תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איך לעשות או איפה לקנות כבל שטוח שבצידו הראשון יש קונקטור של 40 פינים (שמתחבר לדיסק הקשיח של המחשב) ובצידו השני יש קונקטור של 26 פינים?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
מה עושים אם הפעלתי מרחוק מחשב WINDOWS 10 ב safe mode דרך MSCONFIG, אבל הוא לא מזהה אצל המשתמש מקלדת ועכבר כלל (המשתמש החליף מקלדת ועכבר לחברה אחרת, החליף שקע USB, כלום, ) והבעיה שהוא לא יוצא מ safe mode!!! הצילו
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני פירקתי את המחשב ואספתי כל מיני חלקים להוסיף למחשב... עכשיו שאני מנסה להפעיל את המחשב אני חייב להוציא כונן קשיח אחד(יש לי 2), ואז ברגע שהוא עולה אז הוא רושם: CMOS Checksum erorr defaults loded. אני יודה מאוד לכל העוזרים בבעייה(תגידו לי מה זה ומה אני צריך לעשות).... מתן.
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לפני יומיים שלא מותקנת עליו מערכת הפעלה (שום דבר). יש לי דיסק bootable של ויסטה. כשהדלקתי את המחשב, לא ראיתי שום דבר על המסך, גם כאשר לחצתי על del כדי להגיע להגדרות של ה-BIOS , לא ראיתי כלום על המסך (המסך מחובר היטב). ניסיתי להפעיל מחדש אלף פעם, וב-"פוקס" באחת הפעמים זה העלה לי את ההתקנה של ה-windows ויכולתי להגיע ל-BIOS וגם התקנתי את הויסטה וכו' (עם כל הדרייברים) אבל עכשיו זה קורה לי בכל פעם שאני מכבה את המחשב (לגמרי) ופותח אותו מחדש. היום ניסיתי במשך שעתיים לפתור את הבעיה אבל זה לא מצליח לעלות לי ולא מראה שום דבר. גם אם ב-BIOS מוגדר לו לעשות boot דרך ה-CD, זה לא אומר שאני לא יכול לגשת ל-BIOS !!! אני צודק ??? אני ממש מוטרד מהבעיה הזאת , ואם יש מישהו …
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום כרטיס מסך HD5450 מחקתי את הדרייברים הישנים ולאחר מכן התקנתי את התוכנה שהגיע עם הדיסק, לאחר מכן חיברתי את הכרטיס מסך למחשב והדלקתי וכשהווינדוס מתחיל לעלות אז פשוט מופיע מסך כחול כיאלו הוא קורס ומפעיל את עצמו מחדש ניסתי להכנס לSAFE MODE ושם בADAPTER הוא בכלל לא מופיע מה ניתן לעשות? המסך מחובר ד"א הכרטיס מסך, סימן שהוא מזהה וקולט
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
נכון המסך הראשון שעולה, של הפנטיום ויש את הסמל של אינטל מצד ימין למעלה ואפשר ללחוץ בשביל להכנס לBIOS? אז שם, לשם המחשב מגיע ולא ממשיך יותר לשום מקום. פירמטתי את המחשב, התקנתי את המערכת הפעלה מחדש, עשיתי המוני ריסטרטים וכיבויים למחשב ולא קרה כלום.. ופתאום לאחר הריסטרט האחרון, הגעתי למצב הזה.
-
- 9 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח 80GB SATA WD על לוח אם GIGA BAYTE כאשר אני מחבר את הדיסק קשיח על הלוח האם דרך ה SATA הדיסק לא עובד יש לציין שהדיסק קשיח תקין ועובד כאשר אני משחרר את הכבל SATA מהלוח בנוסף, הכבל SATA תקין החלפתי 3 כבלים לבדיקה. מה עושים? האם יש קשר להגדרות בביוס?
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום! אז ככה,אחרי שימוש ממושך במחשב שאני עושה alt+tab ממשחק למשל המחשב פתאום מתחיל להתאמץ לפתוח חלונות קיימים לוקח מלא זמן ואז שאני חוזר למשחק פתאום יש תקיעות וירידות fps ולא משנה מה אני עושה המשחק לא מסתדר,השאר לפעמים כן עד שאני עושה ריסטרט פרטים שאולי חשובים windows 10 8g ram 4570 core i5 770gtx 8g (ניסיתי למחוק את הדרייבר ולהתקין מחדש גרסא אחרת וזה לא עבד) מסך hp pavilion 23cw בנוסף ואולי זה קשור כשאני בפייסבוק,אחרי כמה זמן המסך הופך שחור לפחות מחצי שניה וחוזר חזרה כשאני עובר מעל סרטון שפועל אוטומטית. שמתי לב שאם אני עובר על הסרטון שוב זה שוב פעם עושה את זה עד שאני מזיז את הדף שוב ממש מוזר ואין לי מושג מה הבעיה ניסי…
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום איך יש לי בעיה של איטיות פתאום במחשב ...!! פתאום זה קרה לי אני רוצה ליבדוק עם זה הבעיה נובעת מהזכרונות איך עושים בדיקה?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, הרצתי את הבנצ'מארק של תוכנת Sandra 2007 על המעבד שלי, והביצועים שהופיעו הם כמעט מחצית מהביצועים של המעבד כפי שהם אמורים להיות (לפי המאגר של התוכנה). המחשב שלי חדש יחסית - בן חודש. מאיפה יכולה לנבוע הבעיה? תודה מראש על כל נסיון לעזור.
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
במחשב השני שלנו בבית עם לוח PC PARTNER ו-PIII אני הקלטתי מווקמן ישן שלי שירים שיהיו לי על המחשב ופתאום אחרי איזה שעה ככה לא נשמע קול...אמרתי אולי זה הקסטה, קסטה אחרת גם לא משמיעה, גם הדיסקמן שלי לא משמיע, גם שירים לא נשמעים מהמדייה פלייר 9, גם האוזניות שלי לא השמיעו כלום וגם הרמקולים, ניסיתי כמובן את כל הגדרות השמע של הווינדוס ושום דבר לא עזר. מה קרה כאן לעזאזאל עם הכרטיס קול הזה? עזרו לי בבקשה. ???
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קניתי את המחשב נייד ASUS N53SV וגיליתי שיש לי בעיה עם הפורט של ה HDMI. ניסיתי לחבר את הכבל עם הטלויזיה שלי SAMSUNG LCD ושום דבר לא עובד. בדקתי את הכבל אצל מחשב נייד של חברים ובאקס בוקס 360 הכל עובד פיקס הכבל סבבה. ניסיתי לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה של חבר ועדיין לא עובד המחשב שלי פשוט לא מזהה אותו. הורדתי את כל הדרייברים החדשים של המחשב ושל הכרטיס מסך,שיחקתי שעות עם ההגדרות הוא פשוט לא מזהה את הכאבל. כאילו הפורט דפוק. ה VGA לעומת זאת עובד טוב. הסתכלתי בפורומים וגיליתי שיש להרבה אנשים את הבעיה הזאת של ה HDMI בדגם הזה של אסוס ובעוד כמה דגמים. מישהו רשם באיזה פורום שהפורט נמצא קצת יותר מדי עמוק בתוך המחשב נייד לכן הכאבל לא מגיע אליו עד הסוף ושהוא חתך את הציפוי…
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
קניתי שני סטיקים 512 מגה כל אחד של קינגסטון, כאלה http://www.geeks.com/details.asp?invtid=KVR400X72C3A_512-DT&cat=RAM יש לי במחשב סטיק ישן 256 מגה, PC2100 הקטע המוזר הוא שה256 לבד עובד, סטיק יחיד (לא משנה איזה) של 512 עובד גם כן אבל ברגע שאני מתחיל לשלב.. נגיד שני סטיקים של 512 או 512 + 256 המחשב פשוט לא מגיב בדקתי על שני לוחות אם שונים, בשניהם אותו סיפור אני יודע שהסלוטים תקינים, הזכרונות גם כן תקינים.. החדשים והישנים בשניהם הצ'יפים משני צדי הזכרון אשמח לקצת עזרה בנושא
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
המחשבים סובלים מאיטיות מסויימת, רעש וחום גבוה... יש רעיונות למעבר לניקוי כללי וחידוש משחה טרמית? מה הסבירות שזה רק זה? (לא רוצה להשקיע סתם עבודה ולגלות שבסוף אני צריך להחליף אותם במילא) אם זהו הפתרון, אני חושב לעשות את זה לבד אבל בינתיים כנראה לא מוצא זמן. כמה יעלה טיפול כזה לכל מחשב? (המחשבים בני 5-6 שנים הם מספקים לכל מה שאני צריך אבל תלוי במחיר הטיפול אולי כבר אחליף אותם למחשב חדש פשוט ב- 1000 ש"ח? אני משער שמחשב כזה בכל מקרה יהיה יותר טוב) חג שמח, טל
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי איזה וירוס במחשב או משהו שיוצר כל הזמן nonstop קבצי *.tmp בתיקייה של norton system works/anit virus/qurentine הנורטון כל הזמן מוציא לי הודעה על זה הוא מחק קובץ בלה בלה בלה .tmp אבל אני רואה שזה כל הזמן נוצר מחדש.... באלפים (כרגע המחשב סגור ואני מדבר מהמחשב של אבא שלי). מה לעשות???
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אתמול התקנתי את הVISTA וכמובן את כל הDRIVERS שצריך. והתקנתי את הכרטיס מסך בסוף בגירסה 1.5.2400.14 אני בא להפעיל משחק צורך העניין בדקתי את CRYSIS והוא עובד מצויין בלי ARTIFACTS מיותרים לעומת זאת בדקתי משחק אחר TIME SHIFT ויש ARTIFACTS במשחק ניסית למחוק DRIVER ישן ולהתקין חדש לא עזר? אם כן מה הבעיה ומה אני יכול לעשות דרך אגב בXP אין שום ARTIFACTS תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
חברים קיבלתי מחשב חדש, עם הארדיסק WD 80 ג'יגה SATA, שמעתי שיש דיסקט התקנה מיוחד להארדיסק SATA, כאשר אני עושה FDISK. מישהו יכול לתת לי לינק או משהו בסגנון? אני חייב עזרה דחוף, "להתקין" את ההארדיסק. תודה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום למומחים אתמול ברגע של קריזה על הניתוקים מאחד המשחקי רשת החלטתי לשדרג את הדרייברים של הכרטיס רשת (Onboard - Abit NF7 ) אבל משום מה אחרי האיתחול אין יותר תגובה ממנו , אפילו לדף ניהול של הראוטר אני לא מגיע הLOCAL AREA CONNECTION רושם שהוא מוגבל מנהל החומרה אומר שהכרטיס עובד ללא בעיות , ניסיתי דרכו לעשות ROLLBACK לדרייבר , לא עזר ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים שהגיעו עם המחשב , לא עזר ipconfig /renew נופל על משהו שקשור לDHC משהו (מצטער אני רושם את הפוסט ממחשב בעבודה ... ) קיצר נתקעתי בלי רשת , ואין לי מושג מאיפה להמשיך חוץ מלקנות כרטיס רשת חדש מחשב נייד שחובר לראוטר עובד בלי בעיות אשמח לרעיונות תודה מישהו ? בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום. לפני מס' ימים הכונן הקשיח שלי קרס ונאלצתי להחליפו בחדש. לאחר שהתחלתי להתקין את XP, במהלך ההתקנה אני נתקל במסכים כחולים (מוות) של WIN. כתוב לי שם BAD_POOL_CALLER. הלחלפתי שוב כונן קשיח וקיבלתי את אותה הבעיה. מה אפשר לעשות ? (הרצתי תוכנות בדיקה ותוכנה אחת אמרה לי שיש לי בעיות עם CMOS RAM ו- ALARM של הלוח אם, אבל תוכנה אחרת שגם בדקה את אותם הפרמטרים אמרה שאין לי בעיות והכל טוב.)
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קיבלתי זכרונות של KINGSTON 512 MB PC3200 400MHZ DDR בקיצור חברתי אותם המחשב מצפצף כשהזכרון מחובר עם הזיכרון הישן שהוא גם 512 לא אותו חברה.. שאני מחבר אותו לבד הוא עובד וגם שההוא לבד הוא עובד... למה הם מתנגשים מה הבעייה ???
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום בימים האחרונים יש לי בעיות קשות בחיבור לאינטרנט, מצד אחד סטרימינג כמעט ולא עובד לי כולל בשרתים גדולים כמו יוטיוב, אבל מידי פעם ב YNET או פייסבוק כן עובד, או שזה לא נטען בכלל או מראה לי כמה שניות ונתקע ולפעמים זה עושה בפרינג אבל כל כמה שניות התמונה נתקעת אבל הסאונד ממשיך לעבוד, גם אני לא מצליח להוריד קבצים למשל הורדה של כרום מהשרת של גוגל נכשלת קבוע, וגם הורדת אפליקציות מהשרת של מיקרוסופט.מצד שני, טורנט עובד לי חלק וגם גלישה באתרים עובד בלי בעיות.עשיתי בדיקת מהירות ואיכות חיבור ופינג וזה עבר טוב. אני אשמח לרעיונות
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון. כאני מדליק את המחשב כמעט תמיד לא רואים כלום על המסך (המסך שחור), בדרך כלל אחרי כמה ריסטים או ניתוק וחיבור של הכבל של המסך למחשב זה מסתתדר. משהו יודע מה הבעיה? בעיה בכרטיס מסך?
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, אתמול לצערי המחשב שלי החליט להתחרפן. אנסה לפרט כמה שיותר (צירפתי גם תמונות אם זה עוזר). לפני שבוע רכשתי כרטיס מסך חדש Evga 9600 GSO שמאוד נהנתי ממנו כל השבוע אולם אתמול תוך כדי משחק COD4 המחשב נתקע. כשעשיתי ריסטרט המחשב עלה ואז אחרי כמה שניות שהווינדוס עלה המסך הראה צבעים מוזרים מאוד והמחשב קפא. הנה תמונה - http://www.normantour.com/yanivno/pc06.jpg. אחרי מספר ריסטרטים ואותה תוצאה החלטתי להוציא את הכרטיס מסך ולבדוק מה קורה שם. אז כך כשהוצאתי את הכרטיס מסך גיליתי שהתפס של ה- PCI-E שבור. תמונה - http://www.normantour.com/yanivno/pc01.jpg 1. תמונה - 2 http://www.normantour.com/yanivno/pc02.jpg. במקביל גיליתי שהדבק או מה שזה לא יהיה שמחזיק את הגשר הצפוני כנראה התא…
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום זאת תגובה ראשונה שלי כאן זה נראה פורום מאוד רציני אשמח אם תעזרו לי הבעיה שלי היא שכול פעם שאני מנסה להתקין משחק {קובץ ISO} בעזרת תוכנת DEMON TOOLS מתישהו בעמצה ההתקנה {משתנה} המחשב פשוט קופא ול מגיב לכולם האפשרות היחידה היא ריסטרט בכפתור של המארז זה קורה בכול משחק שניסיתי להתקין הקבצים של המשחקים תקינים ב100% ניסיתי 3 גירסאות של דמון טולס זה קרה אם כולם בכול המשחק {המשחקים: Crysis gears of war farcray2 וDMC4} את כול המשחקים חוץ מDMC4 הצלחתי בסוף להתקין לאחר כמה ניסיונות והחלפות של התוכנה ובמשחקים עצמם אין בעיה הם רצים חלקים לא קורסים לא כלום הטמפרטורות בסדר יש לי גם TF2 מSTEAM וגם הוא עובד בקיצור במשחקים לאחר ההתקנה אין בעיה המחשב חדש נקנה לפני שבוע וחצי מ…
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום רב, אודה לכם מאד אם תוכלו לעזור לי לפתור תקלה. במחשב שלי מותקנים שלושה דיסקים קשיחים. הכונן שממנו מתבצע ה-boot תקול, יש בעיות קריאה חמורות שלא נפתרות גם אחרי שימוש ב-chkdsk. העניין הוא שמערכת ההפעלה (חלונות 7) מותקנת בכלל על דיסק קשיח אחר. אני כמובן יכול לתת למחשב להתעלם מהדיסק התקול דרך ה-bios אך זה לא מפעיל את מערכת ההפעלה שבכונן השני. יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות (מבלי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש)? תודה מראש, נדב
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-