עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by DiSc@MaN,

הרכבתי מחשב חדש והמארז פשוט מחשמל - אבל רק בחלק האחורי שלו (ובעיקר הברגים). הבנתי שזו בעית הערקה. השאלה אם היא בחוט, בשקע או בספק? (או במשו אחר?) תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by אבי גודלי,

שלום רב אני מנסה להוריד את התמונות מהטלפון והמחשב למרות שהתקנתי דרייבר הוא לא מזהה את המכשיר למישהו יש רעיון?

3. Started by BHXHO2,

חיברתי את כולם אבל הווינדוס מזהה את הכונן dvd כונן רגיל ולא dvd איך אני יכול לסדר את זה יתיאה אחת של ide מהלוח אם הצורב והdvd יציאה שני רק הארדיסק צורב על סליו dvd על מאסטר ארדיסק על cs לוח עם דגם p4ma של via תודה ניסים

• 12 תגובות
    • 950 צפיות
  4. יש פה בפורום את מדריך לבדיקת קבצים משהו שחכתי שבודקים למה המחשב קורס עכשיו אני יש לי מעבדAMD64 ושאני מנסה להוריד את הקובץ למעבדי 64 זה מוריד ובהתקנה זה רושם שחבילת התקנה אינה תומכת במעבד זה.............

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  5. Started by BaChoni BaChoni,

שלום בשיחה עם נציג הוט בעניין תקלה זניחה ... התברר לי שהוט יכולים לדעת לפחות את שם המחשבים שלי המחוברים ברשת לפיירבוקס , האם יש להוט גישה לקבצים משותפים ברשת הביתית , וידאו , תמונות וכו' ? תודה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Rיה,

חיברתי 2 מסכים אחד של מג ואחד של דל אחד מחובר עם מחבר של dvi בהתחלה רק הדל פעל שיחקתי קצת עם ההגדרות שם... עכשיו זה מעלה לי אני רואה שזה עולה עם 2 המסכים אבל אחרי שזה טוען אתם יודעים...וינדוס xp pro אני רואה שבמג רשום..Out of range ובדל לא רשום כלום..עכשיו איך אני יכול שלפחות באחד יראו עכשיו? ניסיתי לנתק זה לא עזר!

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  7. Started by parker,

הנושא די אומר את הכל - הצורב שלי, צורב רגיל של lite-on ובן כשנה פשוט לא רוצה להפתח, ונפתח לבסוף רק לאחר כמה דקות של לחיצה על הכפתור שלו.

• 13 תגובות
    • 930 צפיות
  8. Started by Burkey,

שלום לכולם בטרם אני מחליף מחשב, רציתי את עצתכם. יש לי מחשב ישן, עם מעבד (core 2 dou 6300 (conroe ו - 3 גיגה זיכרון. לפני מספר שבועות הוא התחיל לעלות מאוד לאט, לעיתים BOOT של חלונות היה לוקח 10 דקות. נשברתי ופירמטתי את המחשב, התקנתי את חלונות מחדש. זה עבד בסדר יום וחצי, ושוב לקח לו המון זמן לעלות. לאחר יומיים נוספים, המחשב לא עלה בכלל, עשה לעצמו אתחול ואפילו התקשה לעשות BOOT מ - DVD. לאחר שהצלחתי לעשות BOOT מ - DVD, פירמטתי שוב, וחלונות עלתה, אך לאחר הכיבוי הראשון, שוב מסך שחור, אך הפעם שמתי לב לסימנים שמערכת ההפעלה עובדת, ורק לא רואים כלום. ניתקתי את כבל ה - DVI, שמתי VGA, ופתאום זה עובד, אך המסך מרצד כמו טלויזיה משנות ה - 70. תחושת הבטן שלי היא שכרטיס המסך לא בסדר, שזמן …

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  9. Started by Spider - Mike,

לפני חודש בערך כיביתי את המחשב ולאחר כמה שעות ניסיתי להדליק אותו שוב, מה שקרה זה שהמחשב דלק אבל המסך נשאר שחור. ביררתי מאיפה הבעיה מגיעה, והגעתי למסקנה שהלוח אם נדפק. הבעיה בו היא שהוא כל כמה שניות עושה רסטרט ולכן המסך אפילו לא מספיק להדלק. עכשיו כדי להפעיל את המחשב אני צריך לעשות cmos (איפוס ביוס) עם הג'אמפר. רק כך המחשב עולה. אם אני לא עושה איפוס ביוס האותיות שמופיעות לי ב- 7 סגמנט מתחלפות כל הזמן בין c1 ל- 05 , ושזה מה שרשום לגביהן בחוברת של הלוח אם: c1 - detect memory auto detection of DRAM size, type and ECC. auto detection of L2 cache (socket 7 or below) 05 - 1.blank out screen 2. clear CMOS eroor flag יש למישהו מושג מה הבעיה בלוח אם? ואיך א…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום! לאחרונה חזרה לי בעיה שקשורה לדרייברים של Intel(R) 9 Series Chipset Family SATA AHCI Controller כאשר אני מתקין או מעדכן את הדרייברים האלה שתואמים לערכת השבבים שלי, מותקן קובץ בשם IASTOR.SYS שהוא דרייבר של אינטל שקשור ל-INTEL RAPID STORAGE TECHNOLOGY. אותם דרייברים עבדו זמן מה בלי בעיה, אבל לאחרונה, אולי בגלל עדכונים של חלונות עשרף חזרו לעשות מסכים כחולים. יש לי (סוג של) פיתרון עובד - להחליף את הדרייבר המדובר במנהל ההתקנים בדרייבר גנרי של מיקרוסופט. מן הסתם זה מוריד ביצועים ויכולות. האם מישהו/י נתקל/ה בזה ויש לו/ה רעיונות איך לתקן את המצב? חשבתי להחליף ל-RAID בביוס, אבל אני לא בטוח אם זה לא יגרום לי מסכים כחולים בחלונות בגלל השינוי, או שיתקין את …

11. למישהו יש מושג למה המחשב שלי נדלק לאחר שכיביתי אותו מעצמו כאילו שמישהו שלט לי במחשב או משהו ולאחר שניתקתי את כבל האינטרנט מכרטיס הרשת הוא הפסיק להידלק וכשהחזרתי הוא נדלק שוב פעם וזה פשוט הבהיל אותי ואז עשיתי איפוס לנתב וחיברתי שוב פעם ואז הוא לא נדלק יותר מעצמו אך הביוס שלי התאפס ולא עשיתי ריסט לביוס אלא רק לנתב. יכול ליהיות שהיה לי איזשהו TROJAN במחשב או משהו ? אודה למי שמבין בנושא ויוכל להשיב לי

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  12. Started by zam,

שלום לכולם ושנה טובה יש לי בית 2 קומות עם מיסוך נוראי. נקודת התקשורת עם הראוטר נמצאת בקומה התחתונה ואני צריך למצוא פתרון לקומה העליונה. קניתי את הדגם הזה אתמול ב- KSP כי רציתי פתרון מהר והבנתי שסך הכל הוא טוב. העניין הוא שאין wifi מובנה בקצה השני, משמע שאני צריך לחבר ראוטר.(כלומר אני רוצה, כי יש לי אחד פנוי של בזק בבית) יש גם את עניין ההגדרות בראוטר אבל אני מאמין שאני אמצא פה באתר איזה מדריך (מקסימום באינטרנט) הדגם עלה לי 267 ש"ח התקציב שלי הוא עד 350 שח, 400 אם באמת יש הצדקה. 1. האם הדגם באמת טוב 2. האם יש דגם יותר מומלץ לצרכים שלי 3. האם להחזיר את הערכה הזו ולקנות דגם עם wifi מובנה 4. האם יש פתרון מומלץ…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. לאחרונה רכשתי מחשב (ראו מפרט) כאשר הרכיבים נקנו מכמה חנויות (חלק מחניות באזור חיפה וחלק ממקומות אחרים). אחרי הרכבת המחשב (כולל שני 6pin מהספק לכרטיס הסמך) ולחיצה על כפתור Power התקבלו החיווים הבאים: - נדלקו נורות הלוח אם והמאווררים פעלו. - לא נתקבלה תמונה על המסך. - התצוגה על הלוח אם (שני 7-segment) לא דלקו, ולא היו ציפצופים ברמקול. - שלושה led-ים על כרטיס המסך דלקו (D1601, d1602, d1603) כאשר led אחד כבוי (D601). פירוש ה LEDs ב 4870 - D1601 - Red LED On, shows critical temperature fault D1602 - Red LED On, shows External power connector A was removed D1603 - Red LED On, shows External power connector B was removed D601 - Red LED On, shows critical Core power fault אין …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by KF,

לא יודע אם זה מתאים לכאן או לרשתות ואינטרנט, המחשב במשרד חסום לחלק מהאתרים ע"י הארגון , האם יש דרך כלשהי להסיר את החסימה ולגלוש כרגיל ? ניסיתי עם NORDVPN אך ללא הועיל (ללא גישה לאינטרנט) , אתרי פרוקסי אנונימיים הם איטיים להחריד ולא עובדים ברוב הזמן. הרשת בעבודה מחוברת עם סקריפט של פרוקסי (proxy.pac). תודה

15. Started by Myrath,

אני זורק את הסוגיה באוויר - לא מאמין שזה פתיר... (אגב בפוסט יהיו המלצות על תוכנות) יש לי התנגשות בין אפליקציות (חינמיות) שמשגעת אותי. אז ככה: יש ברשותי את התוכנה Xmouse button control - מאפשרת לשלוט בצורה מדהימה בעכבר. יש לי את תוכנת עכבר הגיימינג שלי, Logitech G603. נקראת Logitech gaming software - גם היא מאפשרת לתכנת את העכבר, אך מאחר והפונקציות של XMOUSE הרבה יותר רלוונטיות אליי - אני משתמש בה רק כדי לפתוח באמצעות כפתור אחד בעכבר (שXMOUSE כלל לא מכיר בקיומו) -כדי לפתוח את החלון של ווינדוס. עוד ברשותי - Task bar hide . ווינדוס הרי מאפשרים רק למזר את שורת המשימות, אבל אם אתה מרחף עם העכבר קרוב לשם - שורת המשימ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. לפעמים המחשב נתקע בשלב של הביוס ולא מגיב, לפעמים מגיב רק אחרי 3-4 דקות, אבל מערכת הפעלה עולה טוב. המחשב פנטיום 4 3.00GHZ עם לוח אם ASUS P4S800D (המחשב בן 3 שנים אך הספקתי להחליף לו כבר ספק כח, קולר למעבד, מסך מחשב, והארדיסק) ועוד בעיה מוזרה. החלפתי הארדיסק אחרי התראת SMART, התקנתי מערכת הפעלה. העברתי את הDATA מהישן לחדש. בדקתי את ההארדיסק החדש במחשב אחר וקופצת לי התראת SMART על ההארדיסק החדש(במחשב אחר שניסיתי). במחשב שלי הSMART אומר שSTATUS OK. האם יש לי בעיה בביוס במחשב? בעית מתח בלוח אם?או ברכיב חומרה אחר? בתודה מראש!

17. שלום רב קניתי מפלצת (בחלקים) על פי המפרט הבא GIGABYTE X97 UD3 2011 גירסה 1.1 ספק של 650 W זיכרון שני סטיקים של GGIL 1866 F3-1866-8GAB קירור נחמד של NOCTUA חיברתי הכול ...והתוצאה שאין ציפצוף והספק נדלק ונסגר וכך חוזר. יש לי אחריות... השאלה שלי מה אפשר לעשות מהנקודה הזו . והאם כדי להחזיר ל KSP שירכיבו לבד ....ואם כך ...האם רצוי לפרק הכול חזרה לקופסאות כדי שהם יתקינו ...או להשאיר במארז. (כרגע המחשב מורכב מחוץ למארז) תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Electric Boom,

יש רק אפשרות אחת לחיבור נכון(יש חריץ אחד חסום בכוונה),אז אל תגידו להפו ת'כבל או משהו... אני עכשיו צריך ת'כונן דחוף כדי לנסות להציל קבצים חשובים

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  19. לפני כשנה המחשב הופעל ללא שום בעיות עם מעבד 65w 4600x2 עד שמכרתי אותו וקניתי מעבד85w 5600x2 ששרד כ4 חודשים ואחרי זה הושבט ללא סיבה נכון שאני משאיר לפעמים את המחשב דלוק כמה ימים אבל אני לא חושב שדבר כזה אמור לשרוף מעבד. התקלה היית שלפתע המחשב נכבה לגמרי לאחר זמן זה החמיר ופעמים היה נכבה מיד בעת ההדלקה.במעבדה בדקו וגילו שזה המעבד .והמעבד החלף בהסכמתי ל 6000x2 125w עם מאוורר סתוק היום לאחר כ5 חודש להפתעתי המעבד הזה הודבק באותה בעיה {כמובן שהיום אני מתחרט שקניתי amd } שלא תגידו הלוח ,כי גם הוא החלף לפני כחודשיים

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by IDan2013,

שלום! יש לי מחשב חדש כבן חודשיים+- ומותקן עליו windows8.1. לאחרונה התחילה לי בעיה מציקה מאוד שהמחשב מחליט לרסט את עצמו כל שעה וחצי בערך וכאשר הןא נכבה מופיע לי מסך כחול שאומר"Your PC ran into a problem.." ואז הוא מרסט את עצמו וכשהוא עולה לא עולה תמונה למסך ואז הוא נכנס למצב חיסכון. בשביל לפתור את זה אני צריך לעשות לו ריסט בעצמי. איך אני יכול לאבחן את הבעיה ואף לפתור אותה? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by raanann,

שלום. המחשב שלי לא מריץ משחקים בצורה חלקה כפי שעשה עד לפני כמה חודשים. גם משחקים שכבר מתוקנים ושיחקתי בהם באופן תקין בעבר כבר לא עובדים חלק. תחילה בדקתי במנהל המשימות אם יש עדות לבעיה מסוימת. היה נראה כי זיכרון RAM אינו מספיק, לכן הוספתי עוד זיכרון למחשב. בנוסף, ביצעתי פרמוט לכל מערכת ההפעלה והתקנתי מחדש הכל (כולל התקנת המשחק מחדש). נכון להיום אין שום עדות במנהל המשימות לבעיה ברכיב מסוים במחשב ואין לי עוד דרכים להבין מדוע המשחקים לא רצים חלק. מצורף צילום מסך של מנהל המשימות כאשר המשחק נמצא בעליה. מפרט המחשב: CPU: Intel(R) Core(TM) i5-4460 CPU @ 3.20GHz RAM: 12 GB DDR3 GPU: Nvidia GeForce RTX 2060 HD: samsung ssd evo …

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by Tal14,

שלום כשאני מדליק את המחשב יש פעמים שהוא נכבה מיד ויש פעמים שהוא מגיע עד למסך של הברוך הבא ולפעמים אפילו אני עובד איתו דקה ואז הוא נכבה אני מדליק כמה פעמים ואז זה מסתדר מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ? תודה [ניסיתי לעבוד עם הארד דיסק אחד,זיכרון אחד ועדיין זה אותו הדבר]

• 12 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.