תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
המחשב לא עושה ריסטרטים, גם כשאני לוחץ על הכפתור ריסטרט במארז.... וגם כשאני עושה דרך הווידנוס... וכשאני משנה הגדרות בבוט, כאילו איזה כונן קשיח הוא הראשי... איך מסדרים את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, מדובר על מחשב חדש לחלוטין [הרכבתי הכל לבד אז הכל נקנה בחלקים] שלו רכשתי 3 סטיקים של זיכרון 2GB DDR3 (עבור וינדוס 7 64 ביט). מעבד I7 920. שמתי את הזכרונות במצב של 3 ערוצים בדיוק כמו בספר, שזה מיקומים 1,3,5. כאשר עשיתי זאת המחשב עולה אחרי 18 דקות בדיוק (ספרתי). מה עולה? המסך של הלוח אם שמאפשר ללחוץ על כפתורים לביוס,POST וכו'... כלומר עד אז אין בכלל תצוגה של המחשב, כפתור ריסט/כיבוי לא עושים דבר, אין שום צליל. כלום.. כאשר התחלתי לנתח את הבעיה התחלתי מהכרטיס מסך כי אין תצוגה וחשבתי שהמחשב עובד אבל אין תצוגה ומסתבר שהכרטיס מסך תקין לחלוטין. לאחר מכן עברתי לזיכרון. שמתי רק סטיק אחד ועולה מהר. שמתי 2 סטיקים ועולה מהר. החלפתי בסטיק השני את האחרון שנשאר כך ששוב יש 2 סטיקים. ו…
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את המחשב ללחוץ על הכפתור והוא נשאר במסך הראשון שרואים כשמפעילים את המחשב, זה שמפורטת בו חומרת המחשב וניתן להכנס לביוס. המסך נשאר ככה ולא זז. ניסיון להכנס לביוס לא מתאפשר מה לעשות תודה!!
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום. רכשתי לבן דודי כרטיס מסך חדש. מדובר ב ATI Radeon HD 4350 1GB GDDR2 PCI-Express 2.0 x16 HDMI+VGA+DVI Single Slot Video Graphics Card אתמול התקנתי את הכרטיס, אך שמתי לב שמלבד ראדיאטור גדול, אין לכרטיס מאוורר עצמאי. לכן, אני רוצה לשאול האם כרטיס זה דורש התקנה של מאוורר, או שהכרטיס מגיע מוכן לפעולה כמו שהוא? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
מערכת המחשב שלי היא: מעבד E8400 לוח GigaByte EP45DS3R זיכרון 4GB 800MHZ OCZ כרטיס מסך Sapphire ATi HD4850 ספק Corsair 650 עושה רושם שהמחשב נהיה איטי לאחר כחצי שעה של משחקים NBA2K10, Virtua Tennis אחרי כמה זמן הגרפיקה מתחילה להיות איטית ולא רציפה. בטניס - כבר קשה לראות כדורים מהירים... בבדיקה של 3DMARK ציון 10660 בבדיקה של PCMARK ציון 6733 לא יודע להשוות עם אחרים עם תצורה דומה... מה אתם חושבים? יש בעייה? ניסיתי ב XP וגם ב WIN7, אותה בעייה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
טוב, אז השאלה בכותרת. המחשב פתאום לא עלה ונתן הודעת שגיאה לגבי היעדר התקן איתחול. ההארדיסק משמיע רעשים שכאילו הוא מנסה להתניע, להסתובב ומפסיק. מסתובב ומפסיק, מסתובב ומפסיק ככה כמה פעמים וזהו. הודעת השגיאה והוא כבר לא מזוהה בביוס. ניסיתי לחבר אותו גם למחשב אחר ולראות אם אפשר לגשת אליו אבל אותה תקלה וההארדיסק לא מזוהה במחשב, גם לא דרך ה-computer managment. הוא נשמע גמור ולא מתפקד. השאלה אם יש מה לתקן פה ואם כדאי בכלל, לאור המחירים הגבוהים של ההארדיסקים היום?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם! הביאו לי פנטיום 2 שהבעיה המאובחנת היתה שהמסך אינו נדלק (אחרי חיבור ספק כוח חדש) כלומר המסך מקבל מתח אך לא מקבל SIGNAL מכרטיס המסך. חיברתי את המחשב והפלא ופלא המחשב נדלק ועמו המסך..אך אבוי סיסמת BIOS..הוצאתי את סוללת הגיבוי ואת שבב הביוס מהמחשב והכנסתי חזרה ועכשיו ישנה בעיה המסך לא מקבל SIGNAL מהכרטיס...שאני מדיק את המחשב הוא נדלק אך מסרב להכבות(רק באמצעות משיכת כבל המתח הוא נכבה) וכאמור הוא לא נדלק..ההחלפץי את כרטיס המסך אך עדיין המחשב אינו פועל חיברתי למסך אחר וגם לא פועל.. הושיעו!!
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי, מחשב חדש שרכשתי ביום ראשון (רכשתי בשישי, אצלי מיום ראשון), לפני כחצי שעה פשוט הבהיל אותי לחלוטין. המחשב לא זז בקושי, המנורה של ההארד דיסק הייתה דלוקה קבוע, ושניה אחרי זה, המחשב נתקע. לאחר הפעלה מחדש של המחשב, קיבלתי הודעה שלא נמצא שום BOOT DISK (כלומר הוא לא זיהה את ההארד דיסק). כיבוי והדלקה של המחשב לאחר חצי דקה פתרו את הבעיה. פתיחת המחשב הראתה שההארד דיסק די חם, המחשב עכשיו דלוק בערך חצי שעה, והוא כבר ב40 מעלות, אני אפרט את המחשב והמפרט: מעבדי אינטל PD 915 2.8 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE לוחות אם למעבדי אינטל ABIT AW8-MAX (955X) s775, Dual DDR2, GBL זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) ג'נרי - Starex דיסקים קשיחים Maxtor 250GB (16MB) S…
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
משום מה פתאום הלוח אם שלי מתחמם ל 45 מעלות והמעבד ל 50 ולפעמים 55 מעלות לוח GA-7VA-C מעבד barton 2500 athlon xp ללא OC ד"א זה קרה לאחר ששמתי משחה טרמית חדשה על המעבד ובטעות הזזתי הקירור של הצ'יפסט ממש קצת נגיע חלשה כזאת... לפני כן המעבד לא היה מעל 40 הלוח נע בין 30-33 מעלות תעזרו בבקשה! תודה.
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
מישהו יודע מה זה אומר system alert? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי שלט למחשב CONCEPTRONIC עם מכשיר קליטה מסוג אינפרא אדום שמחובר ל-USB. לאחרונה קניתי סלולרי נוקיה חדש 6280. ואני מעוניין שמכשיר קליטה יקלט גם איתות מנוקיה. ניסיתי לקלוט אותו עם אינפרא אדום עם מכשיר נוקיה (עשיתי הגדרה NOKIA PC SUITE שיקבל נתונים דרך אנפרא אדום) וזה לא נקלט, עשיתי הגדרות למחשב שיש לי אנפרא אדום (הוספת דרייבר שיש רשימות מחלונות שאין קשר לדרייב של שלט) לא נקלט. להזכירכם! בזמן הפעלה קליטה, הפעלתי מכשיר נוקיה באינפרא אדום ותוכנה לשלט שמקבל איתותים הייתה סגורה. מכשיר שלט מיצרן http://www.conceptronic.net/site/desktopdefault.aspx?tabindex=0&tabid=200&Cat=20&grp=2030&ar=362&Prod_ID=1107&Prod=CMMRC&subid=550 תודה על עזרתכם!
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
עשיתי פורמט, התקנתי ווינדוס, אנטי-וירוס, אקרובט, כ. מסך ואופיס וחבר שלי התקין בטעות את השפות הזרות לווינדוס עכשיו לאחר אתחול של המחשב פתאום הוא מציג לי את ההודעה הבאה : Disk boot failue' plaese insert system disk and press enter לאחר שאני מכניס את הדיסק המחשב עולה לי רגיל ואני משתמש בויינדוס ללא שום בעיה מה זה לעזאזל? הכל חדש חדש.... תודה
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
קודם כל המפרט: ASUS a7v8xAMD Athlon 2000+ A-Data או Kingstone 512MB DDR 400MHZ G-Force 5200fx AGP או כרטיס מסך על הלוח . הבעיה היא שהמחשב לא עולה אחרי הוצאת DVD ממנו :\ הוצאתי ממנו את הDVD כשמחשב היה מכובה בלי בעיה ולמרות זאת המחשב עכשיו לא עולה, חיברתי עליו ספיקר והוא עושה את הציפצופים הבאים: אחרי שניה מאז שמחשב נדלק הוא מצפצף ציפצוף של שניה ואז מחכה איזה חצי שניה ועושה עוד שני ציפצוים מהירים, אחרי זה מחכה כמה שניות ומתחיל רצף של ציפצופים מהירים בלי הפסקה. כל הזמן הזה הBIOS עדיין לא עלה. מכיוון שלמחשב יש כרטיס מסך מובנה אז אפשר להשאיר רק עם לוח, מעבד,זכרון והספק וכך לצמצם את איפה שיכול להיות בעיה. את זכרון בדקתי במחשב אחר והוא פועל, ניסתי לנקות את הזכרון ואת החיבורים שלה…
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום היום שהדלקתי את המחשב התחילו להיות לי העשים מהמאוורר ואני רוצה לנקות אותו מאבק עכשיו רציתי לדעת מה עדיף או אם יש לכם עצעות טובות יותר שואב אבק או פאן מה ינקה טוב יותר אם יש לכם הצעות אחרות תגידו בבקשה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם. היה לי מחשב ישן, שבשלב מסויים התחילה תופעה של "פריזים" - אחרי שעה שעתיים פעילות - הכל קופא - ורק ריסט פותר. הוחלפו זכרונות, HD, ספק ולוח-אם (אחד אחד, לצורך בדיקה) לבדוק את המקור לבעיה- לא עזר. (רק המעבד לא הוחלף). בינתיים קניתי מחשב חדש. לחרדתי - אחרי כמה ימים - אותה תופעה בדיוק גם במחשב החדש!!, והתדירות של הבעיה רק הלכה והתגברה. עכשיו זה אחת ליומיים שלושה. לפעמים אני חוזר ורואה את המסך מראה תמונה קפואה, ולפעמים אני חוזר ורואה מסך חשוך. בשני המקרים, המחשב לא כבוי, וצריך לעשות ריסט חומרתי כדי לצאת מזה. הפריז הזה קורה גם כשאני ממש באמצע פעולה עליו, מזיז את העכבר, מריץ תוכנות וכו' - הכל נתקע, אם שיר התנגן בווינאמפ אז גם הוא נתקע (ונשאר צליל צורמני קבוע). במ…
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום ... יש לי geforce 6600GT 128mb 128bit עכשיו רציתי לשאול אתכם האם כדאי לי לשדרג אותו לכרטיס X1800GTO ? או להישאר איתו ולא לשדרג ... כי בזמן הקרוב אני לא אקנה מחשב חדש אז רציתי שיהיה משהו טוב ושיריץ לי משחקים חדשים בצורה טובה מאוד ואפילו חלקה בעתיד . אם יש משהו אחר שאתם ממליצים אז תכתבו ... ויש לי עוד שאלה , האם קירור טוב של כרטיס מסך משפיע על הביצועים שלו ?!? ובבקשה תענו מהר כי זה דחוףףףףףףף
-
- 9 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי לפני כשבועיים מערכת מחשב חדשה: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2M Asus P5B DELUXe twinmos 667 2g WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII Asus GeForce 7600GS 512MB DVI/HDTV PCI-E והבעיה בה נתקלתי היא בטמפרטורת הAUX שנמדדת בסביבות ה-53 מעלות צלזיוס,מה אומר הAUX והאם הטמפ' הזו תקינה? בתודה מראש . דור.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום , אני נמצא כעת בלי אנטי וירוס על המחשב, ורציתי לשאול אותכם , איזה אנטי וירוס הכי טוב , והכי קל לשימוש, . ואם מישהו יכול להביא לי פה הורדה לזה אני אשמח , תודה ויום טוב!
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
המחשב חזר מתיקון והוחלף לוח אם (ASROCK?). הטכנאי אמר לי שהמידע בזכרון המחשב ישנו ,לא נפגע אך עלי להתקין את המערכת הפעלה. כאן החלו הצרות...: התקנתי XP מדיסק שברשותי בקובץ נפרד (המחשב שאל אם להתקין על תיקייה שנקראת WINDOWS בכונן C והזהיר שבמקרה זה יבצע OVERWRITE לקבצי המערכת שנמצאים על המחשב כבר -מלפני החלפת הלוח אם- ואז קבצים ב "המסמכים שלי" שנושאים את המידע שהיה לי לפני התיקון במחשב עלולים להימחק-לכן קבצי התוכנה הועתקו לתקייה חדשה שפתחתי על כונן C? לאחר ההתקנה של WINDOWS התקנתי את הDRIVERS של הלוח אם החדש ו.. 1.הקבצים שהיו לי במחשב ,כל מה שהיה תחת "המסמכים שלי " נמצא בחיפוש תחת ADMINISTRATOR ותיבת" במסמכים שלי "הרגילה ריקה .כך גם כל שאר המידע תחת -ADMINISTRATO…
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן עשיתי פורמט למחשב של בן דוד שלי. התקנתי יונדוס, דריוורים, משחקים וכו' סיימתי את העבודה בהצלחה, אמרתי לבן דוד שלי שהוא יכול לקחת את המחשב חזרה עליו הביתה אז הלכנו עליו עם המחשב חיברנו את הכבלים והכל ואז שהפעלנו את המחשב המחשב נדלק אבל לא מגיע אפילו לבדיקה ראשונית של ה bios. מה לא ניסיתי ניסיתי לחבר כרטיס מסך חדש ניסיתי להחליף ספק כוח חדש וכלום לא עזר, בדקתי אם נסרף אולי משהוא, אולי בעיה ב - bios וכלום המחשב לא נדלק אבל פעם אחת שניסיתי לעשות משהוא כדי שהמחשב יעבוד באמת המחשב נדלק פתאום אז נכנסתי ל - BIOS לעשות מערכת ברירת מחדל או אם משהוא נסרף וכלום אז אוקי לחצתי אישור שהוא אמר לי אם ברצוני לפעול (ואז מין הסתם הוא מפעיל את עצמו מחדש להתחיל את ההגדרות החדש…
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שאני מחבר את הפלופי אז המחשב לא קורא אותו והוא רושם להכניס דיסקט גם שיש דיסקט בכונן יכול להיות שזה קשור לאפשרות בביוס שעושה 80 במקום 40 או הפוך(גם אני לא הבנתי מזה עושה אבל שמאפשרים את זה אז צריך ללחוץ F1 כשהמחשב עולה וד"א האפשרות הזאת הייתה דלוקה משפירמטתי את המחשב והתקנתי וינדוס וכיביתי אותה מתי שהיה נימאס לי ללחוץ F1 כל פעם שהמחשב עלה) ניסיתי להחליף 4 פלופי ו4 כבלים של פלופי וכלום לא עוזר הפלופי לא מחובר הפוך כי הנורה לא דולקת וכשאני מחבר אותו הפוך הנורה דולקת יש פתרון לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את האי סי קיו הכל נפתח מצויין וחלק .רק איך שאני מתחיל לכתוב .למשל לוחץ על הפרח של אחד המשתמשים כדי להתכתב ואז אני מקבל את השגיאה הבאה.{תיראו בתמונה למטא שעלתי לאתר .תורידו אותה} .ואז האחרי ההודעה הזאת שראיתם בתמונה האי סי שלי מתכבה .כמו שאמרתי הבעיה הזאת מתמשכת כבר הרבה זמן פעם אחת נסתי לשנות את הגירסה לגירסה יותר ישנה למשל icq 2003 וזה עבד אבל כרגע אני אחרי פורמט שעשיתי אתמול וגם האי סי בגירסאות אחרות עושות בעיות.אחלטתי שיש בעיה מסויימת שאני חייב לדעת אותה .כי נמאס כל פעם לנסות למצוא פיתרון ללא מוצא.מי שמכיר את הבעיה ויש לי פיתרון סופי לדבר אני יודה לו מאד [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס קול CREATIVE AUDIGY 2 ZS PRO PLATINIUM EXT הכרטיס מכיל קופסא חיצונית עם הרבה חיבורים, היא מתחברת לכרטיס באמצעות שני חיבורי AD_LINK אחד FIREWIRE השני לא יודע איזה חיבור הוא... אבל הינה לינק לאתר המוצר - http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=4925 הכרטיס מוציא סאונד טוב והקופסא עבדה מצוין. עד לפני כמה ימים, שפתאום שמתי לב שנעלמו לי האופציות של הסאונד כמו line-in 1,2,3 וכו... הם הופיעו באיקון של הסאונד ליד השעון... בקיצור חשבתי אולי משהו נדפק בדריברים התקנתי מחדש כלום, החלטתי לפרמט, כן מחקתי את ווינדוס והתקנתי הכל מהתחלה, נקי נקי רק את הדבריברים של הסאונד, עם הדיסק של קיראטיב, מה שעשית בדיוק לפני חודשיים שקיבלתי א…
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מה עושים? זה בא והולך זה כאילו זה אשמת המחשב לא המקלדת.. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-