עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Ariel234156,

שלום רב, אחרי שאני מדליק את המחשב הכל נראה תקין אבל המסך לא נדלק. ניסיתי לנקות, לבודד את כל החלקים, להחליף ספק כח, להחליף סלוטים לרם. ושום דבר לא עובד, אשמח לעזרה.

2. Started by DarkSlide,

שלום, לפני בערך כשבוע התחיל מסך המחשב שלי (מחשב נייח, חדש יחסית בן שנה, המסך בן 3 וחצי) להפסיק לפעול, הכוונה היא שבהתחלה הייתי מדליק את המחשב והמסך היה נדלק רק לאחר כמה דקות לפעמים אפילו חצי שעה ושעה, עד שאתמול הוא פשוט לא נדלק כלל, המסך תקוע על מצב בנורה שהיא כחולה ומהבהבת, כשעד אתמול הוא היה מהבהב בכחול רק עד שהוא נדלק, כשהמחשה היה מכובה הנורה הייתה כתומה אך כעת גם שהוא מכובה הוא מהבהב בכחול. בכל מקרה אשמח אם יש לכם הצעות לפתרונות.. בעיקר אשמח אם תוכלו לפי הפירוט הזה להגיד לי מה יותר סביר ומה פחות סביר שהייתה הבעיה, זה לא קרה לאחר הפסקת חשמל והמחשב כאמור חדש יחסית. יש צפצוף של הלוח אם בהדלקת המחשב. בנוסף אם זה פרט חשוב, במידה ואני מנתק את המסך מהחשמל (כשהוא מנותק מהמחשב…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Jules Winnfield,

בהדלקת המחשב אני מקבל את הציפצוף הבא: צפצוף <רווח של כחצי שניה> ועוד שני ציפצופים מהירים אחד אחרי השני. ניסיתי שתי מסכים שונים..אין הבדל. תודה סמיון

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by Arik_V,

שלום. חיפשתי תשובה ברחבי הפורום ולא מצאתי. אשמח אם תוכלו לעזור. מסך המחשב שלי לא נדלק לאחר חזרה ממצב שינה. יש צורך לשחק עם הכבל של החשמל, להוציא מהחשמל ולחבר שוב וכ"ד ורק אז (וגם לא מיד אלא רק לאחר כ-20 דקות) הוא נדלק. המוזר הוא שאני עובד על המחשב כל היום והוא לא כבה פתאום אף פעם ועובד תקין. רק כשהוא נכנס למצב שינה יש בעייה "להעיר" אותו. הוחלף כרטיס מסך לפני כחודשיים וספק כוח לפני כחודש. התופעה התחילה כשבוע לאחר החלפת ספק הכוח. אשמח למסור אינפורמציה נוספת, רק תגידו מה... תודה מראש על עזרתכם ושיהיה שבוע נפלא אריק.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום, בצהריים המחשב היה דלוק והמסך עבד כמו שצריך חזרתי למחשב בערב ופתאום המסך לא מגיב בכלל (המחשב היה דלוק עוד מההפעלה בצהריים)! נראה שהמחשב עובד כמו שצריך בלי שום ציפצוף בהפעלה.. המסך לא מגיב בכלל, אין שום תאורה בנורה שלו ניסיתי לחבר אותו לשקע אחר עם כבל חשמל אחר (בלי חיבור לכרטיס מסך) אבל הוא לא מגיב אפילו לא מראה את ההודעה ש-אין סיגנל.. עזרה בבקשה האם הוא שבק חיים?

• 7 תגובות
    • 5.2k צפיות
  6. שלום חברים, יש לי מחשב נייד מדגם לנובו flex 3, ווינדוס 10, ומדי פעם כשאני סוגר את מכסה המחשב, ופותח אותו בחזרה לאחר כמה זמן, המסך לא נדלק, ויש להפעיל את המחשב מחדש על מנת שהמסך יחזור לעבוד. המחשב מוגדר להיכנס למצב שינה כאשר אני סוגר את המכסה. כשהבעיה מתרחשת המחשב יוצא ממצב שינה, אבל המסך נשאר במצב שינה ולא נדלק. כלומר, המאווררים של המחשב נדלקים, שומעים את הכונן מתחיל להסתובב, אם אני מקיש על המקלדת אז שומעים רעשי מערכת, ובנוסף אם יש פנקס רשימות פתוח, או פתקים נדבקים על שלוחן העבודה, אז כשהמסך חוזר לעבוד אני רואה סתם אותיות שנכתבו בפנקס, שזה בגלל המקשים שלחצתי עליהם כדי להעיר את המחשב כיוון שהמסך לא נדלק. כלומר, המחשב מקבל הוראה לחזור לעבוד, אבל המסך נש…

• 2 תגובות
    • 4.7k צפיות
  7. Started by VanGuard,

כשאני אני מפעיל המחשב המסך לא נדלק. המסך תקין , בדקתי אותו עם לפטופ. מדובר בפנטיום 3 עם VOODOO 3. ניסיתי להחליף 2 כרטיסי מסך וגם זה לא עזר. המסך חדש לחלוטין , מסך LCD של סוני.

8. ההגדרות: שומר מסך אחרי 10 דק' כיבוי צג לאחר 20 דקות בפועל: צג המחשב לא נכבה WINXP lcd samsung syncMaster 730B מה ניתן לעשות?

• 14 תגובות
    • 8.5k צפיות
  9. Started by mat23,

היי, יש לי מסך מחשב של samsung דגם: S22R35 , כשאני מפעיל את המחשב המסך מציג את החלון הראשוני ומאפשר כניסה ותצוגה של ה BIOS, ברגע שאני יוצא מחלון ה BIOS המסך נהיה שחור ונכנס אחרי זה למצב שינה. כשאני מחבר את המסך למחשב אחר הכל עובד. כרגע המחשב מחובר עם כבל DP-HDMI למסך טלוויזיה והכל עובד. ניסיתי לחבר את המחשב עם כבל DP וגם עם כבל HDMI בשניהם הוא לא מגיב. עשיתי עדכון דרייברים לכל הרכיבים, גם ללא שינוי. מפרט של המחשב: לוח אם: ASUS TUF gaming b550m-plus מעבד: AMD Zen3 Ryzen7 5800X RAM : hyperX 32GB (4x8GB) 3200MHz DDR4 GPU : GeForce RTX2070 Super PS: 750W power supply

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by rock-night,

איך אפשר לפתור את התקלה הזאת (מסך מטושטש) זה מסך ישן 17'' ..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by see4,

הי, יש לי מסך בן שנתיים, 32" 2K , פתאום לאחרונה יש את התופעה שרואים בלינק הבעיה במסך, זה משתחזר עם כמה מקורות עם כבלים שונים וחיבורים שונים (יש כניסות של VGA HDMI DP DVI) יש לו שנאי חיצוני מישהו יכול לתת כיוון מה יכולה להיות הבעיה, בככל יש מקום בארץ (עדיף בצפון) שמתעסק בתיקון מסכי מחשב ?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  12. Started by avihiavihi,

שלום חברים, נשבר לי מסך LCD של המחשב הנייד והחלפתי אותו במעבדה שכונתית ליד הבית. הבעיה היא כשהוא חזר אלי גיליתי שהמסך מרצד קלות בעיקר כשהרקע של האתר בו אני גולש או התמונה על שולחן העבודה כהה. חזרתי לחנות הוא אמר אל תעבוד ליד פלורסנט וגם תמיד יש הבהוב קל בLED (יש לציין שיש לי את המחשב לפני שנשבר המסך כבר שנה וחצי ואף פעם לא ראיתי תקלה שכזו). האם יש למישהו רעיון מה הבעיה או מה אפשר לעשות? כי הערס מהתיקון השכונתי לא מתכוון להחליף לי לחדש ואם אני רוצה אז הוא יחזיר לקדמותו רק שזה יעלה לי 150 ש"ח (חצוף!!! הוא אמר אחריות לשלושה חודשים). אשמח לתשובה בהקדם כדי שאדע איך לפעול.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  13. שלום לכולם, ברשותי מחשב אינטל E5300 עם 4GB זיכרון ו- 320GB על הכונן הקשיח. המחשב מריץ Windows XP ונרכש במאי 2009. המחשב הגיע אליי כשהוא ריק וכל התוכנות הותקנו על ידי, כנ"ל כל הטיפולים והתיקונים בו בהמשך. בשבוע האחרון חלה תופעה מרגיזה: כשאני עוזב את המחשב שומר המסך נכנס אחרי 5 דקות, והמסך נכבה לאחר 10 דקות. הבעיה היא שהמסך פשוט נדלק מעצמו, כאילו מישהו לחץ על המקלדת או הזיז את העכבר - מה שמוזר הוא שאחרי שהמסך נדלק שומר המסך עדיין בפעולה. אין זמן מוגדר להדלקת המסך באופן עצמאי, זה יכול לקרות כל שעה או כל 5 דקות. המחשב עצמו לאחר בדיקת וירוסים, רוגלות, שגיאות ואיחוי במצב בטוח. מה יכולה להיות הבעיה? מפרט מלא בצד. תודה מראש, גיא.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אורח יובל
    Started by אורח יובל,

יש לי מסך חדש של סמסונג מדגם Samsung S24F350FH 23.5'' LED PLS וכרטיס מסך מדגם gtx1070 לכרטיס מסך מחוברים 2 כבלים. אחד למסך מחשב HDMI ל HDMI והשני DVI ל HDMI שמחובר לטלוויזיה. לאחר כיבוי או הכנסה למצב שניה של המחשב המסך מחשב נכבה ונדלק לאחר כמה דקות או שעות. ברגע שהוא נדלק הוא נכנס ללופ של כיבוי והדלקה בכל כמה דקות. כשהכבל שמחובר לטלוויזיה מנותק זה לא קורה. האם אפשר למנוע את המצב הזה מבלי לנתק את הכבל שמחובר לטלוויזיה? (זה לא היה קורה לי במחשב והמסך הקודמים)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by משה יגר,

המחשב נפל על הרצפה והלך המסך. יש סיכוי לתקן אותו בעצמי? שווה ללכת למעבדה לתיקון? כמה זה יעלה? המחשב IBM כבר בן ארבע וחצי, אבל עבד יפה עד עכשיו. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  16. Started by LIRON1,

שלום, לפני כשבוע קניתי את המחשב נייד LENOVO Z580 , התקנתי מערכת הפעלה ודרייברים הכי מעודכונים אבל מידי כמה דקות המסך מהבהב בלי סיבה. העניין שהוא מהבהב גם בSAFE MODE אפילו גם בשלב ה BIOS הוא מהבהב. זה נראה לי כמו כרטיס מסך תקול או בעיה במגעים האם זה מעיד על בעיה חומרתית וצריך לממש אחריות?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום חברים יש לי מחשב נייד של לנובו דגם yoga 500. לאחרונה המסך מהבהב ברגע שמנתקים את המטען מהשקע (המחשב עצמו נראה עובד כרגיל). אשמח לדעת האם זה סוללה או שזה יכול להיות משהו אחר?

18. Started by הפנטום,

שלום לכולם ותודה שהסכמתם לקרוא יש לי מחשב של טושיבה (מחשב נייד) בן שלוש (בערך), ויש לו בעיה במסך שכשפותחים את המסך ללמעלה הוא לפעמים לא עובד בכלל עד שאני מצליח לכוון את המסך בנקודה מסוימת ואז זה עובד, אבל זה מרצד הכוונה שהמסך כל רגע קופץ או יוצר פסים לאורך ולרוכב מיש שיכול לעזור לי אודה לו מאוד תודה רבה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכלם, יש ברשותי מחשב נייד lenovo yoga 710, המחשב בן שנה, עובד מצוין, לפני כמה ימים התחילה לי בעיה, שכאשר אני משתמש בטאצ של המסך, המסך נכבה, המחשב עצמו ממשיך לעבוד, ללא בעיה ונדלק בשניה כאשר אני נוגע בעכבר או לוחץ על המקלדת. אין שום בעיה כל שהיא במחשב, אני חושד שזה בעית תוכנה כל שהיא או ששיניתי איזה הגדרה בטעות. תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by 0ri0r4984,

נשבר לי מסך של מחשב נייד toshiba satellite C660-2DL, אני רוצה להזמין חדש (אני יודע איך לתקן) האם אני חייב את הדגם הזה במדוייק, או שכל toshiba C660 יהיה טוב?

21. Started by assaf990,

כאשר המחשב מגיע ל"ברוכים הבאים" של xp, המסך נכבה והמקלדת קופאת. ואין מה לעשות אלא לכבות את המחשב מהמארז. זה קורה גם במצב בטוח מתי זה לא קורה? כאשר אני נכנס לביוס טמפ' 53 מעלות [code]motherboard: Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) Motherboard: CPU Type AMD Athlon XP, 1833 MHz 2500+ Motherboard Name nVidia-nForce Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 System Memory 256 MB

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  22. Started by SilentDawn,

שלום, בימים האחרונים שמתי לב לבעיה מוזרה במחשב. מדי פעם המסך נכבה (אני מניח שהוא פשוט מאבד את ה-feed מהמחשב) ואחרי כמה שניות גם הסאונד מפסיק. המחשב עצמו עדיין עובד אבל אני חייב לעשות ריסט כדי לצאת מהמצב הזה. לפעמים גם הריסט לא עובד (כלומר המחשב לא עולה בכלל). בדקתי טמפרטורות של המעבד וכרטיס המסך ושניהם בטמפרטורות נורמליות. הבעיה קורית גם באמצע משחקים וגם סתם שאני גולש באינטרנט. מה יכולה להיות הבעיה? עוד מספר דברים שיש לציין: * אחרי שהמסך כבה ניסיתי לחבר אליו את הלפטופ ואז הוא עבד, כלומר שהבעיה כנראה לא במסך עצמו. * אחרי הרבה זמן שלא הצלחתי לקבל תמונה במסך, ניסיתי לשים מתאם לכבל DVI ולחבר אותו ל-Display port והצלחתי לגרום למחשב לעלות. אבל אחרי מספר דקות שוב קרתה התקלה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by maleona2,

היי, ראשית כל חג שמח לכולם =) יש לי תקלה קצת מרגיזה : כל 10 דק' בערך המסך נכבה ואז חוזר לעצמו תוך כמה שניות. למה זה קורה ומה אפשר לעשות כדי לפתור את זה? קצת נתונים טכניים : מערכת ההפעלה - Windows 7 Home Premium 64 מסך 24" - LG LED FLATRON IPS 226 המסך של המחשב מחובר למחשב בכבל DVI-I ובמקביל מחוברת למחשב גם הטלוויזיה בכבל HDMI (לא יודע אם זה קשור לבעיה או לא) אם יש פרטים נוספים שעלי לספק, אני אשמח. תודה רבה לכולם!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by yehudaeitam,

הי, המחשב שלי בימים האחרונים עושה בעיות ולא נדלק. לקחתי מחשב אחר שהיה לי בבית חיברתי אותו במקום הקודם, כשאני מדליק אותו נראה שהוא נדלק אבל לא רואים במסך כלום (גם לא את הבוט). חשבתי שהמסך נדפק אז חיברתי אותו למחשב נייד והוא עבד. המחשב שחיברתי אמור להיות טוב אז ניסיתי כל מיני דברים ובסוף אחרי שעשיתי איפוס CMOS המסך עבד. חשבתי שהכל בסדר אז המשכתי עם עוד כמה דברים שהייתי צריך לסדר (לחבר את הדיסק קשיח מהמחשב השני וכו') ואז פתאום המסך שוב לא עובד. הפעם איפוס CMOS לא עבד... מה יכולה להיות הבעייה?! המחשב עם לוח אם של asus והמסך די חדש.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  25. שלום!היום הדלקתי את המחשב, והמסך מחשב שלי הראה גוון ירוק של הפיקסלים, נראה בולט בעיקר כשהמסך שחור.דגם: HP L1710חיבור: VGAרזולוציה: 1280X1024 @ 60Hzניסיתי על כמה מחשבים, כמה כרטיסי מסך, חשוב לציין שזה קורה גם כשהמחשב מחובר לחשמל בלבד, ולא מחובר למחשב.וגם אתמול בזמן שהחשב היה דלוק, הכל היה בסדר, אז זה הופיע פתאום, שיחקתי קצת עם החיבור וזה הסתדר, אם כי זה מוזר בגלל שעדיין הבעיה קיימת למרות שהמסך לא מחובר למחשב.יש למישהו מושג?תודה רבה!תמונה: שימו לב ליד סמל הEN מצד ימין יש קצת קווים ירוקים כאלו.בנוסף, יש גוונים שתופסים את הירוק הזה, כמו הקשתות בקטלייסט בתמונה השנייה

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים