תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שאני נכנס לאיזה אתר בדפדפן גוגל כרום, לאיזה אתר חדשות שמפעיל וידאו עם קול, הוא משכפל לי את אותה הכרטיסייה אבל משתיק את הקול(עם סימן של רמקול מושתק בצד של הכרטיסיה) הוא עושה את זה בדרך כלל כאשר אני נכנס לכרום בפעם הראשונה, אבל לפעמים גם בתדירות יותר גבוהה באמצע הגלישה. ולפעמים הוא לא משכפל את הכרטיסיה, אלא פותח כרטיסיה חדשה אחרת בכלל של אתר אחר גם עם קול מושתק. זה נראה כמו וירוס לא? אשמח אם תעזרו לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם : יש לי קירור מים corsair 110i gt ,,,, המאוררים שלו מרעישות יותר מדי !!! אני רואה ביוטיוב הרבה מחליפים את המאוררים למאוררים יותר שקיטים ? מה אתם מציעים ! איזו מאוררים ואיזו חברה ומה המהירות rpm !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
הי חברים לפורום קניתי את המדפסת התרמית הזאת באלי אקספרס: https://www.aliexpress.com/item/freeshipping-black-USB-Port-58mm-thermal-Receipt-pirnter-POS-printer-low-noise-printer-thermal/1166651978.html השם של הדגם: pos-5890f בManual שלה כתוב שהיא תומכת בעברית, אבל בהדפסה יוצא רק ג'יבריש. ההתקנה עברה סבבה, באנגלית זה מדפיס טוב. רעיונות איך אני גורם לה לדבר בשפת הקודש?! תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש דרך להשיב יציאות USB בנייד מסוג asus לחיים? תודה !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הודעת שגיאה, וינדוס 8 מפסיק לעבוד יש משהו שלא מותקן נכון
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חברים שלום לכולם ברשותי 2 מסכים הבעיה שבכל משחק שאני מפעיל עובד על מסך אחד או להפך עובד בשני הצגים אך זהה אחד לשני, אני רוצה לגרום ל2 מסכים שמחובר לכרטיס מסך אחד לעבור כמסך אחד אשמח לעזרה זה הציוד שיש לי : WIN 10 מסך 1 : Zowie BenQ LED XL2430 מסך 2: Samsung S22B300B כרטיס מסך : NVIDIA GeForce GTX 1070
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי היום כיביתי את המחשב בשביל לקנות את הפילטרים של המאוררים (כביתי כדי שלא יכנס אבק בזמן שאין פילטר) ולאחר שהחזרתי את הפילטרים המחשב פשוט לא נדלק ועושה לופים של ניסיונות פוסט, אני מצטרף סירטון של בעיה ניסיתי להוציא את הסוללה ולהחזיר ושום דבר לא קרה, גם ניסיון של חיבור הכל מהתחלה לא צלח, רעיונות לפיתרון? הלוח הוא gigabyte ga-z87-hd3 https://youtu.be/AU3a6v8eVGc
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב מדגם לנובו יוגה, דור ראשון. בחצי מהמקרים בערך שאני מעיר את המחשב משינה, לאחר שאני פותח את המכסה של הלפטופ, המקלדת וה-touchpad לא עובדים לי בכלל, למזלי יש לי עדיין את העכבר שמחובר ב-USB, לפעמים אני זקוק או להפעיל מחדש את המחשב או לסגור את המכסה ולנסות לפתוח אותו מספר פעמים עד שהמקלדת חוזרת. האם יש מצב שניתן לפתור את הבעיה דרך הוינדוס?.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קבלתי מחשב לפני שנה ואני צריך להחזיר אותו אני רוצה למחוק את כל הקבצים והתוכנות שהתקנתי עליו בשנה האחרונה האם יש דרך אלגנטית להחזיר אותו למצב בו קיבלתי אותו מלבד לחפש את כל הקבצים\תוכנות שיצרתי\הורדתי ולמחוק? כבר בדקתי בגיבויים ולצערי אין איחזור מהתאריך בו קיבלתי את המחשב אז זה לא אפשרי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
המטען הקודם של הלפטופ שלי לא עבד קניתי מטען חדש והוא לא מצליח להטעין מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
- 1 follower
-
-
היי ושנה טובה יש לי מחשב נייד של אסוס מדגם GL553VD. לאחרונה, אני שומע הד ברמקולים כאשר אני משתמש בהם, מה שלא קרה בעבר. אני לא יודע בדיוק מתי הבעיה החלה מאחר ולא השתמשתי ברמקולים של המחשב כמעט שבועיים, אבל יכול להיות שהדבר קשור לכך שאתמול חיברתי אוזניות למחשב (SS סיביריה V2) - אני בספק גדול שזה מה שגורם לבעיה, אבל היה כתוב באינטרנט מהחיפוש הקצר שערכתי שיש לזה קשר למיקרופון וזה המיקרופון היחיד שחובר אי פעם למחשב. תודה רבה, חג שמח ושנה טובה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! לפני מספר ימים קיבלתי והתקנתי בשמחה מחשב חדש ומהיר. את המחשב הרכבתי בהתאמה אישית והתקנתי בעצמי עם מערכת הפעלה WIN10 PRO. המחשב משמש כעמדת צפייה בסרטים שימוש כללי ולא לגיימינג, הוא ממוקם בסלון ומחובר למסך טלוויזיה של פיליפס. משום מה, הרזולוציה המופיעה במסך נראית מאוד ירודה ומפוקסלת, ולא משנה איך אני משנה את ההגדרות. מה שמוזר הוא שהמחשב הקודם שלי (שעדיין מחובר בינתיים לכניסה אחרת בטלוויזיה) המכיל חומרה דומה רק מדור ישן יותר, משדר תמונה ברורה בהרבה. נתונים על המחשב החדש: מארז IN WIN i5 7500 3.4GB 6 MB לוח ASUS H110 זיכרון 16GB DDR4 2400 כרטיס מסך מובנה של אינטל חיבור לטלוויזיה באמצעות כבל HDMI …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי חיברתי את המחשב לטלוויזיה דרך hdmi ויש לי גם רמקולים. אני רוצה להשמיע דרך כל אחד משהו אחר נגיד מוזיקה בטלוויזיה ומשחק דרך הרמקולים איך עושים את זה שיהיה קבוע?
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
שלום יש אצלי בעיה בדירה שמקשה על חיבור של אינטרנט רגיל. אני מתעניין ברכישת נטסטיק ויש לי כמה שאלות: מהיר מספיק לגלישה רגילה של משתמש ממוצע? (יוטיוב, פייסבוק, וכו') בריא? בכל זאת רשת סלולרית.. קרינה... שקול לקרינה מפלאפון? אמין? אינטרנט רציף בלי קריסות וכדומה? עוד דברים שאני אמור לדעת? יתרונות חסרונות כנגד חיבור סטנדרטי (ספק תשתית)? תודה אסף
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מחשב נייד מסוג סמסונג, הפסיק פתאום לזהות דיסק-און-קי. כאשר מכניס ל- USB מכשיר אחר (רדיו/אוסניות/נייד) יש טעינה. אך משום מה לא קורא את התוכן של הדיסק-און-קי. מה עושים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי את המדריך הבא באנגלית אבל האותיות הסגורות נשארו עם לבן בפנים. רק הרקע השתנה. https://fredreh.wordpress.com/2008/06/01/gimp-for-dummies-how-to-highlight-part-of-image/ איך לעקוף את זה?
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
האם כונן חיצוני של 3 טרה יכול להקלט בהצלחה בוינדוס 7? כי פעם הייתה לי בעיה בוינדוס 7 לקלוט את כל התכולה בכונן פנימי(בשביל שהוינדוס 7 יקלוט את כל התכולה של ה3 טרה הייתי צריך לעשות התקנת uefi) האם וינדוס 7 יכול לקלוט את כל התכולה של כונן חיצוני של 3 טרה ומעלה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
מתי יגיעו לארץ המעבדים kaby lake refresh ומה הצפי של התמחור שיהיה להם? תודה
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
- 2 followers
-
-
מעוניינת להחליף את מקש הפייג' דאון למקש השמאלי מעל הטאב
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה עם חיבור HDMI אחד, וזה מעצבן להחליף כל פעם פיזית בין מחשב/PS4/ממיר ראיתי מפצל בKSP אבל הוא דורש חשמל ואני לא מעוניין ביותר מדי כבלים מסורבלים ... https://ksp.co.il/?uin=25598 האם יש משהו בארץ ללא חשמל? האם משהו כזה מאיביי יכול להיות איכותי/בטיחותי? http://www.ebay.com/itm/3-Port-HDMI-Splitter-Cable-1080p-Multi-Switch-Switcher-HUB-Box-LCD-HDTV-PS3-Xbox/182682938993?_trkparms=aid%3D555018%26algo%3DPL.SIM%26ao%3D2%26asc%3D41376%26meid%3Db9b2166c81414ea99294a5fb22ceaa8e%26pid%3D100005%26rk%3D3%26rkt%3D6%26mehot%3Dag%26sd%3D112529783319&_trksid=p2047675.c100005.m1851 תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
המצב כזה: ללא סיבה מוצדקת בזמן העבודה מול המחשב התצוגה במסך הופכת להיות שחורה, ניתוק הכבלים וחיבורם בשנית לא עוזר ולחיצה על מקשי המקלדת או העכבר גם לא עוזרים. רק ריסט עוזר ומחזיר את התצוגה בצורה מיידית. בגדול לא נראה לי שזה קשור למצב שינה כי אני מצליח לצאת ממצב שינה. חומרת המחשב היא כרטיס מסך GTX470 ולוח אם של AMD 955 שכולל כרטיס מסך מובנה ו2 זוגות זכרונות (לא מאותו דגם) של DDR3 והכונן הוא SSD אציין עוד מידע אם צריך. מה הכיוון שאני צריך לחפש?, מדובר על מצב עבודה רגיל ולא מאמץ, לרוב אחרי תעינת המחשב ועליית הווינדוס כ2-5דקות של כניסה לאינטרנט {במרבית היום זה לא קורה} *אין לי גם איך לדמות את המצב שזה קורה כדי לבדוק האם זה עשוי לקרות בשנית…
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים ותודה לעונים יש ברשותי מחשב I7 דור שני וכבר זמן מה אני סובל מתקלה הזויה שהמחשב אחרי כיבוי קשה לו להידלק בחזרה אני לוחץ על כפתור ההדלקה והוא לא מגיב לפעמים אחרי 10 שניות הוא נדלק מעצמו ולפעמים אחרי דקה או 2 ...וכשהוא נדלק הכל תקין מה יכול להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
היי לכולם עשיתי אתמול את העדכון של הווינדוס 10 החדש שיצא עכשיו לאחר העדכון אני רואה שכל השולחן העבודה שלי ריק לחלוטין שום זכר למה שהיה מקודם אבל אם אני נכנס לכונן C ואז USERS אני רואה את המשתמש שלי (הישן) עם הדברים שהיו לפני אבל כל אפליקציה או משחק נגיד שאני מפעיל עכשיו הוא רוצה שאני אעשה כאילו פעם ראשונה ולא בראש שלי להתחיל מהתחלה. מה אני עושה עכשיו זה דיי דחוף!! שחזור לא עובד גם
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שרת פשוט של חברת HP והסוללה שלו גמורה (השעה והתאריך מתאפסים לאחר הפסקת חשמל) האם ניתן לקחת סוללה ממחשב נייח אחר ולהחליף ? האם יכול לגרום נזק ?
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-