תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
הרכבתי מחשב חדש בשביל חבר, פירמטתי אותו ב NTFS דרך ההתקנה של הWINDOWS XP הוא נותן לי רק 131 GB ואין עוד פרטישנים נסתרים או משהו, רק פרטישן של כמה מגה שההתקנה פותחת ואחרי זה מוחקת .. יש למישהו רעיונות..?!?! אני אנסה מחר בצאת השבת לנסות לסדר אולי עם פרטישן מגיק 8 אולי אסדר את זה עם FDISK למרות שאני לא כזה מכיר אותו... מפרט המחשב : Athlon 3200+ VC gigabyte kn8f-9 1 X 512 mb 400 mhz Twinmos Saphire RX1300 Pro nec 3550 A+ Hdd WS 160 gb sata 2 8mb Samsung 730b
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
http://www.dev-toast.com/2007/01/05/uncrippling-bluetooth-in-vista-rtm/ אני יודע שזה נושא כאוב אצל רובנו, והרבה צריכים את זה, אז הנה
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום רב! כאשר אני לוחץ על הכפתור של הדלקת המחשב. המחשב עצמו עושה רעש של נדלק (כלומר מאווררים והכל) אבל המסך לא נדלק. לוקח לו משהו כמו חצי דקה !! להדליק את המסך ורק אז עולה המסך הראשוני של הביוס ומשם... ממשיך להידלק רגיל לווינדוס והכל רגיל ותקין. כלומר חצי דקה הוא דולק אבל לא באמת דולק משהו מוזר ממש. במה יכולה להיות התקלה? זה ממש מטריד אותי כבר כמה שבועות המחשב יחסית חדש intel dual2.6
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
כבר פעם שניה שאני מתקין וינדוס והקבצים בהארדיסק של ה-200 נדפקים בו הקבצים ועכשיו יש בו מלא קבצים שהורדתי ואני רוצה למנוע את זה אני רוצה לדעת אם זה בעיה של חומרה\תוכנה והאם ניתן לתקן אותה אז אם כן איך? os : xp
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
המקלדת במחשב הנייד מציגה צמדי אותיות כאשר אני מקליד אות אחת. מדובר באותיות מסוימות בלבד.כמו כן אין אפשרות הקיש BACKSPACE ואת הספרה 4 .ניסיתי לנקות את המקלדת עם AIR DUSTER ללא שיפור.מה עושים? מדובר במחשב נייד. תודה.
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לא נדלק במצב עומד, לא היתה תמונה והמנורה של הדיסק קשיל הבהבה בצורקה קבועה, כאילו זה מעיד על איזו שהיא תקלה שהשכבתי את המחשב הוא נדלק טוב, ואחר כך העמדתי אותו הוא לא פעל, אז השכבתי נקתי אבק וכאלו, העמדתי עכשיו הוא עובד. מה זה
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
פרמטתי לא מזמן ת'מחשב ופתאום הכרטיס עושה בעיות אין סאונד בכלל בכל הערוצים , כרטיס קול מותקן והכל... אני משתמש בחיבור רגיל(כמו אנטנה,רק כבלים) ולפני הפרמוט הכל עבד מצויין
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום. שאני נכנס ל- Task Manager, הוא מציג לי Cpu Usage:50%. הטמפ' (באמצעות ה- Asus Probe) היא 56 מעלות צלזיוס. שתי שאלות: 1. למה ניצולת היא 50%. אעפ"י ששום תוכנה אחרת לא עובדת ברקע. 2. האם 56 מעלות זה סביר?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
חשבתי אולי יש איזו אפשרות לאפס את ההגדרות שלו איכשהוא או כל פתרון אחר. תודה
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
במהלך ההתקנה של ווינדוס XP טיפה אחרי שהוא מעתיק את הקבצים שהוא צריך להתקנה ומתכוון לעשות ריסט (כתוב למטה Windows is starting ) המחשב נכבה ומצלצל , ולא מגיב אח"כ רק לניתוק מהחשמל והדלקה מחדש . הגורמים ששללתי עד עכשיו לכך : כונן דיסקטים (ניתקתי ) חיבור רשת שמחובר בזמן ההתקנה הכונן שממנו מתקינים עומס חשמלי על הספק טמפ' זכרונות וסלוט בלוח (בדקתי האם הם טובים והאם הסלוט תקין ) למישהו יש רעיון מה הסיבה ? זה קורה גם כשאני עובד עם המחשב , אבל פחות . בעיקר כשאני למשל מעתיק מוזיקה מדיסק. בלי תלות בכונן שממנו מעתיקים (אפילו ניתקתי את השני וניסיתי ) ובמקרה הזה בדיוק כשהמחשב "בא" לעשות ריסט(זאת אומרת שומעים את ה"תלאק" של ההארדיסק ואז הוא נכבה ומצלצל)
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אוקי יש לי מחשב ישן לוחם אם של אינטל מעבד 1.7 P ושתי זיכרונות של RDRAM כל אחד 128 בכל מקרה רציתי לקנות זיכרון נוסף למחשב אז הוצאתי את אחד הזיכרונות כדי ליראות ולהיזכר איך נראה הכרטיס ואז שהחזרתי אותו שמתי אותו הפוך. ומה שזה יצר זה ריח רע מהלוח אם ומסך שלא נדלק במקום זה אני מקבל שלושה צפצופים שאני מדליק את המחשב וגם ברגע שהכרטיסים יושבים בצורה המדויקת המסך כבר לא נדלק האם שרפתי את הלוח אם? או שיש פיתרון להחזיר את המחשב הזה לצורה נורמטיבית של עבודה
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום התקנתי כרטיס מסך חדש מדגם 560TI, התקנתי את הדרייבר המעודכן. חיברתי את הכרטיס לספק כוח ככה שחיבור 6 פין אחד הוא הרגיל של הספק ועוד אחד מקבל מתח משני מולקסים שיושבים כל אחד על צמה אחרת של הספק. הספק הוא סיסוניק 520 וואט ככה שהוא מספיק לכרטיס הזה. הבעיה היא שיש לי קריסות מוזרות מידי פעם ולא ממש הצלחתי לעלות על התבנית שלהן אם יש. מה שכן זה קורה בדרך כלל שהמחשב והכרטיס מסך בכלל לא בעומס למשל זה עוד לא קרס לי במשחק עמוס או סרט או משהו אלא סתם עבודה באינטרנט או בדסקטופ ככה שלא נראה לי שזה מהכרטיס מסך עצמו. זה קורה יותר לדעתי בתחילת העבודה שהמסך יוצא ממצב חיסכון באנרגיה אני חושב
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה, קניתי מעבד ולוח חדשים וניסיתי לחבר אותם במארז הישן שלי אחרי שהרכבתי והמחשב לא עבד כלומר הביוס לא עלה רק המאווררים הסתובבו ניסיתי להרכיב אותו מחוץ למארז והוא עבד, שמתי לב שבכל פעם שאני מחבר בורג אחד אפילו למארז יש אותה בעיה(הביוס לא עולה). איך אפשר לסדר את זה??? החלפת מארז תעזור ??
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום כולם אני מרכיב עכשיו את המחשב ויש לי כמה שאלות 1) אין לי עוד הארדיסק מוכן למערכת כיוון שיש לי עוד לצרוב לפני שאני מפרמט לו כונן ומרכיב, השאלה שלי האם אני יכול להפעיל את המחשב ללא כוהן קשיח ולראות משהו? ואם כן איך אדע אם הכל תקין ומורכב? 2) הרכבתי בינתיים לוח, מעבד, זיכרונות, ספק, כ. מסך, DVD, פלופי זכרונות, קירור למעבד ומאוורריי מארז, אחרי כל אלה אני יכול לחבר את הפאנל של כפתורי ההפעלה ולנסות להפעיל (כמובן אחרי שאני מחבר את כל כבלי המידע והחשמל הנצרכים) ? 3) כל הUSB ושאר הדברים של הפאנל גם צריך לחבר כדי שזה יפעל קראוי רק לבדיקה? תודה
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לאחרונה עברתי מכרטים מסך של אנווידיה לכרטים של איי טי איי, אני שמעתי על תוכנה שהורגת דרייברים ישנים לגמרי האם אתם יכולים לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי כרטיס מסך GIGABYTE 6600GT 128MB אך משום מה נראה לי שהוא חם יותר מדי (53 מעלות במנוחה ו80 במאמץ) האם הטמפ' הזו נורמלית?? (שאר המערכת קרה מאד, המעבד על 30 מעלות גם במאמץ).. כמו כן אני מרגיש שהכרטיס לא "סוחב" כמו שציפיתי, לדוג: בNFS-MW בכדי שהתמונה תזרום אני צריך להשאר על רזולוציה של 800X600 והגדרות תצוגה בינוניות... נ.ב הדרייברים עדכניים המערכת שלי היא: AMD 3000 VENICE, 1GB CORSAIR, GIGABYTE K8NF-9 אשמח לשמוע מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
שלום , רציתי להתייעץ פה בפורום לגבי בעיה שקרתה לי במחשב אני מדליק את המחשב (המחשב פועל) והמסך לא נידלק ההשערה הראשונה שלי הייתה שהכרטיס מסך נשרף אבל אז שמתי לב שהמחשב לא משמיע את הצפצוף שאומר שהוא נידלק מה לדעתם הבעיה בכרטיס מסך או במעבד או במשהו אחר? תודה על העזרה!
-
- 10 תגובות
- 694 צפיות
-
-
ראיתי סרט ב-mplayer בלינוקס, ולפתע התמונה על המסך התחילה להבהב בקצב גבוה (זו הייתה אותה תמונה). המחשב לא הגיב לכלום אז נאלצתי לבצע reboot. מאז המערכת לא עובדת, אין צפצופים בהפעלה, גם אחרי שהוצאתי את כל כרטיסי ההרחבה, כרטיסי זיכרון וכבלי IDE. הדבר היחיד שעובד הוא המאווררים החיצוניים והמאוורר של המעבד. יש למישהו רעיון איפה נמצאת הבעיה (מעבד/לוח אם/ספק) ? מדובר בלוח אם של PcPartner ל-Pentium 3 (יש לי אחריות עליו עד סוף החודש) ובספק ג'נרי. אגב, הקשר היחיד ל-mplayer שאני יכול לחשוב עליו הוא ניצול CPU גבוה או באג בדרייבר של כרטיס מסך / קול (למרות שלא היו בעיות עד היום).
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לפני זמן מה החליפו לי קירור למעבד ולא הרכיבו טוב והוא הגיע ל 92 מעלות עכשיו המעבד כל הזמן נתקע אם לא נוגעים במחשב איזה רבע שעה איך אני יכול לבדוק אם באמת יש תקלה במעבד? יש לי מעבד amd 6000+
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
החלטתי היום לעשות "ניקוי ג'יפה מהמחשב .. אז הוצאתי את כל החתיכות הגדולות של האבק .. זה לא משנה כל כך .. מה שחשוב זה שהוצאתי תגוף קירור של המעבד וניקיתי אותו מתחתיו היה חומר שחור מגעיל כזה .. עכשיו ראיתי שיש שאריות של אותו חומר על המעבד רציתי לדעת אם זה יכול להשפיע על המעלות של המעבד ואם כדאי לי לנקות את מה שיש על המעבד עצמו ולשים משחה תרמית חדשה (אם אפשר בכלל למה המחשב שלי ישן לאללה) תודה לעוזרים נ.ב. בדקתי ב H.Monitor ואין שינוי משמעותי בטמפ' אבל המחשב לא מריץ כלום אז זה לא חוכמה
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אפשר לעשות בדיקה כוללת של כל החומרה שלי ולבדוק אם היא תקינה בצורה מושלמת. אשמח אם יהיו בדיקות שלא חייבים בהפעלת WINDOWS. אני רוצה שתכתבו לי בדיקות שעושים ממש במעבדות שירות, כך שבמקום לשלם 120 שקל על בדיקה כללית, אדע לעשות זאת בבית. אשמח אם תכתבו לי לגבי כל רכיב ורכיב, לדוגמא: זכרונות- הבדיקה שעושים עבורה היא התוכנה MEMINFO. כרטיס מסך- וכו' וכו'. לוח אם- וכן הלא הלאה... תודה מראש, אבקש שתחסכו ממני תשובות כמו "לפתוח את המארז ולראות אם משהו שרוף" כי את זה אני כבר יודע.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי, לפני כחודש רכשתי מחשב חדש עם הלוח אם המדובר (GA-K8N Pro-SLI F9 ) ולאחר הרכבת המחשב , המחשב עבד בצורה תקינה ללא בעיות, אך לאחר שהות של כ שבועיים בצבא , חזרתי לגלות כי אים שמע מהרמקולים בקדמיים של המחשב, לאחר בדיקה קצרה גילית כי שאר הרמקולים עובדים(אחוריים סנטר וצדדיים) ורק הקדמיים לא. לאחר בדיקה המשכית נוכחתי לגלות הכי הבעיה לא ברמקולים אלא היציאה אין מספקת שמע, למרות שתוכנת הסאונד של הכרטיס קול המובנה (realtec 97' 7.1 ) מעידה על תקינות מלאה... ביצאתי עידכון דרייברים, והדבר לא פתר את הבעיה. אם מישהו מכם נתקל בבעיה דומה , או בעל רעיון לפתרון אני אשמח לשמוע. תודה מראש לכל המשיבים... :s05: חיבור רמקולים אחוריים ליציאת הקדמיים לא עזר: היציאה של הקדמיים פשוט לא מספקת שמע.
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
איך אני יכול (אם אני יכול) לתכנת את אחד הכפתורים שיפתח לי תוכנה מסוימת? למשל ווינאמפ.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מובנה דגם GEFORCE 6150 וכרטיס מסך PCI-E דגם X1900XT. אני מעוניין ששני הכרטיסים יוציאו תמונה ביחד, האם זה אפשרי?? או שאולי יש אפשרות לעבור מאחד לשני מבלי לפרק פיזית את הכרטיסים? זה יהיה פשוט פתרון מעולה בשבילי...
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-