תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
-
מחשב חדש, מפעם לפעם פשוט קופא לגמרי ונשאר במצב הזה עד אתחול פיזי. בדקתי את כל ההגדרות, החזרתי להגדרות יצרן כל מה שלא רלוונטי והרצתי אינספור בדיקות על כל הרכיבים, הכל בסדר גמור. אין שגיאה ב-Event Viewer של Windows 8.1 כשזה קורה. פשוט קפיאה מוחלטת, אפילו לא BSOD. אני מהמר שזה הדיסק הקשיח - Samsung 850 EVO 500GB, אבל בדיקות שהרצתי עליו לא הראו שום בעיה. גם בדיקות זכרון עברו בסדר (ומהניסיון שלי זכרון בעייתי גורם ל-BSOD, לא להתנהגות כזו.) מישהו נתקל בדבר כזה פעם? למישהו יש השערה מה יכול לגרום לזה? תודה. מפרט: מעבד: i7-5820K זכרון: Adata DDR4 8x2GB לוח אם: MSI X99 SLI Plus דיסקים קשיחים: Samsung 850 EVO 500GB, Seagate Barracuda 2GB 7200 HDD כרטיס מסך: Gigabyte G1 GTX980 ספק: …
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, הבעיה: בזמן גלישה ( שזה רוב השימוש שלי) פתאום המחשב קופא, אין לי יכולת להזיז את העכבר או ללחוץ ctrl delete אם מוסיקה מתנגת ברגע אז היא גם נתקעת בלופ קצר גם לחיצה על כפתור ריסטרט לא עוזרת רק כיבוי שלם באחת מהפעמים קיבלתי מסך כחול. התייעצתי עם אנשים מעבודה ואמרו לי רוב הסיכויים כרטיס מסך גורם לבעיה, אז הוצאתי אותו וחיברתי את המסך ללוח אם אז התופעה ממשיכה, לא עשיתי שינויים לאחרונה במחשב גם לא התקנתי שוב דבר, רק הדבר האחרון שעשיתי היה עדכון ל FLASH חשוב לי לציין שהמחשב שלי דיי ישן, נקנה במרץ 2007 ספק ENERMAX לוח אם של gigabyte זכרונות של GSKILL עוד פרט חושב בחלק מהמקרים הייתי חייב ממש לנתק את המחשב מהחשמל על מנת שיעלה מחדש. אשמח לקבל רעיונות לפתור את התקלה, תוד…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שקופא (freeze) בצורה אקראית. מערכת הפעלה win 7 x64 מה שקורה זה שהתמונה קופאת והעכבר והמקלדת לא מגיבים לא מחובר בusb כלום חוץ מדונגל של לוגיטק ודונגל של שלט mce. רק ריסט פיזי מהכפתור מוציא את המחשב מהקפיאה ואחרי זה הוא יכול לעבוד כרגיל פעם אחרונה הוא עבד 21 יום רצוף בלי לקפוא. טמפ' תקינות,אין אבק, אין קבלים נפוחים בכל חלקי המחשב,מתחים תקינים בbios הותקן windows נקי על hdd אחר,חיסכון בחשמל מבוטל במערכת הפעלה וגם כיבוי דיסיקים קשיחים. דרייברים מותקנים כמו שצריך. זיכרון נבדק עם memtest ללא שגיאות,hdd נבדק עם תוכנה של יצרן ,תקין, המחשב עבר גם בדיקת מאמץ. שמתי גם ספק אחר וגם זה לא עזר אבל זה היה לפני כל הניסויים הבאים. לאחר מכן נשלח הלוח להחלפה בינתיים שמתי לוח…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום המחשב קופא כל הפעלה מחדש גם במצב בטוח הוא קופא במצב רגיל הוא מגיע לשלב שולחן עבודה וקופא הוחלף ספק חדש הוחלף דיסק קשיח חדש הותקנה מערכת הפעלה מחדש כולל דריוורים מאתר היצרן . איפוס ביוס . אין קבלים נפוחים על הלוח הוחלף כרטיס זיכרון ועבר בדיקה של 6 סיבובים לא נמצאו שגיאות . תודה
-
- 23 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי, היום פתחתי את המחשב שלי וניקיתי אותו עם ספריי לחץ אוויר (פעולה שביצעתי כבר מספר פעמים בעבר...) החזרתי את המחשב לחיבורים ואחרי שימוש רגיל של 30-45 דק' מחשב קפא, העכבר לא זז והתמונה נתקעה. מאז הפעם הראשונה המחשב קפא כבר יותר מ 3-4 פעמים כאשר בפעם האחרונה גם קפץ לי החלון הכחול המוכר ולאחר מכן המחשב עשה ריסטרט מעצמו. בדקתי את המחשב עם MEMTEST86+ היו לי PASS 2, אז נראה לי שהזיכרון תקין.. בדקתי את ה HD עם תוכנה שהורדתי מהאתר של WD וגם הוא הראה כתקין. המאוורים כולם עובדים והטמפ' נכון לעכשיו הן: 34 מעלות בהארדיסק 26 מעלות בלוח אם 40 מעלות ב CORE #1 47 מעלות ב CORE #2 מה עוד יכול לגרום למחשב לקפוא? מסך כחול? פירמוט יכול לעזור? תודה..
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום ! לאחרונה שדרגתי את הקירור של המעבד שלי לקרור מים H60 של קרוסייר התקנתי את הכל בצורה טובה , בדקתי שהכל עובד לאחר הדלקת נמחשב נכנסתי לבדוק רת הטמפרטורה של המעבד הוא היה על 32 לאחר מספר דקות ( ללא מאמץ רק אינטרנט) המחשב פשוט קפא לא הייתה לי אף אפשרות אחרת אלא רק לאתחל את המחשב הדבר קורה בכול מצב עבודה ... אשמח לכול עזרה תודה רבה !!!!!
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
-
-
מפרט: P4 3.0 MHz 512MB DDR WIN XP Pro SP2 המחשב קופא בזמנים אקראיים הספק לא מתחמם לאחר ריסט לפעמים הוא עולה מחדש עד לקיפאון החדש ולפעמים הוא נתקע ולא עובר BIOS ורק לאחר זמן של נניח שעה בערך ניתן להפעילו עד לקיפאון הבא. למישהו יש סברות ? אני כבר חושב לקנות מחשב חדש מכל התקלה המעצבנת הזאת.... :'( תודה....
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
הבעייה מתבטאת בקיפאון זמני (ממש של שנייה, מקסימום 2 שניות)של המחשב - העכבר והמקלדת לא זזים והמסך קופא, אבל אם נגיד יש שיר ברקע אז הוא ממשיך חופשי. הבלגתי על בעיה הזאת כבר יותר מדי זמן וזה מתחיל לעצבן |: זה קורה לי במשחקים (COD 4 למקרה שהתענינתם - גם ב-SP וגם ב-MP, GTA SA וכד') וגם בשולחן עבודה רגיל, שאני סתם בא לפתוח קובץ או סתם מטייל עם העכבר. הבעיה היא לא בקנה מידה גדול, זה קורה ממש לעיתים רחוקות ובמשחקים כבדים אפילו יותר. במהלך כתיבת ההודעה הזאת, הכל קפא שוב לשנייה והמשכתי לכתוב (למדתי להתעלם) והטקסט שכתבתי במהלך ה"קיפאון" נקלט. בקיצור, מחשב קופא לשנייה וחצי, פעם בשעה-שעתיים ובמשחקים אפילו יותר. E6300 Asus P5VD2-MX NVIDIA 7300LE (די עלוב, אני יודע ) 1GB RAM S…
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
היי, הרכבתי מחשב חדש התקנתי עליו ויסטה אולטימייט 32 SP1 ואחרי שאני מתקין דרייבר לGEFORCE 9800GT של ZOTAC אני עובד על הויסטה ואז המחשב קופא (hang). יש לציין שאחרי ההתקנה הראשונה של הדרייבר הויסטה נתקע בעלייה (מסך שחור אחרי הOPENING SCREEN) רק אחרי שאיפסתי ביוס(שמתי הכל בDEFAULT הכוונה לא לפלאש, כי פלאש עשיתי אחרי שהרכבתי את המחשב) הוא עלה אבל אז התחילה בעיית הקפיאה) הלוח שלי ABIT IP43 ללא כרטיס מסך ONBOARD. ניסיתי להתקין גרסה ישנה של הדרייבר ,זו שבאה על הCD אבל עדיין זה קורה (כל פעם בערך אחרי 10 דקות של עבודה על המחשב). אם אני מסיר את הדרייבר ועובד עם ה VGA של הווינדוס אז הוא לא קופא וזה בסדר. עשיתי איפוס לביוס גם, לא עוזר. ויסטה 32 לא מקבלת את הכ.גרפי הזה או שהכרטיס דפו…
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מאוד מתסכלת עם המחשב שאני לא מצליח להבין מה הגורם לה, המחשב פשוט קופא בתדירות לא קבועה, הוא לא מרסט את עצמו ואין BSOD אלא פשוט קופא ואי אפשר לתפעל אותו לא מהעכבר ולא מהמקלדת ורק ריסט מהכונן עצמו פותר את זה זמנית. הנה המפרט של המחשב: מארז: themaltake m9d window מעבד: intel ivy bridge core i5 3470 socket 1155 6mb 3.2ghz tray מאורר: enermax דגם uctb12p pwm 900-1500 120mm לוח אם: gigabyte ga-b75m-d3h socket 1155 זיכרון: 2 סטיקים של 4 ג'יגה ddr3 1333 כרטיס מסך: sparkle gtx 650 1gb gddr5 ספק כוח: enermax 550watt מה שהספקתי לבדוק זה ככה: ניתקתי כל פעם כרטיס זיכרון אחד - לא עזר פירמוט המחשב - לא עזר - התקנתי גם את הווינדוס על אחד ההארדיסקים האחרים ולא עזר …
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי. המפרט: AMD Phenom II X4 810 2.6@3.25Ghz Gigabyte GA-M770T-UD3P OCZ Platinum 2GB x2 CL7-7-7-24 1600Mhz 3 הרדיסקים בחיבור SATA (סמסונג 320GB וWD בנפחים של 640GB+1TB) 1 SSD של 128GB ASUS Nvidia GeForce GTX550Ti 1GB צורב DVD IDE של LG ספק כוח PC Power&Cooling 520W בעקרון, המחשב עובד לרוב כמו שצריך, אלא שלפעמים המחשב קופא. לפעמים הוא קופא מבחינת תגובות של עכבר, אבל המוזיקה ממשיכה להתנגן והמחשב משתחרר וחוזר לעבוד. לפעמים המחשב קופא לגמריי, לא חוזר להגיב, ואני נאלץ לכבות באופן ידני ולהדליק מחדש. לפעמים הוא קופא לגמריי (המוזיקה גם נתקעת) ואחריי כמה שניות משתחרר. בעבר מערכת ההפעלה הייתה מותקנת על הדיסק הקשיח של ה640GB, כיום היא מותקנת על הSSD. מדובר באותה מע…
-
- 76 תגובות
- 49.7k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שבוע זה המפרט i5 750 זכרון 8GB KINGSTONE 2X4 KVR1333D3N9/2G לוח P55A-UD3 GIGABYTE כ.מסך GTX460 GIGABYTE ספק MODU82+ 525W ENMARX טמפרטורות טובות גם מעבד גם כ.מסך ווינדוס 7 64 ביט במשך כל השבוע המחשב עבד כרגיל יפה וטוב ומהיר התקנתי משחק בשם PROTOTYPE בזמן המשחק המחשב קפא ללא אפשרות לעשות כלום חוץ מריסט לאחר מכן כל פעם שמנסים לעלות את הווינדוס הוא קופא כל פעם בשלב אחר של הטעינה התקנתי ווינדוס מחדש ועדין אותו הדבר ניסתי לעשות בדיקה לזכרון ב MEMTEST ולפני בכלל שהוא מנסה לעלות הוא קופא ניסתי לבדוק רק עם כרטיס זכרון אחד זה מצליח לבדוק ולפעמים גם קופא יש למישהו רעיונות מה יכול לפתור את התקלה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אוקיי כבר תקופה ארוכה יש לי בעיה נוראית במחשב אני לא מצליח להתנתק מהאינטרנט , אני לוחץ DISCONNECT והיישום נתקע ולא מתנתק. מה שמונע ממני לעשות גם RESTART למחשב. זה פשוט קופא לי במסך של ה SAVING SETTINGS עוד בעיה נוראית היא שהמחשב שלי פשוט קופא לפעמים. בלי סיבה מיוחדת.. אני גולש באינטרנט כרגיל פתאום בום.. קופא. לא מצליח להחזיק UPTIME של יותר מיומיים בלי שהמחשב קופא. אני משתמש ב מודם USB ADSL MODEM ALE 130 האפור של בזק.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב יש לי בעיה שצצה מהעבר הרחוק של אחד המחשבים אצלי בבית. המחשב: Motherboard Name Gigabyte GA-VM900M v1 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) Video Adapter NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS (512 MB) Disk Drive Hitachi HDS721616PLA380 (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz (11 x 200) בעבר היה אצל קרוב משפחה והם התייאשו ממנו כי הוא היה קופא כל הזמן בתדירות גבוהה. ניקיתי את המחשב ופירמטתי אותו וגם שמתי לו משחה טרמית חדשה על המעבד קיצר פינקתי אותו..והוא באמת חזר לעבוד כרגיל ,עד לפני כמה ימים שפתאום קלטתי שהוא קפא. נלחצתי כמובן כי ישר הבנתי שהוא יכול להתקע עכשיו כל חצי שעה או כל 2 דקות ..מתי שבא לו בע…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ממצב כאשר אני משחק ב-WARCRAFT 3 בזמן די ממושך, המחשב קופא לגמריי, חייב רסטרט מה אתם חושבים על הבעייה ? כל הפרטים במפרט <---
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה במחשב שבצורה אקראית המחשב פשוט קופא ולא מגיב ולאחר הארד ריסטרט לוקח לו המון זמן לעלות גם אחרי שעולה לוקח לכל הרכיבים החיצוניים זמן להיקלט (מקלדת, מסך וכו). לגבי העליה האיטית זה קורה לפעמים ולפעמים לא אין לי מושג מה גורם לזה. המערכת רצה על SSD ויש לי חשד חזק שדווקא זה הצורב דיסקים שכנראה דפוק או כבל דפוק. רעיונות ממה זה נובע? מפרט בצד, תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה שהתחילה בתקופה האחרונה. זה המחשב (בן שנתיים) : E8400 שקניתי את המחשב עשו לי OC ל 3.6 .... אבל איפסתי את הביוס שהתחילה הבעיה של הקפיאות אז הוא על מהירות סטוק בינתיים. AC FREEZER EXTREAM GA-EP45C-DS3R 4GB 800MHZ של ADATA . HD4870 512MB של סאפיר , מהירות סטוק , קירור סטוק . 70+- במנוחה , 80+- במאמץ WD 1.5TB כחול WD 1TB ירוק מארז ANTEC 300 עם עוד 2 מאווררים מקדימה ושני המאווררים מאחורה ולמעלה על מהירות LOW . ספק CORSAIR 550W מערכת WINDOWS 7 אולטימט , 64 BIT אנגלית . הבעיה היא שהמחשב לפעמים קופא . לפעמים זה 3 פעמים ביום ולפעמים שבוע לא קופא ואז פתאום קופא .... הדרך היחידה לצאת מזה זה כפתור RESET . ביוס: LEGACY USB מבוטל כל המתחים על NORMAL ועל AUTO PCIE על …
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
המחשב התחיל לקפוא בזמן האחרון p4 2.4 ht p4s800 1gb ram[samsung[ ati9600xt hdd maxtor מחשב לאחר פירמוט .טמפרטורות :cpu 30,agp 38,hdd 27,mb 35 זכרונות 2מודלים זהים Samsung M3 68L6423FTN-CCC היכן ואיך להתחיל לאתר את הבעיה ברכות לעוזרים תודה
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחלתי לקבל הודעות שגיעה מוינדוס שהדיסק הקשיח עומד למות ומומלץ לגבות את המידע. עם ההודעות האלה הגיעו גם תקיעות ומסכים כחולים. גיביתי את המידע והחלפתי את הדיסק, התקנתי גירסה חדשה של וינדוס 7 64 ביט על הדיסק החדש. מאז אני שוב חווה תקיעות וקפיאות של המחשב מידי פעם. לפעמים הוא חוזר להגיב לפעמים הוא נתקע וצריך להפעיל מחדש. למישהו יש איזה כיוון?
-
- 14 תגובות
- 876 צפיות
-
-
המחשב שלי מתחיל לאחרונה להתנהג מוזר - הוא קופא או נתקע, מראה לי שכל הSERVICEים תקועים על NOT RESPONDING. בדקתי טמפרטורות עם EVEREST והם נראות נורמליות - לHD ולמעבד, אני לא יודע מה עם הזכרון או עם כרטיס המסך - יש תוכנות שבודקות את זה? תודה מראש רון.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, מחשב שרץ כבר כמה שנים >> מערכת הפעלה 7, 64 BIT. בימים האחרונים המחשב קופא כאשר הוא בשולחן העבודה, בצורה רנדומאלית. ניתקתי שומר מסך \ והגדרות כיבוי, לא עזר. התקניתי חלונות מחדש לא עזר. החלפתי HD והתקנתי שוב חלונות לא עזר. DXDIAG >> ספויילר ------------------ System Information ------------------ Time of this report: 6/1/2017, 11:16:58 Machine name: 800D-PC Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_rtm.101119-1850) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: Gigabyte Tec…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-