תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
אחרי המקרה המצער והטרגי עם הספק הקודם קניתי עוד ספק חיברתי אותו למחשב "אחר" הקטע שיש אור על הלוח תוצאה של מתח אבל המחשב לא נדלק כאילו מת למה ? בדקתי את כל החיבורים הכול. חיברתי את הספק למחשב אחר והוא נדלק. יכול להיות שהאלמנט(חיווט) של ה LED POWER נשרף ? או שהלוח הלך ? אבל הלוח מזהה מתח האור האדומה דולקת !!!!!!
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
נגיד אני רושם תגובה, ושאני לוחץ על שלח, הוא מחכה כמה שניות, ואז מודיע את ההודעה הבאה:
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
אחות של חבר שלי התעסקה לו במחשב ומשום מה היא אכשהו מחקה את הדרייברים לפי מה שהבנתי, של כרטיס מסך. אבל, לחבר שלי אין כרטיס מסך, או לפחות או לא קנה (אולי מובנה)! עכשיו חצי מהמשחקים שלו, לא עובדים ובמנהל ההתקנים יש סימן קריאה צהוב על ההתקן!! מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
קודם כל מדובר בלפטופ של acer דגם aspire intel i5 , win 7 , memory-4G , ati hd 5470 512mb בעיה ראשונה: בעת הדלקה או התעוררות ממצב שינה המסך שחור למשך 1-5 דקות ואז הוא חוזר לעצמו (כאשר בזמן זה תאורת המסך עובדת רק לא רואים את הצג). בעיה שניה: בזמן צפיה ישירה או צפיה בסירטונים (ביו טויב למשל) המסך קופא והסאונד נתקע למשך חצי דקה עד דקה. ניסיתי את כל הדפדפנים והתקנת קודקים עדכניים וזה לא עזר. תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
יש לי טאבלט ואני רוצה לעשות שהתוכנה לתיקון סקטורים פגומים mhdd תעלה מusb יש אפשרות לעשות את זה ?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב בהעלאת ווינדואס אני מקבל הודעת "missing or corrupt HAL.dll". זה קרה לי בשבוע שעבר והתקנתי מחדש את ווינדואס, וזה קרה לי שוב השבוע. מה יכול לגרום לזה לחזור על עצמו? ואיך אפשר לתקן את זה בצורה אחרת? תודה
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי אותו לבד לוח ABIT-NF7-S VER.2 מעבד AMD XP 2500 וזיכרון KINGSTON 2X256 עכשיו אני רוצה להפעיל את הDUAL אבל יש רק 3 סלוטים DIMM אז אייך צריך לשים את הזיכרון[ תודה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד - על התצוגה במסך מופיעים מלבנים (ניתן לראות בתמונות המצורפות). יש לציין כי המלבנים מופיעים, אם כי במיקום וצבע אחר, עוד לפני שמערכת ההפעלה מתחילה לעלות, כך שזו כנראה לא בעיה של דרייברים. יש לציין כי כאשר גוללים את התצוגה המלבנים נמרחים (כמו שניתן לראות בתמונה השניה). אבקש עזרתכם בפתרון הבעיה. כרטיס המסך הוא: 7600gs המסך הוא: LG F900B (מסך CRT) בתודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ניייד HP compaq nx9010 עם מערכת הפעלה Win xp כאשר אני משאיר את המחשב לזמן מסוים והוא נכנס למצב המתנה אני מקבל מסך שחור אך המחשב עדיין עובד הבעיה היא שאני לא מצליח להוציא אותו ממצב זה והאפשרות היחידה שנשארה לי היא לכבות את המחשב ולהתחיל מחדש ניסיתי כל כל המקשים כולל לחצן ההפעלה שרק בלחיצה ממושכת מכבה את המחשב. האם יש אפשרות לפתור את הבעיה בהנחה שאני כן מעוניין במצב ההמתנה ולא מעוניין לבטל אותו תודה.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
קודם כל חג שמח ושנה טובה לכולם! עכשיו לבעיה שלי... בשבוע האחרון באמצע שאני צופה בקטע וידאו, גולש באינטרנט או מבצע כל דבר אחר במחשב, המחשב מתחיל להיות תקוע ואי אפשר ללחוץ על שום דבר, ושמתי לב כאשר אני לוחץ CTRL+ALT_DELETE שהקובץ drwtsn32.exe לוקח כמעט את כל המשאבים של המחשב, אחרי דקה שתיים זה נעלם ואפשר להמשיך להשתמש במחשב... עשיתי כמו שצריך וראיתי פה בפורם שזה איזה קובץ שפועל כאשר יש שגיאה במחשב והקובץ drwtsn32.txt מראה שהתוכנה שעושה את ההפרעות זה דווקא האנטיוירוס שלי (NOD32): ירעה חריגת יישום: ??יישום: ?C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe (pid=3552) ??מתי: ?22/09/2006 @ 22:12:57.312 ??מספר חריגה: ?c0000005 (??הפרת זכויות גישה) ??*----> מידע מערכת <----* …
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מחשב יחסית ישן, הכרטיס מהסך הוא ATI 5770 יש לו 2 יציאות HDMI, ויש לי טלויזיה של טושיבה מסוג Regza, הטלויזיה תומכת ב1080i \1080p \ 720p וכד'.. חיברתי את הכבל HDMI מיציאה בכרטיס לטלויזיה, עשיתי פשוט הרחבה של הדסקטופ בדרייברים של הכרטיס ברגע שהטלויזיה נמצאת על מצב HDMI וברגע שאני מעביר איזה טאב לטלויזיה ומריץ את מה שאני רוצה לנגן (למשל סרטון ביוטוב) אפשר לראות שיש לאג\דיליי בין האדיו לוידאו, כמו סוג של בעיית סנכרון, שומעים את האודיו לפני שרואים את הבעת הפנים או הדיבור בוידאו. ביוטוב זה כמעט ולא מורגש אבל שאני מנגן סדרה או סרט בסטרים באתרים כמו putlocker/sockshare הבעיית הזאת מאוד נראת לעין. עידכנתי לדרייברים החדשים של ATI, ניסיתי לשנות את היציאות של הכבל HDM…
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
-
שלום לכולם שאני נכנס לאינטרנט אקספלולר מופיעה לי שגיאה של הפניית זיכרון וגם שאני נכנס לSAMP תמונה לשגיאה : תודה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
יום אחד הפעלתי את המחשב .... ואז כשיש את המסך הזה של ה XP שנטען...התחלתי לראות עיוותי כאלה....ואז כשהוינדוס עלה..... כל הצבעים שלי במסך נעלמו!!...כאילו התצוגה שלי סמך נראת ממש (אבל ממש) על הפנים!!!... ניקיתי את הכרטיס מסך ואת החיבורים שלו.... ואז התצוגה חזרה לעצמה...אבל אחרי כמה הפעלות מחדש... שוב זה חזר.... מה נראה לכם הבעיה... בכרטיס מסך או בלוח אם???
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
מחשב נייד עם מעבד מעבד AMD E2-9010 לאיזה מעבד אינטל בהשוואה תודה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
איך מעלימים את ההודעה הזאת מכרום מבלי להשבית את מצב מפתח
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן עשיתי מעבר למק לא מזמן, ואני די מבסוט, מלבד דבר אחד שמציק. עשיתי קיצור מקלדת מסוים שדרכו אני עובר מעברית לאנגלית ולהפך - עד לפה הכל טוב ויפה אבל בוינדווס היה פיצ׳ר נחמד: אם הייתי על מצב עברית, אבל הייתי לוחץ על shift ומקליד, הוא היה כותב באנגלית. כאילו ה-shift היה ״העבר זמנית את מצב הכתיבה לאנגלית״ הדבר הזה מאוד מפריע לי כי התרגלתי שנים לכתוב בצורה כזו (אמנם זה כותב כ-upper case, אבל זה בסדר בשבילי) מישהו מכיר איך אפשר לשפר את המנגנון הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
מחפש לוח אם תואם למעבד מסוג intel core i5-3470 3.2 ghz עבור מחשב ישן. במידה ואני מחליף רק לוח אם אני צריך גם לעדכן את ה bios של המחשב או שמספיק רק להחליף?
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את כרטיס קול במחשב שלי,למקות שיש לי דיסק של כרטיס קול ולא מופיע למטה בפינה סמל של קול.. משו מוכן לעזור לי בזה...אני צריך את זה דחוף תודה [br]פורסם בתאריך: 9.11.2007 בשעה 10:31:23 שכחתי להוסיף שם כרטיס קול Realtek audio driver
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
טוב... אז החתול העיף את המחשב לרצפה, ומאז בהדלקה רואים רק ירוק מרצד למשך כמה שניות, ואז המסך נכבה. יש לציין שבחיבור למסך חיצוני הכל תקין. פתחתי את המחשב ולחצתי קצת על החישוב ללוח האם - לא שינה כלום. שאלתי - האם כדאי לי להזמין מסך חדש ולהחליף, או שיש סיכוי שהבעיה היא בלוח האם / באלקטרוניקה של החיבור ואז סתם אבזבז כסף על מסך ולא שם הבעיה. יש רמזים? תודה טל
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך דרייבר דחוף לכרטיס רשת דגם Level One wireless pci adapter wnc-0301 תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אהלן... נתקעים לי משחקים באמצע ויש לי ריסטרטים פתאומיים רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע זיכרונות??ספק??מעבד??לוח??הרדיסק?? האם בדיקת זיכרונות ומעבד יכולים לעזור לי ??? יש דרך לבדוק ספק כוח ???? תודה...
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור אבל התקנתי ראוטר והתקנתי עכשיו סקייפ והמחשב מאתחל את עצמו פתאום ללא אזהרה אחרי שאני מפעיל את הסקייפ אגב לא פתחתי פורטים לסקייפ ואני לאיודע אם צריך. מישהו יודע? מצ"בקובץ ה midump תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
לפני כחודש נתקע לי דיסק בתוך הכונן תקליטורים אז לכן הוצאתי תכונן וניקתי תחלקים עכשיו חיברתי ויש חשמל והכל והוא נפתח ונסגר המחשב לא זיהה לי אותו אז פירמטתי והתקנתי ווינדוס XP מחדש ועדין לא זיהה לי ועשה את הצורב לכונן התקליטורים וגם לצורב ביחד מה אני אמור לעשות ??
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, במהלך העתקת קובץ מהמחשב לדיסק פנימי של סטרימר, ההעתקה נתקעה (לא יודע עדין למה) ופשוט לחצתי cancel בחלון שהופיע. לאחר מכן, לא יכולתי לגשת יותר לדיסק של הסטרימר. כל פעם הוא מציג לי כאילו שהדיסק לא מפורמט ונראה לי שנפגעה לי מערכת הקבצים על הדיסק. מספר תוכנות שהפעלתי לא גילו כלום והתייחסו לדיסק כאל לא מפורמט. תוכנה אחרת בשם active partition recovery: www.partition-recovery.com הצליחה לפחות להראות לי את הספריות הישנות שהיו על הדיסק בנוסף לשתי un allocated partiotins חדשים בגודל של כ-1MB שלא היו שם קודם לכן. כרגע אני מריץ את התוכנה של WD ואת התוכנה של active partition recovery בשאיפה שזה יסדר את הבעיה. (לוקח הרבה שעות). במידה ולא יסתדר, למישהו יש רעיון מה אני יכול ל…
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-