עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המסך עובד עם לפ טופ אולם לא עובד עם מחשב חדש לגמריי ולא מראה שמקבל Signal , יש למישהו מושג ? הערה : המחשב החדש עבר בדיקות בחנות כך שלא נראה שיש בעיה בכרטיס מסך . תודה מראש

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  2. יש לי מסך samsung syncmaster מחובר בחיבור VGA ובזמן האחרון בכל פעם לאחר שהמסך נכבה מעצמו (מוגדר כיבוי צג לאחר 10 דקות), או שאני מכבה אותו. כשמדליקים אותו המסך משתגע נכבה ונדלק כל הזמן בהפרשים של פחות משניה בין כל מצב ורק איתחול מחשב פותר את הבעיה * בדקתי את החיבור של המסך למחשב והוא נראה תקין * ניסיתי לשחק עם ההגדרות צריכת חשמל ולא עזר, ניסיתי לשחק עם הבהירות של המסך ועם קצב רענון המסך וגם לא עזר יש למישהו רעיון?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by PropHat,

אני כבר כמה ימים על הP3 של אמא שלי :-[ מה שקרה שניסיתי לשנות את הרזולוציה ל1024x768 על 85 הרץ.. מסתבר שהמסך שלי לא תומך בזה עכשיו ניסיתי להיכנס בsafe mode לווינדוס.. אבל אני לא מצליח.. אם אני לוחץ על F8 זה פשוט מראה לי כמה אפשרויות לboot devices סידי פלופי וHD.. לא משנה על מה אני לוחץ אין לי שום אפשרות לסייפ מוד.. ניסיתי גם להיכנס לביוס אבל בשנייה שזה נכנס המחשב עושה לי ריסט.. יש אפשרות לתקן את זה איכשהו מבלי לפרמט ולהתקין ווינדוס מחדש?

• 12 תגובות
    • 6k צפיות
  4. Started by שגיב,

שלום יש לי בעיה מוזרה במחשב מי שיכול לעזור אז בבקשה אז ככה שאני מדליק את המחשב הוא עולה רואים את הכול רץ נקי וחלק אבל שהוא מגיע למסך פתיחה הוא מהבהב מדי פעם כאילו רואים תמונה מרוחה אז ניסיתי דרך שונה ניכנסתי שמצב בטוח והכול בסדר כאילו כלום אבל ברגיל זה נישאר מי שיכול אז בבקשה נ.ב בכרטיס מסך יש שני חיבורי DVI בהתחלה זה היה מחובר לאחד מהם אז פשוט החלפתי לחיבור השני וזה היה בסדר לכמה דקות ואז הבעיה חזרה כמתואר למעלה תודה רבה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by The-Magician,

אהלן, יש לי בעיה מרגיזה, ניסיתי להוסיף זיכרונות למחשב ופיתאום המסך לא עלה, ניסיתי לשחק עם הזיכרונות להפוך אחד על כל הצדדים של ה-4 מקומות אין כלום לא עוזר, ניסיתי לשים גם זיכרון אחד על 4 המקומות גם לא עוזר, גם בצד ההפוך לא עוזר, חשבתי שיש בעיה בחיבורים אז בדקתי את כל החיבורים והכל מחובר, ניתקתי גם חיבור כזה של איזה 2 סלוטים של 3 ועוד 2 סלוטים של 1 ואני חושב אבל לא בטוח שהחזרתי אותם למקום הנכון הקיצר ניסיתי עוד פעם היום לשחק עם המחשב ואני לא יודע איך אבל פיתאום במחשב עלה ואיך שהוספתי לו עוד זיכרון המסך שוב פעם לא עלה כרגע המסך לא עולה ויש רעש של ציפצוף שאני לא יודע איך לפתור זה הלוח אם: ga-8ipe1000

6. Started by shairam,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד והמסך לא עולה איך אוכל לבדוק האם המסך נידפק או שזה משהו אחר דגם המחשב HP POVILON FX 1000 תודה מראש אני מקווה שאני בפורום והלינקיה המתאימים

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  7. Started by PayneBack3251,

שלום רב יש לי בעיה במחשב בהתחלה חשבתי שזה הכרטיס מסך אבל עכשיו שמתי לב שבלוח אם הנורית של ה ram led דולקת ניסיתי לשים זיכרון אחד במקום השניים שיש עכשיו או בכלל לא לשים זיכרון ועדיין לא רואים כלום במסך והנורית הזאת עדיין דולקת... אני ממש לא יודע מה לעשות... הלוח אם הוא : GA-K8NS של ג'יגהבייט זיכרון 512 של סאמסונג ואחד של VDATA תודה מראש לעוזרים [=

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by dante123,

שלום, בזמן האחרון המחשב חווה תקלה מוזרה למדי, לאחר נסיון הפעלה המסך נשאר שחור (אין שינוי בצבע של הלחצן בצד המסך). ניסיתי לפתוח את המארז ולנקות אבק, ורק אחרי שאני מנתק ומחבר את התקע מהספק לחשמל (וגם זה אחרי כמה נסיונות) הוא דולק שוב. ברגע שאני פותח את המארז המאווררים עובדים כרגיל וגם הHDD, בלי צפצופים וכדומה. המחשב ברשותי כבר מספר שנים ולא הייתה נפילת מתח קדם לתקלה, כמו כן לא התקנתי דרייברים חדשים. intel i5-2550 3.30 GHZ 8 GB ram (2X2, 4) MB- intel DH67BL ATI radeon 7950 HD תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by 114508534,

יש ברשותי כרטיס GFORCE FX 5500 , הוא לא עובד , אני מחבר אותו , המסך לא עולה והוא מצפצף לי "פי פיפ פיפ ואחרי כמה שניות שוב פי פי " מה הבעיה ? האם הכרטיס נשרף ואפשר להיפרד ממנו או שיש עוד סיכויי להחיותו?

• 10 תגובות
    • 700 צפיות
  10. Started by מיכאל9375,

שלום , בזמן האחרון יש לי בעיה שהמחשב נתקע , אם אני עושה ריסטארט אז אני רואה שהמחשב נדלק ( המחשב פתוח ) אבל המסך לא עולה או לפעמים מראה לי digital analog בפינה השמאלית למעלה . לפעמים הוא נדלק לאחר כמה שעות אבל קופא ומסרב להדלק שוב. יש לי כטיס מסך ati 5800 4 ג'יגה זכרון intel i5 לוח אם של אסוס - אני לא יודע את הדגם ואני לא יכול להריץ everst כי המחשב לא עולה . ספק 650 וואט ניסיתי לפרמט אבל זה פשוט נתקע באמצע. קראתי את הסטיקי ואני לא יכול להריץ אף אחת מהתוכנות מכיוון שהמחשב לא עולה . אין לי מחשב נוסף כדי לבדוק חלק חלק אם כל החלקים . השאלה שלי זה אם יש לי דרך למצוא במה הבעיה כדי לחסוך את הכסף של בדיקה ותיקון במעבדה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לצוות הפורום. לאחרונה שמתי לב למשהו מוזר- אחרי שהמחשב היה בSTANDBY MODE לכמה שעות ואני מזיז את העכבר כדי להפעיל אותו המסך לא נדלק. כלומר הנורה הירוקה דולקת והכל בסדר אבל המסך שחור. זה קורה גם כשאני מנסה להפעיל את המחשב לאחר מכן. המסך של הביוס נראה ממש ממש מעומעם ולאחר מכן ממשיך להיות מסך שחור. רק לאחר שתיים שלוש הפעלות המסך תקין ועובד יופי. ניסיתי להפעיל את המחשב בטלוויזיה עם HDMI- הכל נדלק מצוין ובפעם הראשונה. המסך הוא VGA ואני משתמש במתאם VGA DVI לכרטיס מסך. החיבורים בסדר. אז הבעיה עם המסך? תודה.

• 6 תגובות
    • 11.9k צפיות
  12. Started by HingedEmu2,

שלום לכולם, היום החלפתי משחה טרמית למעבד שלי ולאחר חיבור מחדש של הרכיבים אחד אל השני וחיבור המחשב לחשמל, הצג לא קולט אותו. ניתקתי כל חיבור usb שהיה מחובר למחשב וניסיתי להשתמש גם בכרטיס המסך של לוח האם (למרות שאין בענה בכרטיס מספ כי המאוורר שלו הסתובב) אבל המחשב פשוט לא נקלט. יכול להיות שדפקתי את המעבד/ התושבת שלו? הכרטיס מסך יכול להיות מקולקל גם אם המאוורר שלו עובד? איך לפתור את הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  13. המסך לא קלט לי את כבל HDMI מהמחשב אז חיברתי כבל ללוח אם (מה שמחובר כרגע) ואז ראיתי שמשחקים לא רצים טוב אז עדכנתי דרייברים לפי כרטיס המסך שהיה רשום לי במחשב (מה שבמפרט כרגע) עכשיו בעיון במפרט מחשב אני רואה שכרטיס המסך שלי אמור להיות Nvidia GeForce GTX1050 יוצא שהתקנתי דרייברים של כרטיס מסך של לוח אם (אולי זה הסיבה) ועכשיו כשאני קניתי כבל DVI וחברתי מהכרטיס מסך למסך זה לא קולט לי את הכבל ניסיתי להתקין דרייברים לפי שם של הכרטיס מסך שהמסך לא קולט אבל הוא רושם לי יש למישהוא פתרון? אני מצטער על המפרט הארוך פשוט אני גרוע במחשבים אז העתקתי הכל. מפרט : SiSoftware Sandra ID Host Name : DESKTOP-BCS7QQC Workgroup : WORKGROUP …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by idang,

יש בידי מסך 17 אינטש LCD של חברת MAG הבעיה היא כשאני מנסה לצפות בו המסך פשוט נכבה מחדש לאחר שלוש שניות.. חיברתי את המסך לעוד כמה מחשבים והבעיה היא ברורה במסך. אז חשבתי על כיוון הכבלים שלו. כבל חשמל נראה תקין (למרות שלא החלפתי אותו) כי האור במוניטור דולק תמיד ואחרי שאני לא רואה כלום אני מדליק וזה נכבה שוב הכבל VGA מחובר למסך בצורה קבועה ככה שאני לא יכול לנתק אותו מהמסך.. מה אתם אומרים על תקלה מסוג זה ?

• 11 תגובות
    • 964 צפיות
  15. Started by Mamimo,

יש לי מסך שלדעתי הוא מעולה (IIYAMA VM PRO 413), לאחרונה הייתה בו תקלה ולקחתי אותוו ל KSP (עדיין באחריות), הפלא ופלא הם טיפלו לי בו מהר, והודיעו שהספק הוחלף. כמובן שבדקתי שהמסך עולה עוד ב KSP, אך אבוי כשהגעתי הביתה הוא עלה וריצד נורא, חשבתי וחשבתי ואז העלתי את קצב הריענון ל 80 (המסך שהשתמשתי בו בינתיים עבד על 75), עדיין ריצד, אז העליתי אותו ל 100HZ שזהו המקסימום למיטב זיכרוני ב 1024X768. ואז המסך לא ריצד יותר, או כך זה נראה לפחות. כיום כשאני מסתכל על המסך קצת מקרוב והרקע לבןן אני עדיין רואה את הריצודים הללו באופן מאוד מאוד מוחלש. אג כשאני מדבר על הריצודים אני מתכוון לריצוד לרוחב המסך. התמונה באופן כללי (בשימוש רגיל ומשחקים) בהירה ברורה וחדה ביותר (בהרבה מהמאג שהשתמשתי…

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by lenap,

יש לי מחשב נייד HP dv5 והמסך נהיה לבן בזויות מסויימות. זה התחיל לפני כמה חודשים אבל לאחרונה הוא נהיה הרבה יותר רגיל וכל תזוזה קלה גורמת למסך להפוך ללבן. לפעמים לחיצה על הציר בצד שמאל עוזרת כדי לסדר את זה. הבעיה היא במגעים או במסך עצמו?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  17. אני מנסה להתקין מערכת הפעלה וינדוס 7 על מחשב נייד וכל פעם בשלב אחר של ההתקנה אני מקבל מסך לבן ונתקע המחשב ולפעמים הוא עושה פשוט הפעלה מחדש מה יכול להיות הגורם? בדקתי HDD והוא תקין ניקיתי מאורר וצלעות קירור ניסיתי עם כרטיס זיכרון אחר ועדיין זה לא עזר ניסיתי גם גירסאות 32 וגם 64 BIT וגם ניסיתי SP1 ובלי SP1 ניסיתי גם לתקין עליו VISTA ובשלב של היצירת משתמש הוא עשה לי גם מסך לבן עריכה: בדקתי את זה הכרטיס מסך מקולקל מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  18. Started by Yair Tz,

יש לי בעיה מוזרה אחרי עדכון FIRMWARE לכונן DVD שנכשל (כמובן הוצאתי אותו מזמן) - ברגע שהוא נכשל המחשב נתקע, והייתי חייב לעשות לו RESTART דרך הכפתור. מהרגע הזה במקום מסך שחור רגיל (נניח בין ה-POST לשלב שמראה מידע על ה-HD וכו' במחשב או אחרי הלוגו של הטעינה של WINDOWS \ אחרי הלוגו בזמן RESTART (בקיצור מתי שצריך שיהיה מסך שחור) אני מקבל מסך לבן. לא נתקלתי בבעיות, אבל בכל אופן האם עלי לחשוש? ואיך לתקן את זה? אני חושד שזה פגיעה בקבצים של Windows, אבל יש לי תוכנה שעושה שחזור מלא למערכת (דומה ל-Ghost) אז אני לא חושב. פירמוט כרגע לא נמצא כאפשרות (כמובן שנשארתי בינתיים בלי כונן DVD :)

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  19. Started by kfirbep,

כל סרטון שאני רואה באינטרנט ואני רוצה לצפות בו במסך גדול המסך נהפך ללבן ואז אני כל הזמן צריך לצפות במסך קטן אח שלי כועס עלי כי זה מחשב שלו והוא היה בסדר עד שנגעתי במחשב.עשיתי כל כך הרבה דברים במחשב שאני לא יודע מה הרס את זה אבל אח שלי מחק את כל התוכנות שהורדתי באותו יום ועדיין המסך נשאר לבן מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by casio222,

בזמן האחרון אני חווה קריסות של המחשב, לא בזמן הרצת דברים כבדים כמו משחק או תוכנה, אלא אפילו בזמן גלישה באינטרנט... זה קורה כך- העכבר והמקלדת אינם מגיבים,ומיד מופיע מסך לבן. המחשב לא מגיב, ואין לי ברירה אלא לבצע ריסטרט והמצב חוזר לקדמותו. אני מצרף קובץ "קריסות" בעזרת התוכנה BlueScreenView. מפרט המחשב: Intel Core I7 920 Gigabyte X58-DS4 1GB*3 DDR3-1066 ATI HD4870 2 הארד דיסקים של Hitachi, אחד 1TB, והשני של 500GB. Antec High Current Gamer 520W PSU אשמח לעזרה בנושא. תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  21. Started by Davidavid6,

עדכון: מסתבר שמדובר בתקלה שכבר נתקלתי בה בעבר. חיברתי את המסך למחשב נייד ומסמך וורד פתוח (רקע לבן) ובזוויות מסויימות ניתן לראות את הטקסט הכהה מעט יותר באופן קלוש. זכור לי שמדובר באיזושהי תקלה ברמת התאורה של המסך עצמו ולא הגדרה, ממסך קודם שהיה לי בעבר - תקנו אותי אם אני טועה... האם להפעיל אחריות או שמדובר במשהו שאפשר לפתור בקלות? תודה! שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש ללא מע' הפעלה. המחשב עבר הגדרה בסיסית ע"י טכנאי והכל בסדר, כל החלקים חדשים - והכל מחובר, למעט עכבר-מקלדת. חיברתי כונן-צורב DVD וקורא כרטיסים מהמחשב הישן (שניהם נותקו לחלוטין לאחר מכן כדי לשלול אפשרות שהם הגורם לבעיה). בהפעלה הראשונה לאחר שהמסך חובר ראיתי את הלוגו של…

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  22. Started by ehefetz,

יש לי לפטופ מסוג lenovo 0768 הבעייה שהחלה היום היא שמספר שניות לאחר הפעלת המחשב ועליית הwindows , המסך לפתע מחשיך עצמו (ניתן לראות תצוגה מאוד מאוד חשוכה). באיתחול המסך שוב יציג בתאורה מלאה את הdesktop אולם תופעת ההחשכה תחזור. חיבור מוניטור חיצוני פועל כראוי. נתונים נוספים: מע' הפעלה windows XP SP2 מעבד celeron 1.73Ghz הצעות לאיבחון וטיפול יתקבלו בברכה !

• 4 תגובות
    • 4.8k צפיות
  23. Started by fibo,

שלום, לאחרונה המסך של הלפטופ אתחיל לרצד בזוויות מסוימות (למעשה במרבית הזוויות) שבהן הוא מונח ואני נאלץ "לשחק" עם המסך עד שאני מוצא זווית שבה הוא מפסיק לרצד (או מרצד פחות). אני מניח שזה די ברור שזו בעיית חומרה. שאלותיי, מהו הגורם האופייני לבעיה זו ומהם הפתרונות האפשריים? האם אני צריך להחליף את המסך? או שמספיק להחליף את הכבל המחבר בין המסך למחשב? או שאולי יש סיכוי שהכבל רק השתחרר מעט וכדאי לנסות לפתוח כדי לחזק את חיבור? או שאולי הבעיה עשויה להגיע מגורם אחר? דגם הלפטופ: HP ProBook 4740S

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. קמתי בבוקר ואתמול הכל היה תקין. פתאום התצוגה לא נורמלית. מה אני עושה?

25. Started by boy toy,

היי, כשאני מדליק את המחשב, לפעמים המסך עובד כרגיל, אבל לפעמים הוא כלל לא עולה. צריך כמה RESTARTים עד שהוא מחליט לעלות, זה יכול להגיע גם עד 10 RESTARTים ויותר... חשדתי שזה הכרטיס מסך שרופף, אבל בדקתי ונראה שהוא יושב טוב. יש עוד רעיונות למה יכול לגרום לבעיה?

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים