עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by IdanS,

שלום לכולם! הפורום הזה מתעסק בתקלות חומרה, ולכן חשבתי שהשאלה שלי צריכה להופיע כאן. אם זה לא שייך לכאן, אני אשמח אם הפוסט יועבר או יופנה לפורום המתאים. קניתי מחשב חדש, הוא עובד בסביבות השבועיים בסה"כ. מהרגע שהפעלתי אותו שמתי לב לתופעה מוזרה: ישנה שריקה מוזרה (בדומה לשריקת רוח דרך חלונות לא אטומים) שעולה מהמארז. השאלה שלי היא מה עלול לגרום לשריקה המוזרה, המעיקה והמציקה הזו, ואיך אפשר לפתור את זה? (המפרט המלא בקישור בצד)

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by IAF.ofek,

שלום, אני מעוניין לצרוב דיסק (מתנה למישהו) שיכיל שירים + תיקייה עם תמונות,הדיסק מיועד לכך שיוכל להתנגן דרך המחשב וגם דרך מערכת סטריאו. היום צרבתי את הדיסק (דרך התוכנה DeepBurner) כ-DATA CD, וצרבתי את השירים והתיקיית תמונות. כאשר ניסיתי לנגן את הדיסק,דרך המחשב הוא עבד מצויין,אך דרך המערכת סטריאו הדיסק לא נוגן והופיעה הודעת CD EROR. אני חושב שהבעיה שלי נובעת מכך שהדיסק מכיל תמונות,רציתי לשאול אם יש דרך לצרוב את הדיסק כך שיהיה ניתן לנגן אותו למרות שיש על הדיסק תמונות. תודה

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  3. Started by omerha,

אני מעוניין לעדכן את הביוס ללוח מכיוון שיש לי כונן SATA וישנם כמה עדכונים בביוס. הביוס שלי לא עודכן מעולם. השאלה הראשונה , האם מישהוא עידכן לוח כזה וראה שיפורים ? והאם זה משנה הגירסת פלאש לכל עידכון ביוס. כלומר האם אני צריך לעדכן את הפלאש כדי לצרוב את הגירסה האחרונה של הביוס? והבנתי איך עושים את זה אבל מכיוון שזאת הפעם הראשונה , הייתי מעוניין לקבל הסבר על התהליך ספציפית ללוח (קראתי את המדריך)

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  4. Started by adamcoh,

שלום יש לי מחשב נייח שהרכבתי מחלקים שהיו לי (יש תמונה של המפרט ) המחשב לשימוש בסיסי. אחרי שעשיתי עידכונים אוטומטים ועדכוני דרייברים (לא יודע אם זה קשור) המחשב התחיל לעשות ריסטרטים, בהתחלה המחשב היה נכבה ואז ישר נכנס לביוס ובצד באדום היתה לי הודעה שמתחילה כך :cpu external frequency MHZ. during the last boot up your system hung for improper frequency combination עכשו עדין יש את הבעיה מידי פעם (גם אם אני לא עושה שום דבר במחשב) אבל לא עולה לי הביוס תודה לעוזרים מצורפת תמונה של המפרט (למטה מימין יש את הטמפרטורות הממוצעות לפעמים ה cpu על 47) [attachment deleted by admin]

5. Started by jayz0r,

שלום, קניתי רכיבים מ KSP ב 3,435 ש"ח והם כדלהלן athlon64 x2 5200+ abit nf-m2s 2x1gb kingston 667 gforce 8500gt wd 250gb sata2 hec 450w hec case lg dvdrw הרכבתי הכל מ 0 זה התחיל מזה שהפעלתי את המחשב ולא היה DISPLAY, לאחר בדיקות של כרטיס המסך וכו התברר שסטיק זכרון אחד דפוק מכיוון שניסיתי אותו בשני הסלוטים לבד וזה לא עבד, נשארתי עם הסטיק התקין והפעלתי את המחשב... ניסיתי להתקין אקספי מאיזשהו דיסק מוכן מראש והמחשב נכבה בעת עליית הווינדווס.. חשבתי שזו בעיה בדיסק הספציפי מכיוון שהוא מותאם למחשב אחר (עינייני דרייברים), פירמטתי התקנתי אקספי מחדש מדיסק שכולל עדכוני אפריל וקיבלתי שגיאה באמצע ההתקנה.. לאחר חיפוש בווב הוקל לי כי התברר שרבים אחרים נתקלו בשגיאה וכך פניתי לעותק אחר של אק…

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  6. Started by popkorn,

שללוםם,לפני כמה ימים התחילה אצלי התופעה שכאשר אני חוזר מבצפר או קם בבוקר המחשב לא מגיב,העכבר והמקלדת עובדים טכנית אבל הווינדוס תקוע ולא קורה כלום,ואם במקרה העכבר כן זז אז לוחצים על משו ואז הוא טוען עד עולמים ולא באמת זז,אני עושה ריסט וחוזר לעבוד. בדקתי טמפרטורות ישר והמעבד והכל בסדר רק הכרטיס מסך קצת חריג 58 בIDLE אבל זה כבר ממזמן וזה לא נראה כמו בעיית כרטיס מסך..ניקיתי אבק והכל ליתר ביטחון ולא עוזר.אין לי קראשים בלו סקרין או משו כזה,לא יודע מה לעשות. תודהה מראש

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by BlackAdder,

הי, השמות על הכבלים ליציאת וכניסת אודיו במארז שלי (HJA-7610 של KSP) שונים ממה שיש על לוח האם (ASUS M2V-MX). עזרו לי להתאים מה הולך למה: חוטים: mic bias mic in GRD GRD L IN L OUT R IN R OUT בלוח: mic2_L mic2_R HP_R Jack Sense HP_L HP_HD mic2_JD Presense AGND תודה

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  8. אני חושב שהנושא מתאים יותר לפה כי אני חושב שזאת בעיה.. עכשיו הבעיה היא כזאת.. כל השמירות של המשחקים במחשב נמחקו ומשחק אחד אני לא מצליח לפתוח.. רק שאני עושה הפעל כ..(ניסיתי גם להתקין מחדש ולא עזר...) וגם לו נמחקו השמירות.. מה לעזעזאל הבעיה פה??? דניאל.

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by Sheirf,

אהלן אנשים אני צריך בבקשה שתביאו לי לינק לביוס עדכני של הלוח-אם הזה: ASUS P4SGX-MX-UAYZ תודה ענקית לעוזרים =]

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  10. Started by Spitted,

בזמן האחרון המחשב שלי מרעיש בטירוף המאווררים תמיד היו רועשים, אבל עכשיו רעש חדש הצתרף, לפעמים הוא חזק ולפעמים הוא חלש, והוא מפסיק כשאני מעמיד את המחשב באלכסון מישום מה הוצאתי את הדלת של המחשב וניסיתי לבדוק מאיפה הוא מגיע... לפי השמיעה שלי הוא איפשהו מהאיזור של ההארדיסק, או הצורבים... האם זה אפשרי שהחלקים האלה ירעישו? אם כן, מה אני יכול לעשות? אני משתגע S:

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  11. Started by dj_poo,

אממ חברה יש לי בעיה עם המחשב של אחי הוא ניכבה אחרי כמה זמן עכשיו זה לא הווינדוס כי אני פירמטתי ובאמצע הפירמוט זה קרה גם עכשיו הטמפרטורות נכונות ובסדר גמור למחשב הבעיות התחילו אחרי הפסקת חשמל מה יכול ללכת לו שם שעושה את הכיבוי מחשב הזה אחרי כמה זמן הלוח או הספק?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  12. קניתי SSD במיוחד בשביל זה והסתבכתי עם ה INTEL RAPID STORAGE ואני חייב עזרה דחוף .... פליז תעזרו לי שמישהו יכתוב כאן !!

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by OhayoNB,

שלום, קניתי לפני שבוע מחשב ונעזרתי בפורום מפרטי מחשב לפני הקנייה (המפרט רשום בצד ימין). יש לי את כל המשחקים הכי חדשים ועם הגרפיקה הכי טובה ויש משהו מוזר מאוד, יש לי כרטיס מסך GTX 680, והתקנתי את הדרייבר האחרון של NVIDIA (גרסא 310.70), יש לי את המשחקים Far Cry 3 ו-Battlefield 3, ואת שניהם אני מצליח להריץ על ULTRA וה-AA עד הסוף, בקיצור הכל על מקסימום ואני מצליח להריץ אותם על 60 FPS בלי דרופ אחד אפילו, עובדים מצוין וזה משחקים עם גרפיקה מצוינת. הורדתי את המשחק Batman Arkham City ואת Sleeping Dogs, שניהם גם על מקסימום (הבטמן כולל PhsyX עד הסוף גם) ואת שניהם אני לא מצליח להריץ על 60 FPS, יש המון דרופים וה-Sleeping dogs בקושי מצליח להגיע ל-60 גם שאין הרבה אובייקטים. מה פה הבעיה …

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  14. Started by naddav86,

שלום רב, אודה לכם מאד אם תוכלו לעזור לי לפתור תקלה. במחשב שלי מותקנים שלושה דיסקים קשיחים. הכונן שממנו מתבצע ה-boot תקול, יש בעיות קריאה חמורות שלא נפתרות גם אחרי שימוש ב-chkdsk. העניין הוא שמערכת ההפעלה (חלונות 7) מותקנת בכלל על דיסק קשיח אחר. אני כמובן יכול לתת למחשב להתעלם מהדיסק התקול דרך ה-bios אך זה לא מפעיל את מערכת ההפעלה שבכונן השני. יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות (מבלי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש)? תודה מראש, נדב

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  15. Started by M.G.,

אהלן, חברי הפורום. יש לי בעיה ממש מוזרה עם הצורב. לאחרונה אני לא מצליח לצרוב סרטים בצורב שלי. כשאני צורב, אז בסוף זה כותב שהיה איזשהו ERROR שבגללו לא ניתן היה להשלים את הצריבה, ושעכשיו הדיסק שעליו כביכול צרבתי, לא יהיה שמיש. ניסיתי הכול - לצרוב על דיסקים אחרים (אבל מאותה החברה), לצרוב בתוכנות צריבה שונות (Nero 6, CDburnerXP, אפילו לצרוב דרך הווינדוז ודרך המדיה פלייר), ושום דבר לא עזר. דרך אגב, הסרטים הם סרטים שבאו ממקומות שונים, לכן הסיכוי שדווקא הסרטים הספציפיים האלה פגומים, הוא אפסי. אחרי שכלום לא עזר, חשבתי אולי שזו בעיה בצורב, אבל הקטע הוא, שדברים אחרים חוץ מסרטים (תמונות, למשל) זה צורב בסדר גמור. בקיצור, אם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה, אשמח לכל עזרה. לשם הפרו…

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  16. שלום.. לפני 20 דקות עוד הייתי באמצע נסיון לסדר את המחשב בגלל שכל דבר שהייתי לוחץ עליו עם העכבר היה נפתח אלף פעם.. הפעלתי את המחשב מצב בטוח חיפוש בוטים וירוסים.. לאחר כמה דקות אני מגלה שהאוזניות שלי יושבות על לחצן האנטר בצד ימין חחח.. טוב קיצר הכל טוב ויפה אני מעלה את המחשב בווינדוס רגיל פתאום אני את זה: (זה כל הזמן מופיע אי אפשר להפטר מזה לאחר שאני עושה ביטול הוא מתחיל להתקין שוב.. מה עושים? (אין לי מושג מזה הדיסק של trayapp) ואין לי מושג מזה..

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  17. Started by joker8834,

שלום, קניתי HD חדש עם חיבור SATA. התקנתי עליו ווינדוס ואז שאני מתקין את הדרייברים של הלוח אם הוא עושה לי ריסט... אמרו לי שאני צריך להתקין דרייברים לSATA.. יש לי לוח GIGABYTE GA-K8NS NVidia nforce3 250/ATX K8 Socket 754/ AGP 8x מישהו יכול להביא לי דרייבר SATA ללוח הזה? הורדתי אתמול איזה דרייבר אבל שהרצתי אותו היתה לי רק אפשרות להתקין דרייבר לIDE

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by Nitrous,

החליפו לי לפני כשבוע לוח-אם, עשיתי אוברקלוק ממש לא רציני הכל עבד סבבה... פתאום כבר יומיים, הכרטיס רשת פשוט מת או משהו, האינטרנט מת כאילו לא היה, עד שאני מאתחל מחדש את המחשב.. אולי צריך לציין שזה גם קורה אחרי שהתקנתי FEDORA LINUX אבל לא מאמין שזה יכול להיות קשור איכשהו, מה יכול להיות פשר הבעיה? תודה...

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  19. לא עשיתי כלום, נאדה.. כולה ריסט! איך שחזרתי הEXPLORER והSPEEDFAN שלחו ERROR עשיתי ריסט.. שוב זה קרה החזרתי את כל ההגדרות של הביוס למצב יצרן בדקתי טמפ אין סיבה לחוסר יציבות או משהו (או לפחות עד כמה שנראה לי) שוב הכל קורס, גם בUSERNAME אחר, תוכנות בודדות מצליחות להשאר ואני מקווה שהFIREFOX יהיה אחד מהם ולא יקרוס לי בזמן שאני מקליד את ההודעה מצטער על החוסר פרטים אבל אין לי מה להגיד לכם אין לי מושג למה הכל "נתקל בבעיה ועליו להסגר" האם בעית חומרה? בעיית תוכנה? זיכרון?מעבד?לוחאם?הרדיסק? אולי זה רק הוינדוס?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  20. שלום, כבר כמה זמן שיש לי בעיה שכמעט בטוח שהיא בחומרה.. אבל אני לא יודע מה הבעיה בידיוק.. שלחתי את המחשב למעבדה בגלל שאחרי שניסיתי לעשות עוד מחיצה בכונן קשיח המחשב ריסט את עצמו ומעז המערכת לא עולה... אז ניסיתי להתקין ווינדוס מחדש דרך הבוט ובסיום ההתקנה הופיע לי הבעיה הזאת: 0X0000007B. דרך אגב... הטכנאי שבא אלי לפני שהוא לקח למעבדה את המחשב הוא ניסה לעשות REPAIR ועוד מלא דברים.. אני לא בידיוק זוכר.. בגלל זה אני אומר שזה כמעט בטוח בעיית חומרה, אני צודק? לאחר חיפוש בגוגל על הבעיה היא הצביעה על בעיה במחיצות... אז אין לי כמעט מה לעשות פה... שלחתי את המחשב למעבדה כמו שאמרתי ואמרו לי בהתחלה שזה בעיה בקובץ SYSTEM בכונן קשיח וצריך להחליף, אחרי כמה זמן הודיעו לי שלא בטוח שזה הכונן ק…

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  21. Started by No_Man,

חבר שלי קנה מחשב חדש לפני חודש וחצי בערך ב"שקם אלקטריק" . . . לאחר זמן מסוים שהוא גלש באינטרנט . . . בלי אנטיוירוס המערכת הפעלה שלו נדפקה . . . הו התקין אנטי וירוס, עשה סריקה ומחק כמה וירוסים . . . המערכת הפעלה עדיין עשתה בעיות . . . אז הוא פירמט . . . ואז הוא ניסה להתקין את המערכת הפעלה . . . בזמן שהיא טוענת שהיא לא מזהה HDD מחובר למחשב . . . והיא מבקשת להריץ כלי איבחון של היצרן (אין לו דבר כזה) המחשב לא פורק, לא נפל, לא קיבל מכה . . . ועכשיו הוא תקוע עם מחשב חדש, בלי מערכת הפעלה ובלי אפשרות להתקין . . . האם ה-HDD נדפק סופית ? יכול להיות קשר בין ההודעה שמופיעה לבין וירוס כלשהו (למרות שהמחשב עבר פירמוט) או שזה סתם צרוף מקרים ומכרו לו HDD דפוק ? יש לכם מושג מה מקור הבעיה .…

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by Supernak,

היי, יש לי מחשב P4 יחסית ישן..עם לוח אם ASUS P4PE. כאשר אני מחבר את הכל ללוח אם אז נראה כי הכל בסדר חוץ מבעיה אחת - בעיה עם הספק. הבעיה היא כאשר אני מחבר את הספק וברצוני להדליק את המחשב, המחשב פשוט לא מגיב ולא נדלק. בדקתי 10 פעמים שחיברתי את הכפתורים של ההדלקה ללוח אם ושכל הכבלים מחוברים כמו שצריך (גם של הספק ללוח אם). לאחר שראיתי שיש בעיה,פתחתי את המארז ולאחר מספר בדיקות הבנתי שהבעיה היא בחיבור ATX מהספק ללוח אם (חיבור ה-20 פינים). בדקתי את אותו ספק עם מחשב אחר והוא עבד, ניסיתי עם ספק אחר לאותו לוח אם והיתה אותה בעיה. כיצד אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by mokisho,

יש לי H.D וסטורן דיגיטל 200 גיגה SATA עכשיו כאשר אני מפעיל פרטישן מגיק הוא מסומן בצבע צהוב מסביב ובפנים רשום BAD כאשר אני מפעיל את המאפינים רשום לי שאין מספר סידורי ל H.D יכול להיות שנמחק לו המספר הסידורי כי כאשר אני בודק אז הוא עובד אין סקטורים פגועים אבל זה מוזר מישהוא אולי נתקל בדבר כזה?

24. Started by korn6532,

כל פעם שאני מנסה להתקין קובץ ISO זה עושה לי את השגיאה הזאת....משחק אחד כבר הפסקתי לנסות להתקין אבל נמאס לי מזה בדקתי בגוגל ולא מצאתי תשובה חד משמעית...עזרה מישהו ? אני משתמש בוינדוס 7 וניסיתי בכל תוכנה אפשרית...אלכוהול 120 אחוז,דימון טולס,פאוור ISO,אייאסאו באסטר

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  25. Started by elad the master,

הורדתי משחק שנמצא בשני חלקים וצריך לפתוח אותם ביחד..לקובץ אחד...(lineage 2) ימנתי את 2 החלקים..ולחצתי חלץ פה..זה מתחיל לחלץ אבל באמצע זה נותן לי את ההודעה הזאת לחלק הראשון..ועובר לחלק השני..ואז זה נותן את אותה השגיעה גם בחלק השני.. תמונה: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.