עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קניתי מחשב חדש עם מעבד סקיילייק, לוח אם של ASUS H170 PRO GAMING. מערכת ההפעלה WINDOWS 10 הותקנה על SSD חדש. עד כאן הכל בסדר, והמחשב החדש עובד דבש. לאחר ההתקנה של המחשב החדש, חיברתי שני הארדיסקים נוספים מהמחשב הישן - הראשי (SAMSUNG HD502HJ) עליו מותקן עדיין WINDOWS 7, והמשני (SAMSUNG HD204UI). ההארדיסק המשני תקין, אבל הישן הראשי (HD502HJ) כלל לא מזוהה בביוס. ניסיתי לחבר ליציאות מתח אחרות מה-UPS, חיבורי SATA אחרים, כבלי SATA אחרים, כלום לא עוזר. חיברתי שוב את ההארדיסק הראשי במחשב הישן, עובד.... חיברתי בחזרה למחשב החדש - נאדה, לא מזוהה בביוס. חפרתי בביוס של הלוח החדש, ללא הצלחה של ממש. רעיונות מישהו, בבקשה?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by serialmaster,

היי,יש יש לי MP3 וכבל USB כשאני מחבר את הכבל לכניסת ה-USB שבמחשב אז הMP3 רושם שהUSB מחובר והwindows לא מזהה את הUSB הווינדוס רושם לי את ההודעה הזאת : http://img19.imageshack.us/img19/9131/windowsbitmapimagey.png תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  3. Started by Psychoticat,

שלום, יש לי הארד-דיסק ש"תקתק עצמו למוות" ואני רוצה לחלץ ממנו קבצים שחשובים לי. האחריות עליו כבר פגה תוקף מזמן. איך עושים את זה, איפה וכמה נזק לכיס? תודה וחג סוכות שמח.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. לא בטוח אם הלוח שרוף או שצריך לקצר משו בו כדי שיתחיל לעבוד. דגם: Abit KN9S\ULTRA קצת עובדות.: הלוח אם לא נדלק כשאני לוחץ על לחצן הפעלה וגם לא ע"י קיצור פינים של ה- PWR START . הלוח אם מקבל מתח - נורה אדומה נדלקת בעת חיבור מתח) מיד לאחר חיבור מתח ניתן לראות נורה ירוקה נדלקת למאית השנייה ובו זמנית כ להמאווררים של המארז נדלקים - משמע - מקבלים מתח. כאשר אני מקצר את החיבורי USB (את הג'אמפר שנמצא לידם לא את החיבור USB עצמו - הלוח אם סוגר מעגל או שאני לא מבין מה קורה שם בדיוק ונדלק פשוט כל המאווררים דולקים עד שאני מפסיק את הקצר, ואז הוא שוב כמו "מת".

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  5. Started by CrackPot,

אז ככה, המחשב של אמא שלי עבד, כמה תוכנות היו פתוחות (Word, Outlook, IE??). כשעברתי לידו שמתי לב למעביר וולטז'ים של 115V-230V. כמובן שהספק היה על 230V. אז אני לא יודע למה עשיתי את זה, אבל הייתי ממש אידיוט. ושיניתי את המתח ל- 115V. לפתע, נשמע רעש מוזר מהספק ויצא ממנו אור כחול! אני רוצה שתעזרו לי להבין מה בדיוק קרה, כי המחשב לא פועל יותר. אני לא רוצה תגובות כמו ''למה עשית את זה?!'' וכדומה, אלא תגובות שיעזרו לי לפתור את המצב. תודה מראש, עידו. :-\

• 11 תגובות
    • 956 צפיות
  6. Started by pinkmasta,

כאשר אני מתקין וינדוז המחשב נתקע ב SETUP IS STARTING WINDOWS" ב WINDOWS XP והמפרט: amd 2400+ GA-7VARXP מקווה שתוכלו לעזור

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  7. ושאלה נוספת באותה הזדמנות.. אני מחפש שם של תוכנה שמאמצת את המחשב תודה רבה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  8. אני לא יודע אם זה קשור לחומרה או לתוכנה, אבל יש לי נתון חומרה שכן אולי יוכל לעזור. בעיקרון המחשב הוא ויסטה ומלפני יומיים בערך, המחשב עושה לעצמו ריסטרט מדי שעה, שעתיים, אולי יותר, אולי פחות. היום כשזה קרה, הוא כתב את הדבר הבא לאחר ההפעלה מחדש, של עצמו: Reboot and Select Proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device לאחר מכן הוא פשוט סרב לעלות(לאחר CTRL ALT DEL) וחזר על ההודעה, עד שהחבר כיבה את המחשב והפעיל מחדש. ניסינו לעשות system restore אבל אין שם מיקום שמלפני יומיים(לפני תחילת התקלה), אלא רק מהיום, כך שבעצם אי אפשר לעשות system restore למקום נורמלי אחורה. אחרי זה ניסינו לעשות תיקון דרך דיסק ההתקנה של הויסטה ושם הוא לא עשה כלום(ב- startup repair) אל…

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  9. Started by Ido.G,

שלום, לחבר (שהרכבתי לו את המחשב לפני כשנתיים) ישנו המפרט הבא: Core i7-4790K 16GB RAM GeForce GTX 780 Win 8.1 לוח - לא העביר לי את הדגם, אשאל מחר ספק - כנ"ל, אך משהו איכותי וחזק לאחרונה התגברו מקרים בהם המחשב זורק מסך כחול או מרסט. זה קורה כמעט תמיד בתוך משחק - הוא לא משתמש במחשב לצרכים אחרים כמעט בכלל. הייתה תופעה של טמפ' גבוהות יחסית. התקנו מאווררים להוצאת אוויר החוצה (בתקרה של המארז) ובנוסף בוצע איפוס של הביוס. הטמפ' ירדו וכעת, להבנתי, הן תקינות. עם זאת חוסר היציבות ממשיך. הרצתי איתו Prime95 למשך כרבע שעה והיה תקין. אני מודע לכך שבדיקה "מלאה" דורשת זמן רב יותר, אך לפעמים המחשב מרסט ממשחק גם אחרי…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Burkey,

שלום, רציתי להתייעץ אתכם לגבי תקלה טכנית. יש לי מחשב חדש, התקנתי עליו חלונות 7, ומאז ההתקנה הראשונה, בכל הפעלה הוא נכנס למאין לופ, כותב שהמחשב לא נסגר כראוי, ורק אחרי כיבוי והפעלה מחדש הוא מדי פעם מצליח לעלות. חלונות 7 כותב שיש בעיה עם הזיכרון, אבל תוכנת memtest לא איתרה בעיה כזאת. התקלה מוכרת לכם ?

11. לפני שבוע הביאו פה באיזשהו תרד אתר שאתה יכול לעלות אליו קובצי minidump ששם נשמרים הבעיות אחרי מסכים כחולים והוא רושם לך באתר מה התקלה על ידי פענוח קובץ ה minidump

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  12. Started by BENNY-L,

יש לי נגן של ארקוס 30 גיגה בגלל שיש לו שגיאות בהארדיסק ב 3 גיגה הוא לא מעתיק לי כלום הנגן עובד עם קבצי FAT32 השאלה שלי היא כזאת אם אני יעשה לו איתחול ל NTFS ויריץ תיקון אני יוכל אחרי זה לפרמט אותו חזרה ך FAT32. אשמח לקבל רעיוות אחרים

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  13. Started by danieldavid10,

שלום יש לי בעיה במחשב שכל הזמן חוזרת שאני משחק במשחקים שדורשים גרפיקה גבוהה. בכל פעם שאני משחק במשחק כזה אז אחרי 20 דקות בערך שאני משחק,המשחק קורס לי ונהיה מסך שחור שרשום בו "Power saving mode" לשנייה ואז ההודעה נעלמת ונשאר מסך שחור. ואחריו המחשב עושה ריסיט לעצמו. (לפעמים הוא לא עושה והמסך השחור נשאר, אז אני עושה ריסיט ידני). מה יכולה להיות הבעיה?? כי כשקניתי את המחשב אז בהתחלה לא היו את הבעיות האלו אלא הם באו רק לאחרונה. תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי קניתי מחשב DUAL CORE עם 4 ג'גיה זיכרון מטכנאי, אבל הוא בחו"ל לכמה ימים, אני מנסה לבדוק אולי זה אחד הרכיבים שלי שלא טובים (קניתי רק לוח אם, זכרונות ומעבד) הבעיה היא שהמחשב נתקע לפעמים (ממש קופא לו העכבר) ואני מנסה להתקין מערכת הפעלה כגון VISTA שעבדה לי במחשב אחר והוא פשוט לקראת הסוף נתקע לי ... עשיתי כמה בדיקות עם תוכנות והנה הדו"ח, מישהו אולי יכול להסיק מזה איפה הבעיה בדיוק? PassMark BurnInTest Log file - http://www.passmark.com======================================================== BurnInTest V5.3 Pro 1005 Logging detail level: Normal ****************** SYSTEM INFORMATION ****************** Network Name: AMIR Date: 07/12/07 02:21:27 Operating system: Unknown or …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by dannygnh,

איך ניתן לגבות, דריבר לכרטיס כלשהו שמותקן כבר. וכמוכן אין לי את הדריבר שלו בדיסק או בכל צורה אחרת, פרט לזה שהוא מותקן. נ.ב win xp sp2

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  16. Started by STi,

רושם לי בהתחלה שההגדרות לא תקינות של הלוח, והוא עושה שיחזור ל-BIOS ואז הוא רושם בודק פלופי-ואז פלופי לא נמצא.. וככה גם CD והוא פשוט ממשיך לעשות את זה...חוזר על אותה הפעולה בדיוק ניסיתי לאפס את ה-CMOS וזה לא עזר כמובן שגם הוצאת הסוללה לא עזרה בכלום אני חושב שהביוס דפוק אבל מה אני יכול לעשות עם זה!? תודה אנשים

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by Leopardo,

בתקופה האחרונה המסך נדלק וכבה מדי פעם (הבעיה מקורה בכרטיס - הכנסתי כרטיס של חבר וזה היה בסדר). העניין הוא שבSAFE MODE זה עובד, וגם כאשר הדרייברים של הכרטיס לא מותקנים זה עובד (אבל אז חווים את האיטיות המעצבנת של וינדוז כשהכרטיס לא מותקן - גלילה מאוד איטית וכאלה). מה אפשר לעשות? תודה..

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  18. אז ככה יש לי את המחשב כבר שנה עוד מעט ועד עכשיו הישתמשתי רק במסך מחשב ולאחורנה קניתי טלוויזיה LED לחדר ורציתי לחבר בינהם כשהטלוויזיה תהיה מחוברת עם כבל HD והמסך מחשב עם DVI אבל משום כשאני מחבר את זה שום צג לא מראה כלום פשוט המסך נכבה ואומר NO SIGNAL INPUT והטלוויזיה גם לא מזהה כלום ואז כדי שהמסך מחשב יציג שוב תמונה אני צריך לעשות ריסטרט למחשב ולנתק חיבור אחד. זה ניראה כאילו הכרטיס מסך לא מצליח להיתמודד עם שני צגים שזה ממש מוזר כי יש לי חבר שעושה את זה עם 8800GT. ניסיתי לשבור את הראש עם זה וניסיתי לחבר את המסך מחשב דרך HD ו DVI ושוב זה לא נותן תצוגה באף אחד מהם.. המפרט של המחשב הוא: לוח אם GA-MA770T-UD3P מעבד PHENOM 720 X3 זיכרון 2GB מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate כרטי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום רב לכולם, לפניכם המפרט של המחשב שלי: I7 6700K Asus Z170-A Corsair Vengeance LPX DDR4 2666MHZ Antec 550W 80+ Gold EDG550 MSI GTX1080 AERO Creative Sound Blaster Z Samsung EVO 850 256gb WD 2TB Black מערכת הפעלה WIN10. הבעיה היא כזו, הייתה לי לפני חודשיים תקלה שבגללה הייתי צריך לתת למחשב הרבה פעמים HARD-BOOTS, התגברתי עליה (פאקינג כבל היה דפוק) אבל אז מ"ה לא עלתה (BSOD סטייל WIN10) אז הייתי צריך לפרמט ולהתקין מחדש. עשיתי והמחשב עלה רגיל והכל היה תקין. אלא שלא - מאז אני חווה את הבעיות הבאות: 1) 90% מהפעמים שהמחשב עולה הוא עולה ללא סאונד, נדרש אתחול ברמת מ"ה כדי לקבל סאונד חזרה (התקנתי מחדש את הדרייבר…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום, אני מתקן כרגע מחשב... בעיקרון הזיכרון שלו היה חלש מדי אז הוספתי לו עוד 256MB (היה לו 256MB של PC3200) והוספתי עוד אחד של PC3200 256MB.. פרמטתי אותו, התקנתי וינדוס אקס פי הכל טוב ויפה.. באותו יום בערב אני בא להדליק את המחשב.. המחשב עצמו נידלק.. אבל יש מין צפצוף ארוך.. בערך 5-6 שניות, מה גם שהמסך לא נידלק.. מה יכולה להיות הבעיה? אני צריך פתרון דחוף. תודה מראש =] דרך אגב יש לי עוד מחשב עם בעיה.. המחשב עצמו הוא מחשב מאוד חלש, 256MB, מעבד 557MHZ כרטיס מסך voodoo 3 בקיצור.. חרא מחשב.. מה שרציתי לעשות זה לפרמט אותו.. פירמטתי הפעלתי אותו והכל.. ואז אחרי איזה 5 שעות פתאום הוא נתקע.. בדקתי את הטפמ' של המעבד והיא הגיעה ל-70 מעלות.. אז פתחתי אותו כדי להוסיף משחה טרמנית כי ראיתי…

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  21. Started by Kappa,

שלום רב , רכשתי נייד מדגם Z60M ובו איני מסוגל לחלוץ את קבצים אלו. מה ניתן לעשות ? נ.ב אני מכיר מישהי שלה יש דגם T15 ובו אותה הבעיה ( כך שלא ניתן לומר שהבעיה היא במחשב הנייד שלי או בקובץ הספציפי) .

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום רב, ה I MAC שלי מחובר לטלוויזית סמסונג בעזרת גוגל כרום קאסט. אני רוצה לראות סרטים בטלווזיה דרך המחשב ולצערי לא מצליח -אחרי כמה דקות השידור בטלוויזיה נתקע בעוד שבמחשב הסרט ממשיך כרגיל (אז אני חושב שזו לא בעיית אינטרנט אלא יותר עניין של הגדרות או הפעלה לא נכונה של הכרום קאסט וכו'). מה אני צריך לעשות? תודה

23. Started by dvido,

יש לי מסך mag dx-1595. לאחרונה הוא עשה קצת בעיות, ואז הוא הסתדר אבל פתאום הוא התרחב יותר מידי והכפתור שלו שאמור לטפל בזה לא עובד (כל שאר הכפתורים, כגון להזיז אותו למעלה ולמטה וכו' עובדים). האם יש איזושהי תוכנה שיכולה לעשות אותו יותר צר? יש לי כרטיס מסך geforce 2 ובפונקציות שלו אפשר להזיז את המסך מצד לצד אבל לא להרחיב ולהצר. תעזרו בבקשה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  24. Started by picasso,

שלום, רציתי לדעת עם קיימת תוכנת אבטחה שתותקן על DISK ON KEY, ורק בחיבור הDISK ON KEY למחשב ,אוכל להפעיל אותו/לעשות LOG-IN ** אני יודע שקיימים התקנים מובנים כאלה. אני רוצה לדעת אם ניתן לקחת DOK רגיל ולהתקין תוכנה. תודה

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  25. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי , וכל פעם שאני מפעיל את המחשב המקלדת מראה נורה ירוקה שהיא פועלת עד לשלב הBIOS, כלומר אני יכול ללחוץ בהתחלה F2/F8/F10 ולהיכנס לביוס , אבל אחרי השלב הזה שהמחשב רושם Prees Any Key to read from CD DVD ..(אחרי שהגדרתי בביוס את הגדרת הBOOT FROM CD). המקלדת נכבת , ואז שהווינדוס עולה עוד פעם היא חוזרת לפעול , הדבר המצחיק פה הוא שנסיתי לחבר מקלדת אחרת ואותו הדבר קורה . בקיצור אין לי ממש בעיה עם זה,אבל אני רוצה לפרמט את המחשב שלי,יש דרך אחרת לפרמט?בלי שיראה את ההודעה הזאת ואני יצתרך ללחוץ על המקלדת ?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.