עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yot,

שלום לכולם, המחשב שלי קורס אחרי כמה דקות משחק. אני משחק משהו, ואז הוא נכבה פתאומיות והמאווררים ממשיכים לעבוד (מוזר לא?) אני דיי בטוח שזאת לא בעיית התחממות מכיוון שהמזגן עובד והטמפ' קרירה וכל המאווררים עובדים והדלת פתוחה. זה התחיל רק בימים האחרונים ואני לא יודע למה זה קורה, למישהו יש רעיונות? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  2. Started by Eluha,

מפרט: מעבד PENTIUM D 820 לוח אם P31-DS3L קירור CPU זלמן CNPS8700 LED כשה אני מגדיר בBIOS את הSMART FAN עלAUTO הוא עובד על מקס' סיבובים . אני משנה מAUTO לVOLTAGE הכול מסתדר.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  3. שלום, יש לי מארז ANTEC 300 ואתמול התקנתי Freezer XTREME Rev. 2, ומאז המאוורר העילי וקדמי לא עובדים. רק האחורי והחדש עובדים. אם זה לא מספיק גרוע, טמפרטורת המעבד לא יציבה, היא נעה בין 40 ל45 מעלות עם קפיצות ל60-70 לא בעת מאמץ וירידות ל35-37. מפרט: AMD PHENOM II X4 970 BLACK EDITION GIGABYTE MA770T-UD3 G.SKILL F3-10600CL9S-4GBNT X2 GIGABYTE GTX660 WINDFORCE OC 2GB כונן קשיח אחד של ווסטרן דיג'יטל בנפח 320 ג'יגה, ואחד של סמסונג בנפח 500 ג'יגה. כונן DVD/צורב של LG ספק כוח ANTEC EARTHWATTS 500W זה בגלל הספק?

4. Started by itdr10,

היי! הלפטופ שלי ברשותי כבר כמעט ארבע שנים, ומאז ומתמיד הייתה לו בעיית התחממות לא נעימה. לפני חצי שנה בערך (אולי קצת יותר) החלטתי שהגיע הזמן לרענן אותו קצת, ולקחתי אותו לתיקון בחברת "מפעיל" (היבואן המורשה של טושיבה), שם הוחלפה לו סוללה, תוקן התקן USB אחד, המאוורר תוקן, הוא עבר נקיון ועוד כמה דברים קטנים. בהמשך, הרחבתי לו גם את זיכרון הראם מ-6 ג'יגה ל-8. הוא באמת הרגיש קצת יותר טוב אחרי כל התיקון, אבל הוא עדיין מתחמם לדעתי כמו לפני התיקון. לאחרונה שמתי לב שהמחשב נכבה באופן פתאומי בלי סיבה ברורה. זה קרה מספר פעמים, ובכולם זה קרה בזמן שימוש במשחק מחשב (באמצע המשחק וללא קשר למה שקורה בו). לא מדובר במשחקים מרשימים במיוחד מבחינה גרפית. אני מצליח להיזכר בשלושה מש…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, אני מנסה לחבר את כרטיס המסך שלי ( G.FORCE GT610) גם למסך מחשב וגם ל LCD . בחרתי בהגדרות בריבוי מסכים והכל בסדר. הבעיה מתעוררת כאשר אני סוגר את 2 המסכים לזמן מסויים ואז מדליק (למשל את ה LCD ראשון) ואז לא רואים במסך המחשב, או כאשר אני עושה RESET ואז אין תצוגה בכלל ושוב צריך לחבר מחדש את המסכים. האם יש פיתרון לבעיה הנ"ל או שפשוט כ.מסך יקר יותר יידע להציג את שניהם גם אם אני מכבה ומדליק אחד מהם או עושה RESET ? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Zeev86,

יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה. כבר הרבה חודשים שבשעות הערב הסטרימינג בYOUTUBE צונח מ-30 Mbps לקילובייטים בודדים. חשבתי שזה ספק. פניתי כבר אינספור פעמים לתמיכה אך לא קיבלתי כל מענה. ויכול להיות שבצדק. אתמול עלה לי הרעיון לבדוק את אותו הסרטון באותו הרגע בדפדפנים אחרים. ב-IE וב-Firefox אותו הסרטון באותו הרגע פתאום מתנגן במהירות הרגילה. הבעיה קוראת רק ב-Chrome. רק בשעות הערב. רק אצל בזק בינלאומי. אם אני מחליף מ-DHCP לחיבור חייגן של בזק בינלאומי או בכלל מחליף לספק אחר - הבעיות נעלמות לגמרי גם בדפדפן Chrome. עשיתי חיפוש בגוגל והבעיה קוראת לאנשים אחרים ב-Chrome. אבל איך שעת ערב, שידועה כשעה עמוסה, ושינוי ספק, עוזרים בכל העניין הזה?

7. שלום לכולם, רציתי לשדרג את הנייד הוותיק שלי (בן 6) לכונן SSD. נראה שקניתי כונן עם חיבורים לא נכונים. האם יש מתאם בין השניים? אם כן איזה מתאם בדיוק אני צריך והיכן ניתן להשיג? תודה רבה!

8. שלום, ברשותי מחשב DELL XPS 15Z חדש. בדרך כלל מס' דקות או אפילו שניות מההפעלה שלו הוא נתקע והמסך מרצד - ממש משתולל (ממש "סערה" של פיקסלים) זה לא קשור דווקא למערכת ההפעלה, גם שניסיתי לפתוח הגדרות בBIOS זה קרה. שמתי לב שגם בדיוק באותו זמן המאוורר מתחיל לפעול (מתחמם?) מדובר במחשב חדש! האם זו בעיה בכרטיס המסך? במעבד? בBIOS? אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by ramk321,

שלום, יש לי בעיה לא ברורה.. יש לי מסך דק HP. במהלך עבודה על המחשב הצג כבה, ולא ניתן היה לעשות דבר. לא RESTART ולא כיבוי המחשב. הלחצנים לא עבדו. הדבר היחיד שעבד היה הוצאת השקע החשמלי. לאחר מכן ניסיתי שוב להפעיל את המחשב אך המסך לא עבד. בדקתי את המסך במחשב אחר והוא תקין. הבאתי מסך רגיל, לא דק, והוא כן עובד. שיחקתי מעט עם הגדרות צריכת החשמל, ובאחד מהנסיונות לחבר את המסך הדק, הוא עבד. אבל, לאחר כמה ימים אותה תופעה חזרה. כרגע לא רואים כלום במסך הדק. מה יכולה להיות הסיבה?? תודה..

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  10. בעייה מוזרה הסמן של העכבר הופך מדי פעם לריבוע מפוקסל בצבעים שונים וחוזר לעצמו אחרי כמה שניות. לא מצאאתי שום עקביות לנושא המחשב פורמט מחדש, הוחלף כרטיס מסך , עודכן בכל העדכונים האחרונים, DirectX מותקן כהלכה. אין לי מושג אפילו איפה לחפש את הבעיה ? יכול להיות שזה המסך עצמו ? הלוח אולי ? תודה מראש לכל העוזרים קניתי כבר צבע לצבוע את המחשב ו .....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by xorense,

ברשותי מסך LCD 15" GERICOM... עכשיו הוא פעל יפה ויום אחד הפסיק לעבוד. בגלל שאני מתחום האלקטרוניקה פתחתי אותו ולא ראיתי שום דבר שרוף או דברים העלולים לפגוע בפעילות המסך ואף חיזקתי כל מיני חיבורים. לפתע המסך נדלק ושהוצאתי את הספק כוח שלו שוב הוא נכבה ולא נדלק שנית, חשוב לציין שהמכלול עצמו של המסך פועל 100% זה רק פאק בכרטיס. עכשיו השאלה שלי אם מישהו מכיר מקום לתיקון מסכי LCD?

12. Started by Genom_g,

מפרט המחשב שלי הוא מעבד: פנטיום 4 2.66 לוח אם : אני לא זוכר את השם זכרונות: ארבעה זכרונות של 256 KINGSTON במהירות 400 דיסק קשיח: 40 ג'יגה חרא של SEAGATE וכרטיס מסך FX5200 עכשיו הספק כוח במחשב נשרף לי והוא היה ספק ג'נרי 300 WATT ואני רוצה לקנות אחד חדש מקייאספי ראיתי שיש שם את זה ?TR2 Power W0062 420W Silent (24pin)? ב 340 שקל ורציתי לשאול אם הוא החיבורים שלו יתאימו לי ללוח אם תושה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  13. Started by אשר וסרמן,

האם ישנה אפשרות להתקין מצלמה על מסך מחשב נייח ישן מחברת PRVIEW? לצורך שיחת וידאו אינטרנטית וכדומה

14. Started by moshiko123,

לוח האם הוא: H370M DS3H

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, נשרף לי הלוח לPIII שלי ויש לי אפשרות אטרקטיבית לשדרג לAMD 2100 + לוח +512 זכרון 333 במחיר 800 ש"ח.(משומשים) רציתי לדעת אם המארז והספק יתאימו לזה. מארז מידי סטנדרטי וספק סטנדרטי 300 או משהו כזה. יש לי 2 כונני דיסקים ו2 הארד דיסקים. במקרה שצריך, אני אחליף ספק, אבל לא בא בא לי גם על מארז עכשיו. עצות יתקבלו בברכה.

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  16. קניתי פנטיום 3 משומש עם שני שקעי USB מאחור. כשאני מנסה לחבר לו את הדיסק און קי (SANDISK), המחשב לא מזהה אותו ואני רואה (!) צהוב ב DEVICE MANAGER ב USB MASS STORAGE DEVICE. הדיסק און קי עובד כמו שצריך על כל מחשב (נורמלי) אחר. גם שקעי ה USB של המחשב הישן נראים בסדר כי אביזרים אחרים כמו מדפסת, אינטרנט, מצלמה עובדים עם ה USB יופי. מערכת ההפעלה של המחשב המדובר היא WINDOWS XP. איך גורמים ל דיסק און קי לעבוד במחשב הישן? תודה!

17. Started by SAP,

שלום לכולם ! אשמח לעזרתכם.. אני מחברת את המחשב לטלויזיה בעזרת כאבל HDM1 ולאחרונה כשאני מחברת את המחשב אז הוא לא מקרין לי לטלויזיה.. (במחשב אחר זה עובד לי ). האופציות האלו לא מופיעות לי - במקום רשום לי משהו אחר - אין אפשרות להקרין את המחשב שלך במסך אחר ושאני צריכה לעדכן או להתקין מחדש את מנהל ההתקן. (אשלח צילום מסך מאוחר יותר) יש למישהו פתרון? תודה ! ספיר

18. בכל פעם שאני נכנס עם הדפדפן כרום לאתר YAD2.CO.IL מופיע לי עמוד אפור במרכזו כתוב "אוי לא משהו השתבש בעת דף הצגת דף זאינטרנט זה.כדי להמשיך טען דף מחדש או המשך לדף אחר."ניסיתי הכלבטלתי את כל ההרחבותהסרתי את גוגל כרום והתקנתי אותו מחדשהורדתי מהאתר ADOBE את תוכנת הפלאש האחרונהכלום לא זה עוזר ההודעה על התקלה ממשיכה להופיעלמה זה ???

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by eladlevii,

קודם כל שלום . יש לי בעיה לא עובדים לי סרטוני הוודיאו והמשחקים במחשב חשבתי שהבעיה בווינדוס אז פרמטטי אבל זה לא עזר עדיין יש לי את אותה הבעיה אני פשוט לוחץ על קטע וודיאו והוא לא נפתח ונתקע .. ניראה לי שזה קשור בקצר שהיה לי בבית לפני כמה ימים .. יכול להיות שהלך לי כרטיס המסך ? ואם זה חשוב אז מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס אקס פי פרו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  20. קיבלתי מחבר מחשב נייד בחינם וכבר תבינו למה... בדקתי את המחשב ואבחנה שלי היא שהדיסק הקשיח פגום ! ( 2 גי'גה ) אי אפשר לפרמט את ה HDD תמיד ישנה הודעה של EROR DRIVE C . וישנה עוד בעיה שהמחשב עולה במסך הראשון שרצים המספרים של הזיכרון אחרי הבדיקה של הזיכרון המסך נתקע שעה ואז הוא רושם את השורה של הדיסק הקשיח ושאר ההתקנים וממשיך לעבוד. בביוס של הנייד בסעיף BOOT איפה שקובעים איזה התקן ראשון יעבוד יש רק A ו C ואין CDROM ויש שם CD. שמתי את הכול על AUTO אבל רק את הדיסק הקשיח הוא מזהה ולא את ה CD אפילו בביוס. מה שכן ה CD עובד...פשוט בביוס הוא לא קיים. יש לי כמה שאלות. 1 ) חוות דעת על מה שרשמתי 2 ) מישהו ראה פה נייד פתוח ? איך הוא נראה בפנים ? אם זה כמו PC רגיל ? או שזה …

21. Started by The.Hackerboy,

תגידו תמיד רציתי לדעת מה עדיף??? copy או past?? אני חושב ש-past מה אתם??

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  22. אני רוצה לפרק לגמרי את המחשב, לוח סידירומים הכל, אבל אחר כך אני ישכח מה לחבר למה. אני מחפש רשימה של לדוגמא מהספר גוח אז ה-20 פינים זה ללוח אם, וכאלה

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  23. Started by piojo1982,

שלום, ברשותי מחשב לנובו G505 עם המפרט הבא: win 10 pro AMD E-2100 APU with radeon Graphics 1.00 GHz RAM 4 המחשב עובד ממש לאט. עד שהוא עולה, מעלה מסמכים, נכנס לאינטרנט, עובר בין דפים באינטרנט. פשוט סיוט. אשמח לייעוץ לגבי הבעיה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by gif,

היי המחשב שלי פתאום קיבל מסך כחול עם הודעת השגיאה הבאה: page_fault_in_nonpaged_area הייתי שמח ותנתחו לי את קובץ המינידאמפ בשביל שאוכל לדעת מהו מקור הבעיה. בברכה, GIF. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  25. יש לי מחשב בן כמה שנים. לאחרונה עלה לי צורך להשתמש במודם שלו בתור פקס, אבל הוא עושה לי בעיות. המחשב הוא פנטיום 4 1.7GHz על Intel D850GB עם 256MB RDRAM. המודם, לפי רוב הראיות, הוא SM56 של מוטורולה. היחידה שחולקת על זה היא תוכנת AIDA32 - לטענתה הוא: Analog Devices SM56-PCI 56K V.90 HSP WinModem. תוכנת Sandra לעומתה קוראת לו Analog Devices Motorola SM56 PCI Speakerphone Modem. על הצ'יפ המרכזי על המודם כתוב מוטורולה. המצב הוא כזה: בפעם הראשונה שמתקינים את המודם (או, לפעמים, כשמחליפים את הדרייבר) הוא שולח פקס כמו שצריך, אבל בשליחת הפקס הבאה (או ניסיון קבלה) הוא לא מסכים לחייג - עושה טיק של הרמת שפופרת וישר טיק של ניתוק, ותוכנת הפקס טוענת There was no answer. כיבוי והדלקה לא פו…

• 1 תגובה
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.