עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מדובר על דיסק קשיח סאמסונג חיצוני 200 גיגה שהו בתוך קופסא וחיבור IDE יש עליו מלא חומר האם יש דרך להציל ,לא ביצעתי שום פעולה מרגע ההודעה. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  2. מערכת הפעלה: Win 7 Ultimate 64 לוח - GA-EX58-UD3R rev. 1.6 מעבד - i7-920 זכרונות - 3 סטיקים. 4GB כ"א. Patriot psd34g13332h במאפייני המערכת אני רואה: 12.0GB ורק 8.00GB ניתנים לשימוש. למה? נקודות חשובות: 1. הזכרונות עברו Memtest 2. כידוע, בלוח יש 3 סלוטים לבנים, ואחד כחול. כשאני שם את 3 הסטיקים בלבנים, המחשב לא עולה, ומצפצף. כשאני משאיר סלוט אחד לבן פנוי (סלוט מס' 2) המחשב עולה. 3. למען הסדר הטוב, מספור הסלוטים: לבן - 1. כחול - 3. לבן - 2. לבן - 4. 4. ביוס מעודכן. 5. בביוס, תחת MB Intelligent Tweaker, מופיע לי : Channel A<<<<< x CAS Latency Time 8 Auto x tRCD 8 Auto x tRP 20 Auto x Command Rate(CMD) 1 Au…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. היי, לאחרונה שידרגתי את המחשב הסלוני שלי למטרת משחקים והמפרט שלו הוא - מעבד: I9 9900K לוח אם: Gigabyte Aurous Z390 Pro כרטיס מסך: Gigabyte 2080 TI Gaming OC זיכרון: Kingstone 2x8 dual channel 3400 ספק כח: Antec 800 אחסון: SSD Samsung 970 pro + 960 pro -- 1TB אחסון: WD Black 6tb מערכת הפעלה win10 pro latest ver הבעיה היא שבאופן שרירותי לגמריי, המערכת קורסת ויוצאת באמצע משחקים שונים או מסך כחול בלי קשר לכלום. קורה בין פעם ל10 פעמים ביום. ניסיתי התקנת וינדוס מחדש, הפעלת 3dmark - רץ בסדר גמור, בדיקת זיכרון - עבר בהצלחה, בדיקת מעבד - עבר בהצלחה. כל הדריברים, הפירמוור והבאיוס עם הגרסאות הכי חדשות שי…

4. Started by marik,

שלום רב. אך אני עושה בשביל שיהייה לי במחשב מערכת הפעלה אם 3 שפות ,כלומר 3 משתמשים אם שפות שונות {עיברית ,אנגלית ,רוסית }.ו כמובן במחיצה אחד אך אני אמור להגדיר את זה ? תעזרו לי בבקשה .

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  5. Started by franco,

שלום לכולם , לחבר שלי יש מחשב פנטיום 4 , מעבד 2000 , וזכרונות 64 מיגה ( חשוב לציין שהיה לו לפניכן פנטיום2 ושדרג אותו לפנטיום 4 ) , הייתה לו מערכת הפעלה win98 ולפני יומיים התקין win xp , ומאז שהתקין הxp המערכת עובדת בצורה איטית מאוד בנוסף לכך הגלישה גם מאוד איטית ( לוקח לו לפעמים 3 דקות עד שנכנס לאתר מסויים ) , והשאלה שלי , האם יש השפעה לכרטיס הזיכרון ולהתקנת ה win למצב הזה ...............ותודה : : : :

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. לחצתי על כפתור ריסטארט של המחשב אחרי שבקושי זז לאחר מכן הוא מגיעה לי רק עד הבחירה של לאן אני רוצה להיכנס כמו מצב בטוח וכו'...משם הוא לא ממשיך הוא פשוט ניתקע או מאתחל את עצמו... איך אני יכול לתקן את זה בעזרת ה-repair של התקנתה של הווינדוס...יש שם כמה אפשרויות כמו recovery ו- fix boot אני מפחד לנגוע במשהו כי יש לי אינפורמציה מאוד חשובה על המחשב...

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  7. קיבלתי היום את המחשב החדש שלי(7 אלף שקל) חתיכת פצצת שעוד שנייה תוריד את אירן, אבל בוא לא נכנס לפוליטיקה זה לא המקום, בקיצור המוכר בחנות(IQPC) שעשה את הOC למעבד, אמר שהוא שם את WINDOWS 7 גרסת ה64ביט כדי לעשות למחשב בדיקות כפי שביקשתי, ואמר שכדי לנצל את כל הRAM שיש לי אז עדיף לי להשאיר את המערכת וזה גם באמת חסך לי קצת עבודה, אבל עכשיו כל משחק שאני מתקין לא מוכן לעלות ואומר שהקובץ הזה D3DX9_37.DLL פגום או שאני צריך להפעיל את המשחק בתור מנהל וכמובן שאני המנהל של המחשב כך שזה לא עוזר, עכשיו אני מתלבט בין לפרמט את המחשב ולהתקין WINDOWS 7 בגרסת ה32 ביט ולתלות את המוכר מהביצים על חבל כביסה או שאני מוצא דרך סבירה לפתרון הבעיה

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by mrraz,

אני רוצה להתקין חלונות 8 על מחשב נייד Dell vostro 3300 כרגע יש לו חלונות 7 האם צריכה להיות בעיה בהתקנה כזו ?

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  9. Started by Rmely,

שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש בעל לוח אם מדגם Gigabyte GA-P35-DS3 לאחר שהתקנתי את כל הדרייברים שמגיעים עם לוח האם עדיין יש בעיה עם כרטיס הקול (OB). מערכת ההפעלה לא מזהה אותו וב- setting של סאונד ואודיו מופיע: No audio device אשמח לדעת אם יש למישהו רעיון לפתרון לפני שאאלץ להביא את הבחור הפרובלמטי לחנות... תודה מראש ושתהיה שנה טובה לכולנו. Rmely

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  10. Started by YoniG,

יש לי מחשב עם WIN XP למחשב מחובר סי די רום, אבל מערכת ההפעלה מתנהגת כאילו לא מחובר סי די רום למחשב - היא לא מציגה אותו ברשימת הכוננים. בביוס רואים את הסי די רום כשורה. מה עלי לעשות?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  11. היי אנשים, הגיע מחשב חדש, התקנתי עליו מערכת הפעלה XP PRO SP2 חיברתי את העכבר והמקלדת, והעכבר לא עובד. הנורה שלו דולקת במשך הפעלת המחשב עד לקטע שבו הווינדוס מתחיל לטעון קבצים... ניסיתי לכמה וכמה עכברים וגם הם לא עובדים, נראה לי שזה איך שהוא קשור להגדרה של הUSB בביוס. לא בטוח... בקיצור אני חייב לפתור את זה מהר!! מחכה לתשובה, תודה מראש,

12. Started by d.c.n,

שלום, יש לי מערכת windows xp ועכשיו כשהמחשב עולה מופיע לי כמה אפשרויות ומתוכם safe mod , ו - start windows xp משהו כזה עם אני לא טועה כשאני לוחץ על safe mod הוא מתחיל להריץ איזה רשימה ובשלב מסוים הוא ניתקע או שהוא מפעיל את עצמו מחדש וזה מה שקורה שאני לוחץ על start windows xp הוא פשוט נתקע לכמה שניות ומפעיל את עצמו מחדש... מה עושים עם זה? ורק אל תגידו לי שצריך לפרמט

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by didi_Sol,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייח עם win7, כשניגשתי למחשב, במקום לראות לי את הדסק טופ , הופיע מסך שמראה שהמערכת מעלה את עצמה, אבל היא תקועה ולא מגיבה לכלום. עשיתי restart המערכת עלתה, אבל עם ההודעה הבאה: עשיתי חיפוש והבנתי שהתקלה כנראה קשורה ל USB שלא הוצא כראוי או לא תקול. אבל לא בטוחה שזו הבעיה. ניסיתי להעלות את המחשב ב safe mode, שם המחשב ישר עשה startup repair. התוצאה הייתה windows is corrupt and unreadable please run the chkdsk utility. אשמח לקבל הארה ואפילו עזרה, האם הלך לי הארד דיסק או שיש משהו שאני יכולה לעשות ב CMOS setup utilitiy תודה

14. Started by HackQueen,

לאחר כיבוי פתאומי של המחשב, כנראה בזמן גישה לרג'יסטרי המחשב לא מצליח להעלות את מערכת ההפעלה. ההודעה הראשונית המתקבלת, windows could not restart because the following file is missing or corrupted; \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM לאחר שחפרתי קצת באינטרנט ניסיתי להעלות את המערכת דרך ה-CD כאשר שם ניתקלתי בבעיה שיצרה את הלופ הבא: אני מגיעה ל windows setup ושם לאחר ניסיון הטענה של הקבצים התקבלה ההודעה הבאה: File \i386\vgaoem.fon could not be loaded the error code is 32768 setup cannot continue.press any key to exit שמביא אותי ישר לנקודת ההתחלה עם ההתראה הראשונה. למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  15. היי יש לי מחשב פנטיום 4 עם HDD של 60GB והוספתי לו הארדיסק של 80GB - המחשב עולה אוטומטית מה HDD החדש שהוספתי ,שקיימת בו מערכת הפעלה תקינה. אך בהפעלה של המחשב הוא מביא לי את המסך של אפשריות הפעלה [safe mode.Last know....] ולחצתי על start windows normally אחרי הלחיצה- המחשב עושה ריסטארט וחוזר חלילה,אותו מצב גם בסייפמוד. נ.ב - המחשב עולה מצוין אם מפעילים אותו רק עם כונן המקור. * סוג חיבור: IDE. מערכת הפעלה : XP אשמח להצעות לתיקון הבעיה!

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  16. Started by Shoko,

שלום קוראים לי לידור היום בצהריים המחשב התכבה פתאוםםם ולאחר מכן לא נדלקק חצי שעהה ואחרי שפתחתי את המארז לא היה שום דבר שרוףף חיברתי את המחשב שוב לחשמל והמחשב התחילל לעלות והגיעעע לפרטים של הלוח אם במסך ולפעמים לטעינה של windows וכל פעם כיבה את עצמו לאחר מכןן יש לציין שאחרי המסך של הטעינה המאוורר של המעבד עדיין פעל ולא התכבה לגמריי אשמח לעזרה בהקדם תודההה

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  17. שלום רב! במחשב הנוסף בבית קיים קשיח עליו הותקנה מערכת ההפעלה, וזמנית חובר דיסק נוסף ע"מ לגבות קבצים. כעת ברגע שדיסק הגיבוי נותק, המחשב אינו מצליח להעלות את מערכת ההפעלה למרות שהיא מותקנת על הדיסק הראשי. ניסתי להחליף חיבור על הלוח/כבל SATA/כבל חשמל אך שום דבר לא הועיל. הקשיח מזוהה בביוס ואף מסומן כהתקן הראשון לבוט. ניסיתי לשנות הגדרות ביוס ל- load fail safe defaults \ load optimized defaults ללא הועיל הלוח והקשיח: GIGABYTE GA-P35-DS3L WD Caviar Green WD7500AADS 750GB מה לעשות? איפה יכולה להיות הבעייה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם. המחשב שלי עולה, בזמן העלייה קורים כמה דברים מוזרים. 1. מופיעה התמונה הרגילה של הBIOS, רק באיכות מאד נמוכה. תמונה מס' 1 2. מופיעה השאלה אם להתחיל בSAFE MODE או לא, וחלק מהכתב יוצא מחורבש. תמונה מס' 3 3. אם אני בוחר SAFE MODE המערכת עולה ואפשר להפעיל דברים עם הcommand prompt 4. אם אני בוחר להפעיל כרגיל, ווינדוס XP מתחיל לעלות, עדיין גריפיקה באיכות נמוכה ואז המסך נהיה לבן עם פיקלסים צבעונים מרוחים פה ושם. תמונה מס' 2 ניסיתי - לכבות ולהדליק, לבעוט במחשב, להוציא ולהכניס את הSDRAM וכרטיס המסך, לוודא שהמעבד יושב טוב, לאחר מכן להתקין ווינדוז 2000 (זה הדיסק היחיד שיש לי), זה עדיין כתב קצת מחורבש, וההתקנה נכשלה. תמונה מס' 4 להלן לינק לתצלומי מסך (באיכות נמוכה כי צילמתי…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, בימים האחרונים יש לי בעיה מוזרה עם המחשב. כשאני מדליק אותו הוא עולה כמו שצריך פעם ב... מה שקורה בימים האחרונים הוא שאני מדליק את המחשב, אין תצוגה במסכים, העכבר והמקלדת לא נדלקים, הסידירום מהבהב ואחרי בערך 30 שניות המחשב נכבה , ונדלק אחרי כמה שניות. לאחר מכן אם לא מכבים את הספק, המחשב ממשיך בלופ הזה של נדלק-נכבה לבד... מישהו ניתקל בבעיה כזו? אני אשמח אם תוכלו לעזור תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. כשאני מדליק את המחשב הוא טוען את המסך של לוח האם ואז נתקע במצב של מסך שחור עם פס לבן מהבהב בקצה למעלה משמאל. ניסיתי להעלות התקנה של ווינדוס דרך ה BOOT ולמרות שסימנתי את ה CD ראשון בעדיפות בביוס, הוא עדיין נתקע באותו מצב ואפילו לא מגיע לשלב של BOOT FROM CD... יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ומה אפשר לעשות בנושא? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by YoYo2506,

שלום חבר'ה, יש לי שאלה חשובה מאוד לאיזה פרויקט שאני עושה בלימודים...... יש לי מחשב נייד dell עם מערכת הפעלה של Win 7 64-bit. אני צריך לעבוד כחלק מתרגיל שאני עושה על מערכת הפעלה של לינוקס. יש לי את מערכת ההפעלה בדיסק חיצוני קשיח שניתן לחיבור ב-USB 3.0 למחשב. השאלה היא איך אפשר להריץ את מערכת הפעלה מהדיסק הקשיח החיצוני ולא מהדיסק הקשיח הפנימי בתוך המחשב (קרי לינקוס במקום Win 7 שמותקן במחשב) תודה לעזרתכם , YoYo

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. אורח קאנדוקו
    Started by אורח קאנדוקו,

מישהו יודע איך אפשר להתקין מערכת הפעלה של הסתדרות המורים הניתנת כשידרוג בלבד למערכת הפעלה רגילה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by GALITT2000,

שבוע טוב, יש לי מחשב ניד XP סמסונג מדגם N150 שיחקתי משהו בהגדרות התצוגה וזה החשיך לי את המסך. וגם אם אני מפעילה מחדש זה נהיה שחור מיד אחרי הלוגו של מייקרוסופט. יש דרך לשחזר את ההגדרה הראשונית? אולי מהביוס? תודה. כמו"כ גם כשהמסך הוצג בניד (קודם ששיחקתי בהגדרות), לא הצלחתי לראות את התצוגה במסך הגדול שחיברתי אליו עם הכבל של המסך. אשמח לדעת איך לעשות שאוכל לראות את מה שרואים בקטן שיראו בגדול.

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  24. אני לא יודע אם זו בעיית חומרה, נתקלתי בזה פעם במחשב אחר ואז זו היתה בעיית חומרה. מדובר במחשב של חברים שלי, עובד על חלונות XP, לא נעשה שום שינוי חומרה, המארז בכלל לא נפתח, ומאתמול בכל הדלקה של המחשב יש ללחוץ על F1 כדי שמערכת ההפעלה תעלה. מה יכולה להיות הבעיה ואיך מתקנים אותה ? ( ממה שאני מבין פרמוט לא יעזור, כי זה לא קשור למערכת ההפעלה או לדיסק )

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. תאור הבעיה: חיבור SATA או IDE שרופים ממתי התחילה הבעיה: לא מזמן האם התקנת תוכנה כלשהי לפני שהתחילה הבעיה: לא מערכת הפעלה ושפת ממשק: WINDOWS 7 הערות נוספות: אני לא מחפש פיתרון לחיבורים כל שאני צריך הוא, מדריך או הסבר איך לשים מערכת הפעלה על דיסק / כונן קשיח ואני לא מתכוון לקובץ ISO אלא ממש מערכת שברגע שאני מכניס את הדיסק למחשב יש לי בוט של המערכת שיש בדיסק לדוגמא: צרבתי UBUNTU על דיסק אז אני רוצה שהאובונטו יעלה כשאני מכניס את הדיסק, העניין הוא שאין לי הארדיסק פנימי או משהו ואני רוצה שהמערכת עצמה הBOOT ישב על דיסק ולא על הארדיסק

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים