עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by lidorosh,

חברה קמתי בוקר אחד ופתאום הרשת הפסיקה להגיב תראו מה רשום לי בבקשה תעזרו לי..!

• 9 תגובות
    • 571 צפיות
  2. שבת שלום במחשב שתיקנתי הייתה בעיה בכרטיס הוא היה עושה ארטיפקטים חיברתי את שלי ועכשיו גם לי זה ככה בערך http://img77.imageshack.us/img77/8392/150015001488151315019fq.jpg לא יודע מה לעשות במשחקים אין בעיות.. תודה עריכה: הסתדרתי תודה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  3. Started by DeadByDawn,

אוקי,הBluetooth שלי מחובר ל COM5. וישנה תוכנה שכנראה משתמשת בזה,ולא נותנת לתוכנה אחרת שאני רוצה להריץ להשתמש בCOM הזה... איך אני מוצא איזו תוכנה משתמשת בזה וסוגר אותה??? ניסיתי ליצור עוד COM4 לBT,לא הלך. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  4. Started by tgen,

שלום... רציתי לדעת למה יש מקרים בהם כונן דיסקים קורא חלק מהמדיות וחלק לא? במה זה תלוי? באיכות הדיסק? ככל שהדיסק "זול" יותר כך לכונן יהיה יותר קשה לקרוא אותו? או שהעין של הכונן היא הבעיה - מתלכלכת או נחלשת? איך זה עובד?

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  5. Started by Doctor Robert,

שלום, ניסיתי היום להפעיל את המחשב והווינדוס עלה לשניה ואז קרס ונתן לי מסך כחול. המסך כחול מופיע ממש לחצי שניה וכמובן שאי אפשר לקרוא את הפרטים שהוא נותן. עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב הווינדוס עולה לחצי שניה, מסך כחול לחצי שניה וריסטארט וכך חוזר חלילה. הווינדוס כן עולה במצב בטוח, ניסיתי לעשות שחזור מערכת אבל זה להועיל. אני מעלה לכאן קובץ מיני DMP שהוצאתי ממצב בטוח. מהיכן ניראת הבעיה? תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  6. Started by dirk,

שבת שלום חברים! יש לי משהו מוזר במסך של הנייד החדש שלי. מדובר על נייד של LG וכאשר כול המסך ברקע לבן רואים בצד שמאל מן כתם בצבע שחור ממש חלש יש לציין שממש צריך להתאמץ לראות את זה ורואים את זה רק על רקע לבן או תכלת בהיר. זה לא לכלוך כי ניקי את המסך כמה פעמים עם החומר המיוחד למסכי LCD וכמו כן זה לא נראה כמו פיקסל שרוף. זה ממש נראה כמו כתם לכלוף שחור בהיר. אודה על עזרתכם בנושא ומה אני אמור לעשות היות והנניד עוד באחריות. תודה חברים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by BneXt,

שלום לכולם... יש לי סרט .avi במחשב ואני רוצה להריץ אותו בתוכנה BSPlayer. עכשיו שאני נכנס לתוכנה ושם את הסרט זה מראה לי את התקלה הבאה: Error signature: AppName: bplay.exe AppVer: 0.8.6.493 ModName: xvidcore.dll ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0004c85f זה מראה לי אותה בתוכנות: Windows Media Player, MV2player, BSplayer בבקשה תעזרו לי למצוא פתרון לבעיה הזו... תודה

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  8. Started by singera,

מותקנת המדיה פלייר הכי חדשה ורק מתוך 3 מחשבים 1 מזהה.... חיבורי הUSB תקינים

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by Dawn,

שלום אני מדבר הרבה במיקרופון עם אנשים בתוכנה Teamspeak 2 ואצל הרוב שמדברים איתי אין רעש ברקע של המחשב או המזגן ודברים דומים... אפילו שיש אצלם רעש שומעים רק אותם עם רקע נקי מרעשים.. עכשיו ניסיתי הכל, הלכתי לקונטרול פאנל לסאונד רקורדינג והמנחתי את הכניסה של המיקרופון...שזה קצת עזר אבל עדיין שומעים רעשי רקע ואותי שומעים חלש מאוד.. אני משתמש באוזניות: Logithec USB Headset אם מישהו יכול לפתור לי את הבעיה בעזרת פלאג-אין או משהו דומה אני אודה לו מאוד תודה מראש

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  10. שלום לכולם לפני כמה ימים הרכבתי את המחשב החדש שלי (מפרט בחתימה) התקנתי ווינדווס xp sp2 אותו עותק שאני מתקין תמיד ולמיטב ידיעתי תקין. בכל הפעלה מחדש של המחשב אני מקבל הודעה שזוהתה חומרה חדשה pci device למרות שלא מותקן לי כלום בשום סלוט של pci כל החומרה שכן מותקנת פיזית במחשב מופיעה במנהל ההתקנים וניראת תקינה. כשהוא מנסה לעדכן את החומרה הוא לא מצליח כל הניסיונות שלי להבין ממה זה נובע כשלו אולי תוכלו לעזור לי ולהאיר את עיני? מצרף תמונה של מנהל ההתקנים למרות שלא בטוח שהיא תעזור במשהו תודה מראש שחר.

• 12 תגובות
    • 897 צפיות
  11. אם אפשר לרשום גם לאיזה כרטיסי מסך הוא טוב וכל זה אשמח... לינקים לקניות יתקבלו בברכה... תודה ויום נעים, אבי.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  12. Started by ExploiT,

שלום כולם הוספתי למחשב שלי שבצד שמאל עוד 512 ראם, לפני זה היה לו סטיק אחד שלadata של 512 עכשיו הוספתי עוד אחד של 512 של vdata המוזר הוא שהמחשב עובד עם 2 הסטיקים אבל הוא מזהה רק 512 ? הנה במחשב שלי רואים שהוא מזהה רק 512 http://img245.imageshack.us/img245/6897/29ch1.jpg גם באברסט הוא מזהה רק 512 אבל ב spd הוא מזהה 2 סטיקים עם cas lantcy שונה האחד 3 והשני 2.5 http://img248.imageshack.us/img248/9316/17vb.jpg מה עושים ? תודה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by udiudi,

שלום לכם יש לי את הכרטיס מסך הבא: NVIDA GeForce FX5700LE כשרכשתי אותו..ממש לפני שנה (בפסח שנה שעברה) הוא עבד מצויין, המשחק העיקרי ששיחקתי בו היה Counter Strike 1.6, NFSU2.. כעת, המשחקים האלה פשוט איטיים אצלי. אני שיחקתי לאחרונה בNFSU2 (כן אני יודע שיש משחק חדש..) ושיחקתי על דרישות מינימליות ממש... Counter Strike 1.6 עובד על FPS נמוך מאוד של 50 ופחות. אני פתחתי את המחשב, ניקיתי את האבק, ניקיתי את המאווררים, היה מאוורר אחד קטן שלא הצלחתי להוציא..אבל אבק ניקיתי (רציתי לשמן)..את המאוורר של הספק אני ניקיתי טוב והכל עם שמן. כשאני מפעיל שוב את המחשב, המחשב זז הרבה יותר מהר מהרגיל, לא הרבה הבדל, אבל יש קטן...אבל הכרטיס מסך עדיין צולע. עדיין משחקים ברמה נמוכה של הגראפיקה...וזה מרג…

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  14. Started by nir_gamer,

שלום חברים קניתי מחשב חדש והמשחקים לא רצים טוב מפרט המחשב : AMD 3200 זיכרון G1 Mhz 400 דיסק קשיח : G80 SATA II כ.מסך G-Force 6800GS עם 256 זיכרון ו 256 Bit במהלך המשחק כל כמה שניות הוא נתקע לשנייה ואז ממשיך המשחקים שניסיתי הם : Far Cry, F.E.A.R , C&C Generals מה עושים? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 745 צפיות
  15. אני באוברקלוק כרגע והיה לי ריסט יחיד מוזר שאני רוצה לדעת מה מקורו להלן קבצי מינידאמפ [attachment deleted by admin]

16. המצב הוא כזה, היה לי מחשב פנטיום 3, 550, עם כל הרכיבים,כרטיס מסך, וכרטיס קול, ודיסק קשיח, וצורב, והכל עובד. עכשיו לקחתי והחלפתי לו את המעבד והלוח אם, לסלרון 800, עם לוח אם תואם. יש לי וינדוס XP. ועכשיו הוא לא רואה את המקלדת... למה? איך לתקן? ליתר דיוק הוא לא רואה אותה החל מהרגע שבו הוא נכנס לוינדוס, לפני זה אני יכול להיכס חופשי לביוס והכל בסדר. screwy במקלדת דולקת הנורה SCROLL מאוד חלש. החברה שלה היא BROTHER, לא נדרש מעולם דרייבר, התקנת דרבריים שמייקרוסופט ממליצה עליהם לא עזרה. כאשר אני לוחץ על לחצנים רבים הנורה SCROLL דולקת חזק יותר... מה לעשות? תוספת: העברתי את הנושא לפה מכיוון שנאמר לי שהדבר יכול להיות קשור בהגדרות הביוס. אז תגידו, מה לשנות שם?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by mushi,

מה קורה חברה יש לי מחשב P3 סלרון 600 יש בו הרדיסק חדש, זה מחשב של עסק. אני רוצה להעביר את ההרדיסק למחשב קצת יותר חדש.. P4 2GB. עכשיו על ההרדיסק כבר מותקנת מערכת הפעלה XP ויש כל מיני תוכנות שמותקנות על המערכת הפעלה הזאת... הבעיה היא שמתי שאני מכניס את ההרדיסק למחשב היותר חדש הוויינדוס לא עולה הוא מריץ את הבדיקה של ה RAM ואז עובר למסך כחול... יכול להיות שזאת בעיה של הדרות ביוס שונה??? מה אני יכול לעשות עם בעיה כזאת ואיך אפשר לפתור אותה???? תודה..צחי.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  18. Started by arthur16,

יש לי בעיה מוזרה לאחרונה: כל משחק שאני נכנס עליו יש כל מני דברים כאלה כמו הפרעות - התמונה לא חלקה כמו צורות כאלה שמוםיעות כל הזמן בכל מיני צבעים התקנתי תדרייבר הכי חדש שיש של NVIDIA וזה לא עזר יש מצב שזה בגלל שעשיתי אוברקלוק - יש לי כרטיס geforce 4 mx4000 128 mb והעלתי לו תליבה ב65 ואת הזכרונות ב55 לפני שהחזרתי את התדר ש להליבה המחשב שלי פשוט לא היה מעלה משחק - היה מראה מסך שחור ועושה ריסט מישו יודע מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  19. לפני משהו כמו חודש קניתי כרטיס חדש GEFORCE 6600 כשאני משחק באיזה שהוא משחק(כמעט כל משחק) כל כמה דקות המשחק נתקע, לפעמים הוא ממשיך אחריי 10 שניות, ולפעמים הוא נשאר תקוע, ואז כשאני עושה CTRL+ALT+DEL המחשב עושה לעצמו ריסט אוטומטי, גם היה לי מקרה שהמשחק נתקע, ואז המסך התכבה (לא בדיוק התכבה, אלא האור הבהב - כלומר הווינדווס כאילו לא "שידר" לו שום דבר) אני בטוח שזה קשור לכרטיס מסך כי: בכרטיס מסך הקודם לא היה לי את זה נתקלתי בעוד בעיות במשחקים פרט לבעייה הזאת אחריי שהמחשב עשה לעצמו ריסט, היה כתוב את החלון הזה עם ה"אל תשלח" ו"שלח דו"ח שגיאות" ומלמעלה היה כתוב Microsoft Windows. עשיתי "שלח דו"ח שגיאות" וזה הביא אותי לכאן: http://oca.microsoft.com/en/response.aspx?SGD=b1e0f65d-8746-…

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  20. שלום! לאור המלצות בפורום מפרטי מחשב, נקנה לחבר מחשב חדש, מבוסס AMD X2 3800 עם לוח אם של אלבטרון KM51PV. על הלוח כרטיס מובנה Geforce 6150 של nVidia. ללוח יציאת DVI ויציאת אנלוג D-SUB. כאשר חיברנו מסך CRT (לצורך ההתקנה, המסך שנקנה הוא LCD ) - לא מתקבלת תמונה על המסך - פשוט לא רואים (הנורית מהבהבת כאילו הוא ב-stand-bye). כאשר מנתקים לחלוטין את המסך - מופיעה ההודעה No Signal (שאינה מופיעה כשהוא מחובר). המסך הוא CRT של חברת CTX ועובד חלק עם מחשב אחר. מישהו יכול לזרוק איזו עצם?! תודה. ציטוט של המפרט שנקנה:

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  21. חברה תעזרו לי יש לי הרבה מסכים כחולים בזמן האחרון ואין שום קבצי מיני דמפ בתקייה שלו (MINIDUMP ב WINDOWS) וכן, מסומן אצלי האופציה שזה כן יכתוב קבצי מיני דמפ, מה הבעיה... תודה על העזרה... את המפרט אתם יכולים לראות בצד..

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  22. Started by a2-power,

טוב אז ככה שלשום עשיתי פורמט הוא ביקש ממני לעשות אפדייט כרגיל, עשיתי כרגיל, היום אני מדליק תמחשב ויש לי איזה שיט שאומר לי שהWIN שלי הוא צרוב וצריך לקנות מפתח כלשהו שעושה אותו מקורי... הינה תמונות של השיט הזה קוראים לזה genuine מה אני עושה עם הזה? בקשה חברה תעזרו לפני שאני עושה עוד פורמט היום בגלל זה... זה איזה לינק שהתוכנה מפנה אותי אליה http://www.microsoft.com/genuine/downloads/nonGenuine.aspx?displaylang=he&Error=3&Loc=ISR&sGuid=86d465cb-73d6-423c-966b-c693db71d2a0 הינה תמונה של התוכנה שמופיע לי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by gal atedgi,

הורדתי משחק של סוני במחשב הוא יכול לעבוד לי במחשב? אם כן איך? זה פועל לבד או שצריך תכונה מסוימת? דרך אגב יש לי כונן dvd אם צריך

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  24. Started by malcolmx9,

שידרגתי לפני כשבוע את המחשב, תוכלו לראות את המפרט המלא בצד. ביצועים במשחקים לא משהו מבחינת גרפיקה (שיחקתי בהגדרות ולא עוזר), וגם המחשב זז נורא לאט! התקנתי לכל החומרה את הדרייברים הכי חדשים, מה יכול לגרום לבעיה? את ווינדאוס התקנתי מחדש כמובן, אחרי שקניתי את המחשב, כך שהוא אמור לזוז עוד יותר מהר. פעם קראתי שיכול להיות שהכוננים הקשיחים מוגדרים על מהירות נמוכה יותר ממה שהם יכולים לספק! זה יכול להיות קשור לעניין?

• 97 תגובות
    • 34.8k צפיות
  25. הצילו! המודם שלי (pci) השתגע: כל פעם שאני מחבר אליו את קו הטלפון, הוא פותח את הקו, דהיינו הקו נהיה תפוס. אפילו כשהמחשב כבה. (גם אם אני מפרק את המודם מהמחשב! חשוב מאד לציין שזה כבר קרה לי פעם ומצאתי דרך גוגל פתרון לבעיה באמצעות איזשהי פקודת מודם במסוף (ששכחתי לרשום), אבל עכשיו אני לא מוצא כלום. זה קרה בעקבות ניתוק של הקו טלפון באמצע קבלת פקס. תודה רבה לכל מי שיודע!! יאיר

• 5 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים