תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב יחסית חדש משהו כמו חודשיים ובשבוע האחרון המאוורר של המעבד התחיל לעשות רעש. ממה זה יכול להיות? אם אני אנקה אותו זה אמור לפתור את הבעיה? זה כפול ליבה של אינטל עם המאוורר שבא איתו לא החלפתי כלום.
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שאלה בכותרת ? **אם לא אז אוליי יש תוכנה דומה שכן עובדת ???
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום מותקנים אצלי הדרייברים של הקול ac 97 לאחרונה היתה ירידה בעיה בביצועי הקול כלומר שיחקתי בכבל של הaudio בשביל שישמעו קול. לרוב אני שומע באוזניות ולאחרונה לפעמים שמעו באוזניה אחת ולפעמים לא בכלל עכשיו אין בכלל audio לא מהאוזניות ולא מהרמקולים יש לי לוח gigabyte ga-k8nf-9
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מה זה AGP בעצם...? והאם ההבדל בביצועים משמעותי בין X4 לX8...? תודה. LiRoN_P
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
P4 2.4 זכרון 512 המחשב כל הזמן עושה ריסטרטים, לפעמים זה כבר בעלייה הוא נכנס שוב לריסטרט ולפעמים אחרי כמה דקות. החלפתי זכרון - זה לא עזר. מה יכול להיות? האם לוח אם?
-
- 10 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום האנטי וירוס שלי לא הופעל (הפעלת אקטיבציה) יומיים וניראה לי שיש לי וירוס: 1) אני לא יכול לכתוב במקלדת רק בווירטואלית 2) אני לא יכול להעביר קובץ רק ליצור קיצור דרך 3) לחיצה כפולה על קובץ פותחת את המאפיינים של אותו קובץ במקום לפתוח את הקובץ עצמו 4) לחיצה על קישור בכרום בכל אתר מורידה לי קובץ HTML במקום להיכנס לאתר הפעלתי אנטי מזיקים (ANTI MALWARE) ואת האנטי וירוס של מיקרוסקופ אחרי הבעיות הנ"ל ולא עזר יש לי חלונות 7 אולטימטיבי ונראה לי שמיקרוסקופ לא תשחרר עוד עדכוני אבטחה למערכת ההפעלה הזאת. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
יש לי תקלה מוזרה לאחרונה.. משום מקום המחשב נעצר ואז המסך מראה מלא משבצות שאלה שחור לבן מהבהבות ואז המחשב פשוט נתקע- מה לעזאזל זה צריך להיות?????
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
תופעה של הזמן האחרון. אני מתחבר לאתרים ואחרי פרק זמן מסוים הכל כאילו מתאפס וצריך למלא מחדש. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
פעם ראשונה שזה קורה לי המחשב עולה בהתחלה יש צילצול מהלוח המחשב קופא לא זז ואחרי שכל התוכנות עולות מהזיכרון הכול ניהיה רגיל פעם אחת קרה לי שהיה ציפצוף מהלוח המחשב קפא ואחרי זה כל המחשב זז כבד רצח עשיתי RESET וזה התסדר יכול להיות שיש בעיה בספק ? אבל אם יש איך זה שאחרי הציפצוף הכול זז מצויין ?
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב. יש לי שאלה:אם עכשיו אני הולך לעשות ביקור אצל מישהו,והמחשב שלו לא מעלה את הוינדווז ז"א שהוא לא נכנס גם לסייף מוד ולא מעלה את הוויזדווז עצמו. עכשיו,איזה פתרונות אתם מציעים לי בשביל ל"החיות לו את המחשב"(שיעלה בחזרה)? אני חשבתי על microsoft windows recovery console ועל windows PE (מערכת הפעלה ניידת עם כלים שימושיים)ואין לי מושג איך אפשר "להציל את המחשב" עם זה... אז מה שאני צריך ממכם זה שתביאו לי עוד אפשרויות לבעיה שלי(ז"א פתרונות לבעיה\עוד כלים להצלת המחשב) וגם איך אפשר "להציל את המחשב" עם windows PE? תודה. נ.ב אני רוצה גם תשובות מהמנהלים היקרים שלנו
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך geforce fx 5200 nvidia , מערכת הפעלה xp . חיברתי את הכרטיס בחיבור Svideo לטלוויזיה ורואים את מסך המחשב בטלוייזה אך כאשר אני רוצה לראות סרט דרך הנגן (WIN MADIA PLAYER) הצג בטלוייזה מחשיך. איך ניתן לסדר זאת?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מה לעשות ? ^ הHDD הוא WD500AAKS, מחשב חדש.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם זיכרון DDR1 היה לי בו שני זכרונות של 512 ,קניתי עכשיו עוד זיכרון של 1G ,עכשיו הבעיה: יש לי 4 סלוטים אך המחשב לא מוכן לקבל שלוש זכרונות ביחד (2*512+1*1G),כל ה-4 סלוטים עובדים בנפרד , וכל השלושה זכרונות עובדים בזוגות. אשמח לקבל עזרה. תודה
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
התקנתי כרטיס מסך של ג'יגבייט - 7600GS על לוח של ג'יגבייט DS3 והכרטיס חם מאד במצב מנוחה . נכנסתי להגדרות הכרטיס וראיתי שהטמפרטורה עומדת על 63 מעלות הדרייברים עודכנו לאחרונים . האם זה הגיוני ? אם לא , מה כדאי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי כונן הארדיסק שיש איתו בעייה, הלוח שמורכב עליו יש בו פסנתר שאליו מתחבר הכבל IDE ... אחד מהחוטים שם נשבר הלחימו אותו לפני כחודשיים והסתדר ועכשיו ההלחמה נפתחה. לא הצלחתי להלחים שוב יש מצב שאפשר להשיג לוח להארדיסק? משומש כמובן, ואיפה?
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש עכשיו בשבוע האחרון אם אני מזיז קצת את השולחן מחשב בזמן שהוא עובד או נותן איזה מכה לשולחן המחשב פשוט עושה לעצמו ריסט... מישהו יכול להסביר לי מה זאת הבעיה המוזרה הזאת???? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
פתאום באמצע היום המחשב קרס והציג את המסך הבא: רסטטי והמחשב עלה כרגיל עד שווינדוס עלה ושוב המסך הזה הופיע. 1.ניסיתי לאת הפתרון שהוצע שם עם הF7 ללא הצלחה. 2.האם יש משהו שאפשר לעשות בלי לעדכן את הBIOS? לא שיניתי את החומרה/לא התקנתי תוכנה חדשה. עברתי על הFAQ אבל אני לא יכול להעלות קבצי dump מאחר והיינדוס לא עולה, ואני לא חושב שיש בעיה בזיכרון/כרטיס מסך מאחר והמחשב פועל בסדר עד העלייה של הווינדוס (ליתר ביטחון גם העברתי את הזיכרון מהמחשב הזה למחשב הבעיתי, דבר שלא פתר את הבעיה). המפרט של המחשב (אם זה משנה משהו) נמצא מימין.
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד זמני עד שאני מקבל את המחשב החדש שקניתי.. התקנתי משחק אחד על המחשב (warcraft 3) בדקתי באתר can u run it אם המחשב שלי מריץ את המשחק וזה רושם לי שהמחשב מריץ את זה חלק.. שאני נכנס למשחק הכל בסדר ולאחר 10-60 דקות יש לי ריסטרט למחשב וזה עושה לי לפני מסך כחול ואז עושה את הריסטרט בכל מקרה המפרט שלי הוא: Intel Core 2 Duo, 2000 MHz כרטיס מסך:Video Adapter Mobile Intel® 965 Express Chipset Family (128 MB) 2GB זיכרון בבקשה..ממש בעיה מעצבנת וכבר שבוע לא שיחקתי בשום משחק |: תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי בעיה במקשי המקדלת שאינני יודעת לתקן: 1. כשאני מקישה על האות c הוא מקליד cz או zc, איך מתקנים כזה דבר? 2. הקיצור העתק (קונטרול c) לא עובד במקלדת, וזה מעצבן ברמות מטורפות אודה לתשובתכם
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני פחות משבוע בKSP... ויש לי בעיה עם הזכרונות: קניתי 2 סטיקים של 1 גיגה של חברת TWINMOS כשאני מחבר את שניהם יחד ב DUAL CHANEL המחשב לא מפעיל לי כלום ! (לא את המערכת וגם תמיד נתקע בהתקנה של WIN XP...) כאשר הוצאתי אחד מהם ופעלתי עם 1 גיגה הכל פעל חלק ... מה שכן שחיברתי את הסטיק השני באותו מקום המחשב לא עולה בכלל ומפעיל את עצמו מחדש כל פעם... שאני מפעיל את שניהם יחד אבל לא ב DUEL CHANEL (יענו בצבעים שונים לפי החוברת של הלוח אם ...) אז המחשב עולה כרגיל ומראה שיש לי 2 גיגה זיכרון (אבל ככל הנראה הזיכרונות לא פועלות בDUEL CHANEL) בגלל הבעיה שדי הפחידה אותי שאחד מהסטיקים של הזכרונות פועל כשהוא לבד אבל השני לא פועל בכלל ורק שאני מחבר את שניהם יחד ולא בDUEL CHAN…
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אתמול כשהפעלתי את המחשב עלתה לי כבר על ההתחלה רק בדף הראשון שעולה במחשב הודעת WARNING כזאתי: WARNING: Immediately back-up your hard disk drive. a failure maybe imminent. ואז למטה רשום לי: Press F1 to continue ,DEL to enter SETUP לחצתי F1 וזה מפעיל תמחשב..לא סמתי לב לדברים מוזרים מדי חוץ מהעלייה של הוינדוס עוד במסך הboot screne שזה לקח הרבה הרבה הרבה הרבה מאוד מאוד זמן לעלות וככה בכל הפעלה של המחשב.. אבל חוץ מזה לא שמתי לב לשום דבר מוזר מהרגיל. אז אם אפשר בבקשה עזרה ומה זת ההודעה הזאתי?מה מדובר שמה ומה אני צריך לעשות?והאם זה באמת קשור לhard disc?
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
http://www.themador.org/view-page-pagenumber-44.htm במקום התמונות אני רואה מלבנים עם איקסים בצד ימין למעלה מישהו יודע למה אני לא מצליח לראות את התמונות ? תודה והמשך יום טוב
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד i72600k ולוח אם גם כן של אינטל מדגם DZ68DB (אשר נקנו עצמאית ולכן לצערי הצורך בהתקשרות הישירה עם אינטל). המחשב עם שאר הרכיבים הורכב בחנות בא נאמר לי שטמפרטורת המעבד לפי נתוני ה-BIOS מגיעה מהר יחסית ל-77 מעלות. בהחלפת לוח האם בלבד ירדה הטמפרטורה לסביבות ה-40 מעלות. פניתי לתמיכה של אינטל בטוענה שהלוח אם לא מתפקד כראוי אך נאמר לי שהטמפרטורות הללו ריאליות מכיוון שלפי הגדרות המעבד, הטמפרטורה הנורמלית שלו היא 72.6 מעלות. הציעו לי לעדכן את גירסת ה-BIOS, ולבדוק את המחשב כשמערכת ההפעלה תותקן. האם הגיוני שמחשב יגיע לטמפרטורות כאלה, גם ללא שום מאמץ חישובי? האם הגיוני שהצעותיהם אכן יורידו את הטמפרטורה? תודה רבה מראש, עידו.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
איזה ספק עדיף זה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12152&catid=879 או זה http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=TOP-550P5&cart=11557712613166924〈=heb ועוד שאלה מה ההבדל בן הטופ טאור הזה לטופ שנתתי מעל ? http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=TOP-520PW&cart=11557712613166924〈=heb
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
ברגע שאני מבצע ריסטרט על ידי או על ידי סיום התקנת תוכנה ברגע שהמחשב נדלק מחדש מופיע מסך שחור בו כתוב BOOT FROM CD/DVD: Disk boot falure insert system disk and press enter אני צריך ללחוץ לחיצה ארוכה על הכפתור כיבוי עכשיו אמרו לי שאני צריך בביוס שתמיד יעשה ריסטרט מההרד דיסק אז לא מצאתי אפשרות כזאת מה שמצאתי זה FIRST BOOT SECOND BOOT THIRD BOOT בראשון היה מסומן FLOPPY בשני HARDDISK ובשלישי היה CD אז שניתי את כולם לHARDDISK וזה עדיין חוזר על עצמו מה לעשות? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-