תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
צריך עזרה חברים. יש לי P4 עם Radeon 9550. לפעמים המחשב נתקע באמצע משחק ולפעמים סתם בזמן עבודה, אבל זה קורה הרבה יותר כאשר משחקים. חשבתי על התחממות, אז פתחתי את המחשב, ניקיתי הכל ושמתי מאוורר מכוון עליו, לא עוזר, עדיין נתקע. הצעות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
כבר חודשיים שאני רודף אחרי הבעיה הזו... אני מחזיק 2 פרטישנים עם Windows XP SP2: 1. מערכת הפעלה עבור הלחנה (ווינדווס "שחוט" באמצעות XPLite, הרבה Registry Tweaks וכו') - היא אף פעם לא קפאה לי. 2. מערכת הפעלה "ראשית" עבור אינטרנט, בידור וכו' - שבחודשים האחרונים החלה "לקפוא" מדי פעם. הקפיאות הן כדלקמן: ללא כל אזהרה מוקדמת, התמונה קופאת, כולל העכבר, המחשב לא מגיב לשום דבר פרט ל-Reset. מאפין חשוב: לרוב בזמן הקפיאות יש רעש של "תקליט שבור" מכרטיס הקול הפעיל בווינדווס. אין שום חיווי לגבי סיבת הקפיאה. אין Blue Screen ואין שום שאיריות ב-Event Viewer. הקפיאות קוראות כמעט תמיד בעת כתיבה בפורומים או ב-Instant Messenger כלשהו, אז עלה בי החשד שזה קשור לאינטרנט. הן לא קורות תחת עומס, אלא …
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מחר אני אמור לקבל מארז חדש ורציתי לדעת אם זה מסובך להחליף מארז? כאילו יש ליי קצת ידע ואבא שלי יהיה איתי והוא חשמלאי אז אמורות ליהיות בעיות ואיך אתם ממליצים להחליף? כאילו מה הסדר?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
השבוע קניתי מחשב, החלקים הגיעו ביום שלישי, ואת המחשב הרכבתי ביום רביעי, כאשר הפעלתי איתו ב11:30 בלילה כדי להתקין עליו מערכת הפעלה. אתמול (יום חמישי), העולם החליט שהוא שונא אותי והחליט להגיד למחשב שלי להפסיק לעבוד. אני משחק ב Rainbow Six Vegas להנאתי, כאשר לפתע (בסביבות 11 בלילה) הסאונד נתקע, התמונה של המסך נעלמה, ובמקומה הופיעו מלבן אחד כחול בחצי התחתון של המסך, והשאר שחור. תמונה זו נעלמה אחרי פחות משניה. מבדיקה מהירה, המחשב עדיין פעם אבל אין לי מושג אם הוא עשה ריסטרט כי האוזניות היו עליי. מכאן מאילך, כל פעם שהפעלתי את המחשב, לפעמים ה"ביפ" של ה POST נשמע ולפעמים לא, אבל המחשב לא עובר את ה POST ולא עובר למערכת הפעלה (מכיוון שהמנורה של המחשב שלי בראוטר כבוייה). לא רק זאת, א…
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי טלוויזיה חדשה LG 32 אינטש. כשאני מנסה לחבר את כרטיס המסך לטלוויזיה אני מקבל מראה שחור לבן :'(. לפני זה היה לי מסך CRT שאותו חיברתי עם יציאת ווידיאו אחת ויציאת אאודיו אחת. עכשיו כשאני מחבר את שתי היציאות הללו לאזור הקומפוננט אני מקבל תמונה בשחור לבן וכשאני מחבר אותן למקום שבו אני מחבר את הממיר אני לא מקבל כלום.... תעזרו לי בבקשה. בבעלותי כרטיס מסך NVIDIA GFORCE 6200 עם הדרייברים המעודקנים. נ.ב. כשהיה לי מסך הCRT הישן כיוונתי את המראה דרך תוכנת TV-TOOL מה שניסיתי לעשות כעט.... אולי הבעייה בתוכנה? עיזרו לי בבקשה. בתודה מראש מקס.
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של HIS דגם X800XT בחיבור AGP וגם הארדיסק של WD 200GB SATA2 ואני מקבל רסטארטים ללא מסך כחול (מה שמעיד על בעיית התחממות מהכרטיס מסך או גסיסה של ההארדיסק במקרה שלי כי כבר בדקרתי את האפשרויות לבעיות מרכיבים אחרים) הבעיה מתחילה אחרי בערך חצי שעה של משחק מסוים, אני לא בטוח אם הבעיה היא מהכרטיס מסך כי הCCC של הכרטיס מסך לא מודיע על שום בעיה למרות שאני כן חושד בו כי כבר החליפו לי אותו על ההתחלה, ועם הארדיסק דומה היו לי גם בעיות... איך אפשר לדעת אם הבעיה היא מהכרטיס מסך או מההארדיסק? אילו בדיקות אתם ממליצים לעשות?
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! לפני מספר ימים צצה לי בעיה בה ברגע שאני צופה בסרטונים ביוטיוב, או בסרטונים מאתרים אחרים למשל אתרי חדשות או ספורט בנוסף לאחר שימוש בפייסבוק המחשב קופא כולל עכבר ומקלדת ואם באותו רגע ראיתי סרטון אז הסרטון נתקע ומושמע לי הצליל האחרון, רעש שמאוד מעצבן.. הפתרון היחיד שמחזיר את המחשב לפעולה הינו כיבוי והפעלתו מחדש באופן ידני. מה ניסיתי לעדות עד כה: 1. ניקוי אבק 2. עדכון גרסאות גאבה, פלש ועדכון ל gpu 3. בדקתי טמפרטורה והיא נראת נורמלית לחלוטין. אשמח מאוד לעזרה בנושא!
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מחשב ישן מאד, יש בו קרוב ל40מגה ביית או שזה גיגה? איך קוראים לזה אין לי מושג... מחשב בסביבות ה8 שנים חי וקיים. הוא עבד אצל מישהו עד עכשיו אבל ההוא קיבל מחשב אחר אז נתן לי אותו ויש לי מה לעשות איתו בקטנה אז רציתי לפרמט אותו, למחוק הכל ולפרמט עם דיסק win xp pro sp2 הצלחתי, עלה לי המסך, מחקתי את המחיצות, עשיתי מחיצה אחת, הוא התחיל לפרמט... בשלב שלוקח לו כמה שניות להפעיל מחדש את המחשב המחשב נכבה וכשהוא נדלק יש שוב הודעה של ללחוץ על מקש כלשהו כדי לפרמט ואז אם לא לחצתי על כלום עולה ההודעת שגיאה הזו "error loading operating system" ניסיתי לפרמט שוב ושוב וכלום לא עזר, תמיד אותה בעיה, יש הצעות לפיתרון? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
במחשבי הדל (P3 , לוח של אסוס) היה מותקן מזה שנים קורא DVD של פיוניר. לאחרונה החלטתי להעביר אליו ממחשב אחר צורב CD , משהו של LG. הבעייה: המחשב מזהה רק אחד מהם. או הצורב או הDVD. אם אני מחבר את שניהם בטור , כבר בביוס מוצג לי רק הצורב. כשאני לא מחבר את הצורב המחשב מזהה את ה-DVD. כל אחד בנפרד מתפקד מצויין , ביחד - צריכים גננת. עצות ?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייח שיש לו כבר כמה שנים. הוא משמש כמחשב המחובר לטלויזיה (מסך דרך hdmi בלבד). לאחרונה, המחשב נתקע הרבה לפני ביצוע בוט. רק אם אני נותן לו לנוח יום יומיים הוא עושה בוט ואז עובד בסדר בדרך כלל. מה יכולה להיות הבעיה? תודה נמרוד
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר שהמע' שלי הייא נכבית והמחשב מתחיל לצףצף בקןך צורמני, הבנתי שמדובר בבעית התחממות. יצאתי וקניתי מאורר לכרטיס מסך, אך ללא הועיל הבעיה עודנה קיימת. זהו דוח של אברסט שניות לפני שהמע' קורסת. מי הוא הרכיב הבעייית שמתחמם וכיצד אוכל לתקן את הבעיה? Sensor Properties: Sensor Type Winbond W83627HF (ISA 290h) Motherboard Name Abit NF7 Series Temperatures: Motherboard 37 °C (99 °F) CPU 74 °C (165 °F) WDC WD1600AAJB-00PVA0 28 °C (82 °F) Cooling Fans: CPU 4754 RPM Voltage Values: CPU Core 1.62 V +3.3 V …
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הוינדוס לא מזהה אותו אז התקנתי דריוורים וזה לא עובד, נראה לי שהוא מת אבל אני לא רוצה סתם לזרוק... איך אני קובע מוות? (דופק...נשימה...) לא ראיתי איזה חלק שרוף או דברים כאלה...
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
משום מה- לא עשיתי, כמדומני, שום דבר חריג- התחילה לקפוץ אצלי הודעה שWINDOWS נתקל בבעיית APPLICATION (DEVICE FALIURE) והתצוגה נדפקת-אמנם נשארת על 600X800 אבל בCOLOR QUALITY המקס' הוא :LOWEST 4 וכמובן שבעקבות זה אני גם לא יכול להעלות כל דבר שמצריך גרפיקה מתקדמת. התקנתי כבר את כרטיס המסך (SIS 315 יימח שמו!) פעמיים, ואתחלתי את המחשב 3 פעמים וכל פעם הוא בסדר לכחצי שעה עד שפתאום קופצת לי עוד פעם האזהרה והתצוגה נדפקת. מה זה ולמה ואיך נפטרים מזה???
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי מחשב דיי חדש זיכרון Pentium 4 3.2 1GB כשאני מפעיל שירים אז כל כמה שניות יש קיטועים של השיר וזה לא אמור להיות ככה ושמתי לב שבמנהל המשימות של וינדווס הקובץ svchost.exe משתמש בזיכרון ב- 37,420 k , משהו שאני לא זוכר שהיה בעבר זה תקין ?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש כמצוין במפרט שלי הרקבתי את המחשב אבל הוא לא פועל לי לא אני לא יודע למה :s05: הלוח אם אמור לצפצפ כאשר יש תקלת ליבה אבל הוא לא מצפצפ הצאתי את הזיכרונות בשביל לבדוק והמחשב עדיין לא ציפצפ (יש לי ספיקר קטן) אני צריך או שתאזרו לי או שתתנו לי קישור למדריך להרכבת מחשב תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי 2 זכרונות של 16G של חברת HyperX מהירות 3466 חיברתי אותם ללוח אם ואז אני רואה בתוכנת CPU-Z שהם רצים רק על 2400 חפרתי קצת וגיליתי שאני צריך להפעיל בביוס את XML עשיתי לו ENABLE ועדיין זה רץ לי על 2400 לא יותר. מישהו יודע מה הבעיה? ראיתי שעוד אנשים זה קרה להם בפורומים שונים אבל אין לאף אחד תשובה אם יש פה מישהו שמבין אשמח לתשובה מפרט המחשב: לוח אם x299 gigabyte gaming 7 מעבד: i7-7820X ד 8 ליבות
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
- 1 follower
-
-
Hello... sorry I can't talk in hebrew I don't have hebrew on this computer. I'm using Linus (knoppix) Live CD because the hard disk isn't recognized in the windoes installation CD. The problem is: suddenly, when I've restarted the computer, is said the the "ntoskrnl.exe" file is missing. isn the next times, is says "Please insert boot cd" or somthing like that, like the operating system and the hard disk aren't installed. In the same time, the BIOS started to be slowww, it takes hour to load itself, and the hard disk is somtimes recogized and somtumes no.. what can I do? TY...
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
המנורה ליפעמים נכבת והמחשב עדיין עובד רגיל למה המנורה ניכבת?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לוקח לי שעה להעביר מדיסק להר-דיסק.... הבעייה היא במערכת הפעלה או הכונן אצמו?? (המארכת היא ויסטה הום פרימיום 64 + SP1) בבקשה עזרה..
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
במסך LCD של סאמסונג מדגם 172N שנתגלו בו בעיות ריצוד מסויימות, נלקח אכן לבדיקה אצל יבואן סאמסונג - חיון. אך שם נאמר שהם "לא מתעסקים עם הדגם הנ"ל", ולכן לא מוכנים אפילו לבדוק אותו. לי אישית, יש הרגשה שהבעיה היא מזערית, שכן התקלה "באה והולכת".. וכשהמסך אכן עובד, הוא פועל מצויין. היתה לי בעיה דומה בעבר עם מסך הLCD של פיליפס שלי, שעבר כיוונון פשוט ועד היום פועל בצורה מצויינת - זה המסך המרכזי שלי, המשמש אותי לעבודות צילום ועריכה. כך שלדעתי הבעיה היא מזערית רק ש"חיון" מתנערים מאחריות. מישהו יודע אם שווק המסך בארץ והיכן הוא נמכר בעבר ? שאלה נוספת - האם מישהו מכיר טכנאי/מעבדה אמינה בארץ שאכן יוכלו לבדוק את המסך ? אני מאמין שישנם עוד גופים כשרונים טכנים המסוגלים לתקן תקלות מסוג זה.…
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא ניתקע בן הטעינה של הווינדוס לבין טעינת התוכנות שנידלקות עם המחשב (לרוב הוא ניתקע במסך של ברוך הבא) לפעמים גם המסך לא נידלק ואז צריך לתת לו זמן לנוח ואז להפעיל מחדש מישהו יודע למה?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נשרף לי ספק הכח ולוח האם. החלפתי את שניהם, קניתי דיסק חדש והתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש (לינוקס אובונטו 9.10) על הדיסק החדש. אחרי כל זה המחשב נתקע לעיתים קרובות - אפשר להזיז את העכבר אבל אי-אפשר ללחוץ על שום דבר. אפילו אי-אפשר לכבות את המחשב בצורה מסודרת. התקנתי מחדש את הערכת ההפעלה אבל הבעיות חוזרות. בנוסף יש תגובה איטית לפעמים. כשאני לוחץ על "FILE" בתוכנה כלשהי יכול לעבור 5 שניות עד שהמחשב מגיב. אני מנסה להבין איפה הבעיה.... הרכיבים הישנים הם: זיכרון, מעבד וכרטיס מסך. את הזיכרון בדקתי עם memtest86 -> נראה שהוא תקין. עשיתי 5 פעמים את הבדיקה כדי להיות בטוח. איך בודקים את תקחינות כרטיס המסך? איך בודקים את תקינות המעבד? דרך אגב: מעבד intel core 2 1866m…
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
g force 4 mx 440 128mb אני רואה ברוב המשחקים חשוך ואני לא יודע למה חשבבתי שזה המחשב אבל קניתי מחשב חדש ולא קניתי כרטיס אז אני משתמש בזה ועדיין חשוך מה אני יכול לעשות לדעתי זה דריברים אני מוריד תדריבר הרגיל של ג'י פורס אם זה הדרי ברים איזה דריבר להוריד?
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
בוקר טוב, הבעיה שלי קצת מורכבת, בהתחלה המחשב היה מתכבה במסך הטעינה של הווינדוס, כ5 שניות אחרי שהווינדוס מתחיל להיטען, המחשב היה מתכבה. מה כבר לא ניסיתי, חשבתי שברגע שמופעל עומס על המעבד הוא היה מתכבה, אז הוצאתי את המעבד עם המאוורר וניקיתי טוב טוב מאבק את המאוורר ואת הגוף קירור. זה לא עזר, אז החלטתי לעשות פורמט למחשב, עכשיו אחרי הפורמט המחשב היה מתכבה לי ב34 דקות של ההתקנה, קבוע, אז פירקתי את המחשב לגורמים, ניקיתי מאבק וחיברתי שוב, עכשיו המחשב מתכבה לי פעם ב34 דקות התקנה ופעם ב32 ופעם ב28, כל פעם משתנה אבל בדרך כלל אלה אותם המספרים. בחדר של האחים הקטנים שלי יש גם מחשב, לקחתי משם את המעבד+המואארר שלהם, את הספק כח ואת הזיכרון RAM (יש לנו את אותו המחשב), וזה גם לא עזר, עדיין …
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
כאשר אני פותח את המחשב יש לי את ההודעה הזאת erroe c:windows/sestam32/nvcapl the specified module not found (הבעיה זה שבוקונטאר אני לא מצליח להעביר את הרזולוציה מsoftwar לopengl וזה משגעה אותי ופעם לפני שהיה לי את הוירוס הזה היתי יכול
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-