תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה המחשב שלי התחיל לזייף קצת, והתחילו להתרחש קפיאות ספונטיות, לפעמים חצי שעה, לפעמים שעתיים, מרגע הפעלת המחשב. המחשבשלי מריץ גם XP SP2 וגם Ubuntu, כאשר ב-XP מתרחשות קפיאות מזדמנות, ואילו ב-Ubuntu שום דבר. ביצעתי התקנה נקייה של XP, והבעיה ממשיכה. אז העפתי מבט על טמפרטורות / מתחים ב- Speed Fan - הטמפ' אומנם לא נמוכות, אבל לא גבוהות מספיק בשביל לגרום למחשב לקפוא. בקשר למתחים, שמתי לב שהמסילה של ה-מינוס 12v והמינוס 5v לא מספקות מתחים מדויקים - מינוס 16.97v ומינוס 8.78v (בהתאמה). זה מצביע עלבעיה ברורה בספק - החלפת הספק תפתור את הבעיה ? למה הבעיה, שברור שהיא חומרתית, מתרחשת ב-XP ואילו ב-Ubuntu אין שום סימן חשוד ??? תודה .. - אני אבדוק את המתחים עם רב מודד ברגע שאני…
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 5 חודשים, פנטיום 4 2.6MHz. לוח ASUS-P4P800 , זכרון 512MB. מערכת הפעלה WINDOWS 2000 SP4 הוא נתקע כמה פעמים ביום (כל שעתיים שלוש) ואין לי מושג מה גורם לזה. הוא נתקע לי כבר בזמן משחקים (הנסיך הפרסי לדוגמא) ששום דבר לא רץ חוץ מהמשחק. הוא נתקע לי בזמן שגלשתי באינטרנט, שלא רצו ברקע תוכניות אחרות. התקיעה בד"כ מלווה בפסים צבעוניים אלכסוניים למעלה במסך באורך 1 ס"מ. בנוסף בזמן התקיעה יש רעש סטטי קצר מהרמקולים. תוכלו לכוון אותי לגבי נסיון לפתור את הבעיה. הרצתי MEMTEST במשך הלילה ולא התגלתה בעיה...
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב נייח שקופא תוך כד עבודה. חשדתי בוירוסים ועשיתי שיחזור מערכת והמשיכה הבעיה. חשדתי בהרדיסק ועשיתי בדיקת סקטורים וגם REPAIR והמשיכה הבעיה. עשיתי פירמוט ווינדוס אקספי והבעיה ממשיכה. זה לא ההארדיסק בטוח אז איזו חומרה תקולה ספק????????? לוח????????????
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מחשב פנטיום 3 1000 ובזמן האחרון המחשב קופא הרבה שאני מפעיל בדך כלל counter strike או אינטרנט אקספלורר ואחרי שהוא קופא אני עושה ריסט ואז הוא קופא שוב אבל לפעמים הוא גם עושה ריסט.. ולא ריסט רגיל כזה ריסט שהוא סופר מחדש את הראם וכ'ו ממש כמו ריסט מהמארז, חשבתי בהתחלה שזה חום של מעבד אבל מתי שהמעבד עמוס מאוד הוא מגיע מקסימום ל41 מעלות וזה אחרי העמסה של שעה בערך אם הוא לא עמוס הוא ב34 בערך אחרי זה בדקתי את הראם אם התוכנה שיש אצלכם באתר וגם הראם עובד והמחשב לא קרס בבדיקה של התוכנה.. הגעתי לכרטיס מסך הוא נראה לי מתחמם יותר מידי ובגלל זה ניסיתי לקרר אותו בגוף קירור כמו שצריך ומאורר 80 מ"מ ועדיין המחשב קורס.. הטמפרטורה של הלוח אם מעולה הוא לא עוקף את ה35 מעלות אפילו…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בראשותי המפרט הבא: מעבד - AMD PHENOM 2 X4 965 עם OC ל- 4GHZ מ- 3.4GHZ זיכרון - 8GB DDR3 לוח אם - Gigabyte 880gm ud2h - עם OC לכץמסך הובנה ל - 800MHZ מ- 560MHZ ספק - seasonic 500w מסך - FHD-1080P 60Hz כונן - crucial m4 128GB SSD ועוד כמה טרה של קשיחים. מערכת- WIN10 PRO 64BIT המחשב נקנה ב- 2011, לפני שנה בערך מת לי הכרטיס מסך (HD6850) ועברתי למובנה בלוח עם OC רציני לתדר שלו. בשבוע האחרון המחשב שלי התחיל להציג BSOD ולבצע ריסטים. בהתחלה היה רשום שזה בגלל OC, כמובן ישר הורדתי את ה- OC שהיה לי על המעבד ועל הכ.מסך המובנה בלוח. בהמשך הריסטים המשיכו והיה מסך כחול של תקלה קריטים בווינדוס. ביטלתי את האפשרות של …
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אני חייב פעם אחת ולתמיד לסדר את זה כבר כמה חודשים שלא השתמשתי במחשב הנייח שלי בגלל הבעיה הזאת ועליו כל המשחקים וכל הדברים החשובים נמצאים אני חייב שתעזרו לי לסדר את זה.. המחשב לפעמים קופא ברמה שגם הסאונד מתחיל פתאום להיות תקוע אבל עדיין שומעים אותו זאת אומרת כמו תקליט שבור אבל שומעים וכל המחשב קופא אי אפשר לעשות כלום חוץ מריסטרט ידני בכפתור ההדלקה של המחשב.. בעיה נוספת היא כמובן המסכים הכחולים שאין לי מושג מה הם רוצים ולמה פתאום הם הופיעו למרות שאני חושד מאוד בתוכנה שהורדתי וכבר מחקתי אותה כי היא לא עזרה אבל נראה לי שמאז קרו המסכים הכחולים אבל לא בטוח אל תפסו אותי במילה בקיצור אני חייב עזרה לפתור את זה למי שצריך.. המפרט שלי הוא מלפני שנה בערך מחשב יחסית חדש לא אמורות ל…
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום! המחשב שלי מהקנייה שהייתי ליפני חודש וחצי קפא פעמיים באינטרנט ופעם אחת באמצע הגלישה הופיעה לי מסך כחול,הינה הקובץ http://www.megaupload.com/?d=ZF0A9DJX תגידו לי מה הקובץ אומר במה הבעיה,כי לא הספקתי ליקרוא כי היה מסך כחול ואני 3 שניות ריסט תודה תמיר מערכת: e6500 8400gs 2gb ram hec 500wtt מארז גנרי מעלות מעבד במנוחה 43 כרטיס מנוחה 46 הארד דיסק 38
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם המחשב קופא לאחר פרק מן משתחרר בדיקת זיכרונות דרת מערכת ההפעלה -לא נמצאו שגיאות בדיקת דיסק עם התוכנה mhdd מערכת win7 4gb זיכרון בכעת הקפיאה העכבר עובד תודה מחשב לא מתחמם
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם.... התחילה לי היום בעיה מוזרה במחשב התמונה במסך קופאת לאיזה 10 שניות ואז נהיה מסך שחור והוא חוזר לעצמו... בדקתי טמפ' של המעבד הכל תקין באיזור 30 מעלות.... בדקתי טמפ' של הכ"מ גם נראה תקין 34 מעלות....(בדקתי עם תוכנת GPU-Z אם יש תוכנה אחרת אשמח להצעו ת) הבעיה מתרחשת לרוב בזמן משחק אך גם כששום דבר לא פועל ברקע...ממש כלום חוץ מאנטי וירוס , כך שזה לא נראה לי ממאמץ או משהו כזה. לא הותקן שום דבר על המחשב בשבועיים האחרונים.... לדעתי זאת בעיה של הכרטיס מסך... אשמח לקצת עזרה בעניין. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! רציתי לקבל עזרה קודם המיפרט E6500 2GB RAM 8400GS HEC 500WTT עכשיו הבעיה היא,בינתיים הוא ניתקע רק פעמיים מאז הקנייה ועבר משהוא כמו חודשיים,זה קרה לי פעם אחת ב NFS CARBON ההמחשב קפה לגמרי עם צליל שחוזר על עצמו,משהוא כמו טזזז בלי הפסקה והנורה האדומה של ההארד דיסק ניכבת שהמחשב תקוע,גם שאחי הקטן היה באינטרנט במשחק פלאש המחשב קפה עם הצליל האחרון למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכם! לפני זמן קצר יחסית התחילה אצלי בעיה במחשב שעד כה לא הצלחתי למצוא לה פתרון. בזמן משחק או בזמן צפיה בסרטים או סרטונים המחשב פשוט קופא, שום דבר לא מגיב והוא מנגן את הצליל האחרון שהושמע בכרטיס קול. (לופ של צליל). ואז אפשר רק לבצע ריסטרט דרך ריסט. בדקתי והחלפתי כבר זכרונות, התקנתי דרייברים חדשים לכרטיס מסך, הורדתי קודקים של וידאו, אבל שום דבר לא עוזר. והבעיה ממשיכה לקרות בצורה רנדומלית. הכרטיס מסך הוא 4770 והוא נמצא בטמפרטורות נורמאליות כמו כן המעבד. לכן לדעתי זאת איננה בעיה של התחממות. ממה זה יכול לנבוע? הדבר היחיד שלא עשיתי עדיין זה פירמוט והתקנה מחדש של כל המערכת. אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
המחשב קופא ועושה ריסט איך שהוא מעלה את הווינדוס לפעמים נותן מסך כחול עוד לפני העליה של ווינדוס אין אוברקלוק עשיתי בדיקת תקינות לחומרה בDOS עם הכלים של HIREN BOOTCD CPU תקין,גם הלוח אם, שהוא בודק הזכרון הוא נתקע בסוף הבדיקה אבל כותב PASS, אבל לא עובר לסטיק הבא אחריו,פשוט מחשב קופא, החלפתי זכרונות, אותו דבר. לא וירוס, בדקתי גם בDOS עם הכי מעודכן, לא רוגלות כרטיס מסך יושב טוב, זכרון יושב טוב, כרטיס רשת יושב טוב שם דיסק התקנה בDOS שלי ווינדוס מקורי, הוא מריץ דרייברים וברגע שבא לעשות REPAIR הוא נתקע ועושה ריסט היה לינוקס יובונטו מותקן במקביל, עשיתי לו הסרה לפני שבוע ע"י מחיקת מחיצה וFIXMBR מחשב פנטיום 3 512 40 גיגה אני יודע שהגיע הזמן לשדרג ואני עושה זאת, אבל עד שיגיע החדש, מ…
-
- 2 תגובות
- 16.1k צפיות
-
-
שלום, הבעיה התחילה השבוע והיא הייתה קטנה אבל לאט לאט הגיע בתדירות גבוהה יותר. בהתחלה המחשב היה קופא לאחר שימוש של כחצי שעה או שעה, לאט לאט התכיפות ירדה למצב שאפילו אחרי שאני מכניס ססמא לווינדוס הוא קופא. חיפשתי פתרונות בגוגל וחלק מהפתרונות היו דרייבר של הכרטיס מסך, עידכנתי וזו לא הבעיה. מחשב חם, שללתי בדקתי טמפרטורה של כל רכיב והכל נורמלי, הרוב על כ20-30 מעלות. קראתי שיכולה להיות בעיה עם הזכרונות, אז החלפתי את הסלוטים של הזיכרונות וזו גם לא הבעיה. עכשיו צצה בעיה חדשה לגמרי, באותה הזדמנות שבה החלפתי את הסלוטים של הזיכרונות ניקיתי את המחשב עם מייבש שיער (על אוויר קר כמובן). לאחר שסיימתי הדלקתי את המחשב והוא פשוט נכבה אחרי כמה שניות, המסך אפילו לא נדלק. הוא נכבה ולאחר כמה שנ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכל התחיל כשהתקנתי כרטיס מסך יד2 (שנראה שעובד מצויין ד"א): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=552944.0 זה קרה גם אחרי 20 דקות של חוסר פעילות ובכל פעם כזו גם כל המחשבים בבית לא מקבלים IP והרשת "מתה", אם כי נוריות הראוטר נראות במצב תקין. לא עזר - תופעה דומה קרתה אחרי רבע שעה... אשמח לעצה! תודה
-
- 46 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
כאשר אני משחק במשחק מחשב כעבור זמ מסוים המחשב קופא ונדרש לעשות restart מישהו יכול בבקשה לעזור לזהות את הבעיה. תודה לעוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... יש לי את המחשב שמתואר במפרט בצד. לפי כמה חודשים התחילו לצצוץ לי כל מיני בעיות: - הסאונד פתאום מפסיק / נתקע - סרטים נתקעים באמצע - העכבר מפסיק לזוז ותמיד אחרי כמה שניות / דקות שאחת מהבעיות האלה מופיעה, המחשב קופא לגמרי, ואפשר רק לעשות Reset. פירמטתי, עידכנתי דרייברים, החלפתי כרטיס מסך, החלפתי זיכרון, הורדתי את הOverClocking, ניסיתי גם בלינוקס. זה עדיין קורה. הבעיות האלה צצות בעיקר כשאני מנגן וידאו / משחק במשחקי תלת מימד, אבל לא רק. יש למישהו רעיון מה גורם לזה / מה אני עושה, חוץ מלזרוק את המחשב לפח? תודה, נדב
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
תראו כל פעם שאני רואה משחק כדורגל במחשב או צופה בסרט בצפייה ישירה המחשב קופא אחרי איזה 20 דקות לגמרי ורק ריסט דרך הכפתור עוזר. זה קרה לי ב media player ב flash באינטרנט ועוד תוכנה אחרת של צפייה המחשב קופא ושומעים את הצליל האחרון שנשמע בוידאו בתקיעה כזאת ארוכה שלא משתחררת עד ריסט כמו איזה קצר חשמלי. שמתי לב שכאשר הוא קופא עולה לפני במנהל משימות התוכנית NT Kernel & System וקראתי בגוגל שיכול להיות שהבעיה היא בזה משהו המחשב: מחשב נייד acer 5740DG כרטיס מסך ATI radeon 5600 2.27 GHZ ו 4GB זכרון פעולות שכבר ביצעתי: מחקתי את הפלאש והתקנתי מחדש מחקתי את ה shockwave והתקנתי מחדש מחקתי את vlc והתקנתי מחדש מחקתי את ה k-lite codec והתקנתי מחדש התקנתי את הדרייברים הכי עדכ…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אוקיי זה העניין - בתקופה האחרונה המחשב שלי התחיל לקפוא כל כמה שעות מעצמו... בדקתי חום של כל הדברים בזמן שהמחשב קופא, המעבד יחסית סבבה על 30 מעלות פחות או יותר אבל הכרטיס מסך מגיע בקלות ל-74 בזמן עבודה שגרתית (אינטרנט + מוזיקה). פתחתי את המחשב וניקיתי הכל, לא עוזר. פירמטתי (היום, עם ווינדוס XP) ושוב נתקע. עכשיו בקשר לכרטיס מסך, יש לי הרגשה שהדרייוור שלו הוא זה שעושה את הבעיות. כי בדקתי את החום בכרטיס מסך לפני שהתקנתי דריוור, והחום של הכרטיס מסך היה בסביבות 46. ישר איך שהתקנתי את הכרטיס מסך ועשיתי ריסט החום של הכרטיס מסך היה 64 והמשיך לטפס עד סביבות ה-72. (ראוי לציין שיש לי ראדון X800 - הדרייוורים הכי חדשים מהאתר של ATI). יש למישהו רעיון? מכיר את הבעיה? יש לו רעיון אחר למה …
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הגדרתי למחשב שכעבור כ 5 דקות יעבור לשומר מסך וכשיצא משומר מסך, המחשב יגיע לתפריט בחירת משתמש. (אני צריך את הפונקציה הזאת כי אנחנו כמה שמשתמשים באותו מחשב ולכל אחד משתמש משלו) הבעיה היא כאשר אני רוצה לצאת משומר מסך המחשב נתקע על חלון כחול (החלון של בחירת משתמש) והעכבר מראה סימן של טעינה, בנוסף אני יכול להשתמש ולהזיז את העכבר אז אני יודע שהמחשב לא קופא אלא כנראה משהו בהגדרות. בפעמים מסוימות אפשר לראות את המשתמשים ולהזיז את העכבר אבל אי אפשר להקליק והמקלדת לא עובדת. תודה מראש על התמיכה :]
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי קופא מאי שימוש, בדרך כלל כשאני מתעורר בבוקר ומנסה להכנס אל המשתמש שלי הוא קופא וחייב ריסטארט כדי שיעבוד. וגם אני לא משתמש במחשב יותר משעתיים. אני מפעיל יוטורנט וקיבלתי שגיאה שבחיים לא ראיתי כאשר הוא קפא, insufficient quota to complete the requested service כמובן שהבעיה לא קשורה בטורנט אבל היא אולי מרמזת למה זה קורה.. אשמח לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אהלן, רכשתי GTX 750TI יד שניה ל-HTPC בסלון; (XEON E5450, 4GB DDR2, ANTEC NSK2480, ANTEC 380W, המארז והספק בני כמעט 10 שנים, העלתי צילום מסך מSPECCY) לפני כן היה לי כרטיס מסך AMD HD5450, רציתי משהו טיפה יותר חזק שיתמוך בהאצת חומרה לסרטים ויוכל להתמודד עם הLIGHTPACK שלי כמו שצריך גם ב1080P. התקנתי את הכרטיס החדש, הורדתי DDU (תוכנה להסרה נקייה של דרייברי כרטיס מסך), הסרתי את הדרייברים של AMD/ATI ולאחר מכן התקנתי את הדרייבר הכי חדש מהאתר של NVIDIA. הכל עבר בסדר, וכשהתחלתי לראות סרט ב-netflix המחשב קפא. עשיתי רסטסט, ניסיתי שוב ולאחר מס' דקות בצפייה בסרט בMPC-HC המחשב שוב קפא והפעם גם עשה רסטרט. בדקתי טמפ', הכרטיס…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי! היום החלפתי כרטיס מסך לכרטיס sapphire 7750 1gb gddr5 מאז קורות לי 2 תקלות : 1. המחשב קופא לאחר כמה דקות של שימוש , המסך מאבד אות ונראה שהמחשב גם נתקע (אין לי אינדיקציה מלבד זה שהאורות במקלדת נכבים) 2. לוקח למסך להידלק ולקבל אות 20 שניות לאחר הפעלת המחשב. אשמח לעזרה! Intel Core 2 Duo E4500 ASUS P5GC-MX/1333 3GB DDR2-SDRAM - - - תגובה אוחדה: - - -
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
העברתי HD ממחשב אחד למחשב אחר, הכל טוב בביוס וגם כשמערכת ההפעלה עולה הכל נראה תקין, אפשר לראות את ה HD בMy Computer אבל אחרי כמה רגעים המחשב קופא ולא ניתן לבצע שום פעולה. אם אני מנתק את הHD החדש הכל עובד רגיל. שני ה HDs הם SATA. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש ברשותי מחשב שלאחרונה התחיל להיתקע לי לאחר זמן מה (בין אם אני לא נוגע בו כלל או תוך כדי עבודה). יש לי לוח Asus P8P67 שלפני כחודשיים הוחלף לי בגלל הבעייה ב-chipset של אינטל. קשה לי לקשור את הבעייה שקורת לי עכשיו להחלפה (למרות שזה בערך הזמן שהכל התחיל). המחשב פשוט קופא (עכבר לא זז, מסך נתקע על התמונה האחרונה שהיה בה וכו') ורק אתחול מהכפתור משחרר את הבעייה. לפעמים זה קורה לאחר רבע שעה מאתחול המחשב ולפעמים כעבור כמה שעות). ניסיתי כבר הכל: עדכון דרייברים, פורמט למחשב והתקנה מחדש של windows 7 x64 כולל כל העדכונים. ניסיתי לפתוח HWMonitor כדי שכשהוא ייתקע, אני אראה נתונים אחרונים על טמפ' ומאווררים ולא נצפתה שום אנומליה כשהוא אכן נתקע. בנוסף ניסיתי לנתק ממנו כל התקן חי…
-
- 33 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכם, מחשב קופא כאשר לאחר זמן פעילות מסויים. לא ניתן לבצע שום פעולה, רק לאתחל את המחשב, הרצתי סריקת וירוסים עם nod32 ולא היה שום ממצא חשוב. ניקית את המחשב מפנים ולא שמתי לב לשום דבר חריג, מדדתי טמפרטורות עם speedfan והכל בגדר הנורמלי, אין קבלים נפוחים. ניסיתי לפרמט לוינדוס 7 אבל בגם בתהליך ההתקנה המחשב קופא. כרגע אין וינדוס מותקן כי לא הצלחתי להתקין. אני מניח שזו בעיית חומרה. מערכת: E6300, 4GB RAM פרסמתי כבר פוסט על זה מזמן אבל לא הייתה תגובה וכעת יש לי זמן לטפל בזה אז אבקש את עזרתכם. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-