תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
השתמשתי בתוכנה של WD והיא העתיקה את הקבצים מהקונן הישן לSATA החדש ובמסך עליה של הווינדוס הוא ניתקע לי הצילו ?????????????????????????????????????????????????????????????????
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה לכתוב/לקרוא מהזכרון הנייד שלי אני נתקל בהודעות תקלה שונות שהמשותף להן הוא משהו בסגנון:USB data error cyclic redundancy check לא עזרו: 1. פירמוט - אינו מסתיים בהצלחה 2. איחוי - אינו מתבצע 3. סריקה - אינו מתבצע על הזכרון מופיעים מס קבצים שלא ניתן למחוק אותם. האם אפשר להציל את הציוד? תודה, אסף
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המדפסת שבכותרת. הרבה חברות מוכרות עבורה דיו חלופי (HP 655) שהוא כמובן הרבה יותר זול מהמקורי. השאלה שלי - האם המדפסת תקבל דיו חלופי או שהוא לא יזוהה וייחסם?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
- 1 follower
-
-
אז זה הולך ככה אני מנסה להפעיל סיוע מרחוק ואני מקבל שגיאה כזאת: אוקיי עכשיו ניסיתי כמה דברים התקנתי גירסא הכי חדשה של מסנג'ר אין לי חומת אש במחשב ואין וירוסים בכלל זה ווינדוס חדש יש לי אותו פחות מחודש על המחשב קראתי שאני צריך NET Framework אז הורדתי והתקנתי NET Framework 2.0 בקיצור שום דבר לא הולך לי אולי לכם יש רעיון תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מה זה הכלי הזה ...? עדיין לא הבנתי.....
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הגדרתי למחשב שכעבור כ 5 דקות יעבור לשומר מסך וכשיצא משומר מסך, המחשב יגיע לתפריט בחירת משתמש. (אני צריך את הפונקציה הזאת כי אנחנו כמה שמשתמשים באותו מחשב ולכל אחד משתמש משלו) הבעיה היא כאשר אני רוצה לצאת משומר מסך המחשב נתקע על חלון כחול (החלון של בחירת משתמש) והעכבר מראה סימן של טעינה, בנוסף אני יכול להשתמש ולהזיז את העכבר אז אני יודע שהמחשב לא קופא אלא כנראה משהו בהגדרות. בפעמים מסוימות אפשר לראות את המשתמשים ולהזיז את העכבר אבל אי אפשר להקליק והמקלדת לא עובדת. תודה מראש על התמיכה :]
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הנה תראו את הבעיה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
קודם כל מפרט המחשב: Amd 3000+ (939) athlon 512MB ram לוח אם: Abit AN8-ULTRA (עם גירסאת הBIOS שאיתה הוא הגיע, לא הכי חדשה בוודאות) כרטיס מסך Gigabyte 6600GT. לא כיביתי את המחשב משהו כמו חודשיים. אתמול כיביתי אותו וכשהדלקתי קיבלתי את ההודעה הזאת בBOOT. עכשיו לחצתי F1 והמחשב עלה כרגיל. יש לי על לוח האם מעין צג כזה שמציג ספרות ואותיות של הודעות שגיאה ומה שרשום בחוברת בנוגע לשגיאה (7F) זה לבטל את הSplashScreen של ABIT אם אין שום שגיאה. ניסיתי את זה ועדיין ההודעה הזאת מופיעה.. מישהו יודע איך ניתן לדעת מה הבעיה ואיך לפתור אותה? האם עידכון ביוס יעזור? אני לא רוצה סתם לעדכן את הביוס כי זה לא משהו שהייתי רוצה להתעסק איתו. אגב, ניסיתי לעשות Load Optimized Defaults, וזה …
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הבעיה התחילה מזה שהייתי מדליק תמחשב הכל נדלק חוץ מהאור של המסך - עשיתי את כל מה שנדרש החלפתי ספק זכרונות כרטיס מסך ועדין לא נדלק אם ההרד דיסק שהעברתי תהרד דיסק למחשב אחר אם אותו לוח ואותו תצורה הוא נדלק פעם אחת כלומר המסך - השאלה שלי האם יתכן שהרד דיסק יכול לצר ולפגוע בלוח אם תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הי, בדקתי בHD TUNE PRO: ST31000333AS גודל טרה אחד עובד מהר ( בסביבות 120 מגה ביט לשניה) אך לעומתו WDC WD5000YS 01MPB1 גודל 500 גיגה עובד בקצב משתנה. אתמול עבד בקצב של 4! מגה. היום בבדיקה חוזרת ממוצע 35. צירפתי תמונות. המעבד הוא Q6600עם שני גיגה זכרון לוח Board: ASUSTeK Computer INC. P5KC Rev 1.xx ולאורך כל הזמן האחרון הCPU במחשב לא עולה מעל 10%. אפילו בפעולות שאמורות לאמץ אותו כמו עריכה או פתיחת קבצים דחוסים. למשהו יש רעיון? תודה מראש, חגי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם P5B DELUXE וכאשר אני נכנס לBIOS ואז ל hardware monitor המסך קופא ולא משתחרר עד שאני עושה RESET. לפעמים זה משתחרר אחרי 2 דקות ואז מראה טמפרטורה. שלחתי את זה לחנות והטכנאי אמר שזה תקין(דבר שנשמע לי ממש הזוי). אבל לא נראה לי הגיוני שרכיב שקופא ל2 דקות (בין אם זה טלויזיה , לוח אם או כל דבר אחר) הינו תקין. דעתכם בעניין ? ויעזור לי מאוד אם בעלי לוח P5B DELUXE יגיבו ויגידו לי איך אצלהם עולה ה hardware Monitor. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מופיע לי ב problem and solutions וזה עושה לי ריסטארטים Consider BIOS upgrade Microsoft is unable to determine the exact cause of this error. However, this problem was most likely caused by an error in your computers random access memory (RAM). RAM is the main internal storage area the computer uses to run programs and store data. During the crash analysis, we noticed the basic input/output (BIOS) system version on this computer does not match the specifications for the central processing unit (CPU), also known as a processor, that is installed on your computer. This can occur when a newer processor is installed on an older system board or older BIOS. Using a BIOS that doe…
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבל את הshutdown error יש לי DX9X , לא הבטא ניסיתי reinstall אבל זה עדיין לא עובד גם 2001 לא עובד ויש לי מחשב טוב P4 2.53 X800 xt 1gb ram intel 845PESV
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
המחשב מאתחל את עצמו ליפעמים יש לי ווינדוס אקס פי
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אתמול שיחקתי במשחק שהתקנתי לפני זמן מה... חיביתי אותו למשך הלילה וכהדלקתי אותו נכנסתי למשחק והמשחק לא עבד טוב. מראה בפיקסלים כאלה כמעט הכל שחור אבל יש קול. ההיתי בטוח שזה רק השחק הזה ניכנסתי למשחק אחר ויש אותה בעיה..... מה זה יכול להיות? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי HD MAXTOR DIMONDMAX 9 והוא מזוהה במערכת הפעלה כ IDE ולא SATA לומרות שמחובר הכבלים של ה SATA אליו האם זה תקין והאם יש דרך לשנות את זה ל SATA
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב מחבר כדי לבדוק אותו. החבר אמר לי שהמחשב לא נדלק. פתחתי מכסה וחיברתי הכל לחשמל כדי לבדוק תהליך הדלקה, ברגע שהדלקתי את המפסק החשמלי (של הכבל המפצל) נורת הלוח-אם נדלקת, ואז הכל נדלק לשניה (מאווררים מתחילים להסתובב,עכבר נדלק לשנייה,נורות הקיבורד נדלקים...) ואז הכל נכבה, ואז זה חוזר על עצמו עד שאני מוציא מהחשמל. כל זה קרה ללא שאני לוחץ על לחצן ההדלקה של המחשב. החלפתי ספק כוח (זאת הייתה המסקנה הראשונה שלי), חיברתי הכל לחשמל אך כלום לא השתנה (המחשב התנהג כמו שתיארתי קודם). בדקתי הכל, זיכרון כשיח ונייד,כרטיס מסך, חיבור לfront panel,הכל....אך לא עזר. בדקתי מעבד,אין סימנים של משהוא שרוף וכל המגעים תקינים. הוצאתי את כל הרכיבים הלא חיוביים, השארתי רק את המעבד, אך עדיין כל…
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום... יש לי כמה סוגים שונים של הרדיסקים איך אני יכול לדעת אם הם תקינים וכמה זמן נותר להם לחיות? תודה..
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מקווה שזה התרד הנכון לשאול את השאלה שלי: אחרי כל המרה שאני עושה לסרטים שהורדתי (פורמט XVID) בוירטואל דאב + TMPGENC אני רואה עצירות קטנות בזרימה של הסרט כל 2 שניות בערך. יש לי את כל הקודקים הנכונים. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד מסוג GIGABYTE W566N לפני כמה ימים הוא המסך שלי התחיל להתפצל ל6 (פשוט רואים את כל המחשב 6 פעמים [רק בקטן] - כבר משלב הBIOS) ניסיתי להתקין דרייברים חדשים וגם עדכנתי את הBIOS ולא עזר. המעבדה לייד הבית אמרה שכנראה צריך להחליף את הmotherboard וזה יעלה לי 1300ש"ח + 250ש"ח (עבודה) 1) יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעייה הזאת בלי החלפת חומרה? 2) זה נראה לכם סביר 1500 שח על לוח אם חדש? תודה, ארז
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום קשה היה לי להגדיר בדיוק בכותרת אבל היום סידרתי את החוטים במארז על מנת לייעל את זרימת האוייר, לא נראה לי שיש שינוי גדול כי יש המון חוטים מהספק (HEC 475), סכל מקרה, השאלה שלי היא האם יש חשיבות לחיבור של המולקסים? כלומר משנה אם אני מחבר את כל הדרייברים לחוט אחד שיוצא מהספק או עדיף לפצל תחיבורים ולא להעמיס על קבל אחד? נ.ב לא לקחתי סיכון וחיברתי לכל קבל מארורר וכונן ובגלל זה יש לי הרבה חוטים במארז וקשה לסדרם.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לא מצליח לי... הורדתי את התוכה אבל הקטע של הדגלים שצריך לא ניראה לי עובד... רשום שצריך להוריד קובץ של 200 מגה בערך או שאפשר להשתמש ישר דרך הרשת אינטרנט... למישהו זה עבד בלי להוריד את ה200 מגה??
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
כותרת \/ מישהו? בבקשה.....
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
קרה לי מה שמתעוד כאן בכתבה בנענע: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=167684&sid=10 מה יש לעשות? יש אפשרות לתקן את הנזק או שהסוס לא משפיע מעבר מעובדה שאי אפשר לשמוע את השיר? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי אינטרנט במחשב שלי ובערך באותו זמן הכרטיס טלוויזיה שלי חדל לעבוד אחרי איזשהו ריסטרט הדריברים היו מוסרים ומאז הכרטיס מסרב לעבוד איתם כשאני מסמן לו לחפש אותם הוא לא מזהה וגם כשאני מסמן לו ספציפית איזה דריביר הוא מתקין אבל לא עובד איתם יש לי את הכרטיס הזה כבר 3 שנים והוא עבד בלי שום בעייה עד עכשיו המודם מחובר דרך כרטיס רשת פנימי לא ידוע אם זה משפיע או לא ...
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-