עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. חשבתי שלקנות מודם משלי יהיה רעיון טוב. מסתבר שצריך המון ידע. קניתי DLINK G2452GR ל200 של בזק. והיה לי נתב MTC של פלאפון, שעבד מעולה על תשתית של HOT. אבל עם מודם הזה הוא לא עובד. תמיכה של פלאפון אמרו לפתוח פורטים, ובזק לא עוזר - הרי מודם הוא שלי... HTTP port 80 / HTTPS port 443 / ISAKMP/IKE port 500 / IPSec Protocol 50 זה מה שהם ביקשו, מצרף מה פתחתי. האם פתחתי נכון? איפה מגדירים IPSEC פרוטוקול? תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by nir007,

אז ככה פירמטי לדודה שלי את המחשב והכול.. התקנתי את הדרייבר של השמע והכול.. ומפעילים שיר במדייה פלאר.. לא שומעים כלום אבל רואים שזה פועל.. ניסיתי להשים רמקולים אחרים וזה לא עזר.. והכרטיס קול של מובנה.. מה עושים?

• 38 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by wons,

הופיע לי חלון כחול קטן ורשום עליו digital power saving mode והמסך נכבה - מצד שני המאווררים המשיכו לעבוד מעבר לזה המחשב פשוט לא הגיב ניסיתי לעשות מספר ריסטים, כיבויי מחשב אבל הם לא עזרו אפילו וונדוס לא התחיל לעלות הדבר היחיד שעזר היה הוצאה מן החשמל למשך כמה דקות הוחזרה - איפה שעלה אשאף שיחזור הגדרות ורק אחריו הווינדוס כעט הבעיה היא שהמחשב נורא איטי במיוחד באקספלורר שמתקשה לעבוד כשאני פותח מספר חלונות - וגם בתמונות עם גראפיקה יחסית גבוהה המחשב משתמש ביותר מידי משאבים מה עושים עם זה? ואיך ניפתרים מזה?

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by bazuka,

יש לי במחשב שני הרד דיסקים. אחד 6.4 ואחד 30 ג'יגה. ה6.4 היה מפוצל לשתי מחיצות וה 30 שלם. לארונה פירמטטי במטרה לעבור מערכת הפעלה וכבר בדרך עשיתי fdiisk כדי לאחד את ה 6.4 למחיצה אחת. כנראה שהיה בלאגן והחלפתי את ההרד דיסקים כי אחר כך כשפירמטתי אותו מחדש הסתבר שפירמטתי את ההרד דיסק של ה-30 ג'יגה. הכול הלך לי. חומר חשוב. כל המסמכים שלי. הכול!!! אני חייב לשחזר את זה. ומהר. ואת הפירמוט עשיתי format c:/u כך של ניתן לעשות unformat. אני צריך עזרה בדחיפות ואני ממש אובד עצות. זה ממש חשוב לי. חצי מהחיים שלי היו על המחשב. כל התמונות שלי. כל המסמכיםץ המכתבים שכתבתי. אם יש למישהו דרך לעזור לי או יכול להפנות אותי למישהו שיכול לעזור אנא שילחו לי אי מייל אם אפשר כי אני לא יודע מתי אבדוק פה…

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by matanr_l,

שלום לכולם ברצוני לרכוש כונן ssd, חדש איזה כדי היום ראיתי של samsung ב250 ₪ בעלי אקספרס איזה בקר הכי כדאי שיהיה לו על מנת שיעבוד כראוי כמו כן אני רוצה להתקין את המערכת הפעלה עליו האם צריך למחוק קודם את הקיים או שמה להתקין ורק אחר כך למחוק תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. שלום, לקחתי את המקסטור שלי להחלפה ובנתיים לקחתי מאחי דיסק של 6 גיגה, חיברתי אותו והמחשב לא עולה פשוט כלום המסך אינו נדלק. ניסיתי לנתק אותו לנסות להעלות בלעדיו אבל כלום! יש לציין שגם פירקתי את הזיכרון וניקיתי שם אבק אבל הוא עובד כי הלוח לא מצפצף, וכאשר אני מוציא את הזיכרון הלוח מצפצף. מה הבעיה שלו? מה אני עושה?

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. הוא מרצד בזמן לא מוגדר (מתי שבא לו) הריצוד לוקח פחות משניה אבל זה מעצבן מה יכולה להיות התקלה

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by sharkitxt,

תראו, יש לי מיקרופון ומשום מה כשאני מחבר אותו למחשב, הוא לא עובד. המיקרופון עצמו עובד כי ניסיתי אותו במחשב של חבר שלי. בכלל, בבקרת קול במחשב שלי אין בכלל אופציה של מיקרופון (אפילו כשאני לוחץ על "מתקדם" ובודק כל אופציה אפשרית). מישהו יכול לעזור לי בזה? תודה רבה...

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. מחשב די ישן. זה קורה לאחרונה די הרבה. פתאום אחרי שהמחשב יוצא לשומר מסך ולפעמים באמצע העבודה. המסך כותב NO SIGNAL. כדאי לסדר את זה, צריך לנתק את הכ. מסך המלוח אם ולהחזיר אותו והוא חוזר לפעול. זה הפך למטרד רציני. התקלה מוכרת? במה מדובר? בתקלה כ. מסך? מסך? לוח-אם? אשמח לעזרה. תודה!

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by royzluf,

שלום, קיימת בעיה בהארד דיסק במחשב ביתי. כשההארד דיסק מחובר, הווינדווס עולה בצורה איטית מאוד או שלא עולה כלל. בניתוקו המחשב עולה בצורה מהירה. מערכת ההפעלה נמצאת על כונן SSD 250GB, וההארד דיסק הבעייתי הוא רגיל עם חיבור SATA. האם ניתן לתקן את ההארד דיסק בעזרת כלים מסוימים או שמדובר בבעיית חומרה? תודה, רועי.

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. יש לי בעייה בצריבה עם הצורב הנ"ל. כאשר צורבים על 24 דיסק מלא של 700 מגה הצריבה אמורה לקחת בערך 3 וחצי דקות. כשאני צורב אותו דיסק באותה מהירות זה לוקח לי 7 דקות שלמות !!! אני משתמש בתוכנה נירו הכי חדשה (תסמכו עלי) יש לי p3 1000mhz 256 sd-ram הארד דיסק: 20 ג'יגה כ-10 פנויים winXP PRO 8) יש לציין שקניתי את הצורב לא מזמן ולא "התעסקתי" איתו בביוס יותר מדי מה קורה כאן? ??? ??? בברכה,

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by DarkAnus,

מדובר בלוח אם של DFI מדגם P35 T2R, כשעליו יושב מעבד אינטל E5200, 2 סטיקים של 2GB של GSKILL וGAINWARD GTX260 216SP OC. כמו כן, ספק איכותי 500W של SEASONIC. במשך תקופה ארוכה המעבד שלי עמד על OC יציב ל3.85GHZ עם תוספת קטנה למתח ליבה. בזמן האחרון משום מה משחקים התחילו לקפוא לי לחלוטין ותקעו את המחשב לרמה של RESET אז ניסיתי לשחק טיפה עם המתחים-לא עזר, אז אתמול בלילה עשיתי F7 בהגדרות הביוס ושחזרתי הכל לברירת המחדל. ביצעתי שמירה והפעלתי מחדש והמחשב לא עשה BOOT... הוצאתי את הסוללה של הלוח אם בניסיון לשחזר את הביוס לברירת מחדל..החזרתי אותה..המחשב לא עולה בPOST. יש קול צפצוף חזק שנמשך בערך 3 שניות בלופים כשאני מדליק את המחשב, ולא עולה שום דבר. ניסיתי לנתק את הכרטיס מסך, להוציא את ה…

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by 3 ATHLON,

שלום לכולם איך אפשר לדעת אם הלוח אם נשרף? מדובר בלוח מתוצרת PCCHIPS אם זה משנה SOCKET mPGA478B תודה לעוזרים...

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. שלום, יש לי מדפסת שאני צריך לחבר למחשב שמרוחק כ-10 מטר ממנה. ידוע לי שיש מגבלת אורך לכבל USB 2 - האם אתקל במגבלה זו במרחק כזה?

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by satan,

פירמטתי תמחשב אתמול ותמיד שאני מעלה לרזולוציה גבוהה כמו 1200X1600 זה מורח לי תכתב עושה לו כזה רקע לבן מהצד שלו וככל שאני מוריד רזולוציה זה נעלם. לפני הפירמוט לא הייתה לי בכלל תבעיה הזאת מה לעשות?

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. המחשב לא עושה reboot דרך חלונות, התהליך מגיע עד לשלב הסופי שבו המחשב אמור להתכבות ולהפעיל את עצמו מחדש ופה בדיוק הוא נתקע, הוא נשאר פועל. כרגע אני לוחץ על כפתור reset כאשר הוא מגיע לשלב שבו נתקע והוא מאתחל את עצמו והכל עובד כשורה. אשמח לעזרה.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by ohadaridan13,

שלום. המחשב שלי עשה לי הרבה בעיות אז החלטתי לעשות פירמוט ועל הדרך להשתדרג לווינדוס 7. המחשב קרס כמה פעמיים במהלך ההתקנה ואחרי שהצלחתי להתקין המחשב המשיך לקרוס כמה קות מזמן ההפעלה. התקבל מסך כחול עם השגיאה - http://www.faultwire.com/solutions-fatal_error/The-system-encountered-an-uncorrectable-hardware-error-0x00000124-*1289.html אחרי כמה בדיקות, הרצתי memtest86 והתגלה ששני כרטיסי הזיכרון פגומים, החלפתי אותם בכרטיס זיכרון חדש של 2 ג'יגה. חזרתי הביתה בתקווה שסוף סוף המחשב יעבוד והבעיה המשיכה. מה לעשות ? יש לי hirens cd, ניסיתי להריץ שם גם בדיקות על המעבד והלוח אם ומצא שהם תקינים. אני אבוד עצות, אם תוכלו לתת הצעה כלשהי אני אשמח.

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. היי אנשים. יש לי בעיה עם המחשב, כל פעם שאני לוחץ על כפתור ההדלקה הוא מתחיל לעבוד, על לא מעלה אפילו את המסך הבסיסי שבו הוא כותב כמה זיכרון פנימי יש למחשב. אם למשל אני לוחץ על הכפתור של הסידי רום, אז הוא נפתח, אבל כשאני מדליק את המחשב, הוא אפילו לא משמיע את הצליל של ה"ביפ" בהתחלה. יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by miycel,

שלום לכולם!!!! במחשב אצלי נמצא לוח אם של חברת gigabyte מדגם GA-X58A-UD3R שהוחלף לי אחרי לוח אם של MSI שעשה בעייות, ולפני כמה ימים ביצעתי עדכון ביוס ללוח דרך תוכנת Q-FLASH בווינדוס (בגלל שלמחשב היה לוקח המון זמן להידלק עד שהיה עולה הווינדוס)והתוכנה הביאה לי עדכון אחרון של הביוס ועדכנתי אותו,ולאחר הדלקת המחשב מחדש הלוח היה מבצע 3 ריסטים עד שהיה עולה הויינדוס, ומכיוון שארע כך שלחתי את המחשב למעבדה ושם החליפו לי את הלוח לחדש. כשהבאתי אותו הבייתה ראיתי ששוב לוקח לו זמן לעלות וביצעתי עדכון דרך תוכנת הQ-FLASH בביוס ונרם שם שהעדכון בוצע בהצלחה אבל עכשיו שאני מדליק את המחשב הוא שוב מבצע את האיתחולים המעצבנים האלה. אז א"כ רציתי לדעת למה הוא לא מקבל עדכוני ביוס שלדעתי לא היתה ש…

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. מחשב נייד דגם inspiron 15R ווינדוס 8 המחשב עולה רגיל ואחרי דקה שתיים פשוט נתקע,צריך לכבות ולהדליק מחדש וככה כל הזמן. שחזרתי את המערכת וזה עדיין לא עזר מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by Big_Guy7,

יש לי בעיה במחשב אני מדליק אותו, הוא לא עושה פוסט ואין ביפים, אין גם שום תצוגה במסך. אני חייב לעשות "ריסטרט" כמה פעמים כדי שהוא יעלה... אז לקחתי אותו לחנות שממנה קניתי אותו (כבר אין אחריות, המחשב בן יותר משנתיים) והטכנאי אמר לי שהוא ניסה להחליף רכיבים כמו המעבד, ספק, זיכרון, דיסק קשיח, כרטיס מסך, ולוח אם, והבין שהבעיה בלוח. מה לפי דעתכם היא הבעיה? ואיך אני יכול לפתור אותה? הוא הציע לי להחליף לוח אם, מה שיעלה לי בערך 500 ש"ח כולל עבודה.

• 40 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by supercars,

צהריים טובים, כרגע יש לי וינדוס 7 64ביט. הוא עושה לי בעיות אז החלטתי לחזור אל וינדוס XP. הכנסתי את הדיסק המקורי וביצעתי הפעלה מחדש. כעבור 2 דקות בזמן שהדיסק מחלץ קבצים מופיע לי מסך כחול 0x0000007E: מה לעשות?

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. שלום. יש לי מחשב חדיש דיי חזק אין בעייה במשחקים וכאלה אבל שאני מחלץ מהראר מעתיק מהמחשב לכונן החיצוני ועושה התקנות שונות לוקח למחשב הרבה מאוד זמן.... יש לי ווינדוס 7 64 ביט אני לא יודע מה מעכב כל כך את המחשב ....המלצות ?

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. התקנתי דרייבר של הכרטיס מסך, באמצע ההתקנה הפסקתי את ההתקנה, עשאני עושה ריסטרט הלוח עושה כמה ציפצופים והמסך אומר NO SIGNAL לא רואים כלום אבל המחשב עובד רגיל ואני שומע אותו נכנס למערכת הפעלה, מה עושים?

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. האם אתם מבינים מזה אילו זכרונות מותקנים פה? (שני סטיקים אני חושב) ואם כן מה מומלץ להחליף לאופטימיזציה ?

דיונים חדשים בפורומים