תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
חברתי T.P.LIMK ולא עוזר לקלוט אינטרנט. מישהו מבזק זאליהם אני מחובר אמר שהבעיה היא בראוטר הזה שאיני יודע איך להגדיר אותו, אשמח לקבל כל סיוע
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי קורס... הטמפרטורה היא מעבד: 30 מעלות במנוחה לוח אם: 31 מעלולת במנוחה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא בטוח שזו תקלה לכן עזרתכם, אני בעל שני כוננים של SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM כאשר אני ניגש לכונן השני ב WIN7 לוקח לו בערך שניה להתוערר ורק לאחר מכן הוא מראה את תוכן הכונן, אם מצב זה תקין ? מפרט מלא: • מסך DELL ULTRASHARP 24" U2410 • מעבד INTEL CORE i7 S1366 2.8GHz 930 - BOX • לוח אם GIGABYTE GA-X58A-UD3R REV2.0 1 • זיכרון KINGSTON HYPER-X 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600MHz CL7 • כרטיס מסך GAINWARD GTX580 1536MB GDDR5 - RETAIL • מארז ANTEC P183 w/o PSU • עכבר LOGITECH MX518 Optical Gaming Mouse • רמקולים ואוזניות CREATIVE 2.1 GIGAWORKS T3 • מערכות הפעלה WINDOWS 7 PRO - 64 BIT - ENG - OEM • ספק כוח ANTEC TRUE POWER QUATTRO 850W …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר חודשיים יש לי GF6800LE ומאז שהתקנתי אותו מדי פעם המחשב קורס! המסך נכבה, הרמקולים עושים צליל גבוה כזה שעובר ביניהם וריסט לא עוזר, רק כיבוי והדלקה מחדש של המחשב. זה לא בעיות חום, זה לא בעיות ספק וזה לא בעיות בווינדוס. יש לכם מושג למה זה? דרך אגב ה- 6800LE שלי היה בתיקון והביאו לי חדש אתמול ומאז ששמתי אותו, HL2 גורם למחשב לקרוס בשניה שהשלב נטען, וכל משחק אחר גורם למחשב לקרוס אחרי כמה זמן... עוד משהו מוזר בכרטיס החדש, אני לא יכול לעשות OC! אפילו אם אני מעלה מגה הרץ אחד לליבה או לזכרונות וקורה אותו דבר כמו למעלה רק בלי הצלילים... למה זה?! ניסיתי לצרוב ביוס של NU כי הזיכרונות שם הם 750 מגה הרץ במקום 700 ב- LE והכל קורס כרגיל כאילו עשיתי OC... למה?!?! תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מריץ מחשב עם מערכת הפעלה windows 10 64bit גרסה : 1709 build 16299.547 אתמול הופיעו שלושה עדכונים וביניהם העדכון נשוא פוסט זה חיפשתי פרטים אודות העדכון בקטלוג העדכונים של מיקרוסופט אך לצערי לא מצאתי מאום. עם זאת, ברשת יש שלל דיווחים על עדכון זה עם פירושים וספקולציות לכאן או לכאן. אחת הספקולציות שאותי הטרידה, מדברת על כך שעדכון זה בה כדי לאלץ משתמשים לשדרג את מערכת ההפעלה לגרסה 1803 ולעקוף את הדחייה היזומה של העדכון מתוך מערכת ההפעלה. זכור לי שהיה מקרה כזה דומה בעבר לכן אני מבקש לדעת אם מישהו נתקל בעדכון זה, מה פשר העדכון, ומה הוא אמור לעדכן. נ.ב אני לא עדכנתי את מערכת ההפעלה לגרסה העדכנית 1803 מתוך בחירה. אעשה זאת ואעדכן רק לאחר שא…
-
- 42 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה די קשה לפתרון ניסיתי הכל ולא עוזר שום דבר יש לי בעיה שהמחשב שלי לא מצליח להתחבר לשום התקן בבלוטס לדעתי הבעיה היא שחסר שלי bluetooth le generic attribute service מישהו יודע איך אני יכול להחזיר את זה למערכת? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה וכן להביא לי לינק אייסיקיו 167806010 לירן
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי בהרבה מקומות איפה אפשר להשיג ערכה מלאה (או חלקית לפחות) שתבצע את כל הבדיקות לגילוי תקלות חומרה לכל הרכיבים במחשב, אבל כל מה שמצאתי זה HIRENS אם מישהו עם תעודה או מומחה לדבר יכול לתת את שמות התוכנות ולתרום לאתר ולאנשים אז מה טוב רק לא לשכוח לתת לינקים להורדות דרך אימיול או ביטטורנט ;D
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
Win7 x86 Home Premium בן כמה שנים, חומרה בסיסית ללא אף כרטיס, שימוש מינימלי בלבד. התחיל לקפוא אחרי כמה דקות של שימוש. לאא נעשה כל שינוי בחומרה בשבועות האחרונים, לא הותקנה אף תוכנה חדשה, לא הותקנו עדכוני Windows לפחות חודש ולא הוחלפו דרייברים. אין שום הודעות שגיאה ב- Event viewer, אין רעשים חשודים מהדיסק או מהמאווררים. לא נראה שזה חום -- המחשב עבר ניקוי יסודי לפני כחודש והוא קופא גם כשבחדר מופעל מזגן שמוריד את הטמפ' לרמה שבה פינגווינים היו מתלוננים על הקור. אין לי יותר מידי רעיונות. חוץ מלהחליף את הזיכרון ולנסות הפעיל את המחשב עם דיסק קשיח אחר. יש לכם משהו להציע?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אומנם זו לא תקלה, אבל זה נראה לי הפורום הכי מתאים(בטח הרבה יותר מפורום מסכי מחשב), מצטער אם אני טועה.. אני קונה מחשב חדש שימשמש אותי לעבודה בשביל בלימודים בלבד, ואני רוצה להשאיר את המחשב הישן בשביל גלישה באינטרנט וכל מיני שטויות כאלה.. אבל מיותר לי להשתמש ב2 מסכים בשביל זה..(וגם אין יותר מידי מקום בשולחן) רציתי לדעת אם יש אפשרות כזו לאיזה מפצל או משהו בסגנון שאני אוכל להשתמש ב-2 מחשבים במסך אחד(בלחיצת כפתור או משהו כזה) ואם כן, איך עושים, כמה עולה וכל מיני כאלה תודה
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
חזרתי הביתה והופיע לי מסך כחול עם stop 0x0000001a memory managment כאשר התחלתי את המחשב מחדש הוא לא העלה לי את הווינדוס הוא רשם לי: bios rom checksum erroe ............ insert system disk and press enter אני אשמח מאוד עם משהו יכול לעזור לי
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שקנוי בלי ווינדוס התקנתי עליו דיסק תקין שהתקנתי עליו עוד על הרבה מחשבים והוא לא עולה עושה ריסטם בסוף ההתקנה
-
- 12 תגובות
- 951 צפיות
-
-
בכל פעם ההתקנה נפסקת באמצע העתקת הקבצים(2 דיסקים שונים של ויסטה ואחד של XP). שמתי לב שכעת ב POST אני מקבל SMART ERROR על ה HDD -(סמסונג 103UJ). רציתי לפסול משהו- אין מצב שיש כבל SATA מיוחד לHD (כזה ששונה מכבל לכונן אופטי או כל מוצר שמתחבר אחר שמתחבר ב SATA) נכון(נאמר לי ע"י חבר, לא נשמע לי הגיוני בשיט אבל שווה בדיקה)? כרגע אני יוצא מנקודת הנחה שהHDD תקול ואממש אחריות עליו. רעיונות אחרים?
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני מצטרף לשאלה שעלתה כאן לאחרונה מצד משתמש אחר. אני פתחתי שרשור חדש מהסיבה שאצלי הבעיה היא לא בדיוק אותו הדבר (לא רציתי גם לגנוב לו את הדיון) ועם כותרת יותר אינפורמטיבית. אני מקווה שהמומחים בפורום יתנו לי פתרון מוצלח ואולי יעזרו בדרך לעוד אנשים עם הבעיה שלי. מפרט המחשב -- מעבד E2200 שני סטיקים של זיכרון קינגסטון 1GB+2GB לוח אם ג'יגהבייט GIGABYTE GA-73VM-S2H מערכת הפעלה - חלונות וויסטה 64 ביט אולטרא (חוקי!) מעודכנת. כרטיס המסך מובנה. מארז ארנמקס לגונה. המחשב בעבר היה עם OC אבל מזה חודשים רץ בסטוק. משמש כשרת ומחשב מדיה והגישה אליו דרך הרשת עם remote desktop בכל פעם שהוא עשה בעיות חיברתי אותו למסך לצורך הבדיקות. לאחרונה המחשב עשה מספר בעיות שהלכו והחמירו עם הזמן -- בחלק מהפ…
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אהלן :} עקב קריסת מערכת הפעלה מסיבה שלא ברורה עדיין, ניסיתי master-slave על המחשב שלי כדי לנסות להציל חומר כאשר הסלייב זה הארד דיסק חדש יותר עם מ"ה ויסטה בחיבור סאטה המאסטר ישן יותר עם XP בחיבור IDE הוא מזהה את את המאסטר, מופיע לי החלון עם האופציות של start windows normally אבל אחרי זה מופיע מסך שחור עם קו תחתון בלבד ... בבגלל מה זה נובע והאם זה בגלל הפערים הטכנוללוגים והחברות השונות ? *הXP הוא הארד דיסק תקין [טפו טפו טפו] תודה :]
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והתקנתי Windows 7, ואני משתמש באקספלורר שמגיע איתו. אני לא מעוניין להחליף דפדפן. אני מנסה להכנס לאתר שמציג מצלמות אבטחה במפעל שלי, נכנסים לזה ע"י הקלדת כתובת IP בשורת הכתובת ואז צריך להקליד שם משתמש וסיסמה. לפני הפירמוט זה עבד יופי, אבל עכשיו אחרי שאני מקליד שם משתמש וסיסמה, זה נתקע ומופיע לי "אינטרנט אקספלורר הפסיק לפעול". מישהו יכול לעזור? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם כפי שהכותרת מראה אני מנסה לצרוב על אותו מכשיר DL. שום תוכנה לא מזהה את הדיסקים הרקים ומראה שכאילו אין מדיה במכשיר למרות שהצורב אמור לתמוך. עידכנתי את FIRMWARE ואני משתמש במדית ורבטים. אשמח לתשובה. תודה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
טוב , אז רציתי לכתוב פוסט קצר בשביל מי שיסבול מהבעיה הזו כמוני ... בזמן האחרון האינטרנט אצלי התנהל מוזר... מדי פעם האינטרנט האט בקצב קיצוני ... ובחלק מהאתרים קיבלתי הודעה " החיבור עבר איפוס " ולפעמים כל אתר שאליו נכנסתי עשה הודעת שגיאה שכזו ... אז בהתחלה חשבתי שהבעיה באינטרנט וביצעתי איפוס.. וכיבוי.. והדלקה.. בלופ .. אבל זה לא עזר , ואז ניסתי להחליף חיבור אינטרנט וגם לא עזר ... אז ביצעתי סריקה עם האנטי וירוס של ESET והוא לא מצא כלום ... אז ההיתי בטוח שזה בעיה בדריוור כלשהו וביצעתי הסרה והתקנה מחדש .. אבל - שום דבר לא עזר בסוף כשנכנסתי להגדרות האינטרנט ראיתי שהפרוקסי מוגדר על כתובת משונה http://127.0.0.1:8080 וכשאני משנה את את ההגדרה ל " מצא הגדרו…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אין לי תצוגה על המסך הוא רושם לי NO SIGNAL חיברתי כרטיס מסך נוסף וגם אצלו אין לי תצוגה . ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס וזה גם לא עוזר ניתקתי הכל מהמחשב השארתי רק את הכבל של ה24 מחובר ואת הכבל של המעבד ועדיין אין תצוגה , חשבתי שזה הלוח מת אבל שאני מוציא את הזיכרון הוא מצפצף אודה לעזרה
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המקרה הוא כזה: יש לי מחשב (המפרט לא רלוונטי) שמחובר למדפסת סיכות Oki 520 MicroLine (בלי הערות בבקשה! ) על המחשב מותקנת תוכנה שעובד ב DOS דרך ה Windows ואמורה להדפיס למדפסת. הבעיה היא שאני שולח הדפסה דרך התוכנה לוקח משהו כמו 10-20 שניות עד שהמדפסת מתחילה להגיב ולאחר סיום ההדפסה עוד כ-10 שניות עד שהיא דוחפת את הדף לתחילת עמוד חדש (להזכירכם מדובר במדפסת סיכות) יש למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר פרמוט המחשב נתקלתי בבעיה בהתקנת הדריבר של הלוח אם... הורדתי דריבר מהאתר של אסוס אבל הבעיה היא שאין שום קובץ התקנה לדריבר... למשהו יש רעיון איך אפשר להתקין... ...את הדריבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי את הלוח abit ip35 ועד עכשיו השתמשתי ב2 גיגה זיכרון ולאחרונה רכשתי 4 נוספים כאשר ניסיתי לחבר את כל 4 בסטיקים יחד המחשב סירב לעלות, לא עזרו לי כל ניסיונות שינוי התדר למיניהם כאשר המחשב הוא רק עם אחד הזוגות הוא פועל בסדר גמור\ אך כאשר מנסים לחבר את כל ה4 הוא לא עולה יש לציין "לא עולה" הכוונה שהוא גם לא משמיע שום כל או משהו הוא פשוט לא עושה בוט בנוסף כל הזיכרונות מאותה חברה ובאותה מהירות אני אשמח לרעיונות מה לעשות במצב הזה
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אז ככה לפני חצי שנה פרמטתי את המחשב נייד שלי עכשיו לפני הפירמוט שחקתי GTA SA וCSS וכאלה והמשחקים עבדו לי פרפקט בלי בעיות בכלל אבל אחרי שפירמטתי את המחשב אני נכנס למשחק (כל משחק) הכל טוב ויפה ואחרי כמה זמן הוא מחליט לעבוד ממש לאט. למשל בCSS זה מגיע לי ל9 FPS ולפני שזה קורה יש לי 30 FPS שזה סבבה וככה זה בכל משחק הוא מחליט שהוא מריץ פחות פריימים אבל אחרי כמה זמן זה חוזר חזרה וזה ממש מעצבן שאי אפשר לשחק בצורה נורמאלית. למישהו זה קרה? איפה הבעיה נמצאת? פירמוט חוזר יכול לעזור? (לא פעם ראשונה שאני מפרמט את הנייד שלי ופעמים קודמות עבד סבבה) יש אפשרות לסדר את זה בלי פירמוט? זה המפרט של המחשב שלי: מחשב נייד מעבד: Intel® Pentium® M Processor Dothan 1.73GHz כ. מסך: ATI X200M 128 MB ז…
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
לא נגעתי ולא עשיתי שום דבר במחשב . היכולת להחליף שפה ב alt + shift לא עובד לי ובנוסף לכך ניסיתי במקשים האחרים וזה לא בעיה במקשים בנוסף לכך בצילום מסך כאשר אני לוחץ במקום לצלם את המסך הוא פותח לי את הנגן אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי בעיה קצת מוזרה - יש לי מחשב P-4 2.4 ,זיכרון 768 מגה... ,מסך סמסונג 753DF ,נוצרה מין בעיה מוזרה שאני מדליק את המחשב מתחילה לעלות מערכת ההפעלה (WIN XP ) ופתאום ניכבה המסך ,המחשב ממשיך לעבוד ,האם מישהו ידוע מה יכולה להיות הבעיה?? ,וזאת לפני שאני מפרק אותו ומתחיל לבדוק מאורר וכדו.. :s05:
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-