא לת'רד הזה ) המערכת היא AMD BARTON 2500 512K Abit NF7 Kingmax 512mb 400mhz סבבה, חיברתי הכל אבל אין פוסט ! אין לי מושג למה זה, חשבתי אולי זה הכרטיס מסך, אז ניסיתי עוד שני כרטיסים אחרים, מה יכולה להיות הבעיה? כל שאר החומרה מנותקת.. בבקשה תעזרו לי מהר כי אני כבר היום רוצה לדעת אם לפנות לחנות שקניתי מהם ושזה לא יתעקב בעוד כמה ימים כי אז יגידו לי שלא יחליפו לי..
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלן, כרגיל, שיחקתי היום על המחשב שלי במשחק (לא ממש משנה איזה), כשבאמצע המשחק המחשב נתקע לרגע, ואז המשיך (=הבעיה היא לא המשחק), אחרי זה הוא נתקע שוב ואז הראה מסך כחול, בתוך המסך הכחול, המערכת נתקעה בשלב של ה-BEGINING DUMP OF PHISICAL MEMORY, ראיתי שהמערכת תקועה, ואז כיביתי את המחשב. בהדלקה של המחשב, המערכת כל פעם נתקעת בשלב אחר של העלאת ה-OS: פעם לפני הביוס, פעם אחריו, בקיצור, תמיד אחרי ה-POST, המחשב פשוט נתקע ולא מעלה WINXP (=החומרה בסדר), כשהתקרבתי למארז (בתקווה שאני לא באמת רואה עשן...), הרגשתי שהוא ממש חם, האם עד כאן הכל בסדר? הניחושים שלי מדויקים? אני מחכה למברג (אל תשאלו) בשביל לפתוח את המארז, מה שייתן לי רמז האם זה המעבד שרותח, או כרטיס המסך...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום, ברשותי מחשב נייד ישן (בן 6) השבוע ההארד דיסק הפסיק לעבוד. כשאר חיברתי את ההארד דיסק למחשב הנייח קיבלתי הודעה של boot disk failure הרצתי דיסק של LiveCD וגם את תוכנת Acronis Disk Director ואף אחת מהתוכנות לא מזהה את ההארד דיסק. האם יש תוכנה או אופציה לאפס את ההארד דיסק או שאני יכול לומר עליו קדיש? תודה מראש, בברכה, לאוניד
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
בעיה עם התקנת חומרה ישנה וחייב עזרה כי אני עובד עצות. מפרט מחשב: Intel Pentium E5200 ASUS P5G41T-M LX Corsair CMV8GX3M2A1333C9 4GBx2 בקצרה, אני רוצה להעביר מעבד X5460 (המעבד עבר מוד מ-771 ל-775) מלוח P35 ללוח G41 כי בלוח השני יש תמיכה ב DDR3. הבעיה, לוח p5g41t-mx עושה לי בעיות עם זיהוי 2 קיטים שונים של 2 כ.זיכרון. אם אני שם כרטיס אחד, אז הוא מזהה רק בערוץ B. אם מתקין 2 כרטיסים המערכת לא עושה בוט אל ה-BIOS אפילו. יש לי כמה חשדות: 1. שאחד הסלוטים דפוק או שאחד הכרטיסים דפוק באחד הקיטים דפוק. 2. אולי זה תלוי גם בסוג המעבד שמותקן באותו רגע(כרגע e5200). 3. קניתי קיט שלא מתאים ללוח מבחינה טכנית שאינו נתמ…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחברי הפורום מחלונות 7 כשהפעלתי את המחשב לפני כמה ימים עלתה לי הודעה שצריך לגבות את הקשיח בגלל שהוא לא תקין ובאמת בדקתי עם תוכנת "Hard Disk Sentinel" וראיתי שאחוזי הבריאות הם רק 44% עם בערך 50 סקטורים פגומים ועכשיו הפעלתי את המחשב ופתאום אין שוב בעיה בקשיחים הקשיחים במחשב נקנו לפני פחות מחצי שנה של טושיבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי חלקים למחשב חדש הרכבתי הכל להלן המפרט bios לא עולה המחשב נדלק בלחיצת הפעלה מאוורר cpu עובד בצד התחתון הימני בלוח אם ישנם 4 נורות בריבוע שנדלקות אחת אחרי השניה בשלישית הוא עוצר לאחר כ10 שניות הוא כבה ונדלק מעצמו וחוזר חלילה נסיתי להוציא ram 1 ולהפעיל לנתק כרטיס גרפי ושאר חלקים וכן לאפס bios לא עוזר יש בעיה בלוח או מה יכול להיות?? Intel Core i7 9700K Arctic Cooling Freezer 33 Gigabyte Z370 AORUS Gaming K3 Antec GX500 Window Case Antec HCG-650G 650W Gold Power WD HDD 2.0TB 64MB SATA3 Red Gigabyte GeForce GTX 1060 VR Ready GV-N1060WF2OC-6GD DDR 4 16G (8Gx2) 3200 Trident Z G.Skill ADATA XPG SSD 480G…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה מזה זמן מה המערכת שלי עושה בעיות.. מדי פעם המערכת שלי מקפיצה הודעת BSoD שממנה יכולתי לקחת את המידע: "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" לצערי ממה שחיפשתי לא מצאתי פתרון מועיל.. כמו כן מה שקורה בזמן הפעלת משחקים (לא מיידית אלא אחרי זמן מה) המקלדת והעכבר נכבים ואינם מגיבים, המסך מראה תמונה תקוע, מנורת הדיסקים הקשיחים במארז אינה מהבהבת כלל, רק המאווררים עובדים במארז, בספק הכוח והלדים של לוח האם.. הרצתי את OCCT: CPU: OCCT - בקושי עברה דקה וכבר יש הודעת שגיאה על המעבד.. הסתכלו במפרט שלי בכדי לקבל תמונת מצב שלה המערכת שלי. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי משהו מוזר, המחשב עולה תוך 39 שניות עם הSSD לדעתי זה יותר מידי תקוע על הביוס,הסרטתי את זה: View My Video זה המפרט: (התקנתי את התוכנה MEGICIAN של הסמסונגSSD) I7 4790K asus maximus vii ranger 16 gb ram 1 ssd 250 gB (פה המערכת) 1tb hitachi 7200 1tb wd 7200 מה דעתכם? תודה
-
- 221 תגובות
- 49.2k צפיות
-
-
שלום. בעיה מוזרה יש לי. יש לי מחשב i7-4790 16 GM ram מחשב די חזק ויש לי את המערכת קולנוע הזו http://www.hye.co.il/LG/entertainment&audio/Home-Theater-System/DH7520T היא מחוברת למחשב ושאני מדליק אותה אני שומע בה והכל טוב. הבעיה שאני מכבה את המערכת. המערכת מחוברת דרך כבל hdmi ללוח האם. לצערי הכרטיס קול ששמו לי מעפן. לפעמים היא נתקעת לכמה שניות ואז כתוב לי במחשב שהמחשב ביצע שחזור ואז חוזר לעצמו אבל ב99 אחוז מהמקרים המחשב פשוט תקוע ולא מגיב לכלום עד שאני מכבה אותו מהכפתור. ממה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, קניתי אתמול כרטיס קול Genius Sound Maker Value 5.1. אני מנסה להתקין אותו על Windows XP. התקנתי המון דרייברים בגרסאות שונות עבור אותו צ'יפ (C-Media CMI8738/C3DX) וכולם עבדו באותה צורה: 1. הסרתי כל זכר לדרייבר סאונד הקודם, גם מספריית (SYSTEM32/ReinstallBackups) וביצעתי ריסטארט. 2. המחשב עולה ומזהה כרטיס לא מוכר ומבקש דרייברים. 3. אם אני לוחץ Esc בשלב הזה, המחשב רץ בסדר. אין קול, אבל הוא רץ. 4. כשאני מתקין את הדרייבר, ההתקנה עוברת חלק. 5. המחשב מבקש לבצע ריסטארט. 6. המחשב עולה, נכנס לדסקטופ, ואז קופא ל- 2-15 דקות. הקפיאה הזאת נורא משונה. העכבר זז, אני יכול להפעיל יישומים פשוטים - למשל notepad או taskmgr; אבל כשזה מגיע לתוכנות כבדות כמו SiSoft Sandra או Media Player, הן…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תאור הבעיה:המחשב עובד רגיל הכל טוב וכשאני מנסה להכנס למשחק מסויים בסטים(CS) והמחשב מקבל מעיין מסך כחול וכתוב critical process died ממתי התחילה הבעיה:היום, אתמול הכל עבד רגיל האם התקנת תוכנה כלשהי לפני שהתחילה הבעיה:לא מערכת הפעלה ושפת ממשק (כולל ביטים: 32,64): WIN8.1 64 הערות נוספות:ביצעתי שחזור מערכת, הרצתי סריקות ניקיתי מזבל, טיפלתי בריג'סטרי לא יודע מה יכולה להיות הבעיה, תודה! ובדקתי Bluescreenview והקובץ שיוצר את הבעיה ככל הנראה - ntoskrnl.exe תודה ענקית!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לעיתים כמעט קרובות אפשר להגיד לפחות אחת ליום המחשב עושה ריסטרט+מסך כחול(זה קורה בעיקר בפעם הראשונה שאני מדליק את המחשב) המחשב בן פחות מחצי שנה אין עליו כרגע אוברקלוק.... באופן כמעט טבעי דבר ראשון הרצתי בדיקה בmemtest 86+ בדיקה של 10 וחצי שעות לא נמצאה אפילו לא שגיאה אחת בזכרונות המפרט זהו המפרט שמתואר בחתימה שלי הדיסק הקשיח בן פחות משלושה חודשים.... האם יכול להיות שהלוח אם נפגם או משהו כתוצאה מהפסקות חשמל?(והיו כבר לא מעט החורף) קשה לי לאמין שזה הלוח במיוחד ברמה ובגימור שיצרו אותו. נעשה במחשב אוברקלוק לפני 4 חודשים אבל החזרתי הכל למצב סטנדרטי וגם באוברקלוק שהגעתי כמעט 3.7 בסטפינג של 8 המערכת הייתה יציבה אחרי שהחזרתי למצב הסטנדרטי הרצתי בדיקות בs&m ובmemtest 86+ והכל …
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום . מערכת ההפעלה אינה עולה . הסתכלות בביוס הדיסק אינו מזוהה . הוחלף כבל נתונים +כבל חשמל sata . הדיסק חובר למחשב אחר יש זיהוי . התקנתי על המחשב דיסק ide כולל מערכת הפעלה . הדיסק גם פה הוא זוהה . רק שאני מחבר אותו ישירות המערכת ההפעלה אינה עולה . בוצע איפוס ביוס >בטריה אשמח לפיתרון . מקווה שזה המקום הנכון תודה [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לבדוק האם הכ.מסך שלי באמת דפוק, אז לקחתי את הכרטיס של אחותי והמחשב עבד (באסה צריך לקנות כ.מסך חדש), אבל (תמיד יש אבל ), אחרי שהחזרתי את כ.המסך שלי המחשב בכלל לא נדלק ! (לפני זה היו לי ארטיפקטים) אני רואה שהלוח מקבל חשמל (הנורה נדלקת) אבל כלום, גם הכפתור Power שעל הלוח לא עובד. האם מישהוא נתקל או יודע אם מצב כזה יתכן ?? שכ.מסך יגרום לכול המחשב לא לעבוד ? אני חשבתי שאם הכרטיס מסך לא עובד המאוורים נדלקים והמחשב מצפצף. יש רעיונות ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, יש לי מקומות שמורים במפות, כאשר אני מנסה להיכנס אליהם מופיע לי רק הכותרת למשל "15" כלומר יש לי 15 אתרים בקטגוריה מסויימת אבל ברשימה עצמה הוא כותב לי "הרשימה רייקה" אולי מישהו יכול לעזור לי להבין למה זה קורה? בטלפון שלי זה לא קורה רק במחשב. תודה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מארז חדש (FD core 3000 usb3.0), כאשר אני מחבר את הDOK מסוג Patriot Super sonic XT 32gb לשקע של הUSB 3 ומתחיל להעתיק אליו אז אחרי כמה שניות ההעתקה מפסיקה והווינדוס מתחיל לעשות קולות של חיבור וניתוק USB. זה קורה גם כשאני מחבר ללוח אם וגם כשאני מחבר לפאנל הקידמי. כשאני מחבר את הDOK לשקע של USB2 הכל בסדר. מפרט נמצא בצד. תודה רבה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. לידידה שלי יש מדפסת משולבת של לקסמרק מדגם X5150. לאחרונה, המדפסת הפסיקה להדפיס (המסמכים נשארים ברשימת ההדפסה, אך לא מודפסים). זו ככל הנראה לא בעיה של דרייברים, כי הסורק עובד. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך ללחוץ על הכפתור POWER כמה פעמים ובכל מיני צירופין כדי שהוא יצליח לעשות בוט הבעיה לא בספק החלפתי ספק זה עדיין ככה גם לא בעיה בהספק הכפתור בסדר גמור למישו עולה רעיון?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מחשב נייד בבית עם יציאה של hdmi (אין לי עוד יציאה חוץ מזה) קניתי מפצל כדי לחבר אליו 2 מסכים. כול המסכים נדלקים אבל כשאני רוצה להרחיב את את המסכים משום מה זה משכפל לי את אותה התצוגה במסך מס' 2 למסך מס' 3. כלומר זה מרחיב לי רק ל2 מסכים ובמסך השלישי זה משכפל את מה שמופיע במסך מס שתיים. בנוסף לזה אני רואה בהגדרות שזה קולט לי רק 2 מסכים ולא 3
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מפצל HDMI 2.0 שכתוב עליו שהוא 4K 60 FPS הבנתי שצריך כבל HDMI 2.1 בשביל 144 HZ ו4K השאלה שלי אם אני אחבר את הכבל דרך המתאם האם המתאם יכול להוריד לי את הקצב ריענון ל60 מכיוון שיש לי מסך של 144 וכרטיס מסך חזק אני לא מצליח למצוא מפצלים של HDMI 2.1 בשום מקום.
-
- 3 תגובות
- 359 צפיות
- 3 followers
-
-
בס"ד שלום, יש לי מדפסת שמשום מה החליטה לא לעבוד במחשב שלי דרך USB ועל כן אני צריכה להתחבר אליה למחשב דרך כבל רשת. בגלל שהמחשב (ניח) נמצא מרוחק מהראוטר ובמרתף אני צריכה חיבור לאינטרנט רק ע"י כבל רשת (WIFI לא עובד רציף). יוצא שאני שכל פעם אני יכולה להשתמש רק באינטרנט/מדפסת. מה אוכל להתקין בכדי להשתמש בשניהם בו זמנית? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-