עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. טוב... אז החתול העיף את המחשב לרצפה, ומאז בהדלקה רואים רק ירוק מרצד למשך כמה שניות, ואז המסך נכבה. יש לציין שבחיבור למסך חיצוני הכל תקין. פתחתי את המחשב ולחצתי קצת על החישוב ללוח האם - לא שינה כלום. שאלתי - האם כדאי לי להזמין מסך חדש ולהחליף, או שיש סיכוי שהבעיה היא בלוח האם / באלקטרוניקה של החיבור ואז סתם אבזבז כסף על מסך ולא שם הבעיה. יש רמזים? תודה טל

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. Started by יוני777,

הורדתי בטעות את ask [לא ברור לי אם זה תוכנת חיפוש, או סרגל כלים, או עלוקה דביקה]. אני מנסה למחוק ולא מצליח. נכנסתי לתכניות לעשות הסרה\ אבל אני לא רואה שהתכנית מופיעה. זה מציק ומטריד צריך עזרה דחוף תודה חברה

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  3. שלום! שלשום קניתי מחשב חדש ומהרגע הראשון יש לי רעש של פיצוצים קטנים מהרמקולים רק בזמן שהם מנגנים/משמעים משהו בהתחלה חשבתי שהבעיה ברמקולים, ניסיתי לחבר רמקולים אחרי וגם אוזניות והבעיה לא נפתרה חשבתי אולי יש לי בעיה בשקע החשמל. ניסיתי שקעים אחרים ואפילו העברתי את המחשב לחדר אחר והבעיה ממשיכה. אחרי זה חשבתי שאלו הדרייברים או מערכת הפעלה...שניהם הוחלפו והבעיה ממשיכה. משהו ששמתי לב אליו- בזמן שאני מעתיק מכרטיס זיכרון(שמחובר בUSB למארז של המחשב) הרעש מפסיק עד סיום העתקה ובנוסף גם בזמן משחק הרעש נעלם לגמרי. מישהו מכיר את הבעיה? אשמח לרעיונות נוספים מה לבדוק לפני שאני מכניס את המחשב למעבדה(אני מנסה להמנע מזה כי המחשב משמש אותי לעבודה ולא בא לי לחזור לעבוד על המחשב הישן) ת…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by יוני777,

עשיתי שחזור מערכת לנקודת זמן, וכרום לא עולה אני מנסה להוריד חדש ולא מצליח כשאני מנסה להפעיל כרום הוא נותן ליה הודעה שאני לא כ"כ מבין מה הוא אומר, אבל נראה לי זה בסגנון שהקובץ לא קיים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכולם,מסך המחשב הקודם שלי נשבר וחבר הביא לי היום מסך דק רחב LG למחשב. חיברתי את החיבור לחשמל ואת החיבור הכחול עם הברגים למחשב.המחשב נדלק וגם המסך,הוא מציג לכמה שניות את הלוגו של LG כך שהוא עובד,אבל אחרי כן נכבה וכתוב D-SUB Power saving mode ונהיה מסך שחור והנורה הכחולה במסך מהבהבת בקצב קבוע איטי.לא רואים ווינדוז עולה או משהו בכלל,יש מצב שהכרטיס מסך הלך?או שאולי בעיה בחיבורים או משהו?אשמח לעזרה תודה רבה !! *דרך אגב כשהמחשב נדלק המסך לא נדלק איתו אוטומטית,הוא לא מגיב עד שאני מדליק אותו ידנית

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by Wunderbar,

שלום חברים, יש ברשותי כ"מ AMD 7870XT. למרות שאני לא משחק כל כך הרבה במשחקי מחשב, בכל פעם שאני כן משחק יש רעש חזק שבוקע מן המארז כנראה מכיוון כרטיס המסך. יש לכם רעיון מה ניתן לעשות כדי למנוע את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  7. Started by chen20032,

שלום, יש לי כונן חיצוני WD שאני משתמש בו כבר יותר משנה. היום במהלך שהעברתי קבצים המחשב עשה ריסטרט ומאז שהמחשב עלה, הכונן לא עובד יותר. הוא לא מופיע במחשב שלי. כשאני מנסה לגשת אל הDISK MANAGMENT כשההתקן מחובר זה רושם connecting to virtual disks ולא קורה כלום. רק ברגע שאני מנתק את ההתקן זה מצליח להראות לי את הכוננים. ברגע שאני מנתק קופצת שגיאה בנוסף שאומרת שעליי לפרמט את הדיסק בשביל שאני אוכל לעבוד איתו. הכונן מקבל מתח ובמחשבים אחרים השגיאה חוזרת על עצמה באותה צורה. עזרה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Shaharweiss,

היי. לא הצלחתי למצוא ברשת תשןבה לשאלה שלי: יש לי מעבד i7 לוח אסוס p6t. יש לי 6 גיגה זכרון ראם, כאשר המקסימום של הלוח הוא 24. אני מפעיל ווינדוס 7 64 ביט. אני מתעסק בעיקר בתכנת אנימציה שהיא עצמה 32 ביט. השאלה היא כזו, האם ארגיש שינוי כלשהו בביצועי המערכת אם אוסיף ל24 גיגה ראם? לציין שרוב הזמן אני רואה שהמערכת מנצלת כ40 אחוז מהזכרון. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, לאחרונה פירמטתי את המחשב כי הוא היה ניתקע ועושה ריסטרטים לפי הצפצוף לפניה bootהבנתי שמדובר כנראה בבעיה בכרטיס מסך לאחר התקנת וינדוס 8 הבעיה נמשכה וטכנאי שהיה אצלי החליף את הכרטיס מסך ואז באופן זמני הוא עבד בסדר למשך שבוע בערך, פתאום התחילו לי מסכים כחולים, כל פעם עם שגיאה אחרת והמחשב עכשיו לא עובד לחלוטין המחשב כבר לא באחריות, נקנה לפני 3 שנים בRSM יש למישהו המלצה למעבדה או טכנאי באיזור גבעת שמואל-פתח תקוה - רמת גן? (סליחה על הפוסט העילג- נשלח מה אייפד 1 המקרטע שלי )

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם, אני צריכה בבקשה עזרה . אני עובדת עם תוכנת חשבשבת דוס כשהמדפסת המוגדת לי היא XEROX PHASER 3435. עד לפני כשבועיים הכל הודפס כמו שצריך מיילים וורד והדוס יצא בעיברית. לפני כשבועיים נפלו השרתים ואחרי שהכל הוחזר וסודר המדפסת שלי מוציאה מאז דוס בגיבריש וכל שאל הקבצים וורד מיילים בסדר. יש מדפסת נוספת במשרד sumsung שאם מגדירים אותה אז הדוס יוצא שם בעיברית. דברתי אם חברת המחשבים שנותנת תמיכה והם לא משתדלים כלל לעזור לי לכן אני מנסה לפתור זאת בעצמי. מישהו יכול בבקשהה לעזור לי איך לפתור את הבעיה שהדוס יצא לי בעברית במדפסת xerox? מישהו זרק לי שצריך לצרוב במדפסת עיברית וכנראה זה נמחק כשהשרתים נפלו( לא יודעת אם זה נכון) בבקשה אם יש מישהו יכול לעזור לי ולכוון אותי מה אני יכ…

11. Started by davidkeren,

המחשב נדלק ונכבה כאשר בהתחלה כאשר מפעילים את המחשב דולק לכמה שניות אחר כך נידלק נכבה וזה חוזר אל עצמו בלי הפסקה יכול להיות שיש לי בעיה בספק יש לי ספק של 650 וואט

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. שלום, הרצתי את שורת הפקודה: powercfg /devicequery wake_armed בחלון cmd. .כדי לברר,מה מפריע למחשב שלי,להיכנס למצב שינה .בקובץ המצורף,מופיעה התשובה לכך:3 סיבות = עכבר+מקלדת+חיבור רשת ?איך מתקנים זאת כדי,שהמחשב יוכל להיכנס למצב שינה .המקלדת והעכבר שלי - לא אלחוטיים תודה רבה מאוד מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Styx,

שלום חברים יש לי בעייה חמורה בלפטופ שהוא פשוט לא עולה ומופיע השגיאה הבאה ניסיתי כבר את כל מה שרשום פהhttps://neosmart.net/wiki/recovering-windows-bootloader/#Attempt_One_Automated_Repair וזה לא עוזר גם בתיקון הידני בשלב שעושים את bcdedit.exe /import c:\boot\bcd.temp זה רושם שזה לא מצליח ודווקא דרך התוכנה שהראו שם אני דווקא כן רואה את הכוננים שלי ואת כל מה שיש שם ז"א לפי מה שאני מבין המידע כן שם פשוט יש איזושהיא בעייה של נגישות

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by blacklupos,

שלום, יש לי מחשב ישן, פנטיום 4. פהכנסתי דיסק אתחול של XP SP3, פרמטתי את כונן C, אבל אחרי שזה מסיים לפרמט ועושה ריסטרט הוא מגיע להתקנה של ה-XP ונתקע במסך הכחול של ההתקנה. אפשר להזיז את העכבר אבל זה לא עושה כלום במשך שעות. ניסיתי כמה פעמים מחדש את התהליך, אפילו עם דיסק התקנה אחר, אותו הדבר קורה. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. חיברתי את המסך שלי (PHILIPS 227EL) למחשב (כרטיס מסך: HD7950 Sapphire) דרך VGA המסך שלי כותב את ההודעה הזאת UNSUPPORTED VIDEO FORMAT מה זה אומר? ולמה זה ככה? ואיך מתקנים? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. שלום. ברשותי מחשב נייד Vostro 131 של dell. הסוללה הפסיקה להיטען. מגיע ל60% ולא עולה מעבר לזה. דיברתי עם dell הם אומרים שהם לא מחליפים סוללות ושצריך לקנות חדשה והפ גם לא מוכרים. פניתי לחנויות מחשבים ksp/ivory/bug אף אחד לא מוכר סוללות. איפה ניתן לרכוש סוללה בארץ ? הם הגיוני שלא היבואן ולא חנויות מחשבים לא מספקים סוללה ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ajamidoron,

אהלן, לאחרונה ביצעתי שדרוג של המעבד. הכל הלך כמו שצריך עד שניסיתי להדליק את המחשב והמסך לא עולה. המסך עובד במחשב אחר. בדקתי שהכל מחובר כמו שצריך ללוח אם אפילו ניסיתי לפרק ולהחזיר ועדיין לא עזר. ניסיתי לחבר את המסך ללוח אם עצמו אבל הוא גם מראה no signal. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר וגם No signal. ניסיתי להחזיר את המעבד הקודם ועדיין אותה שגיאה. מה זה יכול להיות? שברתי את הראש כבר.. אולי הלוח אם? אולי הספק? קורה לי גם שהוא נדלק ואז מתכבה לאחר מספר שניות..

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. הבעיה חדשה יחסית, בת שלושה-ארבעה ימים. מעולם לא היו לי שום בעיות עם הטורנט, גם לא במחשב הנייח וגם לא במחשב הנייד בו אני משתמש כרגע. אבל בימים האחרונים פתאום צצה לה בעיה: בכל פעם שאני מוריד קובץ גדול בטורנט, אחרי דקה בערך שהוא פועל המחשב פשוט נתקע, אין עכבר, אין כלום, פשוט אי אפשר לעשות כלום לא משנה כמה מנסים או מחכים - והדרך היחידה לטפל בזה היא לכבות את המחשב דרך הכפתור. זה ממש עולה לי על העצבים. המחשב די חזק יחסית, מעבד i5 דור רביעי ו-4 ג'יגה ראם זיכרון. יש גם מעל 500 ג'יגה פנויים בהארד דיסק. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by coperl,

קשיח של סיגיייט, וינדוס דרש איתחול פעמיים בשבוע האחרון כדי לתקן שגיאות בדיסק, בבדיקה של הכלי של סיגייט שאר הבדיקות תקינות חוץ מלונג ושורט גנריק טסט, מה זה? והאם זה סופו של הדיסק החדש יחסית (4 חודשים). תודה מראש.

20. Started by coperl,

הוא שוחט לי 100% מהדיסק וכ60 מגה לשנייה כבר במשך שעות, זה באג בוינדוס?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by lira,

נראה לי שנשרף לי מסך הטלוויזיה, יש פסים לרוחב המסך וגם הצבעים מאוד כהים. זה קרה פתאום בלי שאף אחד יגע בטלוויזיה. הזמנתי טכנאי שיבוא לבדוק (זה הטכנאי http://bennyservice.co.il/index.php/lcd-led אם מישהו מכיר ויכול להגיד לי אם הוא מקצוען או לא). אני רוצה לדעת אם הסימנים שתיארתי אכן אומרים אם המסך נשרף או לא, או שהבעיה היא אחרת? תשובה מהירה תעזור אני רוצה לדעת לפני שהטכנאי מגיע.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. כשהמחשב שלי עובד פתאום הוא חוזר מההתחלה, המסך מהבהב כאילו אין חיבור למחשב , ועולה עוד פעם לבד , בזמן זה המחשב לא נכבה . הוינדוס עולה מחדש ומופיעה הודעה windows שוחזר אחרי יציאה בלתי צפויה . פרטי הבעיה : ‏‏ חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 116 BCP1: 84267510 BCP2: …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. שלום חברים, המחשב משמש אותי כמחשב אולפני בעיקר, בעל ליבת CONROE, עם 2 ג'יגה DDR2, הארדיסק M4, עובד פיצוץ, עושה את העבודה מצויין, אך הוא קורס לי לעיתים דיי קרובות ואני צריך להוציא ולהכניס את הזיכרון וזה בד"כ נפתר ישר. רציתי לשאול מה לדעתכם אפשר לעשות, האם זה בעיה חומרתית או תכנתית? האם להחליף לוח אם וזיכרון? תודה רבה לכולם, גיא

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Winmax1990,

אני לא יודע אם זה צירוף מקרים או לא אבל 2 דברים קראו היום 1) עדכנתי דרייבר של hd radeon 6800 ואז התחיל המאוור לרעוש בצורה די מוגזמת גם ב20% פעילות, כמובן שאחרי זה החלטתי לנקות אבק איפו שהייתי מסוגל בכרטיס מסך ושמתי משחה טרמית אך זה לא עזר. המאוור גם לא מקרר משום מה ויש לי 60 מעלות מה שאף פעם לא היה בזמן שאני גולש באינטרנט עם אני שם אצבע על המאוור הוא מפסיק להסתובב ומפסיק לרעוש מן הסתם ולפעמיים חוזר להסתובב לבד ולפעמיים אני צריך להביא לו איזה ספין קטן עם האצבע על מנת שיתחל להסתובב. 2) פתאום מאוור מהמארז התחיל לקפץ ממש חזק לא רועש אלה מקפץ כאילו כשהוא לא מוחזק טוב אז ניתקתי אותו. מה אפשר לעשות איפו מתקנים כזה דבר? עם האחריות כוללת? עדכון 21:31 טמפורטה ירדה אולי המשחה הט…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. בקשה קטנה מבעלי וינדוס 8.1 אני חושב שהביצועים של המחשב החדש שלי לא טובים , תוכלו לעשות את הפעולה הפשוטה הזאת לבדיקה: 1)תפעילו אנטי וירוס סריקה מלאה(עדיף את של הוינדוס דפנדר אם יש) 2)הכנסו למנהל משימות לשונית ביצועים ואז לדיסק 3)תחכו דקה וצלמו את הביצועים של המחשב לאורך הדקה הזאת בלי לגעת בו כמו פה: http://up406.siz.co.il/up3/yzm2mhdxj3cz.png תודה למי שיעזור!!

דיונים חדשים בפורומים