עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Lyoko,

לא במחשב שלי אבל זה קורה במערכת הזאת: E4500 HD5450 512MB 1GB 667MHZ וקורה באופן אקראי לגמרי... לא במשחקים אבל בזמנים שונים.. יש חשד לבעיות בהארדיסקים בנוסף אבל לא הצלחתי להבין את הבעיה שרשומה במסך הכחול.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by zwex35,

היי , המפרט שיש לי : corei5 760 HD6850 4GBRAM PATRIOT SIGNATURE HEATSHIELD 820W SEASONIC HAF932 CM GIGABYTE P55-UD4P נמצא אצלי בערך 3-4 חודשים. יש לי בעיה במחשב שקוראת בערך כל 12 - 10 שעות שבאמצע תהליך , או שאני משאיר את המחשב דלוק המחשב מקבל מסך כחול. במסך הכחול רשום כל מיני דוחות שגיאה וגם "CRASH DUMPS" .. אני ממש נואש איך לסדר את הבעיה הזאתי שהמחשב עצמו חדש ואמור להיות תקין לחלוטין..

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  3. Started by GmaRa,

אהלן, יש לי בעיה כאשר המערכת ההפעלה נטענת (WIN XP) מופיע לי מסך כחול לשניה וחצי עם טקסט באנגלית ואז המחשב מפעיל את עצמו מחדש. ניסיתי להפעיל ב- SAFE MODE וזה מגיב אותו הטדבר - זה נטען ואז עושה ריסטרט לפני שאני מגיע בכלל לדף טעינת המשתמש. אשמח לתשובה בהקדם, איתמר.

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  4. השאלה למעלה, תמונה מצורפת: http://rapidshare.com/files/51455263/26082007049.jpg.html תודה.

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  5. ביומיים האחרונים היו לי מסכים כחולים יש את הקובץ DMP וגם תמונה: http://rapidshare.com/files/52942353/Mini090207-02.dmp.html http://rapidshare.com/files/52943965/01092007051.jpg.html מה הבעיה אצלי? כבר נימעס *חשוב לציין שזה קורה רק שאני יוצא ממשחק!!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Or94,

טוב זה קורה לי הרבה בזמן האחרון שכאשר אני מכבה את המחשב הוא מתחיל להיכבות ואז פתאום באמצע הכיבוי מופיע מסך כחול למשך שנייה ואז המחשב עושה ריסטרט ורק בפעם השנייה שאני מכבה אותו הוא נכבה בצורה נורמאלית. מה יכולה להיות הבעיה? עשיתי סריקות באנטי וירוס ובעוד תוכנות סריקה והן לא מצאו שום וירוס.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by YarinD,

תמיד שאני רוצה לעשות ריסט או לכבות את המחשב זה עושה לי מסך כחול בתוכנה BlueScreenView זה מראה לי את השגיאה הזאת A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused by the following file: ntoskrnl.exe CRITICAL_OBJECT_TERMINATION If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need. If problems continue, disable or remove any newly installe…

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. בן דוד שלי הזעיק אותי היום בפחד "הייתה לי הפסקת חשמל! המחשב לא עובד!!! עושה ריסטרט בלופים!! מה אני אעשה בלי פייסבוק?!?!" אכן, מראות קשים. בכל אופן, הגעתי אליו לראות מה הבעיה, ולאחר הטעינה עם הלוגו של הווינדוס, נתקלתי בחלון כחול מאוד מהיר שלא הספקתי כלל לקרוא אותו, ומיד ריסטרט. לא ניתן להיכנס לאף אחד ממצבי ה safe mode, ניסיתי לבודד בעיית זכרונות וכרטיס מסך, לבדוק טמפרטורה, ולא נראה כי מדובר בבעיית חומרה.. לצערי, יש לו ווינדוס XP והיה עלי רק דיסק של 7, אז לא יכולתי לנסות תיקון למערכת. מחוסר זמן אמרתי שאני אחזור אליו מחר (במידה והוא לא יתלה את עצמו לפני כן..). מדובר בכשל של הווינדוס או יותר סביר כשל חומרה? (הוא אומר שהצליח להיכנס לווינדוס אחרי ההפסקת חשמל, נעלמו לו כל הקבצים…

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  9. קניתי M4 הכל טוב ויפה, אבל המחשב לא מצליח להיכנס למצב שינה. כל פעם אני מקבל מסך כחול. חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות מלבד עדכון שיצא ע"י מיקרוסופט אי שם ב 2011 שכבר יש לי. הכונן מעודכן ל firmware האחרון וכך גם חלונות. Bug Check String: INTERNAL_POWER_ERROR Bug Check Code: 0x000000a0 Parameter 1: 00000000`00000009 Parameter 2: ffffffff`c0000185 Parameter 3: 00000000`00000001 Parameter 4: 00000000`00000000 לפני זה השתמשתי בדיסק מכני ולא הייתה שום בעיה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by MeTaLhAmMeR,

הופיע לי מסך כחול כרגע אבל בלי שום כתוביות, פשטוט כל המסך אצלי נהיה כחול ריק בלי שום כיתוב... בכל אופן נוצר קובץ מינידאמפ ואני מנסה לפענח אותו אבל אין לי מושג איך, אני משתמש בWINDBG ואני לא רואה חלק שמצביע על משהו מסוים... אז שת'ה שאלות: מה אומר המינידאמפ הזה? (מצורף קובץ) למי שמשתמש בWINDBG, תעתיקו לי את החלק שמצביע על התקלה כי לא הבנתי איפה זה. תודה מראש *עריכה* שיט רק עכשיו שמתי לב שלא צירפתי שום קובץ כשאני יגיע הביתה אני יצרף אותו

11. Started by dropc,

מחשב נייד חדש של ASUS. פירמטתי אותו והתקנתי מערכת הפעלה נקיה מחדש WIN7. פעמים במהלך התקנת הדרייברים קפץ חלון כחול וספר כמה שניות ואתחל את המערכת מחדש. לא הספקתי לקרוא את מהות החלון. הוספתי למחשב סטיק זכרון 1ל 4GB כרגע יש בו 8GB היום. האם יש מקום לדאגה? מה יכולה להיות הבעיה מהתיאור הכללי? ומה עלי לשים לב בזמן הקרובה על מנת להיות בטוח שהמחחשב תקין ב100%? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  12. Started by Spirit Crusher,

מידי פעם כאשר אני מפעיל את המחשב מופיעה לי הודעת ארור במהלך טעינת WINXP PRO לאחר ריסטרט הווינדוס עולה כרגיל והכל עובד טוב ויפה. מה לעשות? איך אני מאתר את הבעיה? עריכה : מצאתי באתר של מייקרוסופט על הבעיה (נראה לי..) http://www.microsoft.com/resources/documentation/Windows/XP/all/reskit/en-us/Default.asp?url=/resources/documentation/Windows/XP/all/reskit/en-us/prmd_stp_czgw.asp לא ממש הבנתי מה הבעיה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

13. Started by michmich99,

שלום לכולם, אתמול במהלך הסטרים ל-twitch, הופיע לי מסך כחול. לקצת יותר פרטים: מה יכולה להיות הבעיה? אני רואה ntoskrnl.exe+61347 זה קשור לדרייבר של nvidia? בכלל ה- bug check stringנשמע לי כמו בעיה במעבד? מישהו יודע מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. השגיאה מופיעה במהלך צריבה. הדיבגינג Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\windows\minidump\Mini102009-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. * * After setting your symbol path, use .reload to refresh symbol locations. * *****************************************************************…

15. Started by coorva,

שלום רב אני מניח שהבעיה היא חומרה אך לא בטוח. המסך הכחול מופיע בתדירות של כל כמה ימים. המחשב עבר פירמוט לפני כחודש ועד לפני שבוע לא היתה בעיה. לא הותקנו דברים מיוחדים. את המיפרט ניתן לראות בפרופיל שלי. מחוברים לכרטיס מסך 2 צגים לא זהים. מצ"ב צילום של המסך הכחול עם ההודעה שרשומה עליו וגם קובץ של דו"ח התקלה שמופיע לאחר שהמחשב עולה מהמסך הכחול. אודה למי שמבין על מה מדובר ויכול לעזור.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by dr70,

קניתי מחשב חדש ללא הארד דיסק, כשכוונתי הייתה להשתמש בהארד דיסק מהמחשב הישן. כשהעברתי את ההארד דיסק מהמחשב הישן למחשב החדש, מערכת ההפעלה התחילה טיפה להעלות, ואז קיבלתי מסך כחול. במסך הכחול הוא אומר למעשה לבדוק וירוסים במחשב, להסיר התקנים ישנים ולהוריד כל התקן ישן, לבדוק סקטורים פגומים בעזרת chkdsk/f . לא הצלחתי בשום אופן להיכנס למצב דוס, ולעשות לא בדיקת הארד דיסק. האם הבעיה יכולה לנבוע מכך שהדיסק הקשיח היה במחשב אחר? כלומר החומרה במחשב החדש שונה מזו שבמחשב הישן? האם פירמוט הדיסק הקשיח והתקנה נקייה של מערכת ההפעלה תפתור את הבעיה? כמובן שבמחשב הישן הדיסק הקשיח עבד מצויין. מדובר בדיסק SATA, שנמצא אצלי בערך שנה. הכל היה איתו בסדר גמור עד שהעברתי אותו למחשב החדש. עכשיו הוא …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by assaf12,

אהלן אהלן, אני מקבל מסך כחול, אבל הודעת השגיאה משתנה כל פעם בדקתי את הזכרון בMEMTEST ולא גיליתי בו בעיות, גם הגברתי את המתח ל 2.6 לזכרונות אחרי שקראתי שזה המתח המומלץ אצל היצרן, אבל אחרי כמה זמן נתקעתי שוב (ללא מסף כחול) יש לי AMD 64 3000 512MB TWINMOS CL2.5-3-3-8 GIGABYTE K8VT800 PRO ספק כח של COMPUCASE 6A19 ATI 9000 PRO ושאר הדברים הרגילים

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום, עוד אין לי את המחשב שבוע ועכשיו באתי להדליקו, ולהפתעתי קיבלתי מסך כחול, יש לי טראומה גדולה מאוד מהמסכים האלה, אשמח אם תעזרו לי לפענח את הקובץ ולהבין את מקור התקלה. העלתי את הקובץ מתיקיית ה Minidump, ווינדוס 7. שנו בבקשה את הסיומת של הקובץ ל dmp, הייתי חייב לשנות ל PNG אחרת לא הייתי יכול להעלותו. תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. intel core i5 750 2.66ghz 8mb l3 cache s1156 arctic cooling freezer pro rev.2 gigabyte ga-p55-ud3l kingston 2gb ddr3 1333mhz pc3-10666 kvr1333d3n9/2g (כמות:2) wd caviar 1tb 7200rpm 32 mb sata2 zotac gtx 260 ספק chieftec550W מארז coolermaster centurion 534 black atx case no psu אני כבר מיואש, בפעם הראשונה שהוא נלקח לבדיקה נמצא שהHD תקול (קובץ ה MINIDUMP שגרם ברוב המקרים לבעיה ה ntoskrnl.exe) הוחלף הHD ושוב... מסכים כחולים שיש על המחשב רק win7 . נלקח שוב לבדיקה והם לא מצאו כלום (מצורפות 2 תמונות של הבדיקות שהם עשו) נאמר לי שזה כנראה בעיה בווינדוס. http://img202.imageshack.us/g/test48.png/ http://img153.imageshack.us/img153/9361/43test.png התקנתי 3 גרסאות שונות של ווי…

20. Started by Ic3 CuB3,

לפני חודש בערך קניתי מחשב חדש שמשרת אותי נאמנה עד כה. היום עזבתי את המחשב דולק לכמה שעות וכשאני חוזר אני רואה מסך כחול, אם כל הטקסט שעליו וזה, ומתחת את הבעיה : Beginnig dump of physical memory מה זה אמור להביע ?? כיצד אני מתקן את זה ?? **תוכלו לראות את המפרט שלי מימין. תודה אנשים :xyxthumbs:!! אני מאד מודאג פשוט.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  21. Started by erantheking21,

שלום יש לי מחשב חדש שקניתי לא מזמן עם מעבד I7, זכרון 16G, לוח Z88 ויש לי בעיה כזו.. מדי פעם שאני מכבה את המחשב, הוא נותן לי הודעת שגיאה DRIVER_POWER_STATE_FAILURE עם הודעת שגיאה, ואז הוא עושה סריקה של בדיקת זכרון ולא מוצא כלום..(צירפתי תמונה עם ההודעה) אחרי זה אני עושה ריסטרט והמחשב עולה כאילו כלום. התקנתי מחדש את המערכת ההפעלה אבל ההודעות האלה חוזרות, לא באופן קבוע אבל מדי פעם.. אתמול בלילה שוב קרתה לי הבעיה הזו שוב בלילה, כלכך התעצבנתי, והרצתי ידנית בדיקת זכרון של WIN7 הוא לא מצא כלום, אבל קרתה בעיה נוספת, לפתע נתקע לי בSTARTING WINDOWS וזה אף פעם לא קרה, מישהו קרה לו שנתקע לו המסך שם? הייתי צריך לכבות שוב ולהדליק, אז הוא הריץ לי ואמר שיש בעיה בWIN וצריך לעשות REPAIR, …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by nissim segev,

אני חדש כאן קודם כל ברוכים הנימצאים, קרתה לי תקלה הערב שעבדתי עם המחשב נייד שלי ( hp דגם g62 ) ובאמצע העבודה פתאום המסך נהיה כולו בצבע כחול עם הודעות באנגלית ולמטה הוא התחיל להריץ מיספרים עד 100 והפעיל מחדש את המחשב. מה זה יכול להיות? תודה לכל העוזרים...

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by ruff stuff,

יש לי מחשב נייד של סוני מערכת הפעלה וינ 7 64 הום פרימיום. מצרף צילום של המסך .

24. Started by guyby,

http://db.tt/T7LQiel5 מצורפת תמונה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  25. Started by djmetro,

שלום לכולם, יש לי בעייה במחשב הנייח שבאמצע עבודה עם המחשב הוא עושה לי מסך כחול מספרים רצים עד 100 והוא מפעיל מחדש את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים