עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Cynicoren,

שלום, קיבלתי מחשב חזרה מתיקון, אבל הוא תקוע בשלב DMI Pool Data Verifying. למחשב מספר כוננים, חיברתי את כולם, אך זו עדיין התוצאה. איך מתקדמים מכאן ? תודה

2. מה עושים אם הפעלתי מרחוק מחשב WINDOWS 10 ב safe mode דרך MSCONFIG, אבל הוא לא מזהה אצל המשתמש מקלדת ועכבר כלל (המשתמש החליף מקלדת ועכבר לחברה אחרת, החליף שקע USB, כלום, ) והבעיה שהוא לא יוצא מ safe mode!!! הצילו

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  3. יש לי בעיה בוינדוס 7. המחשב עוצר boot from cd/dvd למרות ששיניתי שיעלה דרך הארד דיסק נתקע שם. אין אפשרות למצב בטוח הכנסתי דיסק התקנה , עשיתי תיקון מערכת לא עזר . ניתן לפרמט, אבל יש לי חומרים חשובים במחשב . מה עושים ?

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by zahi101,

שלום, כשאני מדליק את המחשב שלי, הוא נתקע על המסך של לוח האם (ששם יש הוראות על איזה כפתור יש ללחוץ כדי להגיע לביוס וכדומה.) במקרה שלי ג'יגה בייט. יש לציין שאין באפשרותי להכנס לביוס, נורת המאמץ דולקת ללא הבהובים והמחשב תקוע עד שמכבים אותו. כמו כן, לפני שבוע בערך הייתה לי בעיה שהמחשב היה עושה ריסטרט על דעת עצמו והסקתי שזה נובע מהתחממות המעבד ולכן החלפתי משחה טרמית וזה פתר את הבעיה עד היום. אשמח שתעזרו לי, כל עזרה תתקבל בברכה, צחי.

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  5. Started by 1506,

חברים יש לי בעייה עשיתי אתחול למחשב והוא לא מצליח לעלות... אני מקבל הודעה checking nvram.... וככה הוא תקוע. .. מה הסיבה? אשמח לעזרה. :

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  6. הקדמה כבר כמה ימים שהמחשב שלי נתקע באמצע גלישה. זה מתבטא ברעש מהרמקולים, כולל עכבר ומקלדת שלא מגיבים. יציאה ממצב זה מתאפשרת רק ע"י לחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה או הוצאת התקע. אתמול לראשונה הוא לא עלה גם אחרי ריסט. כלומר, בהפעלה הוא מחפש משהו, מאווררים עובדים ואחרי 5 שניות הוא חוזר על הפעולה ולא מפסיק. אתמול פתחתי את המארז וניסיתי לבדוק מה הבעיה כולל איפוס לביוס. רק אחרי שהוצאתי אחד מהדיסקים הקשיחים, המחשב הסכים לעלות. החזרתי את כל החומרה שהוצאתי חזרה למקום כולל הדיסק "הבעייתי" כי רציתי לראות אם הוא באמת תקול. למרבה הפלא הוא עובד חלק ( נכון לעכשיו). השאלה שלי: מה עוד אני יכול לבדוק כדי שבעיה זו לא תחזור?

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  7. Started by saarxee,

הבעיה החלה עד מלפני כמה ימים, כשמדליקים את המחשב הוא לא עולה ומציג את האפשרות "תיקון אתחול", גם בסייפ מוד זה ככה. ניסיתי לתקן עם דיסק ההתקנה והוא לא הצליח לבצע את שחזור המערכת או את תיקון האתחול, הודיע כביכול שלא מצא בעיות כלשהן. מה אפשר לעשות? מדובר במחשב נייד.

• 4 תגובות
    • 8.1k צפיות
  8. Started by GABI,

שלום! יש לי מחשב P3 לוח אם AMD כרטיס מסך 8 מגה. בקיצור אני מדליק את המחשב והוא עובד ב16 צבעים ורק אלהים יעזור לך לשנות את זה אולי אתה יכולים להגיד לי מה הבעייה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by andrei21,

Ux31a notebook לא מעלה ווינדוס פתאום מבקש סיסמא לביוס בתחילה, הצלחתי לשחזר סיסמא ולהיכנס לביוס , נראה שלא מזהה דיסק או שלא נותן לי גישה למידע, למרות שרשום אדמין. עזרתכם בבקשה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי, הייתה לנו הפסקת חשמל הוא עולה, המסך המסך נדלק ותקוע על הלוח עם הלוגו של החברת לוח אם press tab to show post screen, Del to enter setup. אני שומע שהכפתורים במקלדת נלחצים אבל הוא לא מגיב. האור במארז נדלק אז אז הספק כנראה בסדר. למשהו יש מושג מה זה יכול להיות? האם יש חשש שהלך הלוח אם?

• 11 תגובות
    • 5.2k צפיות
  11. שלום רב ,בעייה במחשב של חבר. חבר ניסה לחלץ מידע מארדדיסק פגום של מחשב שני, לכן רצה להכניסו כ SLAVE במקום ה SLAVE הקיים במחשב הראשון.במקום זה הוא הוציא בטעות את הארד דיסק -MASTER מהמחשב הראשון וחיבר במקומו את ההארדדיסק -SLAVE של המחשב השני,שהוא פגום בחלק מקבצי ההפעלה שלו,למקום ההארדדיסק הMASTER במחשב הראשון .כעת נוצר מצב שמחוברים שני הארדדיסקים במצב SLAVE במחשב הראשון.הוא הפעיל המערכת..המחשב תחילה עלה ניסה לבצע תיקוןבעלייה של הצערכת הפעלה עבר את שלב הסמל של מערכת הפעלה XP נכנס למצב מסך תכלת ובו ניסיון לתק קבצי מערכת שנפגמו ,לאחר מכן כנראה שלא הצליח המחשב ולכן המחשב ביצע RESET.כעת הופיע מסך שחור וחוץ מעכברשעובד ומאוור עובד שום דבר לא קורה המחשב מנסה לקרוא את ההארדיסק הפגום …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by J.allmighty,

היי כולם, בעיה כטנה... אתמול בעזרת חבר פירקתי את כל החלקים ניקית אבק וכו... עכשיו כל שעה בארך לאחר קצת משחקים וכו כול המחשב נתקע FREEZE ורק restart פותר את הבעיה בדקתי הכול, הגדרות ביוס וכו . יש לכם כיוון ?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by SweeT_EviL,

הזמן האחרון זה קורה לי המון. פתאום בלי שום סיבה הגיונית קורה שהמסך שלי נהפך לשחור והאור של המסך מהבהב ולא ירוק קבוע... המחשב עצמו לא מתכבה או עושה ריסט. בדקתי את כל החיבורים האפשריים וכולם מחוברים טוב . הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שהכרטיס מסך שלי נדפק - שיחקתי בו כמה ימים כשהקירור שלו היה סתום לגמרי והטמפ' הגיעה ל80. או שחיזקתי את הBigtypoon חזק מידי ללוח. בשתי המקרים, אם זה היה נכון לא הייתי מסוגל לעשות כלום או להרגיש איזה שינוי מלבד התקריות האלו, לא? מה דעתכם? איך לעזאזל אני פותר את זה..?

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  14. יש לי לוח של MSI ומעבד אינטל.. לא מזמן ניסרף לי הלוח הישן לכן היחלפתי את הלוח ל MSI ואז שהיחלפתי אותו הוא ניכבה לי כל כמה דקות בדקתי את הטפ' ע"י התוכנה speed fun והיא מראה לי 60-61 קניתי גריז טרמי ומאוורר חדש למעבד וזה עדיין ממשיך מה עושים בבקשה תעזרו לי!

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  15. Started by Paradox,

האם יש התאמה מלאה כמו במסך מחשב? משחקים/סרטים הכל..

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by yortem,

לפני כמה דקות פתחתי את המחשב אחרי שהוא היה כבוי כל השבת והוא נדלק ל2-3 שניות ונכבה. אחרי זה בלי שלחצתי על משהו הוא ניסה להידלק שוב ונכבה וכך זה חזר על עצמו עד שניתקתי את המחשב מהשקע (לא הייתה אפשרות לכבות מהכפתור) ניתקתי את המחשב וניקיתי אותו ואז חיברתי מחדש והוא נדלק. מה לדעתכם הייתה יכולה להיות הבעיה? ייתכן וזה רלוונטי: ביום שישי קניתי מקלדת אלחוטית וחיברתי את ה-USB שלה למחשב מאחורה. בזמן הנסיונות של המחשב להידלק ניתקתי את החלק הזה לראות אם המחשב יידלק בכל זאת והוא לא נדלק בכל זאת.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by יוליוס,

יש לי מחשב חדש. היום עבדתי עם המחשבון , וכעת לא ניתן לפתוח . לוחץ ולא מגיב . מה ניתן לעשות ? גם איפוס והסרה לא עזר. הסרתי ולא מצליח להתקין מחנות האפליקציות . לוחץ ולא מגיב

18. עדכוני הביוס האחרונים של דל גורמים במספר מודלים שונים להשבתה מלאה של המחשב. חלונות לא עולה יותר ומתקבלת הודעה של שגיאה בניהול הזכרון. זה קורה בחלונות וגם בנסיון של תיקון החלונות או נסיון להפעיל ממדית התיקון או ההתקנה של חלונות. הפתרון הזמני הוא ביטול האופציה של PTT בביוס תחת לשונית ה SECURITY .

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by mohikan,

שלום אני יישמח אולי לכמה דעות אנשי חומרה מנוסים אני טכנאי יש לי בבית כרגע שלוש מחשבים 2 עם אותם סימפטומים ואחד עם פחות או יותר אותה בעייה שתי המחשבים הראשונים פשוט עובדים לא נותנים תצודה נתחיל בזה בדקתי זכרונות בדקתי כרטיסי מסך חיצוני גם המובנים על הלוח גם ניסיתי להחליף לספקים חדשים כלום פשוט אין תצוגה בדקתי תכבל VGA ניסיתי מסכים אחרים פשוט כלום אין תצוגה אני חושב בשתיהם בעייה עם הלוח אם אני לא סגור על זה ןמחשב שלישי פשוט לא מגיע מעבר לביוס בדקתי טמפרטורה של ה CPU והוא עובד קבוע על 60-65 שזה קצת מעל הנורמה ושמתי מאוורר INTEL חדש ל CPU עם משחה טרמית ככה שזה אמור להסתדר והמחשב פשוט לא מגיע מעבר לביוס לא מזהה הארדיסק לא עושה בוט כלום נטו ביוס איפסתי תלוח תהגדרות בביוס פשוט כ…

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  20. Started by shai769,

מתי מגיעים המחשבים הניידים שיש בהם gtx 1080 וכמה הם יעלו?

21. שלום, יש לי שני מחשבים נייחים ישנים (כל אחד מעל 10 שנים). לצערי הם כבר לא עובדים - לא נדלקים . המפרט של המחשב "החזק" מצורף בקובץ, למחשב השני החלש יותר אין לי מפרט. האם כדאי לתת/למכור את המחשב/ים ולקנות אחד חדש או לתקן את הישן? המחשב החדש/מחודש יצטרך להתמודד יותר מרק סרטים ועבודה על Office תודה

22. אני מתקין וינדוס 7 על מחשב חדש יחסית I3 וגם על מחשב ישן יחסית CORE 2 DUO , וכל פעם זה נתקע לי בשלב אחר, ההתקנה מראה שהיא חושבת, אבל זה פשוט לא זז , הדיסק תקין כי התקנתי אותו על המחשב האישי שלי , מה יכולה להיות הבעיה? זה משגע אותי

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  23. שלום לכולם וחג שמח ניתקלתי לאחרונה בבעיה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי בפתרונה - ההודעה "usb device is not recognized" חוזרת על עצמה במספר מחשבים עבור פריטים שכולם מתחברים למחשב בחיבור USB וזה קורה אם החיבור הוא ישירות או דרך כבל או כבליי USB שונים, עד לא מזמן הכל היה בסדר ותקין ורק לאחרונה בעיות אילו החלו. יש לי דונגל של USB<->WIRLESS שנראה כמו דיסק און קי והוא עד לא מזמן עבד מצויין ונתן קצב הורדה טוב, לאחרונה בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב כלשהוא אני מקבל את ההודעה "usb device is not recognized" וזה לא משנה אם זה ישירות או ע"י כבל, לעיתים המחשב כן מזהה נכון את הרכיב ואני מתחבר לרשת האלחוטית אך לאחר מספר דקות ההודעה "usb device is not recognized" קופצת והחיבור מתנתק, יש…

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by arik_bulldog,

בלי שום אירוע מיוחד, יום אחד אני מדליק את המחשב והמסך לא מגיב. המסך פעיל, הנורה שלו דולקת, וכשאני מדליק את המחשב בד"כ נורה כחולה נדלקת, אך עכשיו זה לא קורה. בנסף לזה, יש לאחר כמה שניות צליל חזק כזה מהמחשב ל2-3 שניות, משהו שאין בד"כ. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?[br]פורסם בתאריך: 16.09.2009 בשעה 19:19:38 אוקיי, עכשיו המחשב עובד, אבל אני עדיין רוצה לדעת מה היית הבעיה. מה שעשיתי זה פשוט "חיזקתי" כל מני רכבים במחשב, כמו זכרון וכאלה, פשוט נתתי להם דחיפה קלה מתוך הנחה שאולי הם זזו או משהו.

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  25. שלום רב, קניתי מחשב של ACER דגם 5520G. קבלתי אותו היום לפני כשעה, המחשב נדלק, החשמל זורם, אבל המסך לא נדלק - אני רואה שחור! הוא מגיע ללא דיסק של WINDOWS, זה מובנה כבר במחשב, אז הכל אמור להתחיל אוטומטית, לא? יש איזשהו זמן שאני צריך לתת למחשב לצבור כוח? כי כבר עברה שעה לפחות. מה לעזאזל זה יכול להיות? בתודה מראש, דימה

• 5 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים