עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Proww,

היי חבר'ה, מישהו יודע היכן ניתן למצוא ממיר מ pci x8 ל PCIE16

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  2. Started by rotman,

שלום רב , במקום עבודתי יש לי מחשב שיש לו רק יציאות USB , המקלדת אליה התרגלתי ואיתה הכי נוח לי היא מקלדת PS2 , לכן רכשתי את המתאם הזה : http://cgi.ebay.com/PS-2-TO-USB-ADAPTER-CONVERTER-ADAPTOR-MOUSE-PS_W0QQitemZ330268734486QQihZ014QQcategoryZ45340QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אולם , כאשר אני מחבר אותו למחשב הוא לא מזהה מקלדת (מדובר על win 2003 server ) , לאחר שאני מקיש על הרבה מקשים במקלדת אני מקבל הודעה שווידוס זיהה התקן USB לא מוכר. כמו כן , בבדיקה שערכתי על הלפטופ שלי (וינדוס ויסטה) גם הוא לא מזהה מקלדת כאשר אני מחבר את המתאם. מה יכולה להיות הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ReSt,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות ממיר usb למחשב כדי לקלות שידורי עידן + (או בשפה יותר פשוטה dvb-t usb). איזה מאפיינים אני צריך לבדוק שיש בUsb שאני אקנה ? הבנתי שבארץ משדרים בשיטה mpeg-4, ומה לגבי האודיו ? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  4. Started by אוהד כהן,

שלום. אני צריך לקנות ממיר לחיבור לחשמל של מסך סמסונג שטוח 18 אינטש. מישהו יודע כמה אמפר צריך להיות הממיר? אם יש למישהו נוסחה לחישוב - אשמח ... תודה אהד

5. שלום לכם, ברצוני לספר לכם על חברת medone, זוהי היא חברה מעולה המספקת שירות מערכות מידע, החברה שיפרה את העסק שלי נפלאות וסיפקה שירות אדיב, בהצלחה לכולם! יוסיאל

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  6. שימו לב הורדתי את התוכנה HDDLIFE PRO והתוכנה אומרת ככה : מצב הדיסק : סכנה 0% ביצועים : מצויין 87% האם זאת הבעיה של המחשב שלי שעולה לאט מאוד ואיטי מאוד ? הנושא המפורט : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=288189.0

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  7. Started by J_Son,

שלום כולם, המחשב אצלי כבר שנה ולא עשה שום בעיות, פתאום אף disk on key שאני מכניס לא עובד ! וגם לא משנה לאיזה סלוט.. אף על פי כן, המקלדת+עכבר עובדים דרך USB אלחוטי ועדיין ממשיכים לפעול.. מה עושים?? :s05: תודה...

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  8. Started by sosleepy,

אני מחפש תוכנה שמאפשרת העברת קבצים על ידי חיבור שני מחשבים בכבל USB יש דבר כזה ???? ???

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by siwar shbat,

שלום איך אני יכול לשחק בהגדרות הוואיפאי עם ההגנה הזו בלי לבטל אותה האם אני יכול בנוכחות הקאבל או רק לבטל אותה בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. שלום! אני משחק משחק כמו למשל cod4 ברשת ואז כשאני מזיז את העכבר או יש תזוזה יש מן גלים/קווים כאלה על המסך מן פסים כאלה, קשה לי מאוד להסביר את זה. בדקתי כל מיני אפשרויות שיכולות לגרום לבעיה: אין בעיית דריוורים (התקנתי דריוורים שונים ובדקתי.כמובן שמחקתי את הדרייבר בצורה נכונה במצב בטוח.) יצא לי גם לפרמט את המחשב. אין בעיות של חשמל שגורמות לבעיה. (ניתקתי כל מה שלא קשור למחשב והשארתי רק מסך מחשב עכבר ומקלדת,ניתקתי את כל מכשירים החשמל בחדר ובדקתי כל שקע ושקע.גם מפצלים לשקע בדקתי. אין בעיה של מסך. (ניסיתי שתי מסכים שונים והבעיה ממשיכה.) גיליתי שכאשר אני משחק במשחק בחלון ולא full screen הבעיה לא קיימת! עכשיו מה עושים? מה גורם לבעיה ואך מסדרים את זה? אשמח לעזרה!

• 73 תגובות
    • 40.5k צפיות
  11. Started by SpongeBOB...,

משום מה לא מזהה כונן דיסקים אבל מנהל ההתקנים כן מזהה אותו וגם בביוס הוא מופיע תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  12. ה-device manager שלי לא מראה לי כלום שאני פותח אותו... גם כשפותחים את המחשב שלי לוקח לו זמן למצוא את הכל.. (מראה לי כזה searching עם הפנס הזה למשך איזה דקה בד"כ).. חיפשתי בגוגל פתרונות ולא מצאתי.. כלומר ראיתי בפורומים שלאנשים יש את הבעיה הזאת ואני לא היחיד.. והיו כאלה שמצאו לזה פתרונות אבל אני פשוט כל פתרון שראיתי שפרסמו לא עזר לי........... חיפשתי גם בפורומים פה אבל לא מצאתי.. אני ממש ממש אודה למי שיעזור לי למצוא פתרון כי כבר אני סוחב תבעיה הזאת כמה חודשים ואני לא יכול לשים רשת בבית כי אני לא יכול להגדיר את הכרטיס רשת.. (או כל דבר אחר).. תודה מראש, שי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by אלעד8,

שלום, לאחר תקופה קצרה ללא קול במחשב, ניסיתי לעדכן את הדרייבר של כרטיס הקול, אך לאחר אתחול מחדש הבעיה לא נפתרה והמחשב נעשה מאוד מאוד איטי, באופן טבעי הייתי מנסה לפרמט אבל מאחר שהמחשב לא מזהה את הכונן החיצוני אין לי אפשרות לגבות את המחשב, אחרי חיפוש קצר בפורום מצאתי את 2 הפתרונות הבאים: מנהל התקנים ריק: פתרון היישר מפי האתון (מיקרוסופט): 1. התחל->הפעלה-> services.msc ->אישור 2.לחיצה כפולה על Plug and Play. אם קיבלת את חלון Configuration Manager message - לחץ אישור 3. בשורה "סוג הפעלה": בחר "אוטומטי", לחץאישור 4. הפעל מחדש את המחשב (חובה!) אם זה לא עובד : פתרון מפורום http://www.tomshardware.com: 1. התחל-> הפעלה-> regedit -> אישור 2. פתח את הערך "HKEY_LOCA…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by aknv tchtk,

השתמשתי בתוכנת Process Explorer של מיקרוסופט שזה סוג של מנהל משימות מתקדם ושם יש אפשרות לקבוע אותו כמנהל המשימות של המערכת ועשיתי זאת ולאחר מכן כהוצאתי את האון קי שממנו התבצעה הפעלת התוכנה מנהל המשימות מציג שגיאה שאינו מוצא את מיקום המנהל המשימות ואיני יודע כיצג לבטל את התוכנה מלשמש מנהל המשימות כדי לפתור בעיה זו תודה רבה

15. Started by dolevzora,

כל פעם שאני משחק במשחקים אז לפעמים המסך נהיה שחור לכמה שניות אחרי שזה חוזר זה רושם בצד מנהל התצוגה הפסיק לפעול וביצע שחזור בהצלחה ולמטה רשום amd driver חזר בהצלחה משהו כזה ומתי שמנהל התצוגה קורס המסך נהיה בצבעים מטושטש וכל זה. אני לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה ! ראיתי שיש את הבעיה הזאת להרבה אנשים יחסית יש לי win7 32 bit ATI HD RADEON 5700 SERIES תודה !

16. Started by galh_5,

שלום לכם, קורה לי הרבה בערך פעם בשעה שהמסך לפתע נהיה שחור ל-2 שניות ואז רשום לי שמנהל התצוגה הפסיק להגיב אני עם הכרטיס HD4850 ועם הדרייבר הכי מעודכן. יש לציין שהסרתי את הדריבר לגמרי והתקנתי מחדש. יש פתרון?תודה

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  17. המחשב משנת 2009 מעבד:i7 לוח:אסוס p6t זיכרון: פטריוט 2 gb כפול 3 כרטיסים סה'כ 6 gb כרטיס מסך: asusEN9500GT Graphics Card drivers בד'כ הנפילות קורא בשישי שבת שהמחשב דלוק רצוף המחשב מעודכן בכל הדרייברים כמו שצריך מה הכיוון מאיפה להתחיל? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. והבעיה הזאת קוראת לי בעיקר בבאטלפילד 3 לעיתים נדירות במשחקים אחרים או בתוכנות 3D כבדות אבל באמת לעיתים נדירות אבל בבאטלפילד זה סיוט אי אפשר לשחק יותר מ2-3 דקות אחרי זה המסך קופא והמסך מועבר ישר לשולחן עבודה וההודעה הזאת קופצת לפעמים בצד שמאל למטה איפה שהשעון (מנהל התצוגה הפסיק לעבוד וביצע שחזור בהצלחה) [table][tr][td]Intel I7 Quad Core i7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Gigabyte GA-Z68AP-D3[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Coolermaster HAF 932 Black[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Corsair 4GB …

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by zehava482,

מה זה מנהל משימות, מהם התהליכים שאסור לגעת בהם, ומה זה אני ראיתי אחד מהתהליכים שנקרא:AVGUARD.EXE . איפה אפשר למצוא אתר של וירוסים או משהו דומה לזה כדי לזהות את המזיקים במנהל המשימות. אצפה לתושבתכם. אגב האתר הזה מעולה ומרתק. חג חנוכה שמח zehava

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  20. מנהל המשימות פתוח בצד איפה השעון מחשב אני לוחץ " שחזר " כדי להיכנס אליו והוא נתקע אי אפשר ללחוץ על התפריטים שלו הגרף של המעבד והזיכרון מתחיל להשתגע לרוץ כמו מטורף כל מה שכתוב למטה מחוק צילמתי מסך ועד שאני לא לוחץ ריסט זה לא נפתר , ניסיתי עוד כמה פעמים לפתוח את המנהל משימות בצד של השעון " שחזר " וזה נתקע והמעבד רץ על 100 אחוז כמו מטורף לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי . הגרף של המעבד רץ מהר מאוד על 200 קמש זה לא זז רגיל ולאט כמו במצב נורמלי ראיתי שהיה רשום : OUT OF MEMORY בדפדפן של האופרה לא יודע אם זה קשור אולי זה קשור ל PAGE FILE למרות שקשה לי להאמין יש לי 8 גיגה בייט זיכרון ושמתי את ה PAGE FILE על 1000 מגה הסתכלתי ב EVEREST ה PAGE FILE בעומס בקושי מגיע ל 300 מ…

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. Started by eran131,

היי בוקר טוב, קניתי לפניי כשבועיים לפטופ לנובו חדש ושמתי לב במנהל משימות שהשימוש ב'דיסק' באופן קבוע מעל 80% ובעת מאמץ מינורי מגיע ל100%. קראתי מדריכים באינטרנט שמסבירים שצריך לבטל מספר Services של Microsoft כמו Windows Search, ועוד כל מיני תהליכים כמו ששמים לב זה לא עזר. האם יש פיתרון אחר? האם זה בכלל בסדר ואין בעיה שיישאר ככה? מפרט הלפטופ: Windows 10 Home 64-bit (10.0, Build 10586) Processor: Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU @ 2.50GHz (4 CPUs), ~2.7GHz Memory: 4096MB RAM Available OS Memory: 3996MB RAM **מצורף תמונה של המנהל המשימות

22. ראיתי בטסק מנג'ר מחשב עם ליבה אחת (P4 3.0ghz) גרף של שתי ליבות. הלוח אם הוא עם צ'יפסט 915 כך שאין שום מצב שהמעבד הוא ליבה כפולה. מה יכולה להיות הסיבה לכך שהTask Manager מציג שתי ליבות??

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  23. המפרט של המחשב : Win 7 64bit gskill 6 giga i7 לוח אם X58A UD3R GTX 470 כרטיס מסך. המחשב התחיל לאחרונה ממש להדאיג אותי , יש לי או מסך כחול או שהמסך פתאום קופא ואז נכבה וניהיה שחור לכמה רגעים ואז הוא נדלק ורושם לי את זה למטה צד שמאל: והכל ניהיה איטי במחשב , כל החלונות הדפדפן כאילו הכרטיס מסך לא עובד טוב. עידכנתי דרייברים, פירמטתי, לא עזר. עכשיו בעיית המסכים הכחולים שהופיעו לאחרונה ביחד עם אותה בעייה של התצוגה. לפעמים זה קורה פתאום, שאני לוחץ להכנס לדפדפן או כל מיני פעולות המחשב קופא ואז הוא קורס ניהיה מסך כחול ואז הוא יוצא ל לBOOT SCREEN . הנה תמונה של הבעייה שהווינדו7 רושם לי. http://img215.imageshack.us/slidesho...luescreena.jpg אני ישמח לדעת מה קרה למחשב. מ…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by harelbenharush,

שלום אין לי מושג מה קרה למנהל התקנים שלי פתאום כמה דרייברים מראים סימן כזה והפסיקו לפעול.. http://up408.siz.co.il/img3/cmzdkz2o0znj.jpg' alt='cmzdkz2o0znj.jpg'> ניסתי לעדכן, להסיר,להשמיד,לרוצץ. את כל הדרייברים שלא פועלים אבל כלום עדיין לא מצליח.. מישהו יכול אולי להגיד מה אני צריך לעשות? תודה..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by TNT,

פתאום סתם ככה. אני מדךיק את המחשב ורואה שאין דיוידי וצורב. אני נכנס למנהלי התקנים ורואה שההתקנים של - primery ide controller ו secondery ide controller מסומנים בסימן קריאה צהוב. בדקתי שהכל מחובר. בדוס הכל טוב, בוינדווס לא. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש , לא עזר. ניסיתי להוריד דריורים חדשים, לא עזר. גם פעם זה קרה לי ולאחר התקנה של וינדווס זה עזר. אין לי כוח להתקין וינדווס מחדש. יש ךמשהו רעיון איך זה קרה ככה סתם ואיך לסד את זה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים