עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by IRON-MAN,

שלום לכולם! הביאו לי פנטיום 2 שהבעיה המאובחנת היתה שהמסך אינו נדלק (אחרי חיבור ספק כוח חדש) כלומר המסך מקבל מתח אך לא מקבל SIGNAL מכרטיס המסך. חיברתי את המחשב והפלא ופלא המחשב נדלק ועמו המסך..אך אבוי סיסמת BIOS..הוצאתי את סוללת הגיבוי ואת שבב הביוס מהמחשב והכנסתי חזרה ועכשיו ישנה בעיה המסך לא מקבל SIGNAL מהכרטיס...שאני מדיק את המחשב הוא נדלק אך מסרב להכבות(רק באמצעות משיכת כבל המתח הוא נכבה) וכאמור הוא לא נדלק..ההחלפץי את כרטיס המסך אך עדיין המחשב אינו פועל חיברתי למסך אחר וגם לא פועל.. הושיעו!!

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by FatUglyJo,

אהלן כולם, אם מישהו, אחרי שהוציא את הלוח אם מהמקום והחזיר, נתקל בתופעה הבאה: ברגע שמחברים את המחשב לחשמל כל המאוררים מתחילים לפעול מיד והנורת standby על הלוח אם מתחילה להבהב לא הפסקה (במצב תקין הנורה הזאת דולקת כשהמחשב מחובר לחשמל אבל לא דלוק). שום דבר אחר במחשב לא מתחיל לפעול והכפתור on/off לא עושה כלום. אז הפתרון הוא (או לפחות אצלי הוא היה): משהו מתכתי נוגע בלוח אם מאחורה ומקצר מגעים - תעיפו אותו והכל יחזור לעבוד (בשאיפה). אם אי פעם מישהו יתקל בבעיה הזאת, יחפש צרוף כמו "לוח אם" ו- "נורה מהבהבת" וימצא את ההודעה הזאת - וזאת באמת תהיה הבעיה שהיתה גם לו והוא לא היה צריך לעבור מה שאני עברתי כדי לפתור אותה (אל תשאלו) - אשרי.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  3. Started by sharonhart,

לפני חודש הE6600 עמד על 50 מעלות בערך ועכשיו הוא 80 מעלות... זה הגיוני? אני עם הקירור של אינטל שקיבלתי עם המעבד... זה לא הגיוני. תודה עריכה: כרגע הסתכלתי דרך החלון של המארז ואני רואה שהמאוורר של המעבד לא מסתובב פשוט... איך אני מפעיל אותו חזרה? מה קורה פה!!

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  4. Started by hp1610,

בנייד מסוג Dell Latitude D820 - תוך כדי הקלדה (למשל ב Word) הסמן מדלג בצורה "עצמונית" למקום כלשהוא במסמך למרות שאני לא נוגע בעכבר! ה touch pad מנוטרל (disabled). האם יש למישהוא רעיון? האם בעיית תוכנה או חומרה? תודה,

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  5. Started by r1987,

המחשב שלי הוא יחסית חדש,קניתי אותו לפני חצי שנה ועד עכשיו הוא עבד בלי בעיות לאחרונה כמעט בכל פעם שאני מדליקה את המחשב,הווינדוס מסרב לעלות ובמקומו כתובה הודעה על מסך שחור שהמחשב לא מצליח לקרוא את הדיסק הקשיח,משהו על זה שהקריאה "נפלה" או שהווינדוס כן עולה ואחרי חצי שעה-שעה הוא מתחיל לעבוד לאט ונתקע וכשאני עושה ריסט הוא שוב כותב לי את אותה הודעה מיותר לציין שכשאני מנסה לפרמט אותו תוכנת ההתקנה של הווינדוס נתקעת כשהיא מגיעה לחלק שהמחשב סורק את הדיסק הקשיח מה עושים? לקחת את המחשב למעבדה או שיש דרך לסדר את זה? יש לי ווינדוס XP עם SP2 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  6. שלום. אני רוצה לבטל אתה כרטיס מסך המובנה שהגיע עם ה M2A-VM ולהתקין במקומו NVIDIA PX5800 אין אפשרות לבטל בביוס את הכרטיס מסך, וכשאר אני מוסיף את הכרטיס מסך העצמאי ללוח, לאחר שהווינדוס עולה אני שם לב שהוא לא מזהה את הכרטיס העצמאי. כשאני בודק בDEVICE MANAGER אני רואה כשתוב שם שלכרטיס אין מספיק Resources . מה אפשר לעשות? תודה!

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  7. Started by mz155,

אני רוצה לעדכן את הביוס.. הורדתי מהאתר של הלוח אם את העדכון לביוס אבל עוד לא התקנתי אותו.. לפני שאני עושה את זה אני רוצה שתגידו לי אם צריך לעשות משהו לפני כי שלא יקרה משהו למחשב. תודה mz155

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by Niv golan,

שלום יש לי מחשב קצת ישן פנטיום 2 והוא לא נדלק לי בכלל אני בטוח ב-99.9 אחוז שהספק טוב וישנה עוד בעיה כשהייתי מצליח להדליק את המחשב אני לא רואה כלום על המסך אפילו לא את המערכת ההפעלה שעולה מה אוכל לעשות בנידון???

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  9. קיצר משום מה ב-XP שלי פתאום שאני לוחץ התחל נגיד ואז תוכניות אז בדר'כ רק מסמנים את התוכניות ועכשיו פתאום שאני מסמן לא מופיע לי עוד חלון אלה נאי צריך ללחוץ על תוכניות! כנ'ל ככה השאר.. נגיד אני רוצה ללכת אז לעזרים אז אני צריך ללחוץ עליו כדי שיפתח לא מספיק לשים את הסמן מעליו! כנ'ל ככה לכל שאר הדברים שאמורים לפתוח אוטומטי חלון איך ששמים עליהם את הסמן... משהו יודע אולי איפה בהגדרות או משהו כזה מסדרים את זה שיהיה רק מספיק סימון? תודה.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  10. Started by k22,

לא הייתי שבוע בבית ושחזרתי אני מדליק את המחשב המרז נידלק והמסך לא ניסיתי לחבר את מסך אחר שעובד וגם לא עבד המסך השני הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי את הכבל של המסך ללוח אם (on borad) וגם לא עובד ממה זה נובע ואיזה חלק נהרס לי במארז? חבר שלי אומר שזה הספק לפי התיאור ניסתי גם לקחת ספק ממחשב אחר חיברתי רק את הספק וחיברתי את הכבל של המסך ללוח אם וגם לא עבד מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  11. Started by THE FOX,

כיצד ניתן לאפשר פעולה רצופה של היציאה האופטית מן הכרטיס קול המובנה? מדובר בלוח GIGABYTE ‏EP43-DS3L

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  12. Started by ron_pol,

שלום רב, החלפתי את המחשב הנייד ב htpc לסלון, בעקבות כך עלו שתי בעיות מעיקות: 1. כאשר חיברתי את המסך (samsung syncmaster 2253bw) לכרטיס המסך (nvidia geforce 8400gs) במרחק של 7 מ' דרך dvi המסך החל להבהב והחשיך. גם כאשר החלפתי את הכבל באחרים ואיכותיים יותר, דבר לא עזר. הרזולוציה הטבעית 1650X1050 ורק הורדה משמעותית פותרת את הבעיה (לפחות בהתחלה) הבעיה שיש נפילה רצינית באיכות בעקבות כך. מה ניתן לעשות? 2. בעבר, המחשב הנייד היה מחובר למערכת שמע סטריו (ישנה אך איכותית), וניתן היה לשמוע מוסיקה באיכות מצוינת. עם החלפת המחשב החדש איכות הקול ירדה דרסטית וכבר לא נעים להאזין למוסיקה (בסרטים פחות משמעותי). כרטיס הקול הינו msi realtek. האם כדאי להחליפו באיכותי יותר? אם כן, מה מומלץ לשי…

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  13. ברשותי מחשב נייד ASU's 409fa . יש לו בטריה מובנית.

14. היי , לאחרונה התחיל להטריד אותי מאוד נושא המהירות במחשב . אני מאוד מקפיד לשמור עליו (לפחות נראה לי ) ואין עליו משחקים . הבעיה היא שכאשר אני משתמש למשל בwinrar או מעתיק קבצים לHD חיצוני המחשב כמעט מושבת לגמרי ובקושי זז למרות שבperformance screen המעבד אפילו לא מגיע ל25% וצריכת הזיכרון לא עוברת את ה2.3 GB . . . התוכנות היחידות שרצות ברגע הן JDOWNLOADER , AVAST וSPYBOT . . בדר"כ גם דפדפן ,כל השאר הם היישומים הרגילים של מערכת ההפעלה (פייירוול , win update ,task manager וכו'. . . ) אני לא מבין למה זה ככה ותוהה אם זו בעיית חומרה או לחילופין יש שינויים כמו שינויים בהגדרות שאני צריך לבצע שאולי לא ביצעתי. בנוסף אף רכיב במערכת לא עבר המהרה אף פעם . מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה. מע…

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  15. שלום. זה קורה רק לאחרונה: במחשב P4 2.0 עם לוח אם Intel Maryville 2 D850EMV2, כאשר המחשב נדלק הוא מציג את כרטיס המסך והזיכרון, ונתקע למשך כדקה במצב DOS .רק לאחר מכן נטען הווינדוס. אם אני מנסה להכנס לביוס אין שום תגובה - אני פשוט לא הצלחתי להכנס לביוס. המחשב תקין לגמרי לאחר שהווינדוס עולה. תודה לכם.

16. אז ככה יש לי בעיה כל פעם שאני רוצה להתקין ווינדוס מחדש הוא מגיע למצב של הבוט ואז עושה איתחול למחשב בעיה נורא מוזרה שבחיים לא יצא לי להיתקל פה. תודה ענקית לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  17. Started by bd,

בעיה בכונן DVD! ...עזרה? אני רוצה לצרוב דיסק.. אני לוחץ על הכפתור שעל הכונן..אין דיסק בכונן אני רוצה להכניס דיסק ריק......והמגירה לא ניפתחת הוא עושה רעש כל פעם שאני לוחץ נדלק האור צהוב של הכונן הוא חושב ולא נפתח לוחץ מלא מלא פעמים אולי אחריי 200 לחיצות ברצף הוא נפתח !! ניסתי לפתוח גם דרך נרו וגם עם CTRL+E ולא עוזר צריך לחכות מלא זמן........ שיש דיסקים בפנים הכונן נפתח על הלחיצה הראשונה...לא משנה אפילו סתם דיסק שקוף .....! מה הבעיה הכונן שלי הוא זה הדגם..עלה לי 200 שקל..לפני שנה בדיו'ק Toshiba-Samsung TSSTcorp CD/DVDW TS-H552U

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  18. Started by harelzar,

שלום לכולם יש לי את הלוח Asus a7v133 rev 1.05 עם ביוס A7V133 Beta BIOS 1010.01B הלוח עבד עד עכשיו עם Athlon 800 . החלפתי את המעבד ל XP 2000 המחשב נדלק המסך נשאר שחור ואין שום צפצוף, וזהו הוא נשאר כך, לא מגיע לביוס שום כלום. בדקתי את המעבד על לוח אחר והוא תקין. פרטי המעבד: AMD Athlon AX2000DMT3C לפי האתר של AMD המעבד הוא Athlon XP 2000+(Model 6)Palomino AG0IA 0211TPEW Y7988231015 באתר של ASUS http://www.asus.com.tw/support/cpusupport/cbios_dl/cbios_dl.aspx?MB=A7V133&CPU=Athlon%20XP%202100+(Model%206)(Palomino)&BIOS=1007 רשום Motherboard : A7V133 CPU : Athlon XP 2100 (Model 6)(Palomino) Since BIOS : 1007 Since PCB:1.05 הלוח שלי מקיים את הדרישות אבל למרות ז…

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by naddav86,

שלום רב, אודה לכם מאד אם תוכלו לעזור לי לפתור תקלה. במחשב שלי מותקנים שלושה דיסקים קשיחים. הכונן שממנו מתבצע ה-boot תקול, יש בעיות קריאה חמורות שלא נפתרות גם אחרי שימוש ב-chkdsk. העניין הוא שמערכת ההפעלה (חלונות 7) מותקנת בכלל על דיסק קשיח אחר. אני כמובן יכול לתת למחשב להתעלם מהדיסק התקול דרך ה-bios אך זה לא מפעיל את מערכת ההפעלה שבכונן השני. יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות (מבלי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש)? תודה מראש, נדב

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  20. Started by djdjdjj,

הכרטיס רשת לא מגיב אך מוגדר כראוי במחשב מה עושים ? הבעיה אצלי אחרי בדיקת הכבל במחשב אחר שמקבל אינטרנט יש פתרון לבעיה ? תודה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  21. טוב יש לי בעיה .... שאני מנסה להפעיל דיסק הוא מביא לי הודעת שגיאה שאומרת שהפורמט לא מתאים לא שהוא מושחט.... אני צריך עזרה כמה שיותר מהר ...... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  22. Started by jackye,

שלום לכולם יש לי רשת עם 2 מחשבים ונתב אדימקס(לידע כללי) ,אחד המחשבים לא עולה בכלל הוא מגיע למצב test memory נותן לי 2 הודעות עם כניסה לביוס (אני לא שם כרגע ואני לא זוכר את האופציות ),בזמן זה המקלדת לא מגיבה בכלל למרות שהמחשב עולה לא נשמע שום ציפצוף שמעיד על חומרה תקולה ,ניסיתי לנתק את המסך ולחבר שוב קיבלתי את הודעת ה test של המסך כך שאין בעיה במסך עצמו ,לפני כן אמרו לי שהייתה הפסקת חשמל ,השאלה היא אם הבעיה היא חומרתית או שהמערכת הפעלה לא תקינה ובנוסף מה עליי לעשות אודה מאוד לעזרכתכם

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  23. Started by kotel,

לאחר הדלקת המחשב באופן פתעומי מופיע מסך כחול שכתוב בוא הודעת שגיאה ארוכה כמו כל המסכים הכחולים של MICROSOFT אך הפעם ישנו משהו מרכזי שההודעה מודיעה עליו במרכז ההודעה מופעם המשפט הבא: ver_irql_not_less_or_equal

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  24. Started by philip_s,

יש לי דיסק און קי של חברת TRANSCEND דגם JF V85 והוא 16GB אם זה חשוב. הבעיה היא שכשאני מכניס את הדיסק און קי למחשב ומנסה להכנס אליו אני מקבל את ההודעה הבאה: please insret a disk into removable disk. הבעיה התחילה פתאום, לפני כשבוע הבעיה לא הייתה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  25. Started by etay34,

שלום יש לי מחשב פנטיום 4 של אינטל עם לוח אם של MSI 1.7 מגה הרץ בעיקרון יש במחשב 512 זכרון פנימי DDRAM וינדוס XP הרד דיסק 40 ג'יגה נראה לי 5400 סיבובים לדקה רציתי לדעת למה המחשב עובד בצורה ממש אבל ממש איטית כאילו הוא אחרי פירמוט ולא התקנתי עליו יותר מדי חוץ מאופיס וכאלה.. האיטיות מתבטאת בזה שנגיד פותחים אופיס לוקח שנה עד שהוא עולה וכנ"ל לגבי אינטרנט וכדומה ממש ממש איטי ומעצבן רציתי לדעת מה הבעיה ומה צריך לשפר כי לא נראה לי שאפשר להכניס יותר זכרון למחשב הזה יכול להיות שצריך להחליף הארד דיסק? למהירות של 7200? אולי ההארד דיסק עשה את שלו? כי המחשב כבר משהו כמו 5-6 אצלי.. אשמח לקבל תשובה בהקדם בשביל לקנות מה שצריך

• 3 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים