עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by talisman,

1) איך מגדילים את המהירות של המאווררים? 2) מה זה MFT USAGE ואיך מורידים אותו? תודה למי שעונה

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  2. שלום חבר'ה... בזמן האחרון יש לי הרבה מאוד קפיאות של המערכת והחלטתי לבדוק מדוע... שיחקתי עם הזכרונות הוצאתי החלפתי מקומות... נשאר אותו דבר... כאשר החלפתי כרטיסי מסך שמתי לב שיש שיפור ענק... כמו כן כשהחזרתי את הרדאון למחשב וניסיתי להחליף רזולוציה או את ה DEPTH המחשב היה מראה לי מסך שחור ונתקע... סט הדרייורים גם הוחלף... היה 5.8 ניסיתי 5.7 ו 5.6 אותו הדבר עריכה 2 : זה עדיין ממשיך להיתקע לי המחשב המעפן הזה... יש מצב שזה עדיין הזכרונות בגלל שכשאני נכנס למחשב הוא מראה שהמהירות שלהם היא 333DDR אבל אלה הם זכרונות KINGSTONE 400 Mhz יש מצב שזה בגלל זה?

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  3. אני התקנתי MBM אחרי שעלתה לי המחשב שאולי התקיעות במחשב שלי זה בגלל הטמפ' אז נכנסתי וראיתי שהטמפ' של המעבד שלי היא : 45-50 מעלות והמאוורר היחיד שמנוטר בה מסתובב ב900RPM... זה יכולה להיות הבעייה ? עריכה : שחכתי לציין שיש לי Intel Pentium 4 , 2.27 GHz

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  4. Started by AsD[eyal],

טוב אז כך אמרו להביא יותר מידע אז ככך הכרטיס עושה מין קפאה כזאת אחרי כל 15 דקות של מחשק כגון cs סבבה משחקי רשת יותר מהר נתקע משחק שהוא לא ברשת ויותר כבד נתקע פחות ניסיתי כל דריביר קיים \תוכנות ועדין זה ככה הכרטיס עובד טוב במחשב אחר רק אם ביצועים של gf2 חחח ואני לא מגזים היום אני צריך לדבר אם החנות שקנתי משם את הכרטיס וכנראה שאני ינסה לקחת אחד אחר בהתחלה חשבתי שאולי בגלל הלוח שלי שזה asus x800 די פשוט agp x8 וגם הכרטיס כגון ואין לי מושג אולי איזה קירור של הכרטיס לא טוב ולא ניסיתי שם o.c על הכרטיס הזה בקשה עזרה

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  5. התקנתי אתמול את המשחק SS2, שיחקתי בו קרוב ל-4 וחצי שעות, ואז כשהגעתי לשלב האחרון במשחק הוא התחיל להיתקע בזמן שעשיתי AOTU-SAVE או בזמן שהמשחק עשה בעצמו SAVE! התייאשתי מלנסות ולסדר את הבעיה, אז החלטתי לשחק בנתיים ברשת במשחק הזה. התחלתי לשחק, אבל פתאום המסך נהיה שחור, כמה ציפצופים רצופים שאחריהם המחשב איתחל את עצמו! ממה זה קורה? כיביתי את תוכנת האנטי ווירוס NOD32, ולא עזר. ביטלתי גם את כל התוכנות שהיו ברקע. עריכה: דרייברים של OMEGA 2.6.53

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  6. Started by buuhaa,

היי. הסיפור קצת ארוך אני כבר קרובה למסקנה הזו אבל אשמח לשמוע את דעתכם. המחשב נכבה מדי פעם. ווינדוס 98 על פנטיום 3 600. פירמטתי והכל עבר כשורה, עד לרגע של התקנת הדרייברים - אתם יודעים, ההתקנה של הפירמוט עצמו, רגע לפני שהווינדוס עולה בפעם הראשונה. פה החל ריסטרט קבוע כך שבעצם המערכת מנסה להתקין דרייבר בסיסי לכרטיס המסך כנראה, אבל לא מצליחה. מסקנה 1: כרטיס מסך דפוק ! אז זהו שלא. החלפתי כרטיס ואפילו בייאושי שמתי כרטיס PCI . מסקנה 2 : זה לא הכרטיס וגם לא שקע הAGP. הוצאתי כל כרטיס אפשרי. עשיתי DISABLE לכרטיס קול און בורד. עדיין קריסה. מסקנה 3 : זה לא שום התקן או כרטיס. לקחתי HD אחר. פירמטתי, כססתי ציפורניים. קריסה. מסקנה 4 : לא הארדיסק. הייתי משערת אולי שזה טמפ' (אוורסט לא מצאה …

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  7. Started by kisin,

שלום לכולם, מקווה שזה המקום לשאול: יש לי DVD של VIEWPOINT דגם VP306 הוא לא קורא כתוביות. מישהו יודע אולי איפה אני יכול להוריד עדכון שיאפשר לי לראות כתוביות? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by r.g.comuters,

שלום לכולם יש לי לוח של גיגה בייט ga-k8u אני עושה דיסקט לSATA והמערכת הפעלה רואה את הדרייבירים ואחרי אנטר היא נות לי שגיאה מה לעשות אנשים ?! עריכה כבר לא אקטואלי סודר .... :

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by common,

אני כבר הרבה שנים מתעסק עם מחשבים ודבר כזה עוד לא קרה לי. אחרי שהמחשב שלי היה מפורק כמה חודשים החלטתי להרכיב אותו מחדש. ההרכבה הסתכמה בחיבור של שני הארדיסקים ששכבו במגרה 3 חודשים. איכשהו במהלך 3 החודשים האלו הצליחו מערכות ההפעלה שהיו על כל אחד מהדיסקים (WINXP ו WIN98) להעלם ... כשניסיתי להתקין את הXP מחדש קיבלתי הודעות שגיאה מוזרות כאילו חסרים קבצים בדיסק ההתקנה... (שגיאה מס 7), אבל כשהתקנתי את הדיסקים במחשב אחר לא הייתה בעיה כזו והצלחתי להתקין XP ו98 מחדש על כל אחד מהדיסקים... כשחזרתי הביתה וחיברתי את הדיסקים חזרה, שוב לא הצלחתי לאתחל מהדיסקים האלה... מה שמוביל אותי לחשוב שיש לי בעיית חומרה ... מישהו נתקל פעם במשהו כזה ? מישהו יכול לעזור ?

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  10. Started by nadavcj,

קניתי מחשב חדש וחזק... אני הרכבתי בו את כונני הDVD מהמחשב הישן הצורב DVD עבד יופי..הכונן DVD שינה את קצב ההעתקת המידע למחשב מדיסקים לזמן בלתי הגיוני (משהו כמו רבע שעה לדיסק של 700 מגה) שיערתי כי מדובר בכבלים...החלפתי עשרות כבלים...והיום שני הכוננים לא עובדים קשורה הצורב DVD רושם לי בנרו הודעת שגיאה של cominuction failur (תקשורת נכשלה) וזה קורה בדיוק 20 שניות אחרי לחיצת כפתור הצריבה...וכנן ה DVD ממשיך לעבוד בקצב איטי מה לעשות? איך אני יכול לדעת כי מדובר רק בכבלים אגב מדובר בכבלים IDE ארוכים מהרגיל...האם יכול להיות שזו הסיבה אין באפשרותי לחבר את הIDE למקום אחר בלוח מאחר ויש לי רק חיבור IDE אחד תוד המראש נדב

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by Jounce,

שלום יש לי צורב NEC מדגם ND-3520A. הוא עם ה- F/W הכי עדכני מטעם החברה - 3.07. יש לי אותו למעלה משנתיים, ועד לפני כמה ימים הוא צרב מעולה ובלי בעיות. לאחרונה, כל דיסק שאני צורב (ממדיות שונות ומסוגים שונים) משלים את הצריבה בהצלחה (רואים על הדיסק שכל המידע נכתב), אבל מעה"פ (WinXP sp2) מזהה את הדיסק כדיסק ריק (ומן הסתם, כשמנסים לכתוב עליו שוב, מקבלים הודעת שגיאה שהדיסק מלא). השתמשתי בשלוש תוכנות שונות - Alcohol 120%, Nero ו- QuickBurn (שלושתן בגרסאות הכי עדכניות שיש), כך שלא נראה לי שמדובר בתוכנה. גם ניסיתי לצרוב סוגים שונים - DVD, ISO, קבצים בודדים - והכל נגמר באותה תוצאה. האם אכן מדובר בבעיה בצורב, והאם הבעיה מוכרת לכם? בתודה מראש על העזרה (לא בא לי סתם לקנות צורב חדש ולגלות…

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  12. Started by slider,

שלום, בשעה טובה קניתי מחשב חדש ( או יותר נכון חלקים ) וזה עתה סיימתי להרכיב אותו מאפס. חיברתי אותו לחשמל, נדלק LED על הלוח אם. כשלחצתי על כפתור ה power, המחשב נדלק לשניה בערך ( המאורר שעל המעבד התחיל להסתובב, ה LED של הצורב נדלק ) ואז נכבה. ניסיתי לנתק את הצורב, ה HD, ה USB הקדמי - בקיצור, הכל חוץ מהזכרון והמעבד. ולא היה שום שינוי. אנא עזרו לי. תודה המפרט: Compucase 6c60 + 300W HEC Intel Pentium Core Duo E6300 Intel Westchester 965G Mobo 2 X 1GB Twinmos DDR-II 667 WD 400GB-KS 16MB HD Asus DVD-RW 1814BLT

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  13. Started by Nihility,

שלום לכולם, יש לי סטיק של 1GB DDR2 שאני די בטוח שהוא דפוק. כשאני עובד איתו, חלונות XP נתקעת על הזמן ועושה מסכים כחולים, מה שבינתיים לא קרה לי עם סטיק אחר (2 ימים, 7 שעות בינתיים). מה שמוזר זה שהזכרון עובר את MEMTEST בלי בעיות, עובר PRIME95 (המווווון שעות), עובר 3DMARK PCMARK וכו. אבל חלונות נתקעת איתו. ההודעת שגיאה של המסך הכחול זה משהו גנרי, לא ספציפי, אין דרייבר, אין כלום. מחיפוש בגוגל מצאתי שזה או "בעייה עם דרייבר" או "בעייה עם חומרה". באמת, תודה מיקרוסופץ... : (החלפתי את כל הדרייברים, אפילו התקנתי חלונות מחדש, הוצאתי והכנסתי כרטיסים, החלפתי דיסק קשיח, בדקתי חום וכו וכו וכו) בכל המקרה ההודעת שגיאה לא עזרה בכלום. אז כמובן שישר חשבתי על הזכרונות אבל הם עברו Memte…

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  14. לאבא שלי יש פנטיום 4 1.5 ליבת wiliamt הגרועה. בכל מקרה..היום הוא ניקה את המחשב עם שואב אבק+מברשת קטנה.. חיברנו הכל באנו לפתוח ת'מחשב וזה לא נפתח..אחרי כמה ניסיונות עם הספק וכו' עדיין לא הלך. הוא הלך עם זה ל-KSP הם בדקו עם ספק אחר וגם לא הלך...(אבל הספק שלהם תקין) בכל מקרה אמרו לו שהלוח M שלו הלך בגלל החשמל הסטטי במברשת ומציעי לו לוח של ASROCK (לא יודע דגם מדוייק אבל אני יכול לברר) ב-290 ש"ח פלוס מאה שקל עבודה... רציתי לדעת אם זה נשמע לכם הגיוני...אם יש לכם הצעות לפיתרון התקלה המוזרה.. ואם אין מה דעתכם-האם שווה לקנות לוח ב-300+100 שח עבודה או לקנות לוח אחר וכו'... תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  15. Started by wooper,

שלום שפרמטתי את המחשב הusb היה מחובר למחשב עכשיו שאני מנסה להכנס אז הוא אומר לי שאני צריך לפרמט אותו איך אני יכול להשיג את המידע שהיה לי שם?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  16. Started by D-M-X,

אחרי כל פעם שאני מפרמט מערכת ההפעלה לא מזהה אותו ורק אם אני מנתק ומחבר אותו פיזית כשמערכת ההפעלה פועלת אז היא לפעמים מתחילה לזהות אותו ולפעמים לא וזה כל פעם קורה... מישה יודע למה?

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  17. Started by shaycu,

אני לא מצליח לעלות על הבעיה קניתי 320GB של WD עם חיבור SATA II והוינדואוס רואה רק 131GB למרות שהתקנתי SP2 אגב בביוס אני רואה שהכונן הוא 320 אז זה אומר שיש בעיה רק בוימואוס אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה.

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  18. שלום רב רכשתי מחשב חדש עם מעבד DUAL CORE E6300. מהיום הראשון שרכשתי המחשב המאוורר של המארז מרעיש בצורה חזקה מאוד רק ב 4 דק' הראשונות של הפעלת המחשב ולאחר מכן משתתק ועובד תקין. האם הבעייה היא נקודתית - כלומר מאוורר פגום מהיצור - או שמדובר בסימפטום לבעייה חמורה יותר כמו ספק או לוח אם ? אשמח לעזרה ... תודה

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  19. שלום, במצב נורמלי ורגיל, כאשר קיימות 2 מערכות הפעלה על מחשב אחד, צריך להתקבל מסך שבו ניתן לבחור איזה מערכת הפעלה רוצי להפעיל. התקנתי על 2 כוננים שונים 2 מערכות הפעלה: 1. על כונן SATA את XP PRO SP2 2. על הכונן השני (IDE) את VISTA כאשר אני מעלה את המחשב, אוטומטית עולה לי ה-VISTA ללא אפשרות של בחירה. מה ניתן לעשות, כדי להגיע למצב של התפריט הנ"ל ?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by eliaz_b,

שלום אני צריך לעדכן ביוס Award Bios V4.51 PG #9kf6-03 החברה של הלוח זה Lucky Star והדגם של הלוח זה 6ABX2V v1.2 כאשר אם זה חשוב הציפסט של הלוח הוא : intel pci set fw82371eb כדי שהוא יזהה את ההרד דיסק 80 גיגה שחיברתי לו חיפושי ברחבי הרשת עלו בתוהו.... זה מפנה אותי לאתרים שמבקשים כסף??!! (כאילו עידכון לביוס דההה!!) אני צריך את העידכון עם התוכנה שמעדכנת דרך הדוס בבקשה תודה לכול העוזרים נ.ב לפי חיפושי חברת Award Bios היא לא קיימת יותר (התאחדה משהו בשנת 98) ולכן אין לה אתר שאפשר להוריד עידכון וכו... כול הקישורים שלה מובילים לאתר בתשלום... ואין בזה שום היגיון כי כבר שולם כסף על הלוח ומגיע עידכון בחינם!! שוב תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  21. דגם: SONY DVD RW DW-D23A נגיד והכנסתי דיסק משחק, לא שומעים שהוא מסובב את הדיסק והוא לא מזהה אותו כלומר במחשב שלי לא רשום איזה דיסק הכנסתי. אחרי זה נגיד ואני לוקח על הכונן במחשב שלי -הוצא- זה לא מוציא. לפעמים יש ימים שהוא קורא, למשל הצלחתי לצרוב דיסק DVD איתו. מה הבעיה, אולי החיבורים בפנים לא טובים או בעיה חומרתית?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  22. Started by lord of fire,

טוב אז ככה: אחרי פירמוט שעשיתי לאחרונה ,המחשב מתחיל "לקפוא" באמצע משחקים.... אני עדכנתי הכל סרקתי כדי למצוא וירוסים ורוגלות,עשיתי הכל והבעיה נמשכת.... המפרט שלי: inter pentium 2800 mhz presscot 512 mb Gforce 5200fx maxtor 40GB אגב,לא עשיתי שום אוברקלוק או משהו כזה.... תודה למי שעוזר

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  23. תישמעו תמיד היה לי רעש של חריקות במחשב כאלה ונורה אדומה כזאת מהבהבת אבל זה היה רק בהפעלת המחשב ואחרי 5 דקות זה היה הולך. היום אני קם מפעיל תמחשב וזה פשוט לא מפסיק אז כמובן שהלכתי ליראות מאיפה נובע הרעש והוא נובע מהדיסק הקשיח דרך אגב בדקתי הדגם הוא SATA 500GB מימה זה יכול לינבוע ?

24. Started by dddd1234,

שלום לכולם. לפני זמן מה קניתי מחשב, וניסיתי לחבר אליו דיסק קשיח ישן של excelstor בנפח 40gb, ממחשב ישן שהושבת, אולם בכל זאת הדיסק הקשיח שלו אמור להמשיך לעבוד. הבעייה היא, שכאשר אני מחבר את הכבל של הספק לדיסק קשיח לאחר שחיברתי את כבל הide, הוא כמובן נדלק ואז לאחר שתי שניות הוא מתחיל להשמיע קולות צפצוף וסוג של חריקה, ללא הפסקה. כמובן שהוא גם לא מזוהה ע"י המחשב(המחשב מכיל דיסק קשיח של seagate בנפח 500gb במקור), ואינני יודע אם הבעייה היא בדיסק הקשיח שייתכן ונדפק, או אולי בחיבור לא נכון\הגדרות לא נכונות. אני לא רואה סיבה שהוא יידפק, משום שהוא עבד יפה מאוד במחשב הקודם וללא תקלות, עד שהמחשב הישן הלך קפוט(הספק לא עובד). האמת שאני לא צריך כל כך את הדיסק קשיח עצמו, אלא שהוא מכיל המו…

25. Started by 111111,

יש לי צורב דיוידי, הבעיה שהוא לא קורא דיסקים של דיוידי. דיסקים רגילים הוא קורא, וברגע שמכניסים דיסק דיוידי היא מתעלם מקיומו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.