תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי בעיה איזה חצי שנה+- ועדיין לא עשיתי איתה כלום אז ככה זה התחיל פעם באמצע ששיחקתי קאונטר סטרייק פתאום המחשב התחיל לצפצף כמו סירנה : הקלטה מאז כל פעם שנכנסתי לקאונטר סטרייק אחרי איזה כמה זמן ששיחקתי זה התחיל שוב (כמובן זה מפסיק כשאני יוצא מהמשחק) במשך הזמן זה התדרדר ועכשיו זה כבר בכל משחק (טוב נו אולי חוץ ממשחקי פלאש ) וגם לפני כמה זמן זה התחיל להיות גם כשאני עושה למשל סריקת וירוסים או adware/spyware... חשבתי שזה אולי הטמפרטורה או משהו אז ניקיתי לפני איזה יומיים המון אבק ולכלוך שהצטבר בתוך המחשב..... אבל זה עדיין ממשיך בבקשה עזרה!! נ.ב. אם אתם חושבים שזה בכל זאת קשור לטמפ' אז איך אני יודע מהי ??? עוד נ.ב. תוספת קטנה כשמתחילה הסירנה המשחק לא מאט או משהו …
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
חברה איך אני צורב צריבה כפולה 8.5 gb בדיסק דיוידי? בתודה לידור..!
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי לוח אם של Abit מדגם NF7-SL Revision 2. זכרון של Twinmos 512MB 400MHz DDR ומעבד של AMD מדגם Athlon XP 2500+ (ליבת Barton). בלוח אם יש אפשרות "להפוך אותו לדגם 3200+. בעקרון המחשב עובד מצויין ואין שום בעיות מלבד 2 בעיות הבאות: 1. לפעמים כשאני משחק Counter Strike Source הופיע שגיע שאי-אפשר לקרוא מזכרון בכתובת.... 2. לאחרונה התחלתי לשמור סרטים מהמצלמת וידיאו דיגתלית דרך FireWire למחשב ולאחר מכן לקודד ל- DivX ורוב הזמן מופיעות בעיות מאותו הסוג הנ"ל. הבעיות נפתרו אחרי שאחזרתי אותו לדגם 2500+ נכון לבעיה שניה (בקשר למשחק לא בדקתי...) השאלה שלי כזאת האם הבעיה בזכרון? או בזה שאני הופך אותו לדגם 3200+?
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כשאני מחבר נגן MP3 שקניתי עכשיו שזה חיבור usb 2 הוא אומר שחיברתי את זה ליציאה של usb 1 וככה כל יתר הכניסות שיש לי... עשיתי את כל העדכונים של הוינדוס - למרות שזה עדכון מפני שנתיים אולי... וניסיתי לראות גם בביוס מוגדר לי usb 2 - enabled... מה עושים?? תודה רבה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חדש.. עכשיו בחנות אמרו לי לבדוק אם הוא בכלל מתאים לי ללוח אם ואני לא יודעת איך לבדוק.. בשביל זה אני צריך את העזרה שלכם=] הינה הפרטים של הלוח אם... http://img128.imageshack.us/img128/1053/untitled0mb.png http://img525.imageshack.us/img525/9499/fd1wj.png והינה מה שרשום לי בחוברת של הלוח אם.. IDE ports supporting up to 4 ATA,ATA2,Ultra ATA33/66/100/133 IDE HDDS,CD-ROMs,ZIP drives and ls-120drives as boot drive. הדגם של הדיסק קשיח שקניתי.. MDL:WD1200JB-00REA0 יש בדגם הזה 120 ג'יגה... זה די דחוף לי... תודה רבה לעוזרים...=]
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לדרייבר של Widcomm עבור עכבר ומקלדת של Logitech MX900. לא נתן להוריד מאתר Logitech ? האם מישהו יכול לעזור? תודה, רונן
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
Microsoft ® Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini041606-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) UP Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp2_gdr.050301-1519 Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x8055a420 Debug session time: Sun Apr 16 01:43:30.984 2006 (GMT+2) System Uptime: 0 days 5:27:30.569 Loading Kernel Symbols .....…
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתבדוק לי את היציבות של הספק כוח ואותו דבר, תוכנה שתבדוק את כל רכיבי הלוח אם האם אתם מכירים תוכנה כזאת? בנוסף רציתי לדעת אם bad sectors יכולים לגרום לקריסת המערכת
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 1.5 מחשבים אני רוצה לשלב. האחד, אינטל פנטיום 3, 550 מגהרץ, לוח אם ישן, מהסוג שבו המעבד עומד, ולא שוכב, המחשב עובד, יש בו את כל הרכיבים, וגם דיסק קשיח של 40 גיגה שבו אני משתמש [זה מתקשר בהמשך אני לא סתם מציין]. והשני, אינטל סלרון 800 מגהרץ, ועם לוח אם חדש יותר, שבו המעבד שוכב, ואיתו יש 40 גיגה, ריקים, מפורמטים. אני חדש בתחום החומרה, אך לא דפוק לגמרי. :s05: שאלה 1: שני המעבדים, האינטל פנטיום 550, והסלרון 800. מה עדיף? מה מהיר יותר? מה טוב יותר? שאלה 2: אז אם אינטל פנטיום טוב יותר, אני יכול להכניס אותו ללוח אם החדש יותר, (השוכב)? שאלה 3: נניח ועברתי את השלב של שילוב לוחות האם האופטימליים עם המעבדים האופטימליים, איך אני מוסיף את ה40 גיגה הריקים ל40 גיגה שבשימוש, אנ…
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אז ככה קניתי היום GEFOCE 6200 .. עכשיו הטפרטורה שלו בלי מאמץ 60 מעלות פלוס מינוס.. זה טוב? זה הרבה ? לוח אם 41 מעלות מעבד 44 מעלות- עכשיו יש לי מעבד מובנה של AMD ATHLON XP 2200+ ובחיים לא הגיע לי לטפמרטורות כאלה וזה לא במאמץץ כ.מסך 62 כמו שאמרתי ויש לי שני הארד דיסקים בישן יותר אין מד חום ובאחר זה מראה 44 מעלות אגב הוא של MAXTOR עכשיו לגבי כל הטמפרטורות האלה.. זה הרבה? זה לא טוב? זה טוב ?? אם אפשר לדעת בבקשה..
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש משום מה לאחר מספר שעות עבודה המחשב פתאום עושה ריסט לעצמו. רציתי להוסיף כי הטמפרטורה של לוח האם כ 40 מעלות ושל המעבד נעה בין 45 מעלות ללא עומס ל 65 עם עומס למחשב ספק איכותי 485 אנרמקס למארז 3 מאוררים מאורר נוסף למעבד דיול קור 2.8 של אינטל מה יכולה להיות הסיבה
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אז ככה- חבר שלי הדליק את המחשב, 5 שניות, פופ, ריח של פלסטיק שרוף. המחשב עבר לידיים שלי לפירוק ושילוב עם המחשב שלי. יש לי מחשב מאוד ישן וחלש. פתחתי את המחשב הישן שלו. פתחתי את הספק, הוא מסריח, ויש על הפלטה שלו כתם חום, קיצר הספר נשרף. עד כמה שאני יודע יש את הפיוז הזה, המיכל הזכוכית הקטן שאמור במקרה של קצר למנוע את המעבר של הקצר לשאר רכיבי המחשב. ובמקרה והפיוז לקח על עצמו את הקצר הוא אמור היה לא להוליך, כאילו לא לצפצף בפלוק. אבל הוא כן. הפיוז בסדר גמור. אז אנלא יודע, כאילו או שהקצר לפני או שהוא אחרי הפיוז והאם זה בטוח לחבר את הרכיבים שלו למחשב שלי?!ואני הסתקלתי על הרכיבים, ואני לא ראיתי שום דבר מוזר, שום כתמים ושום כלום אבל קצרים זה לא תמיד בא לידי ביטוי בכתם. ככה שאולי מיש…
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
קודם כל שלום. אממ יש לי בעיה בילתי נסבלת של רעש בזמן האחרון, פתחתי את המארז, ניקיתי את המאוררים פתחתי את הספק, ניקתי את המאורר שלו, שימנתי את כל המאוררים, הם מסתובבים מעולה.. אבל עדיין יש רעש. שמתי לב שרוב הרעש הוא מהמאורר של המעבד, עכשיו הוא עובד מעולה, יכול להיות מצב שהוא עובד חזק מדי? O_ם ועוד בעיה מוזרה, המחשב איטי בזמן האחרון, אני מדליק אותו, בהתחלה הוא עובד טוב, ואז מתחיל להיות איטי זה נראה בלאגים במשחקים וכד'. לא נראה לי שהמחשב מתחמם מדיי, 55~ מעלות במאמץ זה הרבה? למעבד הכוונה.. יש לי המחשב שנה וחצי, והוא תמיד עבד מעולה, לא נראה לי תקופה מספיק ארוכה בשביל שהרכיבים עצמם יגרמו לזה, אבל גם על זה חשבתי.. בכל אופן, מישהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי בעיה. שאני לוחץ כפתור ימני על המחשב שלי manage ןאז על מנהל ההתקנים מופיעים לי סימני קריאה צהובים על כל הכונני cd ןdvd שלי ואני לא מצליח לראות את הכוננים האלו במחשב שלי רק את ההארד דיסק ואת הפלופי אני ישמח אם תוכלו לעזור לי תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
OK יש לי לוח NF7-SL של ABIT הלוח מצויין עד עכשיו עבד עם 512MB של TWINMOS הבאתי זיכרונות חדשים של 2*512 של קרוסייר והתקנתי ... והופה לא שורד חצי דקה ב S&M ב PRIME גם מתקלות שגיעות וגם ב SUPER-PI אין בעיה אמרתי לעצמי ובדקתי כל סטיק בנפרד (בשביל לראות מי מהם דפוק) וככל שבדקתי יותר... יותר השתגעתי- שניהם עובדים מצויין בנפרד החלטתי להתחכם שמתי כל פעם סטיק אחד מהחדשים עם הזכרון הישן ... וזה עבד עדכון מהיום: שמתי את שני הזכרונות אצל אח שלי (יש לו בדיוק אותו לוח אם) והכל עובד מישהו יכול להגיד לי מה יכולה להיות הבעיה ? *איך אני מסדר ששניהם יעבדו אצלי כמו שצריך....* תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
וניסיתי תווינדוס אפדייט והוא לא עובד ומחקתי את כל הוירוסים עם כל מיני תוכנות מה לעשות אם יש למישהו להמליץ על איזה תוכנה טובה...
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה המחשב כל פעם ניתקע לי ומעלה לי הודעת "אל תשלח" של האקספלורר וזה תוקע לי את המחשב איך אני מסדר את המחשב שהוא יהיה יציב מהיר יותר ובלי שגיאות כאילו כמו בהתחלה? יש לי ווינדוס אקס פי בעברית
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום,לאחרונה שאני מתחיל לשחק במשחקים,אז המחשב נתקע כאילו התמונה של המשחק נתקעת והמחשב לא מגיב - חשבתי שזה בגלל הטמפרטורה אבל לי היא נראית למען האמת בסדר גמור...במנוחה היא: טמפ' מSpeedfan: Local Temp:37 Remote Temp:40 Local:34 Remote:38 HD:38 מישהו יודע אולי מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אהלן. פירמטתי מחשב נייד לXP. בסוף הפירמוט ישנו במנהל ההתקנים "התקן לא מזוהה".אני לא מצליח לדעת מהו. מצאתי שכל ההתקנים הנחוצים כולל המודם 56K,כרטיס רשת וכו' מותקנים. ברור שבמקרה כזה אפילו EVERST לא תעזור לי כי אין לי מושג מהו ההתקן. אז הלכתי לאתר של IBM ומצאתי את המחשב A30 עם לוח אם 2652-3VG . אבל שוב זהו אותו הסיפור : יש רשימת דרייברים להורדה אבל אני לא יודע איזה מהם חסר לי. איך אני יוצא מזה ? תודה רבה לכם.
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי נייד של יבמ ולאחרונה תוך כדי בדיקת תאימות של הארד דיסק חדש למחשב התברר לי שיתכן ואצטרך לעשות עדכון של הביוס.האם זה בטוח ? שמעתי שזה יכול להרוס את המחשב.האם מעדכנים רק כשהכרחי או כדי בכל אופן? יש לי ביוס ישן מ 99 . אשמח לשמוע את דעתכם . תודה
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
וניסיתי נורטון אנטיוירוס ואיידי אוואר וספי סוויפר והם לא העיפו אותו.....
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה לא משנה מה שאני עושה, אני לא מצליח לשנות את ה-IP יש לי ADSL שמחובר ב-USB למחשב, עכשיו נתקעתי את החשמל למודם והחזרתי - לא עזר ניתקעתי את הUSB של המודם מהחשב וגם זה לא הצליח, יש לכם רעיון ? ד"א האינטרנט שלי קבוע- כלומר שישר שאני נכנס למחשב זה באינטרנט כבר לא רציתי ליתקשר ל-012 בגלל דבר כזה קטן... יש לי מודם של מוטרולה עם זה חשוב... תודה רבה עם למשהו יש רעיון איך לשנות את ה-IP
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב באחרונה ואבד לי הדיסק התקנה של הלוח אם ואני צריך להתקין את הכרטיס קול שיושב עליו איפה אני יכול למצוא דרייבר מתאים ?!
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
היי, המחשב לא נדלק:\ אני מנסה להדליק אותו וכל מה שאני שומע זה ביפפפ ארוך ואז שניה שקט ואז שוב ביפפפ וחלילה.. הלוח אם של DFI, זה הלאן פרטי אולטרא D. הכל מחובר הכל במקום, הכל פועל.. ניסתי להעביר את הראם לסלוטים הכתומים, זה לא עזר. נסתי להוציא את הבטריה של הלוח אם ולעשות ריסט לביוס, לא הצליח, אני לא מצליח אפילו להיכנס לביוס. מישהו יודע מה הציפצוף אומר?אולי הזכרונות נשרפו?אבל שניהם?אם רק אחד היה נשרף זה עדיין היה אמור לפעול..:\עזררההה מה זה יכול להיות?עצות?רעונות?דברים לבדוק - אני אודה מאוד.
-
- 11 תגובות
- 807 צפיות
-
-
חג שמח חברים . יש לי צורב של קריאיטב והוא לא נפתח פתחתי אותו והבעיה היא שהמגנט שנמצא על הגשר מעל לתושבת של הדיסק חזק מידי ולא נותן לתושבת של לרדת ככה שאם יש דיסק במגש הוא יצא אבל אם אין דיסק הוא תקוע מישהוא מכיר את הבעיה המוזרה הזאת ?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-