עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by xena,

בזמן סריקת CHKDSK שגרתית של XP, מופיע מסך כחול ומיד לאחר מכן המחשב מבצע אתחול. אני לא חושב שמדובר בבעיית דיסקשיח שכן יש ברשותי שני דיסקים קשיחים, והבעיה חוזרת עם כל אחד מהדיסקים. כמו כן, הרכבתי את שני הדיסקים במחשב אחר והתקלה לא חזרה שם. הבדיקה של CHKDSK פעלה יפה עד הסוף. מה זה יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by tal5870,

שלום לכולם כאשר אני מתקין מערכת הפעלה דרך virtualbox אני מקבל מסך כחול: תמונה מצורפת למטה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  3. Started by Goldlm,

שלום יש לי תקלה באחד המחשבים שלי ואני מתקשה לגלות את מקור הבעיה המחשב הוא מחשב בעל מעבד P4 3GHZ וג'יגה זיכרון ב3 סטיקים, ספק כוח של FSP אז ככה היום בזמן טעינת הווינדוס הוא פשוט התחיל להראות מסך כחול ולקרוס, ישר חשבתי שזאת בעיית זיכרון אז הוצאתי את כל הזכרונות וניסיתי להריץ עם כל סטיק בניפרד אך זה עדיין קורס (בדרך כלל בעיות זיכרון כאלו נגרמות כתוצאה מסטיק בעייתי כך פה זה לא נובע מכך מפני שזה לא עולה עם שום סטיק) קראתי את המדריך על ה minidump אבל הווינדוס לא עולה בכלל ולכן אין לי גישה למערכת ההפעלה, האם קיימת אפשרות אחרת לקרוא את הלוג? מה יכולה להיות התקלה??

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  4. Started by The-Star,

אז ככה התקינו לי 260 gtx לפני כמה ימים כל משחק עד עכשיו לא נתקלתי בתופעות חריגות , בדקתי טמפ' והכל היה תקין ככה שאני מוציא את ההתחממות מהמשוואה , לאחר משחק קצר במשחק grid החלטתי לצאת מהמשחק לדסקטופ בזמן הזה הופיע לי המסך הכחול (בנתיים זה קרה לי רק פעם אחד ) . פירוט המערכת בקצרה : quad 6600 oc 3,0 corsair 520 hx 4gb vista 64bit אני מצרף גם קובץ dmp תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  5. מצ"ב תמונה. אני מקבל את המסך הזה בניסיון לכבות או להפעיל מחדש את המחשב. כמו כן עשיתי סריקת וירוסים ויש לפחות 6 כאלו..אבל באופן מוזר באמצע הסריקה פתאום אני נתקל באותו מסך גם כן לפני שהסריקה מסתיימת והווירוסים נמחקים (בערך ב- 62% של הסריקה)..אגב סריקה של ESET. האם זה חומר או תוכנה? איך לבדוק ומה לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by naor56,

אני בא לעלות SAFE MODE אחרי המסך השחור עם כל הקבצים שניטענים לSAFE MODE אני מקבל מסך כחול. במקום שיעלה לי הווינדוס במצב בטוח אני מקבל מסך כחול שאפילו לא עושה ריסטרט לעצמו פשוט מסך כחול וזהו. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by choochee,

היי כולם, מחשב אחד אצלי במשרד התחיל ליפול בזמן רינדורים, לאחר מס' שעות. הנה המסך הכחול שהוא נתן, מישהו יודע מה זה אומר?

8. שלום לכולם,יש לי תופעה מוזרה,כשאני מעלה חומרים לרשת דרך כונן ssd מסוים,מופיע לי מסך כחול,יש מצב שהכונן גורם לבעיה?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  9. Started by Lyoko,

לא במחשב שלי אבל זה קורה במערכת הזאת: E4500 HD5450 512MB 1GB 667MHZ וקורה באופן אקראי לגמרי... לא במשחקים אבל בזמנים שונים.. יש חשד לבעיות בהארדיסקים בנוסף אבל לא הצלחתי להבין את הבעיה שרשומה במסך הכחול.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by zwex35,

היי , המפרט שיש לי : corei5 760 HD6850 4GBRAM PATRIOT SIGNATURE HEATSHIELD 820W SEASONIC HAF932 CM GIGABYTE P55-UD4P נמצא אצלי בערך 3-4 חודשים. יש לי בעיה במחשב שקוראת בערך כל 12 - 10 שעות שבאמצע תהליך , או שאני משאיר את המחשב דלוק המחשב מקבל מסך כחול. במסך הכחול רשום כל מיני דוחות שגיאה וגם "CRASH DUMPS" .. אני ממש נואש איך לסדר את הבעיה הזאתי שהמחשב עצמו חדש ואמור להיות תקין לחלוטין..

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by GmaRa,

אהלן, יש לי בעיה כאשר המערכת ההפעלה נטענת (WIN XP) מופיע לי מסך כחול לשניה וחצי עם טקסט באנגלית ואז המחשב מפעיל את עצמו מחדש. ניסיתי להפעיל ב- SAFE MODE וזה מגיב אותו הטדבר - זה נטען ואז עושה ריסטרט לפני שאני מגיע בכלל לדף טעינת המשתמש. אשמח לתשובה בהקדם, איתמר.

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  12. ביומיים האחרונים היו לי מסכים כחולים יש את הקובץ DMP וגם תמונה: http://rapidshare.com/files/52942353/Mini090207-02.dmp.html http://rapidshare.com/files/52943965/01092007051.jpg.html מה הבעיה אצלי? כבר נימעס *חשוב לציין שזה קורה רק שאני יוצא ממשחק!!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. השאלה למעלה, תמונה מצורפת: http://rapidshare.com/files/51455263/26082007049.jpg.html תודה.

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by YarinD,

תמיד שאני רוצה לעשות ריסט או לכבות את המחשב זה עושה לי מסך כחול בתוכנה BlueScreenView זה מראה לי את השגיאה הזאת A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused by the following file: ntoskrnl.exe CRITICAL_OBJECT_TERMINATION If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need. If problems continue, disable or remove any newly installe…

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. Started by Or94,

טוב זה קורה לי הרבה בזמן האחרון שכאשר אני מכבה את המחשב הוא מתחיל להיכבות ואז פתאום באמצע הכיבוי מופיע מסך כחול למשך שנייה ואז המחשב עושה ריסטרט ורק בפעם השנייה שאני מכבה אותו הוא נכבה בצורה נורמאלית. מה יכולה להיות הבעיה? עשיתי סריקות באנטי וירוס ובעוד תוכנות סריקה והן לא מצאו שום וירוס.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  16. בן דוד שלי הזעיק אותי היום בפחד "הייתה לי הפסקת חשמל! המחשב לא עובד!!! עושה ריסטרט בלופים!! מה אני אעשה בלי פייסבוק?!?!" אכן, מראות קשים. בכל אופן, הגעתי אליו לראות מה הבעיה, ולאחר הטעינה עם הלוגו של הווינדוס, נתקלתי בחלון כחול מאוד מהיר שלא הספקתי כלל לקרוא אותו, ומיד ריסטרט. לא ניתן להיכנס לאף אחד ממצבי ה safe mode, ניסיתי לבודד בעיית זכרונות וכרטיס מסך, לבדוק טמפרטורה, ולא נראה כי מדובר בבעיית חומרה.. לצערי, יש לו ווינדוס XP והיה עלי רק דיסק של 7, אז לא יכולתי לנסות תיקון למערכת. מחוסר זמן אמרתי שאני אחזור אליו מחר (במידה והוא לא יתלה את עצמו לפני כן..). מדובר בכשל של הווינדוס או יותר סביר כשל חומרה? (הוא אומר שהצליח להיכנס לווינדוס אחרי ההפסקת חשמל, נעלמו לו כל הקבצים…

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  17. קניתי M4 הכל טוב ויפה, אבל המחשב לא מצליח להיכנס למצב שינה. כל פעם אני מקבל מסך כחול. חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות מלבד עדכון שיצא ע"י מיקרוסופט אי שם ב 2011 שכבר יש לי. הכונן מעודכן ל firmware האחרון וכך גם חלונות. Bug Check String: INTERNAL_POWER_ERROR Bug Check Code: 0x000000a0 Parameter 1: 00000000`00000009 Parameter 2: ffffffff`c0000185 Parameter 3: 00000000`00000001 Parameter 4: 00000000`00000000 לפני זה השתמשתי בדיסק מכני ולא הייתה שום בעיה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by MeTaLhAmMeR,

הופיע לי מסך כחול כרגע אבל בלי שום כתוביות, פשטוט כל המסך אצלי נהיה כחול ריק בלי שום כיתוב... בכל אופן נוצר קובץ מינידאמפ ואני מנסה לפענח אותו אבל אין לי מושג איך, אני משתמש בWINDBG ואני לא רואה חלק שמצביע על משהו מסוים... אז שת'ה שאלות: מה אומר המינידאמפ הזה? (מצורף קובץ) למי שמשתמש בWINDBG, תעתיקו לי את החלק שמצביע על התקלה כי לא הבנתי איפה זה. תודה מראש *עריכה* שיט רק עכשיו שמתי לב שלא צירפתי שום קובץ כשאני יגיע הביתה אני יצרף אותו

19. Started by dropc,

מחשב נייד חדש של ASUS. פירמטתי אותו והתקנתי מערכת הפעלה נקיה מחדש WIN7. פעמים במהלך התקנת הדרייברים קפץ חלון כחול וספר כמה שניות ואתחל את המערכת מחדש. לא הספקתי לקרוא את מהות החלון. הוספתי למחשב סטיק זכרון 1ל 4GB כרגע יש בו 8GB היום. האם יש מקום לדאגה? מה יכולה להיות הבעיה מהתיאור הכללי? ומה עלי לשים לב בזמן הקרובה על מנת להיות בטוח שהמחחשב תקין ב100%? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  20. Started by Spirit Crusher,

מידי פעם כאשר אני מפעיל את המחשב מופיעה לי הודעת ארור במהלך טעינת WINXP PRO לאחר ריסטרט הווינדוס עולה כרגיל והכל עובד טוב ויפה. מה לעשות? איך אני מאתר את הבעיה? עריכה : מצאתי באתר של מייקרוסופט על הבעיה (נראה לי..) http://www.microsoft.com/resources/documentation/Windows/XP/all/reskit/en-us/Default.asp?url=/resources/documentation/Windows/XP/all/reskit/en-us/prmd_stp_czgw.asp לא ממש הבנתי מה הבעיה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

21. Started by michmich99,

שלום לכולם, אתמול במהלך הסטרים ל-twitch, הופיע לי מסך כחול. לקצת יותר פרטים: מה יכולה להיות הבעיה? אני רואה ntoskrnl.exe+61347 זה קשור לדרייבר של nvidia? בכלל ה- bug check stringנשמע לי כמו בעיה במעבד? מישהו יודע מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  22. השגיאה מופיעה במהלך צריבה. הדיבגינג Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\windows\minidump\Mini102009-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. * * After setting your symbol path, use .reload to refresh symbol locations. * *****************************************************************…

23. Started by coorva,

שלום רב אני מניח שהבעיה היא חומרה אך לא בטוח. המסך הכחול מופיע בתדירות של כל כמה ימים. המחשב עבר פירמוט לפני כחודש ועד לפני שבוע לא היתה בעיה. לא הותקנו דברים מיוחדים. את המיפרט ניתן לראות בפרופיל שלי. מחוברים לכרטיס מסך 2 צגים לא זהים. מצ"ב צילום של המסך הכחול עם ההודעה שרשומה עליו וגם קובץ של דו"ח התקלה שמופיע לאחר שהמחשב עולה מהמסך הכחול. אודה למי שמבין על מה מדובר ויכול לעזור.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by dr70,

קניתי מחשב חדש ללא הארד דיסק, כשכוונתי הייתה להשתמש בהארד דיסק מהמחשב הישן. כשהעברתי את ההארד דיסק מהמחשב הישן למחשב החדש, מערכת ההפעלה התחילה טיפה להעלות, ואז קיבלתי מסך כחול. במסך הכחול הוא אומר למעשה לבדוק וירוסים במחשב, להסיר התקנים ישנים ולהוריד כל התקן ישן, לבדוק סקטורים פגומים בעזרת chkdsk/f . לא הצלחתי בשום אופן להיכנס למצב דוס, ולעשות לא בדיקת הארד דיסק. האם הבעיה יכולה לנבוע מכך שהדיסק הקשיח היה במחשב אחר? כלומר החומרה במחשב החדש שונה מזו שבמחשב הישן? האם פירמוט הדיסק הקשיח והתקנה נקייה של מערכת ההפעלה תפתור את הבעיה? כמובן שבמחשב הישן הדיסק הקשיח עבד מצויין. מדובר בדיסק SATA, שנמצא אצלי בערך שנה. הכל היה איתו בסדר גמור עד שהעברתי אותו למחשב החדש. עכשיו הוא …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by assaf12,

אהלן אהלן, אני מקבל מסך כחול, אבל הודעת השגיאה משתנה כל פעם בדקתי את הזכרון בMEMTEST ולא גיליתי בו בעיות, גם הגברתי את המתח ל 2.6 לזכרונות אחרי שקראתי שזה המתח המומלץ אצל היצרן, אבל אחרי כמה זמן נתקעתי שוב (ללא מסף כחול) יש לי AMD 64 3000 512MB TWINMOS CL2.5-3-3-8 GIGABYTE K8VT800 PRO ספק כח של COMPUCASE 6A19 ATI 9000 PRO ושאר הדברים הרגילים

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.