תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
כפתור הריסטרט לא עובד לי אני פתחיתי את המחשב לבדוק אם הקבל מאמרז למחשב מחובר הטיב בשני הכוונים וכול מחובר כאלך מה זה יוכל להיות? יכול להיות שכפתור פשוט מקולקל הוא שזות בעייה של מערכית העפלה ? מה לעושת ? תודה לכול העוזרים סליחה על שגאיות הכתיב
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
איזה כיוונים\יעדים מרכזיים כדאי לבדוק בראשונה ?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן שמחולק לשתי מחיצות על אחת מהם (c:) מותקנת מערכת ההפעלה שלי (win7) ועל השניה יש כל מיני תוכנות שהתקנתי... לאחרונה אני סובל מחוסר מקום רציני במחיצה c (איפה שwin7 מותקן) כל שניה קופצת לי הודעה על חוסר מקום ובעקבות כך הדפדפן לא רץ חלק ועוד תוכנות רציתי לאחד את שתי המחיצות למחיצה אחת על מנת שיהיה לי יותר מקום רציתי לדעת אם אני יכול לעשות את זה בלי לפרמט את הכוננים ולהתקין מערכת הפעלה מחדש? ואם כן אני יאבד מידע? האם אני יכול להשתמש בתוכנה partition magic? אשמח אם מישהו יכול לסייע לי תודה
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
קיבלתי מארז עים חומרה בתוך המארז ישן. המארז בצבע שחור ,מקדימה יש נקודות,נקודות פתחי איורור,אין ברגים לפתיחה מאחורה,יש לו למעלה קופסה מחוברת למארז,שניפתח וניסגר,אין שם חברה על המארז. מישהו מכיר,איך פותחים אותו? מוסיף המארז ניראה מרשים ויקר.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר מצלמה אינטרנט חדשה, וזה כותב לי את השגיאה הבאה... לבקר אין די רוחב פס זמין עבור התקן USB COMPOSITE DRIVE שביקש 60% מתוך רוחב הפס של האפיק יש רק עכבר מחובר לUSB (חוץ מהמצלמה) למישהו יש רעיון מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
החלפתי מחשב ל AMD 6000+ .. אני בא לעשות BOOT לדיסק של ווינדוס ויסטה וזה לא עושה לי BOOT. מנסה לעשות ל XP וזה מצליח. בדקתי אולי הכונן לא בסדר אבל במחשב אחר שהוא INTEL הוא עושה BOOT לויסטה. איך אני יכול לתקן את הבעיה ? ולגרום למחשב שלי לעשות BOOT לויסטה.. והדיסק טוב ב100 אחוז.
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני צריך עזרה למצוא פיתרון למסך כחול. unmountable_boot_volume קוד 0x000000ed (ox81ad5d98,0xc0000006,0x00000000,0x00000000) תמונה אני יעלה כשאני יוכל
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
שלום רב יש לי כונן C שפועל תחת XP תכולתו 40 ג'יגה מתוך 40 ג'יגה רשום במאפיינים של הדיסק הקשיח שפנוי לי 11 ג'יגה בעוד שבפועל תפוס לי רק 16 זאת אומרת שאמור להיות לי פנוי 24 ג'יגה מחקתי את הקבצים של האינטרנט וגם מהסל מחזור והרצתי את סורק הדיסק ושום דבר לא עוזר ! איך אני מחזיר את הג'יגות האבודים ???!?!? אנא עיזרו לי !
-
- 10 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אהלן. ברשותי מחשב עם מעבד AMD 3000 ולוח אם של ג'יגהבייט MA785GMT-UD2H הוא אצלי כבר יותר משנה ולעולם לא עשה בעיות. היום חזרתי הביתה והדלקתי אותו , הבעיה היא שהמסך לא הראה כלום (הוא המשיך להבהב כאילו המחשב כבוי בכלל) והלוח אם התחיל לעשות צפצופים. בדקתי קצת בחוברת של הלוח אם וראיתי שהרמקול הקטן הזה שעושה לי את הצפצופים מגיע מהfront panel header ומכאן אני לא בדיוק יודע מה לעשות. הדבר היחידי שאני יכול אולי לחשוב עליו זה שאתמול הכנסתי לחדר תנור חשמלי , אבל לא היה שום קצר , והמחשב פעל אתמול כמה שעות עם התנור הזה וגם היום בלי לעשות שום בעיות (גם שכמפעילים את המחשב כל המאווררים פועלים וגם הלדים פועלים - אם זה קשור בכלל). יהיה מגניב אם תעזרו לי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הבעייה היא שהמסך מכבה את עצמו לפעמים. כלומר, לא נכנס לSTANDBY אלא נכבה לגמרי, לפעמים לכמה דקות, לפעמים ליותר זמן. בעבר הייתה לי את הבעייה הזו והחלפתי את המסך (לפחות אני מקווה שהחליפו לי אותו) והכל היה בסדר לכמה חודשים. אבל עכשיו הבעייה חזרה. אני משתמש בכניסת DVI למסך אבל זה קורה גם עם הRGB. המסך לא מתחמם בכלל ולפי מה שראיתי התופעה קורית באקראי (גם כשהמסך בSTANDBY והמחשב מכובה). למישהו יש משוג מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
לאחרונה נעלמו לי המחשבון והמשחקים(סוליטר....).הכנסתי את תקליטון ה-windows והגעתי לעזרים וכלי שירות כדי להעתיק אך קיבלתי הודעה: דרוש קובץ freecell.exe . כיצד ניתן לפתור בעיה זאת ואם צריך פקודת copy כיצד לרשום אותה?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה נוראית...... המחשב עושה לעצומו REBOOT על דעת עצמו באקראיות..!!! חיפשתי TORJANS, וירוסים SPYWARE ולא מצאתי כלום!!!! בדקתי שהמאורר של המעבד עובד.......... מה עוד יכול להיות!?!?!?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
המחשב שלי לא עולה! אני מפעיל אותו,וכשהוא טוען הוא פתאום עושה ריסטארט יש לי WINDOWS7 ניסיתי להכנס לsafe mode אבל גם כשהוא מנסה להעלות אותו אז גם הוא עושה ריסטרט ניסיתי repair you'r computer אבל גם זה לא עבד.. אני לא יודע מה לעשות... הדבר האחרון שהתקנתי זאת תוכנה magic partition 8 והווינדוס אמר לי שהיא לא מותאמת או משהו כזה יכול להיות שזאת הבעיה?? איך אני יכול לפתור אותה? אני כבר מיואש... תעזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
תראו, יש לי כרטיס קול Creative Audio PCI 128 WDM מאוד ישן. מ2001. הכל עבד לי טוב לא היה שום בעיה עד שהחלטתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס. התקנתי דרייבר חדש והיתה לי בעיה של פינגים גבוהים מאוד באירופה. בישראל יש לי פינג כרגיל סבבה בDOD באירופה יש לי 300-400 ויותר, בעיות FRAMMING וכו...בCS באירופה אין לי בעיות בכלל. לא הבנתי מה הבעיה אז מחקתי את הדרייבר החדש והתקנתי את הישן מאותו הדיסק שקיבלתי אם הכרטיס בהתחלה ונשארה לי אותה הבעיה. ניסיתי כבר הכל :\ בבקשה תעזרו לי אם אתם יכולים זה חשוב מאוד אני לא יכול לשחק
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אחיין שלי קנה זכרונות חדשים: KINGSTON 2X256MB DDR 400MHz כאשר הוא מכניס אותם לשני הסלוטים ומדליק את המחשב מתקבלת הודעה: (פירוש לעברית): "במחשבך ישנם מספר קבצים מקולקלים,הכנס את הדיסק המקורי של WINDOWS ולחץ על מקש R ו-WINDOWS יפתור את הבעיה" . אני לא מבין בזה כל כך,האם זה בטוח לנסות מה שכתוב בהודעה? (הוא לא מעוניין בפירמוט אם לא נחוץ). אם יש למשהו פתרון בבקשה שיעזור,תודה מראש. המחשב שלו דיי חדש: P4/3.0 (בערך שנה).
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום העברתי כונן dvd rw מסוג nec nd3540a ממחשב אחד לאחר ויש לו בעיה לקרוא חלק מהדיסקים. חלק הוא מציג בתור דיסקים ריקים ושואל אותי אם אני רוצה לצרוב עליהם, חלק הוא מראה בצורה שגויה (לדוגמא דיסק התקנה של מדפסת הוא מראה לי שם איזה קובץ מוזר שאין לי מה לעשות איתו) וחלק הוא מפעיל נורמלי. ניסיתי להפעיל דיסק התקנה של ווינדוס הוא מראה לי אותו כדיסק ריק אבל שהפעלתי את המחשב דרך הדיסק מהsetup של המחשב הוא עבד, כאילו יש איזו בעיה בווינדוס לפי איך שנראה לי. אם יש הצעות אני אודה לכם מאוד
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב עכשיו מחשב חדש במארז CHEMBRO יש למארז יציאות של נורית HD יש שני חוטים - אדום ושחור - האם האדום זה פלוס? בנוסף יש סימון על המחבר הזה של אות S עם חץ לכיוון החוט השחור מה הסימון "S" אומר. תודה , אני ממתין לתשובה לפני שאני ממשיך.....
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
זה נראה לי המקום הכי מתאים בפורום אז בבקשה אז ככה ב-2 התמונות למטה תראו אלו כבלים יש לי בבקשה בבקשה אנשים תסבירו מה לחבר ולאן...!!! תודה לעוזרים... http://www.pictor.co.il/lils22/142203/5535857.jpg http://www.pictor.co.il/lils22/142203/5535867.jpg מה לחבר ולאן!!!
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הייי כאשר אני רוצה להתחיל את המחשב מחדש (ריסטרס) ולא משנה אם זה מהווינדוס או דרך הכפתור ריסט המחשב משמיע את הציפצוף של הלוח אם הרגיל אבל אז המסך לא נידלק ואז הוא עוד פעם מצפצף ואל קורה כלום ככה כל 3 שניות יש צפצוף מהלוח והמסך לא נידלק ולא קורה כלום. ואז שאני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק זה לא קורה. לא כל ריסטרס זה קורה אבל לעיתים קרובות וזה גורם לי לכבותא ת המחשב ולהדליק שוב כדי שהווינדוס יעלה. השאלה מה קורם לזה? לוח תקול? אולי זיכרון? המערכת AMD 4000+ לוח m2n-tvm זיכרון DDR2 1G כרטיס מסך 8600 תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
קניתי את המחשב נייד msi creator 17 , ועד כה המחשב כמעט מושלם. הכמעט מושלם מגיע בגלל שהמעבד רשום שהוא מתחיל מ2.3 ויכול פוטנציאלית להגיע עד ל5.1 GHZ המעבד: Intel® Core™ i7-10875H 8 Core Processor, 16M Cache, 2.30 GHz up to 5.10 GHz שאלתי היא כזאת , איך אני נכנס לביוס ועושה אוברקלוק למעבד?.. קראתי reviews הם כולם אומרים שהמעבד הזה אכן מגיע למהירויות שצויינו , ונותנים ציון מצוין. אך לא מצאתי מדריך שמראה איך להיכנס לביוס של המחשב נייד הזה ולשנות שם את המהירות.. אשמח לעזרה בנושא
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב עם המפרט הבא: quad core asus p5qc עד עכשיו היו לי זכרונות DDR2 1GB*2 לאחרונה קניתי זכרונות kingston 4gb*2 1333mhz כאשר אני מרכיב אותם בלוח אם (יש לציין שבמקום היעודי), המחשב לא עולה, אין POST, אי אפשר להכנס לBIOS. המאווררים עובדים, המסך שחור ואין שום צפצוף של בעיה וכו'. עברתי על החוברת הפעלה ולא מצאתי שום דבר שיכול לעזור לי, כנ"ל חיפשתי בגוגל. רעיונות? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
-
בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יודע מה לעשות לפני חודש הדלקתי את המחשב ושמעתי את המארז עוד שניה מתפוצץ כיביתי מהר אחי שעתייםה דלקתי שוב וקיבלתי הודעה שהOC נכשל ושיש בעיה בCMOS עשיתי RESTORE SETTING לBIOS הוצאתי סוללה ליומים כנראה שנכנס לי וירוס לביוס שעושה OC המחשב עבד ככה שבוע מצוין הסקתי מכך שהוירוס נעלם והכל טוב ויפה אמאמה כבר שבוע כל בוקר המאוורר עושה עוד פעם רעשים שאלוהים ישמור פתחתי את המארז בדקתי חיבורים איפסתי ביוס מה לא עשיתי המאוור ממשיך לעשות רעש עכשיייווו (ממש לפני כמה דקות) גיליתי שרק המאוורר החיצוני עושה רעש תוכנות ניטור מראות שהטמפ' סבירה לגמרי.. (35-6מעבד ו40 לוח אם..) אני עובד עם מארז פתוח ואין לי מאוורר CHASIS (שעשה את הרעש) מה לעזאזל קורה פ…
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 2.4GHZ זכרון 512 וכרטיס מסך RADEON 9800PRO. שמתי לב כאשר אני משחק במשחקים ושאני שם את כל ההגדרות על הכי גבוה ואת הרזולוציה על 1600X1200 אז במשחקים כבדים המשחק לפעמים נהיה כזה קצת איטי(לא מקרטע!!)אך עדין ניתן לשחק.וכאשר אני מוריד את הרזולוציה ל1024X768 המשחק חוזר להיות במהירות נורמלית. האם זה אמור להיות ככה לאור המפרט שלי? או בגלל שתמיד אני מסיים לשחק טמפרטורת המעבד שלי מגיעה עד ל67C מעלות,האם זה קשור לטמפרטורת המעבד?
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-