עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by King Kong,

אז ככה היה לי מסך כחול בהתקנה של WINDOWS החלפתי כרטיס מסך והמערכת הפעלה הותקנה בהצלחה ... שהתקנתי דרייבר של הכרטיס מסך המחשב נתקע הסרתי .. והתקנתי מדיסק אחר אחרי גלישה ניהיה לי מסך כחול לשניה וריסטרט והמחשב עלה רגיל ... שמרתי את הקובץ רשום : Microsoft ® Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Documents and Settings\A\Desktop\Minidump on 10.0.0.3\Mini010507-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol s…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by URON,

הפעלתי את המחשב הווינדוס עלה והופיעה הודעה שנעשה שיחזור לנקודה קודמת ואז הופיע מסך כחול לכמה שניות ואז עלתה אופצייה ל"סייף מוד", המחשב עולה בסייף מוד אבל , אין נקודות שיחזור שאני יכול לשחזר. מה עושים ? מצרף תמונה של המסך הכחול.. הודעת השגיאה שקבלתי - "חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 50 BCP1: FFFFF8A0058C1000 BCP2: 0000000000000000 BCP3: FFFFF8000332C78F BCP4: 0000000000000000 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\111013-30825-01.dmp C:\Users\אורי\App…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם. היום שיחקתי בערך חצי שעה באיזה משחק.. פתאום קיבלתי מסך כחול ריק ולא היו רשום כלום בהודעה פשוט מסך כחול ריק. מישהו יודע אולי מה מקור הבעייה ולמה קיבלתי כזה מסך כחול ככה פתאום?

4. היי חברים מצטער על החפירה אבל אני מיואש פעם אחרונה שדיווחתי לכם על הבעיה הזאת עשיתי הכל עדכונים להכל ואפילו שנמוכים לגרסה של כרטיס מסך לגרסה שיצאה לפני שש גרסאות במאי 2008 ! יש לי כרטיס מסך Geforce 8800GT 512 אני כבר עצבני מאוד על הנושא עכשיו אני שואל אותכם יש משהו נוסף שאפשר לעשות ? אם אני אתקשר לחנות מחשבים שקניתי ממנה את הכרטיס מסך ויגיד להם שהוא עושה לי מסכים כחולים הם יחליפו מיד ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by elior021,

היי קיבלתי מסך כחול עם השגיאה 0x00000080, ניסיתי לעבוד לפי מה שכתוב בסטיקי אבל שרשמתי את הפקודה %systemroot%\minidump קיבלתי שגיאה שאני לא כותב נכון את הפקודה ולנסות שנית למרות שעשיתי copy past ישירות. שניסיתי לחפש את הקובץ ידני לא מצאתי אותו כנראה שהוא לא נוצר בכלל,יש לי מערכת הפעלה WIN 7, אשמח לקבל קצת עזרה תודה מראש אליאור

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by omri_ro,

התקלה חוזרת על עצמה כבר בערך חודשיים (יש לציין שתדירות הBSOD נמוכה משהו כמו פעם בשבוע), קוד התקלה הוא 0X0000007E ומופיע גם שם הקובץ TCPIP.SYS. ניסיתי בעבר לעדכן את הביוס ואת הדרייבר של כרטיס הרשת (מובנה בלוח GA-965P-DS4) לא היה שינוי, כמו כן ניסיתי לעבוד עם כרטיס רשת PCI רגיל (8139 של REALTEK) ואין שום שינוי. אני מצרף את קובץ הMINIDUMP האחרון שלי (צריך לשנות את הסיומת(למחוק את הTXT.)) אה, ועוד משהו שנראה לי קשור לבעיה: כל פעם שאני עושה איתחול למחשב (התקנת תוכנות, עידכונים וכו') מופיעה לי הודעת שגיאה(שנסגרת לבד לאחר שנייה) של הדר' ווטסון (dwwin.exe) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  7. http://img265.imageshack.us/img265/6097/19032010010.jpg יכול להיות שיש בעיה מסוימת בהארד דיסק? ממש תודה רבה לעוזרים. *אני משתמש בווינדווס 7 גירסת ה64 ביט.

8. Started by Zadu,

שלום , לחבר שלי יש בעיה במחשב הוא מקבל מסך כחול (קיבל 4 פעמים) שרשום במסך הזה Memory_managment . בעיה בזיכרונות ? הזיכרונות הם : *ram - kingson 2048 X 2 = 4GB . הוא אמר לי שהוא בדק בתוך המארז ואין שום דבר נפוח . הוא בדק שוב פעם רק את הזיכרונות בתוך המארז הוא אמר שהכל בסדר איתם ? ציטוט ממנו : "אממ שאני מנסה לעלות את המחשב הוא נתקע ב WELCOME ועושה ריסט " יש לו vista ultimate 64 bit english מה להגיד לו לעשות ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shritis-w,

הי, מסכים כחולים תוקפים את המחשב שלי ומסרבים לתת לו לעבוד כמו שצריך. מדובר במחשב חדש, core i5 עם windows 7 X86 (החנות היא יותר משעה נסיעה ממני ואני מעדיף לפתור בעזרתכם מאשר לשרוף חצי יום אצלם) המחשב קופא ללא סיבה ניכרת לעין. אין לי אפשרות לנתח את ה-minidump כי אני מקבל הודעת שגיאה בעת ניסיון ההתקנה של תוכנת הניתוח. ניסיתי כבר כמה גרסאות שונות של וינדוס 7 (כולל 64 ביט) אני מצרף את ה-minidump למי יש רעיון? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 7.2k צפיות
  10. כמו בכותרת, אין אילו שהם הפרשי זמנים באין קפיצות המסך הכחול, זה קורה הרבה.. פעם ביומיים.. וזה ממש מעצבן כי באמצע עבודה במחשב, משחק או כל דבר אחר הוא יכול לקפוץ למסך הכחול. קרה לי כבר פעם שכשעשיתי (בגלל שהיה לי מסך כחול-והייתי חייב לעשות ריסטארט)ריסטארט, אז לפני הכניסה לווינדווס המסך הכחול שוב קפץ, אבל בפעם השלישית שעשיתי ריסטארט, היתה לי אפשרות לחזור למצב האחרון בו הווינדווס עבד בסדר... אבל אתמול(יום שישי) קפץ לי מסך כחול שגם אם הייתי אומר לווינדווס לחזור למצב שבו המחשב עבד טוב בפעם האחרונה הוא הגיע כמעט עד לעלייה של הווינדווס ושוב קפץ המסך הכחול. אפילו אם הייתי אומר לו לעלות בsafe mod היה מסך כחול(שזה לא קרה אף פעם). פעם כשזה היה קורה safe mod היה עולה תמיד, אף העלייה ה…

11. Started by erantheking21,

אהלן השארתי את המחשב דלוק היום והלכתי, שחזרתי האינטרנט היה דלוק, באתי לגלוש ולפתע בשניה קיבלתי מסך כחול KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED צורף צילום מסך עם הפרמטרים מה מקור הבעיה? יש לי מחשב עם 4 ליבות, לפני כמעט שנה קניתי זכרונות חדשים של 4 ג'יגה.........יש לי XP [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  12. Started by Niseg,

הוא אומר שהוא לא מצליח לרסט את הכרטיס מסך . יש לי 7950 WIN7. האם הגיע הזמן לקנות חדש? הdriver הכי עדכני מותקן זה קרה גם בדריבר הקודם אבל לא בעתיק שהיה לי פעם. מה שגורם לזה לקרות יותר מהר זה לצפות ב YouTube או twitch בזמן משחק עריכה : בנתיים קניתי 1660 חדש אבל גיליתי שאני צריך מתאם 6 ל8 פין כשהגעתי הביתה כנראה שאני אנסה להשיג אחד ביום ראשון

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. קרה פעם אחת עם כל אחד מהיישומים, מאז לא שיחקתי \ ערכתי סרטים. טמפ' חומרה תקינות. דרייברים של AMD עודכנו השבוע (עדכנתי דרך קאטאליסט). הדבר היחיד שאני יכול להצביע עליו היה ששיניתי (אתמול) את עוצמת המאוורר של הכרטיס מסך עם MSIAfterburner, כך שיעבוד על 80% כשהוא מגיע ל60 מעלות. צירפתי את שני ה Error logs. אשמח לקבל כל עזרה!

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  14. Started by piko,

שלום אני חדש. חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6001.2.1.0.768.3 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: d1 BCP1: 00000008 BCP2: 00000002 BCP3: 00000001 BCP4: 8842E85F OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 768_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini041110-01.dmp C:\Users\Administrator\AppData\Local\Temp\WER-64912-0.sysdata.xml C:\Users\Administrator\AppData\Local\Temp\WER256A.tmp.version.txt הייתי משתמש בתוכנה לניקוי רג'יסטרי לפני שזה קרה- יש קשר?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  15. שלום, רציתי לדעת בידיוק מה הסיבות של המסך הכחול 0x00000024. (הוא מופיע שאני מנסה לשדרג את הווינדוס...) ניסיתי כבר הרבה דברים ולא עזר... חיפשתי בגוגל וכל אחד אומר שם משהו אחר.. במיקרוסופט לא מצאתי תשובה... האם אתם חושבים שהבעיה יכולה להיות בגלל שהביוס שלי ישן? (סוף 2006..) תודה ומקווה שזה הפורום המתאים...

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by MK007,

יש לי רשת בין שני מחשבים , אני הראשי ולפעמים שנכנסים מהמחשב השני לאתר מסויים המחשב שלי פתאום עושה ריסט, לפעמים גם בלי קשר. מה הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  17. Started by ido-nava,

שלום, ב-25/5 קיבלתי מסך כחול, המחשב עשה ריסטרט וחזר לעבוד כמו שצריך. ולפני כחצי שעה קיבלתי בדיוק את אותו המסך כחול (באמצע נגינת וידאו HD MKV), אז התחלתי לדאוג. המסך כחול הוא מסוג IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL, שלפי הבנתי מהרשת הוא בעיית חומרה. אך לא הצלחתי לפתור את הבעיה. המפרט של המחשב הוא: Intel e7200, Gigabyte EP35 DS3, 4GB DDR2 Crucial M4 128GB 3X2TB HardDrive , Geforce 210, Creative X-Fi Xtreme Audio (PCI Exp), כל הדרייברים של כל ההתקנים מעודכנים. הוספתי תמונה מ BlueScannerView

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by Eden Gueta,

הי אנשים, יש לי תקלה די קבועה שבאה עם מסך כחול ומפחיד ניסיתי להבין מה זה אומר אבל לצערי זה ממש סינית בשבילי בחיפושים כאלה ואחרים הבנתי שיכול להיות שיש לי בעיה בחומרה אבל המחשב מאוד חדש ולא עשיתי אוברקלוק אז אם מתחשק למישהו לזרוק מבט בדבר, אני אעריך את זה מאוד תודה מראש!

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by megaviv,

אהלן קניתי היום את הכרטיס הנ"ל מבית גיגהבייט +ספק של סיסוניק 620W... התקנתי הכל במקום שמתי דרייברים וכל רבע שעה קופץ מסך כחול..אחרי זה החזרתי את הכרטיס מסך הקודם שלי והבעיה נעלמה... מה זה אומר?הכרטיס דפוק?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by -impreza-,

תעזרו לי חבריםם כל חצי שעה שעה המסך הזה מופיע ואז אני צריך לעשות ריסט http://sizmedia.com/my.php?i=bitmyg51qdqo.jpg מה הבעיה? איך פותרים? בבקשה אין לי כוח לזה כבר

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ITSIK86,

חבר שלי קנה מחשב חדש חיבר הכל כמו שצרך הדלקנו אותו באנו להתקין את הוינדוס ובחלון ההתחלתי הראשון ראשון של ההתקנה,כשרצים מלא מילים כאלה במסך כחול,אז אחרי איזה כמה דקות המחשב פשוט קורס למסך הזה הכחול שמודיע על שגיאה עם כל האפסים... מה הבעיה פה???

• 10 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by adirze,

אוקיי לפניי כמה ימים קיבלתי מסך כחול במחשב P4 מייד ניסיתי כמובן להכנס לסייפ מוד כדי לנסות לעשות שיחזור מערכת או למחוק תוכנות שהתקנתי לאחרונה אבל גם לאחר שלחצתי על אפשרות הסייפ מוד (עם רשת, בלי , עם CMD ובלי גם לעשות הגדרות אחרונות שהיו טובות) כל האפשריות האלה הגיעו לאותו מצב כחול חשוב לציין שיום לפני המחשב עבד כרגיל וגם שלא נגעתי בחומרה של המחשב הזה בערך שנתיים כך שלא הייתי בטוח שזאת בעיית חומרה אבל מכווין שלא הצלחתי להיכנס לסייפ מוד בשום דרך אז ניסיתי קודם כל להחליף כרטיס מסך בין שני מחשבים שיש לי על מנת לבדוק אם זאת הבעיה והמסך הכחול נשאר עכשיו חשבתי לנסות להחליף גם את הזכרון אבל ברגע שאני מוציא את אחד הזכרונות (ישנם 4 סלוטים וכולם מאוחסנים בזכרונות) המערכת דולקת ונתקעת…

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  23. Started by slimshady21,

שלום. יש לי בעיה חמורה- אני מדליק את המחשב, הוא נכנס לוינדוס כרגיל, ואז אחרי איזה דקה מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסט. במסך הכחול מופיעה ההודעה: driver irql not less or equal אותו דבר במצב בטוח. בדקתי באתר של מיקרוסופט- ושם היה רשום שצריך להוריד דרייבר לכ.מסך, וגם לעדכן ביוס. ומבדיקה בפורומים אחרים ראיתי שהודעה זו מופיעה גם כאשר כרטיס הקול לא תקין. ובמדריך פה באתר נאמר שהודעה הזו מציינת בכלל כשל חומרתי בלוח האם. אז מה לעשות?? להתקין דרייברים או לעדכן ביוס אני לא יכול כי אחרי שתי דקות הוינדוס עושה ריסט אז אני לא מספיק כלום... דרך אגב כשהחלפתי את הזכרון- אז לא היה מסך כחול, אבל המחשב בקושי זז, ועל כל שתי תוכנות שהפעלתי הוא נתקע. אז חשבתי להריץ MEMTEST לבדיקת הזכרון, אבל אחר…

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  24. Started by orr19,

אהלן, חזרתי הביתה היום וראיתי הודעה שהיה לי מסך כחול רציתי לדעת למה זה נגרם http://www.upf.co.il/file/845625618.html תודה

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by zniibidl,

המחשב באחריות, ולאחר שהיו בעיות בזיכרון החולף הזיכרון במסגרת האחריות. המחשב חזר אליי לפני מס' ימים ומאז כל קרס כבר מספר פעמים. חבר אמר לי שיכול להיות שהבעיה היא בסלוט של הזיכרון בלוח האם. מדובר במחשב i7 3770 לוח אם ג'יגהבייט h77-d3h זיכרון קורסאייר xms3 הארדיסק SSD סמסונג EVO. אני מצרף את קבצי הDMP. תודה רבה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.