תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
בעיה שקרתה למחשב של חבר ובגלל שניסיתי לעזור לו אז אני שואל פה. אז ככה: לפני כמה ימים הלוח שלו התחיל לעשות רעשים מדי פעם ואז בכלל הפסיק לעבוד, כל פעם שהוא לחץ על הכפתור הדלקה כלום לא הגיב. באתי לבדוק את המחשב ושמתי לך שהמאוורר של המעבד היה מלוכלך בצורה מטורפת ובקושי הסתובב. אחרי פירוק של גוף הקירור וניקוי יסודי שלו התפניתי לבדוק את הלוח בצורה רצינית יותר, והבעיה עדין המשיכה... המחשב פשוט לא מגיב לכלום. ניסיתי להחליף ממש הכל במחשב: זכרונות, כרטיס מסך, הארדיסקים ואפילו כונן דיסקטים, שום דבר לא עזר. למרות שהספק היה נראה לי תקין לחלוטין (וזה גם היה ספק טוב דוקא) החלטתי לנסות ספק אחר, ובאמת שחיברתי אותו אני שם לב שהלוח פתאום נדלק אבל אין לי שום תצוגה, לאחר מבט נוסף בלוח שמתי לב…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אז ככה קניתי הגה של Logitech, Wingman Formula Force GP ב PCH. איזה יום ההגה שלי הפסיק להגיב (חבר שלי חיבר מאוורר למחשב באמצע שהוא פועל - אז כנראה ההגה נשרף או משהו) ונתתי אותו לתיקון במסגרת האחריות, אחרי שבועיים שלושה שהיה ב"טיול" במעבדת היבואן הלכתי להביא אותו (לפני 10 דקות) וכשאני מחבר אותו הוא עדיין לא עובד (פשוט המחשב לא מזהה משהו מחובר אליו...). בדקתי גם אצלי (חיבור USB) שעובד -המודם מחובר אליו וגם אצל אח שלי שיש לו מחשב חדש... אני לא יודע מה לעשות (עוד שבועיים עד ש"יתקנו"...) סרטןןןןן רציתי לשחק ביום כיפור ;D סתם... עריכה:!!!!! טוב אז קודם כל אני רוצה להתנצל בפני PCH סליחה. ההגה כן עובד - אני כבר אסביר - פתחתי את הפאנל הקדמי כדי לסים שם מאוורר - ובמארז שלי יש גם …
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי הארד דיסק חדש של WD בעל נפח של 160GB הכנסתי את הדיסק של WINXP לכונן הדיסקים ועשיתי BOOT מהסידירום והתחילה טעינת הווינדוס. בתחילת הטעינה יש אפשרות ללחוץ F6 בשביל תמיכה בRAID או משהו כזה, ולפי חיפוש שהרצתי בפורום הזה הבנתי שצריך ללחוץ. בנוסף יש לי דיסקט עם דריבר של RAID או משהו כזה שהעתקתי מהדיסק של הלוח אם שלי לדיסקט. (כפי שגם קראתי שהרצתי חיפוש) אחרי הטעינה היה רשום לי בהתקנה משהו כזה : setup xoulnd not determine the type of one or more mass storage devices.... ואז יש לי אפשרות ללחוץ על מקס "S" וזה טוען דריברים מהדיסקט, או ללחוץ אנתר ולהשתמש כנראה בדריברים של הדיסק התקנה של הווינדוס. לחצתי S בכל זאת, וטענתי. לאחר מכן חזרתי לאותו תפריט רק שרשום ל…
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
טוב אז כך אמרו להביא יותר מידע אז ככך הכרטיס עושה מין קפאה כזאת אחרי כל 15 דקות של מחשק כגון cs סבבה משחקי רשת יותר מהר נתקע משחק שהוא לא ברשת ויותר כבד נתקע פחות ניסיתי כל דריביר קיים \תוכנות ועדין זה ככה הכרטיס עובד טוב במחשב אחר רק אם ביצועים של gf2 חחח ואני לא מגזים היום אני צריך לדבר אם החנות שקנתי משם את הכרטיס וכנראה שאני ינסה לקחת אחד אחר בהתחלה חשבתי שאולי בגלל הלוח שלי שזה asus x800 די פשוט agp x8 וגם הכרטיס כגון ואין לי מושג אולי איזה קירור של הכרטיס לא טוב ולא ניסיתי שם o.c על הכרטיס הזה בקשה עזרה
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ביצור כתוב לי שהוא לא מוצא התקנה לmultimedia audio controller עכשיו אין לי מושג מה סוג הכרטיס קול
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
בצחשב עם מעבד PENTIUM II ו WIN98SE במשחקים מסוימים (למשל HARRY POTTER) כרטיס המסך לא מזוהה כלל. ב DXDIAG בלשונית ה DISPLAY רואים ש"חסר" חלק מן הזכרון - יש רק 31.5 מ"ב (דרייברים מעודכנים פיקס ובוצעה הסרה והתקנה מחדש)
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
!! מתכנן מחר קניה של rtx 4090 !! הוא ישב עם מעבד 13600K 32 ram 3600 DDR4 וספק 1000-1200 השאלה שלי כזו יש טעם לקנות כזה כרטיס חזק.. שהמסך שאני מעוניין לשחק בו הוא מסך טלויזיה 55 אינץ של סמסונג מסדרת samsung ue55es8000 לא תומך Hdmi 2.1 רק 2.0 זה אומר 4K 60 hz למי שיש ידע איך זה הולך להסתדר עם הכרטיס הזה מבחינת ביצועים הגבלות קצב רענון .יש טעם לרכישה או לרדת לכרטיס נמוך יותר אני משחק רק משחקים איטים כמו assassin's creed,, the witcher3 god of war יותר חשוב לי היופי של הגרפיקה ושיעבוד חלק ב..4K
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני צריך להרכיב פלופי למחשב ובשביל זה אני צריך לפרק את המארז ולנתק את המחשב מהחשמל. בספק כוח שלי מאחורה יש אפשרות לכבות אותו או לא (יש כפתור עם --- ו- O). כשאני מנתק את המחשב מהחשמל, לכבות את הספק או שלא צריך? תודה.
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מחשב פנטיום 4A עם 256MB RDRAM וספק ג'נרי נתקע כל פעם בזמן העבודה בווינדוס או לחילופין מראה מלא ERRORים או לחלילופין מבצע לעצמו ריסט. הבעיה כבר ארעה לפני כחודש במחשב ומאז הוא עבר פורמט ועבד טוב עד עצם היום הזה. אני חושד בזכרון או בספק הג'נרי. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם שאני נכנס לאינטרנט אקספלולר מופיעה לי שגיאה של הפניית זיכרון וגם שאני נכנס לSAMP תמונה לשגיאה : תודה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון לשאול (וסליחה אם זה לא), אבל איזה חלק כדי לי להוסיף למחשב שלי (מפרט בצד) בתקציב של עד 500 שקל (עדיף פחות) כדי שהוא יריץ לי משחקים יותר מהר? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כשאני מנסה להפעיל את וינדוס XP אחרי התקנת לינוקס אני מקבל מסך כחול שאומר: c000021a {fatal system error} the sesssion managaer intilazation system process terminated unexpectedly with a status of 0xc000003a (0x00000000 0x00000000) the system has been shut down אני צריך את המחשב הזה עם XP עוד היום... מישהו יכול לעזור לי? עריכה אחרי שניסיתי להתקין REPAIR מהדיסק של ווינדוס, ראיתי שpartition magic הפך את המחיצה של ווינדוס (שעברה עכשיו לE) ללא פעילה, וכנראה בגלל זה יש לי את המסך הכחול הזה. איך אפשר להפוך את המחיצה לפעילה שוב? עריכה2 בדיוק בגלל זה הופיע המסך הכחול... הפעלתי את הLIVE CD של UBUNTU והורדתי את הFLAG של HIDDEN למחיצה הזאת.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב והוא עלה והיו בעיות תצוגה כאלה צבעים מרוחים וקוביות צבע כאלה, כיביתי אותו והוצאתי את כרטיס המסך עשיתי לו נקיון עם ספריי אוויר חיכיתי שייתיבש וחיברתי, נשארה אותה הבעיה. לאחר עוד הדלקה בכלל נהיו פסים כל המסך ויש סמן מהבהב והמחשב לא עולה כלל. האם נוצרה עוד בעייה חוץ מכרטיס במסך או שמצבו החמיר עד למצב שהוא לא מעלה את המחשב. אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך ובסוף יש לי בעיה אחרת. מדובר במחשב ישן ואני רק רוצה להחיות אותו לעוד קצת. תודה רן
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
עשיתי עכשיו עידכון ביוס לF4 לפי מה שאני רואה העידכון הצליח, יכול לקרות משהו ללוח אם? אם כן עשיתי גיבוי של הביוס הקודם להחזיר אותו?
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם! הפורום הזה מתעסק בתקלות חומרה, ולכן חשבתי שהשאלה שלי צריכה להופיע כאן. אם זה לא שייך לכאן, אני אשמח אם הפוסט יועבר או יופנה לפורום המתאים. קניתי מחשב חדש, הוא עובד בסביבות השבועיים בסה"כ. מהרגע שהפעלתי אותו שמתי לב לתופעה מוזרה: ישנה שריקה מוזרה (בדומה לשריקת רוח דרך חלונות לא אטומים) שעולה מהמארז. השאלה שלי היא מה עלול לגרום לשריקה המוזרה, המעיקה והמציקה הזו, ואיך אפשר לפתור את זה? (המפרט המלא בקישור בצד)
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
צהריים טובים, יש לי בעייה במחשב, שמתרחשת רק מאז שיש לי ADSL, לפני זה הכל היה בסדר: יש לי P-IV, win xp home edition. הADSL של WOW, מודם USB. כשאני מנסה לכבות את המחשב (דרך start->turn off), המחשב נכבה, אך מייד מפעיל עצמו מחדש, כלומר במקום כיבוי, עושה ריסטרט בעצמו. גם כשאני מנסה לכתוב את המחשב דרך הכפתור במארז, קורה אותו הדבר. ניסיתי לנתק את המחשב מהחשמל ולחברו שוב, ואז המאוורר מתחיל לעבוד, הנורה מתחת לכפתור ההדלקה/כיבוי דולקת, וגם המודם מתחיל לעבוד (כפתור הPOWER דולק) אבל המחשב לא עולה. ואז כדי להפעיל את המחשב, אני צריך ללחוץ שוב על הכפתור ההפעלה ורק אז המחשב עולה. אני מדגיש שוב, שהבעייה נוצרה רק מאז שיש לי את הADSL. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה, ואיך לתקן אותה? תוד…
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שללוםם,לפני כמה ימים התחילה אצלי התופעה שכאשר אני חוזר מבצפר או קם בבוקר המחשב לא מגיב,העכבר והמקלדת עובדים טכנית אבל הווינדוס תקוע ולא קורה כלום,ואם במקרה העכבר כן זז אז לוחצים על משו ואז הוא טוען עד עולמים ולא באמת זז,אני עושה ריסט וחוזר לעבוד. בדקתי טמפרטורות ישר והמעבד והכל בסדר רק הכרטיס מסך קצת חריג 58 בIDLE אבל זה כבר ממזמן וזה לא נראה כמו בעיית כרטיס מסך..ניקיתי אבק והכל ליתר ביטחון ולא עוזר.אין לי קראשים בלו סקרין או משו כזה,לא יודע מה לעשות. תודהה מראש
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש ב WIN 10 במחשב נייד , ברשותי שני יוזרים , מעוניין לבטל את סיסמת הכניסה כאשר אני עובר מיוזר ליוזר , איך מבצעים זאת ? אדגיש ואומר, כאשר אני נכנס לכל אחד מהיוזרים לאחר RESTART למחשב , לא נדרשת סיסמא , רק במעבר בין יוזרים ואת זה אני רוצה לבטל. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קודם כל מדובר במערכת סוקט 478. עד אתמול המעבד שהיה הוא 1.7Ghz, כרגע המעבד שמחובר הוא 3.0Ghz. והעניין הוא כזה שברגע שהדלקתי את המחשב הוא אמר שיכול להיות והרטיו של המעבד ירד אז להיכנס להגדרות ולשנות. נכנסתי לביוס לכל חור אפשרי ואין שום דבר שקשור למכפלה אלא רק לFSB. והמקסימום FSB שיכלתי להעלות הוא ל132 וגם המחשב לא עלה, אלא רק על 115X15. לגביי הלוח עשיתי עידכון ביוס, ושום דבר לא עזר. המעבד מזוהה בCPU-Z בתור 3.0Ghz אבל יוצא שבפועל זה רק 1500Mhz. הביוס הוא של AWARD. מדובר על לוח שאכן תומך במעבדים של עד 3.06Ghz גם בווינדוס הוא רושם שזה מעבד 3.0 אך רק 1.5Ghz. אז אולי אני צריך להגדיר משהו לא בסדר או משהו כזה? מה אתם חושבים הבעיה? הנה הלוח: http://www.msicomputer.com/product/p_spe…
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
לכרטיס קול שלי (שהוא מולחם על הלוח NF7) מחוברת מערכת סטריאו רגילה 2 ערוצים שחיברתי אותה דרך כבל של שתי בננות ליציאה של אזניות. הבאתי היום סאבוופר של אוטו 300W ומגבר ביתי של 270W את סאב חיברתי למגבר ואת המגבר לחיבור של המיקרופון בכרטיס קול ובכרטיס קול הגדרתי עדיין לא שומעים דרך הסאבוופר לא מוזיקה לא סרטים ולא משחקים פשוט לא עובד. עשיתי את אשף הגדרה של כרטיס קול הגעתי לפה שמעתי את הצליל דרך הסאבוופר ולחצתי YES ואז הגעתי לפה ואני לא שומע כלום דרך הסאבוופר לחצתי NO בסוף הוא הגדיר לי את זה ככה ועדיין לא שומעים דרך הסאב שום דבר. הבעיה לדעתי היא רק עיניין של הגדרה נכונה.. בבקשה תעזרו לי !
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב פנטיום 4 אני זקוק לעצות מה לעשות. אני מצליח להפעיל את המחשב רק אחרי חזרה לברירת מחדל של הביוס על ידי cmos שנמצא על הלוח אם בכל כיבוי אותה בעיה קורה. מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה? תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
חברתי את המחשב לטלויזיה ורואים שחור לבן ניסיתי לשחק עם ההגדרות וזה עדיין לא הצליח....צריך עזרה
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אני רוצה לבצע שיחות טלפון רגילות (בתשלום) מהמחשב, כשקו הטלפון שלי מחובר ישירות למודם. אני עובד עם הקו מחובר למחשב כבר שנים (בעיקר לפקסים), אבל כעת, כשאני רוצה להשתמש בPHONE DIALER המובנה של ווינדוס XP, הוא לא מזהה את ההתקנים כשמדובר ב"PHONE CALL" ולא ב"INTERNET CALL". ניסיתי להוציא שיחות, וזה עובד, רק שאני שומע את הצד השני עונה דרך הרמקול הקטנטן שנמצא במארז המחשב, והמיקרופון של האוזניה לא משוייך לתוכנה ולכן לא שומעים אותי. כשאני משחק עם האפשרויות בתוכנה עצמה, ההתקנים אפורים (אינם נגישים) ואין לי איך לשנותם. מה עושים ואיך אני מוציא שיחות מהמחשב תוך שימוש במודם ובאוזניה???
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
בעת עבודה עם המחשב עולה פתאום ה - cpu במנהל משימות לרמות גבוהות מעל 500 אפילו המצב הנ"ל גורם למחשב להיות איטי ולהתקע ... מה עליי לעשות בבקשה על מנת לאזן תבריחה הזאת ? אנטי וירוס avast בוצעו סריקות עם : TuneUp Utilities 2007 ו : Registry Mechanic [glow=red,2,300]תודה מראש לעוזרים :-\[/glow]
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם , כפי שאומרת הכותרת יש לי שתי יציאות usb מקדימה במארז והם לא פועלים לי חיברתי עכבר(שעובד) וזה עדיין לא פועל חיברתי מצלמה אינטרנט ועדיין לא פועל למישהו יש מושג מה הבעיה?תודה לעוזר
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-