עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם חבר הביא לי דיסק SATA תקול שלו seagate baracuda 500 GB (ורסיה 11 הידועה כבעייתית- גם לי היה אחד כזה), בנסיון לשחזר לו חלק מהקבצים שלו. חיברתי את הכונן שלו אליי למחשב בתקווה לנסות ולזהות אותו בביוס אולם עצם החיבור גרם למחשב שלי להיתקע בהתנעה (מאוררים עובדים ושם זה נגמר) האם למישהו יש מספר רעיונות איך לעקוף את הבעיה . נושא השחזור די דחוף לו ואני מנזה לעזור לו טרם שילך לשחזור אצל מומחים.

2. Started by Proww,

אהלן, לפני כשנה +- רכשנו מחשב נייד של אסוס (עם מעבד I3) וקיבלנו בו Win7 מקורי (גירסה 64 ביט מותקן) לאחרונה המחשב עושה בעיות, שגיאות ושאר ירקות.. כאשר קיבלנו את המחשב נייד לא קיבלנו איתו דיסק מקורי של מערכת ההפעלה. השאלה שלי האם ניתן "לפרמט" את המחשב נייד בלי הדיסק עצמו, יש אולי איזה פיצ'ר כלשהו שיהיה ניתן לפרמט ללא הדיסק? אלא בתוך המערכת המקורית מופיעה משהו? תודה.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  3. שלום יש לאחותי מחשב שהיא אמרה לי שכשמפעילים אותו לא רואים כלום במסך לקחתי אותו אליי חיברתי אותו למסך שלי ומייד הוא הוא עבד ניקיתי אותו קצת והחזרתי לה אותו חיברה אותו אצלה לא עובד חיברה למסך אחר אצלה לא עובד החליפה כבל לא עבד החזירה אליי חיברתי מיד עבד החזרתי לה חיברה שוב לשני המסכים לא עבד חיברה מחשב אחר לשני המסכים המסכים עובדים לא מבין מה הבעיה למחשב יש כרטיס מסך מובנה וכרטיס חיצוני 5200 gf אני חושב בכל החיבורים עובד אצלי אצלה לא עובד בשום מסך ובשום חיבור אצלי עובד בכל מסך ובכל חיבור. ניסיתי אצלה בכמה עמדות שונות כבלים שונים כלום בכל מקום אחר עובד אודה מראש על עזרה

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  4. היי, כאשר אני מחבר את תקע חוט הרמקולים לשקע האודיו,שנמצא בגב המסך (HDMI) שלי:SAMSUNG BX2450,אז לאחר שבוע - שבועיים,במקום קול (של מוסיקה/רדיו למשל) נשמע טירטור. *אציין,שלאחר הפעלה מחדש של המחשב - המצב חוזר להיות תקין . - מותקן הדרייבר (של Realtek High Definition) הכי עדכני של כרטיס הקול.יכול להיות,שיש התנגשות בין שני הדרייברים?,ו/או אולי בכלל לא צריך להתקין בנוסף את דרייבר האודיו (Realtek) - כדי לפתור את הבעיה?! כרטיס המסך שלי:ATI RADEON SAPPHIRE 6970 GDDR5 2GB. המסך שלי:SAMSUNG BX2450. הדרייבר של כרטיס המסך המותקן כרגע הוא (12.4),ניסיתי גם עם הדרייבר 12.6 - המצב אותו הדבר.זה לא קורה כאשר,אני מחבר את תקע הרמקולים לשקע האודיו הירוק של לוח האם. גם לכרטיס המסך יש לי א…

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  5. טוב הבעיה נפתרה, זאת בעיה עם המחשב הזה כששמים זכרון א-סימטרי, יש פתרון חלקי: http://forums.lenovo.com/t5/T400-T500-and-newer-T-series/T400-integrated-video-artifacts/ta-p/782837 דיון בנושא http://forums.lenovo.com/t5/T400-T500-and-newer-T-series/T400-Weird-Video-issues/td-p/179293 פירמטתי את המחשב הנייד שלי והתקנתי 64 ביט לכבוד הוספת הזכרון (וינדוס 7), ועכשיו מידי פעם מופיעים סוג של ארטיפקטים בתצוגה, כאילו באגים ברנדור של התמונה. כפי שניתן לראות: http://img20.imageshack.us/img20/2285/wtfit.jpg הבעיה מופיעה לסירוגים (פעם ב10 דקות נגיד) ואם אני אמזער את החלון ואחזיר אותו יכול הבעיה תיפתר בחלק מהפעמים. ניסיתי את הדרייבר האחרון וגם אחד ישן יותר. המחשב הינו לנובו T400, עם צ'י…

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by thedag,

שלום. לפני בערך חודש שמתי לב שנעלמו לי בערך חצי מהקבצים שהיו לי בתיקיית השירים שלי. עכשיו המצחיק הוא שאם אני מקיש בשורת הכתובת את שם השיר אז הוא עולה והכל עובד. למרות שיש שירים שהם פתאום נתקעים וזה עכשיו חשבתי יכול להיות שהבעיה היא סקטורים פגומים? במידה וכן אם אני מתקן אותם נגיד אז השירים יחזרו לי למקום? יש לי הארדיסק של WD 160 GB ד"א אני חייב לציין שהקבצים לא מוסתרים. תודה.

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by Erez123123,

היי, יש לי מחשב נייד מסוג GIGABYTE W566N לפני כמה ימים הוא המסך שלי התחיל להתפצל ל6 (פשוט רואים את כל המחשב 6 פעמים [רק בקטן] - כבר משלב הBIOS) ניסיתי להתקין דרייברים חדשים וגם עדכנתי את הBIOS ולא עזר. המעבדה לייד הבית אמרה שכנראה צריך להחליף את הmotherboard וזה יעלה לי 1300ש"ח + 250ש"ח (עבודה) 1) יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעייה הזאת בלי החלפת חומרה? 2) זה נראה לכם סביר 1500 שח על לוח אם חדש? תודה, ארז

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  8. היום גלשתי באינטרנט, ופתאום המחשב נכבה טוב הדלקתי מחדש המסך עבר מאנאלוגי לדיגיטלי מספר פעמים וחוזר למצב סטנדביי המחשב עצמו דולק, פתחתי את המארז החלפתי את הסלוט של הכרטיס מסך לשני, שמתי מסך של מחשב אחר עדיין מת אין תצוגה המסך על סטנדביי יש לציין שהמאווררים עובדים, הכרטיס רץ והמחשב נראה תקין לגמריי המחשב נקנה מסקייפיסי לפני פחות מחצי שנה המפרט הוא כך Intel i5 GTX275 של פאליט Gigabyte P55-UD2 Chieftec 650W 4GB DDR3

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  9. לאחרונה, החלו להישמע רעשים מוזרים וחזקים יחסית מהמחשב שלי. לפעמים המחשב קורס ומאתחל את עצמו מחדש לפעמים (גם כשהתוכנה לא כבדה בכלל). מה לדעתכם יכול לגרום לבעיה?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by zahi122,

שלום יש לי לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 שיש לו שתי חיבורים לכרטיס מסך אחד 4X ואחד 16X הבעיה שאני מחבר ל 16X וצופה באתרים של סרטונים למשל יוטוב במסך מלא(הרוב ב HD) הוינדוס מקרטע ממש וחייבים לעשות ריסט. זה קורה לי גם בפתיחה של המשחק DRIFT 2 (כנראה שגם משתמש בפלאש) אני חייב להדגיש שאני צופה במסך מלא בסרט על המחשב HD לא נתקע ושאני משתמש בסלוט של ה 4X לא נתקע! ניסיתי פורמט ניסיתי להסיר ולעדכן את הפלאש שום דבר לא עוזר כרטיס מסך HD4850 וינדוס 7 בבקשה חייב עזרה !

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  11. Started by gif,

היי המחשב שלי פתאום קיבל מסך כחול עם הודעת השגיאה הבאה: page_fault_in_nonpaged_area הייתי שמח ותנתחו לי את קובץ המינידאמפ בשביל שאוכל לדעת מהו מקור הבעיה. בברכה, GIF. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  12. לא יודע למה זה קורה. בדקתי כבר הכל. הדיסק קשיח לא פגום. הטמפרטורות בסדר. ניסיתי להשתמש בתוכנה לשינוי IP 4 פעמים ובכל פעם המחשב נתקע והייתי חייב ריסט. הבעיה בראוטר? צריך חדש? יש לי WIN7 32 ביט

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  13. Started by Ashand,

יש לי לפעמים פריזים במחשב והוא נתקע כל מה שצריך לעשות זה ריסט....הכל מותקן חדש יש דרייברים ויש מה שאתם רוצים! לא יודע מה לעשות....עד שכתבתי את ההודעה הזאת המחשב נתקע פעמיים....רעיונות? למישהו יש תופעה כזאת? קרה לו?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  14. Started by weamir,

בניתוח קבצי הMINIDUMP הסיבה היא תמיד HARDWARE,אך לך תדע מה החומרה שגורמת לכך. הרצתי MEMTEST, תקין. טמפ' מעבד+לוח תקינות למישהו יש רעיון איך להגיע במדויק לחומרה אשר גורמת לבעיה?

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  15. אף תוכנה לא מראה לי את המעלות חוץ להתוכנה של הלוח ! למה ? התוכנה של הלוח לא טובה לי ! איזה תוכנה תתאים לי בדקתי כמה תוכנות למי יש את הלוח הזה <

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  16. ביום שלישי שעבר ביצעתי אתחול למחשב, אשר לאחריו מערכת ההפעלה (windows xp) סירבה לעבוד, פשוט נתקעה באמצע. כאשר לקחתי את הדיסק הקשיח שלי וחיברתי למחשב של אבא שלי, וניסיתי לגשת אליו דרך "המחשב שלי" קיבלתי הודעה שהדיסק הקשיח הושחת, וכי לא ניתן לגשת אליו אלא אם כן אפרמט אותו קודם. לפיכך ביצעתי פירמוט והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה - שוב לא עבד וניתקע באיתחול הראשון שלאחר ההתקנה. שיערתי שהדיסק הקשיח תקול וקניתי אחד חדש. גם בחדש התעוררה אותה בעיה (הוא אפילו נתקע לי באמצע ההתקנה!) החלפתי כבל IDE ושוב ביצעתי התקנה (גם על הישן וגם על החדש) - אין שינוי. אני כרגע הולך לחבר את הדיסק הקשיח הישן למחשב של אבא שלי ולבצע עליו התקנה, לראות אם הוא באמת תקול, אבל אם למישהו יש הצעה מה יכול להיות …

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  17. הורדתי תוכנה למדידת הטמפ' במחשב. התוכנה דורשת להגדיר את סוגים הסנסורים שיש בלוח כדי לגבוע לפיהם את הטמפ' ניתן להגדיר טרנזיסטור ת'רמיסטור או דיודה. יש לוח ABIT IT7 - איך אני יכול לדעת את סוגי הסנסורים שיש לי?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  18. ככה- המפרט שלי מופיע בחתימה, וגם הOC מופיע בחתימה. המעבד שלי היה על מתח 1.65V והעובדה שהוא התחיל להיות יותר מדי קרוב רוב הזמן ל50 מעלות הדאיגה אותי... (למרות שזה OC חזק אני זוכר שהיו זמנים שהוא היה ממש צריך להתאמץ איזה לילה עם PRIME95 כדי להגיע אולי אולי ל45 והיום הוא רוב הזמן גם במנוחה נושק ל50... על PRIME95 אני לא רוצה לחשוב בכלל.. 1. הורדתי את המתח ל1.6 , שמתי לב שהטמפרטורה לא ירדה אלא אפילו עלתה, למה?? (הבנתי שמתח הוא המשפיע העיקרי של הטמפ' - משמע תוריד מתח תוריד מעלות, למה יצא לי הפוך??) 2. חשבתי לעצמי אם בלילה המחשב דלוק למה לאמץ אותו שיזיע בטמפ' כאלה ונזכרתי בCOOL N QUIET, רק מה לא זכרתי איפ ההו אנמצא, הלכתי, חיפשתי, קראתי במדריך של הלוח אם ובלה בלה בלה, הוא נעל…

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  19. ניסיתי להפעיל מצלמת אינטרנט (שעבדה עד לא מזמן) ולאחר כמה זמן קיבלתי הודעה על כך שיש בעיה עם רוחב הפס של ההתקן. מה אפשר לעשות ואיך מתקנים את זה? יש לי חלונות 2000 והבעיה היא במסנג'ר.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  20. Started by 64bit,

שלום, יש לי כונן SATA של 160 GB, ואני משתמש בוינדוס XP. אני רוצה להתקין מחדש את הוינדוס, ורציתי לדעת האם לאחר ההתקנה, כאשר אני אבצע את ההתקנה של כונן הSATA דרך הDISK MANAGMENT הוינדוס יבקש ממני לפרמט את הכונן הקשיח (כמו בפעם הראשונה)? או שכל המידע שיש לי עכשיו ישמר? תודה.

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  21. Started by Net,

הורדתי שתי משחקים בביטורנט... ושניהם נתקעו לי ב98.9 אחוז וזה אומר שזה ממשיך להוריד אבל זה לא! מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  22. Started by tomz,

שלום, קיבלתי היום מחשב חדש AMD 2500 Twinmos twister 2x256 3500 cl2 epox 8rda+ ver 2.1 volcano 11 compucase the blue with the white 80gb hdd and my old gf 4 ti4600 the hdd is old aswell, from the comp i used before בכל מקרה התקנתי הכל חיברתי הכל כמו שצריך סידרתי וזה אני בא להפעיל תמחשב בפעם הראשונה הוא רשם לי ב LCD הקטן של אפוקס שבמקום רמקול הוא מראה מה הבעיה C1 בדקתי במדריך, הוא רשם שזה בעיה בזיכרון, ניסיתי לשחק איתו קצת, להחליף דיממים וזה בכל מקרה אחר כך שהפעלתי תמחשב הוא עשה לשניה C1 ואז עבר ל B2 ואז מהר עבר ל 6F ואז עבר ל 7F ונשאר עליו לא מצאתי עליו מידע במדריך, בבקשה עזרה מה הבעיה

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  23. Started by lazy,

מדובר בצורב Yamaha CRW2824E 24x8x8 . כשעבדתי איתו על ה98 לא היו לי שום בעיות. כעת, כשאני עובדת על הXP (לא משנה עם איזו תוכנת צריבה ואיזו גירסה) קורה הדבר הבא: בכמה אחוזים ראשונים הנורה הירוקה דולקת (מה שאומר שזה צורב) ומייד אח"כ (בערך ב4%) הנורה חוזרת להיות כתומה. כלומר זה לא צורב. בסיום התהליך אני בודקת את הדיסק ואכן לא נצרב כלום. אני כמעט בטוחה שהבעייה היא לא בתוכנת הצריבה אלא בשילוב של הצורב עם הXP. כי ניסיתי כמה תוכנות צריבה (נרו ניסיתי כמה גרסאות, ניסיתי easy cd ועוד אחת) ובכולן קורה אותו דבר. התוכנה "חושבת" שזה צורב בלי בעיות אבל למעשה הצורב לא צורב. ולא, לא סימנתי את האופציה של כתיבה להארד דיסק כאימג'. יש למישהו רעיון מה אני יכולה לעשות ??? חבל לי לקנות צורב חדש כש…

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by D_Devil,

שלום קניתי הגה של Genius Speed Wheel Formula התקנתי אותו והגדרתי הבעיה היא שאחרי שאני מגדיר את ההגה הסמן של האיקס כל הזמן רועד: מה שלא רואים בתמונה הוא שהאיקס כל הזמן זז וזה מפריע במשחקים זה לא נותן לי לקבוע כפתורים המשחק חושב שהגז לחוץ כל הזמן. איך אני יכול להגדיר את ההגה בצורה נכונה וטובה? תודה מראש מאור.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  25. המנורה ליפעמים נכבת והמחשב עדיין עובד רגיל למה המנורה ניכבת?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.