תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז ככה זה התחיל בזה שניסיתי דרך הביוס להעביר את הלטנסי של הזיכרונות מ t3 ל t1.5 עשיתי ריסט והמחשב לא עלה וזה משמיע צליל חזקקקק מהמחשב מהלוח אממ למשך 5 שניות בערך ומפסיק לעוד 5 שניות וממשיך וכך חוזר חלילהמי שיעזור אם למישהו יש מושג מה לעשות תגובות יתקבלו בברכה מערכת - בפרטים לוח אמ asus p4s800mx ותודה למי שיעזור נ.ב. איך מאתחלים תביוס? ניקתי את המחשב מהחשמל למשך 4 שעות לא עשה כלום יש דרך אחרת אולי?
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
המטען הקודם של הלפטופ שלי לא עבד קניתי מטען חדש והוא לא מצליח להטעין מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מחשב אסוס עם מטען תקול (בעיית מגעים כלשהי). אני רוצה להזמין מטען חלופי מחו"ל. עד שהוא יגיע יש לי מטען שמתאים מבחינת החיבור. שני המטענים הם 19V אבל החלופי הוא 3.42A במקום 4.74A במקורי. האם אפשר להשתמש בחלופי הזה? תודה נמרוד
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המטען שבק חיים , מחפש חלופה, אשמח לקבל קישור למטען תואם / מקורי מרשת מוכרת ונגישה ולא הזמנה מיוחדת והמתנה ארוכה. אגב רשום על המטען 45W , האם הספק גבוה יותר יתאים או שחייב 45W ? צירפתי תמונות. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מחשב של ASUS דגם: לאחרונה המטען עושה בעיות ולפעמים אינו מטעין ולאחר מכה חוזר להטעין דגם המטען הוא adp-90yd d חיפשתי מטען כזה ולא הצלחתי למצוא בחנות מחשבים כאן באיזור הציעו לי מטען אחר של אסוס אבל האמפר היה שונה והעדפתי לא לקנות כי לא ידעתי אם זה תואם או שעלול לגרום נזק למטען שלי כתוב שיש 4.74A ושבחנות היה 3 ומשהו אני לא זוכר שניהם 19V האם זה מתאים ורק יטעין יותר לאט ? לאחר חיפוש בגוגל ראיתי דגם דומה ADP-90YD B ואני לא יודע אם זה מתאים או לא ובסוף מצאתי שמוכרים מטען אוניברסלי של ASUS מצורף קישור https://ksp.co.il/web/item/39943 וכן עוד מטען אונירסלי של חברה אחרת …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש ברשותי מחשב מסוג acer swift 3 sf314-42 r6t8 https://www.acer.com/ac/en/IL/content/model/NX.HULEC.003 אני רוצה לטעון את הסוללה שלו באמצעות כבל usb c ולא באמצעות המטען המקורי שמשתמש בbarrel plug דקיק. למיטב הבנתי יש אופציה כזו לטעון את המחשב הזה באמצעות usb c אבל אני לא יודע איזה מטען יתאים. ראיתי מטען בסגנון הזה: https://www.ugreen.com/products/65w-4-port-3c1a-gan-pd-charger האם הוא תומך ולא יהיה בעיות? בכללי על מה עליי להסתכל כשאני רוכש מטען ואיך אדע שהוא מתאים? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ASUS N56VB , המחשב מגיע עם מטען/ספק חיצוני. לאחורנה מתרחש המצב הבא: אחרי שהמחשב עובר למצב שינה ונמצא במצב זה זמן מה, המחשב מפסיק לזהות את המטען ולהטען (נורית החיבור לחשמל אינה דולקת במחשב). לאחר שהמחשב מתעורר הוא עובד על הסוללה ולא מזהה את המטען, גם כאשר אני מנתק את המטען מהמחשב ומחבר מחדש. כשאני מנתק את המטען מהחשמל, כעבור מספר רגעים המחשב מזהה את המטען, עובר לטעינה וחוזר לסוללה (כנראה כי המטען נפרק - עדיין לא מחובר לחשמל). לאחר חיבור בחזרה לחשמל המטען טוען את המחשב בצורה תקינה. כאשר המחשב פועל ולא במצב שינה, המטען לא מתנתק. לדעתי מדובר בבעיה כלשהי במטען ולא במחשב, אבל אין לי בסביבה מטען אחר כדי לוודא זאת. למ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מטריצה למסך נייד האם חנות מחשבים יכולים רק לחבר את הרכיב הזה?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי מחשב נייד IBM ThinkPad A21p 2629-HTG P3 850 שלפני מס' חודשים החל לעשות בעיות. בעת ביצוע פעולות ספציפיות המחשב כבה במידית ללא שום הודעה. בבדיקה ב- MEMTEST המחשב כבה תמיד באותה בדיקה: Test 8 Modulo 20, ones&zeros ובדיוק באותה נקודה ( 9%). שאר הבדיקות עברו בהצלחה. החלפתי זיכרונות ושוב אותה בעיה בדיוק. יש דרך לבדוק מי אשם בכך? המעבד? הלוח? או משהו אחר ? אודה להצעות ובבקשה לא להאשים אותי
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
עד היום קליק על ההתחל הציג את שם המשתמש עם תמונה שלו. בחלונות 10 המעודכן ביטלו את זה ?.. אז איך אדם מהישוב מוצא בקלות מי זה המשתמש הנוכחי ? (עוד לא עדכנתי את 10 אצלי.....)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אז הלוח הוא: GA Z77 DS3H לא נכנס לביוס בכלל! המחשב נדלק ל 2-5 שניות ונכבה.... וחוזר חלילה. היה פתרון של לאפס ביוס ולשחק עם מתג ההפעלה..... כן זה בהחלט ידליק את המחשב ... אבל לאחר כמה זמן... שוב המחשב קופא -> ולא נותן לעשןת ריסטרט, ובהדלקה זה שוב BOOT-LOOP. אין בעיה בזכרונות ואין שום בעיה במעבד או בגוף קירור. גם אין בעיה בחשמל! לדעתי זה הביוס דפוק. אצלי זה בדרך כלל ... כשהמעבד עוצא ממאמץ.. הוא יוצא ושניות בודדות לאחר מיכן המחשב קופא ואז צריך לכבות ידני.. ומתחיל ה BOOT LOOP. זה קורה תמיד במשחקים (לאחר סיום השלב) .. ותמיד תמיד לאחר סיום של רינדור או סתם המרת קבצים מ MP4 ל MKV. המעבד הוא 3570K על לוח אחר אין את הבעיה הזו אל…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, במחשב החדש שקניתי יגיע HD של 200 גיגה סאטה 2 ואני רוצה לחבר גם את ה-HD שלי עם ה-80 גיגה (שניהם 8 MB קאש ו-7200 RPM). המחשב מיועד לעריכת וידאו, גרפיקה ותלת. על איזה HD כדאי להתקין ראשי ועליו את ה-OS ואת איזה להשאיר כסלייב על מנת לקבל ביצועים טובים יותר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טכנולוגיות מיחשוב בע"מ... http://www.eim.co.il באתר שלהם לא רשום.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה הסלוט החום ה קצר בצד שמאל למעלה על ה MB המצ"ב, הוא אמור להיות CNR אבל יש לי מודם CNR והוא לא מתאים לחריץ תודה למשיבים
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מי יכול להסביר לי איך מוסיפים עוד האריסק למחשב מסתומרת????? יענו יש לי עכשיו הארדיסק אחד איך אני מוסיף עוד אחד תסבירו לי בבקשה מ א-ת הכל פשוט הכל גם אחרי שאני מדליק את המחשב מה אני עושה בשביל להפעיל את האריסק הזה?????? תודה מראש ???
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב איטיות רבה במערכת ההפעלה ווינדואס 7, החלטתי להתקין ווינדואס מחדש. באמצע ההתקנה של הווינדואס קיבלתי שגיאה שאין קבצים רלוונטים משהו כזה, ולא הייתה לי אפשרות להמשיך את ההתקנה חשבתי הדיסק דפוק או הסידי רום החלפתי את שניהם שוב אותו שגיאה , הוצאתי את הארדיסק מהמחשב שלא הצלחתי להתקין בו התקנתי את הווינדואס עם הארדיסק במחשב אחר אין שגיאה בהתקנה והכל עולה תקין , החזרתי למחשב הראשון את הארדיסק פתאום בטעינה של הווינדואס המחשב עושה ריסט הוצאתי את הארדיסק שוב ושמתי אותו שוב במחשב שבוא התקנתי את הארדיסק ושם זה עובד...החלטתי לקחת הארדיסק עם מערכת הפעלה ממחשב אחר ולבדוק במחשב הראשון עם התקלה ו גם בעיה ריסט בטעינה של הווינדואס עלי לציין כי המחשב היה תקין לגמרי…
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
??? תסבירו לי מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. הבנתי שהתוכנה "aida64" היא המחליפה של Everest הידועה. מישהו ניסה? היא חינמית בכלל?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניינת להחליף את מקש הפייג' דאון למקש השמאלי מעל הטאב
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
תופעה מוזרה מלווה אותי ביומיים האחרונים. לאחר שהמסך היה כבוי או ב-STAND BY (שומר מסך), הוא אינו נדלק חזרה. הוא לא נותר ב-STAND BY, אלא נשאר כבוי לחלוטין. ניתוק וחיבור לחשמל, אינו עוזר לכשעצמו, אבל אם הוא מלווה בניתוק כבל התקשורת בין כרטיס המסך למסך וחיבורו חזרה במקביל לחיבור חזרה לחשמל - אז הוא נדלק. המסך - LG L1932TQ (כן, די ישן המסך הזה). שאר המפרט - בצד. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מצאתי משהו שאולי יעניין כל מי שיש לו תקיעות במשחקים ואיטיות די מעצבנת, יש מה שנקרא כמו שאתם זוכרים LATENCY שפירסמתי די מזמן עם התוכנה POWERSTRIP, אבל כנראה היא לא הייתה ממש הפיתרון בגלל שזה לא היה בגלל הכרטיס מסך אלא מה שקשור ליותר איך הלוח אם מכוון, בעיקרון יש LATENCY זה זמן כלומר, כמה זמן המחשב, או הרכיב ינתן לו זמן לסיים את מה שהוא צריך, יש מה שנקרא יותר מדי ופחות מדי בכל דבר, החיבור נעשה לפי 8 ביטים, כלומר חייבים ללכת כל פעם + 8 ההתחלה היא 8 וקפיצה של עוד 8 כלומר 16, אי אפשר לבחור 15 כי זה יעשה הרבה בעיות. בעיקרון מה שגיליתי אצלי זה שהיה לי די תקיעות קטנות מעצבנות במשחקים, ותיארתי לעצמי שזה לא החומרה עצמה, אלא איך היא מוגדרת, התעסקתי קצת עם הכיוונים וגיליתי שזה באמת מ…
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-