תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי דלוק 24/7 ושמתי לב כי כל כמה ימים בערך כשאני בא בבוקר למחשב המסך שחור,נורת המסך מהבהבת המחשב דלוק אבל אין תצוגה גם לאחר הזזת העכבר ואו המקשים.אין ברירה אלא לבצע ריסטרט למחשב . בטלתי את כל מה שקשור לניהול צריכה חשמל (דיסקים, Hibernet וכו') המסך מוגדר להכבה לאחר 10 דק' ללא עבודה. המחשב כבר עבר פירמוט דרייבר 8.3 מותקן, יש O.C אבל לא נראה שזה קשור טמפ' מסך נעה בין 48-50 מעלות. יש רעיון?[br]פורסם בתאריך: 18.03.2008 בשעה 07:27:17 כנראה שהשאלה אינה מתאימה לפורום הזה.מנהלים ניתן להעביר אותה לתמיכה הטכנית?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כל פעם שאני משחק במשחק אז באמצע המשחק הוא עושה לי מסך שחור ומראה לי את התמונה של המשחק ככה זה עושה עושה עושה ואז אחרי בערך כ-5 דקות גג, יש לי לאג כאילו המחשב ניתקע ואז אני שומע רק קול אבל המחשב נתקע אני לא יכול לעשות Alt+Ctrl+Del פשוט כלום.. ממה זה יכול לנבוע?
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר לבד רק שלא הצלחתי....איך אני יכול לחבר שני דיסקים קשיחים.....??? תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לוח של ספיר שחברי הפורום הציעו לי נכנסתי לאתר ושם יש קצת סלט .. פעם אחת הציפסט רשום ATI RS480 ובמפרט טכני נוסף רשום ציפסט XPRESS 200 וזה לא הכרטיס מסך ! הכרטיס מסך הוא OB X300 ! יכול להיות שה 480 זה הגשר הצפוני וה 200 זה הדרומי ? יש לי אישית לוח של ספיר ששם רשומים לי 5 ציפסטים הכרטיס מסך מופיע במנהל התקנים כ IGP 340 ובפעם כ Raedon 7100 סלט סלט ... http://www.cd-log.co.il/products_h.asp?pcid=8&pcsid=47&p=1&pid=328
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום: יש לי תקלה ממש מוזרה , ליפני יומיים ב 5/04/09 שיחקתי איזשהו משחק והמחשב החליט פיתאום לעשות ריסט, לאחר מיכן הוא הפעיל את עצמו מחדש ושוב ריסט ללא עלייה של שום מסך וככה כל 5 שניות ריסט כיבוי. בדקתי שכל המאוורים עובדים, החלפתי כרטיס גרפי לא עזר,ניקיתי קירורי מעבד לא עזר,ניתקתי כוננים לא עזר, החלפתי זיכרון ראם לא עזר,חיברתי מחדש את חוטי הספק וגם לא עזר!! יש למישהו מושג למה הריסטים?
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
עריכה: הסתדרתי, התקנתי את הדרייבר החדש ביותר. אפשר לנעול :]
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
זה מוגדר אצלי כ: C:\Program Files אני רוצה לשנות את זה ל O:\Program Files
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום לכם , יש לי תקלה מאד רצינית בכמחשב השני שלי , כאשר אני מפעיל אותו הוא עולה וכאחרי דקה הוא נתקע (כלומר הכול קופא חוץ מהעכבר) זהו לא מגיב יותר !!!! מה אני עושה אני חייב גיבוי של כמה דברים שם עם במקרה אני מפרמט ?????????????????????? ואם בכלל יש פתרון לבעיה לתקלה הזאת בלי פרמוט !!!!! אני חייב קבצים משם !
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
כשהמחשב במאמץ (משחקים לדוגמה) לאחר קצת זמן הוא מתחיל לקרטע ולהאט ולבסוף מכבה את עצמו. לאר ניסיון הדלקה הוא מתכבה פעם-פעמיים וכאשר נדלק סופית לוקח לו זמן להתחיל לעבוד. ההודעה שמתקבלת היא Overclocking failed! F1 for setup F2 for defaults ואפפעם לא נוסה אוברקלוק על המחשב. מיד לאחר קריסה כזו נמדדה (בהדלקה-בביוס) טמפרטורת מעבד של 72 צלזיוס (וככל שהזמן עבר היא התחילה לרדת). בזמן עבודה שוטפת הטמפרטורה עומדת על סביבת ה 40+. המחשב שלי: intel P4 2.8 (לא פרסקוט) לוח אם Asus P4p800se כ.מסך gf fx 5200 תודה.
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לפני יומיים שלא מותקנת עליו מערכת הפעלה (שום דבר). יש לי דיסק bootable של ויסטה. כשהדלקתי את המחשב, לא ראיתי שום דבר על המסך, גם כאשר לחצתי על del כדי להגיע להגדרות של ה-BIOS , לא ראיתי כלום על המסך (המסך מחובר היטב). ניסיתי להפעיל מחדש אלף פעם, וב-"פוקס" באחת הפעמים זה העלה לי את ההתקנה של ה-windows ויכולתי להגיע ל-BIOS וגם התקנתי את הויסטה וכו' (עם כל הדרייברים) אבל עכשיו זה קורה לי בכל פעם שאני מכבה את המחשב (לגמרי) ופותח אותו מחדש. היום ניסיתי במשך שעתיים לפתור את הבעיה אבל זה לא מצליח לעלות לי ולא מראה שום דבר. גם אם ב-BIOS מוגדר לו לעשות boot דרך ה-CD, זה לא אומר שאני לא יכול לגשת ל-BIOS !!! אני צודק ??? אני ממש מוטרד מהבעיה הזאת , ואם יש מישהו …
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
נעלם לי ה Local Area Connection, והכרטיס לא מופיע במנהל התקנים יותר.(כמובן שאני לא יכול להתחבר לאינטרנט דרכו) שאני בוחר באפשרות show hidden devices אז מופיע לי ה packet scheduler miniport של הכרטיס, אבל לא הכרטיס עצמו. הכרטיס הוא realtek rtl 8168 על לוח ASUS (מובנה). דברים שניסיתי ולא עזרו: להתקין מחדש את הדרייבר. להסיר אותו בעזרת כלי של ASUS ולהתקין אותו שוב. windows update. windows restore ללפני הבעיה. מה לעשות ?? תודה.
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת שמפיל לי את הווינדוס כשמחברים אותו הסוג שלו : כרטיס רשת TP-Link TL-WN821N אין לו עדיין שנה ויש לו עבר קצת בעייתי חצי שנה הוא דפק לאחמ"כ הדריוור עשה בעיות מחקנו והתקנו מחדש והוא הסתדר שלשום שוב עשה צרות עוד פעם הותקן דריוור ונרגע העסק ואתמול הוא הפיל את החלונות כל פעם שחיברתי (אם זה עוזר יש לי חלונות XP ) :s05: :s05: :s05:
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
נכון המסך הראשון שעולה, של הפנטיום ויש את הסמל של אינטל מצד ימין למעלה ואפשר ללחוץ בשביל להכנס לBIOS? אז שם, לשם המחשב מגיע ולא ממשיך יותר לשום מקום. פירמטתי את המחשב, התקנתי את המערכת הפעלה מחדש, עשיתי המוני ריסטרטים וכיבויים למחשב ולא קרה כלום.. ופתאום לאחר הריסטרט האחרון, הגעתי למצב הזה.
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח 80GB SATA WD על לוח אם GIGA BAYTE כאשר אני מחבר את הדיסק קשיח על הלוח האם דרך ה SATA הדיסק לא עובד יש לציין שהדיסק קשיח תקין ועובד כאשר אני משחרר את הכבל SATA מהלוח בנוסף, הכבל SATA תקין החלפתי 3 כבלים לבדיקה. מה עושים? האם יש קשר להגדרות בביוס?
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
קניתי ספק טרמלטייק 550w rx והרכבתי הכל. מאז המחשב עושה ריסטים כל כמה זמן... אני צריך לשנות משהו בביוס כשאני מחליף ספק? לעשות איזה משהו במקום אחר? הרכבתי את כל החיבורים שעל הלוח אם, יש כאלה שצריך לוותר עליהם? דרך אגב המערכת היא amd 3000 939 ו-dfi lanparty4 ו-gforce7800gt...
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני הראדיסקים 1 20 גיגה שמחולק ל2 ואחד של 80 של מחולק את ההראדיסק של ה 20 שחזרתי והגדרתי למחיצה אחת כמובן בלי לפגוע בהרדיסק של ה 80 ולאחר מכן פירמתתי את הארדיסק של ה20 והתקנתי וינדוס אליו ואז הכול בסדר וברגע שעלה הוינדוס וניסתי לגשת להראדיסק השני שהןא ה80 הוונדוס לא מצליח לזהות לי אותו והוא מבקש לפרמט אותו מישהו יודע למה זה ואני ממש לא יכול לפרמט יש לי שם מלא גיבויים של שירים סרטים וכל שאר הירקות מישהו מכיר תוכנה שתוכל לסדר את בלי לפרמט חברה מבקש את עזרתכם בדחיפות כי זה ממש חשוב לי
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
1- שמכבים את המחשב אז הווינדאוס נכבה אבל צריך ללחוץ על הכפתור במחשב בשביל לכבות את המחשב, איך עושים שאני מבקש לכבות את המחשב אז הוא יכבה לגמרי? 2-כונן הדי וידי שלי לא נפתח, יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
מדי פעם כשאני משחק המסך עושה מעין פלאשים מוזרים כאלה ואז כשאני יוצא מהמשחק יש לי תהודעה הזאת(שלא רואים מה כתוב בה) http://img153.imageshack.us/img153/5551/thermalic7.jpg
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אז התופעה היא כזאת שאני מעלה כל משחק (FEAR, PREY , FIFA 07 ) בתפריט הכל נראה רגיל אבל שמתחילים לשחק כל הצבעים נמרחים , רואים כל מיני צורות של מרובעים,משולשים,צורות לא ברורות מה שכבר ניסיתי לעשות זה להוציא את הכרטיס , לנקות את אותו מאבק אם ספריי לחץ אוויר ,בדקתי ויזואלית אם שום דבר לא שרוף ,ניקיתי גם ת סלוט ה AGP , הסרתי את ה דרייבר (CATALYST 6.8) שמתי 6.9 ואין שינוי... מה זה יכול להיות? הכרטיס מת? או אולי כדאי לפרמט ? אולי משהו נדפק ב ?WINDOWS
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
המחשב שלי לאחרונה עושה בעיות בעלייה. שמתי ספק חלופי והוא עבד בסדר, אבל לספק החלופי אין את ה-4P בחיבור המתח, יש לו רק 20 פינים. ניסיתי את הספק שלי בלי ה-4P וגם הוא נראה בסדר בינתיים. מה בעצם התוספת של ה-4P ומה יקרה אם המחשב ירוץ בלי זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
פרטים של המחשב שלי: כרטיס מסך: Nvidia GF 8600GT 1GB DDR2 מעבד: Intel P4 3.20GHz זיכרון: 2 GB DDR2 עכשיו אני יתחיל. תמיד היה לי במחשב בעיה של חום במעבד היה לי קירור סטוק משו דפוק. היום קניתי את הקירור ARCTIC COLLING Freezer 7 Pro עכשיו שחברתי את הקירור החדש לא היה אפשר ליסגור את המארז ביגלל שבעבר הוספתי מאוורר 220V למארז והוא היה מקרר לי את המחשב אז היום הוצאתי את המאוור הגדול שהיה לי שעובד על 220V ועכשיו יש רק את הרשת של המאוורר במקום המאוור והרשת!. שהיה לי את הקירור הקודם למעבד! הטמפרטורה היתה 70 60 בעומס ו50לא בעומס עכשיו זה 39 40 לא בעומס ובעומס זה 45 50 סבבה? לא יודע למההההההה הנחס הזה המחשב לא זז עגלהה כל פעם ניתקע לי אפילו שפתחתי את האשקול הזה עכשיו אני רוצה לדעת מה…
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי, שאלה מאוד בסיסית - האם יש צורך לנקות מחשב בצורה יזומה? לפתוח ולנקות בפנים? רק אם יש רשת שנשלפת מבחוץ? באיזו תדירות בממוצע? איך מנקים את המחשב? שואב אבק? בהנחה שלרוב האנשים אין בבית קומפרסור, האם מומלץ להשתמש בספריי אוויר דחוס או משהו בסגנון? (האם הגז הקר שייצא ממיכל תרסיס לא יהווה בעיה? החשש שהוא יקרר את הרכיבים יותר מידי ואז מים יתעבו עליהם ועלולים לגרום לקצר / נזק קורוזיה) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
איך אפשר לפתור?, דרך "עורך הרישום" לא נפתרה הבעיה!...(אני טכנאי מחשבים מתחיל,מבין עניין, פוינטרים יספיקו,)
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם! הביאו לי פנטיום 2 שהבעיה המאובחנת היתה שהמסך אינו נדלק (אחרי חיבור ספק כוח חדש) כלומר המסך מקבל מתח אך לא מקבל SIGNAL מכרטיס המסך. חיברתי את המחשב והפלא ופלא המחשב נדלק ועמו המסך..אך אבוי סיסמת BIOS..הוצאתי את סוללת הגיבוי ואת שבב הביוס מהמחשב והכנסתי חזרה ועכשיו ישנה בעיה המסך לא מקבל SIGNAL מהכרטיס...שאני מדיק את המחשב הוא נדלק אך מסרב להכבות(רק באמצעות משיכת כבל המתח הוא נכבה) וכאמור הוא לא נדלק..ההחלפץי את כרטיס המסך אך עדיין המחשב אינו פועל חיברתי למסך אחר וגם לא פועל.. הושיעו!!
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר לכרטיס קול מובנה על לוח של אסוס מדגם CUSI-M מצאתי את הדרייברים לכרטיס רשת ולכרטיס מסך אבל לכרטיס קול לא מצאתי והפכתי את הרשת כבר בנסיון למצוא מישהו יכול לעזור לי? יש שיטה אולי לדעת את דגם הלוח המדויק ע"י תוכנה ? כי להסתכל על הלוח עצמו כמעט ובלתי אפשרי זה מחשב של תקליטן והוא נמצא בתוך קייס שיצרו ג''מ אריזות ומי שמכיר אותם יודע שמה שנכנס אצלם לארגז יוצא...אף פעם קיצור בבקשה תנסו לעזור לי...בבקשה...ותודה מראש
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-