עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by תמיר287,

אא

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  2. שלום, יש לי לוח-אם Gigabyte GA-M59SLI-S5 גרסאת ביוס F3. המחשב נוהג לעשות ריסטרטים ולשלוח הודעות לגבי שגיאה בקריאת הזיכרון. החלפתי כבר ספק, זכרונות, הארד דיסק והתקנתי ווינדוס מחדש. הבעיה עדיין קיימת ולכן אני בטוח יותר מתמיד שהבעיה היא בלוח. דוגמא להודעת שגיאה שאני מקבל: The instructions at "0x64a16295" referenced memory at "0x00a8c42c". The memory could not be "read". Click OK to termniate the program Click CANCEL to debug the program האם יש דרך כלשהי לסדר את הבעיה? האם עדכון הביוס יכול לסדר את הבעיה (הגרסא הכי חדשה היא F7)? ועוד שאלה, אם אני מתקין גרסא חדשה יותר של ביוס, נניח F7, הוא כולל בתוכו את השדרוגים שהיו גם ב-F4, F5 ו-F6? ושאלה אחרונה.. האם אני יכול לאבד את המי…

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  3. טוב אז ככה הזמנתי את החלקים האלה מפנדה Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX Stepping G0 Zalman CNPS7500-AlCu LED SuperTalent 2GB Kit DDR2 800Mhz PC6400 4-4-3-8 T800UX2GC4 Abit IP35-E Intel P35 Chipset Socket 775 הרכבנו אותם במחשב שלי במקום הישנים , עכשיו כשהמחשב עולה בפעם הראשונה המסך לא נדלק (מהבהב) ואז המחשב מכבה את עצמו אחרי כמה שניות ואז נדלק מעצמו , ואז אפשר להעלות את הווינדוס , כהווינדוס עולה העכבר והמקלדת לא מגיבים ואי אפשר לעשות כלום , (חוץ מזה שזה ממש לא תקין שהמחשב מכבה את עצמו כל פעם) המחשב גם מראה לי הודעה (אני לא מצליח לראות את כולה) כתוב משהו בסגנון checksum error ואז שהוא מפנה למסך הבא הוא מציג את השם של הדיוידי שלי , ניתקתי את הדיוידי הוא עד…

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  4. שלום לכולם.. יש לי לוח של אינטל D975XBX BAD AXE REV 304 חיברתי היום מאוורר של מארז עם חיבור של 2 פינים(קומבינה שלא עלתה טוב) לחיבור של 3 פינים ללוח אם...הכל עבד יפה .. עכשיו הבעיה שחיברתי אותו פעם שניה הפוך.. המאוורר לא עבד.. ואז שהפכתי את החיבור הוא גם לא עבד.. חשבתי שהמאוורר נשרף החזרתי את המאוורר שהיה מחובר מקודם וגם הוא לא עבד אז הבנתי שהחיבור הלך.. החיבור בלוח לא נותן מתח יותר, נכנסתי לביוס ל HARDWARE MONITOR והכל נמצא על 0000 החיישנים של הטמפ".. המתח .. ומהירות מאווררים מתו לי.. גם ב EVEREST הוא לא מראה כלום יותר בחיישנים שאר החיבורים עובדים חוץ מזה שהרסתי.. האם מרוב חוכמתי שרפתי את החיישנים ואת החיבור של המאוורר שלוח???? ואין מה לעשות צריכים לממש אחריות?? מישהו נתק…

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  5. חבר שלי קיבל מחשב מהעבודה, P3, איך אני יודע האם מותקן אצלו כרטיס WIRELESS? אם כן, אז מתחת לבית שלו יש בית קפה שסטודנטים רבים יושבים מסביבו עם לפטופים... - איך אני מחבר ת'מחשב גם לרשת הזו שמתחת לבית שלו?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  6. שלום אני שבוטע הבא קונה כרטיס מסך geforce 4 ממישהו שהוא מוכר אותו ב30ש"ח זה מחיר מציאה! בעולם חחח אז רציתי לישאול שאלה יש לי עוד מחשב בבית ויש בו כרטיס מסך עגלה intel graphics card conntroller 82815 זה כרטיס מסך מובנה ובכרטיס מסך יש 32 זיכרון ו24סיביות ושאני מפעיל בוא מישחק לוקח הרבה זמן ליטעון אותו ואחרי הטעינה המישחק לא עובד בסדר הוא עם תקיעות כאלה זה מישחק קונטר סטרייק 1.6 (לא משנה) אבל השאלה אם אני ישים לו geforce 4 התקיעות יעלמו והטעינה תהיה יותר מהירה? במחשב יש 733 mhz 196mb sd ram והכרטיס מסך שציינתי זה יעזור הכרטיס שאני יקנה ג'יפורס 4?? ד"א יש לי מחשב בבית שיש בוא 500mhz וג'יפורס 2 והמשחק עובד ממש חלק ומהר... ואם אני מעביר את הגיפורס 2 למחשב השני עם ה 733 מגה הרץ…

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by m0sh,

טוב אז ככה יש לי מחשב חדש שאני צריך להרכיב...הדבר היחיד שאני לא יודע להרכיב זה לוח אם...ובעצם גם ספק אבל זה נראה לי ממש לא בעיה סתם רציתי לדעת אם יש משהו שאני צריך לפני שאני מרכיב כי ממש אין לי מושג...והאם באמת צריך אני צריך לקשור את עצמי לאיזה חוט חשמל שאני לא יעביר חשמל סטטי... תודה

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by tomerbd,

אני מקווה שזה הפורום הנכון. כאני מדליק את המחשב כמעט תמיד לא רואים כלום על המסך (המסך שחור), בדרך כלל אחרי כמה ריסטים או ניתוק וחיבור של הכבל של המסך למחשב זה מסתתדר. משהו יודע מה הבעיה? בעיה בכרטיס מסך?

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by almogas,

שלום לכולם.. בזמן האחרון יש לי בעיה מאוד מעצבנת במחשב... אני לא מצליח להבין מה קורה.. אז ככה.. אחרי שהמחשב עובד כמה זמן רצוף.. למשל יום(כולל לילה) הוא פתאום נתקע לי לגמרי כאילו העכבר לא זז שום כפתור לא מגיב שום דבר לא עושה כלום.. אפילו הכפתורים של ה num lock וכל אלה לא משתנים.. ואז אני מפעיל תמחשב מחדש.. ואז יש תטעינה הזו שהוא מריץ תפס הזה הכחול שיש תלוגו של הוינדוס אז זה לא מראה לי טעינה כמו שצריך.. זה מראה לי צבעים נמרחים כאלה.. ואז שהוא עובר תמסך הזה ונכנס לוינדוס המסך מתכבה לי ונתקע שם.. ואם אני נכנס במצב בטוח כל הצבעים נמרחים ולא רואים כלום רואים הכל מפוקסל.. אז איך אפשר לסדר? אולי יש לכם תוכנות שאתם יכולים לתת לי שאני יפעיל ויבדוק איפה הבעיה אם אתם רוצים עוד מידע אז…

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  10. התקנתי שוה וינדוס וזה עזר לכמה דקות וחזר לעצמו. אני צריך את המחשב לעבודה.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  11. Started by LOL,

אתמול בלילה הכל היה בסדר, היום בבוקר שבאתי להדליק אותו הוא פשוט מסרב לעלות המאוררים פועלים, אבל הוא לא מגיע אפילו למסך פתיחה של הלוח אם, בנוסף אין גם שום ציפצוף או משהו כזה המסך תקין למישהו יש רעיון מה יש לבדוק\לעשות? תודה לעוזרים איפוס הלוח לא עזר הלוח הוא abit ip35

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  12. Started by nanadav,

יש לי בעיה עם הקול במחשב, אני שומע את הצלילים שאני מדליק ומכבה את המחשב, אבל שאני רוצה לשמוע שירים או לראות סרטים אני לא שומע כלום... נכנסתי ל device manager ואני רואה שהכל שם מותקן כמו שצריך... שאני מנסה לשמוע מוזיקה זה מראה לי את זה: אשמח אם תוכלו לעזור לי... ד"א זה מחשב חדש, והתקנתי דריבר לכרטיס קול...

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  13. שלום, צילמתי את ה CATALYST והתוכנה של ASUS בזמן שאני משחק MEDAL OF HONOR AIRBORNE בטלויזיה LCD שמחוברת ב DVI. תלחצו בצד כדי לראות את המפרט שלי. עכשיו זה נראה לי טמפרטורות גבוהות מדי!! מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  14. Started by gal,

היי לכולם, היום החלפתי לוח+מעבד.הלוח הוא gigabyte ep43-ds3l והמעבד הוא CORE 2 DUO E8400.איך שבאתי להתקין XP המחשב קפא.ניסיתי הלוך ושוב ואחרי זה פשוט קיבלתי הודעה על המסך BIOS RECOVERY הופיעו מלא נקודות והמחשב נכבה ונדלק אחרי כמה שניות שוב.במנורות שעל הלוח יש את PHASE LED 3 נורות היו ירוקות והרביעית אדומה.בכל מקרה אחרי דיון בפורום ספקים אמרו לי שהספק שלי (במפרט בצד) מספיק להחזיק מערכת כזו.האם הלוח שמכרו לי לא תקין או שהספק? מה נשמע לכם? בכל מקרה זה מעצבן רצח התחלתי את השדרוג ברגל שמאל

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by idan oren,

קניתי מחשב לפני יומיים זהו המפרט: i5 3550 3.3Ghz cold bit heat pipe 1155/1366 gigabyte z77x ud3h GEIL black dragon 4GB 1600Mhz*2 corsair A.PFC 80+ TX 750 750w Thermaltake ELEMENT T seagate baracuda 7200 64 MB 1TB MSI radeon 7850 2GB GDDR5 windows 7 home premium OEM התקנתי עליו battlefield bad company 2 וכל פעם שהכרטיס מגיע ל60 מעלות המחשב קורס אני צריך עזרה כדי לדעת מהי הבעיה ואיך לפתור אותה בתודה מראש עידן

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  16. Started by Dark Respect,

יש לי הארד דיסק שאמנם מזוהה בביוס אבל לא עובד. ניסיתי עם תוכנות חזקות והן לא הצליחו לגשת אליו. ההארדיסק ביום אחד הפסיק לעבוד לא נפל לא קרה לו כלום. אני מעוניין לפנות לשחזור נתונים. איזה חברה מומלצת? בטיק טאק אמרו לי בטלפון שלא משנה מה הבעיה הכי זול שאני אשלם זה 200$. אני מודע שדברים כאלה עולים הרבה אך זה לא סביר בהתחשב בזה שאולי רק צריך להחליף פלטה אלקטרונית והבעיה לא עמוקה כמו הארד דיסק שרוף תודה לכל מי שיעזור זה מאד חשוב לי כל הדברים החשובים שלי שהתווספו במשך שנים נמצאים על ההארד דיסק הזה (60 גיגה WD מ 2001)

17. Started by Dubek,

שלום, היום קיבלתי מחשב חדש עם 512MB זכרון וככה הוא מוגדר בביוס. אחרי שהתקנתי את Windows Xp ראיתי במאפייני המערכת כי המערכת מזהה שיש רק 448MB. למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  18. שלום, ביצעתי את הבדיקה של ה-Minidump וקיבלתי שם את ההודעה הבאה: Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini122907-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp2_qfe.070227-2300 Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805624a0 Debug session time: Sat Dec 29 13:52:46.187 2007 (GMT+2) System Uptime: 1 days 3:43:23.899 Loading Kernel Symbols ... Loading User Symbo…

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  19. ערב טוב, יש לי בעיה שהמחשב לא משדר למסך. ניסיתי להחליף מסך אך הדבר לא עזר. חשוב לציין שהכל קרה לאחר כמה הפסקות חשמל. האם יש פתרון לבעיה או שהלוח נדפק?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by Bessmertniy,

יש לי הרדיסק סמסונג של ATA133 והלוח שלי גם תומך ב ATA133 (abit nf7) מישהו אולי יודע איך אני יכול להגדיר שזה יפעל ב ATA 133 כי עכשיו זה פועל ב 100 וניסיתי דרך ה device meneger אבל הוא לא נותן לי משם יש שם רק 100 אז אולי זה משהו בביוס .... אז עם מישהו יודע מה צריך לעשות שם כדי שזה יפעל ב ATA133 אני מאוד ישמח

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by omershimran,

שלום. לפני יומיים עשיתי פירמוט למחשב והתקנתי הכל מחדש. מאז יש לי שתי בעיות שלא נפתרות - 1. שומר המסך שלי לא עובד והמסך לא נכנס למצב חיסכון באנרגיה. מדובר בעכבר HP אלחוטי שמחובר בעזרת USB למחשב, וזה אותו עכבר שהשתמשתי בו לפני הפירמוט והכל עבד טוב. ניסיתי גם להוריד מהאתר של מיקרוסופט את ה "HID משהו משהו" שאמור לפתור את זה וזה לא עוזר. כרגע כאשר אני לא משתמש אני פשוט מכבה את המסך. 2. יכול להיות שקשור לבעיה הקודמת אבל לא בטוח - לאחר זמן מסויים שהמחשב פועל ואני לא משתמש בו, פתאום המחשב לא מגיב לעכבר. אני יכול להזיז את הסמן ולעשות קליק ימני אבל הקליק השמאלי לא מגיב לשום פעולה ואי אפשר לגשת לשום דבר כגון אינטרנט, קישורים אחרים על שולחן העבודה או אפילו תפריט ההתחל. במצב זה מה שאנ…

22. Started by matankashi,

קודם כל על נתוני המחשב מעבד דואל קור כרטיס גרפי ג'י פורס 7200GT ג'יגה זיכרון עכשיו לבעיה..! אני משחק במשחקים שהם ברמה בינונית ופתאום המשחק נתקע והמחשב מאתחל את עצמו, נתנו לי יעוץ איך שהוא לא יאתחל עצמו..אבל אז המחשב סתם נתקע. בדקתי את הטמפרטורה של הכרטיס והיא מגיעה ל54 מעלות אני יודה אם מיש'ו יוכל לפתור את הבעיה שבת שלום

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  23. Started by Ac-Boy,

המשחב של אחי נראה שהלך כפוט. מפרט: מעבד אינטל 1.6 400 MX/MX 256 RAM 80G הארד דיסק לוח אמ לא ממש יודע. עכשיו, המחשב נדלק עובר את המצב התחלתי הרגיל ועובר את המצב הטעינה של הווינדוס שכזה שלושה קווים כחולים זזים, ואז זה נעשה מסך שחור ורק העכבר באמצע.. ולמתעניינים יש לו משתמש עם סיסמא, לשם זה לא מגיע. בבקשה זה ממש דחוף.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  24. היי, שמעתי מתישהו שאי אפשר לעשות יותר מדיסק אימג' אחד על כונן חיצוני אחד. כלומר - אפשר לעשות למשל 10 אימג'ים על 10 כוננים קשיחים, אך לא 10 על כונן אחד. האם זה נכון? האם זה משתנה מדיסק אימג' של ווינדוס (למשל של ווינדוס 7) לבין תוכנה כמו Macrium למשל? אם אני משתמש בMacrium - האם באמת אני יכול לעשות רק אימג' אחד על כונן אחד או שאני יכול לעשות כמה שאני רוצה על אותו כונן? תודה!

25. Started by sroolik,

לחבר שלי נשרף הספק (ג'נרי) לפני כמה שבועות, אז הוא רכש ספק חדש (ג'נרי גם הוא) ועבד איתו כמה שבועות אתמול המסך לא עלה לו, המחשב נדלק ופועל, אך אין תצוגה. הוא חיכה שהמחשב יעלה, לחץ TAB ולא זוכר עוד אילו צירופים והוא הצליח לשמוע מוזיקה במדיה פלייר, מה שמוכיח שהמחשב עובד יכול להיות שהספק שקנה הוא שפגם את המסך או את כרטיס המסך, למרות שעבד איתו כמה שבועות ? יש לו פנטיום 4 ווילימאט ג'יפורס 2 32 מגה ספק ג'נרי כאמור תודה ! ! !

• 3 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים