עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by eegg,

המחשב עושה ריסטארט כמעט כל יום כשאני באינטרנט או אפילו רק במסנגר צריך עזרה! מפרט hp pavilion mx70 מעבד 1.0 אניטל פנטיום 3 192 זיכרון 60 גיגה

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  2. Started by eliom,

שלום. כל פעם שאני מדליק את המחשב. בדיוק לאחר שהמחשב עושה post. הוא עושה ריסטרט. ויש לציין שהמאוורר של המעבד חדש והוא עובד. המחשב נייח. קצב הביט 32. תודה

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  3. Started by vers,

יש לי בעיה עם המחשב בזמן האחרון. ברגע שהוא מריץ משחק יותר מ10 דקות או שהמחשב עושה ריסטרט, או שהמסך כולו ניהיה בצבע מוזר כיאלו הכרטיס מסך נידפק ויוצא לווינדוס... בדקתי ווירוסום טוב טוב עם קאספארסקי ונוד32... לא מצאתי כלום. ניראה לי זה פשוט התחממות של הכרטיס מסך. בכל מקרה הורדתי everest ומשום מה אני רואה רק את הטמפרטורה של המעבד והארד דיסק ניראה לי.... עכשיו המארז הוא דיי גדול ומרווח... יש לי אותו בערך שנה והוא תמיד היה סגור. יש מאוורר אחד "פרטי" על הכרטיס מסך (לא הזה שבנוי עליו בסטוק, אל זרוע נוספת מהצד... עוד אחד על המעבד ועוד שניים אחד מאחורה למעלה ואחד מקדימה למטה. אז מה זה יכול להיות? רק התחממות של הכרטיס מסך? או שיכול להיות בעיה אחרת עם הווינדוס? (הלוואי) ד"א יש לי…

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  4. Started by okfir,

שלום לכולם, בימים האחרונים המחשב עושה ריסטרט כמעט בכל פעם שאני משחק (POE (Path of Exile ללא התראה או מסך כחול, פשוט נכבה ומתחיל מחדש, הרצתי ברקע Speccy על מנת לבדוק טמפ' בזמן משחק והכרטיס הגרפי לא עובר את ה76 מעלות (GTX 1080), בנוסף הרצתי גם 3DMARK על מנת לבדוק אם עומס על המעבד או הכרטיס הגרפי הם הבעיה והמבחן עבר ללא בעיות. מישהו יכול לעזור כאן? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שלום יש לי בעיה מוזרה שהתחילה בשבוע האחרון...כל פעם שאני רוצה לכבות את המחשב ולוחץ על shut down המחשב עושה ריסטרט ורק כשהוא עולה מחדש ואני לוחץ שוב על כיבוי רק אז הוא נכבה. מע' הפעלה XP PRO SP2... לא הותקנה שום תוכנה על המחשב בתקופה האחרונה שיכולה לגרום לבעיה... כנ"ל לגבי רכיב חומרה לא הותקן שום דבר חדש.... מה יכולה להיות הסיבה לזה??? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. היי בזמן האחרון יש לי בעיות במחשב שהוא פשוט עושה ריסטרט בעצמו בלי שום מסך כחול ובלי שום דבר הוא כאילו נכבה ונדלק שוב פעם מחדש... מה לא ניסיתי לעדכן דרייברים לבדוק מדריכים ביוטיוב מה לעשות שום דבר לא עזר... נכנסתי לevent viewer וזה רשם לי את event 41 שזה בעקרון רושם שהמחשב לא נכבה כמו שצריך ועוד.. ואז היה רשום שם לבדוק את הPower שהמחשב שלי מקבל ובדקתי ביוטיוב לעומק וניסיתי לשנות הגדרות וזה עדיין לא עזר והוא בכל זאת קורס כל 10 דקות או כל כמה שעות. ואחרי שהעברתי אותו לשקע שמחובר בו המזגן שלי ובשנייה שאני מדליק את המזגן המחשב מקבל ריסטרט, יכול להיות שזו בעיה בספק כוח? אשמח לעזרה לפני שאלך להחליף משהו... תודה מראש עריכה: לא יודע אם יש קשר אבל בחיים לא …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום שמי לאקי סתם סתם. כל פעם שאני מכניס מכשיר USB לא משנה מאיזה סוג בחזית המחשב הוא עושה מסך כחול וריסטרט. הלוח:754 GIGABYTE K8NPRO, גם ככה בקרוב אני קונה לוח חדש ולא זבל של גיגהבייט. תודה.

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by elad144,

שלום, יש לי את המחשב שנה + , לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות - כשאני נכנס לארמה 3 , לסרבר המחשב מדליק את עצמו מחדש , עושה ריסטארט, בלי הודעה מוקדמת . מה יכולות להיות הסיבות לדבר? בעיה של חום? חומרה? תוכנה? I5 4690k GTX 770 2 gb 8 gb ram תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Orko,

שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב. (כמה תמציתי.) הבעיה שלי היא כזאת; יש לי מעבד של אינטל (מפוצל, 3.6 GHZ), קצת יותר משנה. מחשב חזק, אף פעם לא עשה לי בעיות. עד שיום אחד, (לפני חודשיים בערך), צצה בעיה ובעקבותיה כל פעם שהווינדוס עולה אחרי שאני מדליק את המחשב, הוא פשוט קורס ועושה לעצמו ריסטרט וככה בלופ, עד שבסופו של דבר המחשב אוזר אומץ ונשאר דלוק. בימים האחרונים המצב הגיע לשיא, שלמחשב לקח בערך חצי שעה של ריסטרטים עד שהוא נדלק. בנוסף המחשב לאחרונה נעשה איטי להחריד. עשיתי לו פורמט, התקנתי ווינדוס מחדש, מיותר לציין שזה לא עבד. אני חושב שיש לי בעיה בחומרה, באיזהשהו חלק של המחשב. השאלה היא כזאת; איך אני יכול לדעת איזה חלק נדפק לי, ואיך מתקנים אותו? אשמח אם תוכלו לעזור לי. יו…

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  10. Started by bendani,

יש לי מחשב עם מעבד AMD 6000 לוח אם GIGABYTE WINDOWS VISTA מעודכן כרטיס מסך ATI 3850 מותקנים הDRIVERS הכי חדישים קיצר לא רלוונטי יותר מידי המפרט אבל בכל מקרה נתתי... התקלה היא שהמחשב מבצע ריסטרט ללא התראה וללא סיבה, זה קורה פעם בכמה ימים... המחשב כבר דלוק בערך שנה רצוף ומחובר לאל פסק ומעולם לא היה לו בעיה כזאת ניסיתי להחליף את הכרטיס מסך מכיוון שזה קרה לי במשחקים כמה פעמים---אבל זה לא עזר.. ניסיתי לחבר ישירות לתקע חשמל כי היה לי חשש שזה האל פסק---אבל לא היה קשר השאלה אם יש עוד משהו שאפשר לבדוק כדי לראות למה זה קורה? לפני שאני רץ וקונה מחשב חדש ... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  11. Started by HitmanX,

אין לי מושג למה.. דבר אחד אני יודע שזה לא בגלל התחממות ! ואין שום מסכים כחולים פשוט.. בום וריסטרט.. העלתי 2 קבצי MiniDump. תודה רבה לעוזרים.. אהה.. וגם וירוסים אין [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  12. יש לי MP4 של SANSA דגם E260. לפני חודש-חודשיים התחילו לי בעיות בחיבור שלו למחשב העניין הוא שזה קורה רק במחשב שלי כשאני מחבר אותו למחשבים אחרים הכל בסדר. איך שאני מחבר אותו (וזה לא משנהה לאיזה כניסה של USB במחשב, ניסיתי את כולם) המחשב עושה ריסטרט או לחילופין נתקע בלי שום יכולת להגיב לכלום חוץ מלחיצה ארוכה על כפתור כיבוי/ריסטרט. אני לא יודע אם זה בעיה של המכשיר, של הווינדוס, של הפורטים של הUSB, או של הציוויליזציה המודרנית. יש לכם מושג אולי מה זה יכול להיות? אשמח אם תעזרו לי זה משגע אותי תודה רז

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  13. Started by wow,

מעבד-AMD2000 לוח-אסוס A7N8X דלוקס V2 הטמפ' שלי מצוינות,המעבד על בערך 40 מע',מארז מאוורר XASER 3,חוטים מסודרים. הרכבתי אותו שלשום כי החלפתי לוח וכרטיס מסך(רדאון 9600 פרו) ואני שם לב שמאז הוא עושה ריסטרטים. ממה נובעת הבעיה? דרך אגב החלפתי את הלוח אם שלי לאסוס A7N8X דלוקס,התקנתי את הדרייברים(מהדיסק) ולפי הביוס הטמפ' של המעבד שלי(AMD 2000) היא 48 מעלות בעוד שהפאנל (של ה-XASER 3) מראה 38 מעלות בערך. מי צודק,ולמה יש כאלו הבדלים כי עם הלוח הישן(ג'יגבייט VAX) הטמפ' היו כמעט אותו הדבר. יכול להיות שזה קשור והמעבד שלי רותח?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by __MIKO__,

P4 2.4 זכרון 512 המחשב כל הזמן עושה ריסטרטים, לפעמים זה כבר בעלייה הוא נכנס שוב לריסטרט ולפעמים אחרי כמה דקות. החלפתי זכרון - זה לא עזר. מה יכול להיות? האם לוח אם?

• 10 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by elior021,

שלום לכולם קיבלתי מחשב לתיקון והבעיה היא כזאת כשהוא מגיע לוינדוס לפני שהוא נכנס הוא עושה ריסטרט ניסיתי לעלות אותו ב safe mode וקרה אותו הדבר מה יכולה להיות הבעיה?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by צחי-2,

המחשב שלי עושה ריסטרטים ללא שום סיבה ברורה לעין. לפעמים זה באמצע משחק ולפעמים זה סתם כשהו על הדסקטופ לא מבצע שום פעולה. איך אני יכול לבדוק בוודאות מה גורם לו לעשות את זה בלי לשלוח אותו לחנויות? מפרט המחשב: Intel Pentium 4, 3000 MHz Asus P4P800-E Deluxe 1024 MB memory Video Adapter Radeon X1950 Pro (512 MB) תודה. צחי

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  17. דבר ראשון אני צריך לדעת איך אני מבטל את האפשרות שזה עושה ריסטרט בכשל מערכת במקום זה מראה מסך כחול? דבר שני, בדקתי זיכרונות והם בסדר חשבתי שזה בעיה תוכנתיתי אז עשיתי פורמט ועכשיו אני לא יכול להתקין עד הסוף את מערכת ההפעלה כי בשבל מסויים זה עושה ריסטרט בנוסף גם ניתקתי הכל מהמחשב השארתי רק מקלדת עכבר ומסך בחומרה גם ניתקתי כל מיני מאוורירים מיותרים. CD לא ניתקתי כי אני צריך אותו בשביל להתקין את מערכת ההפעלה. הקטע שזה לא קורס בביוס וגם לפני שעשיתי פורמט זה לא קרס ב"מצב בטוח" מה יכולה להיות הבעיה?

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. מפרט : x48-dq6 q6600@3.2 tuniq tower hec zephir 750W 3870 crossfire stock 3GB ram ddr2 800 XMS2 corsair ריסטים קורים גם ללא OC ניראה לי שרוב הסיכויים שזה הזכרונות רעיונות?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  19. אורח
    Started by אורח,

יש לי E8400 GIGABUTE p43-ds3l ווינדוס 7. והיום כבר פעם שנייה שאני מקבל מסך כחול ואחריו המחשב קורס, הנה פירוט השגיאה בוינדוס: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 116 BCP1: FFFFFA8003C1A160 BCP2: FFFFF880048EF220 BCP3: 0000000000000000 BCP4: 0000000000000002 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\110809-20638-01.dmp C:\Users\Timor\AppData\Local\Temp\WER-45084-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If the o…

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  20. כל עוד עובדים עליו, הוא עובד בסדר. מניחים לו לדקה - והוא עושה רסטרט. המחשב: Pentium D 2.66 Smithfield + 512MB DDR2-666MHz וספק גנרי מעפן (רכיבים בני +5 שנים) לוח GH-G41-ES2L וכונן קשיח של סיגייט נקנו לפני כמה חודשים. ביוס F9 עודכן שבוע שעבר. פאס אחד של Memtest לא מצא בעיות אבל הבדיקה הגיעה איכשהו ל-105% לפני שהוא התחיל את פאס 2. הבוקר השארתי אותו לטחון ממטסט עד אחה"צ, אני אעדכן כשיודיעו לי. משהו מוזר נוסף: הביוס ו-EasyTune מדווחים על טמפ' ומתחים תקינים, אבל OCCT טוען שמסילת 12V בפועל מקבלת 3-4V ("משתפר" ל- 6-7V תחת מאמץ). זה מה שאני יודע. אם תוכלו להציע פתרונות, או לבקש נתונים נוספים במידה והחסרתי, אני אודה לכם.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן, ברשותי מחשב יחסית ישן לאחרונה שמתי לב שהמחשב מפיק רעש מאוד חזק. בדקתי וראיתי שמאוורר ספק הכוח בכלל לא זז. ניסיתי לנקות אותו באמצעות מייבש שיער, הוצאתי את כל הלכלוך ממנו, אבל הוא עדיין תקוע. רציתי לקבל את עזרתכם בעניין, האם יש לכם רעיונות כיצד לבדוק מה תוקע את המאוורר? האם יש דרך לנסות ולהחזיר אותו לפעולה? והאם יש אפשרות להחליף מאורר בלבד לספק, או שמא, אין כזה דבר?

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  22. אממ הטרד הבא הוא לא ממש שאלה אלה יותר מתוך סקרנות.. המחשב שלי בזמן האחרון עושה רעש יותר חזק מהרגיל,לא משהו שמפריע אבל סתם.. אם אני מזיז אוו או דופק עליו פעם אחת אז פתאום הוא חוזר להיות בשקט.. רציתי לדעת למה זה? למה הוא עושה את הרעש הזה ולמה כאשר אני מנער אותו קצת אז הוא חוזר להיות בשקט... טוב תודה..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום המחשב פתאום לא עושה פוסט ואין שום תצוגה על המסך. מדובר בלוח intel d865gbf כאשר אני מדליק את המחשב, הוא מתריע בשלושה צפצופים ארוכים במרווח של שתי שניות בערך. ניסתי לנתק את כל החומרה שיש, אך עדיין המחשב מצפצף שלושה צפצופים ארוכים. אני משתמש בכרטיס מסך המובנה של הלוח. בהתחלה ישר חשדתי בבעית זיכרון אז ניסתי לחליף סלוט, לנקות, לנסות עם זיכרון אחד וגם להחליף אותו אבל לא מדובר בזיכרון ואין שום השפעה על שלושת הצפצופים. ניסתי לאפס ביוס לא עזר. אני תוהה מה כבר יכול להיות, הרי הלוח מתריע על בעיה, אז יכול להיות שמדובר בבעיה של לוח אם תקול והוא עדיין מצפצף? מה עוד ניתן לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by GbeTech,

כל כמה זמן, כשאני מדליק את המחשב, שומעים את המאווררים בשיא הכח ואז יש צפצוף כל 4 שניות שאורך שנייה. המסך לא מראה כלום, המחשב כאילו מכובה רק עם התכונות הנ"ל. האפשרות היחידה שיש לי לעשות זה ללחוץ ארוך על כפתור הכיבוי, ולהדליק שוב. הבעיה אף פעם לא קרתה פעמיים ברציפות. מה יכול לגרום לזה?

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  25. Started by DORAZABI,

זה מסוכן לשים את הנייד על הרגליים או על הפין ? או שזה רק מיתוס. אני יודע שזה לא ממש קשור חח

דיונים חדשים בפורומים