תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
מחשב עם windows 98 לוח אם של אינטל ב my computer הוא מזהה את המעבד בתור פנטיום 2 עם אתחול המחשב שמוצג מפרט המחשב הוא כותב שהמעבד הוא פנטיום 3 וגם, יש דיליי ממש ארוך עד שהמחשב מתחיל לטעון את הקבצים עד להעלאת הווינדדווס, וכן אפילו אם אני לוחץ F2 כדי להכנס לביוס, גם כן יש דיליי ארוך
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן דיסק קשיח SATA של WD בגודל 80 ג"ב ולמזלי הרע קיבלתי הודעה של מנגנון ה-SMART שסכנת קריסה מיידית, יש צורך להחליף וכמובן המערכת לא עולה אם כי בביוס הדיסק עדיין מזוהה. בבדיקה יסודית יותר של נראה שהבעייה היא בסעיף Re Allocated Sector Count אבל לא ברור לי אם זה מסייע במשהו. בכל אופן אני רוצה לנסות לשחזר את החומר ואני מחפש תוכנה מתאימה. הבעייה שגם אם הדיסק מחובר כדיסק שני ואני עולה לחלונות עם דיסק אחר הדיסק הבעייתי כלל לא מופיע. ניסיתי לשחזר עם תוכנת אקרוניס שעולה מ-CD והיא לא זיהתה את הדיסק. האם בגלל שהוא SATA? האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעזור? בתודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
כשאני רואה סרט או סרטון מהאינטרנט אני רואה משהו אפור מכסה את התצוגה והסרט ממשיך לעבוד, יש לי כרטיס טלוויזיה ויש בטלוויזיה אותה בעיה, הבעיה התחילה לפני 3 ימים, בדקתי שזה לא איכות הסרט! מה לעשות? תודה מראש, שקד
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
קיצר משום מה ב-XP שלי פתאום שאני לוחץ התחל נגיד ואז תוכניות אז בדר'כ רק מסמנים את התוכניות ועכשיו פתאום שאני מסמן לא מופיע לי עוד חלון אלה נאי צריך ללחוץ על תוכניות! כנ'ל ככה השאר.. נגיד אני רוצה ללכת אז לעזרים אז אני צריך ללחוץ עליו כדי שיפתח לא מספיק לשים את הסמן מעליו! כנ'ל ככה לכל שאר הדברים שאמורים לפתוח אוטומטי חלון איך ששמים עליהם את הסמן... משהו יודע אולי איפה בהגדרות או משהו כזה מסדרים את זה שיהיה רק מספיק סימון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
המערכת נופלת פעם ב כמה ימים היום נפלה פעם אחרונה שבדקו לי זה היה בגלל קובץ של הדרייבר אממ הטמפרטורות אחלה אצלי מעבד בין 30-35 P4 כרטיס מסך 60-65 7600GT דיסק קשיח 35-30 הנה הקובץ DUMP http://rapidshare.com/files/61892372/Mini102007-01.dmp.html תודה מראש חברים
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
לא הייתי שבוע בבית ושחזרתי אני מדליק את המחשב המרז נידלק והמסך לא ניסיתי לחבר את מסך אחר שעובד וגם לא עבד המסך השני הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי את הכבל של המסך ללוח אם (on borad) וגם לא עובד ממה זה נובע ואיזה חלק נהרס לי במארז? חבר שלי אומר שזה הספק לפי התיאור ניסתי גם לקחת ספק ממחשב אחר חיברתי רק את הספק וחיברתי את הכבל של המסך ללוח אם וגם לא עבד מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי מחשב חדש שאני צריך להרכיב...הדבר היחיד שאני לא יודע להרכיב זה לוח אם...ובעצם גם ספק אבל זה נראה לי ממש לא בעיה סתם רציתי לדעת אם יש משהו שאני צריך לפני שאני מרכיב כי ממש אין לי מושג...והאם באמת צריך אני צריך לקשור את עצמי לאיזה חוט חשמל שאני לא יעביר חשמל סטטי... תודה
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי אני לא מצליח להעתיק תוכן של דיסק שצרבתי בצורב למחשב הדיסק עצמו נקרא לאט מאוד ותוקע את הMPC כאשר אני מנסה להריץ את הקובץ. ההודעה הניתנת לנסיון העתקה: the request could not be performed because of an I\O error מה לדעתכם הבעיה? בדקתי את ההגדרות של הIDE במאפיינים והם נראים תקינים
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס חדש ורשמי, כשאני עושה חיפוש לשם תיקיה בווינדוס הוא מוצא את השם אך כשאני פותח אותו במקום שיפתח התיקיה אותה ביקשתי לפתוח נפתח לי החלון הראשי של סייר הקבצים, במילים אחרות כל התיקיות בתוצאות החיפוש עולות כמקש ראשי של סייר הקבצים, כמו"כ האייקון שנמצא בצד ימין של שם התיקיה מופיע תמונה של מסך במקום תמונה של תיקיה אשמח שחכמי ומומחי הפורום שיעזרו לי,
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
יש לי לוח asus p4c800 deluxe והינה קישור ל-PDF שלו http://www.asus.com.tw/pub/ASUS/mb/sock478/P4C800/e1224_p4c800.pdf הזיכרונות שלי הם.. corsair TWINX1024-3200LL עכשיו... הקונפיגורציה שלהם היא... Tested at ultra-low latency settings (2-3-2-6), command rate of 1T והשאלה שלי היא כזאת... בביוס שלי יש את האופציות הנ"ל.... בעמוד 4-19 ב-PDF של הלוח (שנתתי קישור כאן למעלה) ולא יודע למה אין לי אפשרות להעתיק מה-PDF (אבל לא חשוב....) יש תאור של הקינפוג של הזיכרון בביוס... אבל אין לי מושג מה מיתייחס למה..... אז אם מישהו מבין בזה ויכול דקה להציץ ולהגיד לי מה לעשות אני יהיה אסיר תודה.... בעיקרון הכנסתי בסדר מלמעלה למטה את המיספרים 2-3-2-6 ואז באחרון היה לי ליבחור או…
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שמעתי שירים לפני כמה דקות ופתאום שמתי לב שרק הרמקול הימני מוציא צליל (רק הערוץ הימני פועל). מדובר בכרטיס מסך המובנה שעל הלוח. עכשיו בדקתי עם הmp3 שלי ו2 הרמקולים עבדו. ולא אני לא טיפש, בדקתי שבמחשב הבאלאנס מאוזן. ועוד משהו... זה קורה רק בחיבור על הלוח אם... אם אני מחבר בכניסת אודיו הקידמית זה עובד טוב. מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
מישהו יודע מה זה אומר system alert? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מפרמט את המחשב ורציתי לדעת אם יש לכם כמה המלצות להגדרות לאחר הפרמוט (הכוונה להגדרות במחשב). עוד שאלה, יש לכם המלצות לתוכנות שכדאי לי להתקין אחרי הפירמוט שיעזרו למחשב לפעול יותר טוב (למשל איזה אנטי וירוס תוכנות מסוימות לא יודע, מקווה שהבנתם את הרעיון). נ.ב אני לא ממש בטוח שזה הפורום הנכון תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני יומיים זהו המפרט: i5 3550 3.3Ghz cold bit heat pipe 1155/1366 gigabyte z77x ud3h GEIL black dragon 4GB 1600Mhz*2 corsair A.PFC 80+ TX 750 750w Thermaltake ELEMENT T seagate baracuda 7200 64 MB 1TB MSI radeon 7850 2GB GDDR5 windows 7 home premium OEM התקנתי עליו battlefield bad company 2 וכל פעם שהכרטיס מגיע ל60 מעלות המחשב קורס אני צריך עזרה כדי לדעת מהי הבעיה ואיך לפתור אותה בתודה מראש עידן
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי המארז מקדימה שני USB ואני רוצה לחבר אותם ללוח האם שלי אבל הקונקטורים של של הUSB בנויים מקונקטור של גראונד ואחד שמחולק לשלושה עכשיו בלוח אם יש לכם USB חיבור של 6 ועוד אחד של הגראונד אז לאם אני מחבר את השלושה?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
P4 2.4 זכרון 512 המחשב כל הזמן עושה ריסטרטים, לפעמים זה כבר בעלייה הוא נכנס שוב לריסטרט ולפעמים אחרי כמה דקות. החלפתי זכרון - זה לא עזר. מה יכול להיות? האם לוח אם?
-
- 10 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי לא הכי חדש, ועושה ריסטרטים פתאומים, וגם לפעמים כשמתקינים כל מיני דברים אבל לא תמיד (לא בזמן קבוע, כל הזמן משתנה) ניסיתי לבדוק בביוס ובלוח בקרה אם יש הגדרה לא נכונה שגורמת לכל זה אבל לא מצאתי משהו חריג המפרט שלי: Intel Pentium IIIE, 880 MHz Asus CUSL2-C 128 MB PC133 SDRAM Hyundai 71V16635AT8-H GeForce2 MX/MX 400 מה יכול להיות הבעיה שהמחשב עושה ריסטרטים? המעבד מתחמם? הספק לא טוב ללא אוורור טוב? זיכרון אחד מהשניים לא עובד? בבקשה תעזרו לי כי אני לא יכול כבר :s05: תודה
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב אני מקבל מסך שחור ושומע צפצופים ארוכים. מה המשמעות של הצפצופים הללו? מה יכולה להיות התקלה. האשכול נפתח לבקשת zohar678 והבעיה היא שלו. תודה מראש וערב טוב, dr70
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
יש לי חלונות xp.ויש כמה קבצים שכשאני מנסה למחוק מופיע לי הודעה שהקבצים בשימוש. אני מדגיש שניסיתי למחוק גם אחרי שביצעתי ריסטט וכיבוי למחשב. ניסיתי למחוק דרך טוטאל קומנדר וגם לא עבד .יש איזה דרך או תוכנה בבקשה להצליח למחוק
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב הכל עולה עד השלב של הווינדוס ששם הוא נתקע. אני רוצה לציין שכשפתחתי את המארז נדהמתי לגלות שהמאוורר בכלל לא מחובר(של המארז ) המעבד וה"קירור" שלו ממש חמים , הגשר הצפוני חם, בקיצור לא היה בכלל קירור למארז במשך כמה חודשים, אני מתפלא איך המחשב עבד לפחות 4 חודשים כך. החלפתי זכרון ומעבד על מנת לבדוק אם הם נשרפו אבל זו לא הבעייה. חשבתי אולי הלוח נשרף או הארדיסק(האופציות היחידות שנשארו). אני רק אציין שזה מחשב ישן: P-4 סוקט 478 לוח IBM [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בהדלקת המחשב הוא מרעיש כמו מטורף והוא לא מציג תמונה. WINDOWS עולה בכל זאת. ניסינו (עדיין מנסים) לצרוב BIOS אך ללא הועיל. יש עוד מה לעשות עם הכרטיס הזה חוץ מלנסות להחליף אותו ? (אני לא יכול להחליף אותו בחנות כי היא נסגרה והיבואן כנראה לא יסכים, גם אין קבלה). תודה
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום . יש לי בעיה במחשב שאני מדליק אותו אז הוא פועל רגיל אבל לאחר זמן שאני משחק אז המסך מתכבה אבל המחשב ממשיך לעבוד ובכדי שהמסך ידלק אני חייב לעשות ריסט אז רציתי לדעת עם יש לךה פתרון ועם כן אז עם אפשר מדריךך תודהה שמעון ...
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
פעם ראשונה שזה קורה לי המחשב עולה בהתחלה יש צילצול מהלוח המחשב קופא לא זז ואחרי שכל התוכנות עולות מהזיכרון הכול ניהיה רגיל פעם אחת קרה לי שהיה ציפצוף מהלוח המחשב קפא ואחרי זה כל המחשב זז כבד רצח עשיתי RESET וזה התסדר יכול להיות שיש בעיה בספק ? אבל אם יש איך זה שאחרי הציפצוף הכול זז מצויין ?
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הנה תמונה: http://img361.imageshack.us/img361/2345/hfhfsgsah8.jpg כיצד לתקן את זה
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-