עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ofirdamr,

המחשב שלי עושה ריסט עצמאית, במצב מנוחה, עבודה לא משנה מה. עשיתי מה שצריך כדי שלא יעשה ריסט ויעשה מסך כחול, וגם עשיתי בדיקה בתוכנה S&M הכל יצא בסדר חוץ מהזיכרון. הרצתי בדיקה בMEMTEST והיו מלא שגיאות. כיביתי את המחשב, הוצאתי את הזיכרונות, על 1 כתוב PC2700 256DDR ועל השני כתוב PC2100 256. שניהם מיצרנים שונים. הכנסתי כל אחד בנפרד והרצתי בדיקה והכל היה בסדר. אם כך הבעיה היא העבודה שלהם ביחד. אולי זה משהו עם ההגדרות של הביוס אני לא יודע אולי מישהו יכול לעזור לי?

• 10 תגובות
    • 672 צפיות
  2. העברת מערכת הפעלה מHD IDE ל HD SATA כיצד? לאחר שהתקנתי את ההרד דיסק SATA אני רוצה להעביר את מערכת ההפעלה שלי כולל כל התוכנות המותקנות מהרד דיסק IDE לSATA איך עושים זאת? אם איזו תוכנה ניתן?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  3. אהלן יש לי בעיה עם יציאת הטלוויזיה בכרטיס המסך שלי, אני מקווה שמישהו יודע\מכיר את הבעיה.. הכרטיס: Gigabyte GeForce 6600GT 128mb PCI-e אז ככה, כשאני מפעיל את ה TV-OUT המחשב מראה כאילו הוא משדר, אבל בעצם לא נשלח שום אות לטלוויזיה .. כלום, פשוט כלום.. ניסיתי להתקין כמה גירסאות של דרייברים לכרטיס (כולל החדשה ביותר), אפילו ניסיתי להתקין את כל המחשב מחדש על WIN XP 64bit אבל זה עדיין לא השתנה.. אני מחבר את הכרטיס דרך המתאם שהיה מצורף לכרטיס (מצורף להודעה התמונה שלו), באתר של GIGABYTE נכתב שזה מתאם HDTV .. הבעיה שהטלוויזיה שלי היא לא HDTV ואי אפשר לחבר את הכבל SVIDEO ישירות מהכרטיס לטלוויזיה ללא המתאם הזה .. מכיוון שהיציאה בכרטיס היא בעלת 9 פינים .. למישהו יש מושג איך לגרו…

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  4. Started by Rule The Pc,

אהלן לפני יותר מחצי שנה התקנתי ווינדוס ולא התקנתי אנטיוירוס ועד לא מזמן הכל הלך מצוין ולא היה לי שום וירוסים אבל בשבוע האחרון המחשב ממש ממש איטי האייסיקיו כל הזמן נתקע ולקח לי מאות מגה של זיכרון ועכשיו כמעט כל תוכנה יש לה קבצים מושחתים ויש לי כמה וירוסים אז האם זה יעזור לי להתקין עכשיו אנטיוירוס או שישר לפרמט?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  5. Started by Gliding,

היי, מצטער שאני מעלה את אותה בעיה בשני פורומים שונים, אבל נראה לי שהיא כבר קצת חרגה מבעיית תוכנה, והעניין באמת נהיה דחוף: יש לי SATA של WD 80 GB. את הווינדוס 2000 התקנתי על הארדדיסק ישן 5400 8.5GB של WD. ואז התקנתי את ההארדיסק החדש ועליו התקנתי מחדש את ה-2000. לא הגדרתי שום דבר בהתקנה לגבי SATA, וב POST הוא מופיע כ ATA 133 אם אני לא טועה. ההארד דיסק שעליו מותקן כרגע ה-2000 עדיין מוגדר כ F, וזאת למרות שהחלטתי להוציא את ההארדיסק הישן שהיה מוגדר כ C ו D. 1. יכול להיות שחוסר ההגדרה תוקע את הווינדוס או סתם גורם בעיות? 2. עצם העובדה שכרגע אני עובד עם הדיסק ועליו מותקן ה 2000, לא אומרצת שהדיסק כבר זוהה כ SATA? 3. איך אני מתקן את הגדרות בביוס...כך שהדיסק יזוהה כ SATA? הבנתי ממישה…

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  6. Started by Toxin II,

אהלן, לפני כמה שנים טובות אחותי קנתה מחשב, ומאז ומתמיד היו בו בעיות עם הUSB... למחשב יש 6 יציאות USB - 4 מאחור ו-2 מקדימה... בכל מקרה, הבעיה היא שבכל פעם שמחברים משהו לUSB, מדובר במעין "רולטה רוסית" - או שה-USB יעבוד ומכשיר שחובר יפעל, או שהוא לא יעבוד ואז צריך לחבר אותו לכל אחד מיציאות הUSB עד שמוצאים יציאה שמגיבה... גרוע מזה - בכל פעם שסוגרים את המחשב, בפעם הבאה שתפתח את המחשב, יציאת USB שעבדה קודם לכן כבר לא תעבוד...ולפעמים על 6 יציאות הUSB לא עובדות בכלל! פירוט המחשב: AMD Athlon 3000+ 64Bit S939 לוח אם של ג'יגהבייט, לא זוכר את פרטיו Kingston 512MB DDR RAM 400MHZ WD 80GB 7200RPM on Board Geforce 6200 מערכת הפעלה מותקנת- Windows XP SP2 32Bit

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  7. Started by hedgehod,

אני חושב שיש בזכרונות שלי בעיה ואני מעוניין לבדוק אותם בדיקה יסודית יש לכם תוכנה מומלצת להורדה? ואם כן אז מאיפה? ואיך משתמשים בה האם צריך להפעיל אותה מדוס או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  8. במחשב שאני מסדר עבור חבר, נתקלתי בבעיה הבאה: בהתחלה הכל עבד בסדר,אח"כ הופיעה בעיית שגיאה ב BOOT לגבי SYSTEM CONFIG כפי שייעצו הכנסתי את הדיסק של WINDOWS העליתי ב BOOT התחיל להעתיק קבצים ופשוט נכבה המסך המחשב כאילו עובד אך לא קורה כלום. אני רוצה לבטל חשד לגבי: 1.שהלך לוח- אם היה הולך,הייתי בכלל רואה את הBOOT וה BIOS? 2.כרטיס מסך-היות ואני רואה את המסך של ה BOOT לא נראה לי ששם הבעיה. 3.זכרונות-נבדק 4.HDD- נטרלתי אחד ,אך עדיין הודעה שגיא על SYSTEM CONFIG שחסר ב WIN32 האם יש אופציה שקיימת בעיית חומרה ואיפה? חשבתי אולי על האופציה שהמעבד או רכיבים אחרים ,הדקתי הכל ,אך זה לא עזר. נטרלתי את הזכרונות הרכבתי אחד ,בדקתי,הכל בסדר. יש ריח שרוף מאחד המאווררים הוא גם הפסיק לעבוד. אודה…

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  9. שלום לחבר של אחותי יש בעיה במחשב.... לוחצים על כפתור ההפעלה והמחשב לא נדלק (אפילו לא לשניה....) :-\ ועד לפני יום הוא עבד מצויין!-לא נגעו במחשב מאז שנדלק בפעם האחרונה ועד שלא הצליח לפעול(לא יודע אם הסברתי טוב ) חשוב לציין שהמחשב עצמו!!! לא נדלק (גם המסך לא נדלק אבל זה בגלל שהמחשב לא נדלק... הנורית הקבועה של המסך עובדת) בדקנו את כל הכבלים של כל המחשב והחשמל והכל מחובר היטב! אפילו ניסינו שקעים אחרים בקיר... עכשיו... פתחתי את המחשב שלו ובדקתי ככה שהכל מחובר ומחוזק והכל באמת מחובר טוב וחזק... גם אין שום ריח של שריפה משום אזור במחשב... ממה יכולה לנבוע הבעיה?? תודה לילה טוב כולם!

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  10. ברשותי מחשב שקניתי מאיבורי לפני כחודש וחצי ולצערי הם לא מצליחים לעלות על התקלה ולהלן התקלה: כשמתקינים את ה-WIN 7 ULTIMED או ה- PRO הוא לוקח מהקונן קשיח 65GB שזה לא מקובל הוא עמור לקחת מקסימום 12GB אני מצרף את המיפרט של המחשב דרך אגב פירמטתי את המחשב לפני התקנת ה-WIN ההתקנה בוצעה על הדיסק קשיח ה- SSD וגם על ה- Western Digital Caviar Black WD2002FAEX ובשני המצבים קיבלתי את אותה בעיהאני מקווה לקבל פיתרון לבעיה תודה מראש: BARAKUSH BARAKUSH20@walla.co.il Intel Core i7 3930K 3.2Ghz s2011 12MB L3 Cache, Tray ספק כח Thermaltake Toughpower Silver 1000W מאוורר למעבד Thermaltake FRIO OCK PNY GTX680 2048MB/256bit DDR5 DVI HD DP PCI-e Video Card דיסק קשיח Intel 520 120GB SSDSC2CW1…

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  11. Started by רוני1,

מה זאת התוכנה אימיול ומה תפקידה??.? והאם שווה להורידה למחשב שלי??? תודה

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  12. הנה תמונה ממשחק שרואים בעיקר במקומות מוארים מין שלג או כמו ליכלוכים כאלה ברקע וגם בסרטים ממה זה יכול להיגרם זה פשוט ממש מציק הנה תמונה: או קיי זה לא הכי ברור פה חשבתי שתפסתי את זה טוב בכל מקרה יש רעיונות?.. אה וגם בלוח בקרה של הכרטיס מסך שלי ה catayst AI לא פועל הנה תמונה: יכול להיות שיש קשר?. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  13. Started by Niv golan,

שלום יש לי מחשב קצת ישן פנטיום 2 והוא לא נדלק לי בכלל אני בטוח ב-99.9 אחוז שהספק טוב וישנה עוד בעיה כשהייתי מצליח להדליק את המחשב אני לא רואה כלום על המסך אפילו לא את המערכת ההפעלה שעולה מה אוכל לעשות בנידון???

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  14. אחים שלי עשיתי טעות. חיברתי את המחשב לטלויזיה ובאופציות של כרטיס המסך העברתי אותו לאופצייה -CLONE ואז מאותו רגע לא רואים יותר כלום על מסך המחשב ואי אפשר לשנות את זה גם לא דרך ריסטארט. וגם לא רואים כלום על הטלויזיה עכשיו המחשב עובד ורואים מסך שחור. מה עושים כדי להחזיר את המצב לקדמותו אני נואש!!!

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  15. שלום לחברי הפורום. הצלחתי לגרד שני ארדיסקים ישנים של WD מהקיר שלי בבית, האחד בנפח של 3 GB והשני בנפח של 800MB. רציתי לישאול, האם אני אני יוכל לחבר את שני אלה (לצורכי גיבויים) למחשב השני שלי שהוא מחשב המבוסס על P3 1000Mhz עם לוח אם: Asus -cusl2-c . ואם אפשר אז איך אני עושה זאת? הלוח אם לא יגרום לבעיות אם הארדיסק הנוככי- IBM 30GB? האם צריך לשחק עם הג'אמפרים? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  16. Started by nir767676,

שלום, רכשתי זיכרון חדש, שתי סטיקים של 512mb ddr400 של kingston ויש לי כמה בעיות עם ההתקנה שלהם - לאחר שחיברתי את שניהם והפעלתי את המחשב, נכנסתי לBIOS והיה רשום לי שם שלמחשב יש רק 512MB זיכרון, ולא 1024 כמו שמחובר למחשב והבעיה השנייה היא, שעכשיו, כל פעם שאני מפעיל את הוינדוס, המחשב מפעיל את עצמו מחדש כל דקה בערך... אז לבנתיים החזרתי את הזיכרון הישן שלי והוינדוס עובד בסדר אם למישהו יש מושג למה זה אני יודה לו מאוד ד"א אם זה חשוב - לוח אם - ASUS pm4s533-vm מעבד - pentium 4 2400Mhz

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  17. Started by ciauai,

אני משחק במשחק ופתאום יש תקיעה קטנה כזו נגיד אם אני פתאום עושה איזה תזוזה מהירה אבל בדקתי עם FRAPS והוא רושם 60 FPS וב Ctrl+Alt+Del אני רואה רק 50% למטה אך יכול להיות? אם זה לא הזיכרון והFPS גובהה? נראה לי זה הארדיסק זה יכול להיות?

• 9 תגובות
    • 672 צפיות
  18. Started by mrraz,

אני מחבר את הטלביזיה עם כבל SVIDEO בחודש האחרון התחילו להופיע ברקע פסים שחורים שלפעמים עומדים ולפעמים זזים מישהו נתקל במשהו דומה ? הכרטיס הוא רדיאון X800XL

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  19. מישהו יכול לעזור? ראיתי שכבר פתחו דיון על זה ב2010 אבל לא היה שם פתרון. אודה לעזרה בהקדם.

20. היי , לאחרונה התחיל להטריד אותי מאוד נושא המהירות במחשב . אני מאוד מקפיד לשמור עליו (לפחות נראה לי ) ואין עליו משחקים . הבעיה היא שכאשר אני משתמש למשל בwinrar או מעתיק קבצים לHD חיצוני המחשב כמעט מושבת לגמרי ובקושי זז למרות שבperformance screen המעבד אפילו לא מגיע ל25% וצריכת הזיכרון לא עוברת את ה2.3 GB . . . התוכנות היחידות שרצות ברגע הן JDOWNLOADER , AVAST וSPYBOT . . בדר"כ גם דפדפן ,כל השאר הם היישומים הרגילים של מערכת ההפעלה (פייירוול , win update ,task manager וכו'. . . ) אני לא מבין למה זה ככה ותוהה אם זו בעיית חומרה או לחילופין יש שינויים כמו שינויים בהגדרות שאני צריך לבצע שאולי לא ביצעתי. בנוסף אף רכיב במערכת לא עבר המהרה אף פעם . מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה. מע…

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  21. Started by yot,

מצורפת תמונה מהמשחק AAO שבה אתם יכולים לראות בבירור שבצל של הסולם יש כל מיני צבעים מוזרים. זה ככה בהרבה מאוד משחקים, ולא משנה איזה דרייברים אני מנסה (עכשיו 40.72). מישהו יודע למה? *הכרטיס לא באוברקלוק.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  22. Started by orlolz,

שלום, קיבלתי באן חומרה [Hw Global Ban] ממשחק רשת [AmericasArmy] עכשיו לפי מה שאני יודע קיבלתי באן לקוד זיהוי של הHD שהשאלה שלי איך אני יכול לשנות אותו אם בכלל. ודבר שני איך אני יכול לדעת את כתובת הMAC שלי ואם אפשר בבקשה CHANGER לMAC ! תודה רבה רבה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  23. Started by djzander,

אני רוצה להחליף מעבד עכשיו השאלה היא האם אני צריך לפרמט ? או אם אני ישתמש בגוסט זה יהיה בסדר ? אני יודע מה לעשות עם החומרה לחבר והכל אבל אני לא לא יודע מה עם התוכנה ?

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  24. Started by 114508534,

יש לי DVD ו CDRW והם לא רוצים להגיב , הם לא מראים שום דיסק !! לא יודע זה מאד מוזר , עשיתי ראסטארט ואז הXP הראה לי שהתגלתה חומרה חדשה שלא הוספתי כלום ושאני לא יודע על מה מדובר ומאז ה סידי לא מגיבים

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by liran76,

שלום לכולם יש לי בעיה של סאונד במחשב אני יכול לשמוע מוזיקה ולראות סרטים אבל אני לא שומע את הצלילים של המחשב (מערכת ההפעלה ,מסנג'ר,ICQ,אתרים באינטרנט ) יש לי כרטיס קול מובנה הסרתי והתקנתי את הדרייברים שלו אבל זה לא עוזר מה עושים????

• 5 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.