תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
הבעייה: ברזולוציות גבוהות(הכי גבוה שאני עובד זה 1024*1280 32ביט) ובקצבי רענון גבוהים שנעים בין 85HZ ל-100HZ, גודל המסך פשוט כל הזמן משתנה, כאשר אני קובע לו גודל שמתאים למסגרת שלו, המסך מרצד וכל הזמן הגודל הזה משתנה ולא נשאר מתאים למסגרת... הכל נראה תקין אבל הוא ממש מפמפם את זה...פשוט קופץ לכל מני גדלים, אחרי שאני מגדיר את זה מחדש, יש איזה דקה של שקט אבל אז שוב השינויים הללו בגודל מתחילים. זה קורה בעיקר אחרי שאני משאיר אותו מכובה הרבה זמן (לא מהלחצן POWER אלא מהשומר מסך ומהכיבוי האוטומאטי של מערכת ההפעלה). מה ניסית עד עכשיו? לעבוד ברזולוציה נמוכה יותר וקצב רענון נמוך יותר -> יש שינויים כאלה, אבל הם הרבה פחות דינאמיים והרבה פחות משמעותיים וזה נסבל לעבוד. כיבוי וה…
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי צורב dvd פיליפס 1628 (שהוא בעצם 1648) הבעיה: לא ניתן לבצע ריפ מושלם לדיסק שירים (אורגינאלי, צרוב וכו') כל שיר הוא מראה לי error וזה קורה בכל מיני תוכנות (cd mate,media player,audio grebber) בצורב cd הקודם לא הייתה כל בעיה אגב, אין בעיה בצריבת dvd קריאת(ניגון) השירים שלא הצליחו בrip. למישהו יש מושג מה הבעיה??
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אז ככה, חיברתי כרטיס רשת למחשב שלי ועם הפעלתו חלונות זיהה שיש התקן חומרה חדשה (הכל כמו שצריך). לפתע, המחשב העלים אותו ולא מזהה אותו בכלל, אולם הנורית מאחורי הכרטיס רשת מאירה כאשר מחברים משהו. הכרטיס הוא של Realtek, משהו כזה. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
הכניסת pci של הנייד תפוסה בכרטיס רשת אלחוטי.... אין דרך אחרת שבכל זאת יהיה לי usb 2.0 הנייד הוא IBM r40 תודה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אוקי מחשב בצד שמאל הזה עם ה atlon64 בכול מקרה לוח epox 8kda3j סטיק אחד של 512 של adata מחשב עובד סבבבה, אתמול קניתי עוד סטיק של 512 של vdata הוספתי אותו וכנראה הפוך או משהו בכול מקרה איך שהדלקתי תמחשב המחשב לא רוצה להדלק כאילו לא מחובר לחשמל הוצאתי תסטיק החדש וניסתי שוב להפעיל תמחשב רק עם הסטיק של adata וגם המחשב לא רוצה להדלק בכלל! כאילו אין חשמל אפילו האורות והמאוררים לא נדלקים, מה לא עשיתי כלום! המחשב מת ! אז לאחר כמה שעות שוב ניסתי להדליק אותו הפעם הוא עשה ראש של פיצוצים והמואררים והאורות נדלקו להבזק שנייה, חשבתי ששרפתי תספק או משהו אז פירקתי את כול המחשב הכול! והיום שוב הרכבתי מחדש זכרונות,מעבד,ספק,הרד דיסקים,מאוררים הכול! עכשיו המחשב עובד יחד עם 2 הסטיקים והכול טוב…
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היום סאן אנדרס קרס לי והיה מסך כחול אבל לא היתה כתובה בו הבעיה. אני מצרץ קובץ minidump אשמח אם תוכלו לפענח אותו ולעזור לי לפתור את הבעיה... תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי כמה בעיות שאני לא מבין... 1} עד לפני חצי שנה הייתי יכול להריץ במחשב שלי כמעט כל משחק טוב שיש... למעט כמה ממש כבדים... עכשיו אני לא יכול אפילו להריץ משחקים פשוטים מאוד... אני חושב שהבעיה הזו נובעת מכרטיס המסך אולי ... אתמול פתחתי את המחשב שלי וראיתי שהמאורר של הכרטיס מסך לא עובד {והכל מחובר כמו שצריך}... [glow=red,2,300]אני חושב שנשרף לי הכרטיס מסך או שאולי רק נהרס הקירור שלו... אחד מהשניים...[/glow] 2} בעיה נוספת שיש לי זה שנגיד אני מריץ משחק הכי קל שלא מעמיס על הכרטיס מסך בכלל... ופתאום כל המחשב נתקע... ולפעמים גם קורס... ומתכבה לי... ולפעמים מדליק עצמו מחדש והמסך לא נדלק לי {כאילו לא מחובר לכרטיס מסך}... אבל המחשב והכל כן נדלקים... והמסך מראה…
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
התקני כרטיס קול חדש שיושב בחריץ PCI איך אני מבטל לגמרי את הכרטיס קול המובנה שהיה בשימוש? וכשאני נכנס לצלילים והתקני שמע מופיע הכרטיס החדש אבל אי אפשר ללחוץ על הכפתורים של עוצמת שמע, מתקדם וכו' מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
קבעתי בביוס שהמחשב יגן על עצמו ויכבה את עצמו כשהמעבד מגיע ל65 מעלות המערכת מתכבת באמצע משחקק כמו סימס או איג' אוף מיתולוג'י. בדקתי באמצע המשחק בתוכנה אוורסט והחיישן מורה על טמפ 56 שהמחשב מתכבה החיישן מדויק. מה עושים ? אביט NF7 BARTON2500 סירקולציה טובה
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
הייתי מעוניין בחוות דעת על זיכרונות מסוג זכרון Hynix DDR2 1GB 667MHz
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
פין מתח של אחד מכבלי הספק העודפים שבלט מתןך מעטפת הפלסטיק שמגנה עליו נגע בחלק מתכתי במארז. הפין וכמה חוטים סביבו נחרכו, עלה קצת עשן וזהו. המחשב ממשיך לעבוד כרגיל.יש לציין שהמחשב חדש. האם כזו תקלה שנובעת מפגם ביצור (פין בולט) יכולה לבטל אחריות?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
בס"ד שלום , ברשותי מחשב חדש שנקנה בחודש 12/05 AMD 3800 Dual Core 7800GT 256MB Gigabyte K8NF-Ultra 9 (Nforce 4) 1GB Kingston לא ביצעתי OC , הטמפ' הם בסדר גמור , מעבד בסביבות ה 30 , כרטיס מסך ב 49-50 הארד דיסקים ב 50 שניהם בערך.. אני בטוח שהבעייה היא חומרתית , הוינדוס הוא חדש לחלוטין והמחשב פורמט עוד אחרי שהתחילה השגיאה. בדיקת זכרונות ביצעתי והם בסדר אין לי מושג מה גורם לבעייה , ה STOP שאני מקבל מה BSOD הוא: STOP 0x0000009c (0x0000004 , 0x8054D5F0 , 0xB2000000 , 0x00070F0F) אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי . תודה רבה מראש , אבי .
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
המחשב שלי אחרי פורמט וכל ההתקנים מוגדרים כראוי פרט להתקן: בקר אפיק טורי אוניברסלי (USB) שנימצא תחת הכותרת "התקנים אחרים" !!! אני אשמח מאוד אם מישהו מכם יוכל לעזור לי להגדיר אותו כי הוא נימצא אצלי בסימן ?! תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
שלום חברים! היום הרכבתי עם חבר את המחשב החדש שלו, הכל הלך מצוין אך כשניסינו לאתחל את המחשב, ה-BIOS זיהה רק ערוץ IDE אחד (מספר 0, האדום) מתוך שלושת ערוצי ה-IDE שעל הלוח. מבחינת חומרת HDD מדובר בהארד דיסק ATA רגיל ושני כונני DVD וצורב DVD ובכולם ה-Jumper על Cable Select. סידור ה-IDE על הלוח הוא IDE 0 שהוא בצבע אדום, ומתחתיו יש שני IDE נוספים צמודים אחד לשני(צבעם ירוק) שמספריהם 2 ו-3 ב-BIOS. כל מה ששמנו על ה-IDE הבודד מספר 0 זוהה ב-BIOS. מה ששמנו על ערוץ אחר (אחד מהשניים הצמודים) לא זוהה ב-BIOS SETUP בכלל - רק בערוץ הראשון של ה-IDE הופיע ההארד דיסק או שני כונני ה-DVD (בהתאם לסידור על הכבלים) וה-PRIMARY וה-SLAVE בערוצים האחרים הופיעו כ-NONE ולא היה ניתן לשנות את ערכם עם …
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
חברים יש לי בעיה ממש מעצבנת במחשב של חבר שלי ואני לא מצליח לתקן קבלו תתמונה: עריכה: הינה התמונה באימג'שייק http://img75.imageshack.us/img75/2746/img136217xx.jpg [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני מרכיב עכשיו דיסק דחש ולא רואה בדיסק כניסה למתח המתאימה ליציאות הספק, האם דיסק SSATA מקבל מתח מכבל ה SATA או שיש לי בעיה אם הספק?
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
1. לא בדיוק הבנתי עם אפשר או איאפשר "לעשות" מערך RAID עם שני כוננים בנפחים שונים, או שלא מומלץ ולמה ? האם זה בגלל איבוד בנפח (מהגדול שבינהם) או שהמערך לא יעבוד כלל ? לדוגמה : יש לי HD של 9GB ata33 ו HD של 10GB ata66. ברור לי "שילך לאיבוד" 1GB ושהמערך יעבוד (בתקווה) ב ata33. 2. האם במצב כזה אני יכול לפרמט את ה 1GB כפרטישן נפרד או שה 1GB "נעלם" ? 3. במידה ויש לי כוור מערכת הפעלה מותקנת על HD ספציפי, אני יכול לחבר איתו HD נוסף מבלי הצורך להתקין מערכת הפעלה מחדש ? (לפי ההגין כן אך אני רוצא תשובה מוסמכת !). 4. איזה סוג בקר יש על לוח DFI LANPARTY UT Ultra-D (תוכנה/חומרה...) והאם על לוח זה ובכלל מערך RAID 0 מספיק אמין או שיש צורך אמיתי לעבור ל0+1. * תעשו לי טובה - אם אתם לא יודע…
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב: שאני מנסה להדליק אותו הוא עולה משמיע רעש חזק ואז הוא עושה ציפצוף ארוך ונכבה.. ואז אני מנסה עוד פעם ועוד פעם וכשהוא מצליח לעלות הוא עושה ציפצופים כמו של אמבולנס.. למה זה קורה? מה אפשר לעשות?
-
- 15 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום! כבר זה זמן מה שאני סובל מקריסות חוזרות ונשנות (כמה פעמים ביום) במחשב שלי. לפני כמה ימים זה הגיע למצב שעברו אולי 20 שניות מאז שמערכת ההפעלה (WINXP) סיימה את טעינתה והמחשב קרס. פרמטתי את המחשב לחלוטין. חשבתי אולי הבעיה נפתרה אך היא ממשיכה, אומנם בתדירות פחותה יותר אך עדיין קיים ומפריע לי, כמו שצויין, כמה פעמים ביום. בנוסף לפעמים, כשהווינדוז נטען, מסך הטעינה (בו רואים את הסמל ויש בר עם ריבועים כחולים, אני חושב, שזזים כשהווינדוז נטען) נתקע ואני צריך לבצע ריסט ידני. בצעתי ניתוח קבצי MINIDUMP אבל הוא מראה שיש כך כך הרבה בעיות שזה לא הגיוני. בעיה בNPFS, WIN32, NV4DISP ועוד. בדיקת זכרון עם MEMTEST שבאה צרובה בביוס עם לוח האם שלי, צלחה ולא היו תקלות. יש למישהו מושג המ זה יכ…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והרכבתי לבד ( פעם שניה) לוח אם asus p5ld2 wd 250 sata 2 ספק enermax 485w בעל שני מאווררים מעבד אינטל 2.8 dual core בעל מאוורר נוסף משלו מארז בעל שלושה מאווררים כרטיס מסך 7600 gt זכרון 1 גיגה jail מערכת הפעלה xp pro מהמחשב הקודם שלי נתונים טמפרטורת המעבד בין 45 מעלות בסרק ל65 במאמץ טמפרטורת לוח האם 43 עד 45 טמפרטורת ההארד דיסק 56 מעלות טמפרטורת gpu (לא יודע מה זה) 55 מעלות טמפרטורת aux (לא יודע מה זה) 22 מעלות המאוררים של הספק בד"כ לא עובדים , לעיתים עובד מאוורר אחד. לעיתים שניהם ולפעמים אף לא אחד. גם אחרי שעות עבודה רבות. לספק יש וסת בין ידני לאוטומט בד"כ אין שום השפעה על מהירות סיבוב המאווררים. בנוסף בספר הספק כתוב כי המאווררים אמורים לעבוד כ 2 דקות אחרי …
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב שאיני מסוגל לבצע איתחול למחשב כמו שצריך. הפעולה היא פשוטה יחסית - Start > Turn off computer < Reset Windowsמתחיל בתהליך הכיבוי ומבצע איתחול. הבעיה מתחילה כאן, המחשב פשוט לא עולה! בזמן הדלקת המחשב שלי, יש ציפצוף יחיד שכניראה מסמן שהכל בסדר (לעומת ציפצוף ארוך ומשגע במידה ומשהו לא מחובר כהלכה). אחרי האיתחול המסך נשאר שחור - אין שום ציפצוף - והפתרון היחיד לבעיה הוא לכבות את המחשב ולחכות 2-3 דקות עד שתיהיה אפשרות להדליק אותו, אחרת אם לא מחכים ומדליקים, המצב נשאר אותו הדבר. דבר נוסף ששמתי לב אליו הוא: ב- ATI CCC, באפשרות SMARTGART (ראו תמונה מצורפת). AGP Write = OFF - דבר שמונע מהכרטיס מסך לכתוב ישירות לזיכרון הראשי של המחשב ובכך מונע שמירת נ…
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
המצב למעשה די מורכב. היה לי מחשב פנטיום 3, 550, עם כל הרכיבים,כרטיס מסך, וכרטיס קול, ודיסק קשיח, וצורב, והכל עובד. עכשיו לקחתי והחלפתי לו את המעבד והלוח אם, לסלרון 800, עם לוח אם תואם. יש לי וינדוס XP. ועכשיו הוא לא רואה את כונן הדיסקטים... :s05: יש מצב שלא חיברתי אותו נכון.. או שצריך לשנות משו בביוס... מישו אולי יכול להציע פתרון? או להסביר מה צריךלשנות בביוס? או להסביר או איך לחבר נכון את הכונן ללוח אם... או כל פתרון אחר.. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור...
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אתר הבית שיש לי הוא http://www.msn.co.il/ וכשאני נכנס לכלים ואפשרויות אינטרנט ואני מאשר ועושה אישור אז עדיין זה חוזר ל-http://www.msn.co.il/ בתור אתר הבית מה לעשות??
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש הוא עושה לי בעיות כמו מסך כחול והמחשב מפעיל את עצמו מחדש לפעמים המחשב פשוט נתקע (התמונה נקפאת) ממש נתקע ואז אני חייב להפעיל אותו מחדש המחשב יוצא לי ממשחקים שונים אחרי כמה זמן שאני משחק כאשר אני שם על הגדרות גבוהות מעט. בתור התחלה בדקתי את הזכרונות שהם של KINGSTON מדובר ב2 זכרונות כל אחד 512 הוא הריץ עליהם בדיקה MEMTEST ואמר לי שאין שום בעיה איתם אחרי זה שלחתי לבדיקה את המעבד AMD ATHLON 64 PROCESSOR +3200 החזירו אותו מבדיקה והודיעו שהכל בסדר איתו אחריו שלחתי את הלוח אם DFI INFINITY NF4 ULTRA הם גם החזירו אותו והודיעו שצריך מאוור חזק יותר למעבד החלפתי הארד דיסק אחרי שנהרס לי והלכו לי כל הדברים במחשב- קניתי אחד חדש 120 גיגה (חשבתי אולי ההארד דיסק כי פירמטתי אי…
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שבה אפשר לראות את שמות כל החלקים במחשב (חברה ושם דגם) חלקים כמו זכרון, דיסק קשיח ועוד... אם אפשר שגם תראה את כל החלקים שאני מחבר למחשב מבחוץ (כמו מסך, רמקולים...) *אם נושא זה לא קשור לפורום אז אני מבקש שיעבירו אותו אני פשוט לא ידעתי כל כך למה לשייך אותו והפורום הזה נראה לי הכי קשור...
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-