תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
לאחר שפירקתי את המחשב (על מנת להחליף גוף קירור למעבד) הכל עובד בסדר חוץ מזה שפתאום אין קול. הרמקולים מחוברים כמו שצריך , ניסיתי גם עם אוזניות ואין קול. עכשיו כשאני נזכר , בחלק מהברגים עבדתי עם מברג מגנטי (רגיל, לא חזק בעוצמה מיוחדת) והוא התמגנט לי פעם אחת בטעות ליציאה של הכ.קול של הלוח (צרפתי תמונה). ממש התמגנט לשניה וזהו. יכול להיות שזה הרס את הכ.קול? זה סביר? מה עוד יכול לגרום לכך שלא יהיה קול? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרתכם הרבה יש לי בעיה שכאשר אני מחליף את המחשב המאורר עושה רעש כמו מנוע מקולקל של מכונית מן ררר...... כזה מה יכולה להיות הבעיה כיצד אני יכול לפתור אותה תודה רבה לכם על העזרה והתשובות שתכתבו לילה טוב שי בן יהודה
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
באנטי וירוס 32nod . האם האנטי וירוס עושה את העבודה שלו לבד- סורק ומוחק לבד? או שצריך להפעיל את הסריקה מדי כמה ימים?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מחשב נתקע בזמן משחקים. עשיתי בדיקת מאמץ ב occt 4 וקיבלתי פלט ללא שגיאות, אך יש קפיצות ב 12v- . מחשב : amd 965 140w כרטיס מסך gtx 470 hawk זיכרונות : kingston 2 x 3GB ספק : chieftec 550w קירור מעבד : mugen 3 יש רעיונות מה עושים ? מצורפים דוחות של OCCT תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
לפני כמה ימים המחשב התחיל לעשות בעיות, הוינדוס(ויסטה) לא רצה לעלות והיה רשום שיש קבצים חסרים או פגומים בתקייה win32 אם אני לא טועה. אז החלטתי לפרמט, עכשיו הוינדוס כן עולה אבל המחשב זז בצורה איטית להחריד, ויש שימוש מופרז בCPU ללא שום סיבה הנראת לעין. בתמונה הזאת התוכנה היחידה שפועלת היא icq ועדיין השימוש במעבד נראה לי "טיפה" מוגזם. אני לא יודע אם זה בעיית חומרה או תוכנה, למישהו יש רעיון? אגב המפרט של המחשב בצד <------------------------- עריכה: אני רואה גם שהמחשב איטי לפעמים גם שהCPU לא משתמש בהרבה אחוזים.
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כבר המון זמן צורב DVD של פיוניר בימים האחרונים הוא לא מזהה דיסקים של DVD (דיסקים רגילים כן!) כשאני מכניס דיסק DVD זה נראה כאילו הכונן ריק... ניסיתי לנקות את העינית של הכונן עם הדיסק ניקוי ההוא עם המברשת... אבל זה לא ממש עזר... יש משהו שאני יכול לעשות לפני שאני קונה צורב חדש???
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
כונן ה DVD שלי הפסיק לקרא דיסקים של DVD הוא עדיין צורב דיסקים רגילים אבל כשאני מכניס DVD הוא מתחיל לקרא אותו שעות ועושה רעשים מוזרים, רק כשאני מוציא את הדיסק הוא מפסיק משהו יודע מה הבעייה או פשוט כדי ללכת ולקנות חדש?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
ככה- המפרט שלי מופיע בחתימה, וגם הOC מופיע בחתימה. המעבד שלי היה על מתח 1.65V והעובדה שהוא התחיל להיות יותר מדי קרוב רוב הזמן ל50 מעלות הדאיגה אותי... (למרות שזה OC חזק אני זוכר שהיו זמנים שהוא היה ממש צריך להתאמץ איזה לילה עם PRIME95 כדי להגיע אולי אולי ל45 והיום הוא רוב הזמן גם במנוחה נושק ל50... על PRIME95 אני לא רוצה לחשוב בכלל.. 1. הורדתי את המתח ל1.6 , שמתי לב שהטמפרטורה לא ירדה אלא אפילו עלתה, למה?? (הבנתי שמתח הוא המשפיע העיקרי של הטמפ' - משמע תוריד מתח תוריד מעלות, למה יצא לי הפוך??) 2. חשבתי לעצמי אם בלילה המחשב דלוק למה לאמץ אותו שיזיע בטמפ' כאלה ונזכרתי בCOOL N QUIET, רק מה לא זכרתי איפ ההו אנמצא, הלכתי, חיפשתי, קראתי במדריך של הלוח אם ובלה בלה בלה, הוא נעל…
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, החלפנו אינטרנט בבית לסיבים של בזק 1000 מגה. הכל עובד כמו שצריך. במקביל קיבלתי מחשב נייד חדש (יד שניה) המחשב בהתחלה לא הראה את רשת ה wifi הביתית בכלל (כן הראה רשתות של השכנים לצורך העניין וגם נקודה חמה ניידת). לאחר שיחה ארוכה עם בזק עשו פעולה כלשהי ועכשיו הרשת גלויה גם במחשב הנייד. המחשב מתחבר ומתנתק כל כמה שניות מה wifi. בזק התנערו מאחריות ואמרו שזה משהו במחשב וברגע שרואים את הרשת במחשב זה לא קשור אליהם. מדובר במחשב DELL I7. האם למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק חדש - אחרי שהתקנתי את ההארד דיסק והכל בסדר.. דבר ראשון גיליתי שהכונן DVD שלי מחובר על הSECONDARY בכבל של ההארדיסקים (כאילו הכבל שממשיך מההארד דיסק הישן חיברתי (בזמנו) לכונן DVD שלי) אחרי שניתקתי את הכונן DVD שלי.. וכביכול התקנתי את ההארדיסק החדש..(איך לא עם עזרה מהאנשים פה ) גיליתי שפתאום אין לי אף אייקון של כונן DVD או צורב DVD במחשב שלי (יש לי 2 כוננים אחד כונן DVD והשני צורב DVD שאגב גם הוא הפסיק לעבוד) מישהו אולי יודע למה זה קרה ? איך אני מחזיר אותם לפעילות ? קיים מצב שאני צריך להחליף כבל אולי ?
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי usb - kmv edimix, ישנה בעיה אתו: במחשב אחד הוא עובד והכל בסדר, כאשר אני עובר למחשב השני, הנורה מהבהבת והוא לא מזהה את העכבר והמקלדת, ואני צריך להוציא בכל פעם את ההתקן של העכבר \מקלדת ולחבר למחשב ישירות, זה מעצבן ולא נוח. (כמו כן הוא גם לא מזהה את המסך, ושוב צריך לחבר אליו את המסך ישירות) אני מצרף תמונה של הusb - kmv edimix כדי שתוכלו להבין על מה מדובר. אציין שהעכבר והמקלדת הם של microsoft (אלחוטי) אשמח מאוד לקבל את עזרתכם, תודה רבה לכולכם מראש.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי, זה הלוח אם שלי, היה לי מעבד עם תושבת AM3, ולצערי נשברו פינים במעבד בעקבות המלצות ברשת קניתי FX8150 שהוא עם תושבת AM3+ בהסתמך על עדכון ביוס שאמור לעבוד עם זה אבל - אין לי כרגע מעבד לעלות איתו את המחשב ע"מ לעשות עדכון ביוס ניסיתי לחבר את המעבד החדש והמחשב לא עולה איתו. יש למישהו המלצות לפתרון? לא מצאתי אפילו AM3 לקנייה במחיר נורמלי (עד 200 ש"ח) רק בשביל להעלות את המחשב תודה
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
יש לי וינדוס vista עכשיו עד שמצאתי את כל הדרייברים לקח לי יום שלם עכשיו אני לא מוצא את הדרייבר של הכרטיס קול שלי שתומך בvista הגירסה שאני צריך היא c-media CMI8738
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, אתמול המחשב שלי חדל מלתפקד אחרי מספר התקנות של דריברים לכרטיס קול SBLIVE 5.1... מסתבר שמשהו קרה והוינדאוז סירב לעלות... ביטלתי את ה OC והחזרתי את הBIOS להגדרות DEFAULT... הוציאתי את הכרטיס קול בדקתי הכל את ההרדיסק הכל עובד וגם הוצאתי את הזכרון.. למעשה הבעיה היא שמעלים את המחשב רואים את ההתחלה שהוא מזהה את המעבד זיכרון והכל ואז שמנסים להריץ וינדאוז ואומרים לו RUN WINDOWS NORMALLY הוא הופף למסך דוס שחור ואין בכלל טעינות ממהרדיסק !!! ולא קורא כלום !! חייבים לעשות ריסט ! ניסיתי להתקין XP חדש אבל שוב אחרי שהוא ביצע את התחלת הSETUP שוב קרה אותו דבר שום נורת הרדיסק הכל קופא ! בדקתי את ההרדיסק במחשב החדש והעתקתי את הגיבויים שלי כי פחדתי שהוא נדפק ! באמת שאין לי מושג איך…
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שוב שלום, לא בפעם הראשונה שיש לי את הבעיה הזאת וזה קרה לי בשני פלאפונים ושני כרטיסי זיכרון (עם מוזיקה גם קורה) כרגע מדובר על מכשיר samsung f480 הבעיה הנוכחית היא כזאת צלמתי בערך 100 תמונות בפלאפון והם נשמרו על הכרטיס זיכרון, אחרי כמה חיבורים למחשב כדי להעביר קבצים מהטלפון עצמו (שגם עושה בעיות), התמונות שבכרטיס הזיכרון נמחקו ובמקום התמונות נוצרו קבצים ותיקיות לא מובנות בג'יבריש, המשקל של הקבצים לא הגיוני (כרטיס של 1 ג'יגה) ורק התיקיה של התמונות שוקלת 11.5 ג'יגה אין זכר ל100 התמונות החדשות (נשארו רק מספר תמונות ישנות יותר) מצורף צילום מסך תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב קצת ישן עם כרטיס מסך 6600GT שהיה מריץ לי משחקים כמו NFS וכו לאחרונה החלפתי לו מסך מ SRT ל LCD ועכשיו כשאני נכנס למשחקים אני רואה את הסרטונים המקדימים אבל כשהמשחק עולה המסך נכבה (הנורית מהבהבת ) והמחשב ממשיך לפעול פרמטתי כבר פעמיים החלפתי דרייברים לישנים חדשים הכל ושום דבר לא עובד תודה בכל אופן
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי כונן של WD ואני זוכר שאמור להיות לו תוכנת בדיקה לשגיאות (אחרת מ (Datal LifeGuard מישהו יכול בבקשה לתת לי את הקישור לתוכנה?
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם אז יש לי מחשב שהמפרט שלו : p9300 500gig 32mb 4gig ram 800hz hd3870X2 EX-38 DS4 את המשחקים הוא מריץ על HIGE בלחץץץץץ (יש לי 19 אינץ שזה כלום לכרטיס מסך הזה) וב3DMARK 2006 התוצאה היא 6500 שזה בושה ..... מה לעשות? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מחר אני אמור לקבל מארז חדש ורציתי לדעת אם זה מסובך להחליף מארז? כאילו יש ליי קצת ידע ואבא שלי יהיה איתי והוא חשמלאי אז אמורות ליהיות בעיות ואיך אתם ממליצים להחליף? כאילו מה הסדר?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת האם זה נורמלי מה שרשום לי שאין לי בטריה באוורסנט? העלתי תמונה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב אתמול ולפתע המסך לא מגיב... ניסיתי להשתמש בכבל 15 פין במקום DVI ולא עזר... המסך טוב כי מחשב אחר עובד.. כשאני מדליק את המחשב הכל רץ (מאווררים, צורב) אבל אני לא שומע את צליל הפתיחה של הווינדוס.. האם זה בעיה של הכרטיס מסך? מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
בשבוע האחרון אני מזהה שיש לי בעיה במחשב. קניתי את המחשב החדש לפני חודש + , והוא מתחיל לעשות לי בעיות בשבוע האחרון. משום מה כשאני משאיר אותו פתוח לשני לילות ברציפיות למחרת בבוקר המחשב לא עובד , שום תוכנה לא עולה ואני מקבל את ההודעה הבאה : insufficient system resources exist to complete the requested service אני משתמש ב win 7 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי חשבון מפתח של אפל, להבנתי צריך לשלם להם כל שנה מחדש. אם אני לא משלם, האם האפליקציה יותר לא תעבוד? תודה
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי מחשב עם לוח של ASUS P5B. לאחרונה בכל הפסקת חשמל או ניתוק כבל החשמל הביוס מתאפס והתאריך בורח וצריך לעדכן מחדש. קראתי ברשת שבד"כ זו בעית סוללה והחלפתי בחדשה - אבל הבעיה נשארה. אמרו לי בטלפון באחת המעבדות שצריך לשחק אולי בג'מפר אבל חיפשתי ולא מצאתי איפה הוא נמצא. אשמח אם תתנו לי פתרון או לפחות הסבר איפה נמצא הג'מפר - אם יש איזה שרטוט (משהו של יותר מ"ליד הסוללה" כי אני לא מוצא אותו.) תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי מחשב Lenovo (מהעבודה) וברשותי 2 מסכי 19" עם כרטיס מסך של NVIDIA מסוג GS 8400. היום פתאום שמתי לב שרואים לא משהו, לא חד, כשבדקתי ראיתי שהשתנתה הרזולוציה של המסך. נכנסתי ל-NVIDIA Control Panel ושם אני לא רואה את הרזולוציה של המסכים שלי (אגב, גם אם אני עושה קליק ימני על השולחן עבודה ואז Screen Resolution אני לא רואה את הרזולוציה שלי), ניסיתי להגדיר רזולוצית Custom ב-NVIDIA Control Panel אבל עדיין זה לא עוזר. אני עם Win 7 x64 ואחרי חיפוש ברשת ראיתי שזה קרה כבר לכמה אנשים אבל לא הצלחתי למצוא פתרון שיעזור לי למרות שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך מחדש, התקנתי DIRECT X, שיחקתי עם הכבלים, עשיתי ריבוט וכד'. אשמח לעזרה היות ואני רואה הכל לא ברזולוציה המיטבית ואני די סובל מזה.…
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-