עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dog,

הזמנתי מאיביי כרטיס ויי פיי פנימי לנייח. מצרף תמונות של חריץ ה pci במחשב ושל הכרטיס. האם זה לא מתאים? כשהרכבתי זה לא זיהה כלום. יודע שיש משהו כרטיס ארוך וקצר. כמו כן גם כשהוא בפנים יש מרחק מהמקום בו מרכיבים א ת הבורג שמחזק אותו לחור ההברגה, כלומר לא נכנס עד הסוף.

• 17 תגובות
    • 4.4k צפיות
  2. Started by luzik,

חיברתי את הכבל מהמסך למחשב הנייח ולא קורה שום דבר הסתכלתי קצת באינטרנט ראיתי שמישהו כתב שצריך ללחוץ על מקש הווינדוס +X ואז אמור להופיע כפתור "מתאם תצוגה" אבל אין לי בכלל את הכפתור הזה או למשל כשאני עושה קליק ימני בשולחן העבודה ואז "הגדרות תצוגה" אז ראיתי שאמור להופיע תמונה של שני מסכים אחד של המחשב והשני של הטלוויזיה אבל אצלי אין תמונה בכלל http://www.siz.co.il/my.php?i=mjz22iy2netm.png תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  3. Started by L1ron,

שלום.המסך שלי קורס במשחקים,(לא כבדים במיוחד),למשל Dirt 1 ,combat arms וכו'.עשיתי בדיקת מאמץ של OCCT ,ודווקא בבדיקה הוא לא קורס.הכרטיס שלי הוא ATI X1950 ,וטמפ' שהוא הגיע אליה בבדיקה היא 60-63.אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש,אבל אני רוצה להבין עם המסך קורס בגלל הכרטיס מסך,כי בבדיקה של הOCCT הוא לא קרס.מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by sub100,

שלום חברים, אני צריך עזרה: אני מעוניין לקנות כונן ssd חיצוני, usb 3.0, 128gb, בעיקר לשימוש הבא: אני רוצה להפעיל מכונות וירטואליות לשימושים סבירים(בעיקר כדי ללמוד על מערכות הפעלה, לא לביצועים מטורפים) מה שחשוב לי שהמערכת תעבוד מהר. עד עכשיו הפעלתי את המכונה מתוך כונן רגיל נייד חיצוני, והפעלתי את הקבצים של המכונה מתוך הכונן החיצוני. הוא יחסית עבד בסדר. אבל עכשיו אני רוצה מהירות קצת יותר גבוהה. השאלה האם הכונן ssd החיצוני יתן לי את המענה המתאים. הסיבה שאני לא קונה פנימי היא משום ש: .א.אני יצטרך להעביר את המכונה ממקום למקום. ב. אני לא יודע אם הלוח אם שלי תומך בחיבורים(כי הוא קצת ישן) ג.אני יצטרך להשתמש בו בעיקר למחשב נייד וזה סיפור לחבר למחשב נייד פנימי…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Driver-IrqL_Not Less Or EquaL stop 0x000000D1 (0x0000022A,0x00000002,0x00000000,0xF7FF3776) itexwana.sys Address F7FF3776 base at F7Fac000 Datestamp 3b9e456f מה לעשות בנידון למישהו יש רעיונות??

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  6. Started by yarinyc,

שלום, יש לי בזמן האחרון רעשים מאחד המאוררים של הכרטיס מסך ורציתי עזרה בתיקון הבעיה (אם יש איפה בכלל) או עזרה במציאת חלקי חילוף. המאוור נשמע משוחרר כנראה משהו נשבר בפנים. יש לי את כרטיס המסך הבא: Radeon R9 280X Toxic - 3GB 384bit GDDR5 memory - Tri-X cooler (לכרטיס מסך הזה יש 3 מאוררים מוובנים) אשמח לעזרה עם העניין תמונה להמחשה:

7. Started by h_yoav,

וכרגע אין עליו משחה טרמית האם הוספה של משחה טרמית תוריד את הטמפרטורות משמעותי... או שיכולה להיות בעיה במחשב כי כל שאר החלקים במחשב קרים ואין בעיה של איוורור במארז...

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  8. Started by yz101,

אני מנסה לעזור למשפחה נטולת תקציב למדי. המערכת הקיימת: P4 2.6GHZ אמנם ב775 אך ללא תמיכה בHT. 1.5GB של זיכרון DDR400 לוח של אינטל צ'יפסט 915G כרטיס מסך SAPPHIRE 2400PRO קשיח 80GB של WD בחיבור SATA צורב DVD של LG - ז"ל - כבר תקופה ספק 300W של FSP - ז"ל - עקב כמות מאד גדולה של הפסקות חשמל עקב תקופת שיפוצים שבק חיים. מארז ג'נרי עם שני מאוררי 8CM רועשים למדי. קירור של SPIRE שלא תמיד בכלל מתחיל להסתובב. כרטיס רשת 10/100 בPCI - אין מובנה בלוח. החלפתי ספק ובדקתי את המערכת. בעוד שהקשיח, הזיכרון, כרטיס המסך וכרטיס הרשת תקינים, ואני מאמין שגם הלוח בסדר - וללא קבלים מנופחים. המעבד הגיע גם במנוחה לטמפרטורות של 48-80 והמערכת אף כבתה (גם כשהמאורר של הקירור כן הסתובב). החלפתי משחה וקירור…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by dannygnh,

הקפיץ שתופס את צלעות קירור המעבד אין לא מקום אחיזה, כיוון שקצה תושבת המעבד נישבר. למשהו יש רעיון מעשי,איך אפשר לתפוס את הקפיץ.

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  10. Started by amramby,

מייד עם עליתה של תוכנת ה"חלונות" המסך מתנתק. ניתן לראות את כל תהליך העליה של התוכנה ואולם לפני שניתן לעשות משהו (כמו לנסות לעבור ללוח הבקרה)כבר המסך עובר למצב standby רעיונות לפתרון? תודה !

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  11. Started by מאור247,

קניתי לא מזמן כונן נייד חיצוני (2.5" של WD) וכשאני מנסה לחבר אותו למחשב ...המחשב לא מזהה אותו...הוא אומר לי שצריך דרייבר....בדר"כ כשאני מחבר ת'כונן למחשבים אחרים הכל עולה לבד.....לא צריך שום דרייבר!!!! (יש לי XP על המחשב) אולי אתם יודעים מאיפה אפשר לקחת דרייבר לזה??? מהדיסק של הווינדוס?? חיפשתי באתר של WD אבל זה מסובך ולא מצאתי כלום....???? למי שרוצה זה הדגם שקניתי: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=392

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by zaroor,

שלום אולי משהו מכיר את התקלה מחשב P-4 מעבד 3.2 סלרון לוח MSI צ'פסט VIA תושבת 775 זכרון 500 MB משמש לצרכי משרד רישום קבלות בקיצור היה עובד שעות ללא בעייה פתאום לא נידלק בבוקר לאחר מכן עובד ואחרי דקה עד 5 דקות נכבה לבד ואז שוב הדלקה וחוזר לאחר מכן כבר לא נידלק אז הוצאתי את כבל החשמל והכנסתי אז שוב נידלק ושוב לאחר מכן ניכבה,אז עד שיפתחו החנויות מחשבים בינתיים ניקתי טוב בלחץ אויר ואז עבד כמה שעות בסדר חשבתי הספק אז החלפתי בחדש ועבד שוב כמה שעות וניכבה אבל הפעם גם לא רוצה להידלק וראיתי את הלד בחזית מהבהב בצורה איטית וזה הפליא אותי פתחתי את המכסה ושום מאוורר לא עבד שהלד היבהב ורק לאחר שהוצאתי את כבל החשמל והחזרתי שוב נידלק האם מישהו מכיר את התופעה?

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  13. Started by tal5870,

שלום לכולם! לא מזמן התקלקל לי הכרטיס מסך דגם : HD4670 לכן החברה החליפה לי לכרטיס GT220 בכרטיס הנ"ל בכל פעם שאני מוציא את החיבור של VGA (הזכר) יוצא איתו הברגים הפנימיים של צד נקבה לפי התמונה כאן: (התמונה צונזרה ) האם אפשר לטפל בזה או לממש אחריות יום טוב וחג שמח. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  14. Started by gilsna,

ברשותי לפטופ SONY VAIO VGN-SZ340P עם מערכת הפעלה XP וכרטיס מסך NVIDIA 7400. ניסיתי לשדך את המחשב למסך LCD של LG והוא מזהה אותו לשניה ונעלם, הורדתי דרייברים עדכניים מאתר התמיכה של סוני וזה לא עזר, הורדתי דרייברים מהאתר של NVIDIA וזה לא עזר, הסרתי את הדרייברים של כרטיס המסך וניסיתי להתקין מהתחלה, במהלך ההתקנה אני מקבל הודעה שהדרייבר לא מזהה כרטיס מסך, כרגע אני תקוע ללא דרייבר על המחשב, מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  15. Started by Normal,

שלום קניתי מחשב חדש לפני חודש! ויש לי 1GB זיכרון 667 - מעבד E6300 וכרטיס מסך Point of view 7600gs 256mb יש לי 2 שאלות בבקשה עזרה! 1) הטמפרטורה שמראה לי הדריבר של NVIDIA אתם יודעים הצהוב הזה אז הטמפרטורה שהוא מראה היא 78 מבנוחה שלא הפעלתי משחק איזה 4-5 שעות. זאת הטמפרטורה הנכונה או שמה לעזאזל קורה פה תציעו לי משהו תודה. נב: הדריבר הכי חדש והדירטקס הכי חדש. 2) הסיבה שבכלל בדקתי את הטמפרטורה בכלל היא שבNEED FOR SPEED MOST WANTED על רזלוציה של 1024X768 ועל האיכות הכי גבוהה כולל פילטרים - מי שמכיר את המשחק. הוא יעני בסיבובים קופא לרגע ממש ממש בקושי שמים לב אבל זה מפריעה. אולי זה אמור להיות ככה תודה בכל מהקרה ובבקשה עזרה - נב: אצל חבר שלי זה לא קופא ככה כאילו חסר איזה פראים או …

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  16. Started by Liran -,

שלום לכם : רציתי לשאול האם תוכלו לעזור לי לעדכן את חיבור ה - USB, כלומר תראו, יש לי לוח אם Intel® RockLake D865PERL והחיבור USB שלו הוא USB 2, אבל המחשב מזהה לי אותו כחיבור USB רגיל :'( אמרו לי שכדי שהוא 'יהפוך' להיות USB 2 אני פשוט צריך להוריד עידכון לדרייבר שלו מהאתר של Intel, להתקין אותו ואז המחשב יזהה אותו כ - USB 2. אבל יש בעיה, אני לא יודע בדיוק מה אני צריך להתקין, איזה עידכון להתקין, ??? ובזה רציתי את העזרה שלכם. המפרט של המחשב : Intel Pentium 4 2400Ghz HT מעבד Intel® RockLake D865PERL לוח אם ומערכת הפעלה - Windows XP Home Edition אמרו לי להכנס לכאן http://developer.intel.com/design/motherbd/rl/rl_drive.htm ( אתר Intel - עידכונים ללוחות אם, אבל אני לא מו…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Peter Rabbit,

בדקתי את הזכרונות שמתאימים ללוח שלי, למטרות משרדיות +משחקים, האם יש לי סיבה להעדיף את אחד הזכרונות האלה במהירות 1866mhz על פני אלה במהירות 1600mhz ? אני צריך סטיק אחד בלבד. תוספת: והאם יש סיבה למה לא לקנות בחצי מחיר מebay ?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by UserBedon2,

שלום, ברשותי כונן SSD בגודל 250GB. ביצעתי היום לכונן C כיווץ דרך "ניהול דיסק" של Windows 7. בשטח שהתפנה לאחר הכיווץ, במהלך האתחול של שטח זה, כאשר נתתי לו שם - המחשב לא קיבל את זה, וכמובן אי אפשר לראות את הכונן שרציתי ליצור. במילים אחרות, יצירת הכונן לא הצליחה. האם למישהו יש רעיון כיצד לפתור את הבעיה ושאוכל לראות ולהשתמש בכונן הנוסף שיצרתי? תודה, דוד

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. עד לאחרונה לא ממש שיחקתי בשום דבר, אבל היום דווקא הפעלתי משחק. לאחר כ-2-3 דקות אל תוך המשחק המחשב פשוט קפא ושמעתי מעין צליל זמזום מהרמקולים, כאילו שגם הצליל נתקע על ריפיט של אלפית השנייה. לחצתי על ריסט, אבל המחשב לא עלה. רק לאחר שכיביתי את המחשב לגמרי והדלקתי שוב הוא עלה כרגיל. לאחר שניסיתי להפעיל את המשחק שוב - הוא שוב קפא כמה דקות אל תוך המשחק. רעיונות? להריץ מבחני ביצועים בשביל להעמיס על חלקים בודדים? prime95 ואז furmark, לראות מה כושל?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. ידוע לי גם שעל כל לוח אם של מכשיר חשמלי יש מספר סידורי והוא מחייב אישור במכון התקנים. האם ישנה דרך לזהות שזה זיוף (אם כן, מדובר בהונאה של אחת החברות הגדולות שסוחרות בארץ במוצרי אלקטרוניקה) על סמך תמונות בלבד. או שיש צורך ללכת למכון התקנים כדי שיפרקו אותו ויחשפו קוד על לוח אם. להלן המטען ודגם המחשב. אשמח לסיוע, בברכה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by רני אפללו,

שלום אני חדש בפורום ונתקלתי בבעיה - אני מדליק את המחשב וכעבור כ 5 שניות לערך מתחילה דעיכה של ההפעלה והמחשב נכבה, מה הבעיה ומה הפתרון? תודה על תשובותכם

22. Started by ofird,

לאחר התקנה של הלוח ?K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E? וזיכרון DDR 400 הלוח מראה את מהירות הזיכרון בBIOS כ333 בלבד. החלפתי זיכרון אחר (גם 400) והלוח מראה אותו הדבר. הלוח אמור לתמוך 400 אז למה הוא מראה 333?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by HAIMTV,

יש לי בעיה יש לי פשוט מחשב אחר קצת ישן והמחשב פשוט עומד על מסך הבית אי אפשר ללחוץ על שום דבר במקלדת או בעכבר איזה בעיה זאת..

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם, מדובר בכרטיס 32GB מחברה סינית עלומה עליו היה חלק מכובד מחייו של אחד מחברי, נמחק בטעות ולאחר מכן פורמט פעם אחת הצלחתי לשחזר את חלק מהמדיה הדיי אחרונה בו ע"י: recuva pro EaseUS Data Recovery Wizard R-Studio בגרסאות "המקצועיות" הבלתי חינמיות של התוכנות הנ"ל. מישהו מכיר תוכנות רציניות יותר? במידה ולא החבר מעוניין לפנות למעבדה מקצועית, מישהו יכול להמליץ? במחיר מה שיותר שפוי כמובן. מה בערך תתיכן העלות? וכמה אמורים לשלם במקרה של חוסר הצלחה. נ.ב למה בכלל מוכרים תוכנות כאלה אם אין להם יכולות מינימלית לטפל במה שהם היו אמורות לטפל? תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by maor848,
    • 0 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.