עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by אסף ב,

שלום שלשום קניתי כרטיס USB 3 מהדגם הזה: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=4&gid=1010&sgid=1012&pid=1155&psn=&lid=1&leg=0 חברתי אליו את הWestern Digital My Book Essential 1T שלי והתחלתי לקבל בבעיות מוזרות: הHDD מידי כמה שניות\דקות מפסיק לעבוד ויש מעין דיליי כזה (רואים את זה בתקיעות אם אני צופה בסרטים מהדיסק או טיקים בגרפים של הPerfmon) מישהו מכיר בעיה כזאת? הכרטיס מחובר לPCI Express x1 והלוח שלי הוא Gigabyte GA-MA78LMT-S2 חוץ מזה, הHDD עובד טוב אם הוא מחובר לUSB 2

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by star2003,

יש לי אינטל פרסקוט 3ghz עם קירור zalman cnps7000alcu ומארז של thermaltake xaser III בנוסף יש לי ספק כוח של cooler master 350w reguler type לא עשיתי שום שינוי במהירות המעבד או הלוח ובכל זאת בזמן מאמץ טמפ' המעבד שלי עולה ל 78 מעלות כאשר במנוחה הטמפ' עומדת על 58-60 למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by liloli,

אהלן אנשים. התקנתי את כל חומרת המחשב החדש שלי אך ברגע שאני מוזיז את המארז ממקומו וקצת מטלטל אותו (לא בצורה דרסתית) המחשב מתכבה לגמריי (לא מופעל מחדש פשוט כבה). אני חשבתי שאולי הבעייה היא בחיבור המאוורר למעבד. אשמח לשמוע את דעתכם על הבעיה ופתרות לבעיה זו. תודה מראש וצום קל

4. Started by yuval48,

היום כשחזרתי מצאתי את המחשב תקוע, ואחרי שכיביתי והדלקתי מחדש, המסך לא נדלק, והמחשב כאילו פועל חצי דקה ואז נכבה ונדלק מחדש מעצמו..ככה חוזר.. מישהו יודע מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  5. Started by xbx,

המארז שלי נמצא על 30 מעלות +- והמעבד ללא מאמץ על משהו כמו 40-43 מעלות בלי מאמץ זה טווח נורמלי? הרצתי את MBProbe שהורדתי מהאתר והוא התחיל לצפצף לי, והנה מה שרשום בלוג [ Voltage/V ] [ Temperature/°C ] [ Fan/RPM ] [ Date ] [ Time ] [Vccp1 Vccp2 +2.5V +3.3V +5V +12V -5V -12V Vbat] [ 1 2 3 4 ] [ 1 2 3] משהו במתחים או משהו לא נכון שהוא מצפצף? עשיתי ב BIOS LOAD DEFAULTS ועדיין הוא מצפצף, יש לכם השערה אולי מה יכולה להיות הבעיה? ובאיזה תוכנה ניתן לראות מה הטמפרטורה של הכרטיס מסך? תודה רבה :-)

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  6. יש לי מחשב משני P4-2000 ששרד הפסקת חשמל אבל כמה שעות אחר כך קרס וסרב לעשות בוט (לא רואים שום מלל על המסך) אך המאווררים עובדים וכן חלקים אחרים ניסתי לנתק את החשמל כדי לפרוק אולי את הספק אך זה לא עזר אולם לאחר שכיבתי והוצאתי את הכבל של הספק למשך כל הלילה הוא פעל בבוקר לכחצי שעה עד ששוב קרס וסרב לעלות נראה לי שזו בעיה בספק, אבל מה אתם חושבים ? אולי תוכלו להביא לי רעיונות חדשים לפתרון הבעיה... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  7. Started by kostika,

שלום חברים ברשותי מחשב פנטיום 4 עם 512 מגה זכרון לוח אם של MSI 848P-NEO V ומערכת הפעלה XP-PRO יש לי כרטיס מסך MX-440 INOO3D 64BIT, כאשר אני מתקין את הדרייברים שלו המחשב נתקע במהלך ההתקנה לאחר RESTART המחשב עובד אולם התצוגה נראית מוזרה עם קווי רשת וצבעים חלשים ושום משחק לא עובד , יש לי את הדייברים האחרונים של NVIDIA כמו כן הורדתי מהאתר של חברת המחשבים את הדרייברים המעודכנים ביותר חשוב לציין כאשר אני מסיר את הדרייברים של הכרטיס והוא מופיע ב - DEVICE MANAGER ככרטיס מסך VGA רגיל המסך נראה תקין והמשחקים הפשוטים עובדים . האם הבעיה בכרטיס המסך? האם הבעיה במערכת ההפעלה? בתודה יוסי

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  8. Started by minimal7,

הדיסק הקשיח במחשב שלי משמיע קולות שאומרים כנראה שהוא עומד לסיים את חייו. הרעשים (מין קולות טחינה כאלה) מתחילים באופן לא עקבי, אחרי שהמחשב עובד פרק זמן מסוים; אחרי כיבוי, מנוחה והדלקה מחדש, הדיסק חוזר להשמיע קולות נורמליים בלבד, עד הפעם הבאה. מה שחשוד כאן זה שהדיסק בן פחות משנתיים. לפני פחות משנתיים קיבלתי את המחשב מאחותי (אני משתמש בעיקר במקינטוש, ככה ש-PC בן 6 שנים מספיק לי לשימוש המזדמן שלי ב-Windows), וגם אז הדיסק שלו (המקורי) השמיע קולות לא סימפטיים במיוחד; החלפתי דיסק בחדש והיה נראה שהכל בסדר, עד עכשיו. בקיצור, השאלה שלי היא האם סביר שיש פה בעיית חומרה אחרת שגרמה לדיסק (או לדיסקים) להתקלקל? האם יש משהו שאפשר וכדאי לבדוק? אני לא רוצה להשקיע יותר מדי במחשב הענתיקה הזה,…

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Started by snufkiin91,

לצערי הרב אתמול המחשב שלי הותקף וכל הקבצים והמדיה הפכו ל "nail file" למזלי רק כונן C "המערכת" היה מחובר כל מה שהיה בפנים לא כזה משנה לי, השאלה היא אם יש אפשרות לפרמט את המחשב ולהשתמש בו? תודה לעוזרים 3>

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  10. אהלן, ובכן, יש לי SONICGEAR EVO8 שאגב הם רמקולים נהדרים, איכות ועוצמה ממש טובים. הפעלתי אותם היום ושמעתי רעש רקע, אז הוצאתי את החיבור מאחורה לכרטיס - שאגב היה מחובר לאנלוגי כי לדיגיטלי (הירוק) היו מחוברות האוזניות - הוצאתי את החיבור כפי שאמרתי ואז הכנסתי בחזרה ומיד הכרטיס לא עובד... עשיתי זאת כבר 20000 פעם בעבר בשביל להחליף לרמקולים אחרים. ניסיתי לאפס תביוס, התקנה מחדש של דרייברים הכל - שום דבר לא עזר - הגעתי למצב שהמערכת (XP) מראה כביכול שיש כרטיס קול (REALTEK) אך ללא שמע כלל. שאלתי היא כאן : א. יש לי לוח GIGABYTE 965P DS3 - קניתי את המחשב לפני כשנתיים + - כמה אחריות יש עליו ? והאם אוכל להפעיל את האחריות (במובן שלא ב"סיפור" הזה). ב. הסאב הוא שגרם לבעיה - אני יכול א…

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  11. אתמול בזמן שגלשתי באינטרנט כרגיל פתאום התמונה קפאה. לא יכולתי להזיז עכבר/להקליד. אז הפעלתי את המחשב מחדש והוא לא מגיע אפילו למסך של הביוס - לא מציג שום תמונה. וככה המצב נשאר מאז. - ניקיתי טוב טוב את המחשב - בדקתי את המחשב עם רכיבים מינימליים (סטיק זיכרון אחד, כ.מסך מובנה, בלי כוננים וחיבורים מיותרים) ועדיין לא עבד - בדקתי עם סטיק זיכרון של חבר שעובד בוודאות - עדיין מסרב לפעול - בדקתי עם כ.מסך PCIE ועם המובנה - לא מצאתי קבלים נפוחים או נוזליים בלוח. הוא נראה תקין כלפי חוץ - המאווררים עובדים ויש גם צליל של הכוננים (חוץ מההרדיסק כי המחשב אפילו לא עולה בביוס) ממה המצב הזה יכול עוד להיגרם? אודה למי שיוכל לעזור לי

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by avz,

יש לי מחשב די ישן - לוח אם H61M-S2-B3 ועליו כרטיס מסך HD5450 (עם יציאת HDMI) מערכת הפעלה ווינדוס 10, שאני משתמש בו כסטרימר לצפיה בטלויזיה. כאשר אני מסיים לצפות, אני מכניס את המחשב למצב sleep ואחר כך כאשר אני רוצה לשוב ולצפות, "מעורר" אותו על ידי לחיצה על מקש העכבר. עד עתה, תקופה ארוכה, הכל היה בסדר. לאחרונה החלפה תופעה שהמחשב לא יוצא (אם זאת ההגדרה הנכונה) ממצב sleep למצב שבו מופיעה תמונת הרקע של הווינדוס (תמונת הנוף). הלחיצה על העכבר גורמת למחשב לפעול אבל המסך נשאר שחור. אני נאלץ לכבות את המחשב ולהפעיל מחדש ואז הכל עולה ומסתדר - עד לפעם הבאה. התופעה לא קיימת בקביעות, פעם קורה ופעם לא, אם כי זה קורה יותר פעמים מאשר לא. אשמח לקבל רעיונות והצעות - במיוחד אם מישהו נתקל בתופע…

• אהבתי!
    • 2 תגובות
    • 707 צפיות
  13. Started by ShahafH,

יש לי את הכרטיס הזה: http://img300.imageshack.us/img300/6481/untitledtu1.gif אני יכול לקבל בבקשה את הדרייבר הכי עדכני לזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  14. הורדתי את התוכנה WINDBG ואני בודק בשביל מישהו למה יש לו מסך כחול ואלו הבעיות שרשום בתוכנה WINDBG: Probably caused by : ALCXWDM.SYS ( ALCXWDM+3119b Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt!ExRaiseHardError+13e ) Probably caused by : SYMTDI.SYS ( SYMTDI+f9cf ) השני הבנתי שזה בעיית דרייברים,אבל מהם השניים האחרים?

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  15. יש לי כרטיס קול REALTECH HD בלוח אם חיברתי אליו 4 רמקולים וסאב. אני משתמש בתוכנה לסרטים KMPAYER לפני התקנת הWIN7 הנגן היה מנגן את כל הסרטים ב כל ה 4 רמקולים,כולל מוזיקה אחרי שהתקנתי את הWIN7 והגדרתי לו שיש לי 4 רמקולים ולא 2 הוא עדיין ממשיך לנגן מוזיקה וסרטים ב 2 רמקולים... מי שהו יכול לעזור לי לסדר אתזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  16. Started by mani007,

שלום יש לי מערכת הפעלה של וינדוס אקס פי פרו עכשיו יש לי בעיה שלפעמים שאני מדליק תמחשב הוא עושה קירטועים וגימגומים עכשיו שמתי לב שברגע שיש דיסק בצורב המערכת לא עולה הטוב הצורב מהבהב ויש בעיות בעלייה של המערכת יש לי צורב lg והמחשב שלי בכלל לא עמוס יש לי 40 גיגה שמתוכם נותרו לי לנצל 36 גיגה זיכרון 512 ומעבד 2600 מה דעתכם אנא עזרו לי מהר (פירמטתי כבר וזה לא עזר)

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  17. הפסקת חשמל שרפה משהו בספק כח. החלפתי אותו, והמחשב עובד, אבל: מאיזור המאורר עולה ריח שרוף. מה קרה? וגם: כאמור החלפתי ספק כח(מ-420W ל- 300W). לספק החדש 300W יש לו הרי 2 חיבורים ללוח אם: אחד רחב צבעוני (נכנס ל PW1) ואחד ריבועון קטן, 4 מקומות(2 חוטים צהובים ו-2 חוטים שחורים). כאשר אני מכניס את הרחב ללוח אם אז המחשב עולה + הריח של השרוף. כאשר אני מכניס גם את החיבור הקטנטן ללוח אם אז המקלדת נדלקת + הנורה במארז אך המחשב לא נדלק... מה זה אומר? לוח אם epox ep-8rda3

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  18. Started by yakir2a,

שידרגתי את המחשב שלי לפני חודש+ לוח אם חדש כרטיס מסך מעבד וזכרונות עכשיו אחי פירמוט והכל יש לי בעיה שהמחשב קופא לי בזמן משחק ובמסך אני רואה קוביות לבנות ושחורות וצריך לעות ריסטרט מיפרט: מעבד: intel core i7 2600 לוח אם: Gigabyte P67X-UD3-B3 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 570 *הערה הכרטיס מסך מחובר רק אם חיבור חשמל אחד (אין לספק שלי עוד חיבור)

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  19. שלום.. יש לי שתי בעיות מוזרות מאוד, נתחיל בראשונה: לפני כמה חודשים קניתי לעצמי 2 רכיבים חדשים למחשב, 80GB HDD ו512MB RDD2 RAM, התקינו לי אותם בחנות והכל היה בסדר, חזרתי הביתה, התחלתי לעבוד הכל היה בסדר, אחרי כמה זמן פתאום אני שם לב שהכונן שעליו שמתי את השמונים ג'יגה החדשים נעלם כאילו לא היה, לחצתי על קיצור דרך שמוביל למשהו שבכונן ההוא וזה כותב שהוא לא יכול למצוא את זה, מתוך יאוש ניסיתי ריסטרט ופתאום הכונן שם עם כל מה שהיה בו, אמרתי אוקיי והתעלמתי אבל זה ממשיך לעשות את אותו דבר מידי פעם, בעיקר אם אני משתמש בהרבה דברים שבכונן ההוא למשך זמן (למשל באמצע משחק של WoW זה קרה, מה שגרם לקריסה מיידית של המשחק).. אם תוכלו לחשוב על סיבה ודרך פתרון לזה אשמח לשמוע... וכן, הכונן מחובר ט…

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by J0HNiE,

תראו זה דבר די מוזר זה התחיל לפני כמה שבועות שהחלפתי את הכבל של המודם לכ.רשת אחר והמחשב היה עושה ריסטרט עכשיו רציתי להכניס את הכבל של המצלמה לUSB ולמרות שעדין בקושי נגעתי (נגעתי ממש טיפה ) וזה עשה ריסט מה יכול להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  21. כל כמה פעמים שאני מדליק את המחשב, הוא לא נדלק, המאוורר מנסה להתחיל להסתובב ומפסיק רק שאני משנה את שקע החשמל, הוא נדלק והכל טוב עד לפעם הבאה, שבא צריך לשנות שוב שקע חשמל, או לפעמים עובד רק להוציא ולחבר שוב. מה זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  22. כשאני פותח את המכסה המיכלים של הדיו אמורים לבוא לאמצע, אבל הם לא עושים את זה ואין לי גישה אליהם. ניסיתי לכבות, להדליק, להוציא מהחשמל, להפעיל כשלא מחובר לusb... נראה כאילו המדפסת לא מרגישה שפותחים אותה. מישהו נתקל?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  23. Started by wow,

התקנתי את התוכנה אבל הוא לא מזהה שום מהירות של הכרטיס מסך (X1950XT) ורושם Kernel Mode Driver does Not Seem to be running יש אפשרות לפתור את זה ?

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by nw,

שלום, אני בתהליך של הרכבת מחשב מחלקים ונמצא בשלב הרכבת המעבד( AMD SEMPRON 64 )ללוח האם.. בתחתית גוף הקירור קיים חומר דמוי פלסטלינה (thermal interface material) שהגיע עם מעט שריטות אשר חשפו את הברזל של גוף הקירור, השתמשתי באצבע כדי לאזן את החומר ועכשיו אין חורים אבל יש טביעות אצבעות (וממש ממש טיפה אבק), רציתי לשאול אם יש בזה איזשהו סיכון או שאני יכול להמשיך בהתקנה. בבקשה רק בעלי נסיון תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים