תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
היי, הרכבתי מחשב חדש וכשאני מדליק את המחשב הכל נדלק (מאווררים וRGB ) אבל המסך לא עולה. בדקתי כמה וכמה פעמים את החיבור של הכרטיס מסך ונסייתי לחבר את המסך לחיבור של הלוח אם וגם לא עובד כמובן שניסיתי גם מסך אחר מה יכולה להיות הבעיהה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום כבר זמן רב שיש לי בעיה מוזרה במחשב,כשאני מריץ משחקים אחרי זמן מסוים שכביכול הכל עובד כראוי יש קפיצות ו"תקיעות" בסאונד והמחשב עצמו נתקע,לא עוזר F4,גם לא ctrl alt del ולא שום דבר אחר חוץ מreset המחשב עצמו לא חזק מאוד: pentium ® dual-core cpu E5300 2.60 GHz 2.00 GB RAM 220 Geforce GT אבל הוא בסה"כ משהו כמו שנתיים אצלי ורק לפני שבועיים הברקתי אותו מבפנים וזה לא עזר...גם לא הגיוני שזה עניין של דרישות כי הבעיה קיימת גם במשחקים ישנים יותר (כמו למשל neverwinter nights 2) שעבדו חלק על מחשב חלש יותר שהיה לי...(גם לא עניין של התחממות ממה שאני רואה או דרייברים לא מעודכנים) רעיונות מישהו?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי אנשים. אעשה את זה קצר, לא מזמן התקנתי Windows 10 אין הרבה דברים שמותקנים על המחשב. שהמחשב עולה הנורה של ה HDD עובדת נונסטופ, בנוסף המחשב נשמע כמו מקרר ובכלל מתנהג כאילו אני מעמיס עליו ברמות מטורפות שבפועל עוד לא עשיתי כלום. רק אחרי עשר דקות הוא נרגע ומתחיל להתנהג כמו בן אדם יש רעיונות? windows חדש AVG מותקן FIREWALL מותקן CC CLEANER מריץ כל כמה ימים
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS P4P800 רציתי להחליף את המעבד של 2.6 ל3 פרסקוט והמחשב לא עלה לי יכול להיות שהלוח לא תומך במעבדים האלה?
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
באמצע משחק קארומ שמי שלא יודע זה משחק ביליארד ברשת התכבה לי המחשב בפתאומיות ולפני שהוא התכבה קיבלתי מן מסך כחול שלא הספקתי לראות אפילו מה כתוב בו. בכל מקרה העלתי קבצי minidump ,מישהו יכל בבקשה להסביר לי מה הייתה הבעיה?הקובץ האחרון אני מניח שהוא קשור למקרה הזה תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אז ככה חבר שלי העביר אתמול תמחשב מהחדר של אחותו לחדר שלו אז המחשב תקין הכל טוב רק מה שהאינטרנט לא פועל כנרא הבעיה שבמודם עצמו יש כמה נורות כאלו אז כתוב cable והנורה לא דולקת ומיקודם היא עבדה אני לא יודע מה הבעיה החבר מטריף אותי תקן לי ואני לא מצליח . אז אחים שלי תעזרוווו אני מחכה לתגובות תודה .
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הוא מורכב ואני לא בטוח בכיוון של המאוורר בתמונה שצירפתי המאוורר עובד לכיוון חץ 2 . תקין או לא ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לאחרונה (ויש לציין שרק לאחרונה) במחשב השני בבית , כשאני משאיר אותו דולק בלילה , וגם כשאני מכבה את המסך כשאני חוזר נשארים לי כיאילו חלונות פתוחים שאני לא יכול לסגור - כי הם לא באמת שם ורק כשאני עושה איזה רפרש או מפעיל משהו אחר עליהם זה נעלם וחשוב להזכיר שלא הייתה לי את הבעיה הזאת לפני.. רציתי לברר מה יכול להיות הגורם לבעיה המוזרה הזאת : כרטיס מסך / מסך - יש לציין שהדרייברים דיי חדשים כרטיס מסך : Radeon 9200 מסך : MAG 786FD תודה לעזורים.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לצרוב על דיסק דיוידי לא משנה מה אם זה מאימייג' או מדיסק לדיסק או סתם קבצים מהמחשב לדיוידי הנירו רושם לי POWER CALIBRATION ERROR בהתחלה הוא מנסה לצרוב משהו כמו 20 שניות אתה שומע תצורב כאילו מנסה לעבוד בבקשה רק מי שבטוח שמה שהוא אומר האם יכול להיות שהבעייה היא בספק כוח שהערה אומרת שאין מספיק כוח מה הבעייה ואיך פותרים אותה??? :bash: :bash: :kopfpatsch:
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב שלי מרבה להיתקע לכמה שניות (בד"כ 5-10 שניות). למשל, שאני שומע שיר-הוא ניתקע על שניה מסויימת וחוזר עליה וחוזר וחוזר וכו' ואז משתחרר. זה קורה בכל דבר, לא רק בשירים. הוא פשוט נתקע לכמה שניות ומשתחרר. ממה זה יכול לנבוע? תקלת חומרה? תוכנה? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
יש לי את התוכנה וכאשר אני מקודד את הסרט לvcd אז הוא יוצא בלי קול מה לעשות? עריכה: מצטער מנהלים נראה לי שלא רשמתי את זה בפורום הנכון, תמחקו את ההודעה אם זה לא במקום הנכון
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
חברה! בבקשה תעזרו לי!! בהפעלת המחשב מופיעים לי פסים על המסך ובעת הפעלת משחקים בוינדוס יש מעין פסים בעצמים מסוימים וזה לא בעיה בדריברים הם הגירסה האחרונה[glow=red,2,300][/glow]
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום אני נהנה לקרוא כאן תגובות מידי פעם. אז ככה! יש לי בעייה. הכל התחיל כש-XP התחיל להתקע. עשיתי יום אחד אתחול ומאז אני לא מצליח להחזיר את המהירות המקורית של המעבד. בהתחלה חשבתי שהמאוורר ישן ולא אפקטיבי, אז החלפתי למשהו רציני יותר. כיום המחשב רץ על מהירות של 1250MHZ במקום 1667MHZ. אם אני מרים בחזרה ל-1667, המחשב נתקע לי. המעבד הוא ATHLON XP 2000 והלוח הוא של GIGABYTE דגם NFORCE2 ULTRA 400 (משהו כזה) איך מתחילים לבדוק ? שמוליק
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אז ככה... בשעה טובה קניתי מחשב חדש עם לוח של גי'גה בייט 7N400L ודיסק קשיח WESTERN DIGITAL 80GB WD800JD SATA 7200RPM 8MB buffer אז טעות ראשונה שלי שהלוח לא תומך בSATA ואני ישנה ללוח תומך עכשיו יש לי הארד דיסק של WD 40GB 7200RPM שאני רוצה להשתמש בו במחשב החדש השאלה היא במידה והHD החדש בחיבור של ה SATA איך אני מחבר את הHD הישן בתור HD משני?
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
פתאום כשאני מעלה את המחשב ה BIOS מציג את שני הכוננים, אבל ב XP הוא מראה לי שיש לי רק כונן אחד. לפני כן הכונן עבד מעולה ולא הראה שום סימנים לבעיות. האם זה אומר שהכונן נשרף?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מכיוון שמדפסת סיכות משרדית ומחשב שאליו היא מחוברת נהיו בלתי ידידותיים בעליל (קשקושי הדפסה) ומכיוון שהוברר שהמדפסת והכבל תקינים, הופנה החשד ליציאת המדפסת של המחשב. נקנה כרטיס יציאת מדפסת (STLAB) ואולם מסיבה כלשהי המחשב מסרב כלל לעבוד כאשר הכרטיס תקוע בסלוט (נוסו 3 סלוטים פנויים). הכרטיס עצמו תקין ואין את הבעיה במחשב אחר. שאלתי בכמה מקומות כולל הטכנאי בחנות שקניתי בה את הכרטיס אבל אף אחד לא יודע מה מקור הבעיה. תוספת קטנה: מספר פעמים, אחרי שהמדפסת חוברה למחשב אחר והוחזרה למחשב הבעייתי היא עבדה טוב זמן מה אך חזרה לסורה די מהר. האם זה באמת אומר שהבעיה היא לאו דוקא ב-LPT? או שלא בהכרח? יצאתי די מבולבל מכל העסק :-( מקווה שכאן יוכלו לעזור בפתרון שכן המדפסת המושבתת נחוצה מאד. ב…
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי IDE H.D של MAXTOR 200GB ,חיברתי למחשב H.D נוסף ו מאז ב DISK MANAGEMENT הוא מזהה אותו אך כותב unreaddable החזרתי הכל למצב הקודם אך לא הישתנה כלום. כאשר אני לוחץ על הדיסק ב DISK MANAGEMENT אני מקבל רק 3 אפשרויותCONVERT TO BAISC DISK, HELP ,PROPERTIESׁ חוץ מהם אין לי אפשרויות. מה אני יכול לעשות כדי להציל את הנתונים ??? ואולי יש תוכננות צד שלישי שיוחלו לעזור כאן ????
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1.8 ג'יגה הרץ נורטווד זכרון פנימי 512 mb ddr 400 זכרון 40 ג'יגה אין לי מושג איזו חברה קניתי לוח אם חדש של אסוס http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2577 וכרטיס מסך ati radeon 9600 pro 256 mb agp עכשיו החלפתי תכרטיס מסך ולוח אם ישן של msi וכרטיס geforce 440mx אני מדליק תמחשב הוא קולט את הכונן והארקד דיסק בביוס שיניתי מ64 מ"ב של הישן ל 256 מ"ב עכשיו אני חושב שיש לי בעיה עם הביוס הוא ממשיך הלאה ומגיע לsafe mode אני בוחר start windows normali והוא כאילו עושה ריסטרט ומתחיל מחדש שוב אותו תהליך תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר שני צורבי DVD מסוג LG H10A דרך אותו כבל IDE ללוח DFI INFINITY 975X ובכל פעם ה-BIOS מזהה רק אחד מהם. בדקתי את הכבל והוא תקין, מכיוון שכאשר אני מחבר רק צורב אחד לאחת היציאות אז הזיהוי מתבצע ללא כל בעיה. למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום. קניתי לא מזמן HD חדש של ExcelStor בנפח של 80GB בעיסקה דיי משתלמת (חו"ל) עכשיו.. אני רק דואג לגבי משהו קטן, בערך אחרי שעה שהHD החדש לא עובד הוא מתכבה (Stand By~) ויש צליל קצת מעורר אימה כזה של מחט שכאילו מתחכחת מעט בפלתת מתכת, אני מבין שזה המחט של הHD שנוגע\מפסיק לנגוע בדיסק עצמו.. עכשיו כשהוא שוב חוזר לפעול, כלומר שאני משתמש במשהו שיושב על הHD הזה הוא פועל מחדש ויש צליל דומה אך יותר אימתי כזה שנמשך בערך שנייה~ בHD הקודם של WD 160GB כבר מזמן לא שמעתי צלילים שכאלו.. אני בספק אם הוא בכלל מתכבה... מיכיוון שעליו מותקן הWIN, לכן הוא לא יכול להתחבות (או שכן?) בכל מקרה הWD לא עושה כזה רעש חד ומפחיד.. הוא עושה רעש חלש יותר ואימתני פחות.. מה זה אומר בידיוק? האם עלי לדאוג? ה…
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, איך אני מתקין XP על SATA 2? אין לי כונן FLOPPY. מה אני בכלל אמור לעשות אם אקנה כונן כזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי עכשיו שני זיכרונות של 256 מאותה חברה עכשיו אני רוצה לקנות עוד שניים של 256 סה"כ כולל הישנים 1024 איזה זיכרונות לקנות? אותה חברה מה שיש לי את השניים שעכשיו נמצאים בפנים? או שזה לא משנה? העיקר שיהיה 256 ו 256 ?? תודה רבה רבה לכל העוזר...
-
- 9 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום. כאשר אני משחק BF2 או STTLERS 4 המחשב קופא לאחר 10 5 דקות. המחשב לא חם מדיי, ואני לא מבין למה זה קורה. תודה. AMD 3000 754 GIGABYTE GAK8U 9550 128 B 768 זיכרון. רשמתי את מה שחשוב בסופר קיצור, כי אין לי כוח לרשום לפרטיי פרטים
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני לא יכול לכתוב כמעט בשום מקום באינטרנט בעברית (אני צריך לפתוח NOTEPAD ואז להעתיק את זה) ובאנגלית חלק מהאותיות התבלבלו, כלומר כשאני לוחץ על A זה כותב Q וכשאני כותב Q זה כותב A
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-