עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by kobt,

נפני מלא זמן היה לי בעיה אם הכרטיס משך שלי (FX 5200) הזזתי תחוטים בום! נחבא המסך באתי הוצאתי תכרטיס מסך חיברתי שוב פעל בסדר קרה לי עוד פעמיים ובשתי הפעמים האלה היתי צריך לשחק איתו עד שיפעל פעם רביעית נסיתי מלא וזה לא מצליח המסך לא נדלק(יש כתום אין צהוב במנורה) אני לא יודע אם זה הלוח אם או החוט של המסך כי ניסיתי עוד מסך ולא פעל עבר כבר איזה יותר מחצי שנה שאני אם GFORCE4MX מסריח!!! לחבר שלי דוד שלו עובד בחברה או משהו של מחשבים והוא מבין הבאתי לו תכרטיס שיבדוק אם הלך הכרטיס חבר שלי ניסה את זה אצלו ופועל לו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך?!!?!?!?!? זה פעל גם לי פעם!!!! מה זה יכול להיות??? הלוח אם?? אבל הוא פעל לי כבר!!! וניסיתי הרבה פעמים!!! משהו יכול לענות על כל השא…

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. חברים אני מנסה להפעיל תמחשב ואז כאשר הוא טוען את הווינדוס אני מקבל מסך כחול. אני מדגיש שאין OVER ואין כלום, גם כאשר אני מנסה להכנס ל SAFE MOD זה עדיין עושה לי מסך כחול בטעינה !!! מה עושים עזרה!!!

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  3. יש לי שני הארד דיסקים אחד ל-backup ואחד שמותקן עליו הכל. את ההארד דיסק שעליו מותקן ה- windows המחשב מתקשה לזהות... לפעמים הוא לא מזהה ובדרך כלל שהוא עולה יש את הסימן הקטן בצד ליד השעון שאומר safely remove hardware... מה לעשות??

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  4. שלום. 1. יש לי משחק שגורם למאוורר של המעבד לפעול במהירות גבוהה (בדר"כ קורה לי כשהמעבד נמצא על 100% עבודה). אם אני אמשיך לשחק בו יש סיכוי שזה יהרוס את המעבד ? 2. האם המשחק NBA LIVE 2006 מתאים לכרטיס המסך INTEL GMA 900 ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  5. Started by kinggil,

TNX

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by dragonXxX,

[glow=red,2,300]אנשים אני חייב את עזרתכם,[/glow] [move]הכי טוב אם תוכלו לפנות אליי לאיי סי 179223719 או מסנג'ר dragon0512@walla.co.il[/move]כבר משהו כמו חודש חודשיים שיש לי את הבעיה הזו ואני משתגע, המחשב פתאום נתקע ומופיע לי או מסך כחול שכותב כל מני שטויות ומוזכר שם השם ATI (יש לי X-600XT) או שהמסך פתאום מראה לי קווים של צבעים ואז חוזר לעצמו וכותב לי בעיה שהכותרת שלה היא vpu recover ושואל אם אני רוצה לעשות ריסטרט או לא, ועד שאני לא עושה המחשב זז לאט ואי אפשר להכנס למשחקים, או שזה עושה את הקווים בצבעים ואז המסך על 16 bit צבעים ו 480X640 רזולוציה. ניסיתי להתקין את הדרייבר החדש יותר של הכרטיס שלי וזה לא עזר את החזרתי לישן, וניסיתי להתקין את הדיסק של intel של הלוח אם שו…

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  7. המחשב שלי לא מוצא תהארד דיסק שלי... ניסיתי כל מיני שטויות בביוס, ניסית גם לעשות OFF ON לגאמפר הזה בביוס, ניסיתי להוציא ולהכניס תחיבורים של ההארד דיסקכלום! הוא כל הזמן מבקש ממני לעשות בוט לראיד משהו כזה, לפני שעולה הוינדוס (יש לי הארד דיסק 1 שמחובר בכבל אדום כזה לא ברור לי איך קוראים לו) ניסיתי לשחק שהוא ינסה להיכנס לסקאזי ראשון ואחרי זה לHDD-0 או כמעט כל צרוף אפשרי... בבקשה תעזרו לי =/ SweeT EviL

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  8. Started by dvvon,

שלום לכולם הכונן דיסקטים שלי לא מותקן אז כאני מפעיל את המחשב הוא אמר לי תלחץ F1 כדי להמשיך אחרי זה הגעתי למסך כחול עם מלא אופציות ואני לא יודע מה לבחור כדי להתקין את הכונן הזה יש לי עבודות של הבית ספר ואין לי את הכונן המעפן הזה........ אוףףףףףף תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by max74,

מופיע לי בהתקן צהוב התקנתי דרייבר של הלוח אם ללא הועיל ,אן דבר שלא נסיתי... מערכת הפעלה 98se .מצרף תמונת מסך.. אשמח לכל הצעה .תודה לכם... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by *NightMare,

המחשב שלי עושה המון רעש בגלל מאווררים.. לפני שנה בערך אמרתי לתכני שלי לשים לי עוד מאוורר... עכשיו אני רוצה להוריד אותו (את האקסטרה) ואני לא יודע איזה היו במקורי... עכשיו יש לי אחד מקדימה למטה אחד מאחורה למעלה ואחד באמצע על הלוח... איזה היו כאשר קניתי את המחשב? אם זה עוזר אז יש לי מחשב +AMD Athlon 2600

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  11. ^^^^ האם אני צריך להוציא את הכבלים מהצורב שהצורב ישאר בלי חוטים או שלהוציא את החוטים מאיפה שהםן מתחברים אליהם? תודה

• 8 תגובות
    • 622 צפיות
  12. Started by slimshady21,

שלום. קניתי היום סטיק זכרון - 256MB DDR400 TWINMOS CL2.5 למחשב הישן שלי. יש בו לוח אם של VIA (לא זוכר בדיוק את הדגם) ומעבד P4 1.8GHZ. קיצר יש ארבעה שלוטים לזכרון- שניים שחורים צמודים, ומשמאלם שניים צמודים שחורים- אז איפה לשים את הזכרון?? היה לי קודם גם סטיק של 256 שנשרף, אז הוצאתי אותו, אבל שכחתי איפה הוא היה. אז איפה לשים את הזכרון? או שזה לא משנה? וגם איך בדיוק להרכיב אותו- כאילו להכניס אותו כשהמחשב מכובה, ואז להדליק וזהו?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  13. לא יודע מה קרה, פתאום המחשב התחיל להתקע ולהוציא לי מסכים כחולים במשך כל היום. אחרי כל פעם שזה קורה אני צריך לנתק את הכבל של ההרדיסק (SATA) מהלוח אם ולחבר בחזרה, אם לא אז כשאני מנסה להפעיל את Windows הוא ואמר לי שחסר איזה קובץ חשוב (זאת בעיה ישנה שיש לי אותה כבר הרבה זמן והופיעה לפעמים באקראיות אחרי שהיו לי הרבה קצרים בבית) הנה הקובץ MiniDump תודה! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  14. Started by .::Void::.,

טוב אז ככה.. יש לי 2 מחשבים בבית.. אחד מהם היה מושבת הרבה זמן(משו כמו שנה) בגלל איזושהיא בעיה שלא הצלחתי לסדר ואני אפילו לא זוכר מה היא הייתה.. אתמול הרכבתי אותו מחדש(כולו היה מפורק) וחיברתי אותו. שמתי לו הארד דיסק שחבר הביא לי ולפני שהביא לי שם עליו ווינדוס ואמר שבדק אותו והכל טוב ויפה. עכשיו, שחיברתי את ההארד דיסק למחשב, אז המחשב עולה בסדר ואז יש את המסך שצריך לבחור באפשרות הפעלה הרצויה(safe mode, start windows normally וכו'..). בחרתי באפשרות של start windows normally והמחשב פשוט נתקע!לא זז ולא כלום שומדבר לא מגיב. עשיתי ריסטארט וניסיתי שוב, אבל ללא הצלחה. אחר כך בחרתי באפשרות safe mode. המחשב הראה שהוא מעלה את רשימת הדרייברים אבל אז הוא נתקע בדרייבר mup.sys(שאין לי מוש…

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  15. היי.כבר שבועיים שהבעיה לא נפתרת.התקנתי אינספור חבילות מקודדים מהטובות והמומלצות שיש אך לשווא.שום תוכנה חיצונית גם לא מנגנת קבצי וידאו בטענה שאין מקודדים :kopfpatsch: מה עושים?!! אני מתחרפן כבר :pissed:

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  16. Started by Bone-Breaker,

שלום, התקנתי תוכנת עריכה (AVID) ולאחר ההתקנה נתקע המחשב. עכשיו אני רואה בdevice manager שאין מה שהיה פעם IEEE 1394 bus host controller. ועוד משהו קטן. יש לי בעיה שכשאני מכבה את המחשב הוא לא מכבה אותו מיד אלא כותב אחרי כמה זמן שעכשיו זה בטוח לכבות את המחשב. אם למישהו יש איזשהו רעיון איך לסדר את שתי הבעיות אז שכיתוב בבקשה.

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  17. Started by TipX-Bomb,

שבוע טוב, הסיפור הוא כזה - לאבא שלי יש מחשב מאולתר כזה, עם חלקים ישנים בלבד, והוא איטי וכל הזמן נתקע, מסכים כחולים, כאילו שיש לו בעיה רצינית אבל אני לא מצליח לזהות אותה. המפרט הוא כזה: AXP 2000 בן 4 שנים 512MB Samsung - שני כרטיסים של 256 בני 4 שנים. Abit NF7 בן שנה וחצי Maxtor 40GB - בן 5 שנים XFX 6600GT 128 - בן שנה מארז וספק 350 ג'נרים בני שנתיים בערך. אלו הדברים החשובים. הטמפ' נעה בין 60-50, במאמץ אי אפשר לבדוק כיוון שהמחשב אפילו לא מצליח להריץ 3dmark2001, עושה ריסט באמצע. המחשב נתקע גם במשחקים וגם בעבודה אקראית באינטרנט. כבר המון זמן שאני עובד עליו, ידוע שהבעיה לא בלוח אם, ולא בכרטיס מסך, כי גם לפני שהחלפתי את שניהם וגם אחרי היו את הבעיות האלה. :s05: …

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. זה התחיל מאז שחזר המחשב שלי לאחר שהורכב לו BigTyphoon המחשבקופא לי פתאום ואני צריך לעשות ריסט. ואז שהמערכת עולה יש לי עולה לי הודעה שהמחשב עלה עם שגיאה חמורה. פה ושם שי לי מינידאמפ - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=165507.0 בקשה עזרה זה די דחוף . תודה רבה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  19. פלאפון W800I, ואיך הולכים התעריפים בדיוק

20. Started by brum,

אהלן לאחרונה המחשב קורס לי. בתיקיית מינידמפ מצאתי 2 קבצים. אני מעלה אותם בתקווה שתוכלו לעזור לי. תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  21. שבוע טוב אם אני מחבר הארד דיסק שרוף (חדש או ישן) למחשב עם עוד הארד דיסק עובד.. מה קורה? נשרף איזה חלק או משהו כזה?? תודה ושבוע טוב

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  22. Started by Master Boo,

שלום לכולם! אני עובד עם מחשב GA-K8NF-9 AMD 3000+ Venice 64Bit Seagate HD 80 GB S.ATA OCZ 512MB כאשר אני מנסה להתקין על המחשב SP2 המחשב לא מתאתחל. ההתקנה "עוברת בהצלחה" (לטענת ווינדוס), אבל כשאני מנסה לאתחל את המחשב הוא נכנס ל"לואת אתחולים" אינסופית. הביוס מעודכן לF10. חרשתי על גוגל ולא מצאתי תשובה... למישהו יש רעיונות למקור הבעיה? תודה סליחה, לא קראתי את החוקים שזה לא פורום לתמיכה בין השאר. אבקש להעביר את ההודעה לפורום המתאים... שוב תודה

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  23. האם ניתן להתקינן במארז ע"ג לוח אם שנועד לפנטיום ? בידי עשרות דיסקטים ישנים משנות ה 80 עם משחקים ל DOS, ו X86. בידי גם כונן של PC משנות ה 80. אני רוצה להעתיק ולצרוב את המשחקים. האם צריך צמות מיוחדות להתקנת הכונן בלוח האם החדש ? הוא נכנס למארז חדש ? תודה !

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  24. Started by kronin,

איך אני מזהה לאיזה usb מחובר המודם שלי ? אני יודע שזה נעשה דרך מנהל ההתקנים אבל לא יודע איך.

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  25. Started by most,

שבוע טוב לכולם יש לאחי צורב וגם כונן קורא dvd מסוג lg. שני הכוננים לא מזהים דיסקים מכל הסוגים(גם צרובים וגם אורגינאלים). יש לציין שמידי פעם חוזרים הכוננים לקרוא ואח"כ שוב לא קוראים. מה לדעתכם הבעיה? יש עיצות מיוחדות? תודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים