תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
אני מתפלא שעדיין לא מצאתי אפחד ששאל על זה למרות שחצי עולם קיבל את המייל וואר של האי סי קיו,בכל מקרה הוירוס באמת עקשן ולמי שלא מכיר יש שני אייקונים: הראשון המגן האדום הרגיל של ווינדוס(שבעצם לא מאפשר לי להדליק את עידכונים אוטומטיים) והשני סמל של גולגולת ששמו גם windows security center התהליך שהריץ את הגולגולת היה alert.exe אז בסוף שיניתי תשם שלו עם unlocker והוא לא חזר,עכשיו נותר המגן של ווינדוס שכרגע כיביתי אותו דרך שירותים בניהול המחשב(ממש מציק) מה גם שהוא לא נותן לי להדליק עידכונים אוטמטיים ולכן הוא מרגיש צורך לקפוץ כל הזמן למטה חחח ישנו שירות אחד הראשון ברשימה בשם alerter שהוא מוזר קצת ולפי מחשב אחר הוא לא אמור להיות אז אולי אני צריך למחוק אותו בעצם ואיך עושים את זה? וא…
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
קראו הכל וראו שיש קשר לזכרונות אבל גם לספק אולי (זוהי רק הנחה). טוב, אז ככה, בדקתי בSpeedFan מה הV שעובר ב12V וב5V וכמובן שב3.3V והתוצאות הראו: 12V = יציב על פחות או יותר 12 בפיספוסים ממש קטנים (11.97 וכו) ב3.3, מחזיק יציב על 3.30 אבל ב5 זה כבר סיפור אחר הוא קופץ מ3.36 ל4.40 פחות או יותר בצורה קבועה: הינה תמונה- עכשיו, השאלה שלי פשוטה מאוד. ברגע שאני מפעיל FarCry לדוגמא, או משחק כבד אחר (Guild Wars אפילו) המחשב נופל - ממש נופל. עושה לעצמו ריסט מיידי (פעם הוא היה קופא). שאני משחק עם הראם זה לפעמים מסתדר, לפעמים לא. אם אני רק עם 512 ראם (יש לי 4 סטיקים של 256) הכל עובד (לא משנה איזה מהסטיקים...) וגם אם אני מוציא ומכניס את הסטיקים ומפעיל את המחשב, הכל עובד, אבל בר…
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
היי אני לא שומע סאונד במחשב ושאני נכנס למנהל התקני הקול בעצם מראה שאין לי דרייבר... וכמובן שלפני זה זה לא היה.. נסיתי להתקין מהדיסק את הדרייבר מחדש.. אבל כלום לא קרא.. כאילו לא עשיתי כלום ואין באפשרותי לעשות שחזור מערכת ליותר מיום אחד מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום רב המקלדת במחשב הנייד שלי לא מחוברת פיזית כי הכבלים שלה נקרעו לי .איך מדליקים את המחשב ללא המקלדת? מחשב X541UA של אסוס
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב לנובו עפ תוכנת וינדוס 7 לא מקורית. המסך שחור ולא יכלתי להתקין רקע לשולחן עבודה. רק היום הבנתי איך לשנות את התוכנה דרך CDM דרך איזה סרטון יוטיוב, ואכן הכיתוב לא מקורי נעלם ואני יכולה לשים רקע לשולחן עבודה. עם זאת יש דברים בעייתיים שקישרתי לעובדה שהקובץ לא מקורי שלא השתנו ואשמח לעזרתכם על מנת לשנות אותם בעיה ראשונה היא: כשאני נכנסת ללוח הבקרה, יש אפשרויות שלא נפתחות לעולם. לדוגמא: אזור הרשת והשיתוף אני מקליקה עליו והמחשב עושה צפצוף ושום דבר לא עולה. גם ב windows update אותו דבר. האם יש דרך לשנות את החסימה הזו שכנראה מכוונת? בעיה חשובה מאד שאני רוצה לפתור, ואולי לא קשורה היא שאני מנסה להתקין בביל…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז קיבלתי מסך כחול ואז קרס המחשב: A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused by the following file: nvlddmkm.sys SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or shadow…
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן WINXP+SP2 יש עליו 2 דיסקים קשיחים פיזיים הראשון זה שעליו מותקן הWIN והשני הוא של MAXTOR שעליו יש גיבוי של קבצים פירקתי את הדיסק הזה בשביל להרכיב אותו על מחשב אחר בשביל להעתיק קבצים אחרי שהרכבתי חזרה את הדיסק חזרה למחשב המקורי בו הוא היה נמצא נתקלתי בתקלה מוזרה על הMAXTOR יש 2 מחיצות אחת NTFS והשנייה FAT32 כל מה שיש על הNTFS אפשר לקרוא מה שעל הFAT32 לא זה מתחיל בזה שהאות של הכונן מופיעה במחשב עם ג'יבריש וסימנים מוזרים (תמונה מצורפת) וגם שנכנסים לכונן עצמו כל המידע שהיה שם נעלם ובמקום זה יש רק תיקיות עם ג'יבריש ואותם סימנים מוזרים בקיצור נראה לי שנדפק לי הדיסק הקשיח ואני צריך עזרה בפתרון או שחזור של הדיסק באיזושהי צורה כי יש לי שם הרבה קבצים שלא הספק…
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ג'יגה בייט 8IEX לפנטיום 4 ואין לי מושג איפה משנים את יחס הזכרון ואת שינוי ה400\533 של המעבד בלוח יש רק של ג'אמפר אחד של איפוס הביוס ובחוברת של הלוח גם לא מוסבר שום דבר בקשר לזה
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום לפעמים WIN98 נתקע במצב יציאה ולא מגיע למסך "ניתן לכבות את המחשב" בהדלקה מחדש המחשב נכנס לSCANDISK האם יש פתרון? אופק
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שהוא מקולקל---> ויש בו מערכת 98 , אני מעוניינת לפרמט אותוולהתקין מערכת XP אני אודה לכם אם תעזרו לי לעשות את זה , יש לי כבר דיסקט איתחול של 2000 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב ישן (P3) מותקן על לוח Asus CUV4X ... זה מחשב של האחים שלי ואני רוצה שיהיה שמה USB 2...כי אין בROOT. מותקן XP שמה,SP2..עכשיו קניתי מתאם פשוט PCITOUSB2,הציפ שלו של VIA מסוג VT6212... התקנתי הכל,כולל הדרייברים המתאימים..עכשיו שאני נכנס לDevice Manager אני רואה את הבקר USB2 ולידו סימן קריאה צהוב.. כתוב שמה The Device has failed to start (Code 10) ובפתרון הבעיות הוא אומר שיש סיכוי שהביוס לא עדכני או משהו.. הביוס גרסה 1006..אם זה מועיל. שורה תחתונה,לא קורה כלום שמחברים משהו לUSBים של המתאם. תודה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אני שומע רעש צורב כזה מהמארז ממה יכול ליהות הרעש הזה?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב 52X32X52 של לייטאון. עד היום הוא עבד בסדר גמור, אבל היום שניסיתי לצרוב משהו הוא פשוט לא זיהה את הדיסק. ניסיתי כמה מדיות, אבל זה פשוט לא זיהה כלום והתוכנת צריכה אומרת לי שוב ושוב להכניס מדיה. ניסיתי להכניס גם דיסקים רגילים של משחקים ותוכנות(כלומר לא מדיות ולא דברים צרובים) וגם אותם הצורב לא זיהה. הנורה הירוקה שלו סתם מהבהבת כמה רגעים ואז היא מפסיקה להבהב ושום דבר לא נטען, כלומר הכונן לא מזהה שום דיסק. מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי מחסן בעסק ואני צריכה שם אינטרנט אבל אין תשתית ובגלל קירות עבים אי אפשר לקלוט מספיק אותות מבחוץ, האם מומלץ להשתמש במכשיר הסמרטפון כראוטר או שכדאי לי להשתמש ב NET STICK?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא בדיוק יודע מה זה, אני גם לא יודע אם זה שייך לפורום הזה (אם לא, תעבירו לאן שצריך). אבל יש לי שתי בעיות עם הכרטיס קול: הראשונה היא שאני לא מצליח להקליט כלום. יש לי מיקרופון, הוא עובד 100% (נבדק), אני מקליט משהו דרכו ולא שומעים כלום. הבעיה השניה היא, שגם להקליט קול ממשחקים ודברים כאלה זה לא למקליט. יש בעיה כלשהי עם כל הקטע של ההקלטה. מישהו יודע מה הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש שקניתי לפני חצי שנה בערך והרצתי עליו את המשחק הכי כבדים שיש על הגדרות גבוהות לראשונה בחיי קניתי משחק (JUST CASUE 3) דרך סטים ואני לא יכול לשחק חצי שעה רצוף מבלי שהמחשב יעשה לי ריסט,יש לי במקביל עוד שלושה משחקים מהכבדים בשוק, אססין קריד, GTA וWITCHER 3, אף אחד מהם לא דרך סטים ובאף אחד מהם זה לא קורה אשמח לרעיונות או כיווני חשיבה מאיפה יכולה להיות הבעיה תודה
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב בן שנה בערך עם הנתונים הבאים מעבד intel i5 כרטיס מסך nvidia 470gtx זיכרון 4 gb לפני כחודש בעררך המחשב החל להיכנס למצב של freeze ככה שהמסך נתקע בתמונה מסויימת ולא ניתן לעשות כלום.... אפילו לחיצה על ריסט לא מפעילה מחדש - לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי שבמארז כן מכבה את המחשב. היום המצב החמיר ---- איך שאני מדליק את המחשב הוא מוציא צפצוף יחיד ביף של שנייה בערך הוא נראה כאילו הוא עובד אבל המסך לא עולה ואני לא מבין מה יכול לגרום לבעיה מישהי יכול לעזור לי בבקשה ולהגיד לי מאיפה הבעיה נובעת???
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
בד"כ כשהמחשב נדלק עולה ישר מידע על המעבד זיכרון כוננים קשיחים/אופטיים וכו'... או שבמקום כל זה עולה פשוט לוגו של היצרנית של הלוח. אצלי לא עולה לא זה ולא זה.פשוט מסך שחור כשלמטה מימין כתוב AB לכמה שניות וזהו. האם זה קשור לכרטיס מסך המובנה? חרשתי את הביוס ולא מצאתי את ההגדרה שאמורה לקבוע מה להציג בהתחלה... לוח: הקונפיגורציה השמאלית. http://www.intel.com/design/motherbd/wh/wh_available.htm
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
יש לי לפטופ אסוס x556uj עם כרטיס מסך Geforce 920m שחובר לטלוויזיה ע"י כבל HDMI כמה פעמים, כאשר המחשב מנותק מהכבל HDMI הדסקטופ עולה אבל שהוא נכנס לשינה המסך הראשי לא עולה ( דהיינו המסך של הלפטופ ) אפילו אחרי שהגדרתי לו במאפייני תצוגה לצג 1 בלבד (!) כאשר הוא נכנס למצב שינה ( Standby ) הוא לא נדלק אחרי לחיצה על Power. רק מתי שאני מחבר כבל HDMI הצג "מתעורר", יש לציין שמתי שאני לוחץ על Power המחשב מרעיש כאילו הוא נכנס לפעולה אבל הצג עצמו לא עולה ( Lockscreen ), הצצתי קצת במאפייני גרפיקה ולא מצאתי איזו הגדרה ספציפית למצב שינה חוץ מאשר להגדיר שלא ייכנס למצב שינה אף פעם, ניסיתי לשחזר הגדרות לדפולט אבל עדיין הבעיה קיימת. אשמח לתשובה איך לסדר את הבעיה - תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון אני שומע כל מיני קליקים מכיוון המארז, כאשר כל קליק מלווה בתקיעה רגעית של המחשב. AMD 3200+ WD 160GB 1GB DDR GIGABYTE X800 GTO. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם xp sp2 ולוח אם של asus PG5D1 עם כרטיס קול מובנה של realtekHD כל תוכנות המולטימדיה עובדות ומשמיעות סאונד וגם במנהל ההתקנים הכרטיס נימצא והכל בסדר אבל, רק הavid מודיע הודעת שגיאה וקורס. כאשר אני מנתק את כרטיס הקול, ה avid עולה אבל בלי סאונד ויש התראה לכך שלא נימצא כרטיס קול ניסיתי לעדכן דרייברים של החברה ללא הועיל אני מיואש !!! אני שלב אחד לפני רכישה של כרטיס קול נוסף
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב ממש ישן (בערך 5 שנים) לפני איזה שנה שידרגתי לוח אם, כרטיס מסך וזיכרון הנה המפרט שלי: nvidia 9500gt 2gb ram מעבד intel pentium dual core ישן ספק כוח 500W חברה ג'נרית gigabyte g31 motherboard וכונן קשיח 160GB סמסונג אם אני לא טועה. יש לי באחד הרכיבים (או בכמה) בעיה שנמשכת למעלה משנה כבר. זה לפעמים הולך וחוזר. הבעיה היא כזאת: אני שומע סוג של ניתוק חשמל ממש שקט (כמו כשהמחשב נכבה) ואז אני שומע סוג של צליל חשמלי סטטי של החזרת חשמל (כמו כשהמחשב נדלק) הפעולה הזאת ^ שתיארתי לפעמים קוראת פעם~פעמיים כאשר המחשב דלוק, וככה בעצם גורמת לווינדוס להיתקע אבל לחזור לעצמו לאחר כמה זמן לפעמים היא קוראת ממש הרבה פעמים 30+ ללא הפסקה, ואז יש לי מסך כחול ואז המחשב עושה ריסטרט. לפ…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אין לי כח לרשום הכל באנגלית אז בקיצור: זוהתה בעיה במערכת ווינדוס כובה כדי למנוע פגיעה במערכת.. הבעיה נוצרה בכלל הקובץ: atidvag הבעיה עלולה להתעורר כאשר מנהל ההתקן של התצוגה נלכד בלולאה אינסופית בעת שהוא ממתין שחומרת הוידאו תעבור למצב לא פעיל. נושא זה מציין בדרך כלל בעיה בחומרת הוידאו או אי-יכולת של מנהל התקן התצוגה לתכנת כיאות את החומרה please check whith your hardware device vendor for any drivers update 0X000000EA מה אני אמור לעשות?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
חזרתי מטיול לפני כמה ימים, ומצאתי את המחשב שלי בלולאה של מסכים כחולים בכל פעם שניסיתי להדליק אותו. בסופו של דבר עשיתי סיסטם ריסטור, אבל עכשיו אין לי סאונד. אני חושב שהמחשב נפל בגלל קפיצות בחשמל/הפסקות חשמל שהיו בימים האחרונים. שאני נכנס להגדרות סאונד בקונטרול פאנל הוא מראה לי כאילו לא מותקן לי התקן אודיו, למרות שיש לי כרטיס על הלוח אם. הדרייברים עצמם עובדים, למקות שמקום כלשהו בהגדרות שלהם ראיתי שכתוב שהם עובדים אבל לא מופעלים. חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי דרך להעלות אותם. (נעלם לי גם אייקון הרמקול משורת המשימות, ושאני נכנס אליו ידנית מהקונטרול פאנל הכל מוחשך ואי אפשר לבחור כלום. תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום כשאני "מעיר" את המסך של המחשב אני נדרש להכניס את הסיסמה שפעם קבעתי, לפני ששולחן העבודה יכול לעלות. לא זוכר איך קבעתי את הסיסמה ומעוניין לבטל אותה כי רק אני משתמש במחשב. יש לי חלונות 10 , אם זה משנה. אשמח להדרכה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-