תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
קודם כל חג שמח ושנה טובה לכולם! עכשיו לבעיה שלי... בשבוע האחרון באמצע שאני צופה בקטע וידאו, גולש באינטרנט או מבצע כל דבר אחר במחשב, המחשב מתחיל להיות תקוע ואי אפשר ללחוץ על שום דבר, ושמתי לב כאשר אני לוחץ CTRL+ALT_DELETE שהקובץ drwtsn32.exe לוקח כמעט את כל המשאבים של המחשב, אחרי דקה שתיים זה נעלם ואפשר להמשיך להשתמש במחשב... עשיתי כמו שצריך וראיתי פה בפורם שזה איזה קובץ שפועל כאשר יש שגיאה במחשב והקובץ drwtsn32.txt מראה שהתוכנה שעושה את ההפרעות זה דווקא האנטיוירוס שלי (NOD32): ירעה חריגת יישום: ??יישום: ?C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe (pid=3552) ??מתי: ?22/09/2006 @ 22:12:57.312 ??מספר חריגה: ?c0000005 (??הפרת זכויות גישה) ??*----> מידע מערכת <----* …
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מחשב יחסית ישן, הכרטיס מהסך הוא ATI 5770 יש לו 2 יציאות HDMI, ויש לי טלויזיה של טושיבה מסוג Regza, הטלויזיה תומכת ב1080i \1080p \ 720p וכד'.. חיברתי את הכבל HDMI מיציאה בכרטיס לטלויזיה, עשיתי פשוט הרחבה של הדסקטופ בדרייברים של הכרטיס ברגע שהטלויזיה נמצאת על מצב HDMI וברגע שאני מעביר איזה טאב לטלויזיה ומריץ את מה שאני רוצה לנגן (למשל סרטון ביוטוב) אפשר לראות שיש לאג\דיליי בין האדיו לוידאו, כמו סוג של בעיית סנכרון, שומעים את האודיו לפני שרואים את הבעת הפנים או הדיבור בוידאו. ביוטוב זה כמעט ולא מורגש אבל שאני מנגן סדרה או סרט בסטרים באתרים כמו putlocker/sockshare הבעיית הזאת מאוד נראת לעין. עידכנתי לדרייברים החדשים של ATI, ניסיתי לשנות את היציאות של הכבל HDM…
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
-
שלום לכולם שאני נכנס לאינטרנט אקספלולר מופיעה לי שגיאה של הפניית זיכרון וגם שאני נכנס לSAMP תמונה לשגיאה : תודה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
יום אחד הפעלתי את המחשב .... ואז כשיש את המסך הזה של ה XP שנטען...התחלתי לראות עיוותי כאלה....ואז כשהוינדוס עלה..... כל הצבעים שלי במסך נעלמו!!...כאילו התצוגה שלי סמך נראת ממש (אבל ממש) על הפנים!!!... ניקיתי את הכרטיס מסך ואת החיבורים שלו.... ואז התצוגה חזרה לעצמה...אבל אחרי כמה הפעלות מחדש... שוב זה חזר.... מה נראה לכם הבעיה... בכרטיס מסך או בלוח אם???
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
מחשב נייד עם מעבד מעבד AMD E2-9010 לאיזה מעבד אינטל בהשוואה תודה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
איך מעלימים את ההודעה הזאת מכרום מבלי להשבית את מצב מפתח
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן עשיתי מעבר למק לא מזמן, ואני די מבסוט, מלבד דבר אחד שמציק. עשיתי קיצור מקלדת מסוים שדרכו אני עובר מעברית לאנגלית ולהפך - עד לפה הכל טוב ויפה אבל בוינדווס היה פיצ׳ר נחמד: אם הייתי על מצב עברית, אבל הייתי לוחץ על shift ומקליד, הוא היה כותב באנגלית. כאילו ה-shift היה ״העבר זמנית את מצב הכתיבה לאנגלית״ הדבר הזה מאוד מפריע לי כי התרגלתי שנים לכתוב בצורה כזו (אמנם זה כותב כ-upper case, אבל זה בסדר בשבילי) מישהו מכיר איך אפשר לשפר את המנגנון הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
מחפש לוח אם תואם למעבד מסוג intel core i5-3470 3.2 ghz עבור מחשב ישן. במידה ואני מחליף רק לוח אם אני צריך גם לעדכן את ה bios של המחשב או שמספיק רק להחליף?
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את כרטיס קול במחשב שלי,למקות שיש לי דיסק של כרטיס קול ולא מופיע למטה בפינה סמל של קול.. משו מוכן לעזור לי בזה...אני צריך את זה דחוף תודה [br]פורסם בתאריך: 9.11.2007 בשעה 10:31:23 שכחתי להוסיף שם כרטיס קול Realtek audio driver
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
טוב... אז החתול העיף את המחשב לרצפה, ומאז בהדלקה רואים רק ירוק מרצד למשך כמה שניות, ואז המסך נכבה. יש לציין שבחיבור למסך חיצוני הכל תקין. פתחתי את המחשב ולחצתי קצת על החישוב ללוח האם - לא שינה כלום. שאלתי - האם כדאי לי להזמין מסך חדש ולהחליף, או שיש סיכוי שהבעיה היא בלוח האם / באלקטרוניקה של החיבור ואז סתם אבזבז כסף על מסך ולא שם הבעיה. יש רמזים? תודה טל
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך דרייבר דחוף לכרטיס רשת דגם Level One wireless pci adapter wnc-0301 תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
אהלן... נתקעים לי משחקים באמצע ויש לי ריסטרטים פתאומיים רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע זיכרונות??ספק??מעבד??לוח??הרדיסק?? האם בדיקת זיכרונות ומעבד יכולים לעזור לי ??? יש דרך לבדוק ספק כוח ???? תודה...
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור אבל התקנתי ראוטר והתקנתי עכשיו סקייפ והמחשב מאתחל את עצמו פתאום ללא אזהרה אחרי שאני מפעיל את הסקייפ אגב לא פתחתי פורטים לסקייפ ואני לאיודע אם צריך. מישהו יודע? מצ"בקובץ ה midump תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
לפני כחודש נתקע לי דיסק בתוך הכונן תקליטורים אז לכן הוצאתי תכונן וניקתי תחלקים עכשיו חיברתי ויש חשמל והכל והוא נפתח ונסגר המחשב לא זיהה לי אותו אז פירמטתי והתקנתי ווינדוס XP מחדש ועדין לא זיהה לי ועשה את הצורב לכונן התקליטורים וגם לצורב ביחד מה אני אמור לעשות ??
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, במהלך העתקת קובץ מהמחשב לדיסק פנימי של סטרימר, ההעתקה נתקעה (לא יודע עדין למה) ופשוט לחצתי cancel בחלון שהופיע. לאחר מכן, לא יכולתי לגשת יותר לדיסק של הסטרימר. כל פעם הוא מציג לי כאילו שהדיסק לא מפורמט ונראה לי שנפגעה לי מערכת הקבצים על הדיסק. מספר תוכנות שהפעלתי לא גילו כלום והתייחסו לדיסק כאל לא מפורמט. תוכנה אחרת בשם active partition recovery: www.partition-recovery.com הצליחה לפחות להראות לי את הספריות הישנות שהיו על הדיסק בנוסף לשתי un allocated partiotins חדשים בגודל של כ-1MB שלא היו שם קודם לכן. כרגע אני מריץ את התוכנה של WD ואת התוכנה של active partition recovery בשאיפה שזה יסדר את הבעיה. (לוקח הרבה שעות). במידה ולא יסתדר, למישהו יש רעיון מה אני יכול ל…
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
לפני כשבוע פירמטתי את המחשב וכעת בכול פעם שהמחשב רושם כמות כבדה של מידע על הדיסק הקשיח המחשב מאט באופן משמעותי ולא חוזר לעבוד בצורה תקינה (תקיעות, ובעיות בסאונד), כאשר אני עושה SYSTEM RESTOR המחשב חוזר להיות תקין (רץ באותה מהירות שלפני רישום כבד). Intel® Core2 CPU 6420 @ 2.13GHz @ 2240MHz (ASUSTeK Computer INC. P5B mainboard) (RAM) 1GB, 490.77MB free (HDDs) 294GB, 198GB free הכונן רשום ב NTFS תודה לעוזר !
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אם אני לא טועה הכבל serial ata הוא כבל שיכול להחליף את כבל IDE שמחובר להארד-דיסק. עכשיו יש לי את הכבל הזה והוא בא עם הקופסא של הלוח אם( abit IS-7) וגם בא עם דיסקט התקנה יש לי הארד דיסק: Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD ואני לא מוצא חיבור של serial ata כזה בדיסק קשיח.מישהו יכול לעזור לי ? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
תקציב: 3000₪האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: לחסוךהאם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: מחשב שיענה על כל הדרישות.מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית, לימודים.מתי מתוכננת הרכישה: בזמן הקרוב מאודהאם יש חברה מועדפת למחשב הנייד:לאהאם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה:לאגודל קשיח מינימלי:500 GBהאם לתת דגש למשקל המחשב: אפשר להתחשב אך לא פרט הכרחיהאם לתת דגש לזמן סוללה: יום לימודים.גודל צג רצוי:אזור ה14 אינץ'לא קיימת העדפה מסויימת לחנות תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שיחקתי במחשב ביום שבת בבוקר ופתאום הוא עשה קול צפצוף באוזניות (הקול לא יצא מתוך המחשב אלא מהאוזניות, לא יודע אם זה עוזר או לא..) ואז הוא נכבה.. כשניסיתי להדליק אותו שנית הוא עלה ממש לשניה ונכבה שוב במהירות, ככה ניסיתי פעמיים. החלטתי לפתוח את המחשב ולנסות לקרר אותו ולנקות אותו בעזרת פאן לשיער (יוצא קור לא חום לא לדאוד וזה לא הורס כלום אני כבר כמה שנים עושה ככה) הלכתי לישון אחרי זה ונתתי לו לנוח קצת אמרו לי פשוט הוא התחמם, כשקמתי ניסיתי להדליק אותו ועכשיו הוא נדלק אבל הוא לא משמיע את הצפצופים בהתחלה ורק והמאווררים עובדים אבל המסך מראה שחור וזהו והמחשב לא עולה, כשפתחתי אותו והדלקתי את המחשב חיפשתי את האור שאמור להיות על הלוח אם ולא מצאתי יש רק את האור הירוק הזה שרואים מבחוץ …
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
-
יש לי את הנתונים שמפורטים למטה, ודבר כמעט אינו מותקן על המחשב אך כשאני מנסה לשחק overwatch,שכרגע התקנתי, הוא זז לאט מאוד גם עם נתונים נמוכים מאוד. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי היום אני פותח את המחשב ואין כלום על המסך. פתחתי את המחשב ובדקתי שכל החיבורים הדוקים היטב. ניסיתי לחבר מסך אחר וגם לא ראו כלום. חיברתי גם את המסך למחשב אחר וראו אחלה. החלפתי כרטיס מסך וגם לא עזר. למישהו יש הצעות או שאני אאלץ לנסוע עם המחשב לחולון...? תודה...
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
-
לפעמים אני גולש סתם באינטרנט אקספלורר, וללא כל מעשה מיוחד או זמן קצוב מופיעה הודעת שגיאה כזאת פתאום והאקספלורר נסגר: מישהו יודע מה הבעיה? או למה זה קשור ואיך אפשר לפתור? תודה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-