עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מעבד-Q8200 לוח אם-MSI P45 platinum RAM-gail 800hrz כרטיס מסך-ati gigabyte 4650 oc 1giga ספק כוח 500W ezcool הוחלף לוח אם בחנות עודכן ביוס התקלה לא עקבית מבחינת REBOOT ובזמן משחק הזמנים משתנים בדיקות בSANDRA תקינות אשמך לעזרה תודה המחשב נתקע ומבצע איתחול מחדש, כאשר בדרך הוא רושם על מסך כחול "זורק זיכרון"

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  2. Started by shai1905,

קניתי מחשב חדש לפני כשבועיים שלוש לאחר כל העידכונים שביצעתי ולאחר שהתקנתי את האנטי וירוס nod32_2008 התחיל להופיע לי כל פעם שאני מדליק את המחשב מופיע לי התקן של כונן תקליטונים :a אך הוא אינו קיים אצלי מה עלי לעשות כדי שהוא לא יחזור כלל לאחר שמחקתי אותו מהרשימה של מנהל ההתקנים

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  3. השתמשתי בתוכנה של WD והיא העתיקה את הקבצים מהקונן הישן לSATA החדש ובמסך עליה של הווינדוס הוא ניתקע לי הצילו ?????????????????????????????????????????????????????????????????

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by parker,

יש לי עבר אופטי רגיל של מיקרוסופט והוא פעל לי בסדר גמור, אבל היום פתאום הכפתור השמאלי של העכבר לא תמיד מגיב, צריך ללחוץ עליו חזק כדי שיגיב ולפעמים הוא לא מגיב בכלל, וכל זה קרה רק היום, הוא אף פעם לא עשה בעיות, רציתי לדעת עם יש משהו לעשות לגבי זה או שכדי לי פשוט לקנות עכבר חדש

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  5. Started by 108tomer,

שלום. כרטיס מסך Radeon x1950 pro מסך dell 2007 fp. לאחרונה, כשאני מדליק את המחשב, בזמן שהוא עולה (לפני שמגיעים לוינדוס), על המסך נכתבת הודעה שהוא לא תומך ברזולוציה ושאני יעבור לרזולוציה המקורית שהיא 1600x1200(הרזולוציה שהגדרתי בוינדוס היא 1360 1024x עבדתי ככה במשך שנה לפחות בלי בעיות) בעיקרון לא זה מה שמפריע לי. לאחר זמן עבודה מסויים, המסך מציג הודעת שגיאה ועובר כאילו למצב של sleep (זה לא שבאמת הוא אמור להכנס למצב שינה כי לא נגעתי במקלדת עשר דקות או רבע שעה), בלי שאפשר "להעיר" אותו, גם אם אני מכבה ומדליק. אחרי שזה קורה, המסך מתעורר רק כאשר אני מכבה את המחשב מהכפתור של ההדלקה ומדליק שוב, ואז התופעה חוזרת לאחר כחצי שעה. גם רואים די מוזר. האמת שאני מהמר שזה בגלל הכרטיס מסך. …

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by dror_gh,

שלום יש לי לוח אם P5B DELUXE וכאשר אני נכנס לBIOS ואז ל hardware monitor המסך קופא ולא משתחרר עד שאני עושה RESET. לפעמים זה משתחרר אחרי 2 דקות ואז מראה טמפרטורה. שלחתי את זה לחנות והטכנאי אמר שזה תקין(דבר שנשמע לי ממש הזוי). אבל לא נראה לי הגיוני שרכיב שקופא ל2 דקות (בין אם זה טלויזיה , לוח אם או כל דבר אחר) הינו תקין. דעתכם בעניין ? ויעזור לי מאוד אם בעלי לוח P5B DELUXE יגיבו ויגידו לי איך אצלהם עולה ה hardware Monitor. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  7. שלום רב, מדובר על המחשב במפרט שבצד. שהאימיול רץ ברקע ומוריד קבצים, לאחר מס' שעות המחשב מבצע ריסט לעצמו. ברקע עובדים גם תוכנות כמו איי סי קיו, מסנג'ר, אנטי וירוס, פירוול וגם חלון אחד של דפדפן האקספלורר. בזמן שהאימיול פועל, מרגישים שיש עומס כבד על המחשב. בבדיקה ב- "מד המשאבים" רשום שיש 20% משאבים פנויים, וזה יכול להגיע גם עד ל- 10% משאבים פנויים אם פותחים עוד חלון בדפדפן. אין וירוסים או רוגלות, עומס החום בכל הרכיבים תקין וכל המאווררים עובדים. מצורפת תמונה של טמפ' המחשב במאמץ, ושל הודעה מוזרה שקיבלתי הרגע. מה הבעיה לדעתכם? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 686 צפיות
  8. הנה בבקשה תעזרו לי סליחה מצטער לא ידעתי שזה לא מקבל txt העלתי את הקבצים ב- זיפ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by Proww,

שלום לכולם, היום בבוקר החלטתי להתקין Win8 מאחר והWIN7 כבר לא סיפק את העבודה. אחרי שהתקנתי את מערכת ההפעלה באופן חלק, החלטתי להתקין tuneup utilities, אחרי שהמחשב נכבה באמצע (לאחר 90 אחוז מההתקנה) - התוכנה התחילה לעשות המון בעיות ולכן החלטתי למחוק אותה. ברצוני להתקין אותה שוב מחדש, אך אחרי המחיקה היא עדיין מופיעה לי ליד השעון, וכאשר אני בא להתקין , ההתקנה אומרת לי שכבר קיים קובץ כזה ושאי אפשר להתקין על אותה הגירסה. בדקתי ומחקתי אותה ע"י Your Uninstaller, כיצד אני גורם לקובץ לעוף מהמחשב? אני משתגע.. תודה.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  10. Started by ROYAL125,

שאני מדליק תמחשב המחשב עובד והמסך לא נדלק המנורה של המסך דולקת אבל הוא לא נדלק כדאי שזה ידלק אני צריך להוציא תכבל שמתחבר לכרטיס מסך לגעת עם הברזל שלו (של הכבל) על הכניסה של הכרטיס מסך אז יש רעש שהוא נדלק כזה ואז אני מכבה תמחשב ומדליק והוא עולה (לא תמיד)ועוד דרך מוזרה שהוא יפעל אני פותח תמחשב מקריב תיד ליד הכרטיס מסך ואז המסך נדלק ועובד אני יודע שזה נשמע מוזר מה אפשר לעשות ?? :s05:

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by matan770,

יש IP של המחשב,ויש IP של האינטרנט. האינטרנט משתנה תמיד שאני מתחבר. איך אני משנה של המחשב. בפירמוט אפשר? כי גם ככה אני מפרמט מחר זה ממש חשוב כי אני חושב שהולכים לפרוץ לי. זה ממש חשוב,תודה

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  12. לא ברור לי איך לטפל בבעיה , בכל פעם שהמערכת עולה ואני מפעיל קובץ MP3 (אני משתמש ב BSPLAYER), קורס הדרייבר של כרטיס הקול בלוח האם (עובד במערכת ההפעלה אבל לא בקבצי קול וסרטים) ואני צריך כל פעם לעשות התקנה שלו ו RESTART , הורדתי דרייבר יותר מעודכן אבל נראה שזו לא הבעיה. תודה לעוזרים המפרט רשום בצד ...

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by Pease Brother,

התקנתי את כל חיברתי למחשב שמתי צבע חיברתי הכל!! אני מנסה להדפיס וזה לא מדפיס :s05: :'(

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by omerhuri1,

היי, חזרתי הביתה מהצבא. מנסה להכנס למס' משחקים מחשב כמו Saints Row IV , WoW , הכל עולה בסדר ללא שום תקלה.‬‎ ‎‫כאשר אני לוחץ לחיצה ממושכת על אחד מהכפתורים במקלדת המשחק קופא.‬‎ ‎‫ניסיתי הפעלה מחדש, החלפת מקלדת, החלפת הסלוט של המקלדת המחוברת למחשב.‬‎ ‎‫כל הנסיונות הללו לא צלחו לצערי, חשוב לציין כי כאשר אני מחבר ג'ויסטיק למחשב יש אפשרות לשחק עם הג'ויסטיק.‬‎ תודה מראש לעוזרים ‬‎

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  15. בבקשה תענו מי שיודע.. זה בתוך התארד הזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=87830.10

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  16. Started by yniq,

לאחר החלפת מעבד במעבד מהיר יותר, שינו לי גם קצת הגדרות ב WIN XP בחנות שבה קניתי את המעבד. כעת, ה LED של ה HD (על המארז) דולק כל שניה למשך שבריר שניה כשאין אף תוכנית שרצה. בדקתי ב Performance monitor של ה XP ושמתי את ה couneter: PhisicalDisc(_Total)\Disc bytes/sec שההסבר שלו הוא Disk Bytes/sec is the rate bytes are transferred to or from the disk during write or read operations וראיתי שאין שום כתיבה/קריאה מה HD. מה גורם ל LED להדלק?? האם אתם מכירים איזו הגדרה ב WIN XP שתשפיע על זה? או אולי איזה util שמראה מי ניגש ל HD או ל BUS? תודה מראש, יובל (מצטער אם זה לא הפורום המתאים)

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  17. שלום לכולם. קניתי הארד דיסק דגם WD5000AAKS sata/16MB יש ברשותי מערכת הפעלה windows xp pro sp2 (מקורי כמובן) וכאשר אני מנסה להתקין לאחר כמה זמן אני מקבל מסך כחול עם הערה שווינדוס ניתק את עצמו מחשש לפגיעה בחומרת המחשב (משהו כזה), בלה בלה בלה, אם הכנסת חומרה חדשה אז להוציא אותה (משהו בסגנון). דיברתי עם החנות הם אמרו שזה מכיוון שההארד דיסק הוא SATA 2 וצריך להוסיף צ'ופצ'יק קטן בשביל לעשותו SATA 1 בדיעבד הבנתי שבעצם מדובר בג'אמפר (לא שיש לי מושג מה זה אומר) ועדיין מופיע אותו מסך כחול מעצבן עם אותה תקלה. הלוח אם שלי : gigabyte M51GM-S2G פה סוג חיבור SATA ההארד דיסק המדובר : WD5000AAKS פה תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  18. Started by roi777,

היי, קניתי מחשב חדש וכשאני מתקין ווינדוס 11 לא מזהה כרטיס רשת אלחוטית. הצלחתי לעבור את השלב הזה ולהתקין את הווינדוס ללא רשת אבל עכשיו אני צריך לחבר אותו לרשת ואין לי אפשרות. אני מניח שזה בעיית דרייברים שבדרך כלל יורדים לבד בהתקנה אבל היות ואין חיבור לאינטרנט אין להם דרך לרדת. גם לא מצאתי דרייבר רשת באתר היצרן. אשמח לעזרתכם. Lenovo IdeaPad Slim 3-16IRU8 82X8002XIV תודה רבה

19. Started by picasso,

שלום, נתקלתי כבר מס' פעמים בתופעה מוזרה. במחשב שמחובר לאינטרנט (HOT), באמצעות כרטיס רשת (לא O/B). קורה מידי פעם שהכרטיס הופך למצב DISABLED. לא בזמן מוגדר וללא התערבות המשתמש. המחשב נקי מוירוסים/רוגלות ושאר מזיקים... יש רעיונות ? תודה

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  20. המחשב תקוע במסך הראשון ממש, זה שבו רשום סוג המעבד, וזהו. אחרי 5 פעמים שכיביתי והדלקתי זה עבד... מה יכולה להיות הסיבה???

21. Started by snufkiin91,

לצערי הרב אתמול המחשב שלי הותקף וכל הקבצים והמדיה הפכו ל "nail file" למזלי רק כונן C "המערכת" היה מחובר כל מה שהיה בפנים לא כזה משנה לי, השאלה היא אם יש אפשרות לפרמט את המחשב ולהשתמש בו? תודה לעוזרים 3>

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  22. Started by EVGA,

היום השארתי את המחשב דלוק והלכתי , אחרי שעתיים חזרתי והמסך היה שחור ולא הגיב לעכבר הפעלתי לשניה וראו ואחרי שניה עוד פעם מסך שחור . מה הבעיה בכלל ? ומה אפשר לעשות ?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  23. שבת שלום, לאחרונה שמתי לב שהכונן החיצוני שלי גורם לתקיעות מוזרות בעת עבודה שותפת. אציין כי מדובר בתקיעות רנדומליות של כמה שניות. ניתקתי אותו והתקיעות נעלמו לפחות נכון לעכשיו... האם מישהו ניתקל בבעיה דומה? האם מדובר בתקלה כלשהי אשר מצריכה ניצול אחריות? שאלה נוספת: איך עדיף לשמור על הכונן מנותק - רק בכבל הנתונים או גם לנתק מהחשמל (הכונן מחובר בכבל ESATA) ?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  24. Started by manticore,

שידרגתי את המערכת שלי בשבוע האחרון והמחשב שלי לפעמים קופא לגמרי ולא מגיב... זה קרה לי פעם כשהייתי באינרנט, פשוט הפסיק להגיב... מה יכולה להיות בעיה?!

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  25. הוא רושם "system helted " לפני ש-windows עולה ונתקע.רק אחרי שאני מכבה אותו לחצי שעה הוא עובד רגיל windows xp zone alarm firewall נראה לי שזה איך שהוא קשור לfirewall אז רשמתי לכם

• 2 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים