עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by gif,

שלום ובוקר טוב. יש לי שאלה:אם עכשיו אני הולך לעשות ביקור אצל מישהו,והמחשב שלו לא מעלה את הוינדווז ז"א שהוא לא נכנס גם לסייף מוד ולא מעלה את הוויזדווז עצמו. עכשיו,איזה פתרונות אתם מציעים לי בשביל ל"החיות לו את המחשב"(שיעלה בחזרה)? אני חשבתי על microsoft windows recovery console ועל windows PE (מערכת הפעלה ניידת עם כלים שימושיים)ואין לי מושג איך אפשר "להציל את המחשב" עם זה... אז מה שאני צריך ממכם זה שתביאו לי עוד אפשרויות לבעיה שלי(ז"א פתרונות לבעיה\עוד כלים להצלת המחשב) וגם איך אפשר "להציל את המחשב" עם windows PE? תודה. נ.ב אני רוצה גם תשובות מהמנהלים היקרים שלנו

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  2. כשאני נכנס לפעמים למשחקים אחרי כ-10 דקות המשחק נעשה או איטי מאוד או מהיר מאוד ככה שאי אפשר להמשיך לשחק.. אני עושה ריסטרט זה מסתדר לכמה דקות ושוב נהיה מהיר או איטי.. המפרט אם צריך: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H GEFORCE 9600GT GIGABYTE AMD ATHLON 64 4800X2 2GB DDR2 עזרה בבקשה..

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  3. Started by TripMan,

אני מדבר עם אנשים בסקייפ, והם תמיד שומעים אצלי רעשי רקע מוזרים כאלה... רעשים סטטים כאלו. אני ניסיתי להחליף בין המקרופון השולחני - לבין המקרופון המובנה שיש במצלמה שלי... וזה עדיין לא עוזר. עדיין אותם רעשים.... מה יש לי לעשות בנוגע לזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by nuctornal wisdom,

פתאום באמצע היום המחשב קרס והציג את המסך הבא: רסטטי והמחשב עלה כרגיל עד שווינדוס עלה ושוב המסך הזה הופיע. 1.ניסיתי לאת הפתרון שהוצע שם עם הF7 ללא הצלחה. 2.האם יש משהו שאפשר לעשות בלי לעדכן את הBIOS? לא שיניתי את החומרה/לא התקנתי תוכנה חדשה. עברתי על הFAQ אבל אני לא יכול להעלות קבצי dump מאחר והיינדוס לא עולה, ואני לא חושב שיש בעיה בזיכרון/כרטיס מסך מאחר והמחשב פועל בסדר עד העלייה של הווינדוס (ליתר ביטחון גם העברתי את הזיכרון מהמחשב הזה למחשב הבעיתי, דבר שלא פתר את הבעיה). המפרט של המחשב (אם זה משנה משהו) נמצא מימין.

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  5. אוקיי: http://www.strandimports.com/sysfan.jpg מה אני אמור לחבר ל SYSFAN ?!?! הבנתי שאת המאורר של המעבד אני אמור לחבר לCPUFAN, ואת כל שאר המאוררים במארז לכל "כניסות העזר", אבל למה הSYSFAN ? המאוורר של הצ'יפסט כבר מחובר לכניסה אחרת... תודה, RedShark.

6. עוד מישהו נתקל ומכיר איך פותרים את הבעיה?

7. Started by rrroonnii,

חיברתי את הכבל מתח של הכרטיס מסך לחוטי חשמל שגם מעבירים חשמל לשאר חלקי המחשב האם זה בסדר?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  8. Started by philip_s,

הבעיה שלי היא שהמחשב עולה אבל אין תמונה במסך. ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה וגם אין תמונה. כמו כן, חיברתי את המסך מחשב למחשב אחר והמסך כן עבד, לכן הבעיה כנראה נמצאת במחשב. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעונים.

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by Burkey,

שלום לכולם בטרם אני מחליף מחשב, רציתי את עצתכם. יש לי מחשב ישן, עם מעבד (core 2 dou 6300 (conroe ו - 3 גיגה זיכרון. לפני מספר שבועות הוא התחיל לעלות מאוד לאט, לעיתים BOOT של חלונות היה לוקח 10 דקות. נשברתי ופירמטתי את המחשב, התקנתי את חלונות מחדש. זה עבד בסדר יום וחצי, ושוב לקח לו המון זמן לעלות. לאחר יומיים נוספים, המחשב לא עלה בכלל, עשה לעצמו אתחול ואפילו התקשה לעשות BOOT מ - DVD. לאחר שהצלחתי לעשות BOOT מ - DVD, פירמטתי שוב, וחלונות עלתה, אך לאחר הכיבוי הראשון, שוב מסך שחור, אך הפעם שמתי לב לסימנים שמערכת ההפעלה עובדת, ורק לא רואים כלום. ניתקתי את כבל ה - DVI, שמתי VGA, ופתאום זה עובד, אך המסך מרצד כמו טלויזיה משנות ה - 70. תחושת הבטן שלי היא שכרטיס המסך לא בסדר, שזמן …

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  10. אוקי מחשב בצד שמאל הזה עם ה atlon64 בכול מקרה לוח epox 8kda3j סטיק אחד של 512 של adata מחשב עובד סבבבה, אתמול קניתי עוד סטיק של 512 של vdata הוספתי אותו וכנראה הפוך או משהו בכול מקרה איך שהדלקתי תמחשב המחשב לא רוצה להדלק כאילו לא מחובר לחשמל הוצאתי תסטיק החדש וניסתי שוב להפעיל תמחשב רק עם הסטיק של adata וגם המחשב לא רוצה להדלק בכלל! כאילו אין חשמל אפילו האורות והמאוררים לא נדלקים, מה לא עשיתי כלום! המחשב מת ! אז לאחר כמה שעות שוב ניסתי להדליק אותו הפעם הוא עשה ראש של פיצוצים והמואררים והאורות נדלקו להבזק שנייה, חשבתי ששרפתי תספק או משהו אז פירקתי את כול המחשב הכול! והיום שוב הרכבתי מחדש זכרונות,מעבד,ספק,הרד דיסקים,מאוררים הכול! עכשיו המחשב עובד יחד עם 2 הסטיקים והכול טוב…

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  11. אוקיי אז יש לי P 4 3Ghz 512 ddr כרטיס RADEON 9800 PRO יש לי את המחשב הזה בערך 4 חודשים והכרטיס עושה לי בעיות ... יש לי נקודות כאלו מגעילות במשחקים , הכתב לא ברור בטקסטים במשחקים נניח אני יוצא ממשחק , אז יש לי קווים על כל המסך , זה קורה גם אם אני עושה מזעור למשחק , ואם אני רוצה שזה יעלם אני חייב להחליף ל 800 על 600 ואז לחזיר ל 1024 ....... ורק ככה זה נעלם או במשחק אם אני רוצה שהנקודות יעלמו אז אני צריך לעשות vid_restart שזה בעצם ריסט למשחק כזה במשחק Enemy Territory מנוע Quake3. ועוד משהו , נניח נכנסתי למשחק אז הנקודות האלו והקווים וכל זה לא מופיע ישר , זה לוקח זמן , זה במהלך הזמן שאני משחק ניהיה עוד ועוד מגעיל עד שאני חייב לעשות ריסט קטן כדי לנקות הכול ולהמ…

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  12. Started by levio,

אני לא יודע איפה לכתוב את זה אבל איך שאני לוחץ על מקש במקלדת כל המחשב נהיה איטי!!רצח למה זה ולפעמים גם אחרי כמה זמן נתקע לי העכבר ומקלדת..

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  13. Started by tidan,

שלום! לפני שבוע שמתי רקע עם תצלום חלונות של ווינדוס ומאז מופיע לי הצל של הרקע על המסך למרות שהחלפתי רקע מה הפיתרון תעזרו לי ???

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  14. הדרייבר הכי חדש, עידכנתי ביוס, הספק 750W PURE, והוא כותב לי בסוף ההתקנה SYSTEM HAS NOT BEEN MODIFIED. לא יודע מה לעשות.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  15. Started by i022052,

יש לי דיסק מקסטור 80GB SATA משני. העתקה מהדיסק הזה לדיסק הראשי - עליו מותקנת מערכת הפעלה ויסטה, עוברת חלק ומהר בצורה תקינה. מגיעה למשהו כמו 24MB לשניה (דיווח של ויסטה) לעומת זטת העתקה לדיסק הזה מהדיסק הראשי, של אותו קובץ (350MB) עומדת זמן ממושך על מהירות 0. אחרי דקות ארוכות המהירות עולה ל 100KBPS במקרה הטוב ל 200. ניסיתי לבדוק את הדיסק עם התוכנה של סייגייט ושל HDTUNE והם מדווחים שהכל תקין. את HDMM לא יצא לי להריץ. הדיסק עדיין באחריות, אבל אני רוצה מידע מדוייק שאכן מדובר בדיסק תקול. האם נראה לכם שהתופעה לעיל היא אכן אומרת בודאות שמדוסר בדיסק תקול? תודה מראש

16. שלום לכולם, ראיתי את התרד העצבני מלפני כמה זמן על כל נפגעי הNEC ואני אחד מהם. :-[ שנה וחודש (!!) אחרי הקניה, חודש אחרי שפגה האחריות ( ), התחרפן המכשיר והפסיק לצרוב או לקרוא דיסקים דיוידי של ורבטים, סילברליין וכו'. נהיה צורב עם מצפון. לא מתאים לו דיסקים צרובים יותר. אין לי ברירה אלא לקנות חדש. המוכר הציע לקחת שוב NEC אבל אני חושש שאז שוב עוד שנה אני אעמוד באותו מצב. אני זקוק להמלצה על צורב דיוידי עד 200 שח שלא מרעיש, לא עושה בעיות, לא עובד לאט ושלא יתפגר לי אחרי יומיים (או שנה). תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  17. האם הכונן הקשיח (מתוצרת WD) צריך להיות MASTER או SLAVE?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  18. Started by blabla2002,

ברשותי ספק 430w של אנטק עכשיו כבר 3 floppy נשפרו לי כלומר כל קו ה5 וולט שהוא אדום פשוט הותך הפלסטיק ניתך עכשיו לפי דעתי זה הספק נכון?

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  19. Started by ofekmirzai,

שלום, יש לי בעיה ונראה לי שהיא במעבד , יש לי Intel Core 2 Due E6300 1.86GHz , שאני מחלץ קבצי ראר ומעתיק קבצים ומתקין משחקים זה עושה את הפעולות ממש אבל ממש לאט, ושיש טיפה לחץ על המחשב המוזיקה מתחילה להרעיש והסאונד מתחיל לעשות רעשים מוזרים. עכשיו בדקתי באוורסט אולי המעבד מתחמם או משו ושמתי לב שהחלוקה בין הליבות הוא 99%-70 באחת ו0% בשניה וזה לא בזמן עומס במחשב.. אני בICQ, EVEREST ואני מחלץ קובץ ווינראר. מה יכול לגרום לבעיה? תודה.[br]פורסם בתאריך: 1.09.2007 בשעה 22:45:58 UP

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  20. Started by drayfus,

iam getting blue screens all the time with the massage win32k.sys anyone?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  21. היי שלום ושבת שלום, בלשון ולגרינד: the impossible happened יש לי במחשב מחיצה של XP, מחיצה של Recover, מחיצה ex3 של לינוקס, ומחיצה של swap. ניסיתי להרחיב את המחיצה של הלינוקס על חשבון המחיצה של XP, באיזה תוכנה עלובה דרך הדיסק הפעלה Hiren. התוכנה אמרה שהכל בסדר בסוף התהליך, אבל כנראה שלא, טבלת המחיצות נהרסה. הרבה דברים קרו מאז בקשר ללינוקס וה-Grub. שורה תחתונה הלינוקס לא עובד. עד לא מזמן הייתי יכול דרך התוכנה שמציגה את המחיצה של הלינוקס ב-XP לראות את כל הקבצים שבמחיצה. ועכשיו אני רוצה לגבות ולפרמט את המחיצה הזאת כדי לתקן, אבל זה לא עובד יותר. זאת השגיאה שאני מקבל: למישהו יש מושג איך אולי איכשהו אני אוכל לגשת שוב למחיצה של ex3 כדי לגבות את המידע ולפרמט? מצורף fdi…

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by dor_dru,

אילו עוד פפקודות קיימות בדוס בסגנון של ipconfig?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  23. תקשיבו הורדתי היום בבילון 7 ושבאתי להתקין אותו העכבר התחיל לסמן ליידו את השעון חול כל הזמן כשהוא מהבהב ז"א לייד הסמן יש לי שעון חול מהבהב כל הזמן בערך פעמיים בשניה וראיתי במנהל המשימות משימה בשם START שאף פעם לא הייתה אצלי http://www.siz.co.il/my.php?i=qmjnnjz5zeiz.bmp איך אני מסדר את זה בבקשה?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  24. Started by Moty_p,

שלום לכולם לא מזמן עשיתי פורמט למחשב של בן דוד שלי. התקנתי יונדוס, דריוורים, משחקים וכו' סיימתי את העבודה בהצלחה, אמרתי לבן דוד שלי שהוא יכול לקחת את המחשב חזרה עליו הביתה אז הלכנו עליו עם המחשב חיברנו את הכבלים והכל ואז שהפעלנו את המחשב המחשב נדלק אבל לא מגיע אפילו לבדיקה ראשונית של ה bios. מה לא ניסיתי ניסיתי לחבר כרטיס מסך חדש ניסיתי להחליף ספק כוח חדש וכלום לא עזר, בדקתי אם נסרף אולי משהוא, אולי בעיה ב - bios וכלום המחשב לא נדלק אבל פעם אחת שניסיתי לעשות משהוא כדי שהמחשב יעבוד באמת המחשב נדלק פתאום אז נכנסתי ל - BIOS לעשות מערכת ברירת מחדל או אם משהוא נסרף וכלום אז אוקי לחצתי אישור שהוא אמר לי אם ברצוני לפעול (ואז מין הסתם הוא מפעיל את עצמו מחדש להתחיל את ההגדרות החדש…

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  25. יש לי צורב וDVD וצורב DVD אני מחבר את שלושתם הוא מזהה את שלושתם אבל רק הצורב ו ה DVD הרגיל עובדים ה צורב DVD המחשב מזהה אותו אבל עם מכניסים אליו דיסק הוא לא קורא אותו כלום כאילו הוא לא קיים אבל הוא מופיע ברשימה של הכוננים למה זה קורא ? עכשיו עם אני מחבר את ה צורב DVD לבד הוא גם לא מגיב ובמחשב של חבר שלי הוא מגיב איפב יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים