תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום פורום נחמד. אוקי. אני מניח שaux זה ספק ובתוכנה speedfan שהתקנתי לא מזמן כתוב שם שהספק על 127 מעלות. וזה נראה לי מאד רותח. אז רציתי לדעת אם לספק יש השפעה על הטמפ' הכללית של כל המארז והחומרה שבו או שהוא לעצמו וזה לא אמור להטריד אותי. למרות שאני מניח שזה מאד אמור להטריד אותי-אני חושב להחליף ספק גם ככה וגם הליבות של המעבד שלי נמצאות כרגע על 53 והשניה על 54.. וגם עד כמה הספק של thermaltake גרוע?..
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום, היום מסיבות כאלה ואחרות החלטתי לפרמט את המחשב (את כונן הווינדוס). הרצתי את הדיסק מהבוט כרגיל, ההתקנה עלתה, בחרתי באפשרויות שרציתי והלאה, כשהמחשב הגיע לשלב העתקת הקבצים הוא עצר ב7% ונתן שגיאה שיש בעיה בהעתקת הקובץ (קובץ DLL). הדיסק של הווינדוס הוא דיסק מקורי ועובד, חשבתי שאולי זאת בעיה בכונן תקליטורים אז החלפתי אותו והרצתי את ההתקנה מחדש ואותה שגיאה, יש לציין שזהו לא הקובץ היחיד שבו הראתה ההתקנה שגיאה, כאשר סימנתי להתעלם מקובץ זה ולהמשיך בהתקנה הוא המשיך והראה לי את אותה שגיאה על קבצים אחרים. אם מישהו יכול לעזור בפתרון הבעיה אני אשמח מאוד. תודה רבה. בברכה, אסף.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 ישן שהוא נדלק אך לא קורה שום דבר. הוא מפעיל את המאווררים אבל אין שום דבר על המסך ואים שום צפצופים שאשר אני מוציא את הזיכרונות ואת הכרטיס מסך. מה עושים ? יש מצב שנשרף הלוח אם ?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אז ככה חברים מחשב ענתיקה - כבוד - בכל זאת החזיק מעמד 8 שנים נדלק - נוריות של בקרה (power , reset) לא נדלקות מסך מראה no signal הארד לא נשמע כאילו עובד אין צפצופים של מחשב שעולה כמו תמיד הלך הלוח אם ואפשר לצבוע את המחשב בכחול?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
היי, מצטער להעלות את הנושא הזה שוב אבל הבעיה שלי לא נפתרה עדיין. קניתי מחשב לפני שבועיים והמחשב עובד יפה רק כאשר אני נכנס למשחקים כעבור כמה דקות המחשב או נתקע או מתרסט או יוצא לווינדווס ומראה על שגיאת "שלח אל \תשלח" או לאחר מכן כשאני מנסה להיכנס שוב יש שגיאה שאומרת hardware graphic acceleration recuired או משהו בסגנון.. יש גם תקלות אחרות שהמחשב ככה פתאום עושה ריסט לעצמו , או יוצא מהאקפספלורר, מסרטונים שאני מפעיל באינטרנט. מאוד מעצבן לקנות מחשב חד ב5 אלף שקל (ללא מסך) ולא להנות ממנו. כל הדרייברים מעודכנים ואין וירוסים.הרכיבים של המחשב טובים יחסית core 2 dou e6300 , geforce 7600GT 256 MB הלוח של אינטל לא משהו -d946gzissl הספק atx v12 500 W (אותו החלפתי כי הוא גנרי) זיכרונ…
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה קשור לכאן אבל זה הולך ככהה!@ אני בקרוב עומד לפרמט תמחשב ואני לא יודע מה עדיף לי ... יש לי 2 הארד דיסקים אחד 200 GB ואחד 250GB ב SATA II עכשיו אני לא יודע מה עדיף לי יותר מבחינת ביצועים ויציבות לשים בחיבור SATA או בRAID ? תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
בעיה מעניינת, הדלקתי את המחשב יום אחד והוא לא מתחיל אפילו לעלות, אין תצוגה במסך, אין ביפים לחלוטין, הספק וכל המאווררים עובדים ויש קליקים במחזוריות שבוקעים מהדיסק הקשיח ככה שבשלב ראשוני הנחתי שהדיסק הקשיח נדפק אבל ניסיתי כמה דברים שמראים שלא: החלפתי לדיסק קשיח אחר- אותו דבר גם בדיסק האחר. לקחתי את הדיסק החשוד למחשב אחר והוא עבד שם מצויין. הפעלתי את המחשב ללא דיסקים קשיחים בכלל והוא עבד מצויין! השתמשתי בBootable CD, המחשב עלה בלי בעיה איתו. שמתי לב שאלו לא קליקים של דיסק תקול (קרה לי כבר כמה פעמים בעבר), עושה רושם כאילו יש ריסט חוזר כל איזה רבע שניה אם לא פחות וזה מה שגורם לרעש דמוי הקליקים ולמחשב למעשה לא לעלות, כל עוד יש דיסק קשיח כלשהו במחשב זה יקרה, במידה ואין דיסק קשיח…
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מחבר את נגן ה MP4 אבל כאני מחפש אותו בלחיצה על "המחשב שלי" הוא לא נמצא איך אני מאתר אותו ?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני צריך עזרה למצוא פיתרון למסך כחול. unmountable_boot_volume קוד 0x000000ed (ox81ad5d98,0xc0000006,0x00000000,0x00000000) תמונה אני יעלה כשאני יוכל
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אהלן. ברשותי מחשב עם מעבד AMD 3000 ולוח אם של ג'יגהבייט MA785GMT-UD2H הוא אצלי כבר יותר משנה ולעולם לא עשה בעיות. היום חזרתי הביתה והדלקתי אותו , הבעיה היא שהמסך לא הראה כלום (הוא המשיך להבהב כאילו המחשב כבוי בכלל) והלוח אם התחיל לעשות צפצופים. בדקתי קצת בחוברת של הלוח אם וראיתי שהרמקול הקטן הזה שעושה לי את הצפצופים מגיע מהfront panel header ומכאן אני לא בדיוק יודע מה לעשות. הדבר היחידי שאני יכול אולי לחשוב עליו זה שאתמול הכנסתי לחדר תנור חשמלי , אבל לא היה שום קצר , והמחשב פעל אתמול כמה שעות עם התנור הזה וגם היום בלי לעשות שום בעיות (גם שכמפעילים את המחשב כל המאווררים פועלים וגם הלדים פועלים - אם זה קשור בכלל). יהיה מגניב אם תעזרו לי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בבעיות בזמן משחק. כשיחקתי ב FAR CRY ושמתי את המשקפיים שרואות חום, כל המשחק התחיל לזחול וזה ממש לא צריך להיות ככה וזה גם לא היה ככה לפי חודש. כששיחקתי נ BATTLE FFILED על הים הייתה כמו רשת כזאת, אני אביא תמונה פעם הבאה שאני אשחקץ אני לא משחק הרבה אז אני לא יודע מה עוד בשאר המשחקים אבל עם מפרט כמו שלי זה לא אמור לקראות. ניסיתי להוריד את האפשרויות ל LOW וזה לא השתנה
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי שני כונני LG, בחיבור IDE שמתחברים לבקר IDE מובנה על הלוח. בעת התקנת משחק ההתקנה לא נתקעת אבל הכונן הפסיק לעבוד, יש חלון שמראה איזה קובץ מועתק ויש קובץ אחד שנשאר ככה הרבה זמן.כל פעם זה קורה במקום אחר. ניסיתי לעשות עדכון קושחה, עדכון דרייברים (דרך DEVICE MANAGER). וזה לא עזר. לפני זה לא היתה שום בעיה איתם (חוץ מזה שהם מרעישים כמו צי של 747 בהמראה). ניסיתי לבדוק עדכון ביוס אבל באתר של ג'יגהבייט לא כתוב על דכון סיוב כלשהו שהוא פותר בעיית IDE. יש מצס שזה וירוס. כי הקספרסקי הדפוק שלי מצא סוס טרויאני אבל הוא לא רוצה למחוק אותו... אני משתמש בוויסטה, לפני כמה חודשים שני הכוננים נעלמו מ"המחשב שלי", עשיתי חיפוש ומצאתי עדכון קושחה שפותר בעיות תאימות עם ויסטה. מאז החלפתי מחשב, ו…
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי בעיה. שאני לוחץ כפתור ימני על המחשב שלי manage ןאז על מנהל ההתקנים מופיעים לי סימני קריאה צהובים על כל הכונני cd ןdvd שלי ואני לא מצליח לראות את הכוננים האלו במחשב שלי רק את ההארד דיסק ואת הפלופי אני ישמח אם תוכלו לעזור לי תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
טוב, יש לי מחשב מוזר, 3.4 INTEL 1GB זכרון וGEFORCE 7600 לוחM של ASUS - DDR1.. והוא כל הזמן קורס, ועובד נורא לאט. לוקח לWINDOWS לעלות בסביבות ה- 6-7 דקות (בדוק). ניסיתי כל מני דברים, עברתי כרטיס כרטיס, עשיתי פירמוט ואפילו קניתי WINDOWS חדש מקורי(!!) ושם דבר לא עזר. המחשב עדיין איטי. מה שמשאיר לי או את המעבד, לוח M או זכרון. אני מהמר על הזכרון כי: 1. הרצתי בדיקות עם תוכנה בשם BurnInTest שמדמה כמה עשרות פעולות במקביל והכל רץ חלק. 2. הרצתי תוכנה בשם MEMTSET והוא עדיין לא הגיע ל2 אחוז וכבר מצא בעיות בזיכרון. 3. הרצתי את הבדיקת זכרון של WINDOWS והוא לא הפסיק לבדוק ומצא יותר מ443 באגים. השאלה שלי, האם זה יכול להיות לוח הM או מעבד? האיטיות מתבאטת בכך ש: 1. לוקח כ7 דקות לWINDOWS ל…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מדליק את המחשב או מאתחל אותו הוא מעלה את המסך הראשון (המסך שמאפשר גישה לביוס) ואז לוקח לו בסביבות החמש דקות עד שהוא מתחיל לעלות את מערכת ההפעלה. מה יכול לגרום לעיכוב שכזה? מערכת ההפעלה היא XP. האם מדובר בתקלת חומרה או תוכנה? זקוק לכיוון... תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה, אשמח אם תעזרו לי. קניתי מסך LCD חדש , חיברתי אותו למחשב (כשהמחשב היה דלוק), וקיבלתי במסך no signal. ניסיתי את המסך הישן שלי וגם בו קיבלתי no signal. את שתיהם ניסיתי לחבר גם ליציאה מהלוח אם וגם מהיציאה של הכרטיס מסך. אני יודע שהבעיה היא לא במסך החדש, כי במחשב ממנו אני כותב המסך עובד נפלא. דרך אגב שתי המסכים הם תוצרת MAG תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לפני כמה ימים נתקע לי המחשב באמצע העבודה. עשיתי ריסטרט, ושהמחשב עלה שוב הגעתי למסך הטעינה של ווינדוס ואז קיבלתי מסך כחול. מאז זה קורה בכל פעם. כרגע אני עובד דרך safe mode וזה די מעצבן.. עשיתי בדיקת דיסק לכונן C שעליו ווינדוס מותקן אבל זה לא עזר.. המחשב עדיין נתקע אחרי מסך הטעינה.. אם למישהו יש רעיון אני ממש אשמח לשמוע, כי זה די מעצבן לעבוד מ - safe mode כל הזמן.. תודה!
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון. אם לא אנא תעבירו אותי בהתאם. אני משתמשת באקספלורר 8 (מטעמי התאמה לתוכנת בבילון ישנה) ונוהגת לפתוח כמה כרטיסיות (קבוע יש 5 כרטיסיות ולפעמים יותר). לאחר כמה זמן עולה הודעה: הודעה מדף אינטרנט out of memory line : 7 ואני מתבקשת לתת אישור. לפעמים זה מסדר את הבעיה אבל בד"כ אני נאלצת לסגור כרטיסיה אחת או את כל האקספולרר ולהפעיל מחדש. מה אומרת הודעת השגיאה וכיצד ניתן לפתור זאת. תודה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לפני השינוי היו לי: זיכרון למחשב Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 Kit זיכרון נוסף Corsair Vengeance Pro Series 16GB (2x8GB) DDR3 1600 MHZ (PC3 12800) Desktop Memory 1.5V, Black הייתי מקבל מהירות מלאה לכל הזכרונות של 1600MHZ. עכשיו שמתי במקום שני הזכרונות של ה4GB, שניים חדשים שכל אחד 8GB (8GBx1) דגם ממש דומה ל 16GBx2. אבל הוא לא מקבל מצב של XMP !! מצרף תמונות של הביוס ושל CPUZ. את הביוס השארתי במצב XMP וDRAM Frequency ב 1600 (לא אוטומטי). מהירויות הזכרונות שונים, הקודם נשאר 1600, החדש 1333. *ב CPUZ סלוט 1 ו3 זהים, 2 ו4 זהים. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
המעבד הנוכחי שיש לי הוא E6400 ובתוכנות שבודקות טמפרטורות נראה שהוא מגיע ל-60-70 מעלות ואף יותר בלי מאמץ ובחיים לא עשיתי לו OC... מה עושים? האם האחריות מכסה את הבעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
לפעמים שאני משאיר את המחשב דולק' בלילה אני מגלה שהיה ריסטרט של המערכת ואף פעם זה לא קרה לי שעבדתי על המחשב. אין לי שום minidump בדקתי בתיקיה. מה עלי לעשות עלמנת למנוע את הקריסות הללו?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד והכרטיס מסך אינו מזוהה הכרטיס הוא ATI MOBILITY RADEON 7500 אני מחפש דחוף דרייבר או משהו שהמחשב יעבוד כמו שצריך כי בנתיים האינטרנט לא פועל כמו שצריך העמוד עולה לי בגלים ומשחקים לא עולים והכל בגלל שחסר לי דרייבר אני חייב דחוף דרייבר מי שיכול להביא לי אני יודה לו ... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
קניתי ספק חיברתי אותו ללוח ולשאר ההתקנים HDD , CD , הגעתי לפלופי דיסק ובמקום לשים את הכבל מתח(קטן) על כל ה 4 פינים של ה FLOPPY בטעות שמתי רק על 3 אחד פיספסתי ושהדלקתי את המחשב עלה עשן הגיד שאותו פיספסתי נשרף ! וגם הספק. למה ? זה בגלל פיספוס של פין אחד ? החלק של הפין שפיספסתי כולו נשרף.
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-