עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by avidan28,

שלום.התקנתי מחדש את המחשב על שני דיסקים קשיחים.השינוי היחיד שעשיתי הוא הגדרת בקר רייד של סיליקון אימג' כבקר פעיל וממנו עולה המערכת הפעלה.לאחר ההתקנה שמתי לב שגם אחרי התקנת הדרייברים החדשים והישנים הכרטיס קול שלי [emu 1212M] מזוהה ורשום במנהל התקנים של חלונות אבל אינו עובד כלל והתוכנה אינה רואה אותו ועוד מתריעה לי שאין כרטיס קול על המחשב. שאלתי היא האם הבקר רייד שהגדרתי יכול לגרום להתנגשות IRQ ולשיתוק של הכרטיס קול והאם החלפת סלוט תפתור את הבעיה. עריכה : הכל עובד.התבלבלתי ביו כפתור האפקטים והיציאות ouputs את האפקטים עוד לא התקנתי..

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by mokisho,

יש לי לוח P5W DH עכשיו הלוח מגיע עם תוכנה PC PROBE2 וכל הזמן היא מתריאה לי שהמעבד קופץ ל 255 ואחרי שנייה חוזר לנורמל 30 מעלות רצוי לציין שיש לי מעבד E6600 שעבר OC של 35 אחוז והתוכנה הכי עדכנית של אסוס וגם הביוס מה אפשר לעשות ?????

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  3. שלום לכם. יש לי בעייה אני מנסה להתחבר למחשב רחוק ואני לא מצליח הוא מבקש ממני את הסיסמא של המחשב שלי אוו שלו אני לא יודע כבר אני רושם לו והוא רושם לי שזה לא נכון. אני משתמש ב win xp. מה אני צריך לעשות ?? בתודה מראש בר לוי!!!

4. Started by redead,

בימים האחרונים שאני מפעיל את התוכנה DVD Decrypter באמצע התהליך שהתוכנה עושה המחשב פשוט קופה לגמרי שום דבר לא זז שום דבר לא מתפקד ואין ברירה אלא ללחוץ על כפתור הריסט. אני משתמש בתוכנה הזאת כבר שנים ואין לי מושג מה קרה פתאום ומה לכל הרוחות אפשר לעשות עם זה? תודה.. דרך אגב אם יש למישהו איזה תוכנה אחרת שאפשר להשתמש בה במקום שואלי לא תקפיא לי את המחשב זאת גם אפשרות.. אני צריך את זה גם כדי לעשות העתק מלא של הדיוידי וגם כדאי לעשות לו מה שנקרא Demuxed

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  5. Started by _Daniel_,

שאני נכנס להוספה/הסרה של תוכנות מופיע לי באמצע הרשימה של התוכנות רקע שחור שמגיע עד למטה ואז הרשימה ממשיכה. איך זה קרה והאם אפשר לפתור את הבעיה? (אגב איך מכניסים פה תמונות/צירוף קבצים?)

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  6. Started by uzana2004,

שלום לכולם... יש לאחי מחשב ישן לעבודה(P3 733),התקנתי לו98 WIN והכל אך המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך שלו(ורואים זוועה). יש לי עכשיו מס' בעיות: א. אין לו שום דרייברים או דיסקים של החומרה שבמחשב ב. אין לי מושג איזה כרטיס מסך יש לו...זה 3DFX מה שרשום עליו וחוצמזה כלום.. ג.אין לו אינטרנט השאלה שלי היא איך אני מגדיר לו את הכרטיס מסך נורמלי היות והוא עובד עכשיו על 8 צבעים או משהו כזה, בקיצור איכות חרא...תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  7. Started by PayneBack3251,

שלום. יש לי רשת ביתית קווית של 3 מחשבים ויש לי בעיה בהעתקות לדוגמא אני מנסה להתיק ממחשב למחשב סרט אז או שזה בכלל לא מתחיל או שהוא מתעיק ובאיזה 100 מגה שהוא העביר הוא נותן שגיאה זה היה קורה לי פעם במחשב אחר אבל זה הסתדר... בכל המחשבים יש מערכת הפעלה Xp תודה מראש על התשובות.

• 10 תגובות
    • 684 צפיות
  8. Started by ofershap,

יש לי בעיה כבר די הרבה זמן,מקווה שזה הפורום המתאים. אחרי כמה שעות של עבודה תקינה עם המחשב(יכול להיות 24 שעות ויכול להיות גם 3) האייקונים על המסך משתנים(או בכלל נעלמים)כשאני לוחץ עליהם וכמעט כל תוכנה שאני מנסה להפעיל,מופיעה לי שגיאה בסגנון: insufficient resources או משהו בסגנון הזה(לפעמים אני אפילו לא יכול לראות מה השגיאה כי מופיע לי רק הריבוע של השגיאה ולא רשום כלום). חשוב לציין שכשהתופעה מתחילה אני בודק בtask manager וזאת לא בעיה של חוסר זיכרון כי יש הרבה פנוי. עוד דבר שקורה בזמן התקלה זה שאם אני לוחץ על הSTART בווינדוס אז התפריט עצמו עולה אבל כל מה שכתוב שם כאילו נמחק... אה,ולא נראה לי שזאת בעית זיכרון כי עשיתי בדיקה עם MEMTEST והוא לא מצא כלום. הדבר היחיד שפותר את זה ז…

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  9. כשהמצלמת אינטרנט שלי מחוברת לUSB של הפאנל הקדמי ועובדת, אם אני מדליק מנורת שולחן אז המצלמה נכבת. ואז צריך להוציא את המצלמה ולחבר אותה שוב לUSB כדי שתעבוד. יש לציין שהמחשב מחובר למפצל של 6 כניסות חשמל (בין הכניסות מחוברת גם המנורה). עכשיו אחרי שלקחתי את כל החומרה הישנה והכנסתי אותה למארז חדש שקניתי, הפלא ופלא אני מדליק ומכבה את המנורת שולחן והמצלמה ממשיכה לעבוד !! ממה נובעת הבעיה ? יכול להיות שהספק של המארז הקודם לא היה טוב ? (הוא ג'נרי וגם הספק של המארז החדש ג'נרי)

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  10. Started by wooper,

שלום המחשב שלי לאחרונה עולה אבל לא טוען את הwindow הוא פשוט עושה ריסטרט בלי מסך כחול שמתי לב שבהתחלה הוא עושה הרבה beep

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  11. Started by Javier{7}Saviola,

שלום לכולם, אני משתמש במדיה פלייר 12. התהליך המצויין בכותרת פשוט אונס את הCPU שמגיע ל25%!! [מעבד Q8300]. אשמח לעזרתכם, מצטער אם הכותרת לא עונה לחוקי הפורום וכו'.. תודה רבה מראש, אני ממש צריך את העזרה בנושא הזה.

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by מאור247,

אני מנסה לפרמט את המחשב שלי דרך ה BOOT אבל אנלא מצליח......ניסיתי לשנות כמה פעמים בביוס וזה לא עובד!!!!!! הכונן לא קורא ת'דיסק...... מה צריך לעשות??? (אני רוצה לפרמט דווקא דרך ה BOOT ולא דרך ה WINDOWS)

13. Started by Eluha,

מפרט: מעבד PENTIUM D 820 לוח אם P31-DS3L קירור CPU זלמן CNPS8700 LED כשה אני מגדיר בBIOS את הSMART FAN עלAUTO הוא עובד על מקס' סיבובים . אני משנה מAUTO לVOLTAGE הכול מסתדר.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  14. Started by the ultimate,

למחוק

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  15. Started by ronox,

שלום לכולם! אני חדש כאן בפורום ואני מקווה להנות פה לפני כמה ימים החלטתי לפנק את עצמי במחשב חדש לא משהו מטורף אבל חמוד+ CPU : Pentuim d3.4 Dual Core Motherboard : Dual DDR2 Memory : 1024 DDR2 harddrives : Sata III 160 giga 7200 rpm 8mb video card : Geforce PCX7600 GS 8MB case : impress frontier ca105 כל זה בתכלס עלה לי 3200 שקל! שזה מחיר לדעתי נחמד מאוד על המחשב הזה! לפי תגובות שקראתי רובכם לא אוהבים איטנל אז רציתי בכללי שתגידו לי מה אתם חושבים על המחשב הזה בלי לבאס יותר מדי וסתם שאלה מישהו יודע איך להשתיק תמאוורים המעצבנים האלה חחח? הם רצים על 4500 RPM שזה מז**ן תשכל רצח!!! תודה רבה לעוזרים וגם על התגובות בהמשך

• 9 תגובות
    • 684 צפיות
  16. Started by shnozlid,

הייתה הפסקת חשמל בביתי לאחר מכן ניסיתי לעלות את המחשב.. הנוריות פועלות גם כן המאווררים..אבל המסך לא מגיב..ואין את הצלילים המעצבנים של הלוח אם. עזרה מישו..? מה עושים? מה נהרס?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  17. זה קרה גם בהרצה של התקנה של וינדוס (תמיד באותו מקום) וגם בהרצה של MEMTEST [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  18. שלום לאנשי הפורום של "hwzone" אני רוצה שתגידו לי אם חיברתי את החיבורים של הספק כח ללוח אם נכון ? דגם הלוח אם - GA-G1975X GIGABYTE דגם הספק כח - ENERMAX ELT400AWT יש 3 חיבורים שאני צריך לדעת אם לחבר כבל שם רשמתי ליד כל חיבור את מה חיברתי ואת מה שלא חיברתי יש גם בירשותי כרטיס מסך - LEADTEX winfast px7600gt tdh 1.6/590mhz extreme המעבד שלי הוא פנטיום 4 - 2.8/775 יש באמצע כניסה של (pci-e 12v (power connector בצבע שחור מה אני צריך לחבר שם? הכבל pci-e האדום של הספק כח לא מתחבר לשם ,זה חיבור שונה,יש לי רק אפשרות לחבר מולקס של אחד הכוננים המחשב תקוע בגלל 3 חיבורים אלה הדברים האחרונים שנשארו לי בהרכבה לפני ההדלקה שלו ומה זה השחורים האלה איפה שרשמתי בתמונה שצירפתי ( לא מחובר ) כי…

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  19. יש לי פנטיום 4 2.4B עם 512 DDR 333 הארד דיסק 40 גיגה של WD 7200RPM ו RADEON 9800PRO 128 MB 256 BIT SAPPHIRE ATLANTIS עכשיו המחשב לא עובד עם משחקים חלק אפילו לא עם אסטרטגיה ,בדמו של דום 3 ברזלוציה 1024*768 בדיטייל גבוה יש לי מלא קיטועים ןהפרעות בתמונה . הכרטיס לא על אוברקלוק וגם לא עשיתי לו. הדרייברים שלי הם הכי חדשים ועשיתי דיפרג להארד דיסק. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אני יכול לבדוק את הכרטיס מסך אם הוא תקין? בתודה רבה מראש קיבלתי באקווה מארק 3 ציון 35

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  20. שלום. לפני כמה זמן באופן לא ידוע מע' ההפעלה מזהה לי את הצורב ככונן CD רגיל. בדקתי בביוס והכל כשורה, גם everst מזהה את הכונן כמו שצריך ( אם זה אומר משהו) כשאני נכנס למנהל התקנים הכונן רשום תחת " unknown" ואני לא יכול לצרוב :s05: תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by lharpaz,

היי, שאלה מאוד בסיסית - האם יש צורך לנקות מחשב בצורה יזומה? לפתוח ולנקות בפנים? רק אם יש רשת שנשלפת מבחוץ? באיזו תדירות בממוצע? איך מנקים את המחשב? שואב אבק? בהנחה שלרוב האנשים אין בבית קומפרסור, האם מומלץ להשתמש בספריי אוויר דחוס או משהו בסגנון? (האם הגז הקר שייצא ממיכל תרסיס לא יהווה בעיה? החשש שהוא יקרר את הרכיבים יותר מידי ואז מים יתעבו עליהם ועלולים לגרום לקצר / נזק קורוזיה) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  22. קורה תמיד בתחילת העובדה עם הנייד שהדף לא מגיב כשאני מנסה לגולל , האם יש פתרון לעניין? אשמח לעזרה, תודה אבי.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  23. Started by Rider,

יש לי מחשב עם 2 הארד דיסקים, בזמן האחרון שמתי לב שלפעמים המחשב נופל ומופיעה שגיאה עם מסך כחול השגיאה: 0x000024 אחרי שאני מקבל את השגיאה אני עושה ריסט וההארד דיסקים לא מזוהים ניסיתי להחליף בין הכבלים שלהם (SATA) ולא עזר ניסיתי גם לנתק רק אחד מהם וגם לא עזר לדעתי הבעיה היא בלוח אם מישהו יכול לכוון אותי? אגב, הלוח אם הוא ASUS P4P800 אני ירחיב בדיוק מה עשיתי במחשב שאולי זה יעזור להבין איפה הבעיה - יש לי 2 HD כאשר אחד עם מערכת ההפעלה והשני זיכרון בלבד. הייתה לי הבעיה עם המסך הכחול כבר לפני כמה חודשים בתדירות ממש נמוכה וכשהחלפתי את הכבל SATA זה הסתדר, עכשיו זה חזר והמחשב לא עלה בכלל, כשניתקתי את ההארד דיסק ה"בעייתי" הביוס לא זיהה אף אחד מהHD, בקיצור פירמטתי את ההארד דיסק הבעיית…

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  24. Started by warmth,

בקיצור, אני צריך עזרה... יש לי לוח אם של gigabyte מדגם GA-8I915G-MF עשיתי איתו משו שהייתי חייב לנתק אותו מהמארז, מה שאומר גם מכל החיבורים... עכשיו, כשאני בא לחבר חזרה, חיברתי הכל, והכל טוב ויפה.. אבל מה, שכחתי תדרך שבה אני מחבר את נורות ה LED וכפתור הריסט וכפתור ההתחלה.. אם מישהו יש לו לוח אם כזה או דומה, ויכול לעזור בדרך כלשהי, זה יהיה נחמד... תודה מראש לעזורים

• 0 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים