עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכם, לפני מספר ימים נתקלתי בבעיה שגרמה למחשב לא לעלות ולכן ניסיתי את אופצית הפירמוט דרך דיסק ההתקנה של WindowsXP. הפירמוט החל ולאחר מכן בטלתי אותו כשהוא ביצע שני אחוזים. מה אני אוכל לעשות כדי לשחזר את הוינדוס או כדי לחלץ קבצים? תודה והמשך יום טוב.

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by shikun,

שלום העברתי כונן dvd rw מסוג nec nd3540a ממחשב אחד לאחר ויש לו בעיה לקרוא חלק מהדיסקים. חלק הוא מציג בתור דיסקים ריקים ושואל אותי אם אני רוצה לצרוב עליהם, חלק הוא מראה בצורה שגויה (לדוגמא דיסק התקנה של מדפסת הוא מראה לי שם איזה קובץ מוזר שאין לי מה לעשות איתו) וחלק הוא מפעיל נורמלי. ניסיתי להפעיל דיסק התקנה של ווינדוס הוא מראה לי אותו כדיסק ריק אבל שהפעלתי את המחשב דרך הדיסק מהsetup של המחשב הוא עבד, כאילו יש איזו בעיה בווינדוס לפי איך שנראה לי. אם יש הצעות אני אודה לכם מאוד

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  3. במחשב של גיסי יש בעיה לא מוסברת.. חשבתי בהתחלה שזאת תוכנה אבל גם אחרי פירמוט מלא הבעיה נשארה בווינדוס המחשב עוד עובד בסדר, אבל ברגע שנכנסים למשחק כלשהו בין אם זה GTA IV או JC2 המשחק עובד בקושי רב! גם עם הורדת גרפיקה והכל עדיין עובד ממש לאט ..משהו כמו 5-10 FPS וכמובן שהמשחקים האלה עבדו חלק בגרפיקה סטנדרטית לפני. מפרט: C2D 4600 9600GT 512MB 2GB 800MHZ מה יכולה להיות הסיבה? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  4. Started by kong5,

שלום לכולם! מה יכולה להיות הסיבה שהמקלדת הפסיקה להקליד? מה צריך לבדוק ואיך בשביל לשלול ש"פג תוקפה"? המקלדת מחוברת למחשב והנורה Num Lock דלוקה. הבעיה במקדלת של אחותי. היא גרה לבד ואין לי מושג מה עשו במחשב שזה הפסיק לעבוד.

5. Started by קלוקיי,

שלום, יש לי בעיה כבר הרבה זמן עם מלא משחקים שאני מתקין על המחשב. מה שקורה זה שחומת האש ישר מבטלת את הגישה ובתהליכים של הוינדוס, המעבד מתחיל להישתגע ולעבוד על 70 - 100 אחוז, רק אחרי סריקת וירוסים המצב מסתדר. למישהו יש מושג למה זה קורה?.. בוינדוס אקס פי זה לא היה לי, זה התחיל בוינדוס 7 כל התופעה המוזרה הזאתי. תודה

6. Started by matan770,

חבר שלי אומר שהמחשב שלו עושה ריסט כל הזמן ישר שהוא מגיע לשולחן העבודה,נראה לי שזה הווירוס של ה-60 שניות כי זה עושה ריסט ישר. מה יכולה להיות הבעייה אם זה לא זה? מה עושים? תודה

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by crovei,

לפני כמה ימים נתקע לי המחשב באמצע העבודה. עשיתי ריסטרט, ושהמחשב עלה שוב הגעתי למסך הטעינה של ווינדוס ואז קיבלתי מסך כחול. מאז זה קורה בכל פעם. כרגע אני עובד דרך safe mode וזה די מעצבן.. עשיתי בדיקת דיסק לכונן C שעליו ווינדוס מותקן אבל זה לא עזר.. המחשב עדיין נתקע אחרי מסך הטעינה.. אם למישהו יש רעיון אני ממש אשמח לשמוע, כי זה די מעצבן לעבוד מ - safe mode כל הזמן.. תודה!

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  8. שלום רב ברשותי לוח P5QL PRO - יש לי מספר צרכנים יש תופעה מוזרה - קיימים 6 יציאות מאחור של USB2 - כולם עובדות אך לא נראה שכל הבקרים של ה USB עובדים . כמו כן יש בעיה של עכבה גבוהה בחלק מהצרכנים (למשל כרטיס לכידה של PINNACLE) האם יש אפשרות לשנות PRIORITY של USB ? לשנות BANDWIDTH ? ראו תמונות מצורפות[br]פורסם בתאריך: 27-07-2009, 23:13:51 אודה על עזרה בצפיה בחיבורים עם תוכנות שונות רוצה להדגיש : למה לא רואים את את כל הבקרים של ה USB : 3A3C 3A34[br]פורסם בתאריך: 27-07-2009, 23:15:52 ראה את קובץ ה USB עבור הבקרים השונים[br]פורסם בתאריך: 27-07-2009, 23:16:47DEVICE MANAGER OF THE USB[attachment deleted by admin]

9. Started by ziv,

יש לי 7600GS של-GIGABAYTE ואני משחק במשחקים במשך שנתיים עבד טוב ופיתאום הוא עושה בעיות ונותן לי FPS נמוך והמחשב שלי מיתחמם ה-CPU וזה עושה לי ציפצופים למרות שיש לי 5 מאווררים כולל 2 של הספק לכול מי שיודע מה הבעיה שיגיב בבקשה אני עוד מעט מת

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  10. \/ | | | תודה.

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  11. שלום לכולם יש במחשב של אבא שלי בעיה... כל כמה שניות בערך [בעיקר במשחקים \ מתקין משהו] המסך במקום תמונה יש מסך שחור ואז התמונה חוזרת... המסך דיי חדש אז אני לא חושב שזה ממנו... והמפרט הוא כזה: מעבד 2.66 [אינטל ישן] לוח אם [ניראה לי asrock לא זוכר] חצי ג'יגה זיכרון ]DDR 1] כרטיס מסך geforce fx 5500 הארדיסק wd 80gb ספק ג'נרי לדעתי זה הספק שכל פעם שיש עומס אז המחשב עושה את זה... למישהו יש כיוון? תודה

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  12. אז ככה חבר שלי העביר אתמול תמחשב מהחדר של אחותו לחדר שלו אז המחשב תקין הכל טוב רק מה שהאינטרנט לא פועל כנרא הבעיה שבמודם עצמו יש כמה נורות כאלו אז כתוב cable והנורה לא דולקת ומיקודם היא עבדה אני לא יודע מה הבעיה החבר מטריף אותי תקן לי ואני לא מצליח . אז אחים שלי תעזרוווו אני מחכה לתגובות תודה .

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by wolf_silver,

מי לא זוכר את המצלמת הרשת המעפנה הזאת שאתה הייתה מקבל עם אתה מתחבר לחברת אינטרנט אז זכרתי שאני קיבלתי אז אמרתי למה לא לחבר אותה לדבר עם חברים ודודים מחו"ל דרך המסנגר אז חברתי אותה למחשב והוינודס זיהה אותה אבל לא התקין אותה בגלל שאין לו מאיפה והדיסק שקיבלתי עם המצלמה אבד לי אז הורדתי את הדרייבר מהאתר של netvision (קיבלתי את המצלמה מהם )(וגם הורדתי את הדרייבר התיקון של הדרייבר הקודם שיהיה איתו בעיות במסנגר) ואז נכנסתי למסנגר להגדרות של המצלמה שם ואז הוא אומר לי שהמצלמה בכלל לא מחוברת או שתוכנית אחרת משתמשת בה או משהו כזה אבל הבעיה היא שהמצלמה כן מחוברת והמחשב אפילו זיהה אותה שהיא מחוברת והיא לא משתמשת בשום תוכנה אחרת בגלל שאין לה ממה !! הקיצר עם מישהו יכול לעזור זה מא…

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  14. קניתי מחשב חדש (ללא הארדיסק) לאחר שהקודם קרס. השארתי את ההארדיסק הישן (IDE)כי יש לי עליו דברים נחוצים. ניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש אך המחשב נכבה. גם כאשר הוא מנסה לעלות את הווינדוס המחשב נכבה מייד. האם זה יכול להיות הטמפרטורה של המעבד ? AMD X2 5200 בביוס הוא רושם שהטמפ' היא כ-80 מעלות. תודה.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  15. יש לי מחשב P2.4 על לוח אנטל הדם D865PERL. זכרון 2x256 נדמה לי של סמסונג(טעות שלי -הוחלפו פעמיים) כרטיס מסך ATI עתיק רנדון 9200. עד לא מזמן הלוח היה יציב ואמין. בזמן האחרון המחשב נהיה גרוטאה עלובה.(תקיעות וריסטים אין מסכים כחולים.) העומס בזמן עריכת תמונת ב PS1 תמונת בגדול 6MP. הוא לא רב בערך עד 40 אחוז. המעלות במחשב 42. מעבד ו 32 36 האזורים שונים במארז - א שללתי שזאת בעיה למאוורים. הבעיות התחילו כאשר החלפתי את הדיסקים מ IDE לSATA. הלוח תומך בדור הראשון של SATA. למשל לפתוח תקיות של תמונת - מעלה אצלי את סעיף העצבים. אני גם שולל בעיה של תוכנה כי לא מזמן הכול הותקן מחדש ואני בדרך כלל יודע מה אני עושה. למעשה המחשב ישמש אותי לעוד שבוע אז אני אקבל את הזמנה החדשה שלי. אבל המחשב א…

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by LaCostE,

P4 2.8 Ghz Asus P4 s800-mx 512 MB FX 5200 מארז וספק ג'נריים SUx וןב אז שאני רוצה לכבות את המחשב או לעשות ריסטרט, או שהוא לא מגיב בגלל גם אחרי כמה זמן :ם או שהוא מגיע לשומר תהגדרות שלך ונתקע שם. זה בעיה בספק לא? מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by acls,

חבר שלי הפעיל משחק עם קראק מסוים ושאני מנסה להפעיל את המחשק אז הקראק מראה לי לוגו של DOS ולו זה מראה את הלוגו של המשחק.. איך זה יכול להיות?!

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  18. האלן הבעיה שלי היא כזאת: מהמארז שלי נשמעים כל הזמן קולות של ריסט זה צליל שיש אותו שאתה מדליק את המחשב והוא מתחיל לעלות.. או כאשר עושים ריסט למחשב.. זה מן "צוק" ו אחר כך ווווום.. לא יודע בדיוק איך לתאר את זה (: מישהו אולי יודע במה הבעיה?? תודה!

19. Started by Shiker,

שלום, ברשותי מחשב AMD 1800 עם 215 זכרון DDR, כשאני בא להפעיל את המחשב אז הוא עושה רעש כמורברס של משאית...טי טי טי..ואז אחרי 10 שניות בערך הוא נכבה.. יש הצעות ?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by foto911,

שלום ברשותי אחד המחשבים שהוא לא הייתי אומר ישן אבל די מבוגר פנטיום 3 אבל עובד יופי, לאחרונה הלך לוח אם, מה לעשות החלפתי, בחדש לאחר מס' חודשיים הייתה בעיה ככה שזה באחריות הוחלף, החדש שהרכבתי אתמול בזמן פעולה משמיע מעין זימזום מוזר וזאת כאשר אני פותח או סוגר חלון או דף בדפדפן, לפני שהוחלף לא היתה בעיה, ניתקתי את המאוורר שלו אולי זה זה אבל לצערי לא, הזמזום ממשיך אמרתי אולי הדיסק עם מערכת ההפעלה עושה בעיות, פירמוט התקנה עדין, לקחתי דיסק ממחשב אחר עם מערכת הפעלה אותו סיפור, הבחנתי כי הזימזום מגיע מאיזור המעבד, יש לציין כי לא במיידי זה קורה יכול להיות שזה עובד דקה או שעה ואז מתחיל הזימזום והקפיאה, ככה ששום דבר לאחר זה לא עוזר חוץ מכיבוי במדיה וזה לוח אין בעיה, במידה וזה מעבד של…

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by Max Yakovi,

!! מתכנן מחר קניה של rtx 4090 !! הוא ישב עם מעבד 13600K 32 ram 3600 DDR4 וספק 1000-1200 השאלה שלי כזו יש טעם לקנות כזה כרטיס חזק.. שהמסך שאני מעוניין לשחק בו הוא מסך טלויזיה 55 אינץ של סמסונג מסדרת samsung ue55es8000 לא תומך Hdmi 2.1 רק 2.0 זה אומר 4K 60 hz למי שיש ידע איך זה הולך להסתדר עם הכרטיס הזה מבחינת ביצועים הגבלות קצב רענון .יש טעם לרכישה או לרדת לכרטיס נמוך יותר אני משחק רק משחקים איטים כמו assassin's creed,, the witcher3 god of war יותר חשוב לי היופי של הגרפיקה ושיעבוד חלק ב..4K

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  22. Started by LemmiWinks,

התחילה לי עכשיו בעיה שפשוט אחרי כמה שניות שאני סתם עושה דברים רגילים במחשב הוא פתאום עושה מן כזה "ריפרש" למסך ואז זה חוזר לתמונה הרגילה, אבל אחרי שזה חוזר כל המחשב תקוע, אני לוחץ כמה פעמים על העכבר ואז אני שומע כזה "ביייייפ" מהרמקול של המחשב ואז הוא פשוט כל כמה שניות עושה מן כאלו "ריפרשים" ואחרי כמה כאלו הוא חוזר לעבוד רגיל, אבל אחרי דקה זה פשוט ממשיך כל פעם מחדש. אני משתמש ב OpenGL הכי חדש לכרטיס שלי GeForce4 Ti 4800SE מה שאני שואל זה אם אני יכול להשתמש בדרייבר אחר חוץ מה OpenGL והוא עדיין יתמוך בכל הדברים הקשורים ובעיקר במשחקים?... תודה.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by dabaz,

המחשב שלי נכבה סתם ככה לפעמים, מה שמוזר זה שהמנורות נשארות דלוקות, כמו הלוח-אם והמנורה על הזיכרון. עד עכשיו זה אף פעם לא קרה לי. אני לא עושה אוברקלוק, והמעלות שלי בסדר. יש לי ספק ג'נרי 480W sun shine. שאר המפרט: p4 2600 +vantec aeroflow 2*512 gail golden dragon 3200 maxtor 120GB 8M buffer SATA radeon 9800 pro 2*smartfan Lite on Dvd rom Lite on CD-RW אני לא יודע אם זה בגלל הספק כי לא היו לי בעיות עד עכשיו. יכול להיות שזה בגלל מתחים גבוהים\נמוכים מחברת החשמל? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  24. עשיתי סריקת וירוסים ושמעתי שאפשר לעשות גם משהו עם CHKDSK אבל איך הוא יבדוק כונן שנעלם?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  25. Started by edbergr,

שלום יש לי מחשב ואין לו מאוררים רציתי לקנות לו מאוררים של 120MM למארז כי יש לו שנים שמסתובבים כמו לא יודע ורואשים ממש השמח לאזרה לאמלצה ל2 מאוררים זולם ושקטים למארז אחד מיקדימה ואחד מאחורה. ואם יש בכלל התלבתות או פשוט לקנות את הזולים ב15 שקל או משהו יותר טוב. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים