עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by gil13,

אני נכנס ל-DMC4 ואחרי דקה בערך זה עושה לי מסך שחור ונתקע והאפשרות היחידה שאני יכול לעשות זה ריסט. מישהו יודע מדוע זה קורה? זה קרה לי כבר 4 פעמים... עדיין לא ניסיתי משחקים אחרים כי לא הספקתי להוריד (מחשב חדש ). לאחר שאני אבדוק אם גם בהם זה קורה אני ארשום פה. תודה. עריכה: ניסיתי במשחקים אחרים ושם זה פועל פיקס.

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  2. שלום. קניתי אתמול את הצורב הזה: http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_optical%20drives_optical%20drives_GH20LS10.jhtml מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה, חיברתי את הצורב כמו שצריך . הבעיה שהוא לא קורא שום תקליטור שאני מכניס אליו. הוא כאילו קורא את התקליטור (נורה מהבבת ושומעים רעש של קריאה) אבל שום דבר לא קורה ושאני מנסה להכנס לכונן עצמו מתוך המחשב שלי, הוא לא מגיב. ואם הוא לא קורא, אז אין צורך להגיד שהוא גם לא צורב. לעומת זאת, שחיברתי את הצורב למחשב שיש בו מערכת הפעלה XP הצורב עבד כמו גדול. קורא וצורב כמו שצריך. מה הבעיה ? הצורב לא תואם לויסטה? או שיש בעיה אחרת? על איזה כיוון ללכת בניסיון למצוא את הבעיה בויסטה? כי הבעיה היא לא בצורב!! הוא עובד . תודה מראש…

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  3. יש לי מחשב נייד hp pavillion dv6102eu ונראה כי המאוורר קירור עובד יותר מדיי ... הוא אמור לעבוד מדי פעם:לחכות עד שהמעבד מתחמם ואז לעבוד עד שמתקרר וכך שוב ושוב יש לי מעבד AMD Sempron 3400 1.8ghz המאוורר מתחיל לקרר בסביבות 59-61 מעלות ומפסיק 50-52 מעלות (אני יודע שהמעבדים של החברה הזאת מסוגלים לעבוד בטמפ עבודה גבוהה משל אינטל) האם זה תקין או שאני סתם בחרדה עקב פירוק המחשב והרכבתו?

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  4. Started by DaGaN23,

שלום כל פעם שאני נכנס למשחק אחרי כמה זמן פתאום נהיים לי כל מיני באגים מוזרים על המסך לפעמים נקודות ורודות וירוקות ולפעמים מין כאלה קווים ענקיים שחוצים את המסך ואני לא יכול לראות כלום מישהו יודע מה הבעיה או מה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה ? תודה מראש ...

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  5. Started by ma nishma?,

מה לעשות הוא משוגע!

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  6. Started by moses_23,

חברה קניתי HD חדש ומותקן שמה כבר ווינדוס XP וכשאני שם את זה במחשב שלי אני רואה את הטפריט של הSAFE MODE וכל אלה ואני עושה START WINDOWS NORMALY והוא מפעיל את המחשב מחדש ואם אני עושה SAFE MODE הוא גם מפעיל מחדש תמחשב מה אני צריך לעשות?

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  7. Started by אמיר,

שלום לכולם, הייתה הפסקת חשמל. הדלקתי את המחשב, ולא רואים כלום במסך, ניסיתי להוציא ולהחזיר חיבורים, היה קטע מסויים שלרגע ראו במסך-כשצריך להקליד סיסמא(לפני שהווינדוז עולה), הקלדתי סיסמא לחצתי אנטר ושוב לא רואים כלום... עכשיו המצב הוא שפשוט המסך נראה כבוי (הנורית של המסך דולקת, אך לא רואים כלום) מה יכולה להיות הבעיה ומה ניתן לעשות כדי לפתור אותה? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  8. Started by Sblast,

המסך שלי הוא G90FB , המסך הישן שלי LG17 אינץ' מציג דברים עם פרטים רבים ופוקוס מצוין, בעוד שהמסך שלי פשוט לא בפוקוס. האייקונים בדיסקטופ מופיעים עם פחות פרטים מאשר במסך הישן, ונראים קצת מטושטשים. מה לעשות"??? תודה ??? ??? ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  9. Started by kentaro,

שלום יש לי בעיית BSOD ב WIN7 64x שגיאה מס 0x124 אני ניסיתי לבדוק ולמצוא מידע על הבעיה וראיתי מישהו שפרסם שהייתה לו את הבעיה והוא בעצם שינה אופציה ב BIOS של מה שנקרא "32 bit disk access" ואחרי שהוא עשה לזה ENABLE זה חזר לעבוד בלי בעיות. אני מנסה למצוא את ההגדרה הזו ב BIOS שלי שככל הנראה יש לה כמה שמות. אם מישהו מכם יוכל לעזור לי בבקשה למצוא את השם של ההגדרה הזו. אני משתמש בלוח אם "GA-H67A-UD3H-B3 חשוב לציין שהקריסה מתרחשת בעת משחק ב"באד קומפני 2" לאחר כחצי שעה של משחק. לעומת זאת בIDLE וגם בעומס לאחר בדיקות עם OCCT וFURMARK אין שום זכר לבעיה. תודה רבה וחג שמח.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  10. Started by JediMaster,

g force 4 mx 440 128mb אני רואה ברוב המשחקים חשוך ואני לא יודע למה חשבבתי שזה המחשב אבל קניתי מחשב חדש ולא קניתי כרטיס אז אני משתמש בזה ועדיין חשוך מה אני יכול לעשות לדעתי זה דריברים אני מוריד תדריבר הרגיל של ג'י פורס אם זה הדרי ברים איזה דריבר להוריד?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  11. הוספתי מודול זיכרון (חדש מהחנות), לפתע הופיע לי פרוסס DUMPREP ואז לאחר 3 דקות, מסך כחול וריסט אוטומטית.(WINXP) לאחר שהסרתי את המודול הזה, המחשב עובד תקין... מה הבעייה?

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  12. Started by Odedb52,

שלום.. אני עכשיו רושם במחשב של אח שלי בגל שהמחשב הרגיל פשוט הפסיק לעבוד... לפני יומיים אחרי בית ספר אני בא להדליק את המחשב.. ואחרי שזה עושה את המסך טעינה של הXP יש לאיזה עשירית שניה מסך כחול שרשומים בו דברים אבל אי אפשר להספיק לקרוא אפילו מילה אחת.. (שאני אפילו לא מספיק לצלם...) ואז ריסט... שוב מגיע למסך טעינה... כחול.. ריסט.. וגם Safe mode אותו הדבר.. טוען את כל הקצים - כחול - ריסט.. בקיצור- אין לי שום דרך להפעיל את המחשב כמו שצריך. לפני שזה הגיע למצב הזה (זה קרה בהדרגה תוך יומיים בערך...) - המחשב נתקע לי אחרי זמן מסויים של עבודה.. (סתם שיטוט באינטרנט וכאלה.. בלי משחקים.) ניסיתי שוב להדליק - ושוב נתקע אחרי כמה זמן.. התייאשתי.. ויום אחרי כבר קרה מה שמצויין …

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  13. יש לי מחשב נייח WIN7, פורמט אתמול ונוקה היטב (לא נראה לי שזה קשור לעינייני חום כמעט 100%). הבעיה היא כזאת, שאני נכנס לדפדפן ויוצא ממנו המחשב קופא (אם אני נשאר עם דפדפן פתוח הכול מצויין, אני יכול להיות במחשב ולא יקרה כלום) זה משהו הזוי לא יודע מה זה, עכשיו גיליתי שזה קורה לי גם שאני יוצא מהמדיה פלייר . בדקתי את הדיסק הקשיח עם תוכנה והתוצאה היתה טובה, בדקתי זכרונות והתוצאה טובה אני חושב אולי זה משהו בכרטיס מסך יש דרך לבדוק אתז ה? המחשב די חדש, והוא גם חזק, I5 , 4RAM DDR3 אחלה מחשב לא ידוע למה הוא עושה את הבעיות האלו. לפני הפירמוט המחשב גם היה קופא אבל בלי קשר אם אני נכנסל דפדפן או למדייה פלייר היה קופא מידי פעם ורק ריסט עוזר. עכשיו משהו חדש, לפני שהוא קופא יש מין פס ש…

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  14. בבקשה מישהו עזרה זה דחוף יש לי סרטים שקניתי צרובים ובדיוידי אפשר לראות אותם אבל במחשב הם לא עולים ולפעמים אף תוקעים לי את המחשבי, מישהו יכול לעזור לי ולומר לי אם ואיך אפשר לגרום למחשבי שלי לזהות אותם? הוא פשוט לא מזהה אותם בכונן הדיסקים בבבבבקקקשששההה עזרהה תודה רבה לכם

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  15. Started by ביז'ו המוס,

OK יש לי norton systemworks ואאוטו פרוטקט של האנטי ווירוס לא מופעל ואני לא יכול להפעיל אותו (כם הEMAIL PROTECT לא עובד אבל זה לא חשוב לי) (וכל השאר כן עובד) מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  16. Started by lmlm,

או הסבר ממשהו תודה.......

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  17. Started by Charybdis,

לום, יש לי בעיה עם המורב, הוא מזוהה בביוס ובווינדוס אבל כשמכניסים לו דיסק הוא לא מגיב. כאילו לא הוכנס דיסק.

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  18. Started by fimget,

שלום, ספק הכח התפוצץ באמצע עבודה. קניתי ספק חדש אבל: 1) המחשב לא נדלק כלל אם דיסק המאסטר 10GB של WD (ישן אבל חזק) מחובר. 2) לוח האם לא מזהה את דיסק הסלייב 80GB (גם של WD). מה הבעיה של הדיסקים? האם ניתן לתקן אותה או לפחות לשחזר את המידע?

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Started by yakir1111,

שלום קניתי כרטיס מסך גיפורס 2 בשביל המערכת HTPC שאני בקרוב בונה והשאלה שלי הי אם רואים טוב בטלויזיה שמחברים את הטלויזיה לTVOUT שבכרטיס זאת אומרת שאני מיתכוון אם האיכות בסדר? או שרואים מטושטש? זה אמור להיות תמונה חלקה וטובה? בבקשה תענו לי תודה יקיר

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by Amit Bar,

שלום, החלפתי ספק כוח לא מזמן, ומאז הצורב די וי די לא עובד... הוא לא מופיע במחשב שלי, והוא בכלל לא מראה סימן חיים, כאילו הספק לא שולח לו חשמל. לפי דעתי החיבור שעשיתי לכוננים לא טוב, או שצריך לעדכן משהו.... תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  21. שלום לכולם אני פונה אליכם לאחר שעתיים מתסכלות של נסיונות התקנה של הכרטיס קול הנ"ל. איכשהו הכרטיס יצא מהSLOT כשהמחשב עבד, ואז נעלמו הדרייברים. ניסיתי להתקין מחדש לאחר מחיקה בREGISTRY, SAFE MODE כל התיקיות וניסיתי את כל הגרסאות אך שום דבר לא עזר. לאחר ההעתקה של הדרייברים לPROGRAM FILES, זה מנסה להתקין לWINDOWS ואז לא משנה מה זה רושם את הדבר הבא: (יש לי WINXP SP2) [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  22. Started by Tal14,

שלום כשאני מדליק את המחשב יש פעמים שהוא נכבה מיד ויש פעמים שהוא מגיע עד למסך של הברוך הבא ולפעמים אפילו אני עובד איתו דקה ואז הוא נכבה אני מדליק כמה פעמים ואז זה מסתדר מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ? תודה [ניסיתי לעבוד עם הארד דיסק אחד,זיכרון אחד ועדיין זה אותו הדבר]

• 12 תגובות
    • 715 צפיות
  23. (מצורפות תמונות עם הפרטים) יש לי סטיק אחד 256, ועוד שניים של 128. שרק הסטיק של 256 בפנים, המחשב מזהה 256. שהוא ועוד 128 - המחשב מזהה רק 256. שאני שם את שלושת הסטיקים ביחד - המחשב מזהה לי רק 384 מגה זיכרון פיסי. למה זה, ואיך אני יכול לפתור את הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by koby88,

שלום, כשאני מדליק את המחשב המערכת עולה בצורה רגילה בלי בעיות אבל המסך מתנהב מוזר. מרגע הפעלת המחשב המסך מתחיל להבהב והבזקים בתדירות גבוהה ומהירה ברמה כזאת שאי אפשר להסתכל אפילו על המסך, לאחר שעולה מערכת ההפסקה ההבזקים מאיטים ומפסיקים. אני מכבה ומדליק את המחשב מחדש וזה לא קורה שוב, רק במקרה שהמחשב מכובה לזמן ממשוך - חצי שעה בערך אז זה מופיע. חוץ מזה אין שום בעיות אחרות מרגע שההבזקים מפסיקים. יש לי כרטיס מסך NV GF 9800 GT בדקתי את החיבורים של המסך והכל בסדר שם... מה יכולה להיות בעיה?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  25. יש תמונה מצורפת של המסך הכחול זה קורה לי בעיקר שאני באינטרנט (לרוב ביוטיוב) או שאני במשחקים (לא כבדים כלל - כמו c&c generals). הטמפרטורות של המחשב די רגילות : מעבד - 31~35 כרטיס מסך - 45~55 מה הבעיה ואיך אפשר לסדר את זה ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים