עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by a-gold,

שלום יש לי בעיה קטנה יש לי מחשב עם לוח של Gigabyte EP43-DS3L ומעבד Q8200 שעובדים עליו עם תוכנות לעריכת וידאו ... והוא עובד ממש לאט בהשוואה למחשב עם מעבד E6550 ....( שניהם עושים את אותם פעולות לצורך העניין ) קיצור עשיתי עדכון ביוס ועכשיו הוא עובד אפילו יותר לאט ממש שהיה קודם.... האם זה מומלץ לעשות Dwondrade לביוס ולהחזיר את הגרסא שהייתה? או שזה לא מומלץ ? תודה.

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  2. שלום, יש לי לוח-אם Gigabyte GA-M59SLI-S5 גרסאת ביוס F3. המחשב נוהג לעשות ריסטרטים ולשלוח הודעות לגבי שגיאה בקריאת הזיכרון. החלפתי כבר ספק, זכרונות, הארד דיסק והתקנתי ווינדוס מחדש. הבעיה עדיין קיימת ולכן אני בטוח יותר מתמיד שהבעיה היא בלוח. דוגמא להודעת שגיאה שאני מקבל: The instructions at "0x64a16295" referenced memory at "0x00a8c42c". The memory could not be "read". Click OK to termniate the program Click CANCEL to debug the program האם יש דרך כלשהי לסדר את הבעיה? האם עדכון הביוס יכול לסדר את הבעיה (הגרסא הכי חדשה היא F7)? ועוד שאלה, אם אני מתקין גרסא חדשה יותר של ביוס, נניח F7, הוא כולל בתוכו את השדרוגים שהיו גם ב-F4, F5 ו-F6? ושאלה אחרונה.. האם אני יכול לאבד את המי…

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by michaelr,

שלום. קניתי לפני שבוע כרטיס מסך של zotac 9800gtx+ כל עבד מצויין עד לפני יומיים. התחלתי לשחק ב GTA IV פתאום המסך של המחשב נכבה לי וכתב לי הודעה לבדוק עם הכל מחובר .בדקתי הכל היה מחובר כמו שצריך .בסוף עשיתי ריסטרט למחשב והמסך חזר לעצמו והכל בסדר כל עוד אני לא נכנסתי לשום משחק אחרי זה שנכנסתי היה בסדר עבד כרגיל אבל שרציתי לשחק במשהו אחר זה עוד פעם עשה לי את אותה הבעיה. תעזרו לי בבקשה. מפרט של המחשב . לוח אם ASUS A8N SLI DELUXE מעבד AMD 3000 1.81GHZ ספק ZALMAN 400W 2GB RAM kingstone WINDOWS VISTA 64BIT

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  4. Started by Ray100,

יש לי מחשב שללא כל התרעה לוח האם שבק חיים (P4C800-E של ASUS ) כרטיס מסך עובד. מעבד 2.8 המעבד בבדיקה שערכתי מתחמם כלומר חי. ניתקתי כמובן את שאר הרכיבים, בחנתי את הלוח, את הקבלים ואין דבר יוצא דופן הספק גם כן עובד טוב. אין שום תגובה מהביוס המסך כבוי ולא מגיב (הוא תקין) בהדלקת המחשב. ניראה שהביוס פשוט לא מגיב האם יש סיכוי שהביוס נמחק ואם כן איך ניתן לשחזר אותו או שהסיבה אחרת? תודה מראש Ray100

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  5. Started by Infection,

שלום רציתי להתקין ווינדוס 7 אז נכנסתי בביוןס לבוט והגדרתי את כונן הדיסקים שיהיה הראשון, וכשאני מפעיל ת'מחשב הוא מראה שהוא מחפש אם יש משהו בדיסק ואז רושם לי את זה: cannot boot from CD: Code 5" error הנה גם מישהו שיש לו בעיה כזו http://www.daniweb.com/forums/thread25755.html# משהו דפוק אצלי בביוס? אם זה משנה יש לי לוח אם של MSI

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by dimiboy,

שלום. קניתי מחשב חדש והיום קיבלתי אותו... C2D E8400 GIGABYTE EP45-UD3L OCZ 2X2GB DDR2 WD 500GB HEC 500W PSU כשהגעתי הביתה וחיברתי הכל ולחצתי על כפתור ההדלקה (מאחור העברתי את המתג למצב 1) שום דבר לא קרה. בחריצי האוויר של הדלת בצד לא רואים כל סימן חיים ושום נורת חיווי שיש ללוח מתח אינה נדלקת... אני לא פותח את המחשב כי יש מדבקה שאומרת שהסרתה תפגע באחריות. האם יש משהו שאפשר לבדוק כרגע או שעלי רק לחכות שיהיה לי זמן (אני בצבא) וללכת איתו שוב לחנות שיתקנו? עוד שאלה, אני מעוניין לחבר למחשב החדש שני דיסקים קשיחים ישנים. זה אומר שבגלל המדבקת אחריות אני לא יכול או שמה?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by ofekd23,

כפתור הריסטרט לא עובד לי אני פתחיתי את המחשב לבדוק אם הקבל מאמרז למחשב מחובר הטיב בשני הכוונים וכול מחובר כאלך מה זה יוכל להיות? יכול להיות שכפתור פשוט מקולקל הוא שזות בעייה של מערכית העפלה ? מה לעושת ? תודה לכול העוזרים סליחה על שגאיות הכתיב

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by Sayoreti,

יש לי SSD וקשיח של 2TB על מחשב חדש, בהתחלה המחשב זיהה את שניהם. לאחר שהתקנתי את הוינדוס 7 על הSSD המחשב כבר לא מזהה את ה2TB, מה עושים? :\

9. Started by elad689,

אני חייה עזרהה המחשב שלי עולה ואז המקלדת והעכבר לא פועלות ואם אני נכנס לביוס הם פועלים יענו הם לא עובדים בווינדוס איך אני מתגבר על תקלה הזאת? תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  10. שלום. רכשתי לבן דודי כרטיס מסך חדש. מדובר ב ATI Radeon HD 4350 1GB GDDR2 PCI-Express 2.0 x16 HDMI+VGA+DVI Single Slot Video Graphics Card אתמול התקנתי את הכרטיס, אך שמתי לב שמלבד ראדיאטור גדול, אין לכרטיס מאוורר עצמאי. לכן, אני רוצה לשאול האם כרטיס זה דורש התקנה של מאוורר, או שהכרטיס מגיע מוכן לפעולה כמו שהוא? תודה רבה

11. מערכת המחשב שלי היא: מעבד E8400 לוח GigaByte EP45DS3R זיכרון 4GB 800MHZ OCZ כרטיס מסך Sapphire ATi HD4850 ספק Corsair 650 עושה רושם שהמחשב נהיה איטי לאחר כחצי שעה של משחקים NBA2K10, Virtua Tennis אחרי כמה זמן הגרפיקה מתחילה להיות איטית ולא רציפה. בטניס - כבר קשה לראות כדורים מהירים... בבדיקה של 3DMARK ציון 10660 בבדיקה של PCMARK ציון 6733 לא יודע להשוות עם אחרים עם תצורה דומה... מה אתם חושבים? יש בעייה? ניסיתי ב XP וגם ב WIN7, אותה בעייה. תודה.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by moti7,

המחשב לא עושה ריסטרטים, גם כשאני לוחץ על הכפתור ריסטרט במארז.... וגם כשאני עושה דרך הווידנוס... וכשאני משנה הגדרות בבוט, כאילו איזה כונן קשיח הוא הראשי... איך מסדרים את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by BuildHome,

שלום, מדובר על מחשב חדש לחלוטין [הרכבתי הכל לבד אז הכל נקנה בחלקים] שלו רכשתי 3 סטיקים של זיכרון 2GB DDR3 (עבור וינדוס 7 64 ביט). מעבד I7 920. שמתי את הזכרונות במצב של 3 ערוצים בדיוק כמו בספר, שזה מיקומים 1,3,5. כאשר עשיתי זאת המחשב עולה אחרי 18 דקות בדיוק (ספרתי). מה עולה? המסך של הלוח אם שמאפשר ללחוץ על כפתורים לביוס,POST וכו'... כלומר עד אז אין בכלל תצוגה של המחשב, כפתור ריסט/כיבוי לא עושים דבר, אין שום צליל. כלום.. כאשר התחלתי לנתח את הבעיה התחלתי מהכרטיס מסך כי אין תצוגה וחשבתי שהמחשב עובד אבל אין תצוגה ומסתבר שהכרטיס מסך תקין לחלוטין. לאחר מכן עברתי לזיכרון. שמתי רק סטיק אחד ועולה מהר. שמתי 2 סטיקים ועולה מהר. החלפתי בסטיק השני את האחרון שנשאר כך ששוב יש 2 סטיקים. ו…

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  14. אוקיי סידרתי את זה , לא להתייחס תודה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by acls,

חבר שלי הפעיל משחק עם קראק מסוים ושאני מנסה להפעיל את המחשק אז הקראק מראה לי לוגו של DOS ולו זה מראה את הלוגו של המשחק.. איך זה יכול להיות?!

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  16. * טופל - תודה.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  17. Started by seohad,

ישלי כרטיס טלויזיה LIFE VIEW אחרי התקנה מחודשת של בXP התוכנה לא עולה ואני מקבל הודעת שגיאה של CANT GET DEVICE שניסתי להעלות תוכנה אחרת בשם כריס טיוי התמונה יצאה הפוכה למעלה למטה והשתקפות הפוכה כמו מראה מבקש עזרה בפתרון הבעיה ואם אפשר תוכנה חינמית שניתן לחבר אליה ממיר של הוט ולצפות במחשב דרך הכרטיס

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by Jextrick,

אחרי 10 דקות של משחק תמונה http://img36.imageshack.us/img36/8092/mycombugged.jpg [איזה דאבל קיל ] זה קורה להרבה מאוד אנשים בעלי 9800GT לא מצאתי פיתרון לזה או מקור לבעיה [אני לא מבין בלהתעסק עם חומרה שבתוך המארז] זה כבר איזה 4 חודשים ככה 5 אפילו.. וזה קורה במשחקים ישנים בדרך כלל.. [הדרייבר מעודכן ל 7/6/2010] בדקתי טמפרטורת מקסימום : 68 מעלות.. אחרי בערך 5 דקות זה עולה ל 68 מעלות במאמץ ונשאר ככה... לא במאמץ זה 40~47 [ספק 350W]

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  19. טוב, אז השאלה בכותרת. המחשב פתאום לא עלה ונתן הודעת שגיאה לגבי היעדר התקן איתחול. ההארדיסק משמיע רעשים שכאילו הוא מנסה להתניע, להסתובב ומפסיק. מסתובב ומפסיק, מסתובב ומפסיק ככה כמה פעמים וזהו. הודעת השגיאה והוא כבר לא מזוהה בביוס. ניסיתי לחבר אותו גם למחשב אחר ולראות אם אפשר לגשת אליו אבל אותה תקלה וההארדיסק לא מזוהה במחשב, גם לא דרך ה-computer managment. הוא נשמע גמור ולא מתפקד. השאלה אם יש מה לתקן פה ואם כדאי בכלל, לאור המחירים הגבוהים של ההארדיסקים היום?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  20. Started by ziv124,

יש לי במחשב 2 הארדיסקים ו 3 כוננים איך אני יכול לבדוק איך זה מתחלק?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  21. Started by iveco,

אם אני לוקח כרטיס RTX 3050 שה bus interface שלו זה X8 PCIE4 ושם אותו בלוח אם PCIE3 X16 הוא אמור לרוץ X8 X3 ? ( הכפול 3 זה PCIE3 ) או פחות מזה ? רק כדי להיות בטוח שאני לא טועה ... כי אצלי זה נפתח X8 X3 ויורד אחרי כמה שניות ל X8 X1.1

22. יש לי בעיה של ריסטרים, מסכים כחולים ושגיאות ללא סיבה בכל מיני תוכנות. http://rea.prostudio.co.il/minidump.rar אלו קבצי ה- DMP המופיעים אצלי. כל עזרה תתקבל בברכה, אני חייב לפתור תבעיה אני כבר משתגע מהמחשב.

23. Started by DaniB01,

בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יודע מה לעשות לפני חודש הדלקתי את המחשב ושמעתי את המארז עוד שניה מתפוצץ כיביתי מהר אחי שעתייםה דלקתי שוב וקיבלתי הודעה שהOC נכשל ושיש בעיה בCMOS עשיתי RESTORE SETTING לBIOS הוצאתי סוללה ליומים כנראה שנכנס לי וירוס לביוס שעושה OC המחשב עבד ככה שבוע מצוין הסקתי מכך שהוירוס נעלם והכל טוב ויפה אמאמה כבר שבוע כל בוקר המאוורר עושה עוד פעם רעשים שאלוהים ישמור פתחתי את המארז בדקתי חיבורים איפסתי ביוס מה לא עשיתי המאוור ממשיך לעשות רעש עכשיייווו (ממש לפני כמה דקות) גיליתי שרק המאוורר החיצוני עושה רעש תוכנות ניטור מראות שהטמפ' סבירה לגמרי.. (35-6מעבד ו40 לוח אם..) אני עובד עם מארז פתוח ואין לי מאוורר CHASIS (שעשה את הרעש) מה לעזאזל קורה פ…

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by Omerole,

יש לי בבית מחשב ענתיקה P3 800MHZ,על לוח של ASUS CUV4X ,אני רוצה לפרמט אותו לפני שהוא עולה,איך אני עושה זאת?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  25. Started by yotamavi,

אז ככה, כל פעם שאני מנסה לבטל את החיבור רשת Local area connection המחשב נתקע ואז עולה מסך כחול של בעיה בתוכנה שהתקנתי..אז אני מניח שיש בעיה עם הדרייברים (הותקנו מהדיסק שבא עם הלוח) רציתי לדעת איך אני יכול להסיר את הדרייברים מכיוון שאין לי שום שימוש בהם...

• 0 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.