עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shritis-w,

הי, מסכים כחולים תוקפים את המחשב שלי ומסרבים לתת לו לעבוד כמו שצריך. מדובר במחשב חדש, core i5 עם windows 7 X86 (החנות היא יותר משעה נסיעה ממני ואני מעדיף לפתור בעזרתכם מאשר לשרוף חצי יום אצלם) המחשב קופא ללא סיבה ניכרת לעין. אין לי אפשרות לנתח את ה-minidump כי אני מקבל הודעת שגיאה בעת ניסיון ההתקנה של תוכנת הניתוח. ניסיתי כבר כמה גרסאות שונות של וינדוס 7 (כולל 64 ביט) אני מצרף את ה-minidump למי יש רעיון? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 7.1k צפיות
  2. כמו בכותרת, אין אילו שהם הפרשי זמנים באין קפיצות המסך הכחול, זה קורה הרבה.. פעם ביומיים.. וזה ממש מעצבן כי באמצע עבודה במחשב, משחק או כל דבר אחר הוא יכול לקפוץ למסך הכחול. קרה לי כבר פעם שכשעשיתי (בגלל שהיה לי מסך כחול-והייתי חייב לעשות ריסטארט)ריסטארט, אז לפני הכניסה לווינדווס המסך הכחול שוב קפץ, אבל בפעם השלישית שעשיתי ריסטארט, היתה לי אפשרות לחזור למצב האחרון בו הווינדווס עבד בסדר... אבל אתמול(יום שישי) קפץ לי מסך כחול שגם אם הייתי אומר לווינדווס לחזור למצב שבו המחשב עבד טוב בפעם האחרונה הוא הגיע כמעט עד לעלייה של הווינדווס ושוב קפץ המסך הכחול. אפילו אם הייתי אומר לו לעלות בsafe mod היה מסך כחול(שזה לא קרה אף פעם). פעם כשזה היה קורה safe mod היה עולה תמיד, אף העלייה ה…

3. Started by erantheking21,

אהלן השארתי את המחשב דלוק היום והלכתי, שחזרתי האינטרנט היה דלוק, באתי לגלוש ולפתע בשניה קיבלתי מסך כחול KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED צורף צילום מסך עם הפרמטרים מה מקור הבעיה? יש לי מחשב עם 4 ליבות, לפני כמעט שנה קניתי זכרונות חדשים של 4 ג'יגה.........יש לי XP [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  4. Started by Niseg,

הוא אומר שהוא לא מצליח לרסט את הכרטיס מסך . יש לי 7950 WIN7. האם הגיע הזמן לקנות חדש? הdriver הכי עדכני מותקן זה קרה גם בדריבר הקודם אבל לא בעתיק שהיה לי פעם. מה שגורם לזה לקרות יותר מהר זה לצפות ב YouTube או twitch בזמן משחק עריכה : בנתיים קניתי 1660 חדש אבל גיליתי שאני צריך מתאם 6 ל8 פין כשהגעתי הביתה כנראה שאני אנסה להשיג אחד ביום ראשון

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. קרה פעם אחת עם כל אחד מהיישומים, מאז לא שיחקתי \ ערכתי סרטים. טמפ' חומרה תקינות. דרייברים של AMD עודכנו השבוע (עדכנתי דרך קאטאליסט). הדבר היחיד שאני יכול להצביע עליו היה ששיניתי (אתמול) את עוצמת המאוורר של הכרטיס מסך עם MSIAfterburner, כך שיעבוד על 80% כשהוא מגיע ל60 מעלות. צירפתי את שני ה Error logs. אשמח לקבל כל עזרה!

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  6. Started by piko,

שלום אני חדש. חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6001.2.1.0.768.3 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: d1 BCP1: 00000008 BCP2: 00000002 BCP3: 00000001 BCP4: 8842E85F OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 768_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini041110-01.dmp C:\Users\Administrator\AppData\Local\Temp\WER-64912-0.sysdata.xml C:\Users\Administrator\AppData\Local\Temp\WER256A.tmp.version.txt הייתי משתמש בתוכנה לניקוי רג'יסטרי לפני שזה קרה- יש קשר?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  7. שלום, רציתי לדעת בידיוק מה הסיבות של המסך הכחול 0x00000024. (הוא מופיע שאני מנסה לשדרג את הווינדוס...) ניסיתי כבר הרבה דברים ולא עזר... חיפשתי בגוגל וכל אחד אומר שם משהו אחר.. במיקרוסופט לא מצאתי תשובה... האם אתם חושבים שהבעיה יכולה להיות בגלל שהביוס שלי ישן? (סוף 2006..) תודה ומקווה שזה הפורום המתאים...

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by MK007,

יש לי רשת בין שני מחשבים , אני הראשי ולפעמים שנכנסים מהמחשב השני לאתר מסויים המחשב שלי פתאום עושה ריסט, לפעמים גם בלי קשר. מה הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Started by ido-nava,

שלום, ב-25/5 קיבלתי מסך כחול, המחשב עשה ריסטרט וחזר לעבוד כמו שצריך. ולפני כחצי שעה קיבלתי בדיוק את אותו המסך כחול (באמצע נגינת וידאו HD MKV), אז התחלתי לדאוג. המסך כחול הוא מסוג IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL, שלפי הבנתי מהרשת הוא בעיית חומרה. אך לא הצלחתי לפתור את הבעיה. המפרט של המחשב הוא: Intel e7200, Gigabyte EP35 DS3, 4GB DDR2 Crucial M4 128GB 3X2TB HardDrive , Geforce 210, Creative X-Fi Xtreme Audio (PCI Exp), כל הדרייברים של כל ההתקנים מעודכנים. הוספתי תמונה מ BlueScannerView

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  10. Started by Eden Gueta,

הי אנשים, יש לי תקלה די קבועה שבאה עם מסך כחול ומפחיד ניסיתי להבין מה זה אומר אבל לצערי זה ממש סינית בשבילי בחיפושים כאלה ואחרים הבנתי שיכול להיות שיש לי בעיה בחומרה אבל המחשב מאוד חדש ולא עשיתי אוברקלוק אז אם מתחשק למישהו לזרוק מבט בדבר, אני אעריך את זה מאוד תודה מראש!

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by megaviv,

אהלן קניתי היום את הכרטיס הנ"ל מבית גיגהבייט +ספק של סיסוניק 620W... התקנתי הכל במקום שמתי דרייברים וכל רבע שעה קופץ מסך כחול..אחרי זה החזרתי את הכרטיס מסך הקודם שלי והבעיה נעלמה... מה זה אומר?הכרטיס דפוק?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by -impreza-,

תעזרו לי חבריםם כל חצי שעה שעה המסך הזה מופיע ואז אני צריך לעשות ריסט http://sizmedia.com/my.php?i=bitmyg51qdqo.jpg מה הבעיה? איך פותרים? בבקשה אין לי כוח לזה כבר

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ITSIK86,

חבר שלי קנה מחשב חדש חיבר הכל כמו שצרך הדלקנו אותו באנו להתקין את הוינדוס ובחלון ההתחלתי הראשון ראשון של ההתקנה,כשרצים מלא מילים כאלה במסך כחול,אז אחרי איזה כמה דקות המחשב פשוט קורס למסך הזה הכחול שמודיע על שגיאה עם כל האפסים... מה הבעיה פה???

• 10 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by adirze,

אוקיי לפניי כמה ימים קיבלתי מסך כחול במחשב P4 מייד ניסיתי כמובן להכנס לסייפ מוד כדי לנסות לעשות שיחזור מערכת או למחוק תוכנות שהתקנתי לאחרונה אבל גם לאחר שלחצתי על אפשרות הסייפ מוד (עם רשת, בלי , עם CMD ובלי גם לעשות הגדרות אחרונות שהיו טובות) כל האפשריות האלה הגיעו לאותו מצב כחול חשוב לציין שיום לפני המחשב עבד כרגיל וגם שלא נגעתי בחומרה של המחשב הזה בערך שנתיים כך שלא הייתי בטוח שזאת בעיית חומרה אבל מכווין שלא הצלחתי להיכנס לסייפ מוד בשום דרך אז ניסיתי קודם כל להחליף כרטיס מסך בין שני מחשבים שיש לי על מנת לבדוק אם זאת הבעיה והמסך הכחול נשאר עכשיו חשבתי לנסות להחליף גם את הזכרון אבל ברגע שאני מוציא את אחד הזכרונות (ישנם 4 סלוטים וכולם מאוחסנים בזכרונות) המערכת דולקת ונתקעת…

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  15. Started by slimshady21,

שלום. יש לי בעיה חמורה- אני מדליק את המחשב, הוא נכנס לוינדוס כרגיל, ואז אחרי איזה דקה מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסט. במסך הכחול מופיעה ההודעה: driver irql not less or equal אותו דבר במצב בטוח. בדקתי באתר של מיקרוסופט- ושם היה רשום שצריך להוריד דרייבר לכ.מסך, וגם לעדכן ביוס. ומבדיקה בפורומים אחרים ראיתי שהודעה זו מופיעה גם כאשר כרטיס הקול לא תקין. ובמדריך פה באתר נאמר שהודעה הזו מציינת בכלל כשל חומרתי בלוח האם. אז מה לעשות?? להתקין דרייברים או לעדכן ביוס אני לא יכול כי אחרי שתי דקות הוינדוס עושה ריסט אז אני לא מספיק כלום... דרך אגב כשהחלפתי את הזכרון- אז לא היה מסך כחול, אבל המחשב בקושי זז, ועל כל שתי תוכנות שהפעלתי הוא נתקע. אז חשבתי להריץ MEMTEST לבדיקת הזכרון, אבל אחר…

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  16. Started by orr19,

אהלן, חזרתי הביתה היום וראיתי הודעה שהיה לי מסך כחול רציתי לדעת למה זה נגרם http://www.upf.co.il/file/845625618.html תודה

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by zniibidl,

המחשב באחריות, ולאחר שהיו בעיות בזיכרון החולף הזיכרון במסגרת האחריות. המחשב חזר אליי לפני מס' ימים ומאז כל קרס כבר מספר פעמים. חבר אמר לי שיכול להיות שהבעיה היא בסלוט של הזיכרון בלוח האם. מדובר במחשב i7 3770 לוח אם ג'יגהבייט h77-d3h זיכרון קורסאייר xms3 הארדיסק SSD סמסונג EVO. אני מצרף את קבצי הDMP. תודה רבה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by djpagaziot,

שלום, היום הדלקתי את המחשב וקיבלתי את ההודעה הבאה: STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0xF6A8C184, 0xF78EDD3C, 0xF78EDA38) יש לציין כי לא עשיתי שום שינוי במחשב שיכל לגרום לכך. עזרה? תודה!

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  19. Started by The UnKnown,

אוקיי אז המחשב פעל כמה שעות ככה פתאום מסך כחול עם ההודעה הבאה: ALCXWDM.SYS ADDRES F75OC215 BASE AT F74B4000, DATASTAMP 3E5DB8556 מה זה אומר ומה הבעיה? המון תודה!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by SaarBH,

לאחרונה אחי דיווח לי על מסכים כחולים רנדומלים במחשב, שאט שאט התחילו להרבות במהלך היום עד למצב שהמחשב לא נדלק, עולה המערכת הפעלה ומופיע המסך הכחול. החלטתי לנסות לפרמט, הכנסתי את הדיסק של Vista , נסיתי להפעיל את ההתקנה - ושוב - מסך כחול. עשיתי ריסטרט, והגעתי שוב לתפריט PRESS ANY KEY TO BOOT FROM DISC לחצתי ובחרתי באפשרות השנייה (אם אני זוכר נכון זה היה משהו בסגנון של REPAIR) עלה לי כמו מען מסך התקנה כחול (כמו שהיה לXP דרך הBOOT) וכשסיים , עלה המחשב שוב ונתקע. ריסטרט שוב - וכניסה לBOOT בנסיון לעשות ריסט מהבוט. לא מצאתי את האפשרות (אני לא כזה מעודכן בגרסאות של הלוחות אם החדשים, בנוסף לתקן SATA) נסיתי להחזיר להגדרות האופטימליות , ושמרתי ויצאתי. בהדלקה אחרי - לא הופיע שום דבר ע…

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  21. Started by vsTOwn,

ראיתי את הנעוץ אבל זה לא עזר ממש. היה לי מותקן Win7 X64 גירסא פרוצה,ותמיד היה לי מסך כחול ,על כול מיני דברים(win32k,dxgmms1,ntoskrnl,ntfs). בהתחלה חשבתי שזה הבעייה או בגלל ה X64 או בגלל הגירסא הפרוצה והאולי פגומה. לכן התקנתי XP X32 מקורי ,והרצתי הרגע PRIME95,שניהם עברו את ה"גל" הראשון (פעם לא),אבל בגל השני ה worker ה 0 הפסיק לעבוד,וה1 המשיך לעבוד,בגל השלישי גם הוורקר ה1 הפסיק לעבוד. האם זה אומר שגם עכשיו יהיה לי מסך כחול,פשוט אין לי כול כך הרבה זמן לשחק ולאמץ את המחשב עד שזה יגיע. ד"א המפרט שלי הוא כזה: E8400 4GB RAM 260X כרטיס מסך

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by 2Fluffy4U,

בכל מקרה - לאחרונה הורדתי כמה דברים, עדכנתי דרייברים של כרטיס מסך והתקנתי מחדש תוכנת Smart6 של ג'יגה בייט ללוח אם. היום פתאום בשעות הערב (המחשב עבד היום כרגיל למרות שכל העדכונים לעיל נעשו לפחות אתמול..) התקבל מסך כחול. אלו הפרטים: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 124 BCP1: 0000000000000000 BCP2: FFFFFA800BE53028 BCP3: 00000000F2000000 BCP4: 000000000020008F OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 אני לא בקיא במיוחד אבל נראה שיש פה 4 הודעות.. האם זה תוכנתי או חומרתי? אולי זיכרונות.. אשמח לסיוע אם מישהו בקיא בנושא. כרגע אני פועל צעד צ…

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  23. Started by זאק,

היה לי פעם ראשונה מסך כחול.. זה קרה במשחק.. האם עלי לחשוש שהחומרה פגומה?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by shevah,

המחשב יחסית חדש, קניתי אותו באוגוסט שנה שעברה(2008) והוא בסה"כ עבד מצויין, אבל זה לא המסך הכחול הראשון שלי, ואני מתחיל לדאוג. בכל מקרה שמרתי את הדו"ח והינה הוא: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6001.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1033 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 7f BCP1: 0000000000000008 BCP2: 0000000080050031 BCP3: 00000000000006F8 BCP4: FFFFF80004E646C2 OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini011709-01.dmp C:\Users\*****\AppData\Local\Temp\WER-62213-0.sysdata.xml C:\Users\*****\AppData\Local\Temp\WER6E8A.tmp.vers ion.txt ‏‏קרא את הצהרת הפרטיות שלנו: http://go.microsoft.com/f…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by eyal00,

הנה שני הקבצים שיש בMINIDUMP(יש רק שנים) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים