עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם לפני כחודש ההארד שלי הפסיק לעבוד, הופיע מסך כחול של windows ומאז ה bios אפילו לא זיהה אותו. לאחר שכל ניסיונות ה"החייאה" נכשלו קניתי הארד דיסק חדש - WD ATA 120GB 8mb buffer. לפני כמה ימים הוא התחיל לעשות בעיות. פתאום המסך משחיר או שמופיע מסך כחול. לאחר ההפעלה מחדש המחשב לא מזהה את ההארד דיסק. בדיוק כמו שקרה עם הקודם. לא משנה כמה פעמים אני סוגר ומפעיל מחדש את המחשב הוא לא מזהה אותו. רק לאחר שאני פותח את המחשבים, מנתק את כבל החשמל וכבל הנתונים ומחבר אותם מחדש (בלי לשנות כלום) הוא חוזר לעבוד. הדבר חזר על עצמו כבר מספר פעמים. במחשב מותקן הארד דיסק נוסף ישן של segate והוא עובד תקין לחלוטין ואיתו לא נתקלתי בשום בעיה. יש למשהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  2. רכשתי היום Samsung 960BF ויש לי גוון צהוב ומעצבן על הצג...זה מסתדר לפעמים כשאני מזיז קצת את קצה הכבל שמחובר למסך מצד אחד ולמחשב מצד שני, נראה כמו מגע רופף? משום מה היתה לי את אותה הבעיה גם במסך הישן שהיה מסך CRT של חברת CTX. איך לדעתכם ניתן לפתור את זה? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 915 צפיות
  3. Started by igal_nazar,

יש לי מחשב פנטיום 3 שני דיסקים קשיחים בנפחים שונים שאחד בעל נפח של 20 ג'יגה והני בעל 40 ג'יגה אין לי מושג מי מבין שניהם הוא המסטר אבל אני רוצה לזרוק את זה בעל ה20 ג'יגה נפח ולהשאיר רק את ה40... איך צריך לשים את הכובע כדי שהדיסק הקשיח יהיה מסטר..??אם אפשר להוסיף תמונה שיהיה ברור אני אשמח תודה

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  4. Started by aviadp,

קניתי את המסך הזה ועם חיבור ה-DVI המחשב עולה אך ה-XP לא עולה..כלומר עולה אך אין תמונה. כאשר עם החיבור האנלוגי הכל עובד כרגיל. החזרתי אחורה את הדרייבר לדרייבר הראשוני של ווינדוס משנת 2001 ואז החיבור DVI כן עובד אך עם הדרייבירם החדשים של NVIDIA או אפילו של WINDOWS UPDATE החיבור DVI לא עובד אלא רק האנלוגי. וממש חבל כי הדרייבר הראשוני של הווינדוס די על הפנים והכל די איטי. האם יש משהו אולי שהייתי צריך להגדיר? תודה

• 54 תגובות
    • 5.8k צפיות
  5. שלום, לאחר בדיקה שעשיתי מול חברת נטויז'ן, ישנה תקלה של איטיות מול שרתי POP3 של GMAIL. הדואר בחודשיים האחרונים אינו מגיע בצור סדירה אלא קופצות הודעות שגיאה על זמן תגובה ארוך.(מייל של 2 מגה בלבד) בעוד שקבלת אותו הדואר באותו מחשב עם חשבונות אינטרנט של ספקיות אחרות (014,015) הדואר הגיע במהירות. לאחר שיחה נציג תמיכה נטוויז'ן אתמול בלילה, נאמר לי שישנה תקלה ידועה בחברה ושאין לה עדין פיתרון, אלא פשוט לחכות... לידיעתכם,

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  6. Started by roym79,

שלום קניתי מחשב AMD64 3200 עם זיכרון 1GB וכרטיס מסך GFORCE6600 128MB ורציתי לשאול לאחר שהתקנתי את המשחק NBA2005 המשחק עובד עד לשריקת הפתיחה ואז המחשב מקבל FREEZE וה-SOUND נכנס ל-LOOP אותו דבר קורא לי גם עם המשחק FEAR רק בלי שריקת הפתיחה. אגב הבעיה היא לא כללית לדוגמא FAR CRY,FIFA עובדים חלק . מה לעשות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by nir_gamer,

שלום חברים קניתי מחשב חדש עם הרד דיסק SATA II 80G והוא מופיע מצד ימין למטה כמו התקן USB האם זה אמור להיות כך ?? אם לא , מה עושים?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  8. Started by lidorosh,

חברה יש לי את הלוח אם הזה gigabyte GA-81945PL-G רציתי לדעת אם האו תומך ב dual channel ddr 2 667 ?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  9. Started by ranyr,

הצורב שלי LG GSA 4167B עושה רעש ממש חזק, כל פעם שהווינדווז עולה ויש בתוכו דיסק למשך בערך דקה וחצי... וגם לפעמים שאני פותח את המחשב שלי - שוב כשיש דיסק בפנים... WTF????

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. בהמשך לאשכול שאמרתי לכם שמזה חצי שנה המחשב עושה לי בעיות ראיתי שאתם יכולים לפענח מה גורם למסכים הכחולים ולבעיות בבקשה חברה אתם המוצא היחיד שלי תעזרו לי צירפתי לכם פה את חמשת הקבצים האחרונים (בתיקיה יש לי 8 קבצים כאלה סה"כ) תעזרו בבקשה.... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  11. C:\WINDOWS\system32\directx.exe is infected with W32.Spybot.Worm C:\WINDOWS\system\smss.exe is infected with Trojan.Webus.H C:\Program Files\Alcohol Soft\Alcohol 120\-FFF.exe is infected with Hacktool C:\Documents and Settings\Asaf\Application Data\Sun\Java\Deployment\cache\javapi\v1.0\jar\count.jar-7d443d2d-2836be38.zip is infected with Trojan.ByteVerify C:\Documents and Settings\Asaf\Application Data\Sun\Java\Deployment\cache\javapi\v1.0\jar\javainstaller.jar-5aa0b436-34741c30.zip is infected with Download.Adware זה מה שמצאתי שיש לי במחשב כשעשיתי SCAN ONLINE מה זמעצבן עוד יותר ש ZA לא מוצא את זה ולא רואה את זה בכלל ואני לא מבין למה זה קורה ?? אנשים יש לכם רעיון איך…

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  12. Started by alon311,

מתי שאני עובד ב WINDOWS הכרטיס לא ייציב מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסט לעצמו זה יכול לקרות אחרי שעה שעתיים או 10 שעות שלא לדבר על משחקים שהוא ניתקע עוד בתפרית או אחר דקה בתוך המשחק

• 9 תגובות
    • 593 צפיות
  13. Started by cliver,

שלום לכולם המחשב שלי נתקע במצע שלא שמעתי עליו אף פעם ה WIN עולה ונתקע בחלוק המחולק ל3 בצבע כחול עם סמל מיקרוסוםט במרכז האם מישהו יודע אזה קובץ נדפק ואך ניתן לשחזר מבלי להתקין את המערכת מחדש הכנסת דיסקט התקנה של WIN מתקינה את WIN מחדש בתודה מראש אילן

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  14. Started by tgen,

שלום לכולם, יש לי כבר המון זמן צורב DVD של פיוניר בימים האחרונים הוא לא מזהה דיסקים של DVD (דיסקים רגילים כן!) כשאני מכניס דיסק DVD זה נראה כאילו הכונן ריק... ניסיתי לנקות את העינית של הכונן עם הדיסק ניקוי ההוא עם המברשת... אבל זה לא ממש עזר... יש משהו שאני יכול לעשות לפני שאני קונה צורב חדש???

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  15. Started by just_me,

שלום לאחרונה עשיתי עידכון לביוס ונעלצתי לאפס אותו עכשיו בעיקרון ה DEAFULT שלו מספיק בכדי להפעיל את המחשב שלי בצורה תקינה חוץ מבעיה אחת - הזיכרונות עובדים בצב איטי של 166MHZ במקום 200MHZ לפני חודש סידרו לי את הביוס במעבדה וזה סידר לי את המהירות של הזיכרונות מאז שאיפסתי אותו זה שוב ניהיה ככה ועכשיו יש לי 2 אפרויות: 1. תעזרו לי 2. ללכת למעבדת מחשבים שיסדרו לי את זה המפרט שלי AMD64 3800+ Dual Core ASROCK DUAL939 512DDR 3200 X2 GForce6600GT 128MB Thermaltake 380W בבקשה תעזרו

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  16. Started by fuck off,

יש לי מדפסת ישנה רצח. HP 840C הסיפור הוא זה שהיא לא מדפיסה אים חסר דיו באחד הראשים.והראש השני מלא.. אני לא צריך צבע ברוב ההדפסות שלי.. יש למישהו מושג איך ני פותר את זה?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  17. תראו , יש לי מקלדת של hp לא רשום לי הדגם במפרט כי הייתי צריך להחליף מקלדת \=. תיאור על המקלדת (מפני שאני לא יודע איך קוראים לה): המקלדת בצבע רקע אפור באיזור העליון שלה יש את כפתורי המלוטימדיה , כל הכפתורים בצבע כסף/אפרפר והרקע שלהם כחול קצת כהה. עכשיו , כל פעם שהייתי נגיד מגביר מהמקלדת את הרמוקלים אז היו לי כמו קווים כאלה ירוקים שמראים על כמה הווליום עולה/יורד. עכשיו שאני מנסה למשל להגביר/להנמיך , לא נותן שום תגובה , זאת אומרת , זה מגביר ומנמיך אך אני לא רואה את הקווים הירוקים שאמורים להיות. איך אני מחזיר אותם? זאת בעיה שמציקה לי המון זמן ורק עכשיו החלטתי לפתור אותה. אם צריך אני אראה לכם במסנג'ר במצלמה , כי אני לא מצליח לצלם.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by lidorosh,

חברה יש לי מסך lcd וכל פעם שיש רקע שחור הוא רועד..!!! בבקשה תעזרו לי!

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by שמעון 17,

חברה יש לי מחשב והוא עושה רעש איום ונורא אני לא יכול להשאיר אותו דלוק בלילה וזה קרה רק בזמן האחרון יש לי אותו שנה אז רק בחודש הזה הוא התחיל להרעיש אז מה אני עושה בקשר לזה ?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by eran1,

שלום לכולם משהו מאוד מוזר עובר על המחשב שלי. פתאות ללא שום התרעה מוקדמת הוא מחליט להתכבות לבד. בזמן שאני משחק זה קרה בשלוש הפעמים הראשונות והיום זה קרה שוב כאשר צרבתי דיסק. זה כאילו כאשר אני עושה בו שימוש רציני הוא מתכבה אבל זה מאוד מוזר כי המחשב חזק מאוד מבחינת הנתונים שלו. מישהו מכיר את הבעיה ויוכל לעזור אני מאוד אשמח.

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  21. Started by deloper2,

שלום קניתי מחשב חדש יש לי אותו כבר שבוע והיום בפעם הראשונה הוא קרס בפתאומיות ולאט לאט זה מתחיל לקרות בתדירות יותר גבוהה.... הורדתי דרייבים לכרטיס מסך x200 (מה שבא עם המחשב)הורדתי גם catalyst וזה לא עזר הוא מתכבה בפתאומיות כל פעם.. בבקשה תעזרו לי....=\ תודה מראש (נכבה-עושה ריסט)

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  22. Started by ophir555,

כמה זמן צריך להריץ את mem test . אני מריץ כבר כמה שעות וזה לא נגמר האם חובה להריץ את הבדיקה מדיסקט או אםשר גם מתוך ההארד דיסק

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  23. מה עושים? (אתחול לא בא בחשבון. יש חומר חשוב) תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. חברה, תקלה מהסרטים להלן המפרט הנבדק: - לוח אם: GigaByte 915 DDR2 PCIx + VGA GA-8I915MDGV - מעבד: P4 3GHz 775 800M 2M 630 - זכרון (2 יח'): 512M DDR2 533 - כרטיס מסך: GigaByte Nvidi 256mb GV-NX62TC256DS - דיסק קשיח: WD 7200 8MB 80GB SATA-II - מארז: Hec Compucase 300W 1X12''fan בנוסף: מסך, מקלדת ועכבר פשוטים מ"ה: Win XP Prof SP2 מהיום הראשון קבלתי BSODs באופן אקראי, בדר"כ תוך כדי גלישה ברשת או הורדת קבצים בתוכנות שיתוף. בחלק מהפעמים זה קרה בדיוק ברגע ההתנתקות מהרשת (מודם רשת ADSL 1.5Mb תקין לחלוטין), או אפילו דקות ספורות לאחר הדלקת המחשב וגלישה ב- IE בלבד. קוד השגיאה כל הזמן משתנה!!! בדר"כ מדובר ב- DRIVER_IRQ_NOT_LESS_OR_EQA…

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  25. שלום לכולם כאשר המחשב הנייד מחובר לחשמל והסוללה שלו נטענה עד הסוף אז להוציא את הסוללה או להשאיר ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים