תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש והכל היה בסדר עד שהתחילו המסכים הכחולים להלן קובץ הDMP של המסך הכחול האחרון שאירע הבוקר, הייתי רוצה מאוד לדעת ממה בדיוק נובעת הבעיה. http://rapidshare.com/files/143273846/Mini090708-02.dmp.html תודה רבה מראש תוספת: סרקתי כרגע את הקובץ בעצמי והנה ולהלן פרטי התקלה: ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 3B, {c0000005, fffff800020fdc5b, ff…
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה אני מדליק את המחשב אבל תצוגה או באמצע עבודה התצוגה נעלמת ו המחשב ממשיך לעבוד . עשיתי חיפוש פה בפורום ובצעתי את הבדירות הבאות: 1. בדיקת דיסק קשיח על ידי תוכנת WD - יצא תקין לגמרי 2. בדיקת MEMTEST -אחרי 4 שעות המערכת קרסה ובהתבצעה הפעלה מחדש ולא הספקתי לראות אפם היהו פסים אדומים 3. בדיקת כרטיס מסך על ידי 3DMARK אבל איני יודעה אך לבדוק את התוצאה הוא נתן כך:3DMark Score 58 3DMarks מדובר על P4 3.0 GEFORCE 5200 ASUS P5P800 512MB DDR400 אשמח לקבל תגובות תודה
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
כשאני נכנס לפעמים למשחקים אחרי כ-10 דקות המשחק נעשה או איטי מאוד או מהיר מאוד ככה שאי אפשר להמשיך לשחק.. אני עושה ריסטרט זה מסתדר לכמה דקות ושוב נהיה מהיר או איטי.. המפרט אם צריך: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H GEFORCE 9600GT GIGABYTE AMD ATHLON 64 4800X2 2GB DDR2 עזרה בבקשה..
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
יש ברשותי סטיק זיכרון 256 ddr366 מה יקרה אם אני אחבר אותו למחשב שלי שעובד עם זכרונות ddr400(לוח האם תומך מ 266-400)?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
ניסיתי לחלק את ההארד - דיסק שלי ל2 מחיצות, באמצעות התוכנה PowerQuest Partition Magic 8.0, והכל עבד טוב, והוא כתב בסוף החלוקה שזה עבד, אך לאחר מכן המחשב עשה ריסטרט, וקצת לפני שהיה צריך להעלות את המערכת הפעלה, כתב את השגיאה הבאה : A Disc Read Error Occurred. Press CTRL+ALT+DEL to restart. מה עושים? יונדב.
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מי שעוזר לי בזה ממש תודה יש לי כרטיס מסך מסוג X1950 pro ומעבד amd 5200+ שהוא דואל קור 2.6 הקיצר במשחק קאונטר סטרייק סורס לאחרונה נהיו לי דרופים ב fps ונגיד במקומות מסויימים יש לי 70 80 fps משהו ממש מאכזב. אני על 4 MSAA ו על 8 X AA כאילו 8X בפילטרינג מוד.. ובלי HDR הקיצר פעם היה לי 100 עומד ויש לי ג'יגה זיכרון עכשיו אני שואל למה יש לי דרופים? כאילו פעם לא היה לי וגם מהספק יוצא אוויר חם מאוד.. לפעמים במשחקים שאני משחק עם עוד 9 אנשים בסרבר אנישומע אותו כמו מנוע של אופנוע.. הקיצר ממה הדרופים נובעים? אוליי הכרטיס מסך לא טוב? איןן זה מחרפן.. אוליי זה קשור לזה שהקאונטר לוקח רק 200 מגה זיכרון? מה יותר טוב שהוא ייקח 200 או יותר? ואיך הוא יכול לקחת יותר? אגב הטמפרטורה של הכרטיס מ…
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי חבר'ה,תקשיבו יש לי מלא בעיות במחשב זה כבר באשכול אחר על בעיות עם ה-WINDOWS...מאז שהחלפתי אנטי וירוס קורים לי המון המון בעיות ואחת הבעיות העיקריות במחשב זה שאין לי אפשרות להוריד מהאינטרנט אקספולרר...אני מנסה להוריד מ-FF ופשוט זה לא נפתח לי : אני לוחץ פתח ולא עובד למה ?!מה קרה בגלל אנטי וירוס כל המחשב נדפק לי אבל מה הקשר האינטרנט?? אצל כולם זה עובד רק אצלי לא..מה עושים? זה לא עובד לי בשום דבר ניסיתי לעשות ריסטראט והכל שום דבר לא עובד הבעיה כבר שבוע.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי, המפרט שלי בצד,שמתי לב בזמן האחרון שתדר הNB קופץ ואיתו גם תדר הזיכרון ביחד,הזכרונות עובדים על 1600MHZ,תדר הסטוק שלהם הוא 1333MHZ,וזה קרה גם ב1333MHZ. ככל שתדר הזיכרונות יורד מ800 כך גם הNB יורד וזה משפיע על התדר גם.. איפה הבעיה ואיף אפשר לתקן אותה ???
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
התקנתי ביוס ללוח , האם אני חייב לעשות restore to factory default בביוס החדש?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
חודש הבא יוצא כרטיס מסך rtx3080 איזה ספק כוח מתאים איתו? יש לי מעבד i9 10850k
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
- 1 follower
-
-
חיברתי את הטלויזיה החכמה למודם של הוט בכבל רשת.מהירות הגלישה עומדת על 80 M כשאני נכנס לוואלה ומגלגל למטה באתר אין לי את כל התמונות כמו במחשב מדוע?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום. היום עודכן המחשב שלי אוטומטית, בעדכון ארוך של חלונות 10. עכשיו אני מגלה שכל קבצי הוורד הפכו לאופיס אופן XML, ובלחיצה כפולה הם נפתחים לא בוורד, אלא בכתבן. מה אפשר לעשות ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, tl;dr המחשב של אמא לא תקין. די בדקתי את כל הרכיבים חוץ ממעבד. אבל אין לי מעבד של סוקט AM4 לבדוק איתו.. האם למישהו יש במקרה אחד תקין שאקח, אבדוק ואחזיר? המחשב של אמא שלי הפסיק לפעול אחרי 3 שנים. ניתקתי את כל הרכיבים, חוץ ממעבד ו2 חיבורי הספק ללוח האם - והמחשב הבהב לשנייה ולא נדלק. כאשר הוצאתי את אחד מכבלי החשמל (זה של ה12V למעבד), אז המחשב "נדלק" אבל בלי צפצופים ובלי כמובן חיבור למסך. הנחתי שמדובר בבעיה של לוח אם. קניתי והתקנתי לוח אם חדש, אך מדגם זהה לדגם הקודם. עכשיו המחשב "נדלק" עם 2 הכבלים של הספק, אך כמו קודם, בלי צפצופים ובלי חשמל לחלק האחורי (לא מזהה DVI, אי אפשר להטעין נייד ולא מזהה מקלדת). לא משנה אם…
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
- 1 follower
-
-
עריכה: פרסמתי בפורום WINDOWS אשכול לבעיה כי חשבתי שיותר מתאים רציתי להתקין עוד מערכת הםעלה על ה HD והיו לי כבר 4 מחיצות אז בדקתי מה יקרה אם אני אמחק את המחיצה הראשונה (שום דבר רציני לא יכול לקרות...) זו הייתה מחיצה בת 100MB או משהו כזה אחרי שמחקתי אותה ה UBUNTU שלי עולה כרגיל אבל ה WIN 8 לא... אני מניח שהפתרון הקל זה לייצור דיסק של WIN ולפתור איתו את הבעיה יש דרך יותר מהירה ונוחה? תודה נ.ב מה שמחקתי היה ה MBR?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במשך כמה חודשים שכל כמה שעות בד"כ שהמחשב מתאמץ הוא מראה מסך כחול וקורס (במסך הכחול כתוב The Bios in this system is not fully ACPI compilant. please contact your system vendor for and updated bios) המערכת במחשב שלי היא: intel e7300, gigabyte ep43-ds3L זכרון DDR2 של corsiar 4gb 6400C5 NVIdia Geforce 9800GT מותקן windows 7 64bit אבל הקריסות קרו גם בXP וויסטה הספק של המחשב הוא SeaSonic 400W אני לא יודע עם הבעיה היא חשמלית או אחרת בבקשה אם מישהו יכול לעזור אודה מאוד
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום היה לי את המפרט הבא E7300 1GB 800MHZ CL4 של BlackDragon Geil 1GB 800MHZ CL4 של BlackDragon Geil 500W ספק לוח של GIGABYTE G31 וכרטיס מסך 9800GT עכשיו עשיתי שינויי אחד במחשב כי יש לי 2 סלוטים של זיכרונות אז הורדתי 1 גיגה אחד וקניתי 2 גיגה ככה שיהיה לי 3 אבל קניתי Kingston 2GB CL6 וזה יוצר בעיות כמו מוריד לי מכפלה ואז עושה 667MHZ ואין לי מושג איך להחזיר אני עושה OC עד שיהיה 800MHZ והמהירות מעבד היא 3.2 ואני לא יודע כמה מתח להשים וכמה תיזמונים וכל הדבר הזה ולפעמים המחשב עובד לי עם הOC ולפעמים עושה ריסט שאני מפעיל משו כבד כי זה כאילו לא עשה OC נכון ואני צריך שתעזרו לי בזה בתיזמונים ובהכל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
טוב, מדי כמה זמן המחשב נתקע אך לא לגמרי. כל כמה זמן הוא נתקע אי אפשר לעשות כלום במחשב והמנורה האדומה נכבת ולא קורה כלום. כעבור חצי דקה עד דקה זה משתחרר ואני יכול להמשיך את מה שהפסקתי. איך מסדרים את זה..? זה ממש ממש מציק ואני כבר לא יודע מה לעשות פורמט לא עוזר.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ברגע זה חזרתי מהחנות עם מחשב חדש עם מפרט מפלצתי, חיברתי אותו להכל, כולל המסך (שעבד מעולה אתמול, עם המחשב הקודם), הדלקתי, ו... המסך נותן לי אות של No Signal. המחשב נדלק בסדר גמור, והכל עולה כרגיל, אם לסמוך על הצלילים שבוקעים מהרמקולים, אבל אין שום תמונה. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אבל המחשב מראה לי שיש לי רק 3G , איך זה יכול להיות ? אולי הזיכרון שקניתי לא תקין ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי , לאחרונה התחיל להטריד אותי מאוד נושא המהירות במחשב . אני מאוד מקפיד לשמור עליו (לפחות נראה לי ) ואין עליו משחקים . הבעיה היא שכאשר אני משתמש למשל בwinrar או מעתיק קבצים לHD חיצוני המחשב כמעט מושבת לגמרי ובקושי זז למרות שבperformance screen המעבד אפילו לא מגיע ל25% וצריכת הזיכרון לא עוברת את ה2.3 GB . . . התוכנות היחידות שרצות ברגע הן JDOWNLOADER , AVAST וSPYBOT . . בדר"כ גם דפדפן ,כל השאר הם היישומים הרגילים של מערכת ההפעלה (פייירוול , win update ,task manager וכו'. . . ) אני לא מבין למה זה ככה ותוהה אם זו בעיית חומרה או לחילופין יש שינויים כמו שינויים בהגדרות שאני צריך לבצע שאולי לא ביצעתי. בנוסף אף רכיב במערכת לא עבר המהרה אף פעם . מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה. מע…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
חלונות XP משהו של אינטל אבל אני רוצה לדעת את הדגם המדוייק
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
המחשב שלי לא נדלק....... האם יכול להיות שזה בגלל שהארד דיסק לא מחובר עדיין (אני צריך לקבל את הקבל sata מחר.....) נ.ב : גם הatx וגם ה-cpu מחוברים לספק....
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
לא יודע איך ולמה ננעל לי הביוס אני לא יכול להכנס עליו ואחרי 3 פעמים שאני מנסה לנחש תסיסמא צריך שוב ריסט...יש למישהו דרך לגלות את הסיסמא?
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, ב 27 והיום נתקלתי במסך כחול. שניהם בלי קשר לשום דבר. כאילו סתם, לא באמצע משחק, לא באמצע איזה פעולה מאמצת... נגיד היום, עשיתי Restart למחשב (דרך "התחל"), ואחרי כמה זמן שהמחשב העלה את הכל, פתאום מסך כחול. קבצי ה Dump של ה 27 וה 30 מצורפים למטה. תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-