עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, הרצתי את הבנצ'מארק של תוכנת Sandra 2007 על המעבד שלי, והביצועים שהופיעו הם כמעט מחצית מהביצועים של המעבד כפי שהם אמורים להיות (לפי המאגר של התוכנה). המחשב שלי חדש יחסית - בן חודש. מאיפה יכולה לנבוע הבעיה? תודה מראש על כל נסיון לעזור.

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by ShOoKi,

אוקי אז ככה... הלכתי לידידה שלי לפרמט לה את המחשב בגלל שנפל לה הWindows כלומר כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו במצב Normal או Safe Mode או האפשרות להחזיר את ההגדרות לקדומתם זה מפעיל את המחשב מחדש. אין בעיה של טמפ' במחשב. מחשב חדש לפני 4 חודש. ניסיתי לפרמט... הגדרתי בביוס שהוא ילך לCd Rom שיש בו WinXP עם כמובן BOOT. נכנס לBOOT מתחיל להתקין עד לשלב שאני צריך לאשר ללחוץ ENTER ואם אני זוכר אחר כך F8 לבחור HD וזה יעבוד. אבל ברגע שאני לוחץ ENTER זה כותב לי שזה לא מוצא את הHD. ניסיתי לטפל בבעיה ויש HD והוא מוגדר בביוס, פתחתי את המחשב והHD מחובר בכבל SATA והCD ROM מחובר בכבל הישן (הרגיל). וזאת כנראה הבעיה, אז איך אפשר לפרמט עם אותו HD שאין בו אפשרות לחבר כבל רגיל דרך חיבור SATA. ד"א …

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  3. Started by amit887,

התקנתי היום צורב חדש למחשב ולאחר מכן המחשב לא נדלק אבל המסך כן נדלק מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by minimal7,

הדיסק הקשיח במחשב שלי משמיע קולות שאומרים כנראה שהוא עומד לסיים את חייו. הרעשים (מין קולות טחינה כאלה) מתחילים באופן לא עקבי, אחרי שהמחשב עובד פרק זמן מסוים; אחרי כיבוי, מנוחה והדלקה מחדש, הדיסק חוזר להשמיע קולות נורמליים בלבד, עד הפעם הבאה. מה שחשוד כאן זה שהדיסק בן פחות משנתיים. לפני פחות משנתיים קיבלתי את המחשב מאחותי (אני משתמש בעיקר במקינטוש, ככה ש-PC בן 6 שנים מספיק לי לשימוש המזדמן שלי ב-Windows), וגם אז הדיסק שלו (המקורי) השמיע קולות לא סימפטיים במיוחד; החלפתי דיסק בחדש והיה נראה שהכל בסדר, עד עכשיו. בקיצור, השאלה שלי היא האם סביר שיש פה בעיית חומרה אחרת שגרמה לדיסק (או לדיסקים) להתקלקל? האם יש משהו שאפשר וכדאי לבדוק? אני לא רוצה להשקיע יותר מדי במחשב הענתיקה הזה,…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  5. Started by freesoul23,

בחלק מהמשחקים לפתע המסך נהיה שחור והאופציות היחידות זה ALT+TAB או CTRL+ALT+DEL ואז כשאני נמצא בשולחן העבודה ואני לוחץ למטה לחזור למשחק אז המשחק חוזר, וככה קורה פעמיים בחלקים שונים של המשחק ובפעם השלישית עוד פעם מסך שחור אבל שום דבר לא עוזר ואני נאלץ לעשות אתחול למחשב. בהתחלה חשבתי שזה בעיה במשחק מסויים אבל זה קרה לי בכמה משחקים(FABLE,CALL OF DUTY 2,GTA-SA). באחת הפעמים כשזה קרה והייתי בשולחן העבודה בדקתי את טמפרטורת המעבד והלוח והטמפרטורה הייתה באזור 50-60 מעלות. האם מישהו מכיר את הבעיה? האם זה באמת בעיית התחממות? האם מישהו יודע את הפתרון לבעיה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  6. Started by ferrugem,

יש לי בעיה.. הכרטיס מסך שלי מתחמם יותר מידי.. יענו ממש מעל ומעבר! כשאני נוגע בו הוא ממש רותח... ובמעבדה החליפו לי כל חלק אפשרי במארז, מאווררים, ספק כוח, כרטיס מסך אחר אפילו שמו! (כנראה בעיה בסלוט שלו או משהו.. או בהפניית הזרם לכ. מסך אולי..) החליפו לי הכללל ולא יודעים מה הבעיה... אין על הכרטיס מסך מאוורר כיוון שזה רק רדאון ATI 9250... ככה זה לא אמור להתחמם כלכך! יש פותרים לחידה..?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by Cyron,

יש לי חשד שמשהו לא תקין בחיבורי ה-USB שלי החיבור בכללי עובד ומזהה כשאני מחבר משהו אבל בזמן האחרון האינטרנט (רשת) שמחובר דרך USB מתנתק וחוזר כל כמה דקות וגם נתקלתי בכמה בעיות עם חיבור עכבר ל-USB. האם יש תוכנה שיכולה לבדוק האם החיבור תקין, אם הוא מעביר נתונים כמו שצריך ?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  8. הורדתי את התוכנה WINDBG ואני בודק בשביל מישהו למה יש לו מסך כחול ואלו הבעיות שרשום בתוכנה WINDBG: Probably caused by : ALCXWDM.SYS ( ALCXWDM+3119b Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt!ExRaiseHardError+13e ) Probably caused by : SYMTDI.SYS ( SYMTDI+f9cf ) השני הבנתי שזה בעיית דרייברים,אבל מהם השניים האחרים?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  9. לראדון? הם יותר טובים מהדרייברים המקוריים של ATI?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by eli24,

יש לי דיסק קשיח 80GB SATA WD על לוח אם GIGA BAYTE כאשר אני מחבר את הדיסק קשיח על הלוח האם דרך ה SATA הדיסק לא עובד יש לציין שהדיסק קשיח תקין ועובד כאשר אני משחרר את הכבל SATA מהלוח בנוסף, הכבל SATA תקין החלפתי 3 כבלים לבדיקה. מה עושים? האם יש קשר להגדרות בביוס?

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by TuborgRed,

אוקי זאת שאלה של מתחיל בתחום , ואני לא בטוח ב 100 אחוז שהיא מתאימה לפורום תמיכה טכנית , ואם טעיתי עמכם הסליחה. השאלה היא כאת, אני רוצה להרכיב לי מחשב לקולנוע ביתי , ולבחור בעצמי במארז מעוצב ולוח אם זול שיתאים לצרכי.. הבעיה היחידה היא שאני לא יודע איך אפשר לדעת מראש אם כל היציאות והכניסות (של החשמל של הכרטיס קול המובנה , של ה USB וכו') מותאמות לחורים של המארז מאחורה... הרי הנתון היחיד הוא הגדול , האם החיבורים מאחורה מסודרים באופן סטנדרטי אצל כולם ? איך זה הולך ? מצטער אם זו שאלה מטומטת .. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  12. Started by shimi_t,

יש לי כרטיס מסך ישן NVIDIA Geforce 2mx 64mb לא מזמן עשיתי פורמט ומאז כל הזמן שהמחשב עובד על רזולוציה גבוה המחשב ניתקע ומופיעה לי הודעה כחולה שיש בעיה עם הכרטיס או עם הדרייבר, והוא נכנס ללולאה אין סופית. ואז ניתקע. הורדתי הרבה דרייברים לכרטיס ועם כולם זה המשיך לעשות בעיות מה אני יכול לעשות???

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  13. Started by dor_dru,

אילו עוד פפקודות קיימות בדוס בסגנון של ipconfig?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  14. הסיפור מתחיל ביום שבת: אני פותח את המחשב מקבל שגיאת oc fail please enter setup to change oc fail settings. לאחר מכן עשיתי LOAD OPTIMIZED SETTINGS בביוס, המחשב עלה, עשיתי REPAIR לווינדוס והכל חזר לקודמתו... עכשיו הכל טוב ויפה עד יום שני: שוב אני מקבל שגיאת OC FAIL בתחילת המחשב, עשיתי שוב LOAD OPTIMIZED SETTINGS בביוס, המחשב עלה הפעם בלי REPAIR, והחלטתי לעשות גם RESTORE ל-4-5 ימים לפני, כי בזמן הזה התקנתי דרייברים חדשים לכרטיס המסך וגם DIRECTX9, וחשבתי שאחד מהם גרם לבעיות... (התקנתי אותם עוד לפני הפעם הראשונה ביום שבת, והחזרתי את המחשב למתי שהם לא היו מותקנים) עכשיו הכל עובד, חשבתי שגמרתי עם הבעיה אבל היום בבוקר אני פותח את המחשב והבעיה חוזרת... שוב אני מקבל שגיאת OC FAIL…

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  15. Started by wooper,

שלום העכבר שלי מחובר למחשב בחיבור ps2 וכל הפינים של העכבר התקמו ולא הצלחתי ליישר אותם באיזה דרך אפשר לסדר את הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by volvo2005,

המחשב עבד כמו צריך עד לפני יומיים פתאום אני מדליק תמחשב והוא לא מעלה לי את הווינדוס כלומר איך שאני מדליק תמחשב הוא כותב לי הודעה ENTER PASSWORD עכשיו אני לא יודע על איזה קוד מדובר כי אף פעם לא עשיתי קוד למחשב.....לי נירא שמדובר כאן בקוד ביוס כי גם שאני מנסה להיכנס לביוס הוא לא נותן לי..רק אם אני יכניס את אותה סיסמא הוא יתן לי להיכנס.. .. אם מישהו יודע איך אני משחרר את הקוד הזה אני ישמח מאודד לשמוע תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  17. Started by ofir38,

יש לי בעיה כאשר אני מפעיל את האימיול הגלישה פתאום נהיית מאוד איטית ולכל דף לוקח המון זמן לעלות.. ברגע שאני יוצא מהאימיול האינטרנט שוב עובד מהר והגלישה מאוד מהירה מה אפשר לעשות כדי שאני יוכל להנות מאימיול וגם לגלוש במהירות? (יש לי אינטרנט של בזק מהירות 2.5 מגה)

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  18. Started by Wight3012,

אהלן, המחשב תקוע שעות על תהליך ההדלקה. הכל מתקדם אבל ממש לאט...כרגע אחרי שעתיים אני רואה דסקטופ ואייקונים אבל עדיין תקוע ועולה. כל הפיתרונות שראיתי כוללים דברים שצריך לעשות במחשב שאי אפשר כי הוא תקוע, או דורשים דיסק מקורי של וינדוס. למישהו יש רעיונות? מישהו יודע איך מדליקים בSAFE MODE ישר בהדלקה? אשמח לעזרה, תודה

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  19. Started by BIGWOLF,

חברים שלום על השרת בו מותקנים שני המודמים מותקן SBS2000 . מערכת הפעלה מזהה את המודמים והם עוברים TEST בהצלחה. כאשר מפעילים RAS הוא מפעיל רק מודם אחד וכאשר עוששים TEST לשני מודמים, אחד עובד בהצלחה ושני נותן הודע PORT NOT OPEN. חברה המצב עצוב :'( תודה לכולכם

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  20. Started by what the fuck,

טעות, אפשר לנעול את הדיון

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by Dimness,

קניתי לפני שבוע וחצי מחשב חדש: AMD A64 2800 S754 GA K8NS Twinmos 512MB PC3200 Gigabyte Radeon 9550 128MB W.D 80GB 8MB Compucase CI-6A19 + HEC 300W אתמול התחילו הבעיות: משחקים ותוכנות שלא עלו/נתקעו, המחשב לא הסכים להתחבר לאינטרנט, הוא לא מאפשר לעשות פורמט או Fdisk. לאחר 10-15 דקות עבודה הוא נותן הודעה שאומרת שעוד דקה (אני לא בטוח שדקה) המחשב ייכבה. ברגע שאני מתחבר לאינטרנט הוא עושה ריסט פתאומי ללא שום הודעה. בהתחלה חשדתי שזה בלאסטר, אבל לפי הבעיות האחרות לא נראה לי כ"כ שזה בלסטר. שחכתי לציין שאני עובד עם אנטי-וירוס קספרסקי ופיירואל זון אלארם. אתם מכירים את הבעיות? יש לכם הצעות/רעיונות? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by eizik26,

שלום אנשים אני מקווה שזה התרד הנכון לשאול את השאלה שלי: אחרי כל המרה שאני עושה לסרטים שהורדתי (פורמט XVID) בוירטואל דאב + TMPGENC אני רואה עצירות קטנות בזרימה של הסרט כל 2 שניות בערך. יש לי את כל הקודקים הנכונים. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by רוני1,

מה זאת התוכנה אימיול ומה תפקידה??.? והאם שווה להורידה למחשב שלי??? תודה

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  24. שלום רב! ברשותי לוח אם ABIT NF7S וברשותי 2 הרד דיסקים - HD 1- IDE WD 80GB ואחד הוא IBM 80 GB SATA כשאני רוצה להתקין XP PRO SP2 אני לא מצליח להתקין על ההרד דיסק ה-SATA כיוון שהוא לא מזהה אותו בעת ההקנהתאבל ה-BIOS כן מזהה אותו. מה עליי לעשות? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  25. יש לי HD MAXTOR DIMONDMAX 9 והוא מזוהה במערכת הפעלה כ IDE ולא SATA לומרות שמחובר הכבלים של ה SATA אליו האם זה תקין והאם יש דרך לשנות את זה ל SATA

• 4 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.