עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מצורפות תמונות החלק והלוח אם אשמח לדעת מהו החלק ולהיכן צריך לחבר אותו אם בכלל? תודה מראש, אביעד [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by see4,

הי, יש לי מסך בן שנתיים, 32" 2K , פתאום לאחרונה יש את התופעה שרואים בלינק הבעיה במסך, זה משתחזר עם כמה מקורות עם כבלים שונים וחיבורים שונים (יש כניסות של VGA HDMI DP DVI) יש לו שנאי חיצוני מישהו יכול לתת כיוון מה יכולה להיות הבעיה, בככל יש מקום בארץ (עדיף בצפון) שמתעסק בתיקון מסכי מחשב ?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  3. Started by avsb,

אני מקווה שהנושא מתאים לפה.. יש לי מחשב עם הארד דיסק 160 GB SATA של WD מותקן עליו XP הכל עובד יופי הבאתי אתמול הארד דיסק נוסף של 320 GB וכל השאר אותו יצרן ושהדלקתי היה כתוב DISK BOOT FAILURE אז הייתי צריך לפרמט אבל ידעתי שיש קבצים בC בהארד דיסק הישן שאני לא גיביתי לכן התקנתי את המערכת הפעלה על ההארד דיסק חדש חלקתי למחיצות כמובן והכל.. שסיימתי ובאתי להכנס לקבצים שבכונן C נכנסתי לתיקיה על שם החשבון המשתמש שלי במערכת ההפעלה והיה רשום לי "הגישה נדחתה" ונזכרתי שעשיתי את הקבצים שם לפרטיים..עכשיו זאת בעיה ורציתי לדעת אם יש דרך לעקוף את זה כי יש לי שם קבצים שאני ממש חייבב תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  4. אני מקבל מסך כחול שכתוב בו שהייתה שגיאה או משהו כזה ואז כתובה השורה: kernel_stack_inpage_error מתחת לזה כתוב, לבדוק אם הותקנה חומרה חדשה יכול להיות שהיא לא הותקנה כמו שצריך אז להסיר אותה או לעשות לה disable, או להתקין אותה שוב מחדשה. ומתחת כתוב לעשות disable לbios memory caching ו shadoing הינה קובץ זיפ של ה minidump: http://s54.yousendit.com/d.aspx?id=3NQUSNHRF5GTR05HNR65BAULOW מה זה? מישהו יכול לעזור לי? תודה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  5. Started by kgworld,

חברים עזרה בבקשה, יש לי בדירה אינטרנט 10 מגה. יש לנו 3 מחשבים וראוטר והאינטרנט עובד מעולה בכל המחשבים. הבעיה מתחילה כאשר באחד המחשבים מתחילים להוריד טורנט, מה שקורה זה שבאותו המחשב המהירות של האינטרנט כמעט ולא משתנה אבל האינטרנט במחשב שלי, שלא מוריד כלום, הופך לצב! עשיתי בדיקת מהירות, ללא הטורנט במחשב שלי המהירות היא 10 מגה, כאשר הטורנט פועל על מחשב שהוא לא שלי, המהירות אצלי היא 0.5 מגה! איך זה יכול להיות שהמחשב שלי מושפע הכי הרבה מזה? ומה אפשר לעשות בנידון? תודה

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  6. Started by swisaavi,

יש לי intel pentium4 3Ghz, 1.75gb RAM 300mhz, A7600gt יש לי תקיעות כמעט בכל משחק, לאורך זמן קצר וממש מידי פעם, אבל זה די מעצבן... אולי המהירות של הזיכרון גורמת לזה? או משהו אחר? המהירויות הם אחרי אוברקלוק: http://img138.imageshack.us/img138/711/uu1kv2.jpg ואלה הטמפרטורות: http://img201.imageshack.us/img201/298/jj6iq5.jpg יש משהו לא בסדר?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by ScreameR,

המחשב החל להכבות בלי סיבה... ובלי קשר (או אם) כשאני מפעיל אותו כל פעם הוא רושם לי FLOPPY DISK FAILED ואני צריך ללחוץ F1, בחלק מהמקרים זה נכנס לי אוטומטית לביוס לאיזור שבו עושים בד"כ OVER CLOCKING.. חשוב לציין שמעולם לא עשיתי O.C למחשב... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  8. Started by mr.eke,

אהלן .. כל פעם שאני במחשב או סתם באינטרנט פתאום המחשב נתקע ולא זז הוא יכל להשאר כך חצי שעה והוא לא יזוז הדבר היחיד שיש לי לעשות זה ריסטרט וזה דיי מעצבן כל פעם לעשות וגם זה יכל להרוס.. למישו יש פיתרון? תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  9. היי כרטיס מסך של רדאון, כשאני גורר חלון לתצוגה המשנית(צג נוסף) ואח'כ סוגר אותו, החלון ממשיך להיפתח רק שם (תצוגה משנית, צג נוסף) עד שאני גורר אותו שוב לתצוגה המרכזית, מאוד מתסכל! יש דרך להחזיר את החלון לתצוגה הראשית בסגירה (פשוט שיחזור אוטומטית) תודה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  10. Started by frogman,

האם הלוח הנ"ל תומך SLI או רק ריבוי צגים?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Started by eliil1,

קיבלתי מסך כחול באמצע משחק =S

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  12. טוב קניתי חומרה חדשה עקב תקלה במחשב ...הקבלים התפוקקו אז החלטתי לשדרג קצת ... albatron 6600 gt 128 agp asus p4p 800 se ספק כוח 420 וולט כל זה והמחשב נורא איטי...וגם המיקרופון לא עובד... ובחנות הטכנאי אמר לי שלא צריך את הכרטיס רשת שלי כי יש כבר און בורד ..אבל עדיין אמרתי לו לשים את שלי ... מה אתם אומרים ??? p4 2.0 mhz 512 ddr מחשב די חדש...

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  13. Started by zipdrive,

שלום לכולם, הסיפור של הבעיה שלי והנסיונות לפתור אותה הוא קצת ארוך, אז האזרו בסבלנות: לפני כחודשיים הוספתי 2GB זכרון למחשב שלי, לסה"כ 4GB. הזכרון המקורי היה OCZ והחדש של Transcend. בהתחלה היו ל כמה בעיות עם מסכים כחולים, אבל לאחר כמה ימים ושינוי הגדרות מהירות הזכרון ל 5-5-5-18 (הזכרון החדש והאיטי יותר) הכל עבד בסדר - כולל הרצה של Memtest Plus 4.1. לפני כשבועיים התקנתי חלונות 7 במקום ויסטה ושדרגתי את כרטיס המסך ל- GTX470. לפני כשבוע החלפתי את המעבד מ core 2 duo E6750 ל- core 2 quad QX9770. החלפת המעבד לוותה בהמהרת ה- FSB מ- 333 ל- 400 מה"צ. מאז החלפת המעבד (שבוע) היו לי כבר חמש פעמים מסכים כחולים, כל פעם עם הודעת שגיאה אחרת. התקנתי על המחשב sandra 2010 ואת BurnIn Test. בשתי…

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  14. Started by pc student,

יום אחד רציתי להשתמש במלחם ופתאום יש הפסקת חשמל ומאז המךחם לא עובד :'(,עכשיו לגבי המצלמה היא נפלה ולא פועלת :'( אתם יכולים לעזור?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  15. Started by Davidnei,

הרכבתי מחשב חדש (אתמול) ונוצרה בעיה של התחממות, המחשב אחרי מספר ספור של דקות מתחמם באזור הצ'יפסט. החום מגיע למצב כזה שקיבלתי כוויה, המוניטור מראה שהטמפ' 35 מעלות בערך והמעבד על 40 מעלות מערך. לאחר מספר דקות שהמחשב רותח מופיעה הודעת שגיעה בצבע כחול בדוס. חשוב לציין שכל הרכיבים חדשים ובאו בכופסתם המקורית. מפרט המחשב לצורך פרטים שאולי איך שהוא יעזרו: מעבד אניטל E6420 לוח אם GIGABYTE GA-N650SLI-DS4 זכרון G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ דיסק קשיח:Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600JS כרטיס מסך: BFG GeForce 8600 GT OC 256mb PCI-E ספק כוח: JSP-TECH PS-05 420WATT PFC SUPER SILENT + 120MM BLUE LED FAN נ.ב. האם יש למשהו לוח ז…

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  16. Started by dror7,

רכשתי כונן IDE למחשב פנטיום 4 שלי מפני שבמקורי יש לי המון וירוסים החלטתי לקנות חדש לחלק למחיצות ולהתקין חלונות XP הבעיה היא שהוא לא מוצא את הכונן ומתחיל את פעולת ההתקנה אפילו שבביוס נתתי לו הרשאה ללכת ראשון לכוננים ברגע שאני מפעיל את המחשב הוא נותן לי לאחר הטעינה שלו את המילה: _ <GRUB מה עליי לעשות כדי שהדיסק הקשיח יתחיל את פעולת ההתקנה של החלונות מיד עם עליתו? תודה

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by meni4,

שלום יש לי בעיה ביציאות יוסבי מאחורה שאני שם את העכבר אז הוא זז ואחרי כמה זמן היציאה נדפקת והעכבר לא זז באותה יציאה אז אני מחליף יציאה והוא זז העכבר עד שגם היא נדפקת והוא לא זז בה והעכבר עצמו עובד מצויין היציאות יוסבי קשורות ללוח אם ? צריך להחליף לוח אם אולי ?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  18. Started by RoNaLDiniHo,

חברה התקנתי שוב פעם את המשחק NHL 2005 אחרי שלפני הרבה זמן הוא כבר היה אצלי במחשב ושיחקתי בו.. פתאום אני נכנס למשחק ושאני בא לשחק אני לא רואה את השחקנים...יעני יש רק קצת מהבגד שלהם.. ובפעם הראשונה ששיחקתי לפני הרבה זמן זה היה בסדר רק לא היה לי את הקהל אז מה הבעיה פה? למה פתאום זה החליט לא להראות לי את השחקנים ...? בעיה בכרטיס מסך..?מה יש לעשות? הרבה שאלות בבקשה מי שיכול שיענה :-\ ושאלה מה עדיף למחוק את הדרייבר של הכרטיס מסך או להשאיר ולהתקין עוד... תמונה של עידכון של הכרטיס מסך שיש לי - להשאיר או להעיף? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  19. Started by coperl,

אנירוצה לעבור לאובונטו. מה שמאוד מפריע לי זה שולחן העבודה של אובונטו, זה שאין לו שולחן עבודה כמו בוינדוס שאפשר ליצור קיצורי דרך וכו'. הבנתי שגנום יותר נוח. רציתי לדעת האם אפשר להתקין את שולחן העבודה גנום על אובונטו ואם כן אז איך? זה אובונטו 13 64 ביט. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  20. Started by iAmCurious,

שלום לכולם, אני זקוק לעזרה מכם :ם הבעיה שלי היא כזאת:כשאני מפעיל את המחשב / אתחול, אני מקבל שהבדיקה של הפלופי, והכוננים - כאילו המחשב לא מזהה אותם, ( None),במקביל , יש צפצופים , ומיד אחרי זה זה מעביר אותי למסך שבו כתוב : DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER. (אין דיסקט בפנים) מה שאני עושה בכדי להיכנס למחשב, אני לוחץ F8 באתחול, זה מזהה את ההתקנים, ומעביר אותי לווינדוס. מה שמוזר, שבביוס אני לא מוצא שום בעיות, ניסתי לנטרל כל רכיב לחוד, וחשבתי שהפלופי עושה בעיות, אבל עדיין.. ביטלתי אותו בביוס בכל מקום אפשרי. (מה שמוזר זה שכל ההתקנים עובדים , גם הפלופי שהווינדוס פועל). ניסתי גם לבדוק אם כל הכבלים מחוברים, ואכן, הם מחוברים חזק וכראוי. ניסתי לעשות גם FIXBOOT ו-…

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by MalGano,

שלום לכולם. ברצוני להסיר את המאוורר וההיטסינק של סוקט 478 כדי לשאוב ממנו קצת אבק. הבעיה היא שאין לי מושג איך מסירים את הווים האלה בצצדים ואני די מפחד להפעיל כוח (במיוחד כשאני לא יודע לאיזה כיוון זה אמור לזוז). תמונה או קטע וידאו יעזרו מאוד. תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by alonyardeni,

קניתי לוח אם חדש ga-k8n51gmf-rh של GIGABYTE. הכנסתי לו שתי זיכרונות DDR 512 MB שעבדו מצוין בלוח אחר והוא לא עלה... כל זיכרון (מהשניים) שנכנס בנפרד עובד!!!! בכל אחד מ DIMM . ז"א שאין בעיה טכנית ב DIMM או בזיכרוונות כי הם עובדים לחוד. הזיכרונות מסוג KINGSTON DDR CL3 400MHZ לינק לאתר GIGABYTE של הלוח http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2286&ProductName=GA-K8N51GMF-RH בבקשה עזרה

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  23. אני אשמח לקבל מידע כיצד להגדיר ולהתקין שתי דיסקים קשיחים אחד מהם שיהי לגיבוי בשיטת מירור

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  24. Started by סער,

שלום D: מממ דוד שלי הביא לי את המחשב שלו הוא החליף מארז למחשב שלו נתונים: Ga ep43-Ds3r [לוח אמ] HD4870 וקירור למעבד כולשהוא . ספק: Silver Power 500w המחשב עבד מצויין ליפני זה אך אחרי החלפת המארז אחרי שהמחשב נדלק סופרים שניה אחת והוא מתכבה כאילו עושה לעצמו ריסט וחוזר כול הזמן עד שאני מכבה את המחשב . ניסתי להוציא את כול החוטים להחזיר כמו שצריך, אותו הדבר נשאר. ואין לי מושג מה לעשות . ניסתי לנתק את ה PWR LED RSTRT LED HDD LED ולהפעיל עם מברג, וזה עדין אותו הדבר . ניסתי להוציא את המעבד ולהפעיל, המחשב נישאר דולק . יכול להיות שהמעבד נדפק ? / מקצר ? אגב, עם הראם או בלעדיו, המחשב לא מצפצף כאילו הראם לא משפיע כלל . ניסתי להחליף ראם וזה עדין אותו דבר . אשמח אם מישו יוכל לנסות לעזו…

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  25. Started by ac1240,

שלום, יש לי מחשב נייד מחברת ACER אתמול הבחנתי שהחיבור חשמל שלו אינו עובד עוד. המחשב עצמו עובד (בעזרת הסוללה - אבל לא ניתן להטעין אותה יותר). ברגע שאני מחבר את החיבור חשמל אל ה-Laptop הנורית שעל השנאי נכבת. נסתי לחבר את המחשב לחשמל ללא הסוללה או להשתמש בשנאי של Laptop אחר שתומך בחיבור זה, אבל זה עדיין לא עובד. *חשוב לציין* שברגע שמחברים ל-Laptop את השנאי (בחיבור עגול קטן בצד) רק אז הנורית שעל השנאי נכבת. לא נראה לי שיש בעיה עם הסוללה של המחשב או אם השנאי כי נסתי לחבר אותו ישירות לחשמל וגם בלי. שוב... המחשב עובד אבל אני לא יכול להטעין אותו, לא נשאר לי עוד הרבה זמן סוללה. משהו יודע במה מדובר? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים