עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by sgsg,

המפרט של המחשב: Intel E6550 Gigabyte P965 DS3 לא יודע איזה REV. CORSAIR ValueSelect 2GB 800MHZ (1GBx2) Saphire 2600XT וזהו אני חושב. הכל התחיל לפני כמה שבועות, המחשב לא תמיד היה נדלק, המאווררים פעלו אבל חוץ מזה כלום לא קרה - כיבוי והפעלה מחדש היו פותרים את הבעייה. הרצתי MEMTEST וגיליתי שהזכרונות פגומים. הלכתי לחנות החליפו זיכרונות (הפעם MEMTEST לא החזירה שגיאות) והבעייה לא נפתרה. בזמן האחרון המחשב מתחיל להתרסק אחרי כל כמה זמן של עבודה, לפעמים שעות ולפעמים דקות. הורדתי ORTHOS הרצתי את בדיקת BLEND ומצורפת התמונה של מה שאני מקבל, לפעמים אחרי כמה דקות ולפעמים אחרי כמה שעות. [ מה עושה הבדיקה? מה אומרת התוצאה?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  2. יש לי בעיה מצבנת מאוד קניתי Painkiller לפני יומים אני כל היום מנסה לסדר את זה .. המשחק כולו זז מהר ...המפלצות ..אני ...התפריט ...אפילו השניות שסופרות כמה זמן אתה משחק! ישלי DirectX 9c והמשחק דורש DirectX 9b ...תהיתי אם זו הבעיה.. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  3. Started by ferrugem,

יש לי בעיה.. הכרטיס מסך שלי מתחמם יותר מידי.. יענו ממש מעל ומעבר! כשאני נוגע בו הוא ממש רותח... ובמעבדה החליפו לי כל חלק אפשרי במארז, מאווררים, ספק כוח, כרטיס מסך אחר אפילו שמו! (כנראה בעיה בסלוט שלו או משהו.. או בהפניית הזרם לכ. מסך אולי..) החליפו לי הכללל ולא יודעים מה הבעיה... אין על הכרטיס מסך מאוורר כיוון שזה רק רדאון ATI 9250... ככה זה לא אמור להתחמם כלכך! יש פותרים לחידה..?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by rino,

התקנתי כרטיס מסך של ג'יגבייט - 7600GS על לוח של ג'יגבייט DS3 והכרטיס חם מאד במצב מנוחה . נכנסתי להגדרות הכרטיס וראיתי שהטמפרטורה עומדת על 63 מעלות הדרייברים עודכנו לאחרונים . האם זה הגיוני ? אם לא , מה כדאי לעשות?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  5. Started by תמיד מחייך,

אח שלי התקין צורב DVD חדש במחשב שלנו אך לא חיבר את הצורב לספק כח לפי טענתו. הצורב עובד אך קראתי שצריך לחבר את הצורב אל ספק הכח. האם יש השפעה על איכות הצריבה?

6. Started by ppe,

הכונן dvd חדש רועש ורועד איימים אבל עדיין הצריבה מאוד איכותית מה בעיה שלו?

• 9 תגובות
    • 662 צפיות
  7. Started by ofekd23,

כפתור הריסטרט לא עובד לי אני פתחיתי את המחשב לבדוק אם הקבל מאמרז למחשב מחובר הטיב בשני הכוונים וכול מחובר כאלך מה זה יוכל להיות? יכול להיות שכפתור פשוט מקולקל הוא שזות בעייה של מערכית העפלה ? מה לעושת ? תודה לכול העוזרים סליחה על שגאיות הכתיב

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by ziv124,

אין לי כותרת מתאימה ניסיתי להעביר בערך חח קיצר יש לי במחשב 3 כוננים ו2 הארדיסקים איך אני יכול לדעת איזה כונן שייך לאיזה הארדיסק? שאלה נוספת יש תוכנה לאיתור שגיאות בכוננים?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  9. Started by aero,

אני מצטער שזו פעם שנייה שאני פותח את התרד הזה פשוט זה היה ממזמן וניסיתי כמה דברים אפשריים לפי התגובות שהיו אז ועדיין הבעיה לא ניפתרת....(עידכנתי ביוס החלפתי את המודם הפנימי במודם חיצוני) הבעיה: מממ אוקיי קצת קשה להסביר אני מקווה שתבינו נכון שמדליקים את המחשב והמחשב עולה לווינדוס יש ל הפסים האלו שעוברים בצבע כחול\ירוק עכשיו פעם זה היה עושה 3-5 פסים ועולה לווינדוס ולא מזמן זה התחיל לעשות לי איזה 30+ עד שזה עולה לווינדוס (לוקח כמה דקות) ד"א יש לי DFI Infinity NF4 Ultra ופורמט לא פותר לי את הבעיה........

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by עינב,

יש לי הראד דיסק של מקסטור , אני רוצה לגמפר אותו לסלייב , אבל אין תמונה על ההארד דיסק איך לגמפר , מה אני יכול לעשות .. ?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  11. לוח intel 946/945 GZIS (לא זוכר בדיוק) בהדלקת המחשב מוצג הלוגו של אינטל ולאחריו 5-7 קוביות מוצגות בתפזורת על המסך כאשר חלקן מהבהבות. במידה ואני מוציא זיכרונות יש ציפצוף, ניתן להיכנס לתפריט הביוס ע"י לחיצה על F2 אבל מעבר לזה כלום! הוצאתי את הבטריה... לא עזר, הפעלתי במצב restore (ע"י ג'מפר) לא עזר, האם אפשר להגיד שהלוח שבק.

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by Posford,

לא משנה הסתדרתי!

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Started by smulikon,

לא מצליח לי... הורדתי את התוכה אבל הקטע של הדגלים שצריך לא ניראה לי עובד... רשום שצריך להוריד קובץ של 200 מגה בערך או שאפשר להשתמש ישר דרך הרשת אינטרנט... למישהו זה עבד בלי להוריד את ה200 מגה??

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  14. שלום לכולם. תקלה ראשונה: 1. לא מצליח לצרוב(Buffer too large) מה עושים? זהו צורב חדש, ASUS 18X SATA. עדיין לא צרבתי בו בעבר, לא מצליח לצרוב, דו"ח מהתוכנה מצורף בסוף ההודעה. תקלה שנייה: 2. במאפינים של המחשב שלי התחיל להיות כתוב 1022 זיכרון במקום 1024 שהיה רשום תמיד. תקלה שלישית: 3. פתאום נעלם לי כונן ה:a:\ מ"המחשב שלי", לא שאני משתמש בו, אבל אם יש לי כזה על המחשב, לפחות שיהיה מותקן. תקלה רביעית: 4. הכרטיס קול שמותקן על הלוח אם לא עובד! חלונות לא מזהה אותו, בביוס גם אין אפשרות של אינאיבלד, אלה רק auto או דיסאיבל.. כמה נקודות. 1. לפני כמה ימים נשרפה לי המערכת סטיראו שהיתה מחוברת למחשב, יכול להיות שהיא לקחה איתה גם את הכרטיס קול? 2. התקנתי כונן sata ראשון במחשב זה, י…

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  15. הכל עובד טוב ויפה. אבל נכון כהווינדוס מתחיל לטעון שניה לפני שרואים את הWelcome/ברוכים הבאים. כשהוא בדיוק עובר ממצב דוס למצב של הווינדוס. אתם יכולים לראות אפילו במנורה של המקלדת שכאילו זה נכבה שניה ונדלק שוב? אין לי מושג מה התהליך הזה אבל יש את זה בכל מחשב. בכל מקרה כשזה קורה אז שומעים מהרמקולים שלי כמו פאק חזק כזה חשמלי... לא יודע איך לתאר לכם את זה אבל אתם בטוח מכירים את זה. נגיד כשאתם רק מחברים את הרמקול למחשוב (לא חיבור USB אלא חיבור רגיל של סאונד ירוק) אז אתם שומעים כמו כל מני ריחשושים כאלה חשמליים שהחיבור לא מאה אחוז עדיין בפנים? אז ככה זה קורה כשמחשב עולה. השאלה למה זה קורה? משהו בספק? או בלוח אם? או ברמקולים?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  16. Started by Kazuma,

I have insalled a fresh copy of Windows XP Professional in English, yet it seems that I cannot add the Hebrew language into my supported languages list. how can this be fixed?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  17. יש לי בעיה של ריסטרים, מסכים כחולים ושגיאות ללא סיבה בכל מיני תוכנות. http://rea.prostudio.co.il/minidump.rar אלו קבצי ה- DMP המופיעים אצלי. כל עזרה תתקבל בברכה, אני חייב לפתור תבעיה אני כבר משתגע מהמחשב.

18. אהלן... יש לי לוח ASUS M2A-VM HDMI ופתאום הויסטה לא עלה - קיבלתי מסך כחול... ראיתי ב POST שיש לי רק 127M זיכרון. (מתוך 2G) לא הצלחתי להבין מאיפה הבעיה. החלפתי זיכרונות - לא עזר. אני חושב לשלוח את הלוח למעבדה. אשמח לשמוע פיתרון אם יש. תודה.

• 9 תגובות
    • 662 צפיות
  19. יש לוח של ספיר שחברי הפורום הציעו לי נכנסתי לאתר ושם יש קצת סלט .. פעם אחת הציפסט רשום ATI RS480 ובמפרט טכני נוסף רשום ציפסט XPRESS 200 וזה לא הכרטיס מסך ! הכרטיס מסך הוא OB X300 ! יכול להיות שה 480 זה הגשר הצפוני וה 200 זה הדרומי ? יש לי אישית לוח של ספיר ששם רשומים לי 5 ציפסטים הכרטיס מסך מופיע במנהל התקנים כ IGP 340 ובפעם כ Raedon 7100 סלט סלט ... http://www.cd-log.co.il/products_h.asp?pcid=8&pcsid=47&p=1&pid=328

20. Started by foxil,

יש לי שלט למחשב CONCEPTRONIC עם מכשיר קליטה מסוג אינפרא אדום שמחובר ל-USB. לאחרונה קניתי סלולרי נוקיה חדש 6280. ואני מעוניין שמכשיר קליטה יקלט גם איתות מנוקיה. ניסיתי לקלוט אותו עם אינפרא אדום עם מכשיר נוקיה (עשיתי הגדרה NOKIA PC SUITE שיקבל נתונים דרך אנפרא אדום) וזה לא נקלט, עשיתי הגדרות למחשב שיש לי אנפרא אדום (הוספת דרייבר שיש רשימות מחלונות שאין קשר לדרייב של שלט) לא נקלט. להזכירכם! בזמן הפעלה קליטה, הפעלתי מכשיר נוקיה באינפרא אדום ותוכנה לשלט שמקבל איתותים הייתה סגורה. מכשיר שלט מיצרן http://www.conceptronic.net/site/desktopdefault.aspx?tabindex=0&tabid=200&Cat=20&grp=2030&ar=362&Prod_ID=1107&Prod=CMMRC&subid=550 תודה על עזרתכם!

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by ofershap,

יש לי בעיה כבר די הרבה זמן,מקווה שזה הפורום המתאים. אחרי כמה שעות של עבודה תקינה עם המחשב(יכול להיות 24 שעות ויכול להיות גם 3) האייקונים על המסך משתנים(או בכלל נעלמים)כשאני לוחץ עליהם וכמעט כל תוכנה שאני מנסה להפעיל,מופיעה לי שגיאה בסגנון: insufficient resources או משהו בסגנון הזה(לפעמים אני אפילו לא יכול לראות מה השגיאה כי מופיע לי רק הריבוע של השגיאה ולא רשום כלום). חשוב לציין שכשהתופעה מתחילה אני בודק בtask manager וזאת לא בעיה של חוסר זיכרון כי יש הרבה פנוי. עוד דבר שקורה בזמן התקלה זה שאם אני לוחץ על הSTART בווינדוס אז התפריט עצמו עולה אבל כל מה שכתוב שם כאילו נמחק... אה,ולא נראה לי שזאת בעית זיכרון כי עשיתי בדיקה עם MEMTEST והוא לא מצא כלום. הדבר היחיד שפותר את זה ז…

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  22. אז ככה היום התחלתי לשמוע על אותות מצוקה ממהארד דיסק רעשים לא כל כך חזקים אבל גם לא אופיניים! יש תוכנה שבודקת את מצבו הנוכחי ותוכל להגיד לי אם יש בו תקלות? תודה רן

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  23. Started by Port23,

היי יש ברשותי SEAGATE 320GB 16NCQ 7200.10 ונראה לי שהוא התפגר - התנהג מוזר , עשיתי HDD DIAGNOSTIC עם הכלבים של SEAGATE וגיליתי די הרבה BAD SECTORS ... השאלה שלי האם מישהו יודע איך אני יכול להחליף את המוצר ? אני מאוד לא רוצה לעבוד מול החנות מחשבים ממנה רכשתי את המחשב כי הם ממש לא אמינים האם אני יכול לפנות ישר ליבואן ? אם כן מה מספר הטלפון של היבואן הראשי של SEAGATE לארץ ?

24. שלום לכם , יש לי תקלה מאד רצינית בכמחשב השני שלי , כאשר אני מפעיל אותו הוא עולה וכאחרי דקה הוא נתקע (כלומר הכול קופא חוץ מהעכבר) זהו לא מגיב יותר !!!! מה אני עושה אני חייב גיבוי של כמה דברים שם עם במקרה אני מפרמט ?????????????????????? ואם בכלל יש פתרון לבעיה לתקלה הזאת בלי פרמוט !!!!! אני חייב קבצים משם !

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  25. עשיתי פורמט, התקנתי ווינדוס, אנטי-וירוס, אקרובט, כ. מסך ואופיס וחבר שלי התקין בטעות את השפות הזרות לווינדוס עכשיו לאחר אתחול של המחשב פתאום הוא מציג לי את ההודעה הבאה : Disk boot failue' plaese insert system disk and press enter לאחר שאני מכניס את הדיסק המחשב עולה לי רגיל ואני משתמש בויינדוס ללא שום בעיה מה זה לעזאזל? הכל חדש חדש.... תודה

• 3 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.