תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. המחשב שלי קטסטרופה עד כדי כך שכבר התקנתי עליו כמה פעמים ווינדווז ועכשיו אני לא יכול לגשת לקבצים מאוד חשובים מהמערכת הקודמת... התיקיה חיה ונושמת ,אני יכול לראות אותה אבל לא ללגשת (ממש כמו משה רבנו חיחי) פעם פעם פעם זכור לי שהצלחתי להיכנס אבל שכחתי איך עשיתי זאת. זה חשוב לי מאוד ונראה לי שזאת בעיה מוכרת אז בטח מישהו פה ידע מה עושים תודה מראש !!!!
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עכשיו והתחלתי לשחק unreal tournament אבל הוא רץ לי ממש מהר ועם פרייםרייטים מוזרים, ממש כמו הבעיה הקודמת שהייתה לי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=396262.msg3401992#msg3401992) רק שעכשיו המעבד הוא עם 3 ליבות (AMD Athlon II X3 455 3.30Ghz) גם כאן חיפשתי פתרון לזה, חשבתי שאולי יש עוד איזשהו Optimizer כמו שהיה לDual Core אבל לא מצאתי. אם למישהו יש פתרון אני אשמח לקבל אותו, לא יודע אם זה משנה אבל כרטיס המסך שלי הוא GeForce GTX 460 SE. תודה.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
האם הוא אמין ומקצועי? http://click-a.com/catalog/product_info.php?cPath=22&products_id=39&osCsid=ae8353939698647d1d67f9d65975d1dd
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אפשר ששני כרטיסי המסך בעצם ישמשו כריבוי יציאות? אני לא מחפש פונקציות מיוחד... אני מתכוון כמו שלמשל היום אני מחבר בDVI (בכרטיס מסך חיצוני, לא אונבורד) את המסך ובHDMI של אותו כרטיס את הטלוויזיה ואני יכול לעשות CLONE EXTENDED וכאלה... אז באותה מידה אפשר לחבר HDMI של הכרטיס החיצוני למסך מחשב, וHDMI של הONBOARD לטלוויזיה ויש לי את אותן אפשרויות?? *** אם זה משנה אז לוח אם[h=1]Asus H87M-PLUS LGA1150, Intel H87, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI[/h]
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רכשתי כרטיס מסך חדש XFX GeForce 7600GS 256MB , אני מחבר אליו שני מסכים אנלוגים דרך DVI to Vga Adaptors בקונפיגורציה של Dualview, וההתקנה יצרה בסרגל המשימות ליד השעון Icon של NVIDIA . בכל פעם שאני מקיש על ה-Icon הזה, במסך המישני יש כמה Blips שמזכירים תופעת Refresh Rate ומיד אחרי זה נפתח התפריט. גם הקשה על פונקציות בתוכו גורמות לאותה תופעה. לא נראה לי שכך צריך להיות. האם הכרטיס פגום?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה לאחרונה במחשב שלי, כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו, אני שומע ציפצוף מתמשך מהמחשב , מהרמקול הפנימי לא מהרמקולים החיצוניים... המסך לא מראה כלום, מופיע עליו רק חלון מהבהב הודעה שאומרת שהמסך לא מחובר למחשב בעוד שהוא כן, ניסיתי להדליק את המחשב עם מסך תקין אחר והייתה לי בעיה דומה המסך לא נדלק אך המחשב נדלק והשמיע ציפצופים ממושכים (כאילו אתה מחזיק את הכפתור של הצפוף, לא מרים ולוחץ לסירוגין אם אתם מבינים אותי), ניסיתי לחבר מספר זכרונות ראם ובאף אחד מהמקרים זה לא פעל, החלפתי גם כרטיס מסך לאחד חדש יותר, ואחד שפועל אבל בכל זאת לא עבד... אני די עבוד הצעות ברגע הזה, תודה על העזרה מראש
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי אני משחק RED DEAD REDEMPTION 2 כשאני רוצה לשנות את הגרפיקה זה כותב לי your chosen graphics settings are currently using more memory then your system has available . please reduce your memory usage in order to apply changes האם כדי לי לשפר קרטיס מסך (זה גם מראה לי מד של הזיכרון של הכרטיס מסך ורואים שם שהמד כמאת מלא) זה המפרט מחשב שלי: מעבד: intel core i 3 8100 לוח אם: asustek computer inc זיכרון ראם: ddr4 8 gb x2 כרטיס מסך: redon rx55/550 series core:214MHZ memory: 1750MHZ size: 2gb type: gddr5 סליחה לא הצלחתי להוסיף תמונה של המפרט... אשמח…
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני צריך עזרה... כל הזמן יש לי מסכים כחולים העלתי את ה3 קבצי המינידאמפ האחרונים שלי אני צריך לדעת מה הבעיה ואיך לפתור אותה...בקשה אני צריך עזרה :s05: :s05: http://rapidshare.de/files/10959381/Minidump.rar.html
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מפרט: I5 3570K GTX260 GA Z77 D3H G SKILL 8GB X2 Samsung 840 EVO Win 7 Ult 64b הבעיה התחילה באחד העידכונים של NVIDIA כשאחרי ריסט המחשב נתקע ב"STARTING WINDOWS" ואחרי משהו כמו חצי דקה הוא עובר לBSOD 0X124 .. המחשב עולה בSAFE MODE ואם אני מוחק את כל הדרייברים של הכרטיס מסך כולל ממנהל ההתקנים המחשב עולה רגיל, אבל כשאני מנסה להתקין שוב את הכרטיס מסך הוא לא עולה אחרי הריסט .. וחוזר חלילה.. *בדיקת זכרון עברה תקין.. המחשב שלי החליט שהוא לא מוכן לשמור DUMP אז העלתי לכם קובץ EVENTS http://www39.zippyshare.com/v/85458509/file.html תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו כיוון?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
יש לי בעיה אם מסכים כחולים הנה קישור לקובץ DUMP האחרון http://s7.yousendit.com/d.aspx?id=0CZWH5DIBO6XI1ES0KI93NGHGA איך אני קורא אותו?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
כונן מקסטור חיצוני של חבר הפסיק לעבוד. פרקתי את המעטפת ובפנים נמצא כונן סיגייט ST3500320AS עם Firmware:SD81. בחיבור הכונן לחשמל הוא מזמזם קלות כל 2 שניות בערך ומעבר לזה לא עושה דבר (לא מזוהה בביוס). מישהו מעוניין לתת דיאגנוזה? החומר שבפנים חשוב לחבר הזה... :'(
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך לא קלט לי את כבל HDMI מהמחשב אז חיברתי כבל ללוח אם (מה שמחובר כרגע) ואז ראיתי שמשחקים לא רצים טוב אז עדכנתי דרייברים לפי כרטיס המסך שהיה רשום לי במחשב (מה שבמפרט כרגע) עכשיו בעיון במפרט מחשב אני רואה שכרטיס המסך שלי אמור להיות Nvidia GeForce GTX1050 יוצא שהתקנתי דרייברים של כרטיס מסך של לוח אם (אולי זה הסיבה) ועכשיו כשאני קניתי כבל DVI וחברתי מהכרטיס מסך למסך זה לא קולט לי את הכבל ניסיתי להתקין דרייברים לפי שם של הכרטיס מסך שהמסך לא קולט אבל הוא רושם לי יש למישהוא פתרון? אני מצטער על המפרט הארוך פשוט אני גרוע במחשבים אז העתקתי הכל. מפרט : SiSoftware Sandra ID Host Name : DESKTOP-BCS7QQC Workgroup : WORKGROUP …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנא עיזרו לי. כאשר אני מכניס את ה DISK ON KEY אני מקבל הודעה HI-SPEED USB Device Attached to non-HI-SPEED Hub יש לי לוח של ASUS P4S800D. ניתן לראות את הנתונים לגביי הדריברים המותקנים בתמונות המצורפות. הודה לכם מאוד על עזרתכם בנושא. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מצטער עם שאלה זו כבר יצאה לכם מכל החורים. ניסיתי חיפוש לא העליתי דבר......תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, נתקעתי בלי ספייסר\standoff ללוח אם אסוס לכונן m2. מסתבר שבלוחות של אסוס הספייסר קטן יותר וכל ספייסר שניסיתי או השגתי שמן מדי. האם למשהו יש ספייסר של אסוס שהוא לא צריך או לחלופין מכיר חנות בארץ שמוכרת? אשמח לשלם סכום סמלי עבורו . ראיתי שיש באמאזון שכתוב במיוחד לאסוס אבל הייתי מעדיף לקנות\למצוא בארץ מאשר לחכות שבועים שלושה ואולי יותר בגלל החגים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היייייי אנשים הרבה זמן לא הייתי פה אבל חפיפ בכול מיקרה יש לי ABIT AN7 ואני רוצה לדעת אם יש לי עליו פורט של אינפרא אדום כדאי שאני יוכל להעביר דברים מהסלולרי אז אם מישו יודע ת'תשובה או יודע איך אני בודק...... בתודה עידו
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה באתר בחלק מהפורומים יש בעיה לא יכול לרשום הודעה לא נותן לי וגם עריכה מתקדמת לא עובד לי הכול משותק
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים פירקתי ממארז ג'נרי ישן את ה mb tray וה back panel במטרה להשתמש בהם כסוג של מארז פתוח, על המארז הזה היה לוח MATX (הוא תומך ATX) אז היו שם כבר שישה standoffs, רציתי להוסיף 3 standoffs בשביל לעגן לוח atx אז קפצתי לאייבורי לבקש 3 ברגים, מתברר שמה שהיה להם קטן בקוטר ממה שיש כרגע על ה mb tray, אין לי כלי שמודד במדויק אבל עם סרגל זה נראה 3 מ"מ קוטר מה שאני צריך ומה שמצאתי אצלם היה 2 מ"מ. לא יודע אם בגלל שזה מארז ג'נרי אז הוא משתמש בקוטר לא סטנדרתי או משהו כזה ולכן אני שואל פה אם מישהו יודע שאמור להיות קוטר סטנדרתי ויהיה לי קשה מאוד למצוא קוטר כמו שאני מחפש או שתמיד היו קטרים שונים ואני צריך להמשיך לחפש? תודה לעוזרים. עריכה: 3 מ"מ קוטר הכוונה לחלק התחתון של הstandoff ז…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר הפסקת חשמל פתאומית כשמדליקים את המחשב מופיע מסך הSETUP של הביוס וכשיוצאים מהמסך עם/בלי שמירה המסך מוחשך ומופיע הודעה NO SIGNAL חשבתי שכרטיס המסך הלך אבל זה לא מסביר את מסך ה SETUP של הביוס בכל פעם שמדליקים את המחשב איפסתי את הביוס ע"י הוצאת הסוללה וכלום לא השתנה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בס"ד ב"ה יתברך שמו לעד היי שלום לכולם יש לי שאלת שמטרידה אותי כבר הרבה זמן האם יש אפשרות לעשות RECOVERY למחשב נייח כמו שיש במחשבים ניידים שלוחצים F12 וזה משחזר לי תמחשב להתקנה של הוינדוס והדרייברים נקיי כמו שקניתי אותו (ללא צורך בדיסק של ווינדוס). אם יש אפשרות כזו אפשר מדריך בעברית. תודה רבה רבה לעונים/ות ושבת שלום ומבורך.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שלא הייתי בבית כמעט חודש בבית (צבא וזה, מחכים רק להיכנס כבר לעזה), אבא שלי קנה טלוויזיה חדשה לסלון. מסך LED של LG מגודל 55'' הדגם הוא 55LA740Y http://www.lg.com/il/tv/lg-55LA740Y/technical-specifications הטלוויזיה מחוברת למחשב HTPC בכבל HDMI המפרט של המחשב: I7 2600K Z68 HD3 8GB DDR3 1666MHZ R9 290 GAMING 4GB SSD 128GB המחשב משמש גם למשחקים וגם לצפייה בסרטים. הבעיה שבזמן שרואים סרטים גם באיכות BDRIP או DVDRIP ואפילו בBLURAY יש מן תקיעות מוזרות כאלה, כמו סוג של עומס במיוחד בסרטי פעולה, בזמן סצינות עמוסות בפיצוצים וירי. אני רואה סרטים בעזרת MEDIA PLAYER CLASSIC או בעזרת XBMC ניסיתי לראות גם סרטים דרך צפייה ישירה וגם שם זה קורה אבל פחות, רוב התקיעות קורות שרואים באיכות …
-
- 18 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
זה התחיל בעיה זו לא מזמן , המחשב מתחיל לעשות צפצופים כדומה לפקס או מדפסת או מכשיר רפואי עושה צפצופים כל כמה שניות , ובסופו של דבר נכבה או עושה ריסט הרעש הזה בא מהבורד לא משום מקום אחר (אין לי מדפסת , אין פקס) זה מהמחשב ! אני מבין במחשבים אבל לא בחומרה . מזה יכול להיות !!? בעיית חימום ? אבל שום דבר לא עובד רק החייגן עולה וזהו ! שום משחק לא פועל שום כלום , למה זה קורה ? שום דבר חשוד לא פועל ב TASK MANAGER ....שום דבר חשוד לא מושתל המחשב מצפצף ובסופו של דבר נכבה כבר לא יודע מה לעשות במיוחד שזו בעייה חומרתית (הצפצוף בא מהלוח אם) ABIT NF 7
-
- 9 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כרטיס המסך של הלוח בעייתי מאוד ואני רוצה לשים לו את הכ. מסך הקודם שלי (riva TNT2 32 אם זה עוזר) האם זה אפשרי בכלל ? תודה מראש, מיכה.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
קניתי מחשב במבצע ברשת ksp... עכשיו הבעיה היא שבד"כ כשאני מדיק משחק.. ולא משנה אם זה משחק כבד או משחק אפילו של נענע.. אז המחשב מחליט שהוא רוצה לעשות ריסטארט... עכשיו בדקתי .. ישר אחרי הריסטארט... לא תמיד הטמפ' של ה cpu גבוה עד מצב של כיבוי המחשב... מה יכולה להיות הבעיה ומה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-