עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. איך אני מחבר בין 2 כוננים ועושה כונן אחד ווינדוס לבד ?!? :nixweiss:

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  2. כשהמצלמת אינטרנט שלי מחוברת לUSB של הפאנל הקדמי ועובדת, אם אני מדליק מנורת שולחן אז המצלמה נכבת. ואז צריך להוציא את המצלמה ולחבר אותה שוב לUSB כדי שתעבוד. יש לציין שהמחשב מחובר למפצל של 6 כניסות חשמל (בין הכניסות מחוברת גם המנורה). עכשיו אחרי שלקחתי את כל החומרה הישנה והכנסתי אותה למארז חדש שקניתי, הפלא ופלא אני מדליק ומכבה את המנורת שולחן והמצלמה ממשיכה לעבוד !! ממה נובעת הבעיה ? יכול להיות שהספק של המארז הקודם לא היה טוב ? (הוא ג'נרי וגם הספק של המארז החדש ג'נרי)

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by Asafalfa,

היי אנשים .. בעיקרון בצעתי FORMAT לפני מספר ימים המחשב עדיין ריק מדברים אבל יש איזה בעיה מעצבנת יחסית שאני לא בטוח יודע איך לתקן אותה ... למשל כאשר אני מפעיל את ה FIREFOX המחשב אחרי חצי שני מתחיל לחשוב ,קרוב לשניה ורק אז מעלה את את התוכנה ... המוזר הוא, שניתן להרגיש זאת (כאילו כמה הוא חושב-הרגשה כאילו יש צוואר בקבוק ) ... כמו כן הנורה כל הזמן דולקת בזמן החישוב שלדעתי דולקת יותרמידיי זמן .. ורק אז מפעילה את התוכנה ... לאחר שאני מדליק כמה פעמים את אותה תוכנה הפעולה מתבצעת כמו שצריך ,בצורה מהירה ביותר ... אבל הפעלה ראשונית מסיבה לא ברורה לוקחת זמן ולא זמן סביר ... בדיוק אותו הדבר קורה גם עם SKYPE או ICQ ושוב ניתן לראות את הנורה דולקת יותר מידיי זמן כשאני מפעיל את מנהל המשימו…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  4. Started by hagay,

היי אני עכשיו הולך לפרמט את המחשב ורציתי לדעת אם מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול לחלק את הדיסק קשיח לשני כוננים? תודה .

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by Eluha,

מפרט: מעבד PENTIUM D 820 לוח אם P31-DS3L קירור CPU זלמן CNPS8700 LED כשה אני מגדיר בBIOS את הSMART FAN עלAUTO הוא עובד על מקס' סיבובים . אני משנה מAUTO לVOLTAGE הכול מסתדר.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  6. Started by elad-k1,

שלום איך יש לי בעיה של איטיות פתאום במחשב ...!! פתאום זה קרה לי אני רוצה ליבדוק עם זה הבעיה נובעת מהזכרונות איך עושים בדיקה?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by ben-bassat,

שלום לכולם ! יש לי זיכרון sdrm 64 100 mhz, קניתי זיכרון sdrm 128 ( 100 mhz ) הרכבתי אותו אבל המחשב לא מזהה אותו אז ניכנסתי לסדנה והוא מזהה אותו בתור 16 אז סמתי אותו בסולט אחר והוא הפך ל 32 ובסוף סמתי רק את ה 128 והמחשב עשה רק ציפצופים ולא עלה מה אני עושה ??? אני לא יודע אם זה יעזור אבל הלוח אם שלי הוא ms 6163 תודה לעוזרים !

8. Started by f_b_i,

קניתי ליפני שבועיים את המפרט הבא: מעבד AMD BARTON 2500 לוח ABIT NF-7S2 זכרון שני סטיקים של 256MB A-DATA ומארז הכי פשוט שיש הרד דיסק היה לי W.D 20GB. הכל מחובר ועובד עד שנתקע או מתאתחל. הבעייה היא לא המערכת ההפעלה(XP) כי התקנתי מחדש וזה אותו דבר . הטמפרטורה במנוחה היא מארז:39 מעלות מעבד:41מעלות ובעבודה :מארז 45 מעבד 57 האם יכול להיות שהבעיה היא באיזה דרייבר? האם היא החום? יש למישהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  9. Started by iyehuda,

אבל המחשב מראה לי שיש לי רק 3G , איך זה יכול להיות ? אולי הזיכרון שקניתי לא תקין ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  10. היי הלוח של אינטל מיוחד במינו. הבעייה שאני לא מצליח לחבר אליו מקרופון ושהוא יקלוט אותו !! ניסיתי את כל 4 הדרייברים באתר של אינטל: 1) האם מישהוא משתמש בלוח זה עם מקרופון? 2) האם גם הכניסה הקידמית וגם האחורית משמשות אותך? 3) איזה דרייבר צריך להשתמש? תודה יהודה

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  11. Started by IG,

לפני כמה זמן גיליתי שאם מקישים על CTRL+F1 בביוס נפתחות אופציות חדשות למשתמש... כמה מהן בלי הסבר על מה הן עושות. אני העתקתי את האפשרויות כולל כל האפשרויות פעולה שיש. אני צריך הסבר מה כל דבר עושה ולמה הוא טוב. הביוס שיש לי זה הדיואל ביוס גירסה F3. advanced BIOS features: interrupt mode- PIC/ APIC HDD S.M.A.R.T capability- enabled/ disabled advanced chipset features: fast command- normal/ fast/ ultra Dram timing- manual/ auto Dram CAS latency- 1.5/2/2.5/3 bank integrleave- disabled/ 2 bank/ 4 bank precharge to active (trp)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t active to precharge (tras)- 6t/ 7t/ 8t/ 9t active to CMD (tred)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t Dram burst length- 4/8 Dram queue depth- 2 l…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  12. שלום לאנשי הפורום של "hwzone" אני רוצה שתגידו לי אם חיברתי את החיבורים של הספק כח ללוח אם נכון ? דגם הלוח אם - GA-G1975X GIGABYTE דגם הספק כח - ENERMAX ELT400AWT יש 3 חיבורים שאני צריך לדעת אם לחבר כבל שם רשמתי ליד כל חיבור את מה חיברתי ואת מה שלא חיברתי יש גם בירשותי כרטיס מסך - LEADTEX winfast px7600gt tdh 1.6/590mhz extreme המעבד שלי הוא פנטיום 4 - 2.8/775 יש באמצע כניסה של (pci-e 12v (power connector בצבע שחור מה אני צריך לחבר שם? הכבל pci-e האדום של הספק כח לא מתחבר לשם ,זה חיבור שונה,יש לי רק אפשרות לחבר מולקס של אחד הכוננים המחשב תקוע בגלל 3 חיבורים אלה הדברים האחרונים שנשארו לי בהרכבה לפני ההדלקה שלו ומה זה השחורים האלה איפה שרשמתי בתמונה שצירפתי ( לא מחובר ) כי…

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by Avi952,

שלום יש לי במחשב windows 10 לאחרונה המחשב מראה שגיאת "reboot and select proper boot device" בהתחלה הפעלה מחדש פתרה את הבעיה אבל עכשיו הוא לא עולה כלל בעבר למחשב גם היה BSOD שהיה צריך לעשות שחזור מערכת ועכשיו הוא מזהה 4GB במקום 8GB RAM למרות שמותקן לי 64 ביט לאחר בדיקה בBIOS ראיתי כי רק מוצג כונן הDVD האפשרויות שאני חושב 1) הכונן התקלקל 2) הכונן התנתק מלוח האם 3) משהו בהגדרות בBIOS שגוי (אין לי התמצאות לא לבקש ממני לשנות) אם זה עוזר בנוגע לממשק הBIOS הלוח אם הוא של Gigabyte בתודה למי שיעזור

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by Rider,

יש לי מחשב עם 2 הארד דיסקים, בזמן האחרון שמתי לב שלפעמים המחשב נופל ומופיעה שגיאה עם מסך כחול השגיאה: 0x000024 אחרי שאני מקבל את השגיאה אני עושה ריסט וההארד דיסקים לא מזוהים ניסיתי להחליף בין הכבלים שלהם (SATA) ולא עזר ניסיתי גם לנתק רק אחד מהם וגם לא עזר לדעתי הבעיה היא בלוח אם מישהו יכול לכוון אותי? אגב, הלוח אם הוא ASUS P4P800 אני ירחיב בדיוק מה עשיתי במחשב שאולי זה יעזור להבין איפה הבעיה - יש לי 2 HD כאשר אחד עם מערכת ההפעלה והשני זיכרון בלבד. הייתה לי הבעיה עם המסך הכחול כבר לפני כמה חודשים בתדירות ממש נמוכה וכשהחלפתי את הכבל SATA זה הסתדר, עכשיו זה חזר והמחשב לא עלה בכלל, כשניתקתי את ההארד דיסק ה"בעייתי" הביוס לא זיהה אף אחד מהHD, בקיצור פירמטתי את ההארד דיסק הבעיית…

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  15. Started by jeyjey,

יש לי בבית מחשב ישן שנמצא במצב דיי גרוע מדי פעם היה נתקע אבל היום באתי להדליק אותו והוא אפילו לא עלה, היה מסך שחור וכמה שניות אחרי שהפעלתי אותו שמעתי צפצוף ארוך ואחריו שני צפצופים קצרים לפי דעתי איזה חלק שם הלך אבל איך אני יודע מה הלך?

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by Kitt0s,

היי, אשמח אם למישהו יש הסבר לתופעה הבאה: יש לי ספק כוח של hec שאני מחבר ללוח אם ומנסה להדליק אך המחשב לא נדלק כשאני מחבר ספק אחר, המחשב נדלק כשאני מקצר בספק את הירוק עם השחור, הספק נדלק.. מה יכול לגרום לתופעה שכזאת? האם הספק הלך ועלי לרכוש חדש?

17. מחשב עם windows 98 לוח אם של אינטל ב my computer הוא מזהה את המעבד בתור פנטיום 2 עם אתחול המחשב שמוצג מפרט המחשב הוא כותב שהמעבד הוא פנטיום 3 וגם, יש דיליי ממש ארוך עד שהמחשב מתחיל לטעון את הקבצים עד להעלאת הווינדדווס, וכן אפילו אם אני לוחץ F2 כדי להכנס לביוס, גם כן יש דיליי ארוך

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  18. Started by zion561,

המערכת נופלת פעם ב כמה ימים היום נפלה פעם אחרונה שבדקו לי זה היה בגלל קובץ של הדרייבר אממ הטמפרטורות אחלה אצלי מעבד בין 30-35 P4 כרטיס מסך 60-65 7600GT דיסק קשיח 35-30 הנה הקובץ DUMP http://rapidshare.com/files/61892372/Mini102007-01.dmp.html תודה מראש חברים

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  19. Started by roniok,

שלום אם הדיון לא מתאים תעסירו לאיפה שכן. יש לי איזה פמטיום 1 שפירקתי אותו עד לסוף (באמת) אם מישהו זוכר, לספק היה מין כזה מתג on off, צבעי הוחטים של הספק הם כחול,חום.שחור,לבן אני צריך לחבר את חוטי הספק למחברים של המתג הכיתובים ליד המחברים של המתג הם P1,1,2,P2 אם מישהו יודע איפה לאיפה תודה

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  20. שלום אני שבוטע הבא קונה כרטיס מסך geforce 4 ממישהו שהוא מוכר אותו ב30ש"ח זה מחיר מציאה! בעולם חחח אז רציתי לישאול שאלה יש לי עוד מחשב בבית ויש בו כרטיס מסך עגלה intel graphics card conntroller 82815 זה כרטיס מסך מובנה ובכרטיס מסך יש 32 זיכרון ו24סיביות ושאני מפעיל בוא מישחק לוקח הרבה זמן ליטעון אותו ואחרי הטעינה המישחק לא עובד בסדר הוא עם תקיעות כאלה זה מישחק קונטר סטרייק 1.6 (לא משנה) אבל השאלה אם אני ישים לו geforce 4 התקיעות יעלמו והטעינה תהיה יותר מהירה? במחשב יש 733 mhz 196mb sd ram והכרטיס מסך שציינתי זה יעזור הכרטיס שאני יקנה ג'יפורס 4?? ד"א יש לי מחשב בבית שיש בוא 500mhz וג'יפורס 2 והמשחק עובד ממש חלק ומהר... ואם אני מעביר את הגיפורס 2 למחשב השני עם ה 733 מגה הרץ…

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by liorgadidi,

שלום.! יש לי בעיה בסאונד של המחשב... עכשיו אני שומע אותו מקוטע. אני לא יודע ממה זה יכול להיות... עכשיו נגיד אני שם שיר/סרט במדיה פלייר ומעביר לקטע מסוים של השיר אני שומע את הנגיעה שאני שם אותו וזה ממשיך לנגן בלי קול. למה זה קורה? מה אני יכול לבדוק/לנסות לתקן בזה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by EladNAM,

כשאני מעלה את ווינדוס במצב נורמאלי אחרי שיש את הטעינה בהתחלה במקום שולחן עבודה אני מקבל No Signal על המסך והוא כבה. כשאני מפעיל את המחשב ועד שהמסך כבה זה נראה ככה: במצב בטוח עוד אפשר לעבוד וממנו אני כותב אבל זה נראה ככה: יכול להיות שנדפק כרטיס המסך? זה ככה מהיום בבוקר. ניסיתי לעכן דרייברים במצב בטוח אבל זה לא עזר. כרטיס המסך שלי 6600GT.

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by Dubinka,

אני חדש פו,המליצו לי מאוד על הפורום למה ב FXP אן המון עזרה, תודה לכל מי שיעזור. שלום אתמול היתחדשתי ה מסך 22 אינץ של חברת LG הW2252TQ, חיברתי הכל כמו שצריך הפעלתי את הדריברים שלו, והגדרתי את ההגדרות הבאות: brightness = 90 Contrast = 20 Sharpness = 3 Resolution =1680 - 1050 Color TEMP = 6500K RGB = R-55,G-55,B-55 Gamma = 0 אחרי שסימתי להגדיר הפעלתי את המשחקים CRYSIS ו FAR CRY 2 בהגדרות האלו: 1680-1050, ULTRA HIGH או ב CRYSIS VH, וVSYNC ENABLE ,וAAX8 להלן התמונות מהמשחקים: CRYSIS http://www.zix.co.il/viewer.php?id=351779852.jpg http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1186488425.jpg http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1293263634.jpg FAR CRY 2 http://www.zix.co.il/viewer.php?id=537…

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  24. Started by Lirux,

שמעתי שירים לפני כמה דקות ופתאום שמתי לב שרק הרמקול הימני מוציא צליל (רק הערוץ הימני פועל). מדובר בכרטיס מסך המובנה שעל הלוח. עכשיו בדקתי עם הmp3 שלי ו2 הרמקולים עבדו. ולא אני לא טיפש, בדקתי שבמחשב הבאלאנס מאוזן. ועוד משהו... זה קורה רק בחיבור על הלוח אם... אם אני מחבר בכניסת אודיו הקידמית זה עובד טוב. מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  25. Started by avner0075,

מישהו יודע מה זה אומר system alert? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים