תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
יש לי נייד CPMPAQ 1020 - P4-2.4 בן 4 חודשים. בשמן האחרון אין לו כוח ולפעמים אני רואה בגרפ של TASK MANAGER שה-CPU עומדרוב הזמן על 80-90 אחוזים למרות שאין לי תוכנות כבדות פתוחות. אם אני משתמש בתוכנות כבדות כמו עריכה וידאו קורה שהמחשב נכבה לבד. הוא נכבה גם ללא תוכנות האלה מידי פעם ללא שום סיבה. שמתי לב שהדבר קורה במיחד לאחר שהתקנתי מסך חיצוני וסגרתי את המכסה - המסך של הנייד. מה אתם אומרים ???
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, קיבלתי את המחשב החדש, הכל תקין, התקנתי דרייברים של הכרטיס מסך שהוא: Hercules Radeon 9500 PRO [הדרייברים הורדתי מהאתר של ATI ולא של hercules] וגם התקנתי דרייברים של הלוח אם התקנתי שהוא: Abit NF7-S [מהדיסקים התקנתי] ועכשיו אני נכנס בתוך הATI CONTROL PANNEL לדבר שנקרא SmartGart ושמה אני רואה שכרגע הוא על x4 AGP ואני יכול לעלות עד ל x8 כי הרי גם הכרטיס מסך וגם הלוח אם תומכים בזה אז אני מעלה עושה ריסט כמו שמתבקש ושהwindows עולה המסך נכבה אני עושה ריסט ועושה שזה יעלה כמו שזה עלה טוב בפעם האחרונה וזהו בעיקרון למה אי אפשר לשים את זה על x8?? למה המסך נכבה?? תודה
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי יש לאחי הקטן מחשב ישן הטמפרטורה של המעבד מגיע ל70 מעלות ניקיתי את המאוורר והצלעות קירור אפילו החלפתי קירור למעבד כולל משחת תרמיט (לא קירור קציני במיוחד ) עדין לא עוזר כלום יכול להיות שזה בעיה של מעבד ? אם אני אקנה קירור יותר טוב זה ישפר את הביצועים מדובר בסוקט 775 תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקי. בתהחלה שקבלתי את המחשב הוא הגיע עם גרסת הדברים 3.2 של ATI. הבעיה היא שהתחלתי להתקין משחקים ובשבילם נדרשו גרסאות עדכניות יותר של הדרייבים. בהתחלה התקנתי את 3.8. ואז כל פעם שהפעלתי משחק כבד (קומנדוס 3 וכו') הכרטיס "נתקע" וקפצה לי הודעה של ה-VPU RECOVERE. אז חזרתי ל3.2 . הבעיה עדיין נשארה אותו דבר, רק שהפעם לא הייתה את ההודעה (VPU R לא מופיע עד גרסה 3.8). ואז ניסיתי את 3.7 ואפילו 3.6. אף אחד מהם לא פתר את הבעיה. היום הורדתי משחק... הנסיך הפרסי שיצא לפני כמה ימים. ואיתו גם ראיתי שיצאו ATI CASTALYST 3.9 התקנתי אותם, אבל נשארה עדיין הבעיה. המשחק נתקע, וחוזר רק לאחר כמה שניות וגם זה בעזרת ה -VPU. לפעמים שהמשחק חוזר אז יש טשטושים על התמונה ... ויש לי תחושה טובה שהבעיה היא ב…
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם. זה המחשב שלי http://up69.siz.co.il/up3/nmtjzrxdmyua.jpg COD 4 עבד יפה ו crysis. עכשיו עם PES 9 COD 5 הוא נהיה איטי וקורס[כל הצבעים במסך מתערבבים והוא מפעיל את עצמו מחדש]. מה צריך לשדרג בו שלא יקרוס ויעבוד די טוב?.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי, ברשותי מסך חדש (4 חודשים) של אסוס. כבר ארבע פעמים שהמחשב באמצע שימוש עובר למסך שחור לבן מרצד ומשמיע רעשים צורמים, רק כאשר אני מכבה את המחשב בלחיצה ארוכה זה פוסק. האם ידוע ממה זה נובע? תודה..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כשהיה לי XP השתמשתי בתוכנה של הדריבר, והכול עבד כמו שצריך- התוכנה שלטה על החיבורים הנכנסים והיוצאים. ב WIN7 התוכנה לא כלולה עם הדריבר ואין איך להתקין אותה. וכך יוצא כשכל פעם כשאני מדליק את המחשב, הוא לא מזהה שמחובר משהו לחיבור האנלוגי, ורק מאפשר לי את החיבור הדיגיטלי. אז אני הופך את החיבור ללא פעיל, ואז לפעיל וזה מסדר את הבעיה בדרך כלל עד להדלקה הבאה. גירסת מנהל התקן- 6.1.7601.17514. אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כנראה שניסיתי לפתוח חלונית חדשה בפיירפוקס כאשר הייתי ב safe mode ואיכשהו זה גרם לכל הדפדפן להתאפס, כולל כל התוספים שהיו מותקנים. עכשיו, אחרי שהסרתי את הדפדפן לגמרי, אתרים מסוימים לא נטענים במלואם, אלא בתצוגת HTML כזאת, ללא הצגת תמנות. שמתי לב שזה קורה רק באתרים שמתחילים ב https חוץ מג'ימייל שמשום מה עולה כרגיל. ברור לי שזו בעיה באישורי אבטחה, אבל אני לא מצליח לסדר את זה. אשמח לעזרה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר USB למחשב של חבר שלי (P3 ישן שמריץ XP SP1) הUSB של הלוח עצמו לא עובדים (סיבה לא ברורה אבל מילא) שמתי היום כרטיס PCI->USB2 , ג'נרי יחסית שמתבסס על צ'יפ VT6202 של VIA אבל המערכת מסרבת לקבל אותו ומציגה כל הזמן בעיות זיהוי לא משנה כמה פעמים ניסיתי להתקין דריברים או דברים אחרים ממה זה יכול לנבוע? איך פותרים את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי נשבר(המסך שבור לגמרי מפורק מהלפטופ), אבל נידלק המחשב. יש לי בהרדיסק תיקיות שאני צריכה. יש דרך להעביר את הנתונים? בבקשה דחוף. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מחבר את הפלאפון למחשב הוא רק נטען ואין אפשרות להעביר אליו דברים (הוא לא מופיע כתיקיה). כשאני מחבר אותו למחשב אחר הכל עובד סבבה.. קורה גם עם פלאפון אחר. מה עושים???
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, כשהמחשב מחובר לחשמל זה הסטטוס שמופיע כשהסוללה מלאה. האם הכוונה שהמטען מפסיק להטעין את הסוללה והמחשב פועל על חשמל בלבד או שהסוללה עדיין מקבלת חשמל? השאלה נובעת מכיוון שהסטטוס לא יורד מ100 אחוז כל עוד המחשב מחובר לחשמל. אם היא עדיין בהטענה, אין זה מקצר את חיה? איך אפשר לשנות את זה? ידוע לי שבחלק מהמחשבים רשום 100% plugged in, not charging מה שנשמע עדיף. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כונן מסוג כונן optiarc DVD RW AD-5170A יכול לצרוב DVD , יכול לקרא DVD מקורי - סרט, יכול לקרא CD-rom אבל לא DVD צרוב, ואפילו לא משאני צרבתי בעצמי. האם חסר לי דרייבר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אז לפני יומיים קיבלתי את המעבד החדש שלי, הרכבתי אותו, הכל הלך בסדר, הדלקתי את המחשב, הוא זיהה אותו כמו שצריך, שם לי את זהזכרונות בדואל והכל על דיפולטס, בעליה של הווינדוס הוא כל פעם עשה ריסטרט כשהוא התחיל לחשוב, אז הבנתי שמשהו עם הזכרונות לא בסדר, הלכתי לביוס העלתי להם מתח מ 2.55 ל 2.65 הווינדוס עלה ועבד, ורק אחרי איזה שעה הוא שוב עשה לי ריסטרט, אז העלתי את המתח ל 2.7 וזה היה יותר יציב, אבל שוב קיבלתי מסך כחול (לחצי שניה ) ואז ריסטרט, עכשיו אני עובד עם מתח של 2.8 לזכרונות והכל פסדר, איך זה יכול להיות? לא עשיתי שום אוברקלוק לשום דבר, הזכרונות שלי אמורים להיות פצצות לגבות והם עושים לי בעיות, דברו איתי אנשים אני לא מבין מה הולך פה, הכל על הדיפולט ואין לי מושג מה הבעיה פה…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, במזל טוב שידרגתי את העגלה (סלרון 500) לאתלון 1000MHZ זריז (על לוח צ'יינטק) 1. רציתי לדעת האם ניתן היה להעביר את ההארדיסק (WINXP) על תכולתו המותקנת, למחשב החדש? כשניסיתי, הוא הודיא לי שהוא לא מוצא את NTLOADER, ולא עזר שום RECOVERY ושום FIXMBR וכלום. בסוף התקנתי מחדש הכל. מישהו מכיר דרך להעביר דיסק עם XP מותקן ללוח חדש? 2. לא הצלחתי להתקין דרייבר נורמלי לכרטיס טלויזיה שלי, flyvideo98 עם טיונר פיליפס הדריברים באתר (החדשים גירסה 10400) לא מגיעים עם כל הקבצים הגירסא הישנה (10345) עובדת לאט מאוד בהתחלה (1 פריים לדקה) או בכלל לא, בכל תוכנה (גם DSCALER) למישהו יש ומכיר דריבר טוב?
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
תראו חבר שלי קנה ג'יפורס FX5200 וכשהכניס אותו למחשב הוא לא עבד מפני שהלוח אם שלו לא עובד במהירות מתאימה... אז שאלת השאלות.... איך אני יכול לדעת איזה סוג כרטיסי מסך יתאימו ללוח אם שלו? האם זה קשור למהירות ה BUS? תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
טוב אז נתחיל את הספור: הלך לי ה-איוררור של ה-גשר הצפוני.. החלטתי לנסות לשקם את העניין. לקחתי ממחשב פנטוים ישן מאורר בגודל 60 מ"מ נדמה לי..בעזרה של צוואר בקבוק שוקו ומעט דבק יצא מצוין.. בכל מקרה אחרי זה אמרתי אם כבר אז כבר, לקחת מאורר ישן של ספק ולקחתי את ה- קונקטור של המאורר של הגשר הקודם ואירגנתי משהו ואחלה עובד. החלטתי לנסות אולי להעלות קצת את הוולטז של המחשב, זכרון ו-כרטיס מסך ממש בטיפה.. אני מתחיל את המחשב, יופי.. ואז כיביתי אותו.. הדקלתי שוב, נדלק לשנייה נכבה אחרי 2 דקות. אמרתי עזוב נחזור למצב המקורי, שמתי את ה- jumper של ה- reset bios והחזרתי.. אין לא פועל כלום, לא שנדלק ונכבה.. אין שום סימן לחשמל. אחרי זה ניסיתי גם להוציא את הבטריה אין לא קורה כלום.. עכשי…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, חזרתי הביתה היום וראיתי הודעה שהיה לי מסך כחול רציתי לדעת למה זה נגרם http://www.upf.co.il/file/845625618.html תודה
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי חברים אעדכן אתמול המחשב עבד, היום הוא לא נדלק בכלל כאילו אין לו חשמל. יש משהו לעשות לפני שאני מחליף ספק כוח והאם זה בהכרח ספק כוח. החלפתי חוט וזה עדיין לא נידלק
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כמה ימים פתחתי את המחשב (מבלי שעשיתי לפני זה איזה פעולה מיוחדת - לא עדכנתי ביוס ולא כלום ...) ואיך שהוא נדלק קיבלתי את ההודעה הבאה : Scanning BIOS Image in Hard drive ............ בפעמים הראשונות אחרי ריסטרט - הנקודות המשיכו בלי סוף ( נתתי לזה לרוץ בהתחלה כמה שעות - אני מניח שהוא חיפש איזה גיבוי לביוס שכנראה לא קיים) ואחרי פעמיים אני מקבל את אותה ההודעה רק עם 3 נקודות. ניסיתי כבר להוציא את הבטריה מהלוח אם ל10-15 דקות ,שום דבר לא השתנה. הדגם של הלוח אם : GA-81848P(-P) יש עוד משהו שאני יכול לנסות ? :s05: תודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, קיבלתי מערך חדש מבוסס RYZEN והוא לא עולה. להלן המפרט המלא: מעבד: 1700X לוח אם: Gigabyte GA-AB350M-GAMING 3 זכרונות: Ballistix Sport LT 16Go Kit DDR4 DIMM - BLS2C8G4D240FSC דיאגנוסטיקה שלי: האור האדום (LED) על הלוח נדלק בהפעלה, כמובן שגם כל המאוררים שמקבלים חשמל מהלוח. חיברתי ספיקר אבל הוא לא נותן שום אינדיקציה (לא מצפצף בכלל) ניסיתי לאפס את הלוח זה לא עזר. האם ניתן לעשות עוד משהו שאולי פיספסתי? החומרה עדיין תחת תקופת אחריות כמובן, אבל כל הציוד נקנה מחו"ל כך שאני צריך לבדוק בעצמי מה מקור הבעיה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלום עשיתי נזק ואני צריך סיוע איך אני מתקן המחשב הראה כל מיני סימנים שרציתי לגבות כל החומר על דיסק חיצוני מסוג MY BOOK קראתי על המלצה על תוכנה להורדה וגיבוי בשם Sync toy התחלתי להריץ וחשבתי שעשיתי טוב היום אני נכנס לתקיות שלי ובדוא"ל ולא ניתן להכנס או שהתיקיה ריקה האם אפשר לשחזר הכל מחדש את כל תוכן המחשב לעשות פעולת "רוורס " אשמח לסיוע דחוף כל החומרים שלי ,אין לי גישה אליהם בברכה ערוך הודעה הגב עם ציטוט
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון (אם לא אני מתנצל על כך). החלטתי להחליף מארז. הבעיה היא שלוח האם מחובר למארז הנוכחי עם ספייסרים מפלסטיק שנראים כך (שהם לא מחוברים): איך מסירים את הספייסרים הללו מבלי לפגוע בלוח האם? בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGABYTE X370 GAMING K5. האופציה Fast Boot הייתה אצלי על Disable ולאחר שהעברתי אותה ל-Ultra Fast אני לא מצליח להינס לביוס. כבר ניסיתי המון פעמים לרסט את המחשב (Windows 10) ואני רואה שרשום לי ללחוץ Delete עלמנת להיכנס לביוס, ניסיתי וניסיתי לאחר הפוסט וממש מהר לכל אורך העליה של המחשב אבל הוא שוב ושוב נכנס ישר למערכת הפעלה.
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה קמתי בבוקר לאחר שהשארתי את המחשב דולק כרגיל בלילה ואני רואה שהוא כאילו עשה ריסטרט ונתקע אז עשיתי לו כיבוי והדלקתי ואז עולה לי הודעה : primary master hard disc error ולמעלה יש את הלוגו כזה של החברה american megatrends .ורשום למטה לחץ על F1 להמשך וזה לא נותן לי כלום.הצלחתי לעלות WINMINI אבל הארדק נראה שהוא ריק... מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?? תודה מראש יוני [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-