עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by catsmonster,

היי, יש לי מפלצת ביצועים חדשה, GTX 1080TI MSI Gaming X מעבד i7 7700k ולוח אם Asus Prime z270-a. חיברתי אל הכרטיס מסך שלושה מסכים ואני מנסה לשחק בעזרת שימוש ב- PhysX surround דרך הדרייברים של Nvidia. רוב הזמן אין לי בעיות ואני משחק ככה, אבל בחלק מהמשחקים שאני מנסה - לדוגמה Battlefield 1, Dishonored 2 ו- Just Cause 3 אני נתקל מדי פעם בתופעה שבה המסך האמצעי פתאום מתחיל לרצד כמו טלוויזיה משנות ה-90 עם שלג וצבעים. כאשר אני משנה את ההגדרות של המשחק, הבעיה מיד נפתרת, אך לפעמים אחרי יציאה ממשחק הווינדוס עצמו נראה ככה. (יש לציין ששני המסכים האחרים המחוברים נראים נורמלי לחלוטין בזמן שהאמצעי מרצד). כאשר אני בווינדוס, לאחר ביטול של PhysX surround והגדרה של המסכים כרגיל מההג…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום חברים, יש לי לפטופ של לנובו. יוגה 710 , מסך מגע, והכל מעולה!!! למעט פרט אחד! כאשר אני נכנס לאתר של פייסבוק.. לאחר כמה דקות כל המסך מרצד בטירוף!!! וממש לא מגיב לכלום. ואני נאלץ כמובן לסגור מיד את האתר. יש לכם השערה ממה זה נובע ? תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  3. Started by Mirey Arviv,

כשאני נכנסת לגוגל כרום המסך מתחיל לרצד לי בלי סוף, ובשום תוכנה אחרת זה לא קורה, סרקתי את המחשב מפני וירוסים ולא נמצא שום דבר, אשמח לעזרה, אם משהוא מכיר את התופעה ואם לא לאן אפשר לפנות ולקבל עזרה

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. Started by Jinjis Han,

בזמן האחרון לפעמים המסך שלי מרצד טיפה ימינה וטיפה שמאלה, עכשיו ממוקמים מעליו ומצדיו רמקולים לוויניים הבנתי שזה יכול להשפיע? בעיקרון זה לא ממש מפריע לי אבל אם אפשר לפתור את זה אז יותר טוב :s05:

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  5. Started by xena,

(הסתכלו במפרט שלי) החלפתי לוח ל P4P800 (ומעבד וזכרון) לפני כמה ימים וכל השאר נשאר אותו הדבר. התופעה שפתאום צצה לה משום מקום היא שיש לי מעין ריצוד במסך. לא ריצוד של מסך תקול, אלא כאילו יש חשמל סטטי שגורם למלא מלא פסים מאוזנים בהירים מאוד לעלות ולרדת על פני המסך שלי (קצת דומה למה שרואים בסרטים כאשר מצלמים מסך מחשב. רק יותר חלש). יש למישהו מושג מה קורה כאן? הכרטיס מסך והכרטיס קול צמודים אחד לשני קצת. יכול להיות שהאחד משגע את השני? המארז גדול מאוד כך שחוץ מזה שום דבר לא קרוב לשום דבר. תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by זאק,

יש לי תקלה ואשמח לעזרה יש לי מחשב core 2 qwad q9550 asus p5kpl-cm 2 gb ram 400 watt enermax liberty radeon 6570 1gb 160 gb hd פעם בכמה דקות פתאום המסך כאילו ניכבה ונדלק מייד. (בדקתי בכמה מסכים הבעיה במחשב..) זה יכול לקרות כשאני פותח דפדפן וזה יכול לקרות לבד.. הכרטיס מסך תקין בוודאות (נבדק במחשב אחר) יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות??

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. שלום לכולם, אני שב ושואל לגבי מסך מרצד. אני מדגיש שלא מדובר בהפרעה של שכן רע כמו נורת פלואורוסנט (ניאון) או כבל חשמלי. הכל נבדק ואומת שהבעיה לא משם. מערכת הפעלה XP. מחשב חדש. לוח אם ASUS P5GDC-V-Deluxe, מעבד P4 3.6GHz כרטיס מסך אינטגרלי על הלוח. מהות הבעיה: (-) מסך CRT (כלומר לא מסך דק, לא LCD) של סמסונג. (-) באופן אקראי ובלתי מוסבר המסך מתחיל לפתע לרצד. מתחילים עיוותים בדר"כ בצד שמאל של המסך, ותוך כמה שניות התמונה נמרחת לחלוטין. האמצעי היחיד להפטר מהריצוד הזה הוא להכנס למנהל ההתקנים, תצוגה ושם לשנות משהו ברזולוציה. לא משנה כל כך מה לשנות, כל שינוי ברזולוציה מרגיע את הריצוד לחלוטין, עד הפעם הבאה. למשל שינוי מ-1200X960 ל-1200X1124. לעיתים נדרש גם שינוי בתדר ה-REFRESH…

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  8. Started by Adam Vic Rotbard,

שלום, לפני כחודש קניתי מחשב נייד מסוג נוטבוק (לצערי ללא אחריות). מאתמול מופיעה במסך תקלה מוזרה: כמו שאפשר לראות בתמונה, המסך זז הצידה והחלק העליון שלו שוכפל גם לתחתון. ניסיתי לשחק עם הרזולוציה אך ללא הועיל. האם יש משהו שאפשר לעשות מעבר לקנייה של כרטיס מסך חדש? המחשב הוא lenovo x130, עם ווינדוס 7 תודה, אדם

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by p-o-i,

המסך שלי משתגע מידי פעם.....ואני מתכוון המסך...הוא כמו פליקר......אחרי שאני משאיר את המחשב בלילה....(הורדות...)...אני בא בבוקר והמחשב כאילו נכנס למסיבת טראנסים.....נידלק לכבה נידלק ניכבה...כמו פליקר.....אז תוכלו לומר לי למה זה קשור?....לכ.מסך?...למסך עצמו?...

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  10. Started by MDK,

יש לי מסך "17 של belinea (ישן לפני 3 שנים, רגיל, לא שטוח מן הסתם). הוא גם כולל רמקולים מובנים. מדי פעם המסך עושה מסך שחור ואז חוזר לאחר כמה שניות. תופעה זו מתרחשת בזמן שאני גולש, שומע מוסיקה וכו'. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? ממה זה נגרם? :

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by zone glide,

כשאני נכנס לדפדפן למשל אז הבהירות של המסך גבוהה משמעותית פתאום, וכשאני סוגר אותו הבהירות יורדת.. ככה גם במשחקים ובדברים אחרים.. איך אני מסדר את זה? הדבר הזה פשוט גומר על העיניים.. זה במחשב של אחי.. אין במחשב תוכנה שקשורה למסך או משהו כזה.. ווינדוס 10

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by maor18,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד גיימינג של ASUS STRIX בתקופה האחרונה חלה בעיה שהמסך פשוט מתבהר מעצמו. אין בהירות אוטומטית, גם אין שמירה על סוללה או משהו בסגנון. בדקתי בגוגל, קראתי כל דבר אפשרי ושום דבר לא מצליח לפתור את הבעיה. הבהירות הזו היא בהירות שממש הורסת את העיניים, לפעמים לוקח לזה 20 דקות להסתדר ולפעמים זה בכלל לא מסתדר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?

13. הי יש לי מחשב נייד מחודש של hp (אולטרה בוק) מערכת הפעלה וינדוס 10 והמסך שלו כל הזמן מתהפך, אני מישר אותו ואחרי שניה הוא שוב מתהפך, אין לי מושג למה, אבל יש כמה אפשרויות, א. נשפך קפה על המקלדת... (כמובן לקחנו למעבדה שינקו, אבל לא נראה לי שעשו עבודה טובה), ב. התוכנות היחידות שמותקנות הם ה4g manager של נטסטיק zte והמערכת של citrix, אולי אחד מהם עושה בעיות? רק אציין ש: * המחשב הפסיק עם מנהג מגונה זה לכמה ימים ועכשיו חזר לסורו... * לדעתי הוא עושה את זה בעיקר כשמפעילים תוכנות. *חיברתי עוד מסך (כהמשך, לא שיכפול) והוא לא מתהפך, אם זה משנה... *ניסיתי את הlock rotation ולא עזר... אשמח לעזרתכם תודה

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  14. Started by ==LION==,

טוב אני מדבר במירק לא עושה שום דבר מוזר.... ופתאום המסך שלי מתחרפן ומתחיל להבהב בצבע סגול שקוף.....זה מפסיק לשניה ואז חוזר...אחרי חמש דקות זה שוב התחרפן ואז חזר לעצמו....אין לי מושג מה זה....עשיתי degauss אבל זה לא נירא לי שזה עזר....אין לי מושג מה גורם לבעיה, אבל אין לי שום כלי מתכת ליד המסך חוץ מהרמולים שלי.....אז לא נירא לי שזה נגמר מאיזה דבר מתכתי אגב המסך הוא: ctx 17 ואני מתקשה לזכור את הדגם :'( וכרטיס המסך R9700p וזה מספיק לא?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by nadav_g,

המסך עובד טוב וכשהווינדווס עולה הוא מתכבה (אי אפשר להדליק בחזרה) זה קורה גם עם כל מסך אחר אבל אפשר להפעיל במצב בטוח..מה עושים?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by Dimitri Mazur,

לפעמים המסך מתכבה בלי קשר עם המחשב מתאמץ או לא, ולפעמים בזמן משחק לפעמים סתם גולש באינטרנט המסך מתכבה ואין signal (עושה צליל שכיאלו הוצאתי איזשהו חומרה) והמאוררים על הכרטים מסך עובדים על 100%, המחשב שלי : 6700k Gigabyte GA-Z270MX-Gaming 5 HyperX ddr4 2133 24gb EVGA GeForce GTX 1080 FTW GAMING, 08G-P4-6286-KR, 8GB Antec TP-650C תודה

17. היי, יש לי בעיה עם המסך ... שאני נכנס למשחקים אז המסך ניהיה כולו שחור ואז חוזר לעצמו ושוב פעם שחור כאילו מהבהב שחור-רגיל-שחור-רגיל עד שאני יוצא מהמשחק... יש לי 9400GT ו E7400 מסך 22 אינץ: chimei CMV221D ספק: 300W הטמפרטורות במאמץ הם: 47 מעלות כרטיס מסך וגם ולוח אם מעבד 37 אני בדוק ב SPEEDFAN: HD0: 22 gpu: 47 core 0: 37 core 1: 37 temp: 47 ווינדוס ויסטה 64ביט הרצתי משחק פשוט של 100MB (Bus Driver( בחלון קטן של 600 על 800 בהגדרות מדיום בלבד ואחרי 5 דקות של הבהובים הטמפרטורות של הלוח אם והכרטיס מסך עלו ל 56 מעלות.

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  18. תמצתתי את הבעיה בכותרת. פרמטתי והתקנתי הכל מחדש. בדקתי את החיבורים הפנימיים + ניקיתי אבק. הבעיה עדיין קיימת. החשוד המיידי מבחינתי הוא הכרטיס מסך, אבל איני בטוח. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Cyron,

נפתרה הבעיה

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  20. הי, מדובר במחשב נייח שמריץ windows 10. לאחרונה מדי פעם המסך מתמלא בפסים מהבהבים והמחשב נתקע (צרפתי תמונה). האפשרות היחידה היא לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה. לפעמים זה פותר את הבעיה ולפעמים הבעיה חוזרת אחרי כמה דקות. לפעמים כשמנסים להפעיל שוב את המחשב, המחשב מצפצף ציפצוף מהיר למשך 10 שניות, מכבה ומדליק את עצמו, ושוב מצפצף 10 שניות ושוב מכבה ומדליק, ממשיך ככה עד שמוציאים אותו מהחשמל. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by orese,

בס"ד שלום לכולם, מקווה שתוכלו לעזור לי לא מזמן נפרדתי מהמחשב הנייח, וחברתי את הנייד Dell Inspiron 3593 למסך שלי ed273a acer זו פעם ראשונה שאני נתקל בזה ,הדרך הכי מתאימה לתיאור שמצאתי היא שהצג פשוט מתעדכן לאט , אחרי כל תנועה מהירה של גלילת טקסט או גרירה של חלון רואים מטושטש ולוקח רגע קצר עד שבא הפוקוס ניסיתי לצלם לכם אבל דרך המצלמה לא מצליחים להבין אולי אם אני אצלם דרך תוכנה זה יהיה יותר ברור? בינתיים כבר עדכנתי את כל הדרייברים שיניתי רזולוציות בדקתי ב hz שאני על 60 ניסיתי גם שם להפחית העברתי את התצוגה לצג החיצוני בלבד מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  22. Started by Tokadon,

המחשב עובד אצלי כל הזמן. כשאני עוזב אותו לזמן ממושך, נניח במהלך הלילה, המחשב נכנס למצב שינה והמסך עובר לסטנד-ביי. בבוקר אני מנסה להוציא אותו ממצב שינה, אבל המסך מתקשה "להתעורר". הנורה שלו עוברת לירוק, אבל מהבהבת והמסך לא מציג דבר. לאחר המתנה של רבע שעה, לפעמים יותר, המסך פועל כרגיל. חשבתי בהתחלה שמדובר בבעיה במסך, אבל כשאני מפעיל את המחשב מחדש, בשלב שהביוס עולה, המסך נדלק כמו שצריך פתאום והנורה מפסיקה להבהב. כשאני מעלה את וינדוס במצב בטוח המסך גם כן מתפקד כרגיל. הנחתי שאני צריך למחוק ולהתקין מחדש את הדריבר להכי מעודכן. עשיתי את זה, אבל הבעיה חזרה על עצמה. יש לכם רעיונות? כרטיס המסך שלי הוא NVIDIA GeForce 8500 GT.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Roy.T,

הכרטיס מסך הוא X1950PRO ושאני מדליק את המחשב הוא עושה ציפצוף ארוך כזה והמסך לא נידלק, ואז אני מאתחל עם הכפתור במחשב והמסך נדלק עם ציפצוף תקין.. מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  24. יש לי בעיה גדולה כשה אני משחק ב מישחקים כמו Battlefield 2 ,Act of War Battlefield Vietnam ,helf life2 ,אחרי זמן קצר ה גרפיקה ניהיאת מכוערת והמסך נהיה שחור ו מיתחבה לי . לפמים הוא רושם לי vpu recover בלבלבבל ושהוא צריך לחבות את המחשב בבקשה אחים שלי תעזרו לי :'( יש לי: radeon 9800 pro 128mb amd 3000 64bit giaga ram motherbord abit יש לי מודם מותורולה sb 4200 יש לו חיבור גם ל usb ו גם לכרטיס רשת אבל יש לי רשת בבית והוא מכובר ל usb אתקנתי את כול הדריברים החדשים להכול וניסיתי ישנים ולא עזר המחשב חדש לפני 3 חודשים אני קבר מישתגע ומעבד תקווה לא יודע מה לעשות plz help :'(

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. היי יש לי מסך SAMSUNG T240, מפרט : Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 - מחיר מבצע SilverStone Precision PS10 Black Seasonic 550W Gold Hynix Original 8GB DDR3 1600 Sapphire 280X DualX לפעמים קורה שהמסך נהיה שחור, ואז למעלה בצד שמאל כתוב DIGITAL ANALOG HDMI, ואז התצוגה חוזרת. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים