תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
זה כבר מספר ימים שאני לא יודע אם הבעיה מהספק או מהלוח אם. כשאני מפעיל את המחשב והמערכת הפעלה עולה אחרי כמה זמן בעיה של תקיעת מסך עם תמונה והעכבר לא זז איזה פעמים קרה לי אחר כך בעיה מוזרה שהנורית של המסך נהפכת מצהוב לכתום והמסך נכבה וכל המחשב לא מגיב גם מכפתור הפעלה מחדש רק אחרי הוצאת התקע והחזרתו לחשמל עובד. ובזמן האחרון היה לי בעיה בהדלקת המחשב מגיע למערכת הפעלה ועושה שוב הפעלה מחדש ונכבה המסך ולא ניתן בכלל לעשות הפעלה מחדש מהמארז שוב. בעיה חדשה שצצה לא נדלק המחשב אחרי שלוחצים מהכפתור הראשי של המארז ולא עוזר הוצאת התקע והחזרתו. אני חושב שהבעיה מהספק כי לא יוצא אוויר בכלל מאחוריו והנורית ביקורת הופכת מצהוב לכתום כמו שהמסך במצב המתנה וזה קורה שהמסך מוחשך לגמרי. מה שמוז…
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, למחשב מחוברים שני מסכים (כרטיס מסך עם שתי יציאות DVI), כאשר אחד מוגדר ראשי. לרוב המסך המשני כבוי, אך כאשר אני מדליק אותו המחשב מחליט להפוך אותו לצג ראשי ולרוב גם צג יחיד. זאת עד שאני לוחץ על detect והוא מחזיר את הצג המקורי לראשי. אני משתמש במערכת הפעלה W7 לפני כן ב XP לא נתקלתי בבעיה זו. אנא עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
ברשותי מחשב שקניתי מאיבורי לפני כחודש וחצי ולצערי הם לא מצליחים לעלות על התקלה ולהלן התקלה: כשמתקינים את ה-WIN 7 ULTIMED או ה- PRO הוא לוקח מהקונן קשיח 65GB שזה לא מקובל הוא עמור לקחת מקסימום 12GB אני מצרף את המיפרט של המחשב דרך אגב פירמטתי את המחשב לפני התקנת ה-WIN ההתקנה בוצעה על הדיסק קשיח ה- SSD וגם על ה- Western Digital Caviar Black WD2002FAEX ובשני המצבים קיבלתי את אותה בעיהאני מקווה לקבל פיתרון לבעיה תודה מראש: BARAKUSH BARAKUSH20@walla.co.il Intel Core i7 3930K 3.2Ghz s2011 12MB L3 Cache, Tray ספק כח Thermaltake Toughpower Silver 1000W מאוורר למעבד Thermaltake FRIO OCK PNY GTX680 2048MB/256bit DDR5 DVI HD DP PCI-e Video Card דיסק קשיח Intel 520 120GB SSDSC2CW1…
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש והכל היה בסדר עד שהתחילו המסכים הכחולים להלן קובץ הDMP של המסך הכחול האחרון שאירע הבוקר, הייתי רוצה מאוד לדעת ממה בדיוק נובעת הבעיה. http://rapidshare.com/files/143273846/Mini090708-02.dmp.html תודה רבה מראש תוספת: סרקתי כרגע את הקובץ בעצמי והנה ולהלן פרטי התקלה: ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 3B, {c0000005, fffff800020fdc5b, ff…
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואמרו לי שבהתקנה הראשונה של הווינדואס צריך לפצל את הכונן הקשיח... איך עושים את זה??? האם עושים את זה בתהליך פירמוט ואם כן אז איך בבקשה אני חייב עזרההההה....
-
- 10 תגובות
- 684 צפיות
-
-
חבר שלי קיבל מחשב מהעבודה, P3, איך אני יודע האם מותקן אצלו כרטיס WIRELESS? אם כן, אז מתחת לבית שלו יש בית קפה שסטודנטים רבים יושבים מסביבו עם לפטופים... - איך אני מחבר ת'מחשב גם לרשת הזו שמתחת לבית שלו?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. הצלחתי לגרד שני ארדיסקים ישנים של WD מהקיר שלי בבית, האחד בנפח של 3 GB והשני בנפח של 800MB. רציתי לישאול, האם אני אני יוכל לחבר את שני אלה (לצורכי גיבויים) למחשב השני שלי שהוא מחשב המבוסס על P3 1000Mhz עם לוח אם: Asus -cusl2-c . ואם אפשר אז איך אני עושה זאת? הלוח אם לא יגרום לבעיות אם הארדיסק הנוככי- IBM 30GB? האם צריך לשחק עם הג'אמפרים? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היום החלפתי ספק וכרטיס מסך ספק: SEASONIC 350W וכרטיס מסך: ATI HD 4770 הכל עבד בסדר ועכשיו המחשב מתכבה לי כח כמה דקות מה לעשות? גם המחשב עובד מאוד לאט.. וניתקע.. ???[br]פורסם בתאריך: 1.04.2010 בשעה 20:00:12 יש לציין שהכל התחיל בזמן ששיחקתי... באמצע המשחק המחשב נכבה.. ואז אחרי 2 דקות ואחר כך עכשיו אחרי חצי שעה..
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום. זה קורה רק לאחרונה: במחשב P4 2.0 עם לוח אם Intel Maryville 2 D850EMV2, כאשר המחשב נדלק הוא מציג את כרטיס המסך והזיכרון, ונתקע למשך כדקה במצב DOS .רק לאחר מכן נטען הווינדוס. אם אני מנסה להכנס לביוס אין שום תגובה - אני פשוט לא הצלחתי להכנס לביוס. המחשב תקין לגמרי לאחר שהווינדוס עולה. תודה לכם.
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה במחשב, כאשר אני מדליק ומכבה הכל בסדר גמור. אך בחצות המחשב נדלק לבד.. אין לי מושג למה... מישהו יודע איך מבטלים זאת? אולי זה איזה שעון מעורר של המחשב? וגם... כאשר אני מוציא את המחשב מהחשמל (בשביל שלא הידלק) אז הכל בסדר וזה.. עד שאני מחזיר את החשמל.. והוא נדלק ישר.. מקוה שתעזרו.. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי 2 בעיות 1) הווינדוס XP PRO שלי חוקי אני מנסה להתקין SP2 אבל זה מראה לי את השגיאה הבאה (התמונה מצורפת) מה לעשות???? 2) כאשר אני מנסה להפעיל את המיקרוסופט אפדייט זה מראה לי שיש לי בעיה עם הActiveX כי ההגדרות אבטחה לא מאפשרים לראות את זה למרות שבהגדרות של האקספלורר כן איפשרתי להשתמש בזה ואז כשאני לוחץ אישור זה מפנה אותי לדף הזה http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx?ln=he שאומר שבכלל הפקד הזה לא מותקן לי. הוא אומר שאמור להיות לי איזה שורה מתחת לשורת הכתובת שעליה אני ילחץ ויתקין אבל אין לי לכן אני לא מצליח לעשות את העידכון למיקרוסופט מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה?? תודה רבה עזרה בבקשה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מצורפת תמונה מהמשחק AAO שבה אתם יכולים לראות בבירור שבצל של הסולם יש כל מיני צבעים מוזרים. זה ככה בהרבה מאוד משחקים, ולא משנה איזה דרייברים אני מנסה (עכשיו 40.72). מישהו יודע למה? *הכרטיס לא באוברקלוק.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה של סאונד במחשב אני יכול לשמוע מוזיקה ולראות סרטים אבל אני לא שומע את הצלילים של המחשב (מערכת ההפעלה ,מסנג'ר,ICQ,אתרים באינטרנט ) יש לי כרטיס קול מובנה הסרתי והתקנתי את הדרייברים שלו אבל זה לא עוזר מה עושים????
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הלוח Asus a7v133 rev 1.05 עם ביוס A7V133 Beta BIOS 1010.01B הלוח עבד עד עכשיו עם Athlon 800 . החלפתי את המעבד ל XP 2000 המחשב נדלק המסך נשאר שחור ואין שום צפצוף, וזהו הוא נשאר כך, לא מגיע לביוס שום כלום. בדקתי את המעבד על לוח אחר והוא תקין. פרטי המעבד: AMD Athlon AX2000DMT3C לפי האתר של AMD המעבד הוא Athlon XP 2000+(Model 6)Palomino AG0IA 0211TPEW Y7988231015 באתר של ASUS http://www.asus.com.tw/support/cpusupport/cbios_dl/cbios_dl.aspx?MB=A7V133&CPU=Athlon%20XP%202100+(Model%206)(Palomino)&BIOS=1007 רשום Motherboard : A7V133 CPU : Athlon XP 2100 (Model 6)(Palomino) Since BIOS : 1007 Since PCB:1.05 הלוח שלי מקיים את הדרישות אבל למרות ז…
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי, מצרף מטה תמונה של התראה שקפצה לי בשעה האחרונה בלפטופ Dell inspiron 14. כמו שאפשר לראות, ההתראה עצמה נראית די חריגה (במיוחד עם הסימני קריאה), והיא מפנה אותי לעמוד מסוים בכרום. שני חלקי ההתראה הם קליקאבלים, וכשלחצתי עליה לחצן ימני בשביל לסגור אותה, זה מיד הפנה אותי ללינק המיועד - שבו ראיתי מספר תהליכים טעינה שמתחילים לרוץ. מיד יצאתי מהעמוד, והרצתי בדיקה מהירה של ה-windows 10 ליתר ביטחון (שיצאה תקינה). אולם, לאחר רבע שעה ההתראה הזו קפצה שוב, ומאחר ולא לחצתי עליה כלל היא נשארה במשך כ-5 דק' על גבי המסך (כמו בתמונה) ואז נעלמה. אציין גם שיש ברשותי אשקניתי את הלפטופ הזה לפני כחודשיים בלבד, ומאז היו בו מספר תקלות טכניות ברמת החומרה, דרייברים נוספים שהיה צריך להתקין, עומ…
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט : x48-dq6 q6600@3.2 tuniq tower hec zephir 750W 3870 crossfire stock 3GB ram ddr2 800 XMS2 corsair ריסטים קורים גם ללא OC ניראה לי שרוב הסיכויים שזה הזכרונות רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי מחשב P3 667MHZ לוח אם: Pc partner VIA vt82c693a הארד דיסק: WDC WD153AA. ברצוני להוסיף לו הארד דיסק נוסף WD400 אך המחשב לא מזהה אותו. נשמעים ציפצופים מהארד דיסק גם כאשר ניסיתי לחבר אותו לבד (ללא ההארד המקורי שלי). מה עושים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
ברשותי עכבר מיני אופטי שמחובר לנייד שלי usb ואני עובד איתו מזה מס' חודשים בלי בעיות . פתאום מע' ההפעלה (xp) אינה מזהה את העכבר.בעת החיבור מתקבלת הודעת unknown device לגבי חיבור הusb ושום פעולה שביצעתי לא מצליחה להחזיר את העכבר לעבודה.פעולות שביצעתי ונכשלו: עדכון הדרייבר ב device manager שינוי החיבור לכניסת usb אחרת,בדיקת ההגדרות ב bios כל אלו כאמור נוסו ולא הצליחו להתגבר על הבעיה.חשמלית העכבר תקין. וגם כשמחברים התקנים אחרים לייציאות ה usb הם מתחברים כהלכה.מאידך נסיון לחבר את העכבר למחשב אחר לא הצליח.מה עושים ?
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה ופשוט היא מדהימה אבל זה יותר מדיי טוב בכדי להיות אמיתי אפשר בעזרתה להוריד את הסיבובים של המאורר של המעבד הוא מסתובב אצלי על 5400 ומרעיש מאוד בקיץ אז ניסיתי והורדתי למשל ל 75 אחוז והמחשב נהיה שקט כי המאורר של המעבד מסתובב על 3400 סיבובים ועדיין הטמפרטורה נשארה 49 מעלות כמו בקודם אז שאלתי היא האם לא ייגרם נזק למחשב? אולי הטמפרטורה עלתה במעלה אחת [ 49-50 והמחשב ממש שקט האם התוכנה בסדר?ולא יידרם נזק למעבד או למחשב? כי זה נראה לי טוב מדיי כדי להיות אמיתי אודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הי זאת הבעיה הכי מוזרה שנתקלתי בה אי פעם ברכיב חומרה כלשהו. כשהכרטיס מוכנס בפעם הראשונה כשלא מותקן עדיין דרייבר, המחשב עולה כרגיל: *ביפ* אחד מהרמקול הפנימי וזהו. ופה מתחילה הבעיה,כשאני מנסה להתקין את הרדרייברים,אני מקבל הודעה: Zero Display Service Error. ומשם זה ממשיך בהתקנת ה-CC של ATI. עכשיו,מנקודה זו ואילך,כל פעם שהמחשב מודלק, זה מלווה בביפ ארוך וששלוש קצרים(=זיכרון כרטיס מסך לא תקין)... ושום משחק או דבר אחד שעושה שימוש ב-3D לא רץ בכלל!!! וצריך להפעיל אותו מחדש כדי שהבעיה תיפתר. WTF?! אני כבר ממש נואש מהגרוטאה הזאת תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להדליק אותו מה שרואים זה רק את המאוורר עושה כמה סיבובים ושום דבר אחר לא עובד אין שום ציפצוף שיכול לעזור לי הספק הוחלף = לא עזר הלוח הוחלף = לא עזר האם זה רק מעבד? מה זה החיווי המוזר הזה של המאווררים שעושים סיבוב וחצי ולאחר מכן כלום לא עובד תודה לעוזרים. אלעד.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב לפני כמה דקות ואני רואה שהספר עושה רעש מאוד מוזר ועוד שמתי לב שהמאוורר זז בקושי...
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
כפי שהמליצו לי - ביטלתי את האוברקלוק, איפסתי את הביוס והפעלתי PAT...אבל אין פוסט עלו אצלי מספר חשדות ואבקש את עזרתכם. זה מאוד חשוב לי. 1) הלוח לא תומך בPAT. ייתכן שלוחות P4P800 הראשונים צוידו בNB מוחלש של P4C800, בעוד החדשים יותר מסורסים מהמפעל. זה נכון? 2) הביוס לא תומך בPAT. אני משתמש בביוס העדכני ביותר - 1008 - ושמעתי שאסוס הפסיקה את התמיכה בPAT לאור לחצים מצד אינטל. זה נכון? ואם כן, איפה יש מאגר ביוסים ישנים? 3) PAT מאלץ את הזכרונות ל2-2-2-5. את זה שמעתי ממקור לא מהימן, אבל ייתכן שהזכרונות רצים בתזמונים שהם לא עומדים בהם. איך אני בודק את זה? 4) הספק חלש מדי. בפורום "ציוד היקפי" נאמר שהספק שלי נחשב גבולי למערכת כזאת. יש מצב שהפעלת PAT היא ה"קש ששבר" ומעלה את …
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי בעייה במחשב השני, של המשפחה, הבעייה היא לא בכניסה של הUSB מכיוון שהעכבר מיקרוסופט עובד כאשר מחובר לUSB אבל הוא לא מזהה כמעט שום דבר חוץ ממנו. המחשב הוא P3 בעל לוח אם לא מזוהה עם צ'יפסט BX440, מותקן עליו WinXP מעודכן לגמרי והנא תמונה ממנהל ההתקנים: עריכה: לא מצליח להעלות תמונה, מקבל שגיאה Your session timed out while posting. Please go back and try again.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני שומע קולות מתוך המחשב בתכיפות. הרעשים דומים לרעשים של הכנסת דיסק לתוך הכונן והתחלת הפרוצדורה של הסיבוב שלו, או של הפעלת הארדיסק. למרות שהרעשים מזכירים רעשים של Cd-Rom כשמכניסים דיסק אני חושד שזה בא מההארדיסק. כשזה קורה, המחשב מתחיל קצת לקרטע, הסמן של העכבר משתנה לסמן עם דיסק שמסתובב (כאילו נכנס דיסק לכונן), וזה נפסק תוך כמה שניות. יש לציין שזה קורה גם אם הצורב פתוח. יש מצב שזה הספק שלא סוחב עם החשמל, וגורם 'למיני ניתוקים' של ההארדיסק והסידירום? יש דרך לעשות לספק בדיקת מאמץ? (Antec 350SL בן שנתיים+) זה קורה, בכל המצבים, כשגולשים באינטרנט, רואים סרטים, שומעים מוזיקה, ומשחקים. תודה!
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-