תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
בעייה מוזרה הסמן של העכבר הופך מדי פעם לריבוע מפוקסל בצבעים שונים וחוזר לעצמו אחרי כמה שניות. לא מצאאתי שום עקביות לנושא המחשב פורמט מחדש, הוחלף כרטיס מסך , עודכן בכל העדכונים האחרונים, DirectX מותקן כהלכה. אין לי מושג אפילו איפה לחפש את הבעיה ? יכול להיות שזה המסך עצמו ? הלוח אולי ? תודה מראש לכל העוזרים קניתי כבר צבע לצבוע את המחשב ו .....
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מסך LCD 15" GERICOM... עכשיו הוא פעל יפה ויום אחד הפסיק לעבוד. בגלל שאני מתחום האלקטרוניקה פתחתי אותו ולא ראיתי שום דבר שרוף או דברים העלולים לפגוע בפעילות המסך ואף חיזקתי כל מיני חיבורים. לפתע המסך נדלק ושהוצאתי את הספק כוח שלו שוב הוא נכבה ולא נדלק שנית, חשוב לציין שהמכלול עצמו של המסך פועל 100% זה רק פאק בכרטיס. עכשיו השאלה שלי אם מישהו מכיר מקום לתיקון מסכי LCD?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי הוא מעבד: פנטיום 4 2.66 לוח אם : אני לא זוכר את השם זכרונות: ארבעה זכרונות של 256 KINGSTON במהירות 400 דיסק קשיח: 40 ג'יגה חרא של SEAGATE וכרטיס מסך FX5200 עכשיו הספק כוח במחשב נשרף לי והוא היה ספק ג'נרי 300 WATT ואני רוצה לקנות אחד חדש מקייאספי ראיתי שיש שם את זה ?TR2 Power W0062 420W Silent (24pin)? ב 340 שקל ורציתי לשאול אם הוא החיבורים שלו יתאימו לי ללוח אם תושה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות להתקין מצלמה על מסך מחשב נייח ישן מחברת PRVIEW? לצורך שיחת וידאו אינטרנטית וכדומה
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
-
שלום, נשרף לי הלוח לPIII שלי ויש לי אפשרות אטרקטיבית לשדרג לAMD 2100 + לוח +512 זכרון 333 במחיר 800 ש"ח.(משומשים) רציתי לדעת אם המארז והספק יתאימו לזה. מארז מידי סטנדרטי וספק סטנדרטי 300 או משהו כזה. יש לי 2 כונני דיסקים ו2 הארד דיסקים. במקרה שצריך, אני אחליף ספק, אבל לא בא בא לי גם על מארז עכשיו. עצות יתקבלו בברכה.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
קניתי פנטיום 3 משומש עם שני שקעי USB מאחור. כשאני מנסה לחבר לו את הדיסק און קי (SANDISK), המחשב לא מזהה אותו ואני רואה (!) צהוב ב DEVICE MANAGER ב USB MASS STORAGE DEVICE. הדיסק און קי עובד כמו שצריך על כל מחשב (נורמלי) אחר. גם שקעי ה USB של המחשב הישן נראים בסדר כי אביזרים אחרים כמו מדפסת, אינטרנט, מצלמה עובדים עם ה USB יופי. מערכת ההפעלה של המחשב המדובר היא WINDOWS XP. איך גורמים ל דיסק און קי לעבוד במחשב הישן? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אשמח לעזרתכם.. אני מחברת את המחשב לטלויזיה בעזרת כאבל HDM1 ולאחרונה כשאני מחברת את המחשב אז הוא לא מקרין לי לטלויזיה.. (במחשב אחר זה עובד לי ). האופציות האלו לא מופיעות לי - במקום רשום לי משהו אחר - אין אפשרות להקרין את המחשב שלך במסך אחר ושאני צריכה לעדכן או להתקין מחדש את מנהל ההתקן. (אשלח צילום מסך מאוחר יותר) יש למישהו פתרון? תודה ! ספיר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בכל פעם שאני נכנס עם הדפדפן כרום לאתר YAD2.CO.IL מופיע לי עמוד אפור במרכזו כתוב "אוי לא משהו השתבש בעת דף הצגת דף זאינטרנט זה.כדי להמשיך טען דף מחדש או המשך לדף אחר."ניסיתי הכלבטלתי את כל ההרחבותהסרתי את גוגל כרום והתקנתי אותו מחדשהורדתי מהאתר ADOBE את תוכנת הפלאש האחרונהכלום לא זה עוזר ההודעה על התקלה ממשיכה להופיעלמה זה ???
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל שלום . יש לי בעיה לא עובדים לי סרטוני הוודיאו והמשחקים במחשב חשבתי שהבעיה בווינדוס אז פרמטטי אבל זה לא עזר עדיין יש לי את אותה הבעיה אני פשוט לוחץ על קטע וודיאו והוא לא נפתח ונתקע .. ניראה לי שזה קשור בקצר שהיה לי בבית לפני כמה ימים .. יכול להיות שהלך לי כרטיס המסך ? ואם זה חשוב אז מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס אקס פי פרו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר מחשב נייד בחינם וכבר תבינו למה... בדקתי את המחשב ואבחנה שלי היא שהדיסק הקשיח פגום ! ( 2 גי'גה ) אי אפשר לפרמט את ה HDD תמיד ישנה הודעה של EROR DRIVE C . וישנה עוד בעיה שהמחשב עולה במסך הראשון שרצים המספרים של הזיכרון אחרי הבדיקה של הזיכרון המסך נתקע שעה ואז הוא רושם את השורה של הדיסק הקשיח ושאר ההתקנים וממשיך לעבוד. בביוס של הנייד בסעיף BOOT איפה שקובעים איזה התקן ראשון יעבוד יש רק A ו C ואין CDROM ויש שם CD. שמתי את הכול על AUTO אבל רק את הדיסק הקשיח הוא מזהה ולא את ה CD אפילו בביוס. מה שכן ה CD עובד...פשוט בביוס הוא לא קיים. יש לי כמה שאלות. 1 ) חוות דעת על מה שרשמתי 2 ) מישהו ראה פה נייד פתוח ? איך הוא נראה בפנים ? אם זה כמו PC רגיל ? או שזה …
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
-
אני רוצה לפרק לגמרי את המחשב, לוח סידירומים הכל, אבל אחר כך אני ישכח מה לחבר למה. אני מחפש רשימה של לדוגמא מהספר גוח אז ה-20 פינים זה ללוח אם, וכאלה
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב לנובו G505 עם המפרט הבא: win 10 pro AMD E-2100 APU with radeon Graphics 1.00 GHz RAM 4 המחשב עובד ממש לאט. עד שהוא עולה, מעלה מסמכים, נכנס לאינטרנט, עובר בין דפים באינטרנט. פשוט סיוט. אשמח לייעוץ לגבי הבעיה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי המחשב שלי פתאום קיבל מסך כחול עם הודעת השגיאה הבאה: page_fault_in_nonpaged_area הייתי שמח ותנתחו לי את קובץ המינידאמפ בשביל שאוכל לדעת מהו מקור הבעיה. בברכה, GIF. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן כמה שנים. לאחרונה עלה לי צורך להשתמש במודם שלו בתור פקס, אבל הוא עושה לי בעיות. המחשב הוא פנטיום 4 1.7GHz על Intel D850GB עם 256MB RDRAM. המודם, לפי רוב הראיות, הוא SM56 של מוטורולה. היחידה שחולקת על זה היא תוכנת AIDA32 - לטענתה הוא: Analog Devices SM56-PCI 56K V.90 HSP WinModem. תוכנת Sandra לעומתה קוראת לו Analog Devices Motorola SM56 PCI Speakerphone Modem. על הצ'יפ המרכזי על המודם כתוב מוטורולה. המצב הוא כזה: בפעם הראשונה שמתקינים את המודם (או, לפעמים, כשמחליפים את הדרייבר) הוא שולח פקס כמו שצריך, אבל בשליחת הפקס הבאה (או ניסיון קבלה) הוא לא מסכים לחייג - עושה טיק של הרמת שפופרת וישר טיק של ניתוק, ותוכנת הפקס טוענת There was no answer. כיבוי והדלקה לא פו…
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
יש לי מחשב שהיה עליו ווינדוס 7 התקנתי עליו ווינדוס 10 באמצעות דיסק און קי שהוגדר כ boot ההתקנה עברה חלק,המחשב עבר היסטרי בסיום ההתקנה (כפי שצריך) אבל כעת שהוא צריך להעלות את הווינדוס החדש הוא תקוע שעות במסך שבו רואים את הסמל של חלונות והוא חושב.... ניסיתי לכבות מחדש , אותה תקלה. ניסיתי להתקין מחדש עם דיסק און קי,אותה בעיה הדיסק און קי תקין והתקין טוב במחשב אחר רעיונות מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב של Dell 500 ג’יגה אין עליו כלום חוץ מהפורטנייט ואני לא יודע אם זה מהאינטרנט או מהמחשב.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי 3DMARK06 גירסה אחרונה על ויסטה 32 כרטיס מסך ATI HD2600XT דרייברים 7.8 שהרצתי אותו יש את המסך של העלייה שכותב משהו כמו: checking system settings, this can take a minute אבל זה נתקע שם, הCPU עובד, הדיסק עובד וכלום לא קורה. אחרי כמה דקות המסך נהייה שחור ואין לי דרך לחזור (CTRL-ALT-DEL לא עובד) רק RESET פיסי למחשב. הרצתי BENCHMARKS אחרים שעבדו והרצתי משחקים שעבדו (DIRT, PES08...) רעיונות? ד"א, מישהו יודע איך מגיעים לDXDIAG של DX9? בויסטה שאני מריץ DXDIAG הוא מגיע לDX10, ושם אין ממש בדיקות כמו שהיה בDX9 תודה עריכה: מצאתי את זה ב FAQ של 3DMARK06: http://service.futuremark.com/support/search.jsp?cid=14&fid=1311
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום! יש לאחים שלי מחשב והם מתקינים כלמיני שטויות מפוצצים את המחשב בדברים מיותרים. וזה יוצר מצב שאני צריך כל חצי שנה להריץ גיבוי של ghost. רציתי לשאול אם יש דרך כלשהי להריץ גיבוי ghost כל פעם כשהמחשב עולה?! או לחלופין להתקין איזו תוכנה שתעשה פעולה דומה לmagic card. אני רוצה להפוך את המחשב למחשב שאי אפשר לשמור בו דבר בדומה למחשבים שיש בבית הספר. תודה לכל העוזרים! כפיר.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
כל הזמן עושה לי שגיאה כזאת things to check when having direct problem video cars comtible -- ויש לי ג'יפורס 4 והמשחק היה עובד לי פעם directs 8.1 installed properly ויש לי directs 9 retry running stup or video card detection - contact techincal support מה עושים עם זה ?!?!? בבקקשה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום . יש לי בעיה או זה ככה זה . שהרמקול שלי נמצא על גבוה אני שומע זמזומים כאלה מהרמקול ושאני מנמיך אין את זה למה יש לי את זה ? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
אז ככה, לפני זמן לא מוגדר (אני מעריך בערך חודש וחצי או יותר) הסרתי איזושהי תוכנה, אני לא זוכר אפילו איזה... בכל מקרה מאז הופיע לי משהו מוזר ב WINDOWS MEDIA PLAYER, הנה המחשה: הדבר אמנם נראה מוזר אך בעצם העסק עדיין עבד כמו שצריך, אם סימנתי רק קבצי AVI הוא הציג לי רק קבצי AVI. עכשיו, ניסיתי להוסיף WINDOWS COMPONENT ותראו מה הוא כתב לי: אני לא בטוח אם זה קשור לתוכנה שאז הסרתי או לא, וזה גם לא הנקודה.. אני רוצה לתקן את הבעיה הזאת, והשאלה היא מה אני יכול לעשות, חוץ מפירמוט ומה SYSTEM RESTORE... האם יש דרך פשוט לתקן קבצי מערכת פגומים? נ.ב אני על XP PRO, עם ה SP1.
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
-
יש לציין שהבעיה התחילה כאשר פירקתי את כול המאווררים בכדי לנקות היה הרבה רעש וכאשר פרקתי את המאוורר של המעבד בקושי היה שם משחה תרמית האם הבעיה יכולה להיות מזה שעמעבד מתחמם יתר על המידה :
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-