עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Runny,

ברשותי דיסק קשיח ישן משהו של Western Digital של 120Giga. כאשר הוא מחובר כPrimary הוא מדווח על הרבה שגיאות פיזיות ולפעמים נתקע בסקטורים מסויימים ועושה רעשים מחרידים. כאשר הוא מחובר כSecondary הוא עובד כשורה. האם מישהו נתקל בתופעה ? האם זו אשליה והוא יקרוס גם במצבו הנוכחי ? אני פשוט מנסה לחסוך לי את הצורך לקנות דיסק חדש למחשב העגלתי של האישה.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  2. Started by דרומי,

לא לצורך פרסום או משהו, אני מב"ש,איזה חנויות עומדות לרשותי? חוץ מ WEX.CO.IL לא חייב באר שבע אבל בדרום,הא?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  3. שלום, יש לי מחשב עם לוח intel D815EEA שמובנה עליו הכרטיס מסך. בשלב כלשהוא נדפק הכרטיס מסך onboard ואני לא רואה כלום ( מסך שחור כבוי). שמתי כרטיס מסך בסלוט של ה AGP ועדיין הוא לא עובד. איך ניתן לפתור את הבעיה הזו ? זה ממש דחוף תודה.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  4. קניתי SAMPERON 2600 64BIT לוח WINFAST משולב זיכרון DDR400 256 חיברתי תהרדיסק הכל טוב ויפה התקנתי מערכת הפעלה בסוף חברתי כונן דיסקטים הוא כל פעם בהתחלה של הפעלת המחשב רושם לי את זה פירקתי תקבלים מהלוח וגם הוא רושם נכסתי לביוס שינתי שם שלא יזהה תכונן והוא לא עושה את זה אבל אני רוצה שהכונן יעבוד ושלא יעשה לי תהודעה הזאת למטההההה רושם לי למטה FLOOPY DISK(S) EROR (40) A\\ ואז יש אפשרות F1 להמשיך DEL להיכנס לביוס

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  5. חיברתי נגן mp3 לצורך טעינת הבטריה, כעבור דקה הוא מפסיק לטעון חיברתי דיסק און קי, כעבור דקה אין גישה אליו לוח אם MSI P965 האם יכול להיות שמה שגורם לבעיה זה ה Service Pack 3 ?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  6. Started by matan5165,

אהלן. במחשב של אחותי (סלרון 1700), פתאום אין תצוגה במסך. בדקתי ב 2 מסכים שונים ככה שזה לא המסך. במחשב יש כרטיס מסך או בורד וכרטיס מסך חיצוני וחיברתי את המסכים לשניהם וזה לא עובד. מה עוד יכול להיות ? לא יודע אם יש קשר אבל הזכרונות טובים.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  7. Started by bennash,

שלום אתם יכולים לראות את המפרט שלי הוא מעודכן. עכשיו החלפתי עם חבר את המחשב הישן שלו ללא הכונן הקשיח, המארז, המסך, מהמודם, העכבר והמקלדת. אולי גם חלק מהזיכרון. היה לי במחשב E2160 ושמתי E8400. עכשיו אני לא יודע אם זה קשור אבל כנראה שבהתחלה לא שמתי את המאוורר נכון והמחשב נכבה לי אחרי כמה דקות. עכשיו אחרי לילה של כיבוי המחשב עובד חלק מריץ אפילו BF3, אחרי שעה אני רואה את במנהל משימות שהכונן הקשיח על 100% אחרי שעתיים גם ה-Egde תופס יותר מ 3GB שיש לי 4GB ב64 ביט. כלומר כל הזיכרון על 100% שימוש. אז אני מכבה את המחשב וחוזר אליו למחרת. יכול להיות שקצת הגזמתי אולי אחרי 5 שעות מקסימום הוא נתקע לי לגמרה. ד"א בדקתי את החום של המעבד במשך יום שלם הכי חם זה ב8:18 ו8:34 בבוקר וה…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by D_Devil,

שלום קניתי הגה של Genius Speed Wheel Formula התקנתי אותו והגדרתי הבעיה היא שאחרי שאני מגדיר את ההגה הסמן של האיקס כל הזמן רועד: מה שלא רואים בתמונה הוא שהאיקס כל הזמן זז וזה מפריע במשחקים זה לא נותן לי לקבוע כפתורים המשחק חושב שהגז לחוץ כל הזמן. איך אני יכול להגדיר את ההגה בצורה נכונה וטובה? תודה מראש מאור.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  9. Started by -Zen,

שלום לכם. יש לי מקש של explorer במקלדת, עד אתמול הוא היה פותח את הדפדפן בלי בעיה, פתאום הוא הפסיק. יש לציין כי בזמן שאני לוחץ רואים את השעון חול ליד הסמן של העכבר ואחרי שניה הוא נעלם והדפדפן לא נפתח. אגב שאני לוחץ על הסמל של הדפדפן גם לא נפתח, רק כאשר אני נכנס נגיד למחשב שלי ואז בכתובת אני רושם אתר אינטרנט אז אני יכול להכנס לדפדפן.. אני נורא אשמח לעזרה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  10. לפני הכל המעבד הישן שלי היה i5 750 בלי oc וכרטיס hd 6870 ו12 gb זיכרון ראם השדרוג הוא לi5 2310 לא ענקי אבל הייתה לי הזדמנות אז חשבתי שנלך עם זה כמובן שהחלפתי גם לוח אם מהרגע הראשון חשתי בירידה בביצועי המחשב דברים נפתחים לאחר זמן ממושך יחסית דרייברים די סדרו את זה אבל פה ושם המחשב ''מתעצל'' לו הבעיה הרצינית היא במשחקים יש ירידה לו ''אמינה'' בfps מז''א לא אמינה, אם נגיד המעבד הזה חלש יותר מהקודם הייתי חש בירידה של כמה fps ובשביל לסדר זאת אולי לסדר כמה בהגדרות הויזואליות אבל יש ירידה ממש חדה שלא מסתדרת גם לאחר ההגדרות הנמוכות ביותר אבל ממש מתחת ל10 fps דבר שלא קורה עם מחשבים ישנים low end זה בחלק מהמשחקים ויש לציין כמובן שמקודם הם עבדו על מלא ההגדות קירור זו לא בעיה עם הmuge…

11. שלום חברים. יש לי מחשב עם לוח של ASUS P5B. לאחרונה בכל הפסקת חשמל או ניתוק כבל החשמל הביוס מתאפס והתאריך בורח וצריך לעדכן מחדש. קראתי ברשת שבד"כ זו בעית סוללה והחלפתי בחדשה - אבל הבעיה נשארה. אמרו לי בטלפון באחת המעבדות שצריך לשחק אולי בג'מפר אבל חיפשתי ולא מצאתי איפה הוא נמצא. אשמח אם תתנו לי פתרון או לפחות הסבר איפה נמצא הג'מפר - אם יש איזה שרטוט (משהו של יותר מ"ליד הסוללה" כי אני לא מוצא אותו.) תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by רועי שלום,

היי, כבר זמן רב יש לי בעייה שהמחשב שלי עושה הרבה רעש יחסית למחשבים אחרים והחלפתי מאווררים לשקטים יותר ועכשיו רק נשאר לטפל במאוורר של הכרטיס מסך. הכרטיס- Nvidia GeForce FX 5500. לא מזמן קניתי לו מאוורר אחר שבאריזה שלו כתוב רמת רעש 26 דציבל. לא יודע אם זה הרבה, כנראה שכן כי המאוורר הזה עושה יותר רעש מהקודם. איזה מאוורר יש לכם להמליץ לי שעובד שקט מאוד (מומלץ מאוד שאני בכלל לא ישמע אותו גם כשמארז המחשב פתוח), אם אפשר לדעת גם כמה רעש בדציבל כל מאוורר שאתם ממליצים עליו עושה, והכי חשוב- איפה אני משיג מאוורר כזה. בתודה, רועי.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  13. לפני איזה שבוע הרכבתי צג lcd של 4 שורות של 20 תווים. כשסיימתי להרכיב חיברתי אותו למחשב והוא הציג 2 שורות שחורות (מה שאומר שהוא תקין), אבל בכל זאת לא עבד אצלי. אז נתתי לחבר שלי שיש לו אותו מסך בדיוק, רק כבר מורכב ופועל, לבדוק את המסך שלי והוא כן עבד אצלו. אני חושב שזה בגלל שהכרטיס Parallel שלי לא עובד במצב EPP. הכרטיס שלי הוא של חברת ST-LAB והוא לא מובנה על הלוח משום שללוח שלי אין Parallel. זה הדגם של הכרטיס ותמונה שלו: PCI 1P PARALLEL CARD וככה הוא מופיע לי במנהל התקנים: שימו לב שרשום שם שהוא ECP. אז אני צריך שמישהו יסביר לי איך להעביר אותו ל EPP או שיפתור לי את הבעיה בדרך אחרת. המסך כבר שבוע שוכב בצד.. וזה מעצבן! תודה לכל העוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  14. Started by rotman,

שלום לכולם , מדובר במחשב חדש , כל פעם שאני מפעיל אותו יש צפצוף אחד ארוך ואז המחשב עולה. זה גם רושם בהתחלה משהו עם memory interleaved. מישהו יודע במה מדובר?

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by Burkey,

שלום, ברצוני להתייעץ אתכם לגבי בעיה שיש לי עם המחשב שלי. הוא יחסית חדש ( פחות משנה ), והוא עושה לעצמו restart, ללא שום סיבה שאני יכול להצביע עליה. הענין הוא, שהתופעה חוזרת על עצמה לעיתים רחוקות יחסית, משהו כמו אחת לחודש, אולי אפילו יותר. פעם אחת זה קרה כשרציתי לחבר דיסק ב - USB מה שהעלה חשש שאולי היציאה הקדמית מקצרת איכשהו, אבל זה לא נכון, כי מאז לא קרה דבר כזה שנית. עכשיו זה קרה שוב, תוך כדי עבודה ב - WORD, ללא שום סיבה הנראית לעין. קצת פרטים נוספים. מדובר על מחשב מבוסס מעבד AMD Phenom 2 X4. כשקיבלתי אותו, לוח האם ( Gigabyte, MA78GA ), לא זיהה את המעבד, כלומר, זה עבד, אבל הוא כתב לי Unknown CPU. עשיתי עדכון ביוס, ומאז הוא מזהה אותו. כרטיס המסך הוא OnBoard, יש 4 גיגה זיכר…

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  16. Started by 114508534,

יש לי handwriter של CIС ואני לא מוצא את הדיסק של הדרייברים שלו ואני צריך דרייברים ונראה לי כבר אין את החברה הזו שעשתה אותו ואני לא מוצא את האתר שלה אז שמישהו יביא לי בבקשכ דרייברים לחלונות 2000

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  17. לאחרונה רכשתי מחשב חדש: HDD 500GB 16MB SATA II AMD ATHLON II X4 630 5770HD 4G זיכרון. התקנתי עליו WIN 7 32BIT וכמובן את כל הדרייברים הדרושים ללוח אם, לכ.מ, להכל בעיקרון + עידכונים של הWIN עצמו. בניגוד למחשב הישן שלי שפירמטתי לWIN 7, המחשב הזה שהוא הרבה יותר טוב ומפורמט טיפה איטי מדיי פעם, במקום לפתוח קובץ בשנייה, הוא חושב טיפה, איזה 3-4 שניות ורק אז פותח, וזה דיי מוזר כי זה מחשב נקי. למה הוא צריך לחשוב הרבה זמן יחסית, המחשב הישן שלי עושה דברים בשניה והוא עמוס יותר. בנוסף, למה 32 סיביות מזהה רק 3.25G זיכרון במקום 4 [והוא אמור להיות מסוגל לקלוט 4 בניגוד ל64 סיביות שקולט עד 16G זיכרון] מה הסיבה לזה, והאם באמת 0.75 זיכרון הולכים ל...כלום? בבקשה תעזרו לי להבין למה. תודה

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  18. שלום לכולם, יש לחבר שלי מחשב די ישן P4 ויושב עליו כ.מסך ישן 64MB שככל הנראה נשרף כי כשאני מדלק את המחשב ומחבר אותו למסך מראה לי ריבועים כחולים/סגולים/ירוקים על כל המסך לפעמים ולפעמים רק מצפצף בלי להידלק.יתרה מזאת כאשר הוצאתי את הכרטיס יש על הליבה שלו קורוזיה לאורך כל הליבה משמע נשרף.רציתי לשאול אם ככל הנראה זו רק הבעיה או שיש בעיה נוספת כי רכשתי כ.מסך ואני יתקין אותו עם קבלתו.מה אתם אומרים.היציאה היא יציאת AGP

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  19. Started by FroggeR,

שלום לכם לפני שבוע קניתי מחשב חדש - Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz Gigabyte GA-EP45T-DS3 P45 Chipset ATI Radeon HD 4870 512 G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ Western Digital 500Gb 16MB AAKS NZXT TEMPSET THERMALRIGHT ULTRA 120 טוב קיבלתי את המחשב עם XP ועם המשחק FlatOut: Ultimate Carnage , והוא התחיל לקרוס לי בהודעת שגיאה שהמשחק ביצע פעולה לא חוקית. טוב חשבתי אולי זה בעיה ספציפית במשחק הזה , אבל לא זה חזר על עצמו גם במשחקים אחרים - call of duty 4 , oblivion .. זה קרה תמיד לאחר זמן כלשהוא,ולא ישר על תחיל המשחק , ואחרי שזה קרה פעם אחת כל פעם שנכנסתי שוב למשחק הוא קרס הרבה יותר מהר. באותו זמן גם האקספלורר קרס לי מידי פעם , וגם הבדיקה של 3DMA…

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  20. Started by teddy85,

קניתי מחשב חדש כמצוין במפרט שלי הרקבתי את המחשב אבל הוא לא פועל לי לא אני לא יודע למה :s05: הלוח אם אמור לצפצפ כאשר יש תקלת ליבה אבל הוא לא מצפצפ הצאתי את הזיכרונות בשביל לבדוק והמחשב עדיין לא ציפצפ (יש לי ספיקר קטן) אני צריך או שתאזרו לי או שתתנו לי קישור למדריך להרכבת מחשב תודה מראש

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  21. יש לי 2 זכרונות של 16G של חברת HyperX מהירות 3466 חיברתי אותם ללוח אם ואז אני רואה בתוכנת CPU-Z שהם רצים רק על 2400 חפרתי קצת וגיליתי שאני צריך להפעיל בביוס את XML עשיתי לו ENABLE ועדיין זה רץ לי על 2400 לא יותר. מישהו יודע מה הבעיה? ראיתי שעוד אנשים זה קרה להם בפורומים שונים אבל אין לאף אחד תשובה אם יש פה מישהו שמבין אשמח לתשובה מפרט המחשב: לוח אם x299 gigabyte gaming 7 מעבד: i7-7820X ד 8 ליבות

22. שלום עשיתי רסטרט במחשב נייד נגעתי בטעות בכתפתור כלשהו הקרסר נתקע ורק מצפצף - להשתיק הצלחתי המחשב קפא לפני הכנסת סיסמה לא מצליחה אפילו לסגור הכפתורים לא מגיבם יש מה לעשות ? תודה

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  23. Started by WitheNoise,

האם יש כאן עוד משהו שנתקל בבעיה ויודע למה רק בחיבור האנלוגי ניתן לראות במסך, לכ.מסך שלי יש רק חיבורים דיגיטליים (שמתי מתאם מדיגיטלי לאנלוגי) תודה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  24. המנורה ליפעמים נכבת והמחשב עדיין עובד רגיל למה המנורה ניכבת?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by Godmoney,

קניתי לפני כמה חודשים זכרון RAM מחנות מחשבים ליד הבית והוא אמר לי שזה של Kingstone. לא יודע למה, אולי כי אני עובד איתם כבר שנים, אפילו לא טרחתי לבדוק אותם ופשוט שמתי אותם בתוך המחשב. היום בדיוק חשבתי על זה והסתכלתי בפנים. המדבקה על הזכרונות אומרת Take MS. האם זו חטיבה כלשהי של Kingstone (אני יכול לקוות לא?...) או שעבדו עלי?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.