עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. התקנתי windows 8 על SSD , לאחר ההתקנה אני לא מוצא את הדיסק הקשיח הקודם שלי פעולות שעשיתי הוצאתי את החיבור בדיסק הקשיח מאחור וחיברתי חזרה נכנסתי ל"ניהול דיסק" ולא מצאתי את הדיסק

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  2. קניתי כרטיס מסך חדש אתמול ושאני מתקין את הדרייברים המחשב שלי מתכבה* קניתי אתמול* geforce TGX650 GV-N650OC-2GI עכשיו אני בsafe mode וכשאני מחוק את הדרייברים המחשב עובד אבל לא יעבדו המשחקים אתקנתי את הגירסה הכי חדשה וגם את 310.90 ולא עבד ו גם 306 וגם לא עבד. כשאני מסיים להתקין את הדרייבר זה אומר לי לעשות ריסטרט ואחרי הריסטרט המחשב נידלק והוא מתכבה אחרי שה-WIN 7 כותב לי welcome</blockquote> תודה לכול מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  3. Started by danielblum,

המחשב לא מקבל את הסיסמא שלי אז נאלצתי לעשות PASSWORD RESET DISK על מנת לקבוע סיסמא חדשה. לאחר שאני מקליד את הסיסמא אני לוחץ אישור ואז מופיעה לי ההודעה הבאה an error occurred while the wizard was attempting to set the password for this user account יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  4. שלום לכולם. אבי שלח מסמך להדפסה, מייד לאחר מכן הוא גילה כי אין דפים במגש. בראותו זאת, אבא שלי כיבה את המדפסת. המדפסת אמנם פועלת, אך לא מדפיסה מסמכים שנשלחו אליה. לאחר בדיקה באשף פתרון הבעיות של חלונות (וויסטה), התברר כי המדפסת מוגדרת כלא מקוונת. עם זאת, הפקס פועל כשורה. פרטים על המדפסת: מכשיר משולב hp officejet 4355 All-in-One- מדפסת+פקס+סורק. המדפסת מחוברת למחשב באמצעות USB. הפקס פועל כשורה. היות והמדפסת נתקעה באמצע העבודה, אודה לכם מקרב לב על עזרתכם המהירה. תודה, אהוד.

5. אז ככה ניסיתי להפעיל את המשחק CITIES XL PLATINUM וזה עשה לי בעיה ואמר לי OUT OF RANGE 33.7/60 משהו כזה וחיפשתי באינטרנט על זה ומצאתי שכדי לתקן את זה צריך לשנות את קצב הרענון דרך ההגדרות של הכרטיס מסך אז עשיתי את זה נכנסתי ל .AMD VISION ושיניתי לו ל30הרץ ואז המסך עשה בעיה גם וסירב להחזיר לי תמונה ופשוט נישאר על מסך שחור וכתב מחוץ לטווח אז עשיתי ריסט ונכנסתי בSAFE MODE ניסיתי לחפש את ההגדרות של הכרטיס מסך אבל הוא לא נתן לי להפעיל את AMD VISION ואמר שאי אפשר בSAFE MODR אז ניסיתי לעשות UNINSTALL לדרייברים בצורה חוקית דרך הזה של וינדוס ואז הוא אמר לי שוב שאי אפשר לעשות את זה בSAFE MODE אז פשוט הלכתי לתיקייה של הדרייברים ומחקתי אותה ידנית (בתקווה שאח"כ נוריד שוב דרייברים ונתקין…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. אשכול זה נפתח בהמשך לאשכול שפתחתי בפורום אמצעי האחסון כאן. אני עובד עם 3 קשיחים, הראשון מביניהם (Port 0) הנו של WD (נפח 500 גי'גה) בן 5 שנים, ב-Port 1 מחובר כונן SSD צעיר שמחזיק את מע' ההפעלה והמסמכים וכונן שלישי יושב על Port 2. במשך חצי שנה הכל עבד בהרמוניה. לפני מס' ימים הדיסק של WD זה שמחובר ראשון, התחיל להגיב באיטיות קיצונית (קצב העברת נתונים מכונן לכונן של כ-50-80 קילובייט. בצעתי עליו בדיקה באמצעות תוכנת Data Lifeguard Diagnostic for Windows של WD. הבדיקה נעצרה באמצע עם הודעה של Too many bad sectors. התחלתי מיד להעביר ממנו את החומרים, בכדי להתכונן להחלפה לדיסק חדש. במהלך העברת החומר, בצעתי אתחול למחשב. עקב קפיאה של המחשב בשלב ה-boot, נכנסתי ל-Bios וגיליתי שסדר…

7. כאשר אני מחבר את המחשב שלי לרשת (ראוטר) לאחר שאני מפעיל את המחשב ומכבה אותו שוב זה מקצר את כל הרשת ואין אינטרנט !!! בכל מקום בדקתי ב3 דירות שונות !!! המחשב בתיקון יש לכם מושג למה ? הכרטיס רשת בא מובנה בלוח אם , הלוח אם שלי הוא : Gigabyte Z77M-D3H s1155 משהו תעלומהההה אני לא מבין , למישהו יש רעיון ? נ.ב (Windows 8 64 Bit)

8. רכשתי כרטיס מסך חדש דרך הקניה הקבוצתית הפעלתי crysis 1 לפני הקניה עם הכרטיס GPU של אינטל ה3000 וזה עבד (על הגדרות נמוכות) בלי בעיות היום התקנתי את הכרטיס החדש (חובר לספק 520W של אנטק NEO ECO שמגיע עם 2 חיבורים לכרטיס מסך) הכל הותקן המחשב עלה הותקנו דריברים 13.1 הכל עובד יפה (הפעלתי NFSMW עובד מדהים) שאני מפעיל CRYSIS אני שומע רעשים מכיוון הכרטיס מסך (בדקתי שזה לא מאווררים) רעשים שאני יכול להגיד שהם לא מכנים אך תלויים במה שמוצג בזמן טעינת מסך אין רעש בתפריטים יש ישמח לקבל עזרה

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  9. שלום, הבעיה והבדיקות שביצעתי : אחד מהדברים קורא - המסך הופך פתאום לשחור וחוזר לעצמו ואז מופיע הודעה שהיתה בעיה בדרייבר ושוינודס עשה ריקוברי - המסך הופך לשחור ואין יציאת ווידאו הדבר קרא כל כמה דקות החלפתי ספק, ונראה שיש שיפור אך לאחר כמה דקות המחשב הפעם קפא, אבל זה לקח לו מעט יותר זמן (אך עדיין מספר דקות) שוב הדלקתי לאחר מספר דקות שוב קפא, מה שמוזר שהפעם לא הופיעה הודעת שגיאה של ווינדוס וזה לקח יותר זמן עד שהתקלה הופיעה. ניתקתי את הכרטיס מסך, עברתי לכרטיס מסך מובנה בהתקנת הדרייבר שלו פתאום שוב הופיע בדיוק אותו מסך שחור אך כרגע אני עובד איתו וזה לא קרה שוב. (המסך השחור היה מופיע כמה פעמים גם בהתקנת הדרייבר של הכרטיס מסך, וכשהחלפתי לספק אחר הןא לא הופיע בהתקנה) מערכת הפעלה…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. שלום, אני מחפש אתר בסגנון http://www.systemrequirementslab.com אבל במקום שהאתר יגלה לבד את הנתונים של המשחב שלי אני יוכל להגדיר לו א הנתונים\ לבחור מחשב נייד מסויים שהוא יבדוק אם הוא עומד בנתונים תודה

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  11. אהלן... יש לי תמדפסת הזאת הרבה זמן... קיצר אני ממלא דיו עם מזרקים ויש לי איתה בעיה, הנורה של הצבע מהבהבת - ניסיתי למלא דיו למחסניות גם לשחור וגם לצבעוני וזה לא עוזר, חשבתי שהראש של המחסניות היה סתום אז שמתי את המחסניות במים פושרים וזה הוציא דיו - ייבשתי את זה עם נייר וחיכית קצת שזה יתייבש - החזרתי את המחסניות למדפסת וכאילו לא עשיתי כלום הנורה ממשיכה להבהב.. אני אובד עצות, מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 3.8k צפיות
  12. לפני שלושה שבועות הזמנתי לוח אם ומעבד דרך עובד אינטל שזה בא מארצות הברית שהרכבתי אותו הלוח אם היה תקול ויכול להיות שהוא שרף את המעבד ביצעתי את כל הבדיקות לוח אם מעבד אחר מעבד אחר עם הלוח שלי ושום דבר לא עוזר מעבד I7 לוח אם DH77DF מישהו יכול אולי לעזור לי ולהדריך אותי למי לפנות יש אחריות בין לאומית תודה מראש

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  13. Started by saarxee,

שלום לכם. אמש ניקיתי את החדר שלי והעברתי גם סמרטוט יבש על מארז המחשב בכדי לנקות את האבק, בנוסף, ניתקתי את החיבורים מאחור (BACKPANEL) כגון עכבר ומקלדת בכדי לנקות אותם ואז חיברתי חזרה, לא ניקיתי את פנים המחשב. היום כשהדלקתי את המחשב הוא נדלק כרגיל ופתאום השמיע רעש חזק ומוזר לכמה שניות (זה לא קרה אף פעם), ואז הוא עלה כרגיל אך המסך לא נדלק, ניסיתי להדק את חיבור ה-VGA לכרטיס המסך ועדיין לא עבד.. ניסיתי לחבר אותו למובנה ואז המסך כן נדלק, האם כרטיס המסך נשרף? המאווררים שלו כן מסתובבים.. כיביתי שוב את המחשב וכשהדלקתי שוב, הרעש לא הופיע, למה זה לא עובד? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי מסך מחשב של סמסונג מגם T220P(נקנה לפני כ 4-5 שנים אם לא טועה) אשר מחובר למחשב יחסית חדש עם כרטיס גרפי GTX570 הבעיה התחילה לפני מספר ימים ויש כמה תופעות מוזרות שלפעמיים בזמן עבודה שגרתית המסך מתכבה ורץ על המסך מין לוגו שכתוב שזה לא מחובר, תופעה אחרת שלפעמיים קוראת זה שהמסך מתכבה ותוך שניה נדלק לסירוגין (בזמן הקצר שהמסך כבוי מופיע לוגו בצד שמאל למעלה anlog\digital ) דבר שחוזר על עצמו מספר פעמיים ביום בהתחלה חשבתי אולי הבעיה בכבל DVI או בחיבורים אבל לאחר שהחלפתי כבל וחיזקתי חיבורים התופעות חזרו. לפני שאני מחליט שהבעיה במסך מחשב והולך לקנות אולי מסך חדש רציתי לדעת אם יש סיכוי שהבעיה בכלל לא במסך אלה בכרטיס הגרפי ומה אפשר לעשות בנדון?

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  15. Started by tal76,

windows , אך אני רוצה שהן ייפתחו אחרת (בלי הרקע של תוכנת גלרית התמונות): עם איזו תוכנה אתם ממליצים לפתוח תמונות (מסוג JPEG)? windows הפסיק לפעול windows מחפש פתרון לבעיה-windows מבצע הפעלה מחדש" ותיקיית התמונות נסגרת. למה זה קורה? מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  16. Started by aviad024,

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  17. זה מחשב נייד. dell vostro 3550 נחה עלי הרוח היום, והחלטתי לבדוק אם יש עדכונים למחשב הזה באתר dell. ראיתי גם את העדכון הזה שהומלץ לי לאחר שהכנסת את ה- service tag לאתר של dell. גם ראיתי שהוא אכן מתאים לכונן הקשיח שיש לי במחשב, בעזרת התוכנה hwinfo שאכן הצביעה על אותו דגם של כונן. הפעלתי את ההתקנה, המחשב עשה ריבוט ונכנס לאן שהיה צריך להכנס והתחיל לעבוד, אבל אז לפתע הוא נשאר עם שורה אחת קבועה, ועם סמן מהבהב למטה. זה כבר כמעט חצי שעה כך שהוא בדיוק על אותה שורה ולא קורה כלום. העניין הוא שאני מפחד להפסיק אותו באמצע, כי לפני שהתחלתי את השדרוג עצמו, כלומר בחלון שלפני הביצוע עצמו, נכתב לא להפריע לשדרוג להתבצע, כי זה יכול לגרום לנזק. מצד שני, לא הגיוני שהוא כבר חצי שעה כמעט על אותו …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by shay_55,

בעיה ראשונה : מדי פעם כשאני מדליק את המחשב ממצב כיבוי ( לא RESTART ) כשעולה המחשב הוא עולה עם רזולוציה נמוכה כאילו שלא הותקן כרטיס מסך ,כל האייקונים ענקיים וכו' . כשעושים RESTART זה פותר את הבעיה ועולה תקין. בעיה שנייה : במשחק CRYSIS 3 אני מצליח להגיע רק ל 30 - 40 פריימים בלבד למרות מערכת חזקה כביכול. בעיה שלישית : בהתקנת הדרייברים של NVIDEA העדכניים לאחר ההתקנה יש כמה דברים שהוא לא מתקין כגון PISIX או CUDA או NVIDEA UPDATE . מפרט המערכת : לוח - GIGABYTE X58 UD7 מעבד - I7 EXTREAME 990X זיכרון - 24 GB כ. מסך - GIGABYTE 690GTX דיסקים - SSD 256GB X 4 RAID 0 מסך - DELL 30 2560X1600 תודה. כמו כן אשמח לדעת על טכנאי שמתמחה במערכות HI END שהוא גם GAMER שאוהב ונושם את התקלות המ…

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  19. שלום , מחשב DUAL CORE של פנטיום 4 עם כרטיס מסך על הלוח אם . המאוורר של הלוח אם מרעיש כמו טרקטור ,נגעתי בו והמחשב עשה אתחול ומאז הוא לא עולה אלא מגיע רק לשלב של מסך של הלוח אם (MSI) והמקלדת לא מגיבה בכלל (מקש DELETE בשביל להגיע לביוס) הוצאתי והחזרתי את הכרטיס מסך ,עדיין אותו דבר (הכרטיס מאוד חם) ??

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  20. שלום חברים. לאחרונה קניתי מחשב חדש עם לוח הא מדגם Gigabyte GA-B75M-D3H. http://ca.gigabyte.com/products/pro...spx?pid=4150#sp כפי שאתם רואים, בלוח האם קיימת יציאת DVI, יציאת HDMI, ויציאת VGA. מערכת ההפעלה היא win7. המחשב הקודם שלי היה מחובר במקביל לשני מסכים, G2410HD של benq, ופלזמה מדגם 42PA4500 של LG, ואני רוצה לחבר את המחשב הזה לאותם שני מסכים. במחשב הקודם כאשר הייתי נכנס ל Control Panel\Appearance and Personalization\Display\Screen Resolution, תחת סימניית Display היו מופיעים שני המסכים, והייתי יכול לקבוע האם אני רוצה להציג את אותה תמונה על שניהם, למתוך את התצוגה, להציג רק על אחד מהם וכו'. עכשיו באותה חלונית זה נראה כאילו הוא מזהה רק את הbenq, שמחובר ב DVI to DVI, וכאש…

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  21. הייתי בחו"ל וכשחזרתי גיליתי שהמחשב שלי לא עובד. המחשב נדלק בפעם הראשונה עולה עד למסך הווינדוס ואחרי כמה שניות המסך מראה No signal (אין אות). אחרי עוד כמה שניות המחשב נכבה ומנסה להדליק את עצמו מחדש. מיד לאחר מכן אם אני מכבה אותו ומדליק אותו הכל קורה אותו דבר, רק שאפילו הפעם המחשב לא מצליח להגיע לווינדוס. גם להיכנס למסך הביוס אני מצליח כי הוא ישר נכבה. לפי דעתי זה בעיה במעבד או בזיכרון ram איכשהו מעבד intel dual core2.66 לוח אם (חדש, הישן נשרף) gigabye זכרון kingston 2g בסטיק אחד הבעיה בטוח לא במסך (המסך עובד מצוין עם מחשב אחר) ולא בספק כוח (גם נבדק עם מחשב אחר) אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בתודה בן.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by yosi_21,

שלום אני משתמש בכבל VGA TO VGA במחשב שלי קניתי כבל VGA TO HDMI למחשב וכאשר חיברתי את המחשב למסך עם הכבל HDMI אני לא רואה את התמונה של המחשב במסך (המסך כאילו בהמתנה ואין תמונה) איך אני מסדר את זה? צריך להגדיר את המסך?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  23. יש לי משפחה דתית וכל פעם שהם גולשים מהמחשב שלי לאתר " שופר " יש שם הרצאות דת המעבד מתחיל לקפוץ מ 10% + - ל 50% מאמץ ולפעמים גם מגיע ל 70 הבעיה גם שהדפדפן נתקע ניסיתי בכל הדפדפנים ובכולם המעבד מתאמץ נורא למה זה ? שאני רואה הרצאה ביוטיוב הרבה יותר קל למעבד ואין בעיה של זיכרון 8GB יש לי שימוש של 30 אחוז מהזיכרון גג ! אם אני אחליף את המעבד ל I3 או I5 אז לא תהיה לי בעיה באתר ? חשבתי אולי זה קשור לפאלשים או לאתר עצמו היה עוד אתר עמוס שזה קרה לי ( ספורט ) אני חושב בשאר האתרים אין לי בעיה צריך עזרה , תודה .

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  24. Started by saarxee,

יש לי מחשב נייד חדש והתקנתי בו WIN8, חלק מהאתרים לא עבדו וכשעשיתי על מסך מלא בסרטים באינטרנט אז חצי מהמסך היה שחור והם לא היו מוצגים כראוי.. בנוסף, חלק מהאתרים לא עובדים וזה מתבטא בכך שלוקח להם זמן להטען, ודבר נוסף - לעיתים כשמדליקים את המחשב, לאחר סמל טעינת ה-WINDOWS יש מסך שחור ורק העכבר מוצג, ורק לאחר שמכבים שוב זה נדלק.. למה זה? לחזור ל-WIN7?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  25. Started by tron666,

שלום, בחודשיים האחרונים הנייד שלי כל הזמן נכנס למצב של OVERHEAT (נראה לי שזה זה), כשאני מסתכל סרטונים של 1080P או משחק משהו, פתאום הכל נתקע ונותן לי מסך כחול ועושה רסטארט, המחשב אצלי בערך שנה וחצי, והכל היה בסדר בו, עשיתי פורמט לפני בערך 4 חודשים, כדי שלא הצטבר זבל. עזרה?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים