עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. 1) הלוח שלי הדיסקים הקשיחים: אחד משנת 98 wd ac33200-32la והשני משנת 200 wd wd136aa-00aaa4 בביוס יש לי סימון של DMA עד 3. כשעשיתי וי בWIN98 תחת DMA לדיסקים אז קיבלתי הודעת אזהרה שאולי החומרה לא תעבוד טוב. אז מה להגדיר? האם תומך? 2) יש לי פנטיום 3, לפי הביוס ולפי אורסט, אבל לפי הוינדוס יש לי P2 - למה?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  2. מאז שהקנתי את ה CREATIVE 24BIT LIVE (כרטיס קול) המחשב לפעמים קורס לי במשחקים (מסך כחול) עכשיו חשדתי שאולי זה בגלל התנגשות חומרה אז הסרתי את הדרייברים של הכרטיס קול המובנה בלוח אם (AC97) אבל רק כדי ליהיות בטוח הוספתי לדיון 2 קבצי MINIDUMP אם אפשר שמישהו יציץ בהם ויאמר לי בדיוק מה הייתה הבעיה. תודה רבה והמשך יום נעים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  3. מישהו יכול לעזור ? מצורף הקובץ... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  4. שלום, המחשב שלי כנראה שבק חיים, אבל עדיין לא קבעתי סופית מה קרה לו, ולכן אצטרך את עזרתכם. אתמול, לפתע המחשב נתקע באמצע צריבה, אחר כך הפעלתי אותו מחדש ולאחר כמה שניות אחרי שהווינדוס עלה הוא נתקע שוב. לאחר מכן הוא כבר לא הגיע לווינדוס, נתקע לפני, אלא לפעמים הוא מצליח. ברוב הפעמים כאשר אני מדליק אותו לא רואים כלום על המסך, והמסך כאילו לא נדלק. החלפתי כבר זיכרונות, הארד דיסקים, כרטיסי מסך, אבל כלום. יש עוד רעיונות...? תודה.

• 13 תגובות
    • 753 צפיות
  5. Started by vacuuuum,

יש לי בעיה, המחשב לא נידלק. הכל התחיל שכפירקתי את המחשב כדי לנקות אותו, וכשהרכבתי בחזרה הוא לא נידלק, לא משמיע ציפצופים, אבל הLED של ה POWER נידלק ברגע שאני מחבר אותו לחשמל. אם מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי אני אשמח מאוד!

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by UNDERDOG,

אני לא מצליח לעדכן את הביוס בלוח אם 7KM400QP כל פעם שאני מעלה את פלאש העידכון זה נתקע ואני לא יכול לרשום

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  7. Started by Ronit_H,

קניתי מחשב חדש מבוסס על מעבד AMD SEMPRON +3000 64 BIT התקנתי מערכת הפעלה WINDOWS XP 64BIT הבעיה : המחשב לאחר 20-30 דקות מאתחל את עצמו באופן לא רצוני, כמובן שכל מה שעסקתי בו בשלב זה נמחק, לעיתים האיתחול לא מצליח והוא חוזר לאתחל את עצמו שוב ושוב. בנוסף אני מקבלת לפעמים את ההודעה הבאה : IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL אנא עצתכם האם לדעתכם זוהי בעיה של מערכת ההפעלה או של החומרה (כאמור שניהם חדשים). תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  8. Started by ydyehuda,

היייי יש לי ASUS P4P800 והיום שמתי לב כי כשהמחשב לא עובד עם אפליקציות כבדות המאוורר של המעבד מוריד לשניה עד 4 את מהירותו ל-0 כן אפס ולא יותר. כשרצה אפליקצית וידאו כבדה, זה לא קורה. האם זה הגיוני? תודה

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  9. Started by k6_3m,

יש לי מחשב P3 667MHZ לוח אם: Pc partner VIA vt82c693a הארד דיסק: WDC WD153AA. ברצוני להוסיף לו הארד דיסק נוסף WD400 אך המחשב לא מזהה אותו. נשמעים ציפצופים מהארד דיסק גם כאשר ניסיתי לחבר אותו לבד (ללא ההארד המקורי שלי). מה עושים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  10. Started by יואב1234,

??? יש ברשותי מחשב נייד ZEUS לאחרונה החלו בעיות עם המסך שלו , כאשר פותחים אותו הוא משנה את הצבעים שלו . מה עושים ???

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  11. Started by VL,

יש לי מחשב מפאקרד בל ואני לא מצליח להכנס לביוס דרך הכפתור del... למה זה נכנס לי? ואיך נכנסים ? תודה והמשך ערב מהנה, VL.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  12. Started by navot,

אהלן. הדלקתי היום את המחשב החדש פעם ראשונה ואחרי כדקה בתכנית התקנה של ווינדוס המחשב נכבה. הדלקתי שוב והסתכלתי על הטמפ' בביוס והמעבד עמד על 98 מעלות בערך. הלוח אם, אגב, עמד על 25. כל המאווררים במארז עובדים, בסל"ד נורמלי, אני חושב. המעבד הוא סמפרון 3000, ה-HSF הוא הסטנדרטי שבא איתו. יש במארז עוד מעבד אחד מתחת לספק שמוציא אוויר החוצה. ההיטסינק יושב כמו שצריך, מרחתי משחה טרמית כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה, ויותר חשוב, איך אני מסדר את זה? תודה. עריכה: שכחתי לציין שהחיישן לא דפוק או משהו, כי נתתי לו איזה חצי שעה להתקרר וכשהדלקתי שוב הטמפ' של המעבד הייתה 30 בערך ואז עלתה עד 95 שוב

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  13. שלום חברים. יש לי נייד חדש של LG ויש לי בעיה ממש מוזרה! המחשב שלי נתקע לכמה שניות בהשמעת קבצי מוסיקה!! יש לציין שהדבר לא קורה בשום מצב אחר (סרט רגיל, DVD) רק כאשר אני משמיע מוסיקה דרך הWINAMP או MEDIA PLAYER זהה ממש משגע אותי ואני לא יודע מה לעשות! יש לי כרטיס קול של REALTEK אודה על עזרתכם אני כבר נואש :s05:

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  14. Started by -Zen,

שיחקתי עם הכפתורים של המסך, אתם יודעים הבהירות וכל זה, בקיצור מה שקרה שהבהירות במסך ירדה, למרות שהכל שם על 100% ואני חושב שאולי זה בגלל שנגעתי שם במשהו, יכול להיות זה במחשב אין לי מושג. המסך כזה נהיה חשוך יותר ולא כמו שהוא היה בהיר, יש לי מסך MAG, ניסיתי כבר: להוציא תכרטיס מסך ולהכניס שוב, להתקין דרייבר חדש. שיחקתי אפילו עם הבהירות של כרטיס המסך אבל זה עושה את זה בהיר וחסר צבעים כזה, אני לא יודע מה אפשר לעשות. אני גם משחק במשחק רשת CS, ובמקומות חשוכים לא רואים כלום, שלפני זה ראיתי הכל. תעזרו לי בבקשה :-[ תודה.

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  15. Started by alfus73,

יש לי במחשב ספק כוח רגיל 250W., הציעו לי לקנות ספק של חברת Kmex עם שני מאווררים - 400W בעלות של 250 ש"ח. אני משדרג את הספק כי מדי פעם תוך כדי משחק, המשחק קופץ לשורת המשימות (ממוזער) ואז אני צריך להגדילו למקסימום. זה קורה בתדירות גבוהה. חוץ מזה אני מקבל מדי פעם את ההודעה הבאה (מצורף קובץ): מספר שאלות: 1. האם זו בעייה של הספק? 2. האם שדרוג הספק יפתור את כל הבעיות שתארתי 3. איך הספק שציינתי ואיך המחיר יש לי כרטיס מסך 6600GT ופנטיום 4, 3 גיגה הרץ, HD SATA ו 512 זכרון פנימי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  16. שלום לכולם, החלטתי לפרמט את המחשב שלי. עשיתי את כל השלבים, קראתי והתעניינתי לפני, הבעיה היא שבזמן התקנת ה windows קורה צשהו שאף פעם לא נתקלתי בו. ההתקנה פשוט נתקעת, לא זזה. המערכת לכאורה מתקינה את חלונות וכותבת כמה זמן נשאר לי להתקנה אבל בשלב מסוים זה נתקע כשנותרו 36 דקות לסיום. ניסיתי כבר כמה פעמים, השארתי גם במשך כמה שעות אבל שום דבר לא זז. כתוב כך, במסך הכחול של ההתקנה: instaling devices זה לא שהמסך "קפא", הנקודות הירוקות של ההתקנה ממשיכות להבהב והפונקציות שמתחלפות מדי כמה זמן תוך כדי ההתקנה, אכן מתחלפות. פשוט הזמן לא זז יותר ובעצם לא מתבצעת התקנה. פרטים על המחשב: מדובר במחשב נייד hp pavillion הווינוס הוא SP1 מקורי (הגיע יחד עם המחשב), home edition, באנגלית…

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  17. שלום לכולם. עזרתם לי מאד בעבר ואני מקווה שתוכלו לייעץ לי גם הפעם. ברשותי מחשב חדש יחסית. פנטיום 4, 3 גיגה הרץ, 512 זכרון פנימי של קינגסטון, צורב DVD, דיסק קשיח בגדול 120 גיגה בייט של ווסטרן דיגיטל, 2 מאווררים, ספק כוח סטנדרטי, כונן סי.די רום, לוח אם של Asus, כרטיס מסך של nvidia 6600 GT. ועכשיו שתי הבעיות שיש לי: 1. לעיתים, כשאני משחק במשחקים יחסית כבדים כדוגמת פיפא 2006, Gun, Need For Speed, Sniper Elite- לאחר מספר דקות אני מקבל מסך של nvidia שאומר שלא מגיע כוח לכרטיס המסך ולכן, באופן אוטומטי, תצורת המשחקים תרד להגדרות מינימום כדי למנוע התחממות כרטיס המסך. אנ י יודע שהכרטיס שלי הוא בין הטובים שיש ליציאה של AGP כפול 8 (כי זו היציאה שיש לי במחשב), האם זו בעייה של הספק כו…

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  18. שלום לכולם יש לי קריסות חוזרות ונשנות במחשב, עם מסכים כחולים. אני עובד עם windowsXP Pro ויש לי את כל הדרייברים הכי חדשים. פירמוט המחשב לא עזר. ניתחתי את תקבצי הDUMP כמו שהוסבר כאן, אבל אני לא מבין מה הם אומרים. חיפוש בגוגל לא עזר. אני מצרף קובץ טקסט עם הקריסות האחרונות. יש לי חשש שאלו תקלות חומרה.. מישהו יכול לעזור ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by omrit,

שלום, מישהו יודע איך אפשר למדוד את המתח המקסימלי שהמחשב שלי צורך? תודה!

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  20. Started by nanadav,

יש לי בעיה עם הקול במחשב, אני שומע את הצלילים שאני מדליק ומכבה את המחשב, אבל שאני רוצה לשמוע שירים או לראות סרטים אני לא שומע כלום... נכנסתי ל device manager ואני רואה שהכל שם מותקן כמו שצריך... שאני מנסה לשמוע מוזיקה זה מראה לי את זה: אשמח אם תוכלו לעזור לי... ד"א זה מחשב חדש, והתקנתי דריבר לכרטיס קול...

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  21. קניתי ארדיסק SATA2 160GB של WD וחיברתי אותו למחשב (המפרט בצד), חיברתי את הכבל האדום הדק הזה, וחיבור למולקס של הספק. הדלקתי את המחשב אבל הוא לא מזהה אותו. זה פעם ראשונה שאני מרכיב איזהשהוא חלק במחשב ( ) .... אמרו לי שהמחשב אמור לזהות אותו לבד אבל אני לא רואה שום כונן שהתווסף במחשב שלי. מה עושים?? בקשה אני צריך עזרה דחוף כי היום אני הולך לחנות הזאתי שקניתי ממנה את הארדיסק. עריכה: טוב, הצלחתי להגיע לארדיסק דרך ניהול מחשב>ניהול דיסקים. וראיתי שם את הכונן. הגדרתי אותו, וקבעתי לו אות. ועכשיו הוא רושם שאני צריך לעשות לו אתחול, מה זה בדיוק? זה רק מגדיר באיזה מערכת קבצים הוא השתמש? (NTFS או FAT). ועוד שאלה- מה ההבדל בין מחיצה ראשית,מחיצה מורחבת,כונן לוגי וכל הסוגים האלה? ואיך…

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  22. מדובר על שני סטיקים של OCZ plat ושני בליסטיקס, כולם 512mb, הלוח נותן פוסט עם 2 סטיקים בנפרד(לא משנה איזה סוג כלומר גם OCZ+Balistics). אין לי מספיק סטיקים לבדוק אם הלוח עולה עם 4 בכלל(יש לי עוד אחד של 512 ו2 של 256 כרגע), ישנם איזה שהם בעיות תאימות מוכרות עם הלוח/צ'יפטס ו4 סטיקים? תודה, עריכה: בלעע תעבירו לתמיכה טכנית סליחה.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by DAVIDD,

שלום.. אתמול הכנסתי את הדיסק של הוינדוס לכונן של המחשב ומוגדר אצלי בביוס שהדיסק יעלה מהכונן עכשיו אתמול הכול היה בסדר(בדקתי את זה כי היית לי בעיה אחרת..) עכשיו היום אני מכניס דיסק של PRO לסידי רום המחשב עושה את עצמו מנסה להבין משהו קורא כמה שנ' ואז נכנס לוינדוס.. בדקתי את זה עם הצורב אותו בעיה חשבתי אולי הדיסק של החבר לא טוב.. לקחתי את הדיסק (המקורי) של ההום הכנסתי אותו לסידי רום ואז לצורב והמחשב לא מוכן לקרוא אותו כלומר הוא קורא אבל לא נכנס לתפריט של הפרמוט.. איפה הבעיה?! נכנסתי למצב בטוח סרקתי את כל מה שיש ולא מצאתי בעיה מיוחדת..

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  24. ידידה קנתה במכרז PC ללא מע' הפעלה: Model: Intel® Pentium® D CPU 2.80GHz L2 On-board Cache: 1MB ECC Synchronous, ATC, 8-way set, 64 byte line size, 2 lines per sector Mainboard: Gigabyte Technology Co., Ltd. 8I945P-G Total Memory: 512MB Chipset Model: Giga-Byte Technology ??? (2770) (סימני השאלה מופיעים כך בדו"ח) Front Side Bus Speed: 4x 201MHz (804MHz data rate) Adapter: NVIDIA GeForce 6200 TurboCache Hard Disk: WDC WD800JD-55MUA1 (75GB) דו"ח Sandra מצורף! לאחר התקנת XP, ודרייבר nVidia מהאתר של nVidia, הבעיות הבאות: 1) התצוגה ב-Windows לא חדה, לפונטים יש מעין צלליות. לא מצליח …

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  25. Started by rm6,

היי הבאתי איתי 2 כושיות הראשונה היא האם אפשר ניתן לחבר את המחשב למסך טלויזיה ע"י שימוש בכבל כמו שנהוג לחבר לפטופ למקרן או למסך גדול וגם אם אין לי tv out במחשב 2. שמעתי שקיימת תוכנות "שמספרות" לך בדיוק אילו רכיבי חומרה מותקנים במחשב וככה אפשר לגלות אם הספק שלך הרכיב לך מחשב לפי המפרט שמכר לך או שעבד עליך תודה

• 2 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים