עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zarra,

יש לי שני חיבורי sata בלוח אם שחסומים ע״י גוף כרטיס המסך האפשרות היחידה היא להשתמש בכבל שמצד אחד הוא ישר ומצד שני הוא בזווית ישרה עכשיו בדקתי מסתפר שכבל בזווית ימין יחסום לי את שאר החיבורים שלא חסומים על ידי כרטיס המסך מישהו יודע אולי איפה אפשר למצוא בארץ כבל sata בזווית שמאל ?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  2. Started by yosi yosef,

קים ברשותי מחשב חדש של חבר עם לוח אם של abit ax8 ומשום מה הביוס לא מזה את הדיסק הקשיח (sata) .בכל מצב הבנתי שדגם הזה של הלוח יש בעיה בזיהוי ולכן צריך דריבר להרדיסק שצריך להתקינו במהלך התקנת ה win . ניסיתי כמה פעמים להתקין את הדריבר והיה כיאילו שהצליח אבל בסופו של דבר ה sata לא מזוהה מה עוד אני יכול לעשות

• 13 תגובות
    • 711 צפיות
  3. Started by Dr. n00b,

אז ככה, אחרי שהטרחנתי על מינימייזר בצורה מביישת, ושנינו שברנו את הראש על זה - הגענו למסקנה שהוא לא יכול לפתור לי את הבעיה טלפונית ואני אידיוט. לצורך כך נרשמתי והחלטתי לשאול מיני מומחים... אחרי שזה סוכם - בוא נתחיל. מדובר במחשב חדש שמפרטו הוא: Intel P4 2.6C Gigabyte 8IK1100 Twinmos 3200 DDR 256MB*2 Lite On CDRW *52*32*52 Toshiba DVD *16*48 WD SATA 7200RPM 120GB WD ATA133 7200RPM 120GB ATi Radeon 9600XT עכשיו לבעיה: ההארדיסק הנוסף, ה-ATA, לא הגיע עם המחשב אלא היה מחובר למחשב הישן. אחרי התקנה של ווינדוס XP החלטתי לחבר את ההארדיסק הישן בנוסף לחדש - על ערוץ IDE נפרד מהצורב והדיוידי - אבל כאשר הוא היה מחובר כמאסטר הוא לא הופיעה בווינדוס (למרות שהופיע בביוס) וכשהיה מחובר כסליי…

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  4. היום הפעלתי Fifa2002 אחרי איזה חודש שלא שיחקתי במשחק. אין קול. בכלל. (וזה לא קשור להגדרות המשחק.) אז בדקתי בכמה משחקים אחרים, יש קול והכל עובד נורמלי, כמו גם בשאר היישומים תחת Win XP... אמרתי לעצמי משהו דפוק ב-Fifa, אבל אז הפעלתי Comandos2 - והפלא ופלא - שוב אין סאונד. בכלל ! הכל מוגדר טוב לדעתי, אין התנגשויות. (System) יכול להיות שיש איזה רכיב/הגדרות שפספסתי? כאמור WinXP יש לי, עם כל העדכונים שיצאו ב-win update. אגב, בלוח בקרה-->SOUND&AUDIO --> באחד ה-ADVANCEים הוא אומר לי: "directSound settings not available" זה קשור אולי? מה זה? תודה.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Eargasm,

היי, ברשותי Lenovo Yoga 3 pro, ולו מסך ברזולוציה 3200X1800. הסקיילינג המובנה בווינדוס על הפנים, שמתי 250% אבל זה עדיין נראה זוועה ויש המון המון דברים שנשארו פיציים כדוגמת החלון הקטן שנפתח כשמפעילים אאוטלוק או באינטרנט כשיש אופציות בחירה שנפתחות (לדוגמה כשהתקנתי את האופיס דרך האתר של מייקרוסופט והיה צריך לבחור שפה) וזה פשוט מעצבן. יש גם דברים שמטושטשים (לדוגמה הAtera בשביל להתחבר לשרת של העסק או החלונות שהeset מקפיץ (כאילו שהרזולוציה שלהם קטנה מידי וזה יוצא בגודל נורמאלי אבל מטושטש...) מה עושים? זה נראה זוועה ומוריד מחווית השימוש של המחשב... תודה לכל העוזרים והעוזרות!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by King Kong,

קיבלתי דיסק של טכנאים שנקרא טרמינטור שיש בו את כל התוכנות שצריך טכנאי MEMTEST ו HDD TEST של כל החברות וכו' הבעיה היא כזאת שאני נכנס לבדיקה של HITACHI התוכנה עובדת סבבה יש לי אפשרות של סריקה מהירה איטית וכו' .. אבל הוא לא עושה את הבדיקה של הבד סקטור מסך מלא ריבועים קטנים .. לא יודע איך מגיעים לזה .. יש אפשרות של ERASE BOOT SECTOR ו... ERASE DISK אבל שאני לוחץ ERASE BOOTSECTOR הוא רושם שהוא לא מסוגל לעבוד עם דיסקים שהם לא HGST DRIVE מה זה ? נ.ב. הוא נותן לי רק את השלב של LBA סורק וזהו אבל בלי הסריקה של הריבועים שמצד ימין רשום BAD SECTOR וכו' אמור להיות מצד ימין הצגה של ריבוע עם סקטור מלא נתונים בלי נתונים וסקטור פגום איך משיגים את התוכנה הפשוטה של SCANDISK של ה DOS ...

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  7. Started by benze,

זקוק לעזרה בדחיפות מה זה אומר ? הופיע לי בעת הדלקת המחשב .

8. Started by MadGhost,

לפני כמה ימים פתחתי את המחשב (מבלי שעשיתי לפני זה איזה פעולה מיוחדת - לא עדכנתי ביוס ולא כלום ...) ואיך שהוא נדלק קיבלתי את ההודעה הבאה : Scanning BIOS Image in Hard drive ............ בפעמים הראשונות אחרי ריסטרט - הנקודות המשיכו בלי סוף ( נתתי לזה לרוץ בהתחלה כמה שעות - אני מניח שהוא חיפש איזה גיבוי לביוס שכנראה לא קיים) ואחרי פעמיים אני מקבל את אותה ההודעה רק עם 3 נקודות. ניסיתי כבר להוציא את הבטריה מהלוח אם ל10-15 דקות ,שום דבר לא השתנה. הדגם של הלוח אם : GA-81848P(-P) יש עוד משהו שאני יכול לנסות ? :s05: תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  9. Started by mushmushi,

המחשב שלי כמעט בן 3 שנים, לפני כמה חודשים התחילו להופיע Artifacts, מין ריבועים צבעוניים על המסך וזה גם החמיר למצב שהDriver היה קורס ועושה Reload (Display drivers has stopped working) הכרטיס שלי הוא: Radeon HD 5770, והוא עדיין באחריות. הבעיה היא, כבר פניתי אל המעבדה עם האחריות והם בדקו את הכרטיס ולא מצאו כלום, הם אפילו העבירו את זה למעבדה מוסמכת יותר וגם שם, תקין. כשאני משתמש בכרטיס של אח שלי Radeon 4xxx , לא זוכר איזה בדיוק, הכל עובד כמו שצריך.חשוב לציין שאחרי שקיבלתי את הכרטיס חזרה מהמעבדה הכל עבד טוב (תקופה של חודש +) עד לפני כמה ימים שחזרו הבעיות. בנוסף, חיברתי 6870 Radeon, ולאחר שלוש דקות חזרו הבעיות. במעבדה שקניתי את המחשב ממנה החליפו זכרונות וספק אבל גם זה לל…

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by רועיקי,

אין Vsync בסרטוני יוטיוב בכרום. במשחקים הכל סבבה, אין בעיה בכלל. מחשב מפורמט, דרייברים נוידיה מעודכנים. המסך על רזולוציה אופטימלית. Win7 64bit העצות שמצאתי היו להעביר בבקר נוידיה את Vsync לאדאפטיב, אף אחת מהאופציות לא פותרת את הבעיה. גם בתוכניות העברתי את כרום Vsync לOn - לא עוזר. מישהו מכיר מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  11. Started by ikehgl,

מידי פעם, כשאני נכנס לאתר כלשהו ( עכשיו זה קורה באתר הזה) קופצת ההודעה הבאה וחוזרת על עצמה כמה פעמים: Script Error ! Do you want to continue running scripts on this page Yes / No למה זה קורה ואיך לתקן ? נוסח קצת שונה מופיע: Error: Object doesn't support this action ומופיע גם שם האתר בשורה של URL

12. Started by Gimel,

חבר שלי הביא לי כונן סקאזי לבדוק. הכונן עובד אבל לפי PC WIZARD 2006 הוא כותב ב-12 מגה לשניה. (כונן IDE רגיל אצלי כותב ב-24MB/SEC...) הכונן עצמו זה מקסטור אטלס VI, 10K קראתי שבשביל לנצל את הקאש של הכונן במלואו צריך קובץ בשם Dskcache.exe. מישהו יודע איפה משיגים? למישהו יש פתרון אחר?

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  13. Started by johny,

אני מנסה להתקין WIN98 על מחשב פנטיום 2 ותמיד בסוף ההתקנה אני מקבל הודעה על REGISTRY ERROT שלא ניתן לתיקון. ההתקנה נכשלת. אני חושד בזיכרון. שמתי זיכרון שרשום עליו CL3. בתפריט של הBIOS רשום CAS LATENCY - 3, אולם כשהמחשב עולה במסך של בדיקת הזיכרון רשום: SUGGESETD CAS LATENCY - 2. כנראה שהמחשב עולה עם CAS של 2. יש למישהו רעיונות או הסברים?

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  14. Started by SomeoneUknow,

הדיסק קשיח שלי דגם Seagate Barracuda 7200.11 500GB הלך לעולמו לפני כשישה חודשים. הייתי בטוח שכל החומר שלי נהרס לחלוטין ואין שום דרך להחזיר אותו , אבל פתאום לפני שבוע הודיעו לי שבאיזה ליין יצור של הארדיסקים היה בעיה בFIRMWARE ואפשר לעשות שחזור מידע או עדכון פירמוור משהו כזה... השאלה היא , איך אני עושה את השחזור מידע הזה ? ומה זה FIRMWARE ? וכן , אני יודע שמוזר שלא זרקתי תהארדיסק.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ytoledano,

קניתי היום Seagate 1.5TB. אני כמעט בטוח שהוא DOA ורק רוצה לוודא: שני מחשבים לא זיהו אותו. נעצרו כמה דקות בשלב של הזיהוי בboot ובסוף לא זיהוי כלום. זיהוי ידני על channel שהוא יושב גם לוקח מלא זמן ובסוף לא מוצא כלום. גם, הוא משמיע זמזום/ צפצוף (זימצוף) קצר כל 2-3 שניות, בתדירות קבועה. יש משהו שאני מפספס פה או שהוא פשוט מת?

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Dr.Drek,

אהליין. אז ככה, הבעייה האמיתי שלי , שעכשיו התקנתי את כרטיס הקול החדש שלי של הרקולס, ומשום מה בשמיעת MP3ים - בעת פתיחת חלונות התקנות וכו' - המוסיקה מתעוותת ומאטה!!! ונאמר לי בפי כמה אנשים ,שלראות לגבי ההארד דיסק... מסתבר שהוא עובד ב PIO MODE למרות שבאופציות הוא :DMA IF AVAILABLE... אני עובד תחת XP... אני עם Amd Athlon XP 1600' Gigabyte 7xh 256 mb ddr. והארד דיסק של סיגייט, ברקודה, 40 ג'יגה...340016a... לא מצאתי בביוס שום מקום לשנות אולי... ניסיתי גם לשים אותו ב IDE המשני...זה לא עזר גם כן... ניסיתי להסיר את כל הבקרים וההארד דיסק, אולם שוב זה ב PIO... מישהו - עזרה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Seagate 750GB ES יעבוד לאט יותר ב SATA --> USB מאשר בחיבור SATA ישיר? אין לי כח לפרק את המארז...אז חברתי אותו ב USB לעכשיו...זה ממש יותר איטי? או שזה אותו דבר? בכל מקרה אני חייב לציין הדבר הזה הוא חייה!!! הזמנתי אותו מEBAY , לא ראיתי אותו עוד בארץ...זה מבוסס על טכנולוגיה ES של Seagate

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  18. Started by boss,

רואה תמונה יש סימן אדום מה זה אומרת? דיסק קשיח 1TB לא טוב או מה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  19. כשהמחשב עולה ממש עם הביוס הוא משמיע לי כאלה תקתוקים......ויש את ההודעה הזו SEC MASTER HDD ERROR מה זה אומר ? יש לי 2 קשיחים אחד של סמסונג 80 GB שעליו המערכת..ואחד 320 GB לקבצים. זה אומר שהסמסונג הלך או משהו? יש לי אפשרויות של F1 להמשיך או להכנס לבוט או פלאש ממורי וזהו אני לא יכול להכנס לא לWIN ולא לאובנטו. אולי הלך בכלל הזיכרון הפנימי מה זו הבעיה הזו? אני גם ככה תכנתתי לקנות מחשב אחר אבל האם יש לי דרך לכנס כרגע למחשב? והכי חשוב להציל את המידע שיש עליו ? כשאי לוחץ F1 להמשיך רגיל הווינדוס מנסה לעלות ואז מופיע מסך כחול שאומר שיש בעיה עם משהו בחומרה ואם זו הפעם הראשונה שזה קורה לעשות ריסט ואם לא להריץ DRVIER DIAGNOSTIC ולנתק דברים... מה הולך פה ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Arielucker27,

אהלן חברים, לפני יומיים הרצתי סריקה מלאה על המחשב וזה מצא לי 6 וירוסים, קבצים של הפריצה של ווינדוס KMSpico ועוד קובץ בשם SECOH-QAD.exe ועוד קובץ באותו שם עם סיומת של DLL בתיקיית הווינדוס. אחרי קריאה באינטרנט הבנתי שהוא סוס טרוייני, אני פשוט לא מצליח למחוק אותו הוא חוזר אחרי כל ריסטרט..ניסיתי גם בסייפ מוד. בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה. דבר מוזר נוסף בכל הפורומים ראיתי שאנשים שקיימים אצלהם הקבצים יש להם המון תקלות בשם SECOH-QAD.EXE ולי אין ולא היה והוא נמצא אצלהם גם בתהליכים מה שאצלי לא קיים.. Malawarebytes and spybot ראו את זה כקובץ נקי מה שגורם לי לחשוב שאולי זה שום דבר, אבל רוצה להיות רגוע לגמרי אשמח לעזרה מכם. והמלצה כללית לאנטי וירוס טוב, ותוכנה של רוגלות. תודה ענקית …

• 9 תגובות
    • 7.1k צפיות
  21. לפני כמה ימים החליפו לי את המאורר של המעבד (לאחר שהתייעצתי אתכם..). בכל מקרה הפעלתי עכשיו את Speedfan והנה שתי תמונות שאת הראשונה אני לא ממש מבין ואת השנייה אני אשמח אם תאמרו לי איך המצב עכשיו: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  22. Started by Maurice,

לפי ההוראות המוגבלות על הסידי של הלוח, הוצאתי דרייברים על דיסקט שאמורים לגרום ל Win2k לזהות את הדיסקים של ה serial ata. אבל הדיסקט הזה הוא לא דיסקט bootולכן אני תקוע. מישהו יודע איך להתקין מערכת הפעלה על מחשב חדש שיש לו רק דיסקים מן הסוגהאמור? בביוס הדיסקים מופיעים יפה מאד. בתודה מראש maurice.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by erezo,
    • 0 תגובות
    • 553 צפיות
  24. Started by MatrixDevil,

אני רציתי להתקין Xפ אבל בהתקנה כותב לי את השגיעה למלעה WTF!!! יש לי מחשב AMD 2700+ A7N8X-E Deluxe 512mb ddr 80 GB SATA

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by pc4u,

שלום התקנתי קשיח חדש בצעתי FDISK עליה מדיסקט הצלה פרמוט +S מנסה להתקין מכונן תקליטורים לאחר שוידיתי שבכונן WIN98SE אך לא רוצה לקבל את SETUP גם לאחר ניסיון מתוך דירקטורי ENA מה יכול ליהיות השיבוש ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים