תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום, האם הרכיב TPM בלוח אם Z370XP SLI של גיגבייט עובד עבור כל הכוננים הקשיחים SSD או על אחד בלבד? האם ניתן להפעיל TPM בשביל RAID כלשהו? האם במחשב שמופעל בו TPM ניתן לחבר דיסק קשיח נוסף? האם ניתן לנתק דיסק קשיח במחשב שמופעל בו TPM ולחבר אותו למחשב אחר ללא TPM ולקרוא מידע ממנו? תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 6.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אתמול צבעתי תחדר, והיום הרכבתי מחדש תמחשב... וכל פעם שנוגעים במארז מקבלים זרם.. אפילו שמתי טסטר מעל המארז שעדיין לא נגע בו וכבר נדלקה נורה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום רב , יש לי תקלה שאני לא עולה על מיקומה : פתאום המחשב לא רוצה להעלות , ונדלקות (ללא הפסקה) שני הנורות הלד שעל המארז , ורק המאווררים פועלים . עשיתי את הפעולות הבאות : קניתי סוללת ביוס חדשה . ניתקתי את רוב הרכיבים (כולל זכרונות , כרטיסים) . ללא כ. מסך המחשב ציפצף אבל עדיין נדלק באותו מצב . ניסיתי לחבר כ.מסך + זכרון בודד (במקור יש 1GB X 2) . יש לציין כי מדובר במחשב ישן יחסית (עם חומרה איכותית) וספק כוח חדש יחסית של OCZ . כמו כן , לאחרונה הייתה לי בעיה עם ה-DUAL BIOS בלוח האם (מידי פעם הביוס המשני עידכן את הביוס הראשי ללא שום הסבר בהפעלה . בקיצור אני לא יודע מה פגום : המארז , הלוח , המעבד . אשמח לקבל רעיונות אם יש . תודה מראש , ג'ו
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר ברשת P2P עם עוד 5 מחשבים. חלקם עובדים עם חלונות XP וחלקם עדיין על 98. יש מחשב אחד ברשת (XP) המשמש כמחסן נתונים וכל מאגר הנתונים נשמר עליו. בכל פעם שעמדת XP ניגשת לשרת הנתונים ע"מ לההכנס לספריה עם קבצים מסוג EML יש עיכוב בגישה והמחשב מראה סימן של פנס של חיפוש והמתנה לנתונים. כשניגשים לנתונים מסוג אחר (PDF, פקסים , תמונות ואחר) אין בעיה כזו. מחשבי ה 98 ניגשים לכל הקבצים במהירות גבוהה וכשמנסים לפתוח ספריה עם קבצי EML בשרת הספריה נפתחת מיידית. רק למחשבי ה XP יש בעיית גישה לספריות עם קבצי EML. אנו מחוברים עם כרטיסי רשת ומוגדרים נכון. טכנאי שמכר לנו ציוד, מנסה למכור לנו תוכנת סרבר ואומר שכך תיפתר הבעיה. האם משהו יכול לעזור ולתת פתרון לפני שנרכוש תוכנת סרבר (שהיא…
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
לפני הבעיה זה המפרט של המחשב: טוב אז הבעיה התחילה כשקניתי כרטיס מסך חדש. בהתחלה זה לא נכנס לחלק מהמשחקים, ואחר כך הבעיה הפכה להיות שהמשחק קרס באמצע המשחק וכתב הודעה של ווינדוס למטה ליד השעון: ניסיתי למחוק את הדרייברים בעזרת תוכנה שמוחקת דרייברים ולהתקין מחדש (חדשים, ישנים, מהדיסק, מתוכנה שמוצאת דרייברים מתאים) וזה לא עזר. אז לפני שבוע מחקתי את כל המערכת הפעלה, התקנתי אותה מחדש עם 64 ביט, התקנתי את הדרייברים מהדיסק ובהתחלה הבעיה הייתה שבאמצע משחק אחרי כמה דקות הוא פשוט נתקע והייתי צריך לעשות restart. ניסיתי שוב להתקין דרייבר חדש יותר והבעיה עם ההודעה הצהובה שזה יוצא מהמשחק חזרה. ואם זה משנה, אז היו משחקים שזה לא יצא מהם וכתב תהודעה אלא זה מיזער אותם, הציג את ההודע…
-
- 28 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
קודם כל אני ממש מצטער, אני יודע שהיה על זה פעם דיון, ואני זוכר אותו אבל הבעיה ששכחתי איך פותרים את הבעיה ולא הצלחתי למצוא את הת'רד בחיפוש :-\ אז אני מצטער ומחינתי אתם יכולים לתת לי רק את הקישור לאותו ת'רד ולנעול את הת'רד הזה. בכל מקרה הבעיה היא אצל חבר שלי היא שכל פעם שהוא מדליק את המחשב הוא מתחיל לסרוק את ההארדיסק לשגיאות (המסך הכחול הזה) ואז ברקע של ה DESKTOP הוא שם לא את ההודעה הלבנה הזאת עם כפתור לשחוזר ACTIVE DESKTOP...
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין מחדש לאחר פירמוט בגלל וירוס ובעיות בתיקייה של הווינדוס את ווינדוס ויסטה home פרמיום. יש לי שני הארדיסקים במחשב ובשלב של התקנת הווינדוס המחשב לא מזהה את אחד ההארד דיסקים, את ההארד דיסק שעליו אני מנסה להתקין את המערכת הפעלה (כשאני צריך לבחור איפה להתקין את המערכת הפעלה. מה שמוזר זה שהמחשב כן מזהה אותו בביוס כמו שצריך מבחינת הגודל של הHD והכל.מישהו יכול לעזור לי? הדיסק של הווינדוס הוא מקורי וחדש השתמשתי בו פעם אחת ויחידה לפני חודש
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד Dell - inspiron 15. אני מישתמש חלונות 8.1 , נימצא אצלי שנתיים וחצי. משהו מוזר. ספק מחובר חשמל למחשב נייד בטעינה, וזה תקין. בדקתי במחשב נייד טעינה ורואים מלאה 100% מחוברת וניטענת. ועדיין מחובר ספק חשמל. והיתחלתי לשחק משחק Forthite Battle Royale שיחקנו 3 או 4 שעות ושמתי לב במחשב נייד כמה אחוז סוללה כתוב מחוברת וניטענת וירד 76% . והספק עדיין מחובר לחשמל. ולא מבין למה זה ספק כתוב מחוברת וניטענת זה יורד 76% ולא נישאר סוללה 100% מלאה. באמצע המשחק? האם באמצע שעות המשחק משפיע ממש ממש ירידה טעינה סוללה בזמן מחוברת וניטענת ספק חשמל, האם זה נכון? אני בדקתי עידכון ביוס גירסה A04 זה ישן, אני עשיתי עידכון חדש גירסה A11 …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, המערכת הנוכחית שלי (ראה מפרט מחשב משמאל) מתנהגת בצורה מחשידה - יש בעיות בעליית המחשב הרבה לפני שלב מערכת ההפעלה. למשל אני מדליק את המחשב - המאוורר של המאיץ הגרפי על מקסימום ואין תצוגה על המסך. בדקתי מגעים, ניתקתי כוננים קשיחים וכו הבעיה המשיכה עד ששלפתי 2 מתוך 4 מודולים של זיכרון הפנימי שלי זה הזכרון שלי: CORSAIR 8GB TWIN2X4096-6400C5 (2GBX4) 800MHZ CL5 המחשב עלה. יש לי סיבה לחשוד שאולי הבעיה היא בזכרון. אם כן אשמח להמלצה על תוכנה טובה (לאו דוקא חינמית) שתתן לי תשובה ברורה. אולי אפילו אנצל את ענין האחריות. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי שלום אני חדש פה קראתי כבר המון מדריכים להדפסה אוטמטית של מיילים הצלחתי ליצור "כלל" באוטלוק שכל מייל שנכנס מכתובת מסוימת יודפס זה באמת עובד רק זה שזה מדפיס רק את הכותרת ולא את התוכן של המייל יש למישהו פתרון? תודה רבה אביב
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אהלן.. :-\ אתמול כשהייתי מחובר למסנג'ר קיבלתי פתאום הודעה ממישהו שאני מכיר... בו יש קובץ מסויים - img_1123.rar. אז אני בטבעיות קיבלתי אותו מכיוון ששוב, זה מישהו שאני מכיר. מסתבר אחרי זה שזה וירוס המופץ דרך הרשימה של המסנג'ר וכרגע גם אני כביכול מפיץ אותו. לאחר שמחקתי את הקובץ מהדסקטופ גיליתי שמישהו פרץ לי למחשב ומתחיל לדבר עם אנשים במסנג'ר מול העיניים שלי. מיידית עשיתי ריסטרט כמובן ונכנסתי לתיקיית הווינדוס מכיוון שבד"כ לשם מגיעים הוירוסים, למזלי באמת מצאתי את הקובץ שם (כל קובץ ה- RAR) ומחקתי אותו. עשיתי ריסטרט שוב ומצאתי שם את הקובץ שוב. אז הקובץ בעצם נוצר מחדש כל פעם שאני מוחק אותו ורציתי לדעת אם יש דרך כלשהיא בה אני יכול להפטר ממנו לצמיתות. כאשר אני סורק את הקובץ באנטי ו…
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
תכלס אני רואה את המחשב ב TV והכל תקין אבל כשאני מחזיר את הטלויזיה לצפייה רגילה....יש לי פסים אופקיים שנעים למעלה באיטיות??? :-\ כשאני מכבה את המחשב = זה לא עוזר כשאני מנתק את כבל ה HDMI = הפסים נעלמים...והתמונת TV חוזרת להיות חלקה למה זה קורה? ???
-
- 28 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד hp L1T58EA 15-p202nj שנפל והמסך התקלקל, אני רוצה להחליף את המסך לבד אך הבעיה שבאמזון ואיביי אין מסך לדגם הספציפי הזה. אני צריך עזרה במציאת מסך מתאים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צפיתי במדריך הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/518319-%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%A8%D7%90%D7%95%D7%AA-MKV-720-1080-%D7%91%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%9B%D7%99-%D7%92%D7%91%D7%95%D7%94%D7%94-%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C-%D7%94%D7%90%D7%A6%D7%94-%D7%92%D7%A8%D7%A4%D7%99%D7%AA-%D7%95-48HERZ ולא הצלחתי להוסיף את הפילטרים של ffdshow לנגן בהגדרות. חיפשתי פתרון כולשהו וניסיתי כמה פעם ולא עזר לבסוף מצאתי אתר ברוסית עם הורדה של הנגן עם כמה מהדברים שהייתי צריך: http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2143954 הורדתי והתקנתי אבל לדעתי בהתקנה לא הגדרתי כמו שצריך ועוד אז אם מישהו יודע רוסית ומבין בעניין הזה ויכול להגיד לי איך להגדיר בהתקנה מאוד י…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה למזג את E לתוך C אייך במסך הכחול של התחלת WINDOWS זה ממז עד 99% וא רושם DISK NOT LOKED או משהו כזה מה לעשות (מישהו עזרה פליז)
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המחשב החדש שלי, ורק היום ניסיתי להדליק אותו לראשונה, ועם כל ההתרגשות ככה גם האכזבה ^^. אז קודם כל הלוח אם שלי הוא: DFI Lanparty DK x48 T2RS אליו מחוברים 2 הארדיסקים של 500GB ב RAID 0 ועוד אחד של 160 שעליו מותקן vista 64bit. עכשיו... כשאני מדליק זה עושה לי failed עם ה raid ורושם לי bootable - NO אבל הוא עדיין מזהה שיש גם את ההארדיסק 160gb הוא נותן לי אפשרות להכנס למסך שינוי אופציות או להמשיך... אם אני ממשיך הוא מבקש דיסק הפעלה, אם אני נכנס לאפשרויות של ה raid זה נותן לי אפשרות לבטל את הraid ועוד כל מיני אפשרויות, אבל בלי אפשרות לשנות boot או משהו דומה. כאשר אני נכנס לביוס אז מבחינת הboot נמצא שם ה160GB ולא הרייד. כרגע אני כותב את זה מהמחשב הישן …
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
במארז חדש כבן מספר חודשים ספורים של fractal יש לי שני שקעי usb קדמיים שעבדו היטב. המחשב היה במעבדה וחזר. עודכן ביוס ועוד טיפול לא רציני כלשהו. מאז אחד מהשקעים הקדמיים לא עובד. ניסיתי עם חיבור מכשירים/כוננים חיצוניים שונים וכלום. לפני שאני חוזר למעבדה ומפנה אליהם את האפשרות שזה מעשה ידיהם יש למישהו רעיון מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, לא מזמן שידרגתי ל- GPU: Core i3 2120 Motherboard: Asus P8P67 B3 Graphics: Sapphire ATI HD 5770 1GB Memory: 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition נתקלתי בבעיה שהמערכת קופאת באותו הפריים ועם סאונד באותו הפריים. עד שאני לא עושה ריסטרט,לא קורה כלום ונשאר באותו המצב. ניסיתי התקנה מחדש של המערכת וחשבתי שפסחה עלי הבעיה. אז נתקלתי היום שוב בזה. אודה מאוד לכל הנסיונות לעזור,תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מחשב AMD 2500, לוח אם ASUS NFORCE2 A7N8X-VM/400, חצי ג'יגה זכרון (2 סטיקים), מארז Compucase Midi Tower CI 6A19 (ספק 300W אם אינני טועה). הבעיה עם שלעיתים (לא תמיד) כשמדליקים את המחשב, הכל עושה רושם שנדלק - המאווררים פועלים, יש רעש רגיל מהרכיבים, נורות דולקות וכו' - אבל המסך לא מקבל SIGNAL. כלומר המחשב כמו מישהו בקומה : חי (דולק) אבל לא מגיב ולא מראה סימנים אקטיבים. * זו לא בעית התחממות * * זו לא בעית מסך * לאור הנסיונות הרבים עם הבעיה הזו, מה שבדרך כלל מעיר את המחשב מהקומה שלו זה הפעולות הבאות : כיבוי מוחלט, הוצאת הכבל החשמלי, הוצאת זכרונות/כרטיסים והכנסתם שוב, 2 טפיחות כלות על השכם, חיבור החשמל והדלקה. * תופעה נוספת היא שכאשר הוא פועל בקומה (כלומר, הכל דלוק - אב…
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי את ההרכב הבא: לוח אם GIGABYTE K8NSC 939 מעבד AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box זיכרון TWINMOS 256*2 PC3200 ספק 500 WATT גנרי כ.מסך RADEON 9550 AGPX8 128MB דיסק קשיח 120GB WD SATA 8 MB 7200RPM צורב NEC 3520AW X16 יש לי ריסטים מוזרים כשאני אומר מוזרים הכוונה לזה שאני יחכול להריץ 3DMARK 2003 שעתיים שיעשה 3 פעמים אותה בדיקה ולא יהיה שום ריסט ולאומר זאת הוא יכול לעשות ריסט אחרי 10 דקות משחק ב GTA SA או ב NFSU2 או סתם אפילו ב XP כשלא עושים כלום. החלפתי שני ספקים (גם ג'נריים אבל עובדים במערכות דומות בלי שום ריסט) החלפתי זיכרונות ל TWINMOS אחרים וגם ל TWINMOS עם שבבים של MTEC. החלפתי לכרטיס מסך אחר R9250. העלתי מתח לזיכרונות ל 2.8V ו למעבד ל 1.45V. צרבתי לביוס …
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם... קניתי מחשב חדש (אחרי המלצות פה בפורום...). התקנתי עליו VISTA X64. המפרט שלי הוא כזה: Intel C2Q 9550 Geil 5-5-5-15 1066MHZ 4GB SAMSUNG 640GB HD Gigabyte Radeon HD4870 ASUS P5Q Pro Seasonic M12 500W PSU בכל אופן היו לי המון בעיות (גיליתי שאת רובן ייצר ה-Windows defender)... היו לי הרבה BSOD אבל אחרי שכיביתי את זה הם הפסיקו. הבעיה היחידה שהתחילה לצוץ לאחרונה היא שבמשחקים כמו CRYSIS וWORLD IN CONFLICT אחרי כמה דקות המשחק מתרסק וב-DESKTOP כתוב שה-atikmdag היה לו ERROR והוא RECOVED SUCCESSFULLY. השאלה שלי היא איך להתגבר על זה. בעבר עשיתי קצת OC לכרטיס מסך אבל ביטלתי את זה למרות שזה לא השפיעה עם ההתרסקויות. תודה, נמרוד
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 3000,לוח אם אינטל D865GSA,אני מקווה שלא טעיתי בדגם. 1 ג'יגה זיכרון,וכרטיס מסך 6800 GS. כבר הרבה זמן שהכרטיס מסך עושה בעיות וקצת צולע ומקרטע,ולפעמים המסך לא עולה ואז אני מפרקת תכרטיס ומחזירה וזה עובד לשבוע וחוזר חלילה. כרגע,אפשר לומר שכבר שבועיים זה פשוט לא עובד,המסך לא עולה וכנראה שהכרטיס שבק חיים סופית. בכל אופן,יש חשמל במחשב והאור נדלק,פשוט לא עולה תמונה. בקיצור,יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח אם כמו לרוב הלוחות..הבעיה היא שאין לי מושג איך להעלות אותו במקום הכרטיס שמותקן כרגע. ניסיתי להוציא ת'כרטיס ולהכניס את החשמל של המסך לחשמל של הכרטיס שבלוח אם,אבל זה גם לא עולה. אולי צריך לעשות עוד משהו? אשמח אם תעזרו לי,אני מבינה דיי בסדר,אז כל פעולה שתידרש,אני יכולה…
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד מסוג DELL latitude E6500 חדש, אשר ניסיתי לחבר אותו לכונן חיצוני 3.5 מסוג prectiege iomega בנפח של 320GB. משום מה המחשב הנייד לא מזהה את הכונן, ולאחר חיבור של הכונן הנייד למחשב יש בעיה בחיבור של DOKים אחרים לכל היציאות, המחשב לא מגיב כראוי ולא ניתן לכבותו דרך הווינדוס, אלא רק בלחיצה על כפתור הכיבוי. יש לציין ש DOKים אחרים עובדים דרך כל 4 חיבורי ה USB של המחשב ואין בעיה איתם, אלא כאמור לאחר שאני מחבר את הכונן החיצוני. כאשר ניסיתי לחבר את הכונן החיצוני הזה למחשבים אחרים הוא עבד ללא כל בעיה. יש רעיונות למישהו? תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לפני כמה שבועות התחילה בעיה מאוד מציקה במחשב שלי ואשמח לקבל עזרה. חיבור האודיו (מקדימה, מאחורה הוא תקין) נדפק ואי אשר לשמוע כראוי באוזניות שמחברים. אני די בטוח שהבעיה היא בחיבור האודיו כי כשאני מחבר את האוזניות למקור אחר הם עובדות מצויין(נגנים, פאלפון), וגם ניסיתי עם כמה אוזניות . ועכשיו כדי לשמוע כמו שצריך צריך לשחק עם החיבור ולהזיז את זה קצת וגם זה לא תמיד מצליח. אשמח לקבל ייעוץ על מקור הבעיה והפתרון כי אני לא מבין גדול בחומרה.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-