תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מפרט המחשב שלי בצד ימין עשיתי OC קליל ביותר והעלתי באס ל286 שהעלה את מהירות המעבד ל2.0 גיגה ואת הזיכרונות לתדר 714 עשיתי בדיקת SP2004( בדיקה במקביל לכל ליבה)והשארתי את המחשב דלוק הרגע נכנסתי הביתה וגיליתי שCPU O ממשיך לעשות את הבדיקה והכל בסדר ואילו לCPU 1 היה ERROR והבדיקה הפסיקה לעבוד לאחר 19 שעות הנה מה שרשום בLOG Test 5, 2100 Lucas-Lehmer iterations of M33730143 using 2048K FFT length. Test 6, 2100 Lucas-Lehmer iterations of M33030145 using 2048K FFT length. Test 7, 2100 Lucas-Lehmer iterations of M33030143 using 2048K FFT length. Self-test 2048K passed! Test 1, 1500 Lucas-Lehmer iterations of M42943039 using 2560K FFT length. Test 2, 1500 Lucas-Lehmer it…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
זה הפעם הרשאונה שלי עם פרימוט במחשב הזה הוא חדש לפני הפירמוט המחשב עבד טוב יש לי פנטיום 4 3000 גיגה 1 זיכרון פנימי ראדון 9800 פרו ועוד קיצר הוא לא זז התקנתי ביאוס חדש הכול דריברים אבל הוא יש לו תקיעות ואין וויורסים או SPYBOTS דברתי עם מישהו והוא אמר לי שאם יש לי ארדיסק סאטה הייתי צריך להתקין משהו גם לו היה את זה איטי וזה והוא התקין ויש לו גם סאטה Seagate 80 gb 7200 rpm 8mb buffer serial-ata זה הארדסיק שלי גם אני צריך להתקין משהו? אפשר קישור? בבקשה עזרה:}
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אין לי מושג למה.. דבר אחד אני יודע שזה לא בגלל התחממות ! ואין שום מסכים כחולים פשוט.. בום וריסטרט.. העלתי 2 קבצי MiniDump. תודה רבה לעוזרים.. אהה.. וגם וירוסים אין [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בזמן האחרון (מאז שפרמטתי את המחשב, לעיתים תכופות יותר), יש לי מסך כחול. ראיתי פה מדריך שמפרט כיצד למצוא נתונים על התקלה בעזרת תוכנה. הנה הנתונים: Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.12.0002.633 AMD64 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Users\HADDAD\Desktop\070210-20108-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: Windows 7 Kernel Version 7600 MP (3 procs) Free x64 Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 7600.16539.amd64fre.win7_gdr.100226-1909 Mach…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 2.4B עם 512 DDR 333 הארד דיסק 40 גיגה של WD 7200RPM ו RADEON 9800PRO 128 MB 256 BIT SAPPHIRE ATLANTIS עכשיו המחשב לא עובד עם משחקים חלק אפילו לא עם אסטרטגיה ,בדמו של דום 3 ברזלוציה 1024*768 בדיטייל גבוה יש לי מלא קיטועים ןהפרעות בתמונה . הכרטיס לא על אוברקלוק וגם לא עשיתי לו. הדרייברים שלי הם הכי חדשים ועשיתי דיפרג להארד דיסק. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אני יכול לבדוק את הכרטיס מסך אם הוא תקין? בתודה רבה מראש קיבלתי באקווה מארק 3 ציון 35
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בין 45 מעלות ל55 זה נורמלי? למישהו יש נסיון עם המעבד הזה?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
חיברת בכוח וכנראה גם לא טוב זיכרון RAM 256 נוסף ללוח אם של GIGABTE שעבד מצוין עם 512. לאחר הדלקת המחשב, עלה מיד ריח שרוף והמחשב לא עולה יותר. על הלוח אם יש נורית כתומה קטנה דולקת עכשיו. מה זה אומר? איך אפשר לתקן?
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 2 הארד דיסקים, בזמן האחרון שמתי לב שלפעמים המחשב נופל ומופיעה שגיאה עם מסך כחול השגיאה: 0x000024 אחרי שאני מקבל את השגיאה אני עושה ריסט וההארד דיסקים לא מזוהים ניסיתי להחליף בין הכבלים שלהם (SATA) ולא עזר ניסיתי גם לנתק רק אחד מהם וגם לא עזר לדעתי הבעיה היא בלוח אם מישהו יכול לכוון אותי? אגב, הלוח אם הוא ASUS P4P800 אני ירחיב בדיוק מה עשיתי במחשב שאולי זה יעזור להבין איפה הבעיה - יש לי 2 HD כאשר אחד עם מערכת ההפעלה והשני זיכרון בלבד. הייתה לי הבעיה עם המסך הכחול כבר לפני כמה חודשים בתדירות ממש נמוכה וכשהחלפתי את הכבל SATA זה הסתדר, עכשיו זה חזר והמחשב לא עלה בכלל, כשניתקתי את ההארד דיסק ה"בעייתי" הביוס לא זיהה אף אחד מהHD, בקיצור פירמטתי את ההארד דיסק הבעיית…
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
רציתי להתייעץ אני רוצה להצטרף להדרכת וידאו בנושא עסקי אבל אני לא רוצה שיראו אותי איך אני עושה את זה דרך המחשב? וכשאני רואה על המסך סימון של מצלמה מה זה אמר שרואים אותי?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לא יודע איך ולמה ננעל לי הביוס אני לא יכול להכנס עליו ואחרי 3 פעמים שאני מנסה לנחש תסיסמא צריך שוב ריסט...יש למישהו דרך לגלות את הסיסמא?
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם לשים את המשכה על כל המעבד או רק במרכז?...כי באיי אמ די 3000 שהיה לי שמתי רק על הליבה המלבנית. איך זה כאן?
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
עשיתי לפני יומיים עדכון לביאוס והכול עבר בהצלחה והמחשב עובד מצוין והכול בסדר גמור חוץ מבעיה אחת... שאני מנסה להכנס בכל תוכנה כמו EVEREST או SPEEDFAN לעזור שמראה טמפ זה תוקע לגמרי את המחשב! הבעיה הזאת לא הייתה לפני עידכון הביאוס.. מישהו יודע למה זה קורה ומה ניתן לעשות? תודה.. עוד שאלה שצצה לי היא מה זאת האפשרות בביאוס TOP PERFORMANCE ? מה זה בעצם עושה למחשב והאם לעשות את זה?
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הנה תמונה ממשחק שרואים בעיקר במקומות מוארים מין שלג או כמו ליכלוכים כאלה ברקע וגם בסרטים ממה זה יכול להיגרם זה פשוט ממש מציק הנה תמונה: או קיי זה לא הכי ברור פה חשבתי שתפסתי את זה טוב בכל מקרה יש רעיונות?.. אה וגם בלוח בקרה של הכרטיס מסך שלי ה catayst AI לא פועל הנה תמונה: יכול להיות שיש קשר?. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן דיסק קשיח SATA של WD בגודל 80 ג"ב ולמזלי הרע קיבלתי הודעה של מנגנון ה-SMART שסכנת קריסה מיידית, יש צורך להחליף וכמובן המערכת לא עולה אם כי בביוס הדיסק עדיין מזוהה. בבדיקה יסודית יותר של נראה שהבעייה היא בסעיף Re Allocated Sector Count אבל לא ברור לי אם זה מסייע במשהו. בכל אופן אני רוצה לנסות לשחזר את החומר ואני מחפש תוכנה מתאימה. הבעייה שגם אם הדיסק מחובר כדיסק שני ואני עולה לחלונות עם דיסק אחר הדיסק הבעייתי כלל לא מופיע. ניסיתי לשחזר עם תוכנת אקרוניס שעולה מ-CD והיא לא זיהתה את הדיסק. האם בגלל שהוא SATA? האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעזור? בתודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להתקין את WINDOWS 7 64 BIT במחשב הנייד אבל אני מקבל הודעה : windows cannot found drivers משהו כזה הבנתי שזה קשור לדרייברים לכונן SATA במחשב אבל לא הצלחתי למצוא משהו מתאים. אגב המחשב מסוג VOSTRO 3350. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הרבה פעמים יש לי שגיאת זיכרון שמוציאה אותי ממשחקים. לפעמים שאני מכבה את המחשב יש שגיאה של זכרון יש לי גם דיי הרבה תקיעות במשחקים למרות שהמחשב שלי בהרבה יותר טוב מהדרישות המומלצות. אני בטוח שאין לי שום וירוס,ספיוור,טרויין, או רכיב זדוני אחר אני בטוח שיש מספיק מקום בהארד דיסק ושאין בו שום בעיה(עשיתי איחוי שהצליח+תיקון שגיאות..) עשיתי בדיקה עם MEMTEST ויש לי שם מיליון שגיאות לא עשיתי שום OC אין לי שום התנגשויות חומרה ובעיות בדרייברים בזכרונות אני חושב שמשהו באמת לא הגיוני.. זה מה שרשום לי בכמה תוכנות: זכרון ראשון: Memory Speed PC2700 (166 MHz) שני: Memory Speed PC3200 (200 MHz) אבל בביוס רשום לי מישום מה DDR333 ובכלל יש לי 2 זכרונות של 256MB 333MHZ מה זה …
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
המחשב נדלק לא עושה שום צלילים מחובר כראוי בדקתי שזה לא בעיה בלוח אם הוצאתי את הזכרון וניסתי לראות אם הוא מצפצף אז הוא צפצף עכשיו ניסיתי לקחת את הכבל שבא עם המסך לחבר אותו ללאפטופ שלי והוא הראה שהכל בסדר אני אובד עצות כבר מה עליי לעשות ניסיתי לחבר גם את המסך לכרטיס שעל הלוח אם לי וכלום פשוט כלום לוח אם מסוג ASROCK P4I65G חדש לפני שבועיים. מה עליי לעשות? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום זאת תגובה ראשונה שלי כאן זה נראה פורום מאוד רציני אשמח אם תעזרו לי הבעיה שלי היא שכול פעם שאני מנסה להתקין משחק {קובץ ISO} בעזרת תוכנת DEMON TOOLS מתישהו בעמצה ההתקנה {משתנה} המחשב פשוט קופא ול מגיב לכולם האפשרות היחידה היא ריסטרט בכפתור של המארז זה קורה בכול משחק שניסיתי להתקין הקבצים של המשחקים תקינים ב100% ניסיתי 3 גירסאות של דמון טולס זה קרה אם כולם בכול המשחק {המשחקים: Crysis gears of war farcray2 וDMC4} את כול המשחקים חוץ מDMC4 הצלחתי בסוף להתקין לאחר כמה ניסיונות והחלפות של התוכנה ובמשחקים עצמם אין בעיה הם רצים חלקים לא קורסים לא כלום הטמפרטורות בסדר יש לי גם TF2 מSTEAM וגם הוא עובד בקיצור במשחקים לאחר ההתקנה אין בעיה המחשב חדש נקנה לפני שבוע וחצי מ…
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
רשום לי בחוברת: The auxiliary 12V power connector [ATX4P1] provides an additional power source for devices added on PCI Express slots. It is highly recommended to attach 12V power from the power supplier for the best system stability. אבל קראתי בהרבה מקומות שלא צריך, מה גם שיש לי ספק 350W כולה... (של FSP)
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רציתי לחבר את מסך הטלויזיה שלי אל המחשב בנוסף למסך המחשב. העניין הוא בכרטיס המסך יש לי רק יציאת VGA ואני רוצה לחבר אותו ליציאת HDMI בטלויזיה ובמקביל גם למסך המחשב שגם בו יש רק כניסת .VGA לצורך זה קניתי סוויץ HDMI וכבלים VGA TO HDMI http://www.ebay.com/itm/5-Port-1080P-Video-HDMI-Switch-Switcher-Splitter-for-HDTV-PS3-DVD-with-IR-Remote-/230676263758?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item35b560734e http://www.ebay.com/itm/New-Black-6-ft-1-8M-Gold-HDTV-HDMI-to-VGA-Male-HD15-Adapter-Cable-For-PC-TV-/180751591891?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item2a15a269d3 העניין הוא שאני לא מקבל אות לא בטלויזיה ולא במסך המחשב בחיבור הרכיבים. הסוויץ כן מזהה אות שאני מח…
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי האם יש אפשרות להוריד תוכנה שאני יוכל לראות בה אם היה לי ריסטרט באמצע הלילה?
-
הזמנתי מחשב בשבוע שעבר: E6300 DFI 975x/G OCZ GOLD EDITION PC2-5400 667MHZ 4-4-4-12 קישור: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_gold_dual_channel-eol MSI GF7600GT WD 250GB SATAII HEC 6A19 בחנות הם עושים 4 בדיקות למערכת המחשב נופל ב-3 מתוכן מה עושים? (בחנות אומרים שהבעיה היא בזכרונות) יכול להיות שהזכרונות לא מתאימים? אני מאמין שכן אפשר לפתור את הבעיה. עזרה בבקשה!
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
עוד לא נתקלתי בדבר כזה - גם סימולציה לא מזהה שגיאות.. אם צופים בסרט מהדיסק אז ניתן לדלג על הקטע הפגום ולהמשיך הלאה.. אני צורב עם נרו 5 / תוכנה פנימית של WINDOWS XP ואם שניהם מתקבלת השגיאה.. (בנרו אני בוחר ב Disk at once) הנה חלון השגיאה שמתקבל בזמן ההעתקה - מופיע באופן קבוע בערך ב 2/3 בהעתקה... :s05: אם אני מעתיק את הסרט בכונן הצורב אז במקום ה CRC נכתב Invalid MS DOS function הכי מוזר שהבעייה לא קיימת בצריבת דיסקים DATA. הגיע הזמן להחליף צורב? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
השגיאה מופיעה במהלך צריבה. הדיבגינג Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\windows\minidump\Mini102009-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. * * After setting your symbol path, use .reload to refresh symbol locations. * *****************************************************************…
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שמתי לב לבעיה רק לאחרונה. כשאני פותח את המחשב ושם מוסיקה הכל עובד כמו שצריך.. אחרי כמה שעות אם אני בא לשים עוד פעם מוסיקה לפעמים הכרטיס קול עובד ולפעמים לא. לא סגרתי שום ישום או משהו שעלול לגרום לכרטיס לא לעבוד. הכטיס שלי הוא על הלוח ככה שאני לא חושב שאולי הוא לא מחובר טוב. אחרי שאני עושה LOG OFF - LOG ON או ריסטרט הכל חוזר לקדמותו. מה יכלה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-