עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. טוב יש לי בעיה .... שאני מנסה להפעיל דיסק הוא מביא לי הודעת שגיאה שאומרת שהפורמט לא מתאים לא שהוא מושחט.... אני צריך עזרה כמה שיותר מהר ...... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  2. Started by amittt,

יש לי מעבד celeron 2.4d והמאוורר שלו מרעיש המאוורר של המעבד מרעיש תנו לי פתרונות מה אפשר לעשות תודה רבה

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  3. שלום לכולם לפני כמה ימים נשרף לי הספק כח, ואת זה אני יודע מכיוון שממנו יצא הריח, וגם כאשר ניתקתי אותו מהמחשב, הוא קיצר שחיברתי אליו חשמל והעברתי את המתג ל1. היום קניתי ספק חדש איכותי, של HEC 400W ART עלה לי 180 שקל. הגעתי הביתה וחיברתי אותו למחשב, את הכבל הראשי למקום שלו, ואת כל הכוונים-קשיחים\אופטיים, FLOPPY מאווררים למולקסים. עכשיו המחשב לא עובד כאשר אני מנסה להפעילו, אבל אני כן רואה שהלוח נדלק לשניה! (מראה FF ונכבה, וחוץ מזה שום דבר) מי שמכיר EPOX 8RDA+ יש לו מד קטן למטה של אחוזים, אני רואה לשניה FF וזהו. עכשיו שמתי לב שבספק הזה יש מין כבל של 4 כניסות(כניסות כמו של הכבל הראשי, רק קטן,בנוי בצורת ריבוע 2למעלה 2למטה) בספק הקודם לא היה כזה כבל וזאת נראת לי הבעיה, שצריך לח…

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by kotel,

לאחר הדלקת המחשב באופן פתעומי מופיע מסך כחול שכתוב בוא הודעת שגיאה ארוכה כמו כל המסכים הכחולים של MICROSOFT אך הפעם ישנו משהו מרכזי שההודעה מודיעה עליו במרכז ההודעה מופעם המשפט הבא: ver_irql_not_less_or_equal

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  5. Started by matanbardavid,

שלום צריך המלצה לכרטיס מסך השימוש הוא בעיקר משרדי אבל גם למשחקים דוגמת WOBLY LIFE HITMAN יש לי מסך 34' 1440P 144H תודה System Information ------------------ Time of this report: 1/6/2023, 10:18:42 Machine name: DESKTOP-P581U8C Machine Id: {4EB8643F-D98A-4CF7-9975-C1D9792545DE} Operating System: Windows 10 Home 64-bit (10.0, Build 19045) (19041.vb_release.191206-1406) Language: English (Regional Setting: English) System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: H81M-S2H …

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by FatallChill,

טוב אז ככה יש לי המארז מקדימה שני USB ואני רוצה לחבר אותם ללוח האם שלי אבל הקונקטורים של של הUSB בנויים מקונקטור של גראונד ואחד שמחולק לשלושה עכשיו בלוח אם יש לכם USB חיבור של 6 ועוד אחד של הגראונד אז לאם אני מחבר את השלושה?

7. יש למחשב שלי תופעה חדשה : אחרי עליית משחקים (ניסיתי עם דיאבלו 3 וגם עם אנדלס ספייס) אחרי שלב התפריטים כשעושים "משחק חדש" בשנייה שהטעינה מסתיימת המחשב פשוט נסגר (כאילו לחצו ריסט), ללא פריז, ללא מסך כחול או כל הודעת שגיאה! יש לציין כי אין למחשב כל תופעה אחרת המעידה על בעייה, הוא יציב, מהיר, מריץ HD חלק, או כל תוכנה אחרת. אם לא הייתי מנסה להריץ את שני המשחקים הנ"ל אחרי שמס' חודשים לא היה לי זמן לשחק לא הייתי מודע שיש בעייה כלל. מפרט מחשב: QuadCore Intel Core i7-2600K Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 Corsair Vengeance CMZ8GX3M2A1600C9 X 2 Gigabyte GeForce GTX 560 750W Enermax enxn מע' הפעלה WIN7 64B - יש לציין כי המערכת יושבת על מערך RAID1 של שני דיסקים 1T כ"א של היטאצ'י ושנייהם …

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by gabig12,

שלום המחשב שלי לא הכי חדש, ועושה ריסטרטים פתאומים, וגם לפעמים כשמתקינים כל מיני דברים אבל לא תמיד (לא בזמן קבוע, כל הזמן משתנה) ניסיתי לבדוק בביוס ובלוח בקרה אם יש הגדרה לא נכונה שגורמת לכל זה אבל לא מצאתי משהו חריג המפרט שלי: Intel Pentium IIIE, 880 MHz Asus CUSL2-C 128 MB PC133 SDRAM Hyundai 71V16635AT8-H GeForce2 MX/MX 400 מה יכול להיות הבעיה שהמחשב עושה ריסטרטים? המעבד מתחמם? הספק לא טוב ללא אוורור טוב? זיכרון אחד מהשניים לא עובד? בבקשה תעזרו לי כי אני לא יכול כבר :s05: תודה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  9. Started by אמיר,

ברשותי מחשב פנטיום 4 כבן שנתיים, (מעבד 1.6, לוח אם של אסוס p4s133-vm) עד כה היתי משתמש בהאצה הגרפית של לוח האם (כרטיס מסך אונבורד) אבל כשניסיתי להתקין כרטיס מסך agp ישן (דגם לא מזוהה, משהו די בסיסי שחבר שלי קיבל במחשב שקנה לפני שנתיים) המחשב ככל הנראה לא קיבל אותו, ועכשיו הוא לא עולה בכלל ואין תמונה במסך, לא דרך החיבור של ה-agp ולא מהאונבורד. ניסיתי להוריד את הכרטיס ולהפעיל כרגיל וזה לא עזר. אגב, כשפתחתי את המחשב ניקיתי אותו מאבק עם שואב אבק ופירקתי את המעבד ממקומו על מנת לנקות. בהתחלה חשבתי שלא החזרתי את המעבד נכון למקום בגלל שהוא מחובר לקופסא של המאוורר קשה לראות (box( אבל כשניסיתי להדליק את המחשב כשהמעבד לא מותקן בכלל הוא אפילו לא קרא את הכוננים, ואי אפ…

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by dr70,

כשאני מדליק את המחשב אני מקבל מסך שחור ושומע צפצופים ארוכים. מה המשמעות של הצפצופים הללו? מה יכולה להיות התקלה. האשכול נפתח לבקשת zohar678 והבעיה היא שלו. תודה מראש וערב טוב, dr70

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  11. טוב, אז אני כותב בשם חבר.. בקצרה, המחשב נכבה מעצמו. האורות במארז נדלקו מחדש, אבל כלום לא קרה. הוא כיבה אותו ידנית, וכשניסה להדליק מחדש - כלום. כנראה שמסופק זרם, כי יש אורות על הלוח אם (לא רק הבטריה, גם כרטיס רשת והחיבור בין הספק ללוח אם) הוא ניסה להוציא רכיבים אחד-אחד, אבל כלום לא עזר. כולל הוצאת המעבד, הוא פשוט לא נדלק. זה נשמע מוכר למישהו? אפילו לא POST? רעיונות לדברים שכדאי לנסות?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  12. Started by nfch11,

יש לי חלונות xp.ויש כמה קבצים שכשאני מנסה למחוק מופיע לי הודעה שהקבצים בשימוש. אני מדגיש שניסיתי למחוק גם אחרי שביצעתי ריסטט וכיבוי למחשב. ניסיתי למחוק דרך טוטאל קומנדר וגם לא עבד .יש איזה דרך או תוכנה בבקשה להצליח למחוק

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  13. Started by asafp1234,

שלום, כאשר אני מנסה לכתוב/לקרוא מהזכרון הנייד שלי אני נתקל בהודעות תקלה שונות שהמשותף להן הוא משהו בסגנון:USB data error cyclic redundancy check לא עזרו: 1. פירמוט - אינו מסתיים בהצלחה 2. איחוי - אינו מתבצע 3. סריקה - אינו מתבצע על הזכרון מופיעים מס קבצים שלא ניתן למחוק אותם. האם אפשר להציל את הציוד? תודה, אסף

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  14. אוקי זה חייב להיות הדבר הכי מוזר ששמעתי בחיים שלי: אתמול המחשב נתקע ...עשיתי RESTART המחשב שלי פתאום הפסיק להיכנס לWINDOWS ורשם משהו בקשר לביוס ולאי תמיכה בACPI, ואז אחרי כמה פעמים החליט פתאום להיכנס אבל מה התברר? שמחק לי את הכרטיס קול! יש לי GTXP אם זה עוזר......... עדכון: כשאני מנסה להתקין את הכרטיס קול - דרייברים זה לא עושה כלום אבל זה מזהה משהו בכניסה לWINDOWS

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  15. ממה נובעת התקלה הזאת ואיך מטפלים בה? אני מניח שזה מקצר או משהו כזה שקורה כשמחברים את הכבל USB.. אבל אף פעם לא נכנסתי עמוק מזה..

16. שלום פורום תמיכה טכנית, יש לי בעיה מאד מעצבנת ואני מקווה שתעזרו לי לפתור אותה: המחשב שלי מרסט את עצמו. לפעמים (בדר"כ חצי שניה לפני שאני עובר רמה באיזשהו משחק) המחשב מתנהג כאילו לחצתי על כפתור האתחול (דבר שגם אם הייתי עושה אותו, לא היה משפיע, כי הכפתור לא עובד). למחשב אין בעיה לעלות את Win (הוא מקבל הרבה אימונים בזה לאחרונה), אבל חמש דקות אחרי הוא יפול שוב. הפתרון היחיד שמצאתי לבעיה הוא כיבוי המחשב והשארתו כך הרבה זמן (כמה שעות), אבל אחרי שאני חוזר לעבוד הבעיה מופיעה שוב. זאת לא הפעם הראשונה שאני חווה את התופעה הזו; בפעם הקודמת הסיבה היתה התחממות יתר של המחשב בגלל הרכבה לקויה של ההיטסנק על המעבד (עצה ידידותית: אל תיקנו מחשב מהתנחלות שעומדים לפנות), אבל עכשיו אני בקושי מגר…

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by serialmaster,

היי,יש יש לי MP3 וכבל USB כשאני מחבר את הכבל לכניסת ה-USB שבמחשב אז הMP3 רושם שהUSB מחובר והwindows לא מזהה את הUSB הווינדוס רושם לי את ההודעה הזאת : http://img19.imageshack.us/img19/9131/windowsbitmapimagey.png תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  18. Started by assaf990,

נורת הדיו מהבהבת, שזה אומר זחסר דיו. האמת: דיו שחור (אחרי מילוי) קיים אבל דיו צבעוני לא קיים. בעבר זה הדפיס לי במצב כזה, אבל היום לא. מה עושים? XP

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  19. Started by ofir36,

לפני כמה זמן המחשב שלי לא פעל והטכנאי אמר שהבעיה היא שהכרטיס מסך הלך. קניתי כרטיס מסך חדש (8600GT) חיברתי למחשב וכאשר אני מפעיל את המחשב הוא משמיע צפצוף ואחריו 3 צפצופים ברצף המסך לא מספיק אפילו לפעול והמחשב נכבה. עם זה יעזור לוח האם הוא של ABIT מעבד 3GHZ זכרון 512MB מה הבעיה ? עוד דבר ששמתי לב עכשיו הלוח אם הוא עם חיבור של 20+4 והספק עד עכשיו היה מחובר רק ל 20 כאשר 4 פנוים, אני מצאתי חוטים שמחוברים לחיבור של 4 אבל הוא לא מתאים לשארית של 4 מהחיבור של הלוח אם- הם לא מתחברים.

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  20. אוקי אז ככה, קודם כל הקדמה לסיפור של המחשב. המחשב נקנה לפני כחודש מ-KSP, הייתי שם עם האיש במעבדה הוא פתח הראה לי שהכל החלקים שהזמנתי. עכשיו אחרי ששמתי למחשב ווינדוס והכל הוא השתגע מדי פעם היה עושה ריסטים (לעיתים רחוקות). אבל מה שכן אחרי שהתקנתי לו משחקים פתאום הסאונד במחשב נהיה מקורטע, וזה לא הרמקולים עצמם כי בדקתי. קיצר היום אבא שלי חיבר אוזניות של microsoft שמתחברות ל-USB, ושניה אחרי שהוא חיבר אותם המחשב נכבה. וזהו לא נדלק יותר. אין ריח של שרוף אבל לא רוצה לפתוח אותו כי זה יסיר לי את האחריות של KSP. קיצור אני עדיין לא בטוח מה הבעיה. אני מסיק שה-USB קיצר והספק נשרף או משהו כזה. (הספק עצמו הוא איכותי של HEC 500 אז מוזר) עכשיו אני יותר מעוניין לדעת מה גרם לכל הבעיות והביא …

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  21. Started by KloCk,

המחשב שלי לא עולה! אני מפעיל אותו,וכשהוא טוען הוא פתאום עושה ריסטארט יש לי WINDOWS7 ניסיתי להכנס לsafe mode אבל גם כשהוא מנסה להעלות אותו אז גם הוא עושה ריסטרט ניסיתי repair you'r computer אבל גם זה לא עבד.. אני לא יודע מה לעשות... הדבר האחרון שהתקנתי זאת תוכנה magic partition 8 והווינדוס אמר לי שהיא לא מותאמת או משהו כזה יכול להיות שזאת הבעיה?? איך אני יכול לפתור אותה? אני כבר מיואש... תעזרו לי בבקשה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  22. Started by idoyi,

דוד שלי נכנס במחשב שלו לאיזה אתר ולא יודע מה הוא עשה... עכשיו יש איזה פופס אפ שעולה לו כל הזמן שהוא באינטרנט ואי אפשר לצאת ממנו רק דרך סיים משימה איך אני מעיף לו את זה... יש איזה תוכנה שמנקה מהדברים או שזה נמצא באיזה מקום ספציפי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  23. Started by Gba,

יש לי בורד מסוג MS-6163 תקין ועובד אבל בזמן עבודה ללא כול התראה הוא מצפצף ציפצופים מוזרים בכול מני רצפים אם ראיתם את space balls אז ככה הוא עושה בלייפ בלופ ובלייייייפ מידי פעם ללא כול סיבה נראת לעין וללא כול בעיה בתיפקוד המחשב (לא במהלך העליה של הביוס - רק במהלך עבודה על הווינדוס) מערכת הפעלה WINXP ללא כרטיסים חוץ מלוח כרטיס מסך AGP מעפן וHD 10 + CD-ASUS וכמובן מארז ATX אם למשהו יש מושג אשמח לשמוע על פתרונות או טריקים להשתקתו או על הסיבות לבלייפים (BIOS מעודכן ,WINDOWS נקי הותקן פעמיים, מעבד סלוט 1 450 P3 ,זכרון 256 SDRAM133) תודה ???

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  24. שלום, יש לי את הכרטיס הזה בערך שנה וחצי אני חושב, הוא עבד מצויין שנה שעברה. החלפתי מחשב לפני כמה חודשים והעברתי את הכרטיס טלוויזיה למחשב החדש ויש לי בעיה. הוא עובד והכל מצויין מבחינה חומרתית, חוץ מתקלה אחת: שאני צופה דרך תוכנת: InterVideo WINDVR3 (וגם ניסיתי דרך תוכנת הקידוד VirtualDub) מצד ימין ומצד שמאל נחתך לי בערך חצי סנטימטר-סנטימטר. זה מציק כי זה חותך דברים שאני כן רואה בעין ויודע שזה חותך. השאלה מה זה? מחקתי את הדרייבר של הכרטיס, התקנתי מחדש, עדכנתי אותו וכלום - הוא בשלו. אשמח לקבל עזרה.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  25. Started by CrazyMonkey,

היי, בטח כולכם מכירים ושמעתם על המשחק Battlefield3 יש לי בעיה עם המשחק ואני חושב שזה אולי קשור אל המחשב שלי . אני משחק במשחק ולאחר כמה זמן הוא פשוט קורס לי , שאני שם את הגרפיקה על גבוהה זה קורס יותר מהר ועל בינוני פחות זמן . המחשב שלי אמור להריץ את המשחק כמו שצריך אבל אני לא מבין מה הבעיה כאן והייתי שמח לקבל עזרה . המעבד שלי הוא Intel Core i7 2600 כרטיס מסך Gtx 460 4GB RAM מערכת הפעלה 32 bit אם זקוקים לעוד מידע אני יביא בכל מקרה אני ממש צריך עזרה בנושא הזה כי זה כבר מתסכל .

• 1 תגובה
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.