עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bazuka,

יש לי במחשב שני הרד דיסקים. אחד 6.4 ואחד 30 ג'יגה. ה6.4 היה מפוצל לשתי מחיצות וה 30 שלם. לארונה פירמטטי במטרה לעבור מערכת הפעלה וכבר בדרך עשיתי fdiisk כדי לאחד את ה 6.4 למחיצה אחת. כנראה שהיה בלאגן והחלפתי את ההרד דיסקים כי אחר כך כשפירמטתי אותו מחדש הסתבר שפירמטתי את ההרד דיסק של ה-30 ג'יגה. הכול הלך לי. חומר חשוב. כל המסמכים שלי. הכול!!! אני חייב לשחזר את זה. ומהר. ואת הפירמוט עשיתי format c:/u כך של ניתן לעשות unformat. אני צריך עזרה בדחיפות ואני ממש אובד עצות. זה ממש חשוב לי. חצי מהחיים שלי היו על המחשב. כל התמונות שלי. כל המסמכיםץ המכתבים שכתבתי. אם יש למישהו דרך לעזור לי או יכול להפנות אותי למישהו שיכול לעזור אנא שילחו לי אי מייל אם אפשר כי אני לא יודע מתי אבדוק פה…

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. יש לי בבית מחשב, מסך ורמקולים. הם מחוברים כולם לאותו מפצל שמחובר למגן ברקים (מהפשוטים של Hyundai) שמחובר לשקע בקיר. לפני מספר דקות הייתה כנראה עליית מתח והמגן ברקים הפסיק את אספקת החשמל לרגע. זו לא פעם ראשונה שזה קורה. בפעמים הקודמות שזה קרה אספקת החשמל חזרה מיד אחרי והכל היה בסדר (כל המכשירים נדלקו שוב וחזרו לעבוד). הפעם קרו שני דברים שונים... האחד הוא שהנורה במגן ברקים שאמורה להעיד האם קיימת הגנה נדפקה (היא בקושי מאירה). אני מניח שזה אומר שצריך להחליף אותו.השני והוא מה שמדאיג אותי זה שהמחשב לא נדלק הפעם מיד אחרי, בעוד שאר המכשירים כן. חשבתי שאולי רכיב כלשהו נשרף, אבל לא היה שום ריח. אחרי דקה-שתיים ניסיתי לשנות את השקע שאליו מחובר המחשב לאחד אחר במפצל - זה לא עזר. מיד אח…

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. יש לי בעייה בצריבה עם הצורב הנ"ל. כאשר צורבים על 24 דיסק מלא של 700 מגה הצריבה אמורה לקחת בערך 3 וחצי דקות. כשאני צורב אותו דיסק באותה מהירות זה לוקח לי 7 דקות שלמות !!! אני משתמש בתוכנה נירו הכי חדשה (תסמכו עלי) יש לי p3 1000mhz 256 sd-ram הארד דיסק: 20 ג'יגה כ-10 פנויים winXP PRO 8) יש לציין שקניתי את הצורב לא מזמן ולא "התעסקתי" איתו בביוס יותר מדי מה קורה כאן? ??? ??? בברכה,

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by ff10,

יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב, אני משחק משחקי רשת ומוריד הרבה דברים מהאינטרנט ואז בלי שום סיבה המחשב כותב לי שהכבל של האינטרנט לא מוחבר ??? בדקתי וראיתי שהכבל באמת מחובר ואז עשיתי ריסטארט למחשב, לאחר הריסטארט אני מגלה שהמחשב כבר לא מזהה את הכרטיס רשת אחרי ריסטראט נוסף הוא מזהה אותו ואז לאחר זמן מה הוא עושה את אותה בעיה אולי כרטיס רשת הלך ?? ואם כן אז למה הוא פעם עובד ופעם לא ?? אולי זו בעיה עם הלוח ?? ואיך אני משתמש בכרטיס רשת המובנה של הלוח ?? ואם אני קונה כרטיס חדש איזה כדאי לי ?? תודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by tal111_tsh,

יש לי מחשב נייד lenovo yoga pro3 עם win 10 ומעבד intel core M-5Y71 עם 8 גיגה ram. בדקתי את המאפיינים של המעבד ויש לו יכולות ותמיכה וירטואליות, ניסיתי להתקין virtualbox (מכונה וירטואלי) ופתאום המחשב נכנס למסך הכחול והראה תקלה. אחרי שהוא התאפס נדפק לי משהו בדפדפן chrome אני לא יכול להיכנס להיסטוריה של הכרום אם אני נכנס יש לי מסך כחול. בסוף מחקתי את ה virtualbox ועדיין לא הסתדר. יכול להיות שה virtualbox באמת דפק לי את המחשב? ואם כן יש למישהו פתרון ומכונה וירטואלית אחרת שאני אוכל להשתמש בה בבטחה.

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. אני מנסה לחבר שלט ps3 למחשב (הילד רוצה לשחק פורטנייט איתו). חיברתי את השלט עם כבל usb, המחשב מזהה את השלט והתקין דרייברים. לאחר מכן ניסיתי לבצע test לשלט אבל לא רואה כלום. הדלקתי את השלט שוב ו 4 נורות מהבהבות באדום וכל לחיצה על כל כפתור לא עושה כלום. ניסיתי להדליק את השלט כאשר הוא מחובר למחשב אבל לא קורה כלום. אשמח להצלה...

7. Started by geigera,

שלום יש לי מחשב ביתי חדש (בן חודש בערך). פתאום באמצע העבודה הוא עשה reset וכשהוא עלה הוא כל הזמן פתח וסגר חלון שבו כתוב 'nfserv הפסיק לעבוד (או לפעול, לא זוכר)'. מאז כל פעם שמדליקים - זה המצב. רוב האפליקציות עובדות, חוץ מהגישה לרשת (אינטרנט ומייל). מישהו מכיר? תודה

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by supercars,

צהריים טובים, כרגע יש לי וינדוס 7 64ביט. הוא עושה לי בעיות אז החלטתי לחזור אל וינדוס XP. הכנסתי את הדיסק המקורי וביצעתי הפעלה מחדש. כעבור 2 דקות בזמן שהדיסק מחלץ קבצים מופיע לי מסך כחול 0x0000007E: מה לעשות?

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by podpeople,

שלום לכולם, היום בבוקר התעוררתי לגלות שאין לי חשמל בדירה. לאחר מספר בדיקות גיליתי שהבעיה נובעת מהמחשב. ראשית בדקתי שהבעיה היא לא בכבל (חיברתי רק אותו לחשמל ללא חיבור למחשב). לאחר מכן חיברתי את הכבל למחשב אולם שמתי את מתג ההפעלה של הספק על מצב off. שתי בדיקות אלו לא קיצרו את החשמל בדירה. כאשר הפעלתי את מתג הספק, החשמל בדירה קוצר. השאלה שלי היא, האם לדעתכם הבעיה היא בספק הכוח, אם כן האם יש טעם לתקן/להחליף ספק למחשב בן 6.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. שלום - שמי דורון , נייד 0523793049 אני מחובר לתשתית - הוט , וספק האינטרנט שלי - נטוויז'ן המודם ראוטר שלי הוא מסוג "הוטבוקס" ברשותי 16 מצלמות PTZ + רכיבי בית חכם , ואני מעוניין לישלוט בהם מחוץ לבית . לכל מצלמה פתחתי פורט - Port Forwarding , וכך אני שולט עליהן באמצעות הטלפון הנייד שברשותי . ל 5 מתוך כל המצלמות , מכוון שהן רציניות יותר SUNBA 507 XB , נדרש לפתוח 3 פורטים שונים !! עד עכשיו פתחתי 30 פורטים בהוטבוקס , והכל היה תקין . אבל אני חייב בעוד פורטים לפתוח כדי לראות ולשלוט בכל המצלמות !!!! אני מצליח לראות את ולישלוט על כל המצלמות מהנייד . שאלות :- 1) האם ניתן לפתוח יותר פורטים בהוטבוקס ? שכן …

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. הכנת DOK איתחול boot שיכלול תמיכה ב Efi . האם יש תוכנה שמכינה ועל איזו מומלצת.ההתכנה תיהיה של win8. תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by mMmSaK,

שלום לכל מי שנכנס (: לאחרונה הצלחתי להשיג רסיבר של 5.1 של מיקרולב. לי כבר היו רמקולים 2.1 שלהם והצלחתי להשיג עוד רמקולים (יש לציין שהם גם של מיקרולב) וכל פעם שהרסיבר דלוק יש רעשי רקע מוזרים לא משנה נגיד גם אם אני מנמיך הרעשים הסטטים האלה נמשכים. יש פה שילוב של רמקולים M 700 2.1 ו X-23 5.1. גם הרמקולים המקוריים של הרסיבר משמיעים את הרעשים המעצבנים האלה.

13. Started by netanel1234,

שלום, החליפו לאחותי את הלוח-אם, הביאו לה לוח-אם של "ASROCK" עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב אבל אני לא יודע איך נכנסים לBIOS אני לחצתי על DEL והוא לא ניכנס לי לBIOS אז איך אני יכול להכנס ל-BIOS? אה ו- איך הלוח-אם הוא חברה טובה או סתם? תודה!!.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. היי אנשים. יש לי בעיה עם המחשב, כל פעם שאני לוחץ על כפתור ההדלקה הוא מתחיל לעבוד, על לא מעלה אפילו את המסך הבסיסי שבו הוא כותב כמה זיכרון פנימי יש למחשב. אם למשל אני לוחץ על הכפתור של הסידי רום, אז הוא נפתח, אבל כשאני מדליק את המחשב, הוא אפילו לא משמיע את הצליל של ה"ביפ" בהתחלה. יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. חשבתי שלקנות מודם משלי יהיה רעיון טוב. מסתבר שצריך המון ידע. קניתי DLINK G2452GR ל200 של בזק. והיה לי נתב MTC של פלאפון, שעבד מעולה על תשתית של HOT. אבל עם מודם הזה הוא לא עובד. תמיכה של פלאפון אמרו לפתוח פורטים, ובזק לא עוזר - הרי מודם הוא שלי... HTTP port 80 / HTTPS port 443 / ISAKMP/IKE port 500 / IPSec Protocol 50 זה מה שהם ביקשו, מצרף מה פתחתי. האם פתחתי נכון? איפה מגדירים IPSEC פרוטוקול? תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. שלום הרצתי אנטי וירוס והוא מחק כמה וירוסים עכשיו כשהמחשב עולה מופיעות שגיאות יש איזושהי תוכנה שיכולה למחוק את השגיאות בלי שאצטרך לחפש דבר דבר ולמחוק? או לחילופין לכתוב פקודה שתמחק את הקיצורי דרך האלה?

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. היי, אני עומד בפני בעיה שבכנות אין לי מושג יותר מה לבדוק בשביל לנטר את הגורם שלה... מפרט המחשב עם הבעיה: מעבד: Intel Core 2 Duo E7500 @ 2.93GHz זיכרון: 4GB DDR3 1066MHz לוח אם: Gigabyte G41MT-S2PT (Socket 775) כרטיס גרפי: Gigabyte GTX 650 Ti 2GB ספק כוח: 500W איכותי יחסית ששימש אותי במערכת גיימינג ישנה יותר תסמינים: לאחר כשעה שעתיים של משחק (לפעמים פחות) המסך פשוט נכבה ומפסיק להגיב, המחשב לא מגיב לריסטארטים אלא רק לכיבוי והדלקה מלאים כדי שהמסך יחזור לפעילות. מה שקורה בפועל עם המחשב במהלך משחק נראה כמו "כרטיס מסך שלא מגיב" בפתאומיות המחשב מפסיק לשדר נתונים למסך ויש צורך בכיבוי והדלקה מלאים כדי שיתחיל לשדר שוב. דברים שנעשו לניטור התקלה: כרטיס מסך: כרטיס המסך הוצא מהמערכת …

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by Eli shitrit,

שלום חברים אני עובד עצות ספקי האינטרנט אומרים שהם לא תומכים במשחקים בדקתי פתחתי פורטים עשיתי כל מה שרשום במלא מדריכים לא עובד הכל עבד (עד שנטויזן איפסו את הראטור עברתי לבזק בנלאומי וגם שם אותה בעיה) עכשיו שום משחק רשת לא מתחבר כמו BF1 BFH ועוד Titanfall מתחבר התקנתי מחדש בדקתי דרייברים הכל תקין - יש עצות אין לי פתרון אבל אני יודע שהבעיה בחיבור - 1. הכל עבד 2. השגיאה זה חיבור אינטנט אבד מציין שהכל עובד כולל בדיקת מהירות הכל פיקס תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. בעיה קצת מוזרה נראה לי קודם כל אני יגיד שהמחשב פועל בסדר גמור בלי בעיות ברוך השם הWIN עולה בלי בעיה והכל בסדר עכשיו לבעיה, כל פעם שהמחשב עושה פעולה - נקרא לזה "שהמחשב חושב" יש ציפצופים שאחריי הרבה זמן הגעתי למסקנה שזה מהלוח אם כנראה... נגיד אני לוחץ רענן יש ציפצוף חלש כזה או שהמחשב מתקין משחק /תוכנה יש ציפצוף ארוך בלי הפסקה עד שההתקנה נגמרת אז כמו שכתבתי מתי שהמחשב חושב בהתחלה חשבתי זה מהערכת נושא ששמתי (SEVEN REMIX WINDOWS 7) אבל זה לא כי מחקתי אותה לבדוק, חשבתי אולי איזה לחצן בעכבר חלוד ועושה מן רעש כזה אבל לא כיביתי את הרמקולים ועדיין יש את הציפצוף! פה הבנתי שזה מהלוח אם כנראה... מה לעשות? זה מחרפן הציפצופים האלה זה דפק לי תמוח!!! אני כבר שומע ציפצופים לבד... זה …

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by undav,

ביצעתי הערב ניקיון של המחשב הזה, כולל הוצאת שני המאווררים וניקיון שלהם. לאחר שהכל הוחזר למקומו ופתחתי את המחשב, מאוורר אחד אינו עובד(השני עובד היטב). אין לי מושג אם גם לפני הניקיון שביצעתי הוא לא עבד(חבל שלא בדקתי), אבל אני כן יכול לומר שהיה על המאוורר הזה אבק שמעיד על עבודה מרובה. כמובן שהחזרתי את חיבור המתח שלו למקומו :-). רעיונות?

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. התקנתי דרייבר של הכרטיס מסך, באמצע ההתקנה הפסקתי את ההתקנה, עשאני עושה ריסטרט הלוח עושה כמה ציפצופים והמסך אומר NO SIGNAL לא רואים כלום אבל המחשב עובד רגיל ואני שומע אותו נכנס למערכת הפעלה, מה עושים?

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by SharP,

אני בא לי הביתה מהעבודה ... ניגש אל המחשב(שפעל)ומנסה לצרוב לי דיסק ... כשאני מגלה שהCDR ו CDROM לא קיימים!!!! אני ניסיתי הכל .. גם BIOS ... גם דברים בווינדוז .. מה קרה לי ... אגב בCONTROL PANEL זה מראה לי שהם כיימים אבל בלתי אפשרי להפעילם!!!

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by alex363,

צפצוף ארוך ואז מספר פעמים צפצופים קצרים....

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by owen10,

מה זה DMI? ומה אומרת ההזהרה פה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  25. Started by manbot,

איך מפעילים כרטיס מסך חיצוני לפני שקינפגתי דרך הVGA אותו? אם זה יעזור, הלוח הוא דגם 6MS620T או של via או של sis

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.