עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קודם כל אני ממש מצטער, אני יודע שהיה על זה פעם דיון, ואני זוכר אותו אבל הבעיה ששכחתי איך פותרים את הבעיה ולא הצלחתי למצוא את הת'רד בחיפוש :-\ אז אני מצטער ומחינתי אתם יכולים לתת לי רק את הקישור לאותו ת'רד ולנעול את הת'רד הזה. בכל מקרה הבעיה היא אצל חבר שלי היא שכל פעם שהוא מדליק את המחשב הוא מתחיל לסרוק את ההארדיסק לשגיאות (המסך הכחול הזה) ואז ברקע של ה DESKTOP הוא שם לא את ההודעה הלבנה הזאת עם כפתור לשחוזר ACTIVE DESKTOP...

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  2. אני מנסה להתקין מחדש לאחר פירמוט בגלל וירוס ובעיות בתיקייה של הווינדוס את ווינדוס ויסטה home פרמיום. יש לי שני הארדיסקים במחשב ובשלב של התקנת הווינדוס המחשב לא מזהה את אחד ההארד דיסקים, את ההארד דיסק שעליו אני מנסה להתקין את המערכת הפעלה (כשאני צריך לבחור איפה להתקין את המערכת הפעלה. מה שמוזר זה שהמחשב כן מזהה אותו בביוס כמו שצריך מבחינת הגודל של הHD והכל.מישהו יכול לעזור לי? הדיסק של הווינדוס הוא מקורי וחדש השתמשתי בו פעם אחת ויחידה לפני חודש

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  3. שלום יש לי מחשב נייד Dell - inspiron 15. אני מישתמש חלונות 8.1 , נימצא אצלי שנתיים וחצי. משהו מוזר. ספק מחובר חשמל למחשב נייד בטעינה, וזה תקין. בדקתי במחשב נייד טעינה ורואים מלאה 100% מחוברת וניטענת. ועדיין מחובר ספק חשמל. והיתחלתי לשחק משחק Forthite Battle Royale שיחקנו 3 או 4 שעות ושמתי לב במחשב נייד כמה אחוז סוללה כתוב מחוברת וניטענת וירד 76% . והספק עדיין מחובר לחשמל. ולא מבין למה זה ספק כתוב מחוברת וניטענת זה יורד 76% ולא נישאר סוללה 100% מלאה. באמצע המשחק? האם באמצע שעות המשחק משפיע ממש ממש ירידה טעינה סוללה בזמן מחוברת וניטענת ספק חשמל, האם זה נכון? אני בדקתי עידכון ביוס גירסה A04 זה ישן, אני עשיתי עידכון חדש גירסה A11 …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by aviv11,

היי שלום אני חדש פה קראתי כבר המון מדריכים להדפסה אוטמטית של מיילים הצלחתי ליצור "כלל" באוטלוק שכל מייל שנכנס מכתובת מסוימת יודפס זה באמת עובד רק זה שזה מדפיס רק את הכותרת ולא את התוכן של המייל יש למישהו פתרון? תודה רבה אביב

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  5. Started by Odedb52,

אהלן.. :-\ אתמול כשהייתי מחובר למסנג'ר קיבלתי פתאום הודעה ממישהו שאני מכיר... בו יש קובץ מסויים - img_1123.rar. אז אני בטבעיות קיבלתי אותו מכיוון ששוב, זה מישהו שאני מכיר. מסתבר אחרי זה שזה וירוס המופץ דרך הרשימה של המסנג'ר וכרגע גם אני כביכול מפיץ אותו. לאחר שמחקתי את הקובץ מהדסקטופ גיליתי שמישהו פרץ לי למחשב ומתחיל לדבר עם אנשים במסנג'ר מול העיניים שלי. מיידית עשיתי ריסטרט כמובן ונכנסתי לתיקיית הווינדוס מכיוון שבד"כ לשם מגיעים הוירוסים, למזלי באמת מצאתי את הקובץ שם (כל קובץ ה- RAR) ומחקתי אותו. עשיתי ריסטרט שוב ומצאתי שם את הקובץ שוב. אז הקובץ בעצם נוצר מחדש כל פעם שאני מוחק אותו ורציתי לדעת אם יש דרך כלשהיא בה אני יכול להפטר ממנו לצמיתות. כאשר אני סורק את הקובץ באנטי ו…

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  6. Started by Peter Rabbit,

במארז חדש כבן מספר חודשים ספורים של fractal יש לי שני שקעי usb קדמיים שעבדו היטב. המחשב היה במעבדה וחזר. עודכן ביוס ועוד טיפול לא רציני כלשהו. מאז אחד מהשקעים הקדמיים לא עובד. ניסיתי עם חיבור מכשירים/כוננים חיצוניים שונים וכלום. לפני שאני חוזר למעבדה ומפנה אליהם את האפשרות שזה מעשה ידיהם יש למישהו רעיון מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Jack_g,

יש לי את ההרכב הבא: לוח אם GIGABYTE K8NSC 939 מעבד AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box זיכרון TWINMOS 256*2 PC3200 ספק 500 WATT גנרי כ.מסך RADEON 9550 AGPX8 128MB דיסק קשיח 120GB WD SATA 8 MB 7200RPM צורב NEC 3520AW X16 יש לי ריסטים מוזרים כשאני אומר מוזרים הכוונה לזה שאני יחכול להריץ 3DMARK 2003 שעתיים שיעשה 3 פעמים אותה בדיקה ולא יהיה שום ריסט ולאומר זאת הוא יכול לעשות ריסט אחרי 10 דקות משחק ב GTA SA או ב NFSU2 או סתם אפילו ב XP כשלא עושים כלום. החלפתי שני ספקים (גם ג'נריים אבל עובדים במערכות דומות בלי שום ריסט) החלפתי זיכרונות ל TWINMOS אחרים וגם ל TWINMOS עם שבבים של MTEC. החלפתי לכרטיס מסך אחר R9250. העלתי מתח לזיכרונות ל 2.8V ו למעבד ל 1.45V. צרבתי לביוס …

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  8. Started by FarjuN123,

קניתי צורב דיוידי, חיברתי אותו למחשב וכשהדלקתי את המחשב קיבלתי את ההודעה הבאה: " Rebot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key" מה אני צריך לעשות בדיוק? ???

9. https://www.msi.com/Laptop/GL63-8SX-GTX/Specification MSI GL63 8SC-059 15.6" Gaming Laptop, Intel Core i7-8750H, NVIDIA GeForce GTX1650, 8GB, 256GB Nvme SSD, Win10 זכרונות Crucial 8GB Single DDR4 2666 MT/s (PC4-21300) SR X8 SODIMM 260-Pin Memory - CT8G4SFS8266 תודה

10. שלום. היום פתחתי את הדלת של המארז לרגע (דבר שאני נוהג לעשות מדי פעם) כדי לראות שינוי טמפ' כשהדלת פתוחה. אני לא יודע אם יש קשר או לא, אבל קצת אחרי זה התחילה בעיה מוזרה כזו- אחרי שמדליקים את המחשב (מSTANDBY,מHIBERNATE או מכיבוי מוחלט) אין תצוגה על המסך. התסכלתי עליו קצת, לראות אם ומה עובד בפנים. בהתחלה הכל עבד חוץ מהתצוגה במסך.. אחרי קצת התעסקות עם זה, ניסיתי חיבור אחר (VGA) וזה כביכול פתר את הבעיה, השגתי תצוגה.. לאחר מכן הלכתי וכיביתי את המחשב (המתנה או HIBERNATE אם אני זוכר נכון), וכשחזרתי- אותה תקלה, רק שהפעם גם המאורר של המעבד לא הסתובב. שיחקתי עם זה, חשבתי שאולי הזזתי משהו.. דחפתי קצת את הכ. מסך פנימה, את הBIG TYPHOON שעל המעבד (הוא לא 100% מקובע למקום מאז ומתמיד- אפשר…

11. איך אפשר לתקן זאת?

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  12. Started by needahelp,

שלום חברי ם , קניתי מדפסת HP חדשה שהיא אלחוטית , מנסה להגדיר את המדפסת דרך האפליקציה בנייד HP SMART אך מאיזו סיבה האפליקציה לא מזהה את המדפסת איך אתם יכולים לעזור ? האם מישהו מביניכם נתקל בבעיה זו ?

13. היי, יש לי לפטופ של ASUS שבו יש 2 דיסקים קשיחים אחד SSD עם 22GB השני רגיל עם 750GB התקנתי על ה SSD את מערכת ההפעלה (וינדוס 7) עכשיו אני רוצה שהדיסק הגדול יתפקד כראשי (כלמור שכל ההתקנות הורדות וכד' ישמרו עליו) ושה SSD ישאר רק עם מערכת ההפעלה כדי למנוע עומס עליו (הוא ככה קטן מאוד) איך אפשר להגדיר זאת ??? תודה מראש עינב

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Pythagoras,

אהלן חברה, קניתי מחשב חדש אתם יכולים לראות את המפרט מימין.. הבעיה היא שהכל עובד מצויין עד שאני מכבה את המחשב. הכיבוי עובר חלק ללא בעיה אבל כשאני מדליק את המחשב מחדש, הוא נתקע במסך השחור הראשון שאמור "לספור" את הזכרון ולהציג את הדיסקים הקשיחים וכוננים ורק ריסטרט מוציא אותו מזה. אחרי ריסטרט רוב הסיכויים שהוא נתקע שוב באותו מקום ורק בריסטרט השלישי או רביעי או מתחיל העלות את הווינדוס וגם אז (!!) מידי פעם הוא מציג מסך כחול ומאתחל מחדש ומדי פעם לא. בקיצור סיפור של 5-10 דקות להגיע לווינדוס בהדלקת המחשב.. המחשב חדש חדש ומותקן עליוXP אשמח לעזרה ??? ??? תודה ויום נעים

15. Started by tzuki_f,

יש לי מחשב AMD Athlon 64 X2 עם לוח אם GeForce 6100-M9 1.x של biostar שעבד מצוין לפני כמה חודשים התקנתי כרטיס מסך ATI Technologies Inc ATI Radeon HD 3850 ומאז מדי פעם המחשב נתקע וקורס בעיקר כשאני רואה ווידיו ב streeming מהאינטרנט או כשאני פותח abode reader עדקנתי דריברים מספר פעמים וזה לא עזר... אם למשהו יש רענין למה זה קורה אשמח לשמוע

16. Started by Zeev86,

קיבלתי את ההודעה לאחר שיצאתי ממשחק: (במקרה גם everest עבד אז תפסתי גם את הטמפרטורות של המעבד והכרטיס, והם לדעתי בסדר) אני רוצה להוסיף גם שלפני השגיאה היו לי כל כמה שניות fps drops נוראיים. מה יכולה להיות הבעיה? הדרייברים שלי מעדכנים.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  17. Started by shlomo_l,

אז ככה הLPT שבלוח אצלי משום מה לא פועל גם המדפסת שלי פועלת אצל חבר אבל אצלי לא אז טכנאי אחד אמר לי לקנות כרטיס מסויים שיוכל לשים לי LPT הוא הביא לי כרטיס שמתחבר לחיבורים הישנים בלוח בצבע שחור חום שקצת יותר ארוך מPCI אז ניסיתי להתקין אותו וכל מיני שטויות ולא הצלחתי אז נתתי לו שיתקין לי אותו וכל ההגדרות וכו' אז הוא אמר לי שהוא שינה דברים בביוס וגם ג'מפר שעל הכרטיס הזה ואז המדפסת שלי פעלה אבל אני פירמטתי ואז הכרטיס לא פעל ואני רוצה להתקין אותו בכדי שיהיה לי LPT וגם בשביל שאני יוכל להרכיב את הLCD אז הכרטיס עצמו יש לו חיבור של מדפסת ושל איפה שמחברים ג'ויסטיק ישנים זה כל מה שאני יודע או של העכברים הישנים יש בזה כניסה ל9 פינים אז אני מבקש ממכם שתעזרו לי בבקשה איכשהו שאני יצלי…

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  18. Started by dark crystal,

לאחר מספר סריקות עם מספר תוכנות אנטי וירוס, רוגלות ועוד ולא נמצא דבר, גם חיפוש מורחב בפורום ובאינטרנט לא מצאתי תשובה. במחשב מותקן 6GB זיכרון RAM. לאחר הפעלת המחשב הזיכרון הפיזי מתמלא לאט מאזור ה20% עד ל80% גם בלי לגעת במחשב. יש סה"כ 74 תהליכים, הבולטים מבניהם אלו 2 תהליכי svchost.exe אחד מהם לוקח 500MB והשני 200MB. אך זה עדיין לא מסביר כיצד מתמלא הזיכרון. בלשונית הביצועים יש חוסר התאמה בין סה"כ זיכרון למה שניתן בכלל להשתמש בו מצורפת תמונה של לשונית הביצועים. למישהו יש מושג מה יכול לגרום לדבר כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם ברשותי Lenovo y50-70 בן חצי שנה 16gb ram NVidia GeForce 860m intel i7 4710HQ 2.5 ghz ללא touch לפני כחודש בערך "שידרגתי" לווינדוס 10. מאז נתקלתי בכמה בעיות: 1) בעיית ה100% disk usage-שאותה פתרתי באופן זמני ע"י כיבוי superfetch,prefetch,bits,windows search 2) לאחר ההתקנה של ווינדוס 10,ניסיתי לחבר את הרמקולים שלי(microlab solo9c) לכניסת הhdmi בלפטופ. יש לציין שהכניסה תקינה ועבדה לי ב8.1. בהתחלה-המחשב בכלל לא זיהה שחיברתי משהו. לכן התקנתי את הדרייבר של realtek לhd audio-עבד לתקופה מסויימת,ולאחר שימוש של מספר ימים.. שוב המחשב לא מזהה שום חיבור לכניסת הhdmi. ניסיתי להתקין את הדרייבר שוב,לעשות התקנה נקייה שלו..לא מצאתי פתרון. כמובן שהרמקולים המובנים של המחשב עובדים מ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. הנורה שלי נשרפה נראה לי.... או שהחיבורים לא טובים.... והכפתור Reset לא עובד מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  21. Started by alexrebiner,

לפעמים כשאני פותח כמה קבצי אקסל במקביל, המחשב נתקע לי. זה קורה בכל מיני קבצים( יושבים על Netapp ברשת עם דומיין) .ניסיתי לבצע תיקון לאופיס אבל התופעה חזרה. מה עליי לעשות בנידון ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by edy18,

שלום, יש לי אנטי וירוס AVG בזמן האחרון הוא רושם לי שהוא התעדכן והוא צריך רסטרט עשיתי כמה פעמים רסטרט והוא עדיין מופיע לי עם סימן קריאה ומבקש לעשות רסטרט.... מישהו יודע איך פותרים את זה?? חוץ מזה היה לי בצד שמאל למעלה אפשרות לסקאן מהיר ואדייט מישהו יודע איך אני מחזיר את זה?? ושאלה אחרונה- התקנתי פרו 13 והקראק נקרא כוירוס אצלי ואצל חבר לשי לא.....אצלו האנטי וירוס מאפשר לו להזין את הקובץ כקובץ אפשרי....אני לא מצליח זה בעיה בתוכנה או משהו? ??? תודה על העזרה למי שיעזור!!!

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  23. Started by Shadow64,

זאת הגרוטאה שלי : Pentium 4 Willamette, 1500 MHz Intel Winnipeg D845WN Generic 512 MB (SDRAM 133Mhz) NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB), AGP X4 SAMSUNG SV3002H (30 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100) Win XP Pro, DX 9.0c עכשיו, GTA-SA מקרטע על ההגדרות הנמוכות ביותר למרות שהוא עובר את דרישות המינימום (וה Frame Limiter כבוי). מה אתם חושבים, יש איזושהיא בעייה או שהמחשב פשוט איטי? אגב, ציון 3D Mark03: 953 ציון 3D Mark05: 237 (ידוע, עלוב ביותר... :'()

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  24. Started by tzionkr,

אהלן אנשים ... יש לי בעייה כזו.... חיברתי מחשב עם הארד דיסק אחד SATA שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ויש לי דיסק נוסף IDE שאני משתמש בו, אך אני לא מצליח לקנפג אותו במערכת. בשום צורה שניסיתי לא זוהה עכשיו יש לי גם כמובן כונן DVD שהוא IDE שיושב על אותו הערוץ כמו ה - HD את הכונן הוא כן מזהה ונותן גישה אליו לא ברור איך הג'מפרים אמורים להיות ע"מ לעבוד עם שניהם במקביל תודה על העזרה

25. Started by I7210I,

שלום יש לי רמקולים למחשב של לוגיטק וביום בהיר אחד אני מקבל הודעה על קודק חסר כשאני נכנס ליוטיוב וכל סרט שאני מפעיל במחשב הvlc מראה אך לא משמיע והמדיה פלייר בכלל קורס הקודאק שעולה לי כשאני נכנס ליוטיוב ומקריס את האינטרנט אקספלורר הוא mp3 lame שלא זכור לי שהתקנתי אותו ניסיתי קודקים אחרים ולא עזר לי כלום תודה

• 1 תגובה
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.