תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,294 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם מופיע לי בהתראות כל פעם לא ניתן לזהות את האימות של החשבון של סמסונג עשיתי סיסמאות אפיסתי אותם כמה פעמים לא הסתדר לי איך פותרים את התקלה הזאות תודה ביי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי נגן mp3 לצורך טעינת הבטריה, כעבור דקה הוא מפסיק לטעון חיברתי דיסק און קי, כעבור דקה אין גישה אליו לוח אם MSI P965 האם יכול להיות שמה שגורם לבעיה זה ה Service Pack 3 ?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אם אני עבדתי על המחשב ופגע מכת ברק ברשת החשמל אילו חלקים יכולים להישרף ומה הסימנים לכך? ואיך אני יוצר את הסימן?
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש יש לי מלא מסכים כחולים מה אני יכול לעשות? ולפעמיים המחשב נתקע גם בלי מסך כחול הוא נתקע בתמונה האחרונה שהוא הראה או שהסמך נהיה שחור או שהוא מפעיל את עצמו מחדש ולפעמיים גם הוא כותב כמו שנגיד למסך לא מחובר כלום אז המסך כותב sync out of range אין לי בעיות של חום במחשב מה זה יכול להיות?
-
- 11 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אז כמו שהבטחתי הבאתי לכם עוד פקודות לcmd. MSTSC - שולחן הבודה מרחוק REGEDIT – ייבוא או ייצוא הגדרות הרשום, כניסה לעורך הרישום NTBACKUP – אשף הגיבוי או השחזור של מערכת ההפעלה CALC – מחשבון NOTEPAD – פנקס רשימות WINWORD – מסמך וורד חדש POWERPNT – מסמך פוואר פוינט חדש EXCEL – מסמך אקסל OUTLOOK – דואר אלקטרוני של מיקרוסופט אאוטלוק MSCONFIG – קביעת תצורה למערכת MSPAINT – פתחת צייר OSK – מקלדת וירטואלית על המסך APPWUZ.CPL - הוספה או הסרה של תוכניות מהמחשב DISKMGMT.MSC – ניהול דיסקים IEXPLORE – הפעלת דפדפן האינטרנט פקודות dos DIR - מציג את כל הקבצים והתיקיות שנמצאים בתיקייה הנוכחית בה אנו נמצאים TYPE - הצגת תוכן של קובץ,…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה עם אחד המסכים שלי במחשב. יש לי שני מסכים בדיוק אותו הדבר, אבל פתאום באחד מהם מופיעים מלא ריבועים קטנים על המסך והאיכות שלו ירדה. בדקתי את הגדרות התצוגה ושני המסכים בדיוק עם אותם הגדרות. רזולוציה: 1920X1080 קצב רענון: 165Hz אפילו החלפתי את הכבלים של המסכים אחד עם השני והריבועים הקטנים עדיין מופיעים באותו המסך. למישהו יש רעיון איך לסדר את זה? תודה רבה :(
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
- 4 followers
-
-
בזמן האחרון המחשב לא מתפקד בצורה טובה היום נכנסתי ל- Eventvwr ב-system ומופיעות מלא שגיאות ואזהרות http://img168.imageshack.us/img168/586/svaakk2.jpg
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי! על צג המסך מופיע מלבן צבעוני ,אף תמונה אין על המסך. בדקתי את המסך על מחשב אחר ואכן הוא עובד.האם יש סבירות שזה הכרטיס מסךבעייתי? או בעיית לוח? הציעו לי בבקשה מגוון בדיקות לאיתור התקלה. המון תודה!
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
שלום רב , במקום עבודתי יש לי מחשב שיש לו רק יציאות USB , המקלדת אליה התרגלתי ואיתה הכי נוח לי היא מקלדת PS2 , לכן רכשתי את המתאם הזה : http://cgi.ebay.com/PS-2-TO-USB-ADAPTER-CONVERTER-ADAPTOR-MOUSE-PS_W0QQitemZ330268734486QQihZ014QQcategoryZ45340QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אולם , כאשר אני מחבר אותו למחשב הוא לא מזהה מקלדת (מדובר על win 2003 server ) , לאחר שאני מקיש על הרבה מקשים במקלדת אני מקבל הודעה שווידוס זיהה התקן USB לא מוכר. כמו כן , בבדיקה שערכתי על הלפטופ שלי (וינדוס ויסטה) גם הוא לא מזהה מקלדת כאשר אני מחבר את המתאם. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות ממיר usb למחשב כדי לקלות שידורי עידן + (או בשפה יותר פשוטה dvb-t usb). איזה מאפיינים אני צריך לבדוק שיש בUsb שאני אקנה ? הבנתי שבארץ משדרים בשיטה mpeg-4, ומה לגבי האודיו ? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לקנות ממיר לחיבור לחשמל של מסך סמסונג שטוח 18 אינטש. מישהו יודע כמה אמפר צריך להיות הממיר? אם יש למישהו נוסחה לחישוב - אשמח ... תודה אהד
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכם, ברצוני לספר לכם על חברת medone, זוהי היא חברה מעולה המספקת שירות מערכות מידע, החברה שיפרה את העסק שלי נפלאות וסיפקה שירות אדיב, בהצלחה לכולם! יוסיאל
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שימו לב הורדתי את התוכנה HDDLIFE PRO והתוכנה אומרת ככה : מצב הדיסק : סכנה 0% ביצועים : מצויין 87% האם זאת הבעיה של המחשב שלי שעולה לאט מאוד ואיטי מאוד ? הנושא המפורט : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=288189.0
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום כולם, המחשב אצלי כבר שנה ולא עשה שום בעיות, פתאום אף disk on key שאני מכניס לא עובד ! וגם לא משנה לאיזה סלוט.. אף על פי כן, המקלדת+עכבר עובדים דרך USB אלחוטי ועדיין ממשיכים לפעול.. מה עושים?? :s05: תודה...
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמאפשרת העברת קבצים על ידי חיבור שני מחשבים בכבל USB יש דבר כזה ???? ???
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום איך אני יכול לשחק בהגדרות הוואיפאי עם ההגנה הזו בלי לבטל אותה האם אני יכול בנוכחות הקאבל או רק לבטל אותה בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! אני משחק משחק כמו למשל cod4 ברשת ואז כשאני מזיז את העכבר או יש תזוזה יש מן גלים/קווים כאלה על המסך מן פסים כאלה, קשה לי מאוד להסביר את זה. בדקתי כל מיני אפשרויות שיכולות לגרום לבעיה: אין בעיית דריוורים (התקנתי דריוורים שונים ובדקתי.כמובן שמחקתי את הדרייבר בצורה נכונה במצב בטוח.) יצא לי גם לפרמט את המחשב. אין בעיות של חשמל שגורמות לבעיה. (ניתקתי כל מה שלא קשור למחשב והשארתי רק מסך מחשב עכבר ומקלדת,ניתקתי את כל מכשירים החשמל בחדר ובדקתי כל שקע ושקע.גם מפצלים לשקע בדקתי. אין בעיה של מסך. (ניסיתי שתי מסכים שונים והבעיה ממשיכה.) גיליתי שכאשר אני משחק במשחק בחלון ולא full screen הבעיה לא קיימת! עכשיו מה עושים? מה גורם לבעיה ואך מסדרים את זה? אשמח לעזרה!
-
- 73 תגובות
- 40.6k צפיות
-
-
משום מה לא מזהה כונן דיסקים אבל מנהל ההתקנים כן מזהה אותו וגם בביוס הוא מופיע תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
ה-device manager שלי לא מראה לי כלום שאני פותח אותו... גם כשפותחים את המחשב שלי לוקח לו זמן למצוא את הכל.. (מראה לי כזה searching עם הפנס הזה למשך איזה דקה בד"כ).. חיפשתי בגוגל פתרונות ולא מצאתי.. כלומר ראיתי בפורומים שלאנשים יש את הבעיה הזאת ואני לא היחיד.. והיו כאלה שמצאו לזה פתרונות אבל אני פשוט כל פתרון שראיתי שפרסמו לא עזר לי........... חיפשתי גם בפורומים פה אבל לא מצאתי.. אני ממש ממש אודה למי שיעזור לי למצוא פתרון כי כבר אני סוחב תבעיה הזאת כמה חודשים ואני לא יכול לשים רשת בבית כי אני לא יכול להגדיר את הכרטיס רשת.. (או כל דבר אחר).. תודה מראש, שי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחר תקופה קצרה ללא קול במחשב, ניסיתי לעדכן את הדרייבר של כרטיס הקול, אך לאחר אתחול מחדש הבעיה לא נפתרה והמחשב נעשה מאוד מאוד איטי, באופן טבעי הייתי מנסה לפרמט אבל מאחר שהמחשב לא מזהה את הכונן החיצוני אין לי אפשרות לגבות את המחשב, אחרי חיפוש קצר בפורום מצאתי את 2 הפתרונות הבאים: מנהל התקנים ריק: פתרון היישר מפי האתון (מיקרוסופט): 1. התחל->הפעלה-> services.msc ->אישור 2.לחיצה כפולה על Plug and Play. אם קיבלת את חלון Configuration Manager message - לחץ אישור 3. בשורה "סוג הפעלה": בחר "אוטומטי", לחץאישור 4. הפעל מחדש את המחשב (חובה!) אם זה לא עובד : פתרון מפורום http://www.tomshardware.com: 1. התחל-> הפעלה-> regedit -> אישור 2. פתח את הערך "HKEY_LOCA…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנת Process Explorer של מיקרוסופט שזה סוג של מנהל משימות מתקדם ושם יש אפשרות לקבוע אותו כמנהל המשימות של המערכת ועשיתי זאת ולאחר מכן כהוצאתי את האון קי שממנו התבצעה הפעלת התוכנה מנהל המשימות מציג שגיאה שאינו מוצא את מיקום המנהל המשימות ואיני יודע כיצג לבטל את התוכנה מלשמש מנהל המשימות כדי לפתור בעיה זו תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כל פעם שאני משחק במשחקים אז לפעמים המסך נהיה שחור לכמה שניות אחרי שזה חוזר זה רושם בצד מנהל התצוגה הפסיק לפעול וביצע שחזור בהצלחה ולמטה רשום amd driver חזר בהצלחה משהו כזה ומתי שמנהל התצוגה קורס המסך נהיה בצבעים מטושטש וכל זה. אני לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה ! ראיתי שיש את הבעיה הזאת להרבה אנשים יחסית יש לי win7 32 bit ATI HD RADEON 5700 SERIES תודה !
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום לכם, קורה לי הרבה בערך פעם בשעה שהמסך לפתע נהיה שחור ל-2 שניות ואז רשום לי שמנהל התצוגה הפסיק להגיב אני עם הכרטיס HD4850 ועם הדרייבר הכי מעודכן. יש לציין שהסרתי את הדריבר לגמרי והתקנתי מחדש. יש פתרון?תודה
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
המחשב משנת 2009 מעבד:i7 לוח:אסוס p6t זיכרון: פטריוט 2 gb כפול 3 כרטיסים סה'כ 6 gb כרטיס מסך: asusEN9500GT Graphics Card drivers בד'כ הנפילות קורא בשישי שבת שהמחשב דלוק רצוף המחשב מעודכן בכל הדרייברים כמו שצריך מה הכיוון מאיפה להתחיל? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-