עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by roxnity,

אחרי שהתקנתי אני לא מצליח להתקין את הדרייבר של realtek hd audio driver... אני מצליח לשמוע שירים אבל המיקרופון לא עובד..

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  2. קיבלתי את המחשב הנייד (די ישן) מגיסתי. ובשלב מסויים נאלצתי לפרמט לו את מערכת ההפעלה והתקנתי לו xp pro בעיברית. עכשיו אני רואה שאין לי אפשרות לשמוע קול ואני מקבל הודעה על כך שאין התקן קול על המחשב! אין לי שום דיסק - המחשב ישן. 1) האם זה משהו שניתן להוריד מהאתר של hp ולהתקין - (אם כן איפה ואיך)? 2) לפני שהמחשב נתקע ונאלצתי לפרמט אותו, - כשהבאתי אותו הבייתה הוא מיד התחבר לרשת האלחוטית בלי בעיה - היה מותקן עליו xp באנגלית. אחרי שהתקנתי לו את הגירסה בעיברית אני לא רואה שום אופציה שמאפשרתי לו להתחבר אוטומטית לרשת האל חוטית! האם גם פה מדובר על רכיב שחסר בשל דיסק שאין לי שאולי קשור ל hp? אשמח לשמוע האם יש לזה פיתרון. בתודה מראש, אריאל.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  3. Started by heya,

לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש מ-KSP, התקנתי עליו Windows XP עם Service pack 2, וזמן קצר לאחר מכן המחשב התחיל לעשות ריסטארטים לבד. קראתי ב-FAQ אך לא מצאתי פתרון לבעייה שלי. המפרט של המחשב הוא: מעבד: E6300 1.86Ghz לוח אם: Abit AB9 זכרונות: שתי זכרונות של 1 ג'יגה של Crosair, DDR2 667Mhz כרטיס מסך: Sapphire X1900XT העלתי את קבצי ה-Dump האחרונים שלי: http://www.planetnana.co.il/noirotransmitor/Mini091506%2D12.rar תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  4. Started by WitheNoise,

האם יש כאן עוד משהו שנתקל בבעיה ויודע למה רק בחיבור האנלוגי ניתן לראות במסך, לכ.מסך שלי יש רק חיבורים דיגיטליים (שמתי מתאם מדיגיטלי לאנלוגי) תודה

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  5. Started by Clint Eastwood,

שלום לכל חברי הפורום גילוי נאות: הבעיה התרחשה לאמי. לצערי, אני גר רחוק ולא יכול לקפוץ ולתת מענה מהיר. זה מה שהבנתי ממנה טלפונית: אמי התקשרה ואמרה שהמחשב היה 15 דקות על החלון "shutting down" של win7 ושהוא לא נסגר. אמרתי לה (ברוב טיפשותי?) לסגור פיזית את המחשב וללחוץ ארוך על כפתור הכיבוי וכך היא עשתה. לאחר דקה אמרתי לה להדליק את המחשב אך לצערי הוא מאז אף פעם לא עלה... לפי מה שהבנתי הוא אף פעם לא הגיע לשלב שהוא מעלה את מערכת ההפעלה ונתקע לפני במסך שחור שהדבר היחידי שכתוב הוא "R4". * עריכה: זה B4 ולא R4 יש לכם מושג מה זה אומר? המחשב נייח והוא חדש כך שאין בו יותר מדי זבל... מערכת הפעלה win7 במידה וזה רלוונטי: לוח אם MSI B75MA-E33, מעבד i3, ושלושה Hdd . שניים חדשים ואחד מהמחש…

6. המנורה ליפעמים נכבת והמחשב עדיין עובד רגיל למה המנורה ניכבת?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  7. אהלן נסיתי כבר בכל מיני דרכים לנקות את המחשב : שואב אבק, נייר טואלט, מגבת, אבל שום דבר לא באמת מנקה אותו כמו שצריך. אני יודע שהפיתרון האולטימטיבי זה הדבר הזה שעושה את הפעולה ההפוכה משואב אבק [שכחתי את השם] אבל אין לי אותו. יש עוד שיטות אפקטיביות לניקוי המחשב? תודה

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  8. Started by *ShLoMi*,

כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא ניתקע בן הטעינה של הווינדוס לבין טעינת התוכנות שנידלקות עם המחשב (לרוב הוא ניתקע במסך של ברוך הבא) לפעמים גם המסך לא נידלק ואז צריך לתת לו זמן לנוח ואז להפעיל מחדש מישהו יודע למה?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  9. Started by yair9_20,

התקנתי את הדרייבר הכי עדכני לווינדוס 2000 אבל המדפסת מדפיסה לי בג'יבריש בוינדוס 98 היא הייתה עובדת.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  10. שאני לוחץ על שתיי הגולות ושתיי הכפתורים שמקדימה אז יש ריסט גם במשחקים וגם בתפריט של ה-XBOX לא הבנתי זה קיצור דרך מסוים לריסט או שה-XBOX לא תקין ???

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  11. הבעיה היא שקנראה שלפני כמה ימיים השלט נפל ומשהו נידפק בו ! אני מנגיד מעלה את הווליום הוא קופץ פתאום להכי גבוהה ! הוא לא מדוייק בכלל מה עושים ניגמר לי ההחריות מה הלכו הרמקולים ? או שגם חשמלי רגיל יכול לנסות לתקןן את זה או שיש לכם איזה פיתרון אחר ? תודה לעוזרים !

12. ניסיתי ליצור רשת LAN בבית עם כמה מדריכים שמצאתי בגוגל, אבל בסופו של דבר לא הצלחתי. שני המחשבים היו מחוברים לאותו workgroup והכל, אבל גם כשהם זיהו אחד את השני לא הצלחתי להתחבר..(אני לא זוכר בדיוק מה הייתה הבעיה עם זה..) בכל מקרה אם מישהו יכול לתת לי מדריך לכל הסיפור, מהבסיס, אודה לכם מאוד..

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  13. לאחרונה, החלו להישמע רעשים מוזרים וחזקים יחסית מהמחשב שלי. לפעמים המחשב קורס ומאתחל את עצמו מחדש לפעמים (גם כשהתוכנה לא כבדה בכלל). מה לדעתכם יכול לגרום לבעיה?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by shay972,

שלום לפני שאני ניגש למעבדה... המחשב עם ווינדוס 7 (מחשב חזק) פתאום היה מסך כחול. כיבוי והדלקה המחשב טוען וטוען...ניסיון שני בsafe mode כנ"ל. ניסיון שלישי ומאז מציג את המסך שצריפתי. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  15. היי שלום יש לי כרטיס מסך Nvidia Geforce 60 (לא זוכר את השם המדויק) 4 GB. מעבד i5 וכו'. המחשב אמור להריץ משחקים בצורה איכותית ומהירה, גם משחקים כבדים כמו battlefield 3 וכו, אבל למרות זאת המחשב מריץ משחקים בצורה איטית וללא האיכות המירבית שאני יכול לנצל במחשב שלי. מה אני צריך לעשות? (יש קשר לחיבור VGA או DVI? ) תודה!!

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  16. Started by omridahan,

היה לי וינדוס 7 והחלטתי שאני רוצה להוסיף עוד מערכת הפעלה מסוג וינדוס אקספי...(כבר עשיתי זאת בעבר ) אחרי שבחרתי מחיצה להתקין זה פירמט את המחיצה עשה ריסט בכדי להתחיל את ההתקנה ופתאום לפני עליית המערכת יש לי את ההודעה הבאה: Disk Read Error Occured. Press CTRL ALT DEL to restart אמרו לי שארדיסק הלך ואני מקווה שלא כי אני חייב את המידע שיש שם .. אם מישהו יוכל להביא לי פתרון להחזיר את הארדסיק ואם לא מוצאים גם פתרון למחוק את הכל העיקר שיעבוד יעזור מאד הארדיסק מסוג seagete תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  17. Started by kostika,

שלום חברים ברשותי מחשב פנטיום 4 עם 512 מגה זכרון לוח אם של MSI 848P-NEO V ומערכת הפעלה XP-PRO יש לי כרטיס מסך MX-440 INOO3D 64BIT, כאשר אני מתקין את הדרייברים שלו המחשב נתקע במהלך ההתקנה לאחר RESTART המחשב עובד אולם התצוגה נראית מוזרה עם קווי רשת וצבעים חלשים ושום משחק לא עובד , יש לי את הדייברים האחרונים של NVIDIA כמו כן הורדתי מהאתר של חברת המחשבים את הדרייברים המעודכנים ביותר חשוב לציין כאשר אני מסיר את הדרייברים של הכרטיס והוא מופיע ב - DEVICE MANAGER ככרטיס מסך VGA רגיל המסך נראה תקין והמשחקים הפשוטים עובדים . האם הבעיה בכרטיס המסך? האם הבעיה במערכת ההפעלה? בתודה יוסי

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  18. משום מה כל הקונסולים שלפני הOS לא עובדים לי... כלומר הם לא קולטים את המקלדת. במסך הראשון שיש לי ESC לBOOT וDEL לSETUP זה כן עובד (כולל כל הניווט בתוך הBIOS/CMOS) אבל במסכים הבאים לא... נגיד שכתוב למטה Press any key to boot from CD/DVD... זה בכלל לא קולט את ההקשות. כנ"ל במסך שאם המחשב לא כובה נכון ויש לי אופציות כמו להתחיל כרגיל, כל מיני מצבים בטוחים וכו' וכו' אבל גם שם החצים לא עובדים בכלל - רק במסך הראשון המחשב מגיב זה לא מקלדת BLUETOOTH או משהו, רגילה כזו של MS: http://www.melontronics.co.uk/computers/KeyboardMice/images/ms_digiMediPro.jpg כמובן מיותר לציין שהיא מתפקדת בסדר גמור, אני מקליד איתה כרגע למה זה?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  19. Started by wow,

שלום לכולם. הרכבתי את המחשב שקניתי שכולל בין השאר XP1800 ולוח של אביט AN7. האם יש משהו בהגדרות של הלוח שאני אמור לשנות או שהכל אמור להיות איך שהלוח בא? (חוץ מהבאס ששמתי לב שהוא בסדר) יש לי גם הארד דיסק SATA,האם צריך לשנות משהו בהגדרות או שאת זה עושים עם הדיסקט פלופי שבא עם הלוח שמתקינים את הווינדוס.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  20. ההודעה הזאת לא הופיעה במסך כחול משום מה, למרות שהכרחתי אותו בהגדרות, היא הופיעה אחרי שהמערכת הפעלה נדלקה והייתה הודעת שגיאה עם שליחה(microsoft windows recoverd from a serious error) כמה דברים שאני יודע שיש איתם בעיות: כרטיס קול לא יציב, מדי פעם במשחקים הוא נותן לי מסך כחול עם השם של הדרייבר של הכרטיס. וגם הארד דיסק אחד מאוד ישן(6 שנים) עשיתי לו איחויי ובדיקת שגיאות והוא לא מצא כלום... וגם עכשיו ראיתי בלוח אם 35 מעלות והמעבד 56 מעלות.......??? זה הרבה לא?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  21. שלום חברים, המחשב שלי עושה מדיי פעם ריסט עצמאי וזאת לאחר שהתקנתי את המערכת הפעלה מחדש וגם לאחר שביטלתי את האפשרות שיעשה ריסט אוטומטי. בדקתי את הזיכרון וזה לא הבעיה. מה יכול לגרום לבעיה זו? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  22. Started by mDs,

שאני באה להתקין את הדימון טוללז החדש.. המחשב פשוט קורס.. למה זה? (יש לי מחשב חדש וטוב..) התקנתי SP2 אולי זו הבעיה? בבקשה עזרה. תודה.

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  23. Started by duk4u,

אני מנסה לפרמט מחשב פנטיום 4 .למרות שהגדרתי לו לעשות בוט מהסידי, ואני מכניס את הדיסק של הווינדוס xp אחרי שאני מדליק את המחשב הוא חוזר לחלון הדוס ששם מציין את החומרה. ויש לי רק אפשרות אחת והיא - Press F1 to Run SETUP . אז הגדרתי לו בוט מפלופי ונסיתי להתקין את הווינדוס דרך 6 בוט דיסקטים. היצלחתי לפרמט את מחיצת c וכשתחיל העתקת קבצים של הווינדוס בעמצע זה תמיד מפסיק מוציא לי הודעה שאין אפשרות ליטעון קבצי dll מסויים. למרות שהתקנתי לא פעם מאותו דיסק את מערכת ההפעלה. אני רוצה לציין דבר נוסף, שעולה חלון הדוס הראשון הוא כותב לי - CMOS Date/Time Not Set האם יש לזה משמעות? ממתין לתגובתכם בתודה מראש. הערה נוספת, שאני מנתק את המיקלדת אז הכל בסדר. שהדיסק מערכת ההפעלה בכונן ואני מדליק את…

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  24. Started by swg,

אז ככה, פתאום באמצע היום(14:00) המחשב התחיל לחרוק כמו טרקטור. ישר שמתי את האוזן כדי לשמוע מאיפה זה בא. תחילה שמתי אוזן על ההרדיסק, וכלום רעש. אחר הלכתי לספק, וכנראה ממנו הגיע הרעש. אולי בגלל ששתי המאווררים שלו היו מפוצצים באבק. יכול להיות שזה בגלל האבק? תודה רבה, וזה ממש מלחיץ הרעש הזה.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  25. היי יש לי דיסק בן חודש וחצי מדגם WD3200AAKS והיום פתאום התחלתי לשמוע מהדיסק רעשים שלא שמעתי קודם. הרעשים הם לא תקתוקים שאמורים להראות שהדיסק הולך למות אלא רעשי חריכה כאלה. עשיתי לו בדיקה דרך בודק הדיסק והוא לא גילה סקטורים פגומים. החלפתי את כבל ה SATA ואני ממשיך לבדוק מה קורה עם הרעשים ומקווה שיחלפו. זה מוזר כי מדובר בדיסק שקט שעד עכשיו כמעט ולא שמעתי אותו בזמן עבודה. מה יכולה להיות הבעיה? מישהו נתקל בבעיה הזאת? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים