עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dan_sas,

שלום=] יש לי כרטיס מסך geforce 6800 של leadtek ולא ברור לי אם יש לו VIVO לא כתוב כלום על זה על האריזה או באינטרנט אך על הכרטיס עצמו ליד היציאה של ה-s-video כתוב vivo ניסיתי לחבר הכל אבל המחשב לא מצליח לקרוא את הדרייבר של הvivo ... הוא מזהה אותו אבל לא מתקין אותו בשלמותו... אחרי שאני מתקין את זה דרך המנהל התקנים הוא עושה לי:cant start hardware code 10 ואין לי מושג מה צריך לעשות אני משתגע אם מישהו יודע משהו אז בבקשה שיעזור=] תודה :

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  2. Started by danik,

שאלתי פה שאלה בקשר ל: איך מורידים תוכנות שרצות בהתחלה בWINDOWS כמו WINAMP ICQ KAZAA וכו.... מדובר בWINDOWS 2000 בWINDOWS 98 יש אפשרות להיכנס לMSCONFIG ב2000 אין אפשרות כזאת... אבל אני לא מוצא את השאלה הזאת בפורם, גם לאחר החיפוש...

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by ronzilca,

טוב, מדי כמה זמן המחשב נתקע אך לא לגמרי. כל כמה זמן הוא נתקע אי אפשר לעשות כלום במחשב והמנורה האדומה נכבת ולא קורה כלום. כעבור חצי דקה עד דקה זה משתחרר ואני יכול להמשיך את מה שהפסקתי. איך מסדרים את זה..? זה ממש ממש מציק ואני כבר לא יודע מה לעשות פורמט לא עוזר.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  4. שלום יש לי מחשב חדש עכשיו בשבוע האחרון אם אני מזיז קצת את השולחן מחשב בזמן שהוא עובד או נותן איזה מכה לשולחן המחשב פשוט עושה לעצמו ריסט... מישהו יכול להסביר לי מה זאת הבעיה המוזרה הזאת???? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  5. ממה נובעת התקלה הזאת ואיך מטפלים בה? אני מניח שזה מקצר או משהו כזה שקורה כשמחברים את הכבל USB.. אבל אף פעם לא נכנסתי עמוק מזה..

6. יש לי p2 שרציתי להפעיל בקיצור חיברתי הכל... 2 נורות דולקות power וההר דיסק.. שניהם דולקים קבוע ולא מהבהבים... הריסט לא עובד אפשר רק להדליק לא לכבות... המאוורר של המעבד רץ חיברתי מסך לא רואים כלום מה עושים?

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  7. יש לי HD MAXTOR DIMONDMAX 9 והוא מזוהה במערכת הפעלה כ IDE ולא SATA לומרות שמחובר הכבלים של ה SATA אליו האם זה תקין והאם יש דרך לשנות את זה ל SATA

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by needhelpp,

אז ככה היה לי 2 חיבורי DVI ואחת נהרסה לי מה אני עושה עכשיו אז ?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  9. Started by Erez123123,

היי, יש לי מחשב נייד מסוג GIGABYTE W566N לפני כמה ימים הוא המסך שלי התחיל להתפצל ל6 (פשוט רואים את כל המחשב 6 פעמים [רק בקטן] - כבר משלב הBIOS) ניסיתי להתקין דרייברים חדשים וגם עדכנתי את הBIOS ולא עזר. המעבדה לייד הבית אמרה שכנראה צריך להחליף את הmotherboard וזה יעלה לי 1300ש"ח + 250ש"ח (עבודה) 1) יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעייה הזאת בלי החלפת חומרה? 2) זה נראה לכם סביר 1500 שח על לוח אם חדש? תודה, ארז

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  10. Started by KoDkOd,

אני לא מצליח למצוא דריברים למצלמה כתוב עליה "webshot 350" וכתוב באדום "typhoon" אם מישו יכו לעזור לי אני נורא אשמח אני רק רוצה להוסיף שאני צריך את זה באופן בהול,אז תודה

11. Started by avz,

אשמח לקבל המלצה/הצעה לתוכנת דיאגנוסטיקה למחשב, בעדיפות לחינמית, כמובן.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  12. Started by jly,

יש לי כרטיס Creative Sound Blaster 5.1 Live 24-bit והוא די חדש .. ומאז שהתקנתי linux על המחשב שלי הוא הפסיק לפעול יעני יש Sound אבל מאוד חלש בקושי שומעים... כל ההגדרות על הכי גבוהה בלוח הבקרה וזה.. זה גם לא רמקולים כי ניסיתי כמה... אז עזרה בבקשה :'(

• 9 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by tidan,

שלום! לפני שבוע שמתי רקע עם תצלום חלונות של ווינדוס ומאז מופיע לי הצל של הרקע על המסך למרות שהחלפתי רקע מה הפיתרון תעזרו לי ???

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  14. לאחר התקנת תוכנה ולא משנה איזו אשר דורשת לבצע RESTART מקבל מסך כחול עכבר ימני לא עובד ALT+CTRL+DEL כן פועל ראוי לציין שהיתה לי בעיה אשר בעקבותיה לא ראיתי מסך כלל ורק לאחר הוצאת 2 זכרונות חזרתי לראות תודה

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  15. Started by ניסו,

סמן העכבר זז על גבי המסך ללא שליטה...מבקש פיתרון לכיוונון או שליטה המחשב הנייד מסוג דל...בעל שני עכברים 1.בצורת כפתור ו 2. פאד עכבר

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  16. Started by CRYSMAN,

שאני משחק grid אחרי כמה דקות נתקע המסך והופך לשחור/ירוק/אפור/לבן ועוד ויש לופ של המוזיקה [מן טררררררר כזה] אז החלטתי לבדוק אם זה מהכרטיס מסך והורדתי atitool בשביל לבדוק את הכרטיס בזמן עומס שאני נכנס לתוכנה אני רק לוחץ על max core והמחשב עושה ריסט לבד מה זה יכול להיות ? תודה

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by drayfus,

iam getting blue screens all the time with the massage win32k.sys anyone?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  18. Started by mokisho,

יש לי לוח P5W DH עכשיו הלוח מגיע עם תוכנה PC PROBE2 וכל הזמן היא מתריאה לי שהמעבד קופץ ל 255 ואחרי שנייה חוזר לנורמל 30 מעלות רצוי לציין שיש לי מעבד E6600 שעבר OC של 35 אחוז והתוכנה הכי עדכנית של אסוס וגם הביוס מה אפשר לעשות ?????

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by Netanel16,

שלום לכולם! יש לי צורב DVD די חדש של LG, דגם HL-DT-ST DVDRAM GSA-4136B (לא יודע אם זה בדיוק הדגם), ולאחרונה הצריבה איתו ממש אבל ממש איטית. אני מדבר על דיסק 700 מגה, במהירות 40x שזה 6 מגה בייט לשניה, בדיסק עד 52X, והצריבה לוקחת 8 דקות... בצורב במחשב הישן שלי, בן משהו כמו 4 וחצי שנים, הצריבה לקחה 3 דקות... ושלא נדבר על צריבת דיוידי - 4 ג'יגה ב 20 דקות! אם יש למישהו פתרון אשמח לשמוע, תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  20. הפסקת חשמל שרפה משהו בספק כח. החלפתי אותו, והמחשב עובד, אבל: מאיזור המאורר עולה ריח שרוף. מה קרה? וגם: כאמור החלפתי ספק כח(מ-420W ל- 300W). לספק החדש 300W יש לו הרי 2 חיבורים ללוח אם: אחד רחב צבעוני (נכנס ל PW1) ואחד ריבועון קטן, 4 מקומות(2 חוטים צהובים ו-2 חוטים שחורים). כאשר אני מכניס את הרחב ללוח אם אז המחשב עולה + הריח של השרוף. כאשר אני מכניס גם את החיבור הקטנטן ללוח אם אז המקלדת נדלקת + הנורה במארז אך המחשב לא נדלק... מה זה אומר? לוח אם epox ep-8rda3

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  21. שלום, בזמן האחרון המחשב שלי מתנתק מהאינטרנט בתדירות לא קבועה, האינטרנט לא חוזר עד לאחר ביצוע ריסט למחשב גם כשאני משתמש בפותר התקלות של ווינדוס 7. המחשב מחובר בכבל רשת חדש ובזמן ההתנתקות שאר הרשת בבית עובדת כשורה. ניסיתי לסרוק ווירוסים בעזרת AVG,VIPRE ולא מצאתי כלום, אשמח לקבל עצות לפתירת התקלה!

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by hunted,

כשאני משחק במשחקים, כמו c&c 3, מופיעים לי ריבועים ציבעוניים מוזרים על המסך, כאילו יש בעיה בכרטיס. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה של המשחק, אבל אז קיבלתי הודעה המכרטיס מסך שלי atl catalyst control center, משהו כזה. בהודעה היה רשום באנגלית משהו על זה שהכרטיס מסך שלי הגיעה לטמפ' גבוהה מהטמפ' הבטוחה ושאני צריך לבדוק את המערכת אם אין חסימות של האוויר(מצטער אבל אני לא זוכר את כל הפרטים..). מה שמוזר זה שאפילו שאני מדליק את המחשב כשהוא קר יחסית, ורק התחלתי לשחק קצת, ההודעה מופיעה כך שזה לא הגיוני שהוא יתחמם כל כך מהר, ויש לי מחשב טוב. בכל אופן, בדקתי ששום דבר לא חוסם את פתחי האיוורור של המחשב ולא הבנתי מה הבעיה. ועכשיו כל פעם שאני משחק במשחק כלשהו, לא משנה איזה, נשמע מן ציפצוף קצר ו…

23. Started by yot,

שלום לכולם, המחשב שלי קורס אחרי כמה דקות משחק. אני משחק משהו, ואז הוא נכבה פתאומיות והמאווררים ממשיכים לעבוד (מוזר לא?) אני דיי בטוח שזאת לא בעיית התחממות מכיוון שהמזגן עובד והטמפ' קרירה וכל המאווררים עובדים והדלת פתוחה. זה התחיל רק בימים האחרונים ואני לא יודע למה זה קורה, למישהו יש רעיונות? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  24. Started by the ultimate,

למחוק

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by shablull,

לאחר הפעלה של המחשב הוא עובד בצורה תקינה . לאחר מספר דקות הוא נתקע פשוט , העכבר ממשיך לעבוד אבל שום דבר אחר לא עוזר , בנסיונות של ריסטרט לא עוזר כלום ורק כיבוי ארוך למחשב הוא עולה ושוב נתקע . לא ביצעתי עדכון של דרייבר או תוכנה חדשה , (לפני שאני מתחיל לפרק את המחשב וגורמים ) - האם יכול להיות שהתקלה נובעת מהתחממות של המעבד ? אני משמתמש במאוורר של ARTIC COOLER PRO 7 , האם יכול להיות שהוא השתחרר וזה מה שגורם לתקלה ? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים