עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tomy669,

שלום.. במחשב שלי (פנטיום 4 די ישן) כאשר אני מכבה את המחשב, כל מה שמחובר לUSB נשאר דולק גם לאחר כיבוי המחשב. השאלה שלי איך אני מבטל את זה? האם דרך הביוס? או שישנה דרך אחרת? אני לא מצאתי את הפיתרון בביוס כך שאם מישהו יודע, אשמח להסבר איך לעשות זאת. תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  2. Started by Dubinka,

אני חדש פו,המליצו לי מאוד על הפורום למה ב FXP אן המון עזרה, תודה לכל מי שיעזור. שלום אתמול היתחדשתי ה מסך 22 אינץ של חברת LG הW2252TQ, חיברתי הכל כמו שצריך הפעלתי את הדריברים שלו, והגדרתי את ההגדרות הבאות: brightness = 90 Contrast = 20 Sharpness = 3 Resolution =1680 - 1050 Color TEMP = 6500K RGB = R-55,G-55,B-55 Gamma = 0 אחרי שסימתי להגדיר הפעלתי את המשחקים CRYSIS ו FAR CRY 2 בהגדרות האלו: 1680-1050, ULTRA HIGH או ב CRYSIS VH, וVSYNC ENABLE ,וAAX8 להלן התמונות מהמשחקים: CRYSIS http://www.zix.co.il/viewer.php?id=351779852.jpg http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1186488425.jpg http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1293263634.jpg FAR CRY 2 http://www.zix.co.il/viewer.php?id=537…

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  3. Started by shefifon,

הי רציתי לדעת אם יש סיסמאת על/טכנאי ללוחות אם של gigebyte ,הדגם שלי הוא GA-8S655TX Ultra עכשיו הענין הוא שהחברת מחשבים שמו לי בכוונה סיסמאת טכנאי...והם שמו בטח את האפשרות שכאשר המעבד מגיע ל50 מעלות הוא מאתחל את עצמו(אולי פ זה מקוםלזהכיר שיש לי מעבד 3000 סוקט 478 לא פרוסקט). מה שמוביל אותי לבעיה השניה המחשב שלי פשוט" פעם ב" נכבה ומאתחל את עצמו מחדש... וזה מוזר ואני לא יודע מה הבעיה... הטמפ' לא כאלה רצחניות... בבקשה עזרה :s05: וכמבון מאחל לכולכם שנת 2006 מוצלחת וטובה

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  4. Started by RoiCohen,

ברגע זה חזרתי מהחנות עם מחשב חדש עם מפרט מפלצתי, חיברתי אותו להכל, כולל המסך (שעבד מעולה אתמול, עם המחשב הקודם), הדלקתי, ו... המסך נותן לי אות של No Signal. המחשב נדלק בסדר גמור, והכל עולה כרגיל, אם לסמוך על הצלילים שבוקעים מהרמקולים, אבל אין שום תמונה. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  5. היי, הווינדוס מודיע לי מידי פעם בזמן משחקים שכרטיס המסך התחמם יותר מידי וסוגר את המשחק. הכרטיס מגיע עפי catalyst של ATI לכ 75 מעלות. ובכל מקרה ברור שדיי חם במארז. אני תוהה עם המארז המאווררים והספק שיש לי מספיקים לחומרה ואם יש צורך להחליף / לשנות משהו. המעבד מחובר למאוורר thermaltake v1, בנוסף יש במארז שני מאווררים של 12'' יש לי חמישה HDD WD SATA בגדלים שונים, כרטיס מסך saphire readon 1950pro, ספק כח enermax liberty 400w מארז CI-6A19 HEC המלצות?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  6. Started by BloodFist,

אני מפרמט את המחשב ורציתי לדעת אם יש לכם כמה המלצות להגדרות לאחר הפרמוט (הכוונה להגדרות במחשב). עוד שאלה, יש לכם המלצות לתוכנות שכדאי לי להתקין אחרי הפירמוט שיעזרו למחשב לפעול יותר טוב (למשל איזה אנטי וירוס תוכנות מסוימות לא יודע, מקווה שהבנתם את הרעיון). נ.ב אני לא ממש בטוח שזה הפורום הנכון תודה מראש.

7. שלום, קניתי לפני חודש מחשב נייד של LG, דגם F1. אני יודע מניסיון שסוללה של מחשב נייד מתכלה עם הזמן (בינתיים טפו טפו הנוכחית שלי בסדר). השאלה שלי היא איך אפשר לתחזק את הסוללה, כך שהיא תחזיק יותר זמן? האם יש תוכנה מסוימת שיכולה לעזור? האם זה עוזר לפרוק את הסוללה מדיי פעם? האם עבודה על המחשב עם חשמל מאריכה את חיי הסוללה? תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  8. אהלן, יש לי כבר כשנתיים וחצי: לוח של GIGABYTE Intel Quad Core Q9550 4GB ASUS EN9800GTX+ Windows 7 32bit אני משחק בקביעות ב CoD MW2 MultiPlayer בצורה חלקה וברזולוציה גבוהה ללא שום בעיות. לפני כשבוע, שמתי לב שהמחשב מתחמם מדי בזמן המשחק (כרגע אין מזגן בחדר המחשב) ובעצם מה שגורם להתחממות הוא כרטיס המסך שעלה לטמפרטורה מאוד גבוהה. לפני יומיים החלפתי את המאוורר המקורי של ASUS בArctic Cool Extreme (גוף קירור ענק עם 3 מאווררים), היו לי קצת בעיות מקום (מה שגרם ל"משחק" עם הכרטיס כשהוא באזור הלוח ע"מ שאוכל להכניס אותו לסלוט שלו) אבל בסוף הסתדרתי. הדלקתי את המחשב ואכן ראיתי שהמאוורר עושה את העבודה בצורה מדהימה, שיפור של 20 מעלות בIDLE ושיפור של למעלה מ30 מעלות בעומס. הדבר הראשון ששמתי…

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  9. שלום אנשים יש לי לוח אם ASUS P5B Deluxe היציאה הדיגיטלית הקוקסיאלית והאופטית שתיהן עובדות, אבל המחברים האנלוגיים לא...ואני צריך להשתמש בהם בעיקרון אני רוצה את הכניסות כדי לחבר כבל מכרטיס הטלויזיה לכניסת המחשב בתוכנה עצמה על המחשב יש זיהויי לניתוק וחיבור של PLUG אבל אין שמע.... לאחר בדיקה הLINE IN פתוח לקבלת שמע ולא ב MUTE / כנל לכניסת המיקרופון. המעניין הוא שבחיבור ישירות לכרטיס טלויזיה יש סאונד דרך אוזניות או רמקולים... כנראה שהחיבורים האנגלוגיים לא תקינים.... מה יכולה להיות הבעיה? פיזית או דרייברים? תודה לכל העוזרים אסף

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  10. הפוינטר בוחר פי עשר ממה שמקליקים והמקלדת רושמת כל אות מלא פעמים. אנא עיזרו לי.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  11. Started by StreetRacer,

בהדלקת המחשב הוא מרעיש כמו מטורף והוא לא מציג תמונה. WINDOWS עולה בכל זאת. ניסינו (עדיין מנסים) לצרוב BIOS אך ללא הועיל. יש עוד מה לעשות עם הכרטיס הזה חוץ מלנסות להחליף אותו ? (אני לא יכול להחליף אותו בחנות כי היא נסגרה והיבואן כנראה לא יסכים, גם אין קבלה). תודה

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  12. Started by omri_ro,

יש לי לוח DS4 מעבד 6300 וכ.מסך 7600GT בספק שיש לי אין חיבור 8 פינים כשאני מפעיל את הFLIGHT SIMULATOR עם הגדרות גהוהות אז פתאם אחרי כמה זמן פשוט המחשב מאתחל עצמו לדעת. ביטלתי את האיתחול האוט' כדי לוודא שזו לא בעיה של הWIN וכנראה שלא (כי אז היה לי מסך כחול עם שגיאה כלשהיא) האם החיבור החסר הוא הגורם לבעיה?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by matankashi,

קודם כל על נתוני המחשב מעבד דואל קור כרטיס גרפי ג'י פורס 7200GT ג'יגה זיכרון עכשיו לבעיה..! אני משחק במשחקים שהם ברמה בינונית ופתאום המשחק נתקע והמחשב מאתחל את עצמו, נתנו לי יעוץ איך שהוא לא יאתחל עצמו..אבל אז המחשב סתם נתקע. בדקתי את הטמפרטורה של הכרטיס והיא מגיעה ל54 מעלות אני יודה אם מיש'ו יוכל לפתור את הבעיה שבת שלום

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by yamanman26,

שלום! אשמח מאוד אם למישהו תהייה הצעה טובה לפתרון כי אני כבר יוצא מדעתי.. בשבוע האחרון רכשתי מחשב עם לוח אם - Asus P8H67-M PRO B3 S1155 והתקנתי עליו מערכת win 7 ultimate ללוח כרטיס קול onbord של realtek עד כה המחשב הישן עם יציאת 2.1 היה מחובר לרסיבר HTR-6040 של yamaha כעת גם כשאני מחבר את החיבור של הסאונד מאחורה (5.1) וגם כאשר לחיבור מקדימה - שזוהה רק כאשר שיניתי הגדרה ל- AC97 שומע את כל השמע דרך הסנטר.... אשמח אם יש מי שמבין ויוכל לעזור! תודה!

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  15. שלום יש לי בעיה במחשב לפעמים הוא מחליט פשוט להיתקע המסך לא משתנה פשוט שום דבר לא זז ולא מגיב ולפעמים אחרי כמה דקות זה משתחרר הרמקולים בזמן התקיעה משמיעים קול מעצבן כזה כאילו הם מוצאים את אותו טב כל הזמן ואם אני עושה ריסטרט אז זה כאילו מחקתי את כל ההיסטוריה של הקוקיס וכו' שמתי לב שהבעיה קוראת בעיקר בהרצת סרטים, כשאני מפעיל כמה טאבים בדפדפן באינטרנט או רואה משהו בסטרים (יוטיוב וכאלה) ובכללי בעיקר בעבודה עם האינטרנט למרות שאני לא עושה הרבה עם המחשב חוץ מאינטרנט הרצתי אנטיווירוס מעודכן כל מיני אדוורים שיש לי במחשב אני יכול להגיד ב90 אחוז שזה מגיע מהחומרה זה המפרט שיש לי בנוסף אני מחובר לרשת ביתית קווית של הוט דרך נתב אדימקס אם זה רלוונטי מקווה שתוכלו לעזור תודה מראש Mainboa…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  16. יש לי כרטיס TV במחשב חיברתי אותו והוכל עובד כמו שצריך אבל אין קול, בא אלינו טכני אבל הוא לא ידוע מה הבעיה כי הוא לא מתעסק במחשבים והוא אמר שכל החיבורים מחוברים היטב. אז למה אין קול? מה הבעיה? בבקשה תעזרו לי....

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by פבלו,

שלום. בימים האחרונים כשאני מדליק את המחשב הופיע לי הודעה מוזרה שאומרת: "WPOW.exe - System Error" ובתוך ההודעה רשום שהתוכנית (לא ידוע איזו כי לא רשום) לא יכולה לעבוד בגלל ש-binkw32.dll חסר מהמחשב. ההודעה גם מציעה לי להתקין את התוכנה מחדש, אבל לא רשום איזו תוכנה זו. היום הופיע הודעה נוספת, והתמונה מצורפת בהודעה. למישהו יש מושג מה הולך שם. יש לי ווינדוס 7, 64 ביט.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  18. הי, בדקתי בHD TUNE PRO: ST31000333AS גודל טרה אחד עובד מהר ( בסביבות 120 מגה ביט לשניה) אך לעומתו WDC WD5000YS 01MPB1 גודל 500 גיגה עובד בקצב משתנה. אתמול עבד בקצב של 4! מגה. היום בבדיקה חוזרת ממוצע 35. צירפתי תמונות. המעבד הוא Q6600עם שני גיגה זכרון לוח Board: ASUSTeK Computer INC. P5KC Rev 1.xx ולאורך כל הזמן האחרון הCPU במחשב לא עולה מעל 10%. אפילו בפעולות שאמורות לאמץ אותו כמו עריכה או פתיחת קבצים דחוסים. למשהו יש רעיון? תודה מראש, חגי [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by SixKiller,

אוקיי... יש לי 2 בעיות ב2 מחשבים שונים... אחד של אחותי ואחד שלי השני... אחותי.. : מלפני כמה שנים טובות היא קנתה את המחשב הזה... P3 766MHZ MB :N\A memory : 512 sdram gp : Voodoo 3 3500 em... thats about it בקיצור רק בחודש האחרון בערך הוא עושה בעיות האקס פי... הוא נתקע משמ כל שניה... אז פירמטנו והכל (אני וחבר שלה... הוא קצת מבין) ומשום מה זה נתקע רק באקס פי.... אולי יש בעיות תאימות...? זתומרת אקס פי והלוח ....(סתם דוגמא..) אז זה בעיה אחת... בעיה שניה אצלי...: לפני כמה ימים נשרף לי המחשב.... :\(http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=52788;start=0) בקיצור... לקחתי מחשב אחר לרשת... מחשב קצת פחות טוב וגם קניתי סך ב150 שקל משומש.... המסך הוא.…

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  20. שלום, הוצאתי לאחרונה את הכרטיס מסך שלי [5770] בגלל בעיות ואני רוצה להמשיך להשתמש במחשב. איך אני מחברת את הספק ללוח אם שיפעיל את הכרטיס מסך או לא יודעת, או שאני צריכה פשוט להפעיל כרגיל? אם אפשר בבקשה לענות במהירות, זה דיי סבל לעבור ממחשב חדש וטוב למחשב יישן ואיטי DX בתודה, הילה

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by soulz,

טוב, המחשב שלי הפסיק לעבוד באמצע, ולא נדלק יותר. חשבתי בהתחלה שזה הספק, כי מתי שהדלקתי אותו המאורר עשה חצי סיבוב ואז הפסיק. אבל זה לא היה הספק. זה יכול להיות עוד משהו חוץ מלוח האם?

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by lior505,

<blockquote> 890GPA או 990XA-UD3 AM3 היה לי 890 GPA עכשיו הוא נשרף האם ה 990XA הוא לוח טוב? ברמה של מה שהיה לי? 890GPA http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1834 990 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14040 </blockquote>

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by yariv12,

קרה לי עכשיו מקרה שפתאום אני שומע רק בצד שמאל. לא יודע מה קרה שאני מנסה לשמוע שירים וקונטר שומע רק בצד שמאל,ושמתי מוזיקה היו ניצוצות ששמועו לכמה שניות בצד ימין גפ ביחד אבל חוץ מזה רק צד שמאל. מה הבעיה? [תודה לעוזרים]

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  24. המחשב השני מסרב להדלק. פטרתי את הבעיה. לחיצה על כפתור ההדלקה לא מפעילה את המחשב, יש לציין שהמסך שמחובר לספק כוח כן עובד. אני לא יודע אם הבעיה בכפתור או בספק... זה המפרט: Pentium 4 1.4Ghz ספק כוח גנ'רי 300W יש דרך לבדוק את זה? מבלי להחליף ספק? תודה!

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  25. Started by rrroonnii,

חיברתי את הכבל מתח של הכרטיס מסך לחוטי חשמל שגם מעבירים חשמל לשאר חלקי המחשב האם זה בסדר?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.