תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
המחשב עובד מצוין.. כשמחברים למסך אחר הכל בסדר.. הבעיה היא במסך גם כשמדליקים אותו הפאנל לא נדלק או מתבהר המסך נשאר שחור לגמרי כאילו הוא כבוי (יש הבדל בין שחור כשהמסך כבוי לשחור כשהוא דולק) בנוסף לזה כשאני מדליק אמורים לראות את הלוגו של החברה SAMSUNG לכמה שניות ואז המסך מתחיל לעבוד,לפעמים ניתן לראות את הלוגו ממש ממש חלש או במקרים אחרים כשאני מדליק את המסך לא רואים כלום ודווקא כשאני מכבה אותו יש הבזק של הלוגו הזה.. נראה לי שזו התאורה האחורית שנדפקה.. למישהו יש רעיון אחר?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אני עושה עם זה? קיבלתי מסך כחול שהיה רשום BAD HEADER POOL אחרי זה הרצתי בדיקה של וינדוס לזכרונות שהוא מאתחל את המערכת ומבצע לפני עליה של וינדוס אחרי זה קיבלתי את המסך הזה בוינודס מדובר בזכרונות איכותיים http://ksp.co.il/?uin=19422 Corsair Vengeance Pro 2x8GB DDR3 1866MHz מה זה אומר בדיוק למה התחילה בעיה פתאום והמחשב בכללי עובד מעולה הוא רץ כבר כמה חודשים וקיבלתי מסך כחול כזה ללא סיבה רק איזה פעם פעמיים יש לי אוברקלוק קל ל 4000 ובזכרונות לא נגעתי בכלל האם כדאי להמשיך לעבוד ככה האם המצב יכול להתדרדר זתומרת הבעיה תתרחב? בכל מקרה הזכרונות האלו יש להם אחריות לכל החיים או לגשת ל KSP ולהביא את הזכרונות רק איך אני יתפקד עם המחשב עד שאני יקבל זכרונות חדשים לא ברור לי …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי את המוצר הזה לפני חודש: https://www.newegg.com/global/il-en/stealth-black-asus-tuf-gaming-fx505gt-us52-gaming-entertainment/p/N82E16834235502?Item=N82E16834235502 והוא הגיע לפני שבועיים. אחרי שבועיים המחשב מתחיל להיות איטי בכל מיני הליכים (פתיחה וסגירה של חלונות, הקלדה, אם אני פותח תוכנות הכי קלילות ברקע). שתבינו הבאתי אותו חדש וכולה הורדתי דיסקורד, פייר פוקס, ומייפל סטורי. הלכתי לטכנאי והטכנאי אמר לי שאחרי שהריץ בדיקה שכל החומרה במחשב תקינה, ושכנראה יש בעיה בלוח אם שגורמת לבעיה בכרטיס הגרפי (ככה הבנתי מהמילים שלו). מישהו יכול להעריך כמה תיקון כזה יכול לעלות ומה הבעיה יכולה להיות? החברה אשכרה לא נותנת לי להחזיר את המוצר כי אי…
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
לאח שלי יש מחשב שהוא כבר לא נגע בו..שנה ככה... לפני כמה ימים הוא ניסע להפעיל וכל פעם המחשב נתקע בSTARTUP (איפה שרואים את כל המידע על המחשב..מעבד וזיכרון) עכשיו , הכל נראה תקין , הכל מחובר , אז מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי וינדוס 7 והחלטתי שאני רוצה להוסיף עוד מערכת הפעלה מסוג וינדוס אקספי...(כבר עשיתי זאת בעבר ) אחרי שבחרתי מחיצה להתקין זה פירמט את המחיצה עשה ריסט בכדי להתחיל את ההתקנה ופתאום לפני עליית המערכת יש לי את ההודעה הבאה: Disk Read Error Occured. Press CTRL ALT DEL to restart אמרו לי שארדיסק הלך ואני מקווה שלא כי אני חייב את המידע שיש שם .. אם מישהו יוכל להביא לי פתרון להחזיר את הארדסיק ואם לא מוצאים גם פתרון למחוק את הכל העיקר שיעבוד יעזור מאד הארדיסק מסוג seagete תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב משמש אותי כמחשב אולפני בעיקר, בעל ליבת CONROE, עם 2 ג'יגה DDR2, הארדיסק M4, עובד פיצוץ, עושה את העבודה מצויין, אך הוא קורס לי לעיתים דיי קרובות ואני צריך להוציא ולהכניס את הזיכרון וזה בד"כ נפתר ישר. רציתי לשאול מה לדעתכם אפשר לעשות, האם זה בעיה חומרתית או תכנתית? האם להחליף לוח אם וזיכרון? תודה רבה לכולם, גיא
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ענתיקה של דל (vostro 3550). יש בו מעבד core i5-2450 (שתי ליבות ותדר בסיס של 2.5 GHZ) שיצא לעולם ב- 2012. האם אני יכול להחליף את המעבד הנ"ל במעבד טוב יותר מאותה עת? בטוב יותר כוונתי אולי למעבד עם 4 ליבות ותדר בסיס זהה או גבוה יותר. או לחילופין, מעבד עם שתי ליבות אבל תדר בסיס גבוה יותר. אני מניח שאפשר למצוא מעבדים ישנים באיביי אבל אני לא יודע מה לחפש בדיוק. אז אם זה אכן אפשרי, אשמח להמלצה למעבד מתאים. נ.ב. המעבד הנוכחי גם אחלה, אבל אמרתי לעצמי שאם כבר אני מחליף כונן פנימי ומגדיל RAM, אולי שווה לבדוק גם את הכיוון הזה.
-
- 15 תגובות
- 5.9k צפיות
- 3 followers
-
-
[tt]אתר אינטרנט[/tt] אני רוצה לבנות אתר אינטרט בלי בחינם איך וכל לעשות זאת, מאיזה אתר וכ'ו
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי אקספרט בוק B9 של אסוס (מעבר I7 דור 11, 16GB RAM, 1TB SSD ועוד). מהיום הראשון שחיברתי את ה-MX MASTER שלי עם מקלדת MX KEYS בחיבור בלוטות' החלו כל כמה עשרות שניות לאג שתוקע את העכבר\מקלדת לשנייה או שתיים וממשיך. בהקלדה זה יותר הקלדה עם תקיעה על אות (למשלללללל) ובעכבר זה פשוט מציק ומאוד קשה לעבוד ככה במיוחד בתור עו"ד שכותב המון ולא יכול להרשות לעצמו שגיאות (לחזור חזרה לתקן את כל תקיעת האותיות זה סיוט). בחיבור עם הדונגל אין שום בעיה למיטב זכרוני. אותו עכבר ואותה מקלדת עובדים נהדר עם מחשבים ניידים אחרים שיש לי בבית עם חיבור BT ללא שום לאג ושום בעיה. פניתי לאסוס, זה התחיל מדרייברים שונים והמשיך אחרי זמן קצר בהתעקש…
-
- 35 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
[ftp=ftp://http://mygoldstar.ios.st]http://mygoldstar.ios.st[/ftp] האתר הכי טוב ברשת המוןן מדריכים תוכנותת עשרות אלפי צפיות ועוד המון דברים אני לא יתחיל לפרט כנסו ותראו בעצמכם..
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי שאלה.... מערכת הפעלה mac os x תעבוד על מחשבים רגילים?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שאני עושה ריסטרט למחשב אז לפני שהוא בכלל טוען את הכונני דיסקים ודיסקטים זה עושה רעש מהכונן דיסקטים שכאילו הוא מחפש דיסקט ואז מצפצף ורושם לי disk boot failure ואומר שיש בעיה עם הkeyboard או משהו כזה... ושאני מכניס דיסקט איתחול הוא מפעיל אותו אבל המקלדת בכלל לא עובדת אם אני מכבה את המחשב ל5 דק' ככה זה בד"כ מסתדר ומפעיל את המחשב טוב ולא ניגש לכונן דיסקטים בהתחלה ואז הוא עולה כמו שצריך בקיצור מה הבעיה ואיך אני מסדר אותה בבקשה?
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר המחשב שלי במצב מנוחה הראם נמצא בטווח שבין 45%-55%, ובכללי הוא נהפך איטי יותר ולפעמים עם תקיעות. נתוני המחשב: מעבד: i5 - 2500 cpu 3.30ghz זיכרון: 4 ראם (אבל מתוכם מנוצלים רק 3 כי המערכת הפעלה היא 32 סיביות) windows 7 הרצתי תוכנות לניקוי המחשב כמו advanced system care , וגם הורדתי את הכלי שלי מיקרוסופט לגילוי והסרת תוכנות זדוניות ולא נמצא כלום. בנוסף נכנסתי גם לmsconfig וביטלתי תוכנות שאין לי צורך שירוצו ברקע, ועדיין המצב נשאר דומה אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי לשפר את הראם, ובנוסף איך אני יכול להשתמש בכל הזכרון (ה4 ראם ) שיש לי במחשב ולא לנצל רק 3 . תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כשאני מתחבר לאינטרנט ומקליק על דף הבית פשוט אני מגיע למקום אחר שלא אני בקשתי ובנוסף לכך התוסף לי סרגל כלים שלא אני התקנתי אותו אני מבקש לדעת איך מסירים את הדבר הזה ותודה מראש
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
שלום רב יש לי מחשב חדיש שרץ עם חלונות XP SP 2. לוח אם 945P-S3 של GIGABYTE וכונן קשיח 160GB SATA 2. הביוס מזהה את הכונן כ SATA אך באמצעות device manager +EVEREST+SNANDRA +HD TUNE כולן טוענות כי הכונן שלי רץ רק במהירות UDMA 5 כלומר ATA 100 וזה במקום מהירות ATA 300 (sata 2 . כלומר הפסד גבוה בביצועים של הכונן . מה ניתן לעשות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
ברשותי מחשב פ 2 ישן וניראה לי שהסוללה בלוח האם חלשה שאלתי היא אם אני מחליף את הסוללה איך אני מעדכן את הביוס? בבקשה לפרט צעד צעד ותודה חברים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה בעיה ממש מוזרה שצצה לי היום.. לא יודע אם זה קשור לפני שבוע החליפו לי תכרטיס ל 7600GS של ASUS ועבר מאז שבוע והכול היה בסדר המחשב עבד אחלה אבל כיביתי תמחשב אתמול ואבא שלי הדליק היום ולא יודע מה הוא עשה ומאז כול פעם שאני ניכנס למשחקים (FIFA/MU ONLINE אז המשחק פשוט קופא ולא זז וצריך ריסט ניסיתי להחליף לדרייברים חדשים סרקתי רוגלות ולא נראלי עזר=[ הטמפרטורה של המחשב בסדר גמור מעבד 22-20 של המעבד זה P4 במנוחה הכרטיס מסך 40-42 במנוחה מה עושים ? אגב המחשב עובד בסדר גמור ככה.. המחשב עובד מצוין ככה אבל שאני מפעיל איזה שהו משחק אז...
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי WD80GB SATA על לוח ASUS P4S800D הכל חדש וHD לבד (עם CD) הלוח תומך בSATA כך שלא צריכה להיות בעיה, אך כשאני רוצה להתקין XP חדש מדיסק, אני מכוון בביוס שיעשה בוט מהCD, ולאחר שהוא מזהה את כל החומרה (הביוס כן מזהה את ההרדיסק SATA) ומגיע לשלב ההתחלה מהCD המחשב נתקע (אי אפשר להתחיל גם מ A:). בביוס ישנה אפשרות של ON BOARD SATA CONTROLER. כאשר אני מפעיל אפשרות זו התקלה הנ"ל קורת, אך כשהאפשרות מבוטלת הכל טוב רק שההתקנה לא מזהה שום הרדיסק ( כן עשיתי F6 בתחילת ההתקנה ונתתי את הדיסק עם הדריבר). מה אפשר לעשות? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי אחריי שניקיתיי את המחשב והכול מהאבק באתיי להחזיר אותו ו הבעיה שלא הסתכלתיי על החוטים מי ומה רק הוצאתיי אותם והמחשב קצת ישן p3 זה לא בא עם חוברת קניניו אותו לפניי שנתיים ..אז אני מבקש אם יש לכם מושג בזה תתנו לי תמונה איך להרכיב את זה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש ואני לא מצליח להבין למה הוא קופא, הרצתי בדיקות חומרה עם כל מיני תוכנות בevent viewer הוא כותב לי בcritical קוד 41, ראיתי ביוטיוב את הבעיה ועדיין לא פתר לי כלום אני חושב שזה קשור לספק שהוא בלי נצילות בכלל ואני לא יודע למה עשיתי את השטות הזאת, עוד יום יומיים אני מחליף גם ספק gold 80 plus אני עם קירור הסטוק, יכול להיות שזה גם הבעיה שהוא מתחמם? בבקשה עזרה כבר נשברתי תודה
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
אני לא מבין כל כך בשינוי פורטים וכיוצא בזה.... אם מישהו יוכל להדריך אותי...
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני כמה ימים קניתי שני דיסקים קשיחים של WD 160GB SATA . לפני זה היה לי דיסק קשיח IDE 80GB ושמתי לב מבדיקות שעשיתי שהמערכת הפעלה עולה כעת יותר לאט מאשר קודם לכן. אחרי ה BOOT כאשר החלון הראשון של המערכת הפעלה מופיע עם הסמן הכחול הזה שרץ.. ההרד דיסק כאילו נכנס לדיליי כזה ולא עובד בכלל. רק לאחר 10 שניות בערך הוא מתחיל לעבוד ומפה והלאה הכל בסדר. חשבתי אולי זה רק אצלי ( לוח אם או משהו ) אז הלכתי לאח שלי שיש לו הרד דיסק רגיל IDE והמערכת הפעלה עולה תוך כמה שניות כמו שצריך להיות. מתוך סקרנות חיברתי אצלו הרד דיסק SATA ושוב.. המערכת הפעלה עולה באופן משמעותי יותר לאט ! יש הבדל של איזה 15-20 שניות. משהו נתקל בתופעה המוזרה הזאת ? יש איזה אופצייה אולי בביוס שצריך להגד…
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, מדובר במחשב של אחי. עקב תקיעות במשחק lord of the rings 2 לאחר כ10 דקות משחק על רמת פרטים גבוהה ללא פילטרים בעבודה חלקה, המשחק לפתע עוצר, נשמע קול שגיאה, אך אי אפשר לראותה, וחייב להתבצע ריסט. החלטתי כי עלי להחליף זיכרון. יש להוסיף כי הבעיה מגיעה בד"כ מחוסר זיכרון היות וישנן תקיעות רגעיות שמעידות על חוסר זיכרון. הכרטיס : 6600GT לוח: asus עם (מה לעשות)sis, מעבד אינטל 3.0 וזיכרון ג'נארי ישן: Field Value DIMM1 512 MB PC2100 DDR SDRAM (2.5-3-3-6 @ 133 MHz) האם כדאי להחליף זיכרון\ להוסיף עוד. האם הבעיה יכולה לנבוע מסיבות אחרות? תודה
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הי... יש לחבר שלי ווינדוס 98 מהדורה שניה (חוקי לגמרי!!) כשהוא מעלה את המחשב.. זה אומר לו (לפני העליה של ווינדוס) שהווינדוס שלו לא חוקי ושאי אפשר להעלות אותו... עכשיו הוא צריך בדחיפות את המסמכים שלו (לעבודה באוניברסיטה אם זה מענין אתכם).. ואנלא יודע איך אפשר לגבות את זה.. חיברתי את ההרדיסק שלו למחשב שלי, הוא מזהה והכל.. אבל כשאני מנסה להיכנס אליו ווינדוס אומר לי שהוא לא מפורמט וצריך לפרמט אותו מישהו יודע איך אני יכול להעתיק מההרדיסק שלו את המסמכים איכשהו(אה.. והמסמכים שוקלים יותר מדיסקט)? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-