תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש ואמרו לי שבהתקנה הראשונה של הווינדואס צריך לפצל את הכונן הקשיח... איך עושים את זה??? האם עושים את זה בתהליך פירמוט ואם כן אז איך בבקשה אני חייב עזרההההה....
-
- 10 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום אם הדיון לא מתאים תעסירו לאיפה שכן. יש לי איזה פמטיום 1 שפירקתי אותו עד לסוף (באמת) אם מישהו זוכר, לספק היה מין כזה מתג on off, צבעי הוחטים של הספק הם כחול,חום.שחור,לבן אני צריך לחבר את חוטי הספק למחברים של המתג הכיתובים ליד המחברים של המתג הם P1,1,2,P2 אם מישהו יודע איפה לאיפה תודה
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, אתמול יצא לי לנסות להתקין את הHAUPAUGE 150 שרכשתי בתחילת השבוע (730 ש"ח). הפעלתי את הWINDOWS שזיהה חומרה חדשה, הכנסתי את דיסק ההתקנה (שנראה די עדכני) ובהפעלת הSETUP תוכנת התקנה טענה שהיא לא מזהה מוצר WINTV כלשהו ונתנה איזה קוד שגיאה. המשכתי להתקין רק את התוכנות וניסיתי להתקין את הדריבר מתוך הDEVICE MANAGER ובשלב כלשהו קיבלתי מסך כחול וריסטרט. לאחר מכן גם היו סימני קריאה על הצורב , כרטיס הקול ועוד התקן PNP, ריסטרטים או התקנת דריברים של הצ'יפסט מחדש פתרו את זה. ניסיתי גם להתקין ידנית את הקובץ של הדריבר ממחיצת PVR שבדיסק ונראה לי שהדריבר הותקן אך בהפעלת התוכנה שקיבלתי אני מקבל את אותו מסך כחול. לפני שאני ממשיך הלאה בלשבור את הראש בלגלות אם זה כרטיס לא תקין או בעית תא…
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום למומחים אתמול ברגע של קריזה על הניתוקים מאחד המשחקי רשת החלטתי לשדרג את הדרייברים של הכרטיס רשת (Onboard - Abit NF7 ) אבל משום מה אחרי האיתחול אין יותר תגובה ממנו , אפילו לדף ניהול של הראוטר אני לא מגיע הLOCAL AREA CONNECTION רושם שהוא מוגבל מנהל החומרה אומר שהכרטיס עובד ללא בעיות , ניסיתי דרכו לעשות ROLLBACK לדרייבר , לא עזר ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים שהגיעו עם המחשב , לא עזר ipconfig /renew נופל על משהו שקשור לDHC משהו (מצטער אני רושם את הפוסט ממחשב בעבודה ... ) קיצר נתקעתי בלי רשת , ואין לי מושג מאיפה להמשיך חוץ מלקנות כרטיס רשת חדש מחשב נייד שחובר לראוטר עובד בלי בעיות אשמח לרעיונות תודה מישהו ? בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
קניתי את המחשב היום עם הכרטיס winfast px9600gt של leadtek דרייברים מעודכנים 175.19 וכשאני משחק במשחקים ממזער אותם ואז מחזיר חוזר לי התמונה משובשת תראו תמונה : [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי תקלות במחשב: עושה ריסטרט, קורס מתוכנות (בעיקר דפדפנים) וממשחקים. הרצתי את memtet86 והוא מצא לי, בזמן הקצר שבדקתי, יותר מ 14000(!!!) תקלות. הזכרונות הם חדשים (אולי בני חודשיים) של קינגסטון, האם הלוח-אם יכול לגרום לתקלות האלה או שהזכרונות על הפנים ?
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש עם מעבד AMD 1.8 GHZ כל הצורך שלי למחשב נייד היה רק לצורך תוכנה מסויימת שמה שהיא עושה זה שהיא לוקחת קובץ טקסט כל שהוא ומשמיע את האותיות שבו במהירות והבעיה היא שרק במחשב הזה החדש מידי פעם נבלעים אותיות שלא נשמעות. ומה ששמתי לב שבאותו זמן שאות כל שהיא לא נשמעת, יש קול כאילו המעבד או משהו עובד בתוכו חזק וגם המנורה נדלקת. ומה ששמתי לב עוד זה שלאחר כ 20 דקות שהמחשב דלוק הבעיה כבר לא קיימת. בדקתי את התוכנה הזאת על עוד מספר מחשבים ביניהם גם מחשבים ניידים ואף מחשבים ישנים ולא היתה הבעיה הזאת האם יש למישהוא רעיון איפה הבעיה ואם אפשר לתקנה או אם צריך למסור את המחשב לתיקון ואיך להגדיר את הבעיה? כי חוץ מהבעיה הזאת המחשב עובד בסדר גמור.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום עם למחשב "ACER ASPIR ONE 10ניתן להחליף את הלוח המקשים ועם כן, איפה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
המחשב שלי לא נדלק....... האם יכול להיות שזה בגלל שהארד דיסק לא מחובר עדיין (אני צריך לקבל את הקבל sata מחר.....) נ.ב : גם הatx וגם ה-cpu מחוברים לספק....
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי לא הכי חדש, ועושה ריסטרטים פתאומים, וגם לפעמים כשמתקינים כל מיני דברים אבל לא תמיד (לא בזמן קבוע, כל הזמן משתנה) ניסיתי לבדוק בביוס ובלוח בקרה אם יש הגדרה לא נכונה שגורמת לכל זה אבל לא מצאתי משהו חריג המפרט שלי: Intel Pentium IIIE, 880 MHz Asus CUSL2-C 128 MB PC133 SDRAM Hyundai 71V16635AT8-H GeForce2 MX/MX 400 מה יכול להיות הבעיה שהמחשב עושה ריסטרטים? המעבד מתחמם? הספק לא טוב ללא אוורור טוב? זיכרון אחד מהשניים לא עובד? בבקשה תעזרו לי כי אני לא יכול כבר :s05: תודה
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אוקי קיים אצלי מחשב נייד חדש של HP הוא בא עם מערכת הפעלה VISTA איני מרוצה מהמערכת הפעלה למרות שהמחשב מריץ לא רע את המערכת הפעלה ברצוני לעבור ל XP הכנסתי דיסק התקנה ולאחר שהוא ביקש מימני ללחוץ על אחד המקשים אני לוחץ והמחשב כיאלו טוען את הדיסיק פה הבעיה בעקרון אני אמור לקבל מסך כחול של ההתקנה של מערכת ההפעלה והמחשב אמור לטעון את הדיסק למטה עד שהוא מסיים ישנם אנשים עם בעיות של זיהוי כונן SATA אני לא קשור לשני המיקרים לי לאחר שאני לוחץ על כפתור כל שהו שהמחשב מבקש תוך דקה מופיע לי משך כחול עם בעיית שגיאה בעיית חומרה אני חושב שעדיין לא הגעתי לעניין של זיהוי הכונן ב SATA או IDE מכוון שהוא נותן לי ישר מסך כחול עם שגיאת ( כמו שגיאת זיכרון) מה אני עושה
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
מי שעוזר לי בזה ממש תודה יש לי כרטיס מסך מסוג X1950 pro ומעבד amd 5200+ שהוא דואל קור 2.6 הקיצר במשחק קאונטר סטרייק סורס לאחרונה נהיו לי דרופים ב fps ונגיד במקומות מסויימים יש לי 70 80 fps משהו ממש מאכזב. אני על 4 MSAA ו על 8 X AA כאילו 8X בפילטרינג מוד.. ובלי HDR הקיצר פעם היה לי 100 עומד ויש לי ג'יגה זיכרון עכשיו אני שואל למה יש לי דרופים? כאילו פעם לא היה לי וגם מהספק יוצא אוויר חם מאוד.. לפעמים במשחקים שאני משחק עם עוד 9 אנשים בסרבר אנישומע אותו כמו מנוע של אופנוע.. הקיצר ממה הדרופים נובעים? אוליי הכרטיס מסך לא טוב? איןן זה מחרפן.. אוליי זה קשור לזה שהקאונטר לוקח רק 200 מגה זיכרון? מה יותר טוב שהוא ייקח 200 או יותר? ואיך הוא יכול לקחת יותר? אגב הטמפרטורה של הכרטיס מ…
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אניי לא יוודע מהה קררה פעם לפני איזה חודש היתה לי תבעיה הזאת החלפתי ספק ל550 חשבתי זה הבעיה הכל עבד לי טוב! פתאום היום המחשב עושה לי ריסט ושהוא נידלק חזרה הבעיה זה לא בווינדוס כי פירמטתי הנה תמונות של המשימות מפרט: מעבד: intel pentium 4 3.00Ghz בלי אוברקלוק :,( לוח אם: לא ידוע דגם חחחחח רק שהוא של intel sorento זיכרון: 2GB 800Mhz kingston כרטיס מסך: ati 4670 sapphire ספק כוח: 550W golden tiger תמונות ד"א גם אני חשבתי שהflec006 זה הבעיה אבל זה לא הוא..
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום . יש לי בעיה במחשב שאני מדליק אותו אז הוא פועל רגיל אבל לאחר זמן שאני משחק אז המסך מתכבה אבל המחשב ממשיך לעבוד ובכדי שהמסך ידלק אני חייב לעשות ריסט אז רציתי לדעת עם יש לךה פתרון ועם כן אז עם אפשר מדריךך תודהה שמעון ...
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני משתמש בעכבר ומקלדת USB יום אחד המקלדת לא הגיבה. המקלדת היתה מחוברת על שקעי הUSB "למעלה" כלומר ליד חיבור המדפסת וחיבורי העכבר והמקלדת הרגילים ואילו העכבר היה מחובר על פנל הרחבה. אחרי שחיברתי גם את המקלדת לפאנל היא שבה לפעול, אבל כעת נותרתי רק עם שני שקעי USB פועלים. עשיתי חיפוש בפורום ניסיתי למחוק את התקני הUSB מהDEVICE MANAGER אבל זה לא עזר. עכשיו שאני מנסה לחבר עכבר ומקלדת רגילים לשקעים הרגילים של עכבר ומסדפסת הם גם לא פועלים. הלוח אם שלי הוא : ABIT kr7d למישהו יש רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
טוב, המחשב שלי הפסיק לעבוד באמצע, ולא נדלק יותר. חשבתי בהתחלה שזה הספק, כי מתי שהדלקתי אותו המאורר עשה חצי סיבוב ואז הפסיק. אבל זה לא היה הספק. זה יכול להיות עוד משהו חוץ מלוח האם?
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הוא קצת שונה מהג'גבייט שהיה לי ואני לא מזה בחיבורים מה הולך לאן החיבורים של hhd led power led power sw reset sw hd audio ויש לי חיבור אחד usb שאין לי מוסג לאן הוא הולך ובפנל הקדמי יש 4 חיבורים 2usb 3 ועוד 2 ררגילים תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במשך כמה חודשים שכל כמה שעות בד"כ שהמחשב מתאמץ הוא מראה מסך כחול וקורס (במסך הכחול כתוב The Bios in this system is not fully ACPI compilant. please contact your system vendor for and updated bios) המערכת במחשב שלי היא: intel e7300, gigabyte ep43-ds3L זכרון DDR2 של corsiar 4gb 6400C5 NVIdia Geforce 9800GT מותקן windows 7 64bit אבל הקריסות קרו גם בXP וויסטה הספק של המחשב הוא SeaSonic 400W אני לא יודע עם הבעיה היא חשמלית או אחרת בבקשה אם מישהו יכול לעזור אודה מאוד
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
רק בתוכנה xoftspy.. זה באמת קילוגר? התוכנה אמינה בכלל? :-\
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
התקנתי את כל חיברתי למחשב שמתי צבע חיברתי הכל!! אני מנסה להדפיס וזה לא מדפיס :s05: :'(
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי כבר מס' פעמים בתופעה מוזרה. במחשב שמחובר לאינטרנט (HOT), באמצעות כרטיס רשת (לא O/B). קורה מידי פעם שהכרטיס הופך למצב DISABLED. לא בזמן מוגדר וללא התערבות המשתמש. המחשב נקי מוירוסים/רוגלות ושאר מזיקים... יש רעיונות ? תודה
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
המחשב תקוע במסך הראשון ממש, זה שבו רשום סוג המעבד, וזהו. אחרי 5 פעמים שכיביתי והדלקתי זה עבד... מה יכולה להיות הסיבה???
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
שלום. כבר פירסמתי ת'רד בנוגע לבעיית אודיו שהייתה לי, לא שמעו כלום וכו' - והנה בעיה חדשה. 6 כניסות הUSB בפאנל האחורי של המחשב (אלה שיושבים ממש על הלוח) לא מגיבים כלל. מה שמפליא הוא, שהיציאה שמחוברת לפאנל הקדמי עובדת יופי. אז מה הבעיה פה? איך אני פותר אותה? אגב, אם לפאנל הקדמי מחובר איזשהו התקן USB בזמן הריסט, אין בכלל פוסט. המחשב נתקע כשיש את הלוגו של ה LanParty, וצריך ללחוץ על הריסט - הוא לא מגיב להקשת Ctrl-Alt-Del. אם למישהו יש רעיון.. תודה, נדב.
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי בורד מסוג MS-6163 תקין ועובד אבל בזמן עבודה ללא כול התראה הוא מצפצף ציפצופים מוזרים בכול מני רצפים אם ראיתם את space balls אז ככה הוא עושה בלייפ בלופ ובלייייייפ מידי פעם ללא כול סיבה נראת לעין וללא כול בעיה בתיפקוד המחשב (לא במהלך העליה של הביוס - רק במהלך עבודה על הווינדוס) מערכת הפעלה WINXP ללא כרטיסים חוץ מלוח כרטיס מסך AGP מעפן וHD 10 + CD-ASUS וכמובן מארז ATX אם למשהו יש מושג אשמח לשמוע על פתרונות או טריקים להשתקתו או על הסיבות לבלייפים (BIOS מעודכן ,WINDOWS נקי הותקן פעמיים, מעבד סלוט 1 450 P3 ,זכרון 256 SDRAM133) תודה ???
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-