תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
היי יש ברשותי SEAGATE 320GB 16NCQ 7200.10 ונראה לי שהוא התפגר - התנהג מוזר , עשיתי HDD DIAGNOSTIC עם הכלבים של SEAGATE וגיליתי די הרבה BAD SECTORS ... השאלה שלי האם מישהו יודע איך אני יכול להחליף את המוצר ? אני מאוד לא רוצה לעבוד מול החנות מחשבים ממנה רכשתי את המחשב כי הם ממש לא אמינים האם אני יכול לפנות ישר ליבואן ? אם כן מה מספר הטלפון של היבואן הראשי של SEAGATE לארץ ?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני להסיר את המאוורר וההיטסינק של סוקט 478 כדי לשאוב ממנו קצת אבק. הבעיה היא שאין לי מושג איך מסירים את הווים האלה בצצדים ואני די מפחד להפעיל כוח (במיוחד כשאני לא יודע לאיזה כיוון זה אמור לזוז). תמונה או קטע וידאו יעזרו מאוד. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יודע מה לעשות לפני חודש הדלקתי את המחשב ושמעתי את המארז עוד שניה מתפוצץ כיביתי מהר אחי שעתייםה דלקתי שוב וקיבלתי הודעה שהOC נכשל ושיש בעיה בCMOS עשיתי RESTORE SETTING לBIOS הוצאתי סוללה ליומים כנראה שנכנס לי וירוס לביוס שעושה OC המחשב עבד ככה שבוע מצוין הסקתי מכך שהוירוס נעלם והכל טוב ויפה אמאמה כבר שבוע כל בוקר המאוורר עושה עוד פעם רעשים שאלוהים ישמור פתחתי את המארז בדקתי חיבורים איפסתי ביוס מה לא עשיתי המאוור ממשיך לעשות רעש עכשיייווו (ממש לפני כמה דקות) גיליתי שרק המאוורר החיצוני עושה רעש תוכנות ניטור מראות שהטמפ' סבירה לגמרי.. (35-6מעבד ו40 לוח אם..) אני עובד עם מארז פתוח ואין לי מאוורר CHASIS (שעשה את הרעש) מה לעזאזל קורה פ…
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב והעכבר הפסיק להגיב , החלפתי גם ל 2 עכברים אחרים שגם הם לא עבדו בנוסף החלפתי גם את שקעי הUSB ופירמטתי את המחשב ושום דבר לא עוזר .יש לציין שהעכבר נדלק (מקבל מתח) אבל משום מה הוא לא מגיב ץבנוסף גם התקנתי לו את הדרייבר שקיבלתי איתו ועדיין כלום. מה ניתן לעשות בכדי לפתור את הבעיה הזוץ תודה.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני עושה שהוא לא היה כזה גדול הוא כל הזמן על 400 ושעושים משהו כבד הוא עולה ל500-600 ואז לפעמים זה נתקע להרבה זמן יכול להיות שאין לי מספיק זיכרון ramאו שהמחשב שלי יותר מידי חם? איך לבדוק כמה זיכרון ram יש לי?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב AMD 1800 עם 215 זכרון DDR, כשאני בא להפעיל את המחשב אז הוא עושה רעש כמורברס של משאית...טי טי טי..ואז אחרי 10 שניות בערך הוא נכבה.. יש הצעות ?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כשאני בודק כמה מקום יש לי במחיצה שלי D... זה מה שזה מראה לי: 93 ג'יגה בשימוש... אבל כשאני נכנס לתוך הכונן ומסמן את כל הקבצים (כולל נסתרים) הוא רושם שרק 60 ומשהו בשימוש... לאן הלכו לי כמעט 30 ג'יגה?!!
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד Compaq Presario 700 והוא לא נדלק.. הוצאתי והכנסתי את הסוללה ועדיין לא נדלק.. לפני כמה רגעים הוא אכן עבד והכל והעלה גם ווינדווס... כמו כן הנורית בצד של הבטריה על המחשב עצמו עשתה היבהוב והצבע היה אדום.. בתקווה שמישהו יעזור לי... ותודה מראש וחג שמח..
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים נשרף לי הספק כח, ואת זה אני יודע מכיוון שממנו יצא הריח, וגם כאשר ניתקתי אותו מהמחשב, הוא קיצר שחיברתי אליו חשמל והעברתי את המתג ל1. היום קניתי ספק חדש איכותי, של HEC 400W ART עלה לי 180 שקל. הגעתי הביתה וחיברתי אותו למחשב, את הכבל הראשי למקום שלו, ואת כל הכוונים-קשיחים\אופטיים, FLOPPY מאווררים למולקסים. עכשיו המחשב לא עובד כאשר אני מנסה להפעילו, אבל אני כן רואה שהלוח נדלק לשניה! (מראה FF ונכבה, וחוץ מזה שום דבר) מי שמכיר EPOX 8RDA+ יש לו מד קטן למטה של אחוזים, אני רואה לשניה FF וזהו. עכשיו שמתי לב שבספק הזה יש מין כבל של 4 כניסות(כניסות כמו של הכבל הראשי, רק קטן,בנוי בצורת ריבוע 2למעלה 2למטה) בספק הקודם לא היה כזה כבל וזאת נראת לי הבעיה, שצריך לח…
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום כולם, קניתי מחשב חדש לא מזמן המצוייד בלוח אם Asus p5pl2 עם הלוח אם קיבלתי את התוכנה ASUS PC PROBE II שאיתה אני משתמש לבדוק את הטמפ' במחשב. מאתמול נתקלתי בבעיה מוזרה שכשאר אני משחק אני מקבל מהתוכנה התראה על טמפ' נוכחית של 60 (או קצת יותר) מעלות צלסיוס באיזור המעבד. מיד כשאני ממזער את חלון המשחק הטמפ' צונחת ל35 מעלות פחות או יותר (צניחה של 25 - 30 מעלות ב2 שניות) אני כמעט בטוח שההתראה על חימום יתר היא אינה נכונה , האם אני צודק? אם כן מה גורם לקריאה הלא נכונה הזו? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
חיברת בכוח וכנראה גם לא טוב זיכרון RAM 256 נוסף ללוח אם של GIGABTE שעבד מצוין עם 512. לאחר הדלקת המחשב, עלה מיד ריח שרוף והמחשב לא עולה יותר. על הלוח אם יש נורית כתומה קטנה דולקת עכשיו. מה זה אומר? איך אפשר לתקן?
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי פלאפון K750I עם כרטיס של ג'יגה. הוא מחובר עם USB למחשב. כשאני מנסה להעתיק קבצים מהמחשב לפלאפון זה מתחיל להעתיק אותם ובאמצע העברה אני מקבל את ההודעה ההעברה נפסקת, והתוכן שבכונן נעלם.(אם אני עושה רענן אז הכונן עצמו גם נעלם...). כדי שהמחשב יזהה אותו שוב אני צריך להפעיל אותו מחדש.(לא עוזר לנתק את הUSB ). ואחרי שאני מפעיל מחדש זה ממשיך ואני מקבל את ההודעה בקובץ אחר. ככה שזה לא בעייה בקבצים. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה (אם זה מתאים יותר לגאדג'טים אז תעבירו לשם...)
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב optiarc 7170A. כשאני מנסה למחוק דיסקים מסוג CDRW או DVDRW אז הוא כותב לי שהדיסק הוא לא RW ולכן אי אפשר למחוק. הבעיה היא לא בדיסק כי בצורבים אחרים הוא נמחק בלי בעיות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 650 צפיות
-
-
ברגע שאני מבצע ריסטרט על ידי או על ידי סיום התקנת תוכנה ברגע שהמחשב נדלק מחדש מופיע מסך שחור בו כתוב BOOT FROM CD/DVD: Disk boot falure insert system disk and press enter אני צריך ללחוץ לחיצה ארוכה על הכפתור כיבוי עכשיו אמרו לי שאני צריך בביוס שתמיד יעשה ריסטרט מההרד דיסק אז לא מצאתי אפשרות כזאת מה שמצאתי זה FIRST BOOT SECOND BOOT THIRD BOOT בראשון היה מסומן FLOPPY בשני HARDDISK ובשלישי היה CD אז שניתי את כולם לHARDDISK וזה עדיין חוזר על עצמו מה לעשות? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אחרי כל הבעיות שלי ביומיים האחרונים זה נראה שהמחשב שלי גוסס, אבל עד לא ... ! צריך את עזרתך בשלישית ביומיים האחרונים ! , אחרי שפתרתי את עניין הצפצופים, ואחרי שפתרתי את בעיית האי זיהוי של ה HD שלי , יש משהו חדש ! ה HD, החליט לפרוק לי לחץ .... הוא עושה רעשים כמו של פריקת לחץ בצינורות של אוויר דחוס , עזרתך לפני שאני מעיף אותו ל KSP וחורץ את גורל ה 80גיגה שפנויים בHD השני. יאלה יש לי סיבה להתחיל לדאוג לו ולעלות ל KSP שיפעילו לי את האחריות שלהם ... ?
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי כונן מחשב של seagate שמחובר דרך חיבור חיצוני למחשב. אני משתמש בו לעריכת סרטים. היום שמרתי סרטון בAE ובדיוק קיבלתי התראה שנגמר המקום בכונן ומאז הכונן לא עובד. כשאני מפעיל את הכונן הוא מוצג כמזוהה אבל לא נטען ותוקע את המחשב. אשמח לעזרה בנושא. אגב כוננים אחרים כן פועלים.
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, לאחרונה המחשב התחיל לקפוא או לעשות מסכים כחולים. עליי לציין כי מע' ההפעלה חוקית והינה WIN7 HOME PRIMIUM. ניסיתי להתקין מחדש (כולל פירמוט) ולא עזר. החומרה היא: CORE I3 530 GIGABYTE H55 COOLER MASTER HYPER PLUS-קירור OCZ 4GB 1333MHZ וקירור למעבד של TT כל החלקים הינם חדשים ולא עברו OC. מה צריכה להיות הקונפ' המדוייקת של הזיכרונות/דברים נוספים בBIOS? שאלה נוספת היא שרכשתי WIN7 ULTIMATE לשידרוג מע' ההפעלה,מהם הקריטריונים לשידרוג מע' ההפעלה? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
ומערכת הפעלה אקס פי יש לי על הדרייבר במנהל ההתקנים סימן קריאה כלומר שצריך לעדכן אותו הסאונד עבד טוב שפתאום הוצאתי את החשמל והרמקולים מהמחשב פתאום הופיע סימן הקריאה הזה ניסיתי לעדכן אותו עם הדרייברים שנמצאים על הכרטיס שבא איתו וזה לא מצליח . גם שאני מנסה להסיר אותו זה לא מצליח כל פעם שאני לוחץ find hardware changes הוא מתקין את אותם דרייברים . ואין לי מושג איפה הדרייבר הזה מותקן הנתיב לא מופיע בהתקנה . [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום , ברשותי מחשב שרכשתי הנה המפרט שלו: 1.INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY 2.ASROCK H67M-GE. 3.זיכרון CRUCIAL RENDITION DDR3 2GB 1333MHZ. 4.מארז ANTEC SONATA III w/o PSU 5.ספק כוח SEASONIC S12II 430W BRONZE - RETAIL. 6.קרור למעבד SCYTHE KATANA III - 3 HEAT PIPES CPU COOLER. 7.SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ. המחשב מריץ WINDOWS 7 ULTIMATE והוא פשוט איטי , לא יצא לי להתעסק עם המחשב יותר מידי רק בזמן האחרון ,אני פשוט שם לב שהמחשב איטי , לדוגמא עם אני פורס קבצי RAR גדולים אני באותו הזמן לא יכול לעשות כלום במחשב כמעט כאילו כלום לא זז.. מה אני צריך לעשות על מנת לזהות מהי הבעייה ? מה מאט אותו בצורה כזו ? תודה רבה לעוזרים, TOMCAT383
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
החלתטי לעלות פה לדיון התיעצות קטנה שלי,אתמול ניכבה לי המחשב (בפעם השלישית בערך שזה קורה) בגלל התחממות יתר.. הטמפ' של המעבד עומדת על 81 מעלות בזמןמשחק חלש יחסית (סתאם דוגמא בדקתי עם קונטר) ובזמן שאני סתאם עם דפדפן,מסן,גוגל טוק וכו' דלוק הוא עומד על 65-76 לאומת זאת עם אני מריץ קריסס הוא הגיע לי ל87 ופה כבר עזבתי אותו לנפשו לפני שהוא נמס לי מה שכן-עד לפני חודשים בערך הוא לא עשה בעיות כאלההמקס טמפ' שמדדתי איתו היה משהו כמו 65-67..והיה פעם אחת שהוא התחיל לעשות רעשים ומאז זה ככה..אני חושב שהוא לא מספיק חזק או שהוא ניכבה לשניות ובגלל זה החום קופץ וצונח. עכשיו בדקתי את זה ורק המעבד מתחמם הכרטיס מסך (9800 ג'יפורס) נישאר על טמפ' סבירה והלוח גם..רק המעבד קופץ לשמים וגם זה לעיתים ר…
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אחרי חופשה של בערך 20 יום בהם שני המחשבים היו מנותקים מהחשמל החלה היום בעיה. אתמול הם עבדו כאשר אחד מהם נשאר דולק בלילה, את זה שכובה ללילה ניסיתי להדליק היום בבוקר התוצאה היתה מחשב דלוק אבל אין תצוגה על המסך. השני המשיך לפעול כשתוך כדי שימוש נמרחה התצוגה והמחשב לא הגיב אחרי ניסיון להפעלה מחדש אותה תוצאה - המחשב פועל אבל אין תצוגה, ניסיתי להפעיל מחדש כמה פעמים ופעמיים הופיע מסך פתיחה שבו אפשר להכנס לbios וכשניסיתי להכנס המחשב לא הגיב לבחירה שלי. אשמח לעצה לפני שאשלח אותם מחר למעבדה.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
ברשותי מחשב אינטל C2D E6700 עם לוח ג'יגהבייט P35-DS3L ושני ג'יגה זכרון - מאז שהדלקתי את המחשב היום (כמה שעות) אני לא יכול לגשת לכוננים שלי (יש לי 2 צורבי סאטה, אחד סמסונג והשני LG - השני נרכש לאחרונה כיוון שחשבתי שהישן התקלקל, אבל אחרי ניקוי פיזי של המחשב התברר ששניהם עובדים), יש לציין כי הם מזוהים בביוס וכי מתח עובר (נפתחים ונסגרים). ההודעה שאני מקבל במנהל ההתקנים היא סימן קריאה צהוב על כל אחד מהכוננים ושגיאה code 19 בנוסח כדלקמן - Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) אני באמת לא נתקלתי בבעיה כזו בעבר, ואשמח אם תוכלו לעזור לי בהקדם תודה מראש, rMaNe
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אוקיי סידרתי את זה , לא להתייחס תודה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי 2 זכרונות של 2ג'יגה כל אחד במהירות 1600MHZ DDR3,הוצאתי את הזכרונות הקיימים והחלפתי עם החדשים. הדלקתי את המחשב והכל עבד טוב ויפה, עד שהעלתי משחק כבד,כעבור כמה שניות במשחק המחשב התחיל לקרטע עד שהיה צורך לאתחל אותו. אני חושב שמדובר בהספק חשמל לזכרונות,בדקתי בביוס וההספק הראה לי 1.5VOLTS בדיוק כמו הזכרונות שרכשתי, השאלה הגדולה היא האם אני צריך להעלות את ההספק ליותר מ-1.5,או לבצע פעולה אחרת בביוס? אודה לכל העוזרים. הלוח אם שלי-gigabyte-ga-ep45c-ds3r , תומך עד 1600MHZ
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מחבר את נגן ה MP4 אבל כאני מחפש אותו בלחיצה על "המחשב שלי" הוא לא נמצא איך אני מאתר אותו ?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-