עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tgen,

כשאני משחק במשחקים ישנים יחסית בגלל שיש להם רזולוציה נמוכה - המסך קטן! מצאתי שהדרך היחידה להגדיל את המסך היא להוסיף וי במאפייני תאימות באפשרות של הפעלת המשחק ברזולוציית מסך 640 על 480... אבל מה שקורה (רק) כשהמשחק רץ ברזולוצייה הזאת המסך מרצד! האם יש דרך לסדר את זה???

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  2. שלום לכולם, אתמול במהלך היום, החלו להופיע על מסך המחשב (בזמן שסתם רואים את ה-desktop) ריצודים - מעין כתמים קטנים ריבועיים או פסים של צבעים מרצדים. זה נמשך כמה שניות ואחר כך נעלם. אחרי בערך כ-10 דקות, כל המסך פתאום התחיל לרצד כך שאי אפשר היה לראות כלום ואז קיבלתי חיווי מהמסך שאין סיגנל. מאז, המחשב עולה ומגיע לריצודים ולסיגנל הנעלם כל הזמן ולא עולה מעבר לזה יותר. עוד פיסות מידע (לא בטוח שיש קשר): 1. לפני מספר חודשים הוספתי דיסק קשיח חדש וכרטיס מסך חדש למחשב אבל לא החלפתי ספק (אמרו לי שלא בטוח שצריך). הקונפיגורציה שלי היא: amd 3000+ 939 1 Gb samasung DDR 400 1 HD 80Gb IDE 1 HD 160 Gb SATA new: 1 HD 320 Gb SATA2 XFX 7600 GT AGP מארז + ספק: compucase 6919 והספק של …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, יש לי מחשב חדש (I3) עם לוח ASROCK U3S3, כרטיס מסך 6770 SAPPHIRE 512MB GDDR5 ומסך DELL U2312HM. הכל נרכש לפני פחות מחודש. כאשר אני משתמש בווינדוס (תיקיות, סוליטייר, ולעיתים נדירות גם בכרום) אך לעולם לא במשחקים, יש לי ריצוד מעצבן של כמה שניות במסך - קווים אנכיים כאלה שמעוותים את המסך, כאילו אני מנסה לקלוט אנטנה בשנות ב-80. ניסיתי כבר מספר דברים: -התקנתי דרייברים מעודכנים לכ מסך. -ניסיתי לשנות את קצב רענון המסך. -החלפתי את הכבל DVI לכבל VGA (עם מתאם) אני משתמש ברזולוציית FULL HD. מה עוד אפשר לעשות? מה המלצתכם? האם זה המסך או הכרטיס מסך....? איך אפשר לוודא? :s05: תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by jfkk,

שלום מסך מרצד בעת צפיה בסירטונים בפייס בוק דפדפן כרום ביטלתי האצת חומרה Win 7 תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Kirma,

היי, אחרי שהמחשב נדלק, התמונה נהרסת וכמה שניות אחרי, המסכים נכבים כרטיס מסך RTX 2070 של ASUS (לא ראה יותר מ10 שעות משחק, בכמה חודשים האחרונים מאז שקניתי אותו אני רק משתמש במחשב לאינטרנט\אופיס וכו..) ניתקתי את הכרטיס מסך וחיברתי ישירות ללוח אם ועובד תקין (Aorus PRO Z390) אני חושב בכרטיס מסך יחד עם זאת לא שולל אפשרות של ספק כח (ספק דיי ישן SEASONIC 850, זה החלק היחידי ששמרתי מהמחשב הקודם) הבעיה שאין לי דרך לשלול אלא רק לממש אחריות על הכרטיס מסך. אשמח לשמוע דעות נוספות

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום חלונות 10 בתחילת השבוע שעבר המערכת הודיעה על עדכון ונתנה אפשרות תזמון,בחרתי 1 בלילה,ובבוקר כ"הערתי "את המחשב ממצב שינה (נכנס למצב שינה אחרי 30 ד) המסך ריצד- כמו טפט משובץ. רק איתחול סידר את העניין- אבל רק עד הפעם הבאה- בהתעוררות ממצב שינה הבאה, שוב המסך ריצד ולא תפקד. כיבוי והדלקה מלאים לא פתרו את העניין. שיניתי את ההגדרות ,ביטלתי את מצב השינה-SLEEP ,והפעלתי מצב היברנייט ובחרתי זמן הפעלה 30 דקות. בהתעוררות ממצב זה,לוקח למחשב מעט יותר זמן להתעורר, מופיע גם הלוגו של לוח האם (איתחול?) והמסך מופיע כמו שצריך!! מה הסיפור ? מה קורה עם מצב ה SLEEP ? ערן

7. Started by דקלה,

הי, התקנתי ווינדוס 10 על מחשב שקניתי עכשיו, בהתחלה הכל עבד טוב, בהמשך פתאום התחילו להופיע שיבושים/ריצודים במסך תצוגה. אופי השיבוש הוא לפעמים ריצודים, לפעמים רק מעין קווים ועיוותים, וחלק מהזמן המסך כבה לגמרי. יש לציין שניסיתי גם לחבר למסך ישן שבו יש רק חיובר VGA וגם למסך טלויזיה עם HDMI. בשניהם זה מופיע. אבל מה שמעניין הוא שאם משהו זז על המסך, למשל גרירה של חלון או אנימציה כלשהי בדף אינטרנט, השיבוש מפסיק. במצב סטטי זה חוזר (תזוזה של העכבר לא משפיעה). כמו כן אם מחליפים בין המסכים VGA, HDMI בפרוצדורה מסויימת, זה מתקן את השיבושים. כאילו הוא מתעדכן על חיבור של מסך ואז זה מסתדר. לעומת זאת, אם זה כבר עבד יפה אחרי חיבורי הכבלים, אבל נכנס למצב שומר מסך (א…

• 9 תגובות
    • 6.5k צפיות
  8. שלום רב, ברשותי מחשב נייד acer המפרט שלו הוא כדלקמן : Intel pentium dual-core processor T2390 250 GB hdd (1.88 gHZ, 533 mhZ fsb,1 mb L2 Cache) 2GB DDR2 המסך לאחרונה מסיבה לא ברורה החל לרצד בכל 2-3 שניות והופיעו על המסך 2 פסים דקים בצבע כחול וורוד (אין ליד המחשב מכישירם אלקטרוניים כלשהם) אינני יודע איך לפתור בעיה זאת. חיברתי אותו למסך חיצוני ורואים על המסך תמונה חלקה ללא ריצוד. למישהו יש רעיון איך אני פותר זאת וממה זה נובע ? רב תודות קובי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by catsmonster,

היי, יש לי מפלצת ביצועים חדשה, GTX 1080TI MSI Gaming X מעבד i7 7700k ולוח אם Asus Prime z270-a. חיברתי אל הכרטיס מסך שלושה מסכים ואני מנסה לשחק בעזרת שימוש ב- PhysX surround דרך הדרייברים של Nvidia. רוב הזמן אין לי בעיות ואני משחק ככה, אבל בחלק מהמשחקים שאני מנסה - לדוגמה Battlefield 1, Dishonored 2 ו- Just Cause 3 אני נתקל מדי פעם בתופעה שבה המסך האמצעי פתאום מתחיל לרצד כמו טלוויזיה משנות ה-90 עם שלג וצבעים. כאשר אני משנה את ההגדרות של המשחק, הבעיה מיד נפתרת, אך לפעמים אחרי יציאה ממשחק הווינדוס עצמו נראה ככה. (יש לציין ששני המסכים האחרים המחוברים נראים נורמלי לחלוטין בזמן שהאמצעי מרצד). כאשר אני בווינדוס, לאחר ביטול של PhysX surround והגדרה של המסכים כרגיל מההג…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום חברים, יש לי לפטופ של לנובו. יוגה 710 , מסך מגע, והכל מעולה!!! למעט פרט אחד! כאשר אני נכנס לאתר של פייסבוק.. לאחר כמה דקות כל המסך מרצד בטירוף!!! וממש לא מגיב לכלום. ואני נאלץ כמובן לסגור מיד את האתר. יש לכם השערה ממה זה נובע ? תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  11. Started by Mirey Arviv,

כשאני נכנסת לגוגל כרום המסך מתחיל לרצד לי בלי סוף, ובשום תוכנה אחרת זה לא קורה, סרקתי את המחשב מפני וירוסים ולא נמצא שום דבר, אשמח לעזרה, אם משהוא מכיר את התופעה ואם לא לאן אפשר לפנות ולקבל עזרה

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. Started by Jinjis Han,

בזמן האחרון לפעמים המסך שלי מרצד טיפה ימינה וטיפה שמאלה, עכשיו ממוקמים מעליו ומצדיו רמקולים לוויניים הבנתי שזה יכול להשפיע? בעיקרון זה לא ממש מפריע לי אבל אם אפשר לפתור את זה אז יותר טוב :s05:

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  13. Started by זאק,

יש לי תקלה ואשמח לעזרה יש לי מחשב core 2 qwad q9550 asus p5kpl-cm 2 gb ram 400 watt enermax liberty radeon 6570 1gb 160 gb hd פעם בכמה דקות פתאום המסך כאילו ניכבה ונדלק מייד. (בדקתי בכמה מסכים הבעיה במחשב..) זה יכול לקרות כשאני פותח דפדפן וזה יכול לקרות לבד.. הכרטיס מסך תקין בוודאות (נבדק במחשב אחר) יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות??

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by xena,

(הסתכלו במפרט שלי) החלפתי לוח ל P4P800 (ומעבד וזכרון) לפני כמה ימים וכל השאר נשאר אותו הדבר. התופעה שפתאום צצה לה משום מקום היא שיש לי מעין ריצוד במסך. לא ריצוד של מסך תקול, אלא כאילו יש חשמל סטטי שגורם למלא מלא פסים מאוזנים בהירים מאוד לעלות ולרדת על פני המסך שלי (קצת דומה למה שרואים בסרטים כאשר מצלמים מסך מחשב. רק יותר חלש). יש למישהו מושג מה קורה כאן? הכרטיס מסך והכרטיס קול צמודים אחד לשני קצת. יכול להיות שהאחד משגע את השני? המארז גדול מאוד כך שחוץ מזה שום דבר לא קרוב לשום דבר. תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכולם, אני שב ושואל לגבי מסך מרצד. אני מדגיש שלא מדובר בהפרעה של שכן רע כמו נורת פלואורוסנט (ניאון) או כבל חשמלי. הכל נבדק ואומת שהבעיה לא משם. מערכת הפעלה XP. מחשב חדש. לוח אם ASUS P5GDC-V-Deluxe, מעבד P4 3.6GHz כרטיס מסך אינטגרלי על הלוח. מהות הבעיה: (-) מסך CRT (כלומר לא מסך דק, לא LCD) של סמסונג. (-) באופן אקראי ובלתי מוסבר המסך מתחיל לפתע לרצד. מתחילים עיוותים בדר"כ בצד שמאל של המסך, ותוך כמה שניות התמונה נמרחת לחלוטין. האמצעי היחיד להפטר מהריצוד הזה הוא להכנס למנהל ההתקנים, תצוגה ושם לשנות משהו ברזולוציה. לא משנה כל כך מה לשנות, כל שינוי ברזולוציה מרגיע את הריצוד לחלוטין, עד הפעם הבאה. למשל שינוי מ-1200X960 ל-1200X1124. לעיתים נדרש גם שינוי בתדר ה-REFRESH…

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  16. Started by Adam Vic Rotbard,

שלום, לפני כחודש קניתי מחשב נייד מסוג נוטבוק (לצערי ללא אחריות). מאתמול מופיעה במסך תקלה מוזרה: כמו שאפשר לראות בתמונה, המסך זז הצידה והחלק העליון שלו שוכפל גם לתחתון. ניסיתי לשחק עם הרזולוציה אך ללא הועיל. האם יש משהו שאפשר לעשות מעבר לקנייה של כרטיס מסך חדש? המחשב הוא lenovo x130, עם ווינדוס 7 תודה, אדם

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by p-o-i,

המסך שלי משתגע מידי פעם.....ואני מתכוון המסך...הוא כמו פליקר......אחרי שאני משאיר את המחשב בלילה....(הורדות...)...אני בא בבוקר והמחשב כאילו נכנס למסיבת טראנסים.....נידלק לכבה נידלק ניכבה...כמו פליקר.....אז תוכלו לומר לי למה זה קשור?....לכ.מסך?...למסך עצמו?...

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  18. Started by MDK,

יש לי מסך "17 של belinea (ישן לפני 3 שנים, רגיל, לא שטוח מן הסתם). הוא גם כולל רמקולים מובנים. מדי פעם המסך עושה מסך שחור ואז חוזר לאחר כמה שניות. תופעה זו מתרחשת בזמן שאני גולש, שומע מוסיקה וכו'. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? ממה זה נגרם? :

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by zone glide,

כשאני נכנס לדפדפן למשל אז הבהירות של המסך גבוהה משמעותית פתאום, וכשאני סוגר אותו הבהירות יורדת.. ככה גם במשחקים ובדברים אחרים.. איך אני מסדר את זה? הדבר הזה פשוט גומר על העיניים.. זה במחשב של אחי.. אין במחשב תוכנה שקשורה למסך או משהו כזה.. ווינדוס 10

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by maor18,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד גיימינג של ASUS STRIX בתקופה האחרונה חלה בעיה שהמסך פשוט מתבהר מעצמו. אין בהירות אוטומטית, גם אין שמירה על סוללה או משהו בסגנון. בדקתי בגוגל, קראתי כל דבר אפשרי ושום דבר לא מצליח לפתור את הבעיה. הבהירות הזו היא בהירות שממש הורסת את העיניים, לפעמים לוקח לזה 20 דקות להסתדר ולפעמים זה בכלל לא מסתדר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?

21. הי יש לי מחשב נייד מחודש של hp (אולטרה בוק) מערכת הפעלה וינדוס 10 והמסך שלו כל הזמן מתהפך, אני מישר אותו ואחרי שניה הוא שוב מתהפך, אין לי מושג למה, אבל יש כמה אפשרויות, א. נשפך קפה על המקלדת... (כמובן לקחנו למעבדה שינקו, אבל לא נראה לי שעשו עבודה טובה), ב. התוכנות היחידות שמותקנות הם ה4g manager של נטסטיק zte והמערכת של citrix, אולי אחד מהם עושה בעיות? רק אציין ש: * המחשב הפסיק עם מנהג מגונה זה לכמה ימים ועכשיו חזר לסורו... * לדעתי הוא עושה את זה בעיקר כשמפעילים תוכנות. *חיברתי עוד מסך (כהמשך, לא שיכפול) והוא לא מתהפך, אם זה משנה... *ניסיתי את הlock rotation ולא עזר... אשמח לעזרתכם תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ==LION==,

טוב אני מדבר במירק לא עושה שום דבר מוזר.... ופתאום המסך שלי מתחרפן ומתחיל להבהב בצבע סגול שקוף.....זה מפסיק לשניה ואז חוזר...אחרי חמש דקות זה שוב התחרפן ואז חזר לעצמו....אין לי מושג מה זה....עשיתי degauss אבל זה לא נירא לי שזה עזר....אין לי מושג מה גורם לבעיה, אבל אין לי שום כלי מתכת ליד המסך חוץ מהרמולים שלי.....אז לא נירא לי שזה נגמר מאיזה דבר מתכתי אגב המסך הוא: ctx 17 ואני מתקשה לזכור את הדגם :'( וכרטיס המסך R9700p וזה מספיק לא?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by nadav_g,

המסך עובד טוב וכשהווינדווס עולה הוא מתכבה (אי אפשר להדליק בחזרה) זה קורה גם עם כל מסך אחר אבל אפשר להפעיל במצב בטוח..מה עושים?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  24. Started by Dimitri Mazur,

לפעמים המסך מתכבה בלי קשר עם המחשב מתאמץ או לא, ולפעמים בזמן משחק לפעמים סתם גולש באינטרנט המסך מתכבה ואין signal (עושה צליל שכיאלו הוצאתי איזשהו חומרה) והמאוררים על הכרטים מסך עובדים על 100%, המחשב שלי : 6700k Gigabyte GA-Z270MX-Gaming 5 HyperX ddr4 2133 24gb EVGA GeForce GTX 1080 FTW GAMING, 08G-P4-6286-KR, 8GB Antec TP-650C תודה

25. היי, יש לי בעיה עם המסך ... שאני נכנס למשחקים אז המסך ניהיה כולו שחור ואז חוזר לעצמו ושוב פעם שחור כאילו מהבהב שחור-רגיל-שחור-רגיל עד שאני יוצא מהמשחק... יש לי 9400GT ו E7400 מסך 22 אינץ: chimei CMV221D ספק: 300W הטמפרטורות במאמץ הם: 47 מעלות כרטיס מסך וגם ולוח אם מעבד 37 אני בדוק ב SPEEDFAN: HD0: 22 gpu: 47 core 0: 37 core 1: 37 temp: 47 ווינדוס ויסטה 64ביט הרצתי משחק פשוט של 100MB (Bus Driver( בחלון קטן של 600 על 800 בהגדרות מדיום בלבד ואחרי 5 דקות של הבהובים הטמפרטורות של הלוח אם והכרטיס מסך עלו ל 56 מעלות.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.