עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. או קיי אנשים אני הייתי חובר לאינטרנט זהב ובזמן האחרון היה לי בעיות ניתוקים אחת האפשריות לפתירה של זה היה לשנות את ההגדרות של צריכת חשמל במאפייני כרטיס רשת אבל אצלי לא הופיע הלשונית הזאת בכלל אז אמרתי בוא נסיר ונתקין ומאז היה לי בעיה אחרי ההתקנה מכוון שאחרי שהתקנתי שוב שהתחלתי לשמוע מוזיקה היא היית נתקעת טוב אז פירמטתי וזה שוב קורה מה הבעיה ? זה לא קרה לי בעבר.... יש לי כרטיס רשת- 3com etherlink III isa (3c509/3c509b) in legacy mode וכרטיס קול - avance logic als 120 אם למישהו יש הצעות מה לעשות אני ישמח לשמוע תודה.

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  2. Started by D-M-X,

אחרי כל פעם שאני מפרמט מערכת ההפעלה לא מזהה אותו ורק אם אני מנתק ומחבר אותו פיזית כשמערכת ההפעלה פועלת אז היא לפעמים מתחילה לזהות אותו ולפעמים לא וזה כל פעם קורה... מישה יודע למה?

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  3. Started by TemaniH,

פירמטתי את המחשב ובטעות עשיתי partition רק לחצי מהHD ככה שיש לי עכשיו רק 40GB מתוך 80 1. אפשר לשנות את זה? 2. במנהל התקנים יש לי בעיה עם ה raid controller אני לא מבין למה זה בכלל ואיך אני מתקין אותו? 3. יש למישהו המלצות לתוכנות שצריך להתקין מיד או חובה?(אבטחה, תחזוקה, שיפור). תודה לכל מי שעוזר !

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  4. אני לא מצליח משהו יכול להסביר לי אייך ?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  5. כבר מספר פעמים שהופיע לי מסך כחול עם ההודעה : "Driver_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" ממה שהבנתי זה אומר שיש בעיה בדרייבר מסוים או ברכיב חומרה במערכת. בפעם הראשונה שהמסך הכחול הופיע אז פשוט הפעלתי את המחשב מחדש ולא ראיתי שום שינוי במחשב, בפעם השניה שהמסך הופיע כבר התחלתי לשים לב שהמחשב נהיה איטי יותר מבדרך כלל, בפעם השלישית, התאפסו התאריך והשעה במחשב ועוד כמה הגדרות. עוד משהו שיכול להיות שקשור לזה, לפעמים כשהמחשב נהייה איטי אז הוא מנטרל את העכבר(אפשר גם לראות שהלייזר של העכבר מתכבה) ואם אני מנתק אותו ומעביר אותו ליציאה אחרת אז זה מסתדר... המחשב שלי הוא יחיסית ישן, מלפני 6 שנים בערך. החלפתי לו הארד דיסק ומאוורר לא מזמן ואני דואג לנקות אותו מאבק פעם ב3 חודשים בערך. למרות זאת ה…

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  6. השגתי לפני כמה ימים כרטיס מתקופת האבן 3D RAGE PRO אין לשמץ של מושג מה המפרט הטכני רק מה שאני מנסה להתקין אותו על הלוח שלי A7N8X שיש לו גם AGP PRO וגם AGP8 יש לי גם תמונה שלו: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by EroSenin,

לפעמים שאני משאיר את המחשב דולק' בלילה אני מגלה שהיה ריסטרט של המערכת ואף פעם זה לא קרה לי שעבדתי על המחשב. אין לי שום minidump בדקתי בתיקיה. מה עלי לעשות עלמנת למנוע את הקריסות הללו?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  8. Started by ohadbx,

העברתי את הכונן פלופי למחשב חדש שקניתי, חיברתי אותו ל IDE (וגם בדקתי בחוברת של הלוח אם כדי להיות בטוח בחיבור הנכון) ולמתח אבל כשהמחשב עולה האור הירוק בכונן דלוק קבוע, והוא לא מגיב. ניסיתי להחזיר אותו למחשב הישן- ועכשיו הוא גם שם לא עובד. הכונן עבד טוב קודם, וכן- בדקתי טוב את החיבורים. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  9. Started by red-x,

בעייה שעולה לפעמים. הטעינה שלפני חלונות (משך שחור) נתקעת בשלב "Initializing USB Controllers". בדר"כ אחרי אתחול זה נפתר זמנית, עם כי היו מקרים נדירים שהבעייה נמשכה מספר אתחולים ברצף אחד אחרי השני. יש לי פנטיום 4 וחלונות XP. למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by idoyi,

יש לי את המשחק מאפיה ב-3 דיסקים והסי די לא מצליח להתקין אותו אז העתקתי אותם למחשב ואת זה הוא הצליח עכשיו אני רוצה להפוך כל דיסק לקובץ אחד של bin כדי להתקין אותו מהמחשב בכונן וירטואלי... איך אני עושה את זה??? (המשחק עובד טוב מהדיסקים האלה היה לי אותו במחשב הישן)

• 9 תגובות
    • 671 צפיות
  11. אני קצת חדש בזה, אז איך אני מוסיף כבלים אפורים כאלו של חשמל למחשב??? (אין מספיק) ??? בדיוק התקנתי כרטיס מסך חדש (GFORCE FX 6800 GT 256MB ) והוא צורך קבל חשמל! מה שאומר שהייתי צריך לנתק גם את הכונן DVD וגם את הכונן CD-RW שלי מהחשמל! כי היה רשום בחוברת שאסור שהכבל חשמל שלו יעבור דרך דברים אחרים! אז בקיצור אני צריך או שתסבירו לי איך אני מוסיף כבלים (של חשמל) חדשים או כתובת של אתר הסברה.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  12. Started by bisly,

אני עובד עם מערכת הפעלה windows XP PRO SP2 ובמחשב שלי מספר חיבורי יו אס בי. הבעיה היא שווינסוס מזהה את היציאות של המחשב כ USB 1 ולא 2 . זה מקשה עליי מאוד מכיוון שברצוני לחבר הרדיסק חיצוני וקצב העברה הוא איטי מאוד בצורת USB 1 . לוח האם של המחשב שלי הוא ASUS P5GD1 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=24&l4=0&model=163&modelmenu=1 כתוב במפורש: "PCI Express x1 interfaces and 8 high-speed USB 2.0 ports" קיבלתי הצעות של התקנת הווינדוס מחדש אך זה דורש פירמוט וגיבוי ועבודה ארוכה. רציתי לדעת אם יש פתרון אחר לבעיה- פאטצ' מסויים או דרייבר.. תודה רבה BISLY

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  13. Started by redead,

חבר שלי בכל הפעלה מחדש של המחשב מקבל הודעות מוזרת על בעיה במקור הכוח.. אמרתי לך שכנראה הספק כוח שלו עומד למות.. השאלה שלי היא באמצעות איזה תוכנה אפשר לבדוק את העיניין הזה??

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  14. Started by עידןאופיר,

עבר לוונדוס שלי התוקף ועכשיו יש מסך שחור ואי אפשר לעשות כלום בבקשה תביאו לי תוכנה שתעשה תוונדוס מקורי וונדוס7 אולטימט 32 ביט תודה

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  15. Started by roeingg,

שלום, אני כבר חודשיים בבעיה רצינית של מידי פעם קירטועים וכל מיני תופעות מוזרות במשחק BF3 באונליין וכבר משתגע ולא יודע אם הבעיה חומרתית או בעיית אינטרנט אני הולך לפרט פרוט פרוט כי באמת שכבר השתגעתי בין הבעיות השונות שאני נתקל הם : תקיעה של הריצה במשחק וללא יכולת ללחוץ על כלום רק לאחר דקה ככה קירטועים שונים (כבדים וקלים) במהלך המשחק (לפעמים המשחק רץ חלק גם חצי שעה) במהלך החודשיים האחרונים איזה 4 פעמים שנעלמו הצבעים תוך דקה ככה רק שחור ושמות של שחקנים לפעמים LOADING ארוך בהתחלה היו אלה בעיות הניתוקים (אני עם בזק ובזק בינלאומי ספק 15M) אחרי שהיו אצלי 4 פעמים טכנאים והחלפתי גם מודם וגם ראוטר לאחרונה הניתוקים ירדו לאולי פעם ביומיים כשאני אומר ניתוקים זאת אומרת שנורת הDSL דולקת…

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by roih3,

היי חברההה יש לי מעבד E6600 ולפי מה שהבנתי אני יכול להפעיל ווינדוס 64 BIT אז באתי לעשות בדיקה להתקנה עם התוכנה Microsoft Virtual PC ולהתקין את הוינדוס אז הוא רושם שאין לי מחשב 64 BIT אני מאוד לא יודע למה... אז אחרי זה באתי להתקין וינדוס לא 64 BIT וזה נתן לי.. איך זה הגיוני שאין לי 64 BIT עשיתי אפילו בדיקה ב CPU-Z והיה רשום שם 64BIT

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  17. אז ככה. קניתי עוד הארדיסק.. ואין לי עוד פלאג של חשמל לחבר אליו במארז. הכ. מסך, מצידו מחובר בשניים כאלה, ובחוברת כתוב שצריך שניים (If available).. הכרטיס מסך הוא XFX 7900GT , האם אתם ממליצים לנתק אחד ולחבר הארדיסק ?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  18. Started by IlanF,

כשאני מנסה להפעיל את וינדוס XP אחרי התקנת לינוקס אני מקבל מסך כחול שאומר: c000021a {fatal system error} the sesssion managaer intilazation system process terminated unexpectedly with a status of 0xc000003a (0x00000000 0x00000000) the system has been shut down אני צריך את המחשב הזה עם XP עוד היום... מישהו יכול לעזור לי? עריכה אחרי שניסיתי להתקין REPAIR מהדיסק של ווינדוס, ראיתי שpartition magic הפך את המחיצה של ווינדוס (שעברה עכשיו לE) ללא פעילה, וכנראה בגלל זה יש לי את המסך הכחול הזה. איך אפשר להפוך את המחיצה לפעילה שוב? עריכה2 בדיוק בגלל זה הופיע המסך הכחול... הפעלתי את הLIVE CD של UBUNTU והורדתי את הFLAG של HIDDEN למחיצה הזאת.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  19. שלום אנשים.. יש לי מעבד E6600 לוח אם 965P DS3 ו 8800 קירור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO ורציתי לדעת אם הטמפרטורה שלו בסדר - 37 מעלות. ?!??

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  20. Started by idanshir,

בזמן שאני מעיל את המחשב עולה לי רק הרקע של שולחן העבודה ללא איקונים , ללא ההתחל וללא כלום מה ניתן לעשות מבלי לפרמט אודה לעזרתכם המהירה תודה

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  21. Started by tenana,

החליפו לי מעבד לפני שבוע וחצי בערך כי המעבד הקודם עשה בעיות, פעמיים מאז נכבה לי המחשב סתם בלי סיבה, אחת מהן הייתה היום החלטתי לבדוק מה הטמפרטורה של המעבד וראיתי פתאום שהיא על 98 מעלות. יש לי מעבד של Amd , Athlon64 3000 הייתי רוצה לשמוע את דעתכם למה זה יכול לקרות? ועל המעבד יש מאוורר. התקשרתי לחברה ואמרו לי להביא לתיקון.. אבל אני לא יוכל להביא לתיקון עד יום ראשון.. אז בינתיים אני אשמח לשמוע את הסיבה לזה.. רציתי לדעת בנוסף אם ניתן לעבוד רגיל כשהמעבד במצב הזה? או שזה סיכון שלא כדאי לקחת? (כלומר עד התיקון כמובן)

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  22. לאבא שלי יש פנטיום 4 1.5 ליבת wiliamt הגרועה. בכל מקרה..היום הוא ניקה את המחשב עם שואב אבק+מברשת קטנה.. חיברנו הכל באנו לפתוח ת'מחשב וזה לא נפתח..אחרי כמה ניסיונות עם הספק וכו' עדיין לא הלך. הוא הלך עם זה ל-KSP הם בדקו עם ספק אחר וגם לא הלך...(אבל הספק שלהם תקין) בכל מקרה אמרו לו שהלוח M שלו הלך בגלל החשמל הסטטי במברשת ומציעי לו לוח של ASROCK (לא יודע דגם מדוייק אבל אני יכול לברר) ב-290 ש"ח פלוס מאה שקל עבודה... רציתי לדעת אם זה נשמע לכם הגיוני...אם יש לכם הצעות לפיתרון התקלה המוזרה.. ואם אין מה דעתכם-האם שווה לקנות לוח ב-300+100 שח עבודה או לקנות לוח אחר וכו'... תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  23. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, בזמן האחרון אני עד לתופעה מוזרה במחשבי, כל ישום שאני פותח(Thunderbird,WINAMP,FIREFOX), לוקח לו כמה שניות כדי להעלות ולהפתח. יש לי 768 זיכרון, AMD 1800. לא נראה לי שהבעיות נגרמות מזה שהמחשב לא הכי חדש. האם ישנה אפשרות שזה בגלל ההארד דיסק? MAXTOR 60GB מלפני שלוש שנים? תודה.

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  24. Started by rMaNe,

ברשותי מחשב אינטל C2D E6700 עם לוח ג'יגהבייט P35-DS3L ושני ג'יגה זכרון - מאז שהדלקתי את המחשב היום (כמה שעות) אני לא יכול לגשת לכוננים שלי (יש לי 2 צורבי סאטה, אחד סמסונג והשני LG - השני נרכש לאחרונה כיוון שחשבתי שהישן התקלקל, אבל אחרי ניקוי פיזי של המחשב התברר ששניהם עובדים), יש לציין כי הם מזוהים בביוס וכי מתח עובר (נפתחים ונסגרים). ההודעה שאני מקבל במנהל ההתקנים היא סימן קריאה צהוב על כל אחד מהכוננים ושגיאה code 19 בנוסח כדלקמן - Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) אני באמת לא נתקלתי בבעיה כזו בעבר, ואשמח אם תוכלו לעזור לי בהקדם תודה מראש, rMaNe

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  25. Started by Scarface,

בעת עבודה עם המחשב עולה פתאום ה - cpu במנהל משימות לרמות גבוהות מעל 500 אפילו המצב הנ"ל גורם למחשב להיות איטי ולהתקע ... מה עליי לעשות בבקשה על מנת לאזן תבריחה הזאת ? אנטי וירוס avast בוצעו סריקות עם : TuneUp Utilities 2007 ו : Registry Mechanic [glow=red,2,300]תודה מראש לעוזרים :-\[/glow]

• 2 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים