עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כיצד ניתן לראות איזה מעבד יש לי והאם דרך הביוס מקבלים את המידע הכי אמין או שמעבדת מחשבים יכולה לזייף מידע זה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by tiktoka,

בשבוע האחרון אני מזהה שיש לי בעיה במחשב. קניתי את המחשב החדש לפני חודש + , והוא מתחיל לעשות לי בעיות בשבוע האחרון. משום מה כשאני משאיר אותו פתוח לשני לילות ברציפיות למחרת בבוקר המחשב לא עובד , שום תוכנה לא עולה ואני מקבל את ההודעה הבאה : insufficient system resources exist to complete the requested service אני משתמש ב win 7 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  3. ראיתי סרט ב-mplayer בלינוקס, ולפתע התמונה על המסך התחילה להבהב בקצב גבוה (זו הייתה אותה תמונה). המחשב לא הגיב לכלום אז נאלצתי לבצע reboot. מאז המערכת לא עובדת, אין צפצופים בהפעלה, גם אחרי שהוצאתי את כל כרטיסי ההרחבה, כרטיסי זיכרון וכבלי IDE. הדבר היחיד שעובד הוא המאווררים החיצוניים והמאוורר של המעבד. יש למישהו רעיון איפה נמצאת הבעיה (מעבד/לוח אם/ספק) ? מדובר בלוח אם של PcPartner ל-Pentium 3 (יש לי אחריות עליו עד סוף החודש) ובספק ג'נרי. אגב, הקשר היחיד ל-mplayer שאני יכול לחשוב עליו הוא ניצול CPU גבוה או באג בדרייבר של כרטיס מסך / קול (למרות שלא היו בעיות עד היום).

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  4. Started by dragonXxX,

אם רשמתי את זה נכון.. אז זו הבעיה שלי..: graphics media accelerator אני משתגע, תעזרו לי אם אתם יודעים, כל פעם שאני מפרמט יש לי בעיה אחרת עם הדיסק של הלוח אם ועכשיו כשפרמטתי זה לא מתקין לי את * graphics media accelerator * directx 9 * High Definition audio bus driver בקשר לאחרון אני לא בטוח כי נראה לי שהצלחתי להתקין בעזרת הורדה מהאתר של intel.. אז כן, יש לי intel לוח אם 915gev וניסיתי את ההורדות מהאתר של אינטל, directx אי אפשר משם אפשר רק מהאתר של microsoft אבל אתם יודעים למה אני לא יכול משם.. ואת הגרפיקס, זה רושם לי שחסרים קבצים או שהקבצים פגומים.. תודה רבה רבה לעוזרים.. (ואל תתנו לי קישורים להורדה מאינטל כי כבר ניסיתי..)

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  5. Started by asaf23,

האם יכול להית שהלוח הנ"ל לא תומך ב 4 גיגה זכרון ב ווינדוס XP 32ביט אלא צריך גרסת 64 ביט?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  6. שלום אנשים חבר נתן לי מחשב לתיקון, כיוון שמערכת ההפעלה עושה בעיות ( WIN7). המצב כזה: יש לו 2 הארדיסקים, אחד ישן ואחד חדש. טכנאי של אייבורי בדק את הארד דיסק הישן ואמר שהוא גמור (נופל בבדיקות). כשמפעילים את המחשב מסך הבוט עומד דקה בערך ואז הוא מעלה את המערכת הפעלה. אחרי שהמערכת עולה, אני רואה שהוא מזהה רק את הארדיסק החדש ואני רואה ששם מותקנת מערכת ההפעלה. אם אני מנתק את הארדיסק הישן ומדליק מחדש את המחשב, הבוט לא עולה בכלל. אם אני מנתק את הארדיסק הישן אחרי שהמערכת עולה, המחשב פועל רגיל (שוב, הוא לא מזהה בכלל את הארדיסק הישן) יצרתי דיסק שיחזור\תיקון וניסיתי לתקן (כשהארדיסק הישן מנותק) ופשוט לא הצלחתי. לדעתי הבוט לאודר הוא מהארדיסק הישן והוא מעלה את המערכת הפעלה מהארדיסק החדש.…

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  7. Started by alfus73,

שלום רב, השארתי את המחשב שלי דלוק למס' שעות. שחזרתי, המסך היה כבוי ונורה אדומה הופיעה על המחשב. סגרתי אותו והפעלתי מחדש. כשאני פותח את המחשב, המסך לא נדלק (עד עכשיו היה פועל אוטומטי). המחשב לא עולה. כלומר אני שומע שהוא נדלק אבל המסך לא מקבל מספיק חשמל כדי להידלק. גם כוונני הסידי וה-DVD לא נפתחים. אני לא מצליח לראות כלום. המסך שחור (יש נורית כתומה בחלק התחתון של הפאנל שנשארת כתומה כל הזמן ולא מתחלפת לכחול). פתחתי אותו וראיתי שהמאווררים עובדים ויש נורה ירוקה שדולקת על לוח האם. חברתי את המחשב למסך אחר וגם שם הוא לא עולה והמסך נשאר כבוי. נתקתי את הכבלים בצורה מדורגת המחוברים להתקנים אבל זה לא פתר. אודה לכל על כל סיוע ועצה.

8. Started by msa90,

אני מפעיל את המחשב יש את הקווים האלה שרצים בעליה של הווינדוס קווים זזים כאלה ואחרי זה אמור לעלות הווינדוס פתאום הקווים האלה נתקעים חיכיתי חצי שעה ולא קורה כלום מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  9. Started by TooKy,

רכשתי את הכרטיס Palit Ati Radeon X800GTO 256MB DDR3 AGPX8 ויש לי בעיה, המחשב פעם נדלק איתו ופעם לא (לרוב לא). מה לעשות?

• 12 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by Dubek,

שלום. יש לי מחשב נייח שיש לו כבר כמה שנים. הוא משמש כמחשב המחובר לטלויזיה (מסך דרך hdmi בלבד). לאחרונה, המחשב נתקע הרבה לפני ביצוע בוט. רק אם אני נותן לו לנוח יום יומיים הוא עושה בוט ואז עובד בסדר בדרך כלל. מה יכולה להיות הבעיה? תודה נמרוד

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  11. Started by ma nishma?,

שלום. לאחרונה אני שומע חריקה קבועה ומתמשכת מתוך המחשב. הייתי בטוח שזה אחד המאווררים, אבל כשפתחתי את המארז מצאתי שזה בא מתוך - או מכיוון ההארדיסק, הוא ממש חורק כל זמן שהמחשב דלוק. מצאתי גם כמויות אבק שלא יאומנו בתוך המארז וניקיתי עם שואב אבק. האם אפשר לחיות עם זה עוד זמן רב? תודות רבות.

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  12. Started by adamg,

שלום רב, לאחר שהמע' שלי הייא נכבית והמחשב מתחיל לצףצף בקןך צורמני, הבנתי שמדובר בבעית התחממות. יצאתי וקניתי מאורר לכרטיס מסך, אך ללא הועיל הבעיה עודנה קיימת. זהו דוח של אברסט שניות לפני שהמע' קורסת. מי הוא הרכיב הבעייית שמתחמם וכיצד אוכל לתקן את הבעיה? Sensor Properties: Sensor Type Winbond W83627HF (ISA 290h) Motherboard Name Abit NF7 Series Temperatures: Motherboard 37 °C (99 °F) CPU 74 °C (165 °F) WDC WD1600AAJB-00PVA0 28 °C (82 °F) Cooling Fans: CPU 4754 RPM Voltage Values: CPU Core 1.62 V +3.3 V …

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by ed1,

יש מצב שאוברקלוק קטנטן ישרוף לוח או מעבד בלי שיהיה ריח שרוף ובלי שתהיה עדות בלוח אם לצ'יפ שרוף או קבל נפוח, ככה שהלוח ימות בפתאומיות אחרי איתחול ואחרי שהמחשב עלה ותיפקד מצויין ללא תקלה בפעם הראשונה שאחרי האוברקלוק? המחשב מבוסס לוח אם M863G V1.5 + מעבד AMD 2400+ והעליתי באס בקטנה מ-133 ל-138 בסה"כ..

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  14. כאשר אני מחבר כל רכיב בעל חיבור USB לשקעי ה-USB שנימצאים מאחורי המחשב הם נישרפים ויוצאים מיכלל שימוש מה יכולה ליהיות הבעיה לכך?

15. Started by Net,

הורדתי שתי משחקים בביטורנט... ושניהם נתקעו לי ב98.9 אחוז וזה אומר שזה ממשיך להוריד אבל זה לא! מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  16. Started by Clint Eastwood,

שלום לכל חברי הפורום גילוי נאות: הבעיה התרחשה לאמי. לצערי, אני גר רחוק ולא יכול לקפוץ ולתת מענה מהיר. זה מה שהבנתי ממנה טלפונית: אמי התקשרה ואמרה שהמחשב היה 15 דקות על החלון "shutting down" של win7 ושהוא לא נסגר. אמרתי לה (ברוב טיפשותי?) לסגור פיזית את המחשב וללחוץ ארוך על כפתור הכיבוי וכך היא עשתה. לאחר דקה אמרתי לה להדליק את המחשב אך לצערי הוא מאז אף פעם לא עלה... לפי מה שהבנתי הוא אף פעם לא הגיע לשלב שהוא מעלה את מערכת ההפעלה ונתקע לפני במסך שחור שהדבר היחידי שכתוב הוא "R4". * עריכה: זה B4 ולא R4 יש לכם מושג מה זה אומר? המחשב נייח והוא חדש כך שאין בו יותר מדי זבל... מערכת הפעלה win7 במידה וזה רלוונטי: לוח אם MSI B75MA-E33, מעבד i3, ושלושה Hdd . שניים חדשים ואחד מהמחש…

17. אני רוצה לפרמט את המחשב ובשביל זה צריך לעשות בזמן הריסטארט BOOT FROM CD הוינדוס שאני רוצה לא עולה לי ישאר ניחנס לוינדוס אני צריך לעשות לוינדוס boot איך עושים ? יש ברשותי nero 6 בבאיוס אצלי מסודר הכול הורדתי וינדוס xp והוא לא קורה לי אותו ואת הדיסק שיש לי מזמן כן קורה לי אולי אני לא צורב את הדיסק נכון הוא איך לצרוב את את הוינדוס על דיסק? הוינדוס לא iso

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  18. Started by barlevi321,

שלום לכם!!! רציתי לשאול עם יש איזה תוכנה שבודקת לי את hard disk במחשב. מה שם התוכנה ? ומאיפה אני יכול להוריד אותה? אני רוצה תוכנה שתבדוק לי את ה- hard disk במחשב, כמו התוכנה memtest שבודקת את הזיכרון . בתודה מראש בר לוי!!!

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  19. אני יודע שהיו מאות ת'רדים על זה עברתי אף אחד לא ממש עזר.. אני עם 9600P היה לי TVOUT שעובד חלק בלי שום בעיה שפתאום הפסיק לעבוד בלי שום סיבה בדקתי חיבורים הכל מחובר כמו שצריך החלפתי דרייברים התקנתי מחדש כלום לא עוזר לא רואים כלום. הטלויזיה מגיבה לחיבורים אבל מראה רק מסך שחור בלי שום תמונה אני לא מבין למה הכל מוגדר כמו שהיה מה זה יכול להיות? אני עכשיו מנסה אומגה...

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  20. Started by kentaro,

שלום יש לי בעיית BSOD ב WIN7 64x שגיאה מס 0x124 אני ניסיתי לבדוק ולמצוא מידע על הבעיה וראיתי מישהו שפרסם שהייתה לו את הבעיה והוא בעצם שינה אופציה ב BIOS של מה שנקרא "32 bit disk access" ואחרי שהוא עשה לזה ENABLE זה חזר לעבוד בלי בעיות. אני מנסה למצוא את ההגדרה הזו ב BIOS שלי שככל הנראה יש לה כמה שמות. אם מישהו מכם יוכל לעזור לי בבקשה למצוא את השם של ההגדרה הזו. אני משתמש בלוח אם "GA-H67A-UD3H-B3 חשוב לציין שהקריסה מתרחשת בעת משחק ב"באד קומפני 2" לאחר כחצי שעה של משחק. לעומת זאת בIDLE וגם בעומס לאחר בדיקות עם OCCT וFURMARK אין שום זכר לבעיה. תודה רבה וחג שמח.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  21. שלום. אני רוצה להוסיף מודול זכרון של 256 מגה, PC2700 למחשב נייד R50E של IBM. שמעתי שעשויה להיות בעיה של תאימות עם מודולים של חלק מהיצרנים. מודול שאינו של IBM עולה כ- 150 ש"ח פחות מאשר מודול מקורי. מה האמת במה ששמעתי ורכיבים של איזה יצרנים יעבדו ללא בעיות. תודה

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  22. Started by 3d7,

חיברתי למחשב ישן מסך לכרטיס AGP עם חיבור VGA, מקלדת ועכבר. מיד כשאני מדליק את המחשב, אני שומע צפצוף toooooo בן 6 שניות, הפסקה בת 6 שניות, וחוזר חלילה. על הלוח-אם נדלק לד ירוק והמאוורר של המעבד (פנטיום 4) מסתובב, אבל אין פוסט במסך. מישהו מזהה את התקלה?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  23. Started by Qtec,

תסתכלו על רמת המתח הנכנס ורמת המתח היוצא... שימו לב גם שייצוב המתח בUPS נותן boost [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  24. Started by eliil1,

המחשב שלי כל פעם קרס, אז החלפתי וינדוס, מפרמיום 32 ביט לאולטימט 64 ביט. ואז הוא המשיך לקרוס. רק נראלי מסיבה אחרת. במסך הכחול כתוב STOP 0x0000001D ואח"כ משהו NDIS.SYS הורדתי WINDEBUG, אבל לא הצלחתי לפתוח את קובץ ה MINIDUMP (בעיה שקוראת לי רק בויסטה ,הוא כותב שאין לי הרשאה להיכנס לקובץ או לפתוח אותו יותר נכון) , בקיצור נכנסתי ל SAFE MODE, לא שמתי אבל את הSRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols . סתם פתחתי קובץ DUMP , ואז הוא הראה שזה נגרם מ ndis.sys (ndis+1a4b1c חיפשתי בגוגל , אבל לא הבנתי מה הבעיה =S בבקשה תעזרו לי. תודה בכל אופן יום טוב.

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  25. מחשב נייד טושיבה בן 4, סוחב יפה סה"כ כולל תוכנות אדובי. כונן ראשי SSD, כונן משני HDD (במקום DVD), עם 16gb RAM. פתיחה של גוגל כרום / יישום הגדרות מקפיאה את המחשב בתוך 2 שניות עד לכפיית כיבוי ע"י כפתור ההפעלה. לא זיהיתי קפיצה של משאבים שגורמת לזה, או שום רמז אחר. יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים